Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Watchwinders voor elk automatisch horloge

Geplaatst op 12 april 2016 om 11:25 uur

Het Nederlandse merk Benson Watchwinders bestaat al ruim 10 jaar en produceert kwalitatief zeer goede watchwinders tegen een uiterst redelijke prijs. De kwaliteit, afwerking en het materiaalgebruik worden international op blogs en fora geroemd. De scherpe prijzen en uitgebreide collectie zorgen ervoor dat veel horlogeliefhebbers inmiddels een Benson watchwinder gebruiken. 

Benson Smart-Tech watchwinders

De populaire Smart-Tech serie biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge van energie te voorzien. Deze serie heeft een modern design en biedt met LED verlichting, afstandbediening en touchscreen erg veel waar voor uw geld. Bij de Smart-Tech watchwinders kunt u de draairichting en TPD (turns per day: omwentelingen per dag) instellen per rotor (per horloge). 

Benson Black Series watchwinders

De onlangs gepresenteerde Black Series vormt het vlaggenschip van Benson watchwinders. De Black Series watchwinders zijn ontwikkeld voor de echte horlogeliefhebber. Deze serie watchwinders biedt meer luxe en een zeer fraaie afwerking. De watchwinders zijn voorzien van een modern touchscreen, LED verlichting, power winding en extreem geluidsarme motoren. De Black Series watchwinders worden geleverd met een handleiding en certificaat met serienummer. 

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare watchwinder, maar u wilt geen concessies doen op gebied van kwaliteit, dan is het merk Benson Watchwinders absoluut de beste keuze.