Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwste Smart-Tech watchwinders nu leverbaar!

Geplaatst op 26 september 2014 om 11:19 uur

 Het watchwinder merk Benson timmert hard aan de weg met nieuwe hoogstaande modellen die een perfecte mix bieden van kwaliteit en functionaliteit. De nieuwste Smart-Tech watchwinders, de luxe lijn van Benson, zijn de modellen 3.14.DB en 6.14.DB. 

Benson Smart-Tech 3.14.DB en 6.14.DB watchwinders.

Benson heeft qua design dezelfde lijn gevolgd als de bestaande Smart-Tech modellen. Slechts op enkele punten wijken de nieuwe modellen af. De nieuwste modellen hebben een donkerbruine kleur en een touchscreen binnenin de watchwinder zelf. Dit laatste zorgt voor een hoog gebruiksgemak. Daarnaast zijn de horlogehouders nieuw en uitermate geschikt voor grotere horloges. 

 Het design is luxe en de glazen deur biedt een perfect zicht op de horloges. De nieuwe Smart-Tech watchwinders zijn zeer eenvoudig in te stellen d.m.v. het touchscreen dat accuraat werkt en oplicht voor een goede afleesbaarheid. De LED verlichting zorgt ervoor dat naar wens de horloges worden verlicht, hetgeen een prachtig gezicht is. 

De afstandbediening is handig wanneer u de watchwinder op afstand wilt instellen waarbij alle functies direct benaderd kunnen worden. De watchwinder staat op edelstalen poten hetgeen een zeer luxe uitstraling geeft. 

De nieuwste Benson Smart-Tech watchwinders 3.14.DB en 6.14.DB zijn verkrijgbaar uit voorraad vanaf 349,00 euro!