Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson watchwinders, de beste prijs/kwaliteit verhouding

Geplaatst op 12 juni 2015 om 14:48 uur

 Steeds meer raakt het product "watchwinder" bekend bij de horlogeliefhebber. Een watchwinder is een accessoire waarmee je eenvoudig je automatische horloge(s) draaiend houdt waardoor je ze elk moment van de dag direct kunt dragen, zonder dat je eerst de tijd, datum en eventueel andere functies moet goed zetten. 

Als je één automatisch horloge hebt dat je dagelijks draagt heb je waarschijnlijk geen watchwinder nodig. Maar als je meerdere automatische horloges hebt en deze afwisselend draagt is een watchwinder een zeer handige accessoire die zorgt voor gemak en behoud van je horloges. Immers, de watchwinder zorgt ervoor dat de automatische horloges in beweging blijven waardoor het uurwerk niet stil komt te staan. Je kan dit vergelijken met een auto die een tijd niet gereden heeft, dit is niet goed. Regelmatige beweging zorgt voor het behoud van de auto, en in dit geval het horloge. 

 Watchwinders met een unieke prijs/kwaliteit verhouding

Er zijn diverse watchwinder merken op de markt, in verschillende prijsklassen. Ons eigen huismerk op gebied van watchwinders is Benson. Voor dit merk bezoeken wij de fabrieken waarbij wij de nadruk leggen op solide materialen, betrouwbare techniek en fraaie designs. 

De Benson Smart-Tech watchwinder serie is bij uitstek het paradepaardje van onze Benson watchwinder collectie. Deze serie combineert moderne techniek met veel functies en een aantrekkelijk design. Voor ons is het belangrijk de prijzen aantrekkelijk te houden zodat elke horlogeliefhebber een watchwinder kan aankopen. Immers, wie koopt er een watchwinder van 2000 euro of meer? 

Ben je op zoek naar een fraaie watchwinder voor 1, 2, 4, 6 of zelfs 8 horloges? Wil je geen kapitaal uitgeven aan een accessoire voor uw horlogecollectie? In dat geval zijn de Benson watchwinders een prima keuze waarvan je jarenlang plezier kunt hebben!