Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Watchwinders voor uw automatische horloge(s)!

Geplaatst op 26 november 2014 om 10:49 uur

 Bent u het zat om telkens uw automatische horloge op te winden en de datum en/of andere instellingen opnieuw in te stellen? Wilt u uw horloge liever bewaren in een fraai opbergsysteem wanneer u het niet draagt? Wanneer u beide vragen bevestigend kunt beantwoorden adviseren wij u om een watchwinder aan te schaffen. 

Een watchwinder is een apparaat dat automatische horloges ronddraait waardoor de horloges opgewonden blijven zodat ze direct gedragen kunnen worden, zonder dat het horloge stil heeft gestaan. Buiten dit praktische voordeel is het gebruik van een watchwinder ook beter voor uw horloges. Beweging is immers beter dan stilstand. U kunt hierbij denken aan een auto. Het langere tijd stilstaan van een auto is ook niet goed voor de auto. 

Ons huismerk Benson Watchwinders is één van de meest populaire watchwinder merken in de BeNeLux. Het merk produceert zeer fraaie en kwalitatief uitstekende watchwinders voor een zeer scherpe prijs. Kwaliteit en gebruikersgemak staan bovenaan waardoor de watchwinders ideaal zijn voor een kleine of grote horlogecollectie. 

Uiteraard is een Benson watchwinder ook een zeer fraai cadeau voor een echte horlogeliefhebber. Bekijkt u de allernieuwste watchwinders van het merk Benson. Wij hebben alle modellen op voorraad waardoor wij u een zeer snelle levering garanderen.