Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre "Planet Winding System" watchwinders

Geplaatst op 3 april 2014 om 20:29 uur

 De creatieve Bernard Favre produceert hoogwaardige accessoires voor de horlogeindustrie. Hij werkte voor het bekende horlogemerk Hublot en vervaardigde veelal lederen atributen voor de echte horlogeliefhebber. De allernieuwste uitvinding van Bernard Favre is een unieke watchwinder die elk automatisch horloge op een zeer bijzondere manier voorziet van energie. De watchwinder luistert naar de naam "Planet Winding System".

In Basel hebben wij tijdens Baselworld een exclusief contract gesloten met Bernard Favre waardoor wij ons officieel dealer van Bernard Favre watchwinders mogen noemen. Wij zijn trots dat wij naast andere grote merken zoals Scatola del Tempo, Underwood, Swiss Kubik en Elma nu dit bijzondere merk uit Zwitserland mogen toevoegen aan onze collectie.

Het Bernard Favre Planet Winding System zorgt voor een fantastische optische ervaring. Dit systeem is absoluut uniek en is voor de echte horlogeliefhebber een "must have".

Binnen 1-2 weken zullen wij de watchwinders van Bernard Favre presenteren op onze website. Vanaf dat moment zijn ze tevens direct uit voorraad leverbaar.