Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Horlogeboxen voor het opbergen van uw horloges.

Geplaatst op 11 januari 2015 om 14:14 uur

 Een horlogebox is bedoeld voor het veilig opbergen van horloges in combinatie met het gemak om snel het gewenste horloge eruit te nemen en het te dragen. Horlogeboxen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals kunststof, leder of hout.Wij kiezen in onze collectie uitsluiting voor lederen horlogeboxen. Waarom? Omdat leder een fraaie en luxe uitstraling heeft en qua prijs aantrekkelijker is dan echt hout (let op: veel "houten" horlogeboxen in eenzelfde prijsklasse zijn niet van echt hout maar van MDF). 

Benson horlogeboxen, geschikt voor alle type horloges.

Onze collectie Benson horlogeboxen bestaat uit fraaie lederen horlogeboxen waarin u vrijwel elk horloge, ongeacht merk of model kunt opbergen. Een goede horlogebox is solide en geeft elk horloge voldoende ruimte zodat de horloges niet beschadigd kunnen raken.

 Wij produceren onze eigen Benson horlogeboxen in eigen beheer. Hierbij streven wij naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. In de fabriek kiezen wij de materialen, kleuren en formaten van de horlogebox. Daarna kiezen we voor een mooie afwerking zodat de horlogebox een fraaie accessoire is voor de horlogecollectie. Een horlogebox moet niet alleen handig zijn, het oog wilt ook wat.

Horlogebox als leuk cadeau

De meeste horlogeboxen worden verkocht aan mensen die hun horlogecollectie veilig willen opbergen. Immers, elk horloge bewaren in de officiële doos van het merk zelf is geen doen. Het voordeel dat een horlogebox biedt is dat het een verzameling van horloges is zodat je snel het gewenste horloge bij de gelegenheid en/of kleding kiest.

Een horlogebox is ook een ontzettend leuk cadeau voor een vriend/vriendin, collega of familielid. Bekijkt u onze collectie horlogeboxen hier, zodat u uw horloges veilig en fraai kunt opbergen.