Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse & Söhne Alpha watchwinders nu verkrijgbaar

Geplaatst op 25 november 2015 om 10:11 uur

 De horlogeliefhebber pur sang heeft een watchwinder in huis. De watchwinder zorgt ervoor dat alle automatische horloges keurig in beweging blijven zodat het horloge dat men wilt dragen direct gebruiksklaar is. Daarnaast zorgt een watchwinder voor het behoud van het horloge, immers door de lichte beweging wordt het uurwerk binnenin het horloge voorzien van olie. 

Het Duitse watchwinder merk Heisse & Söhne is een interessante speler op de markt. Dit merk produceert hoogwaardige watchwinders die zeer geliefd zijn onder de horlogeliefhebbers. Heisse & Söhne watchwinders weten een luxe uitstraling te combineren met degelijke materialen en goede functionaliteiten. 

 De nieuwe Heisse & Söhne Alpha watchwinders zijn hiervan een goed voorbeeld. Deze fraaie serie bestaat uit vier verschillende watchwinders in zwart en carbon stijl. De watchwinders zijn geschikt voor vier of zes automatische horloges. De afwerking is subliem en geeft een echte luxe uitstraling, mede door het gebruikte glas dat een perfect zich biedt op de ronddraaiende horloges. 

Als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders bieden wij u alle actuele modellen, waaronder de allernieuwste Alpha serie. Wij bieden u een snelle levering, twee jaar garantie en perfect aftersales. 

Bekijkt u hier de nieuwe Heisse & Söhne Alpha watchwinder.