Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwste Benson Watchwinders nu leverbaar!

Geplaatst op 1 augustus 2015 om 19:35 uur

 De afgelopen tijd waren diverse populaire Benson watchwinders uitverkocht. Gisteren zijn echter de allernieuwste modellen afgeleverd in ons magazijn, en dat betekent dat alle Benson watchwinders direct vanuit voorraad leverbaar zijn. 

Verbeterde Benson Smart-Tech watchwinders

De modellen van de Smart-Tech serie behoren tot de "top" van de Benson watchwinders. Deze serie watchwinders hebben de allernieuwste techniek met LCD display, LED verlichting, afstandbediening en alle functies om een automatisch horloge, ongeacht merk/model, goed van energie te voorzien. 

Benson heeft de Smart-Tech modellen aanzienlijk verbeterd door middel van betere materialen maar ook een aanpassing qua horlogehouder. De nieuwe horlogehouders zijn geschikt voor elk automatisch horloge en zijn aanpasbaar aan de bandlengte. Dit nieuwe systeem is daardoor geschikt voor zowel heren- en dameshorloges, maar ook grote en kleinere polsmaten. 

Direct vanuit voorraad leverbaar

Benson Watchwinders is ons huismerk en dat betekent dat de focus ligt op solide kwaliteit en een betaalbare prijs. Wij hebben alle watchwinders van dit Nederlandse merk op voorraad en kunnen uw bestelling binnen 1-3 werkdagen afleveren bij u thuis of bijvoorbeeld op kantoor.