Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Officieel dealer van Paul Design watchwinders

Geplaatst op 2 maart 2014 om 11:31 uur

Als specialist op gebied van watchwinders streven wij ernaar om toonaangevende merken aan ons te binden. Merken zoals Swiss Kubik, Elma Motion, Eilux en Wolf zijn wereldwijd bekend. Er zijn ook merken die aan het begin staan van het opbouwen van hun merk. Een goed voorbeeld hiervan is Paul Design. 

Paul Design watchwinders: een introductie

 Het merk Paul Design is gelanceerd door Paul Chen, een voormalig technicus voor grote watchwinder merken als Buben & Zörweg, Scatola del Tempo en Wolf. Hier leerde hij over de techniek, materialen en afwerking van deze merken. Eigenschappen die deze merken zo populair en kwalitatief maken. 

Paul Chen heeft een lijn watchwinders ontwikkeld die de nieuwste techniek combineert met fraaie designs voor een aantrekkelijke prijs. Waar merken als Buben & Zörweg en Scatola del Tempo veelal pas beginnen vanaf 1000,00 euro zijn de Paul Design watchwinders al verkrijgbaar vanaf 399,00 euro

Wanneer je een Paul Design watchwinder goed bekijkt zie je dat er veel aandacht is besteed aan de afwerking. Het zwarte hout is prachtig verwerkt met makassar hetgeen een zeer luxe uitstraling geeft. De binnenkant van de watchwinders is belegd met stof hetgeen zeer fraai oogt maar ook voorkomt dat er krasjes of andere beschadigingen op de horloges komen. De speciale horlogehouders zijn op maat instelbaar waardoor elk automatisch horloge moeiteloos in de watchwinder geplaatst kan worden.

 Het LCD display zorgt ervoor dat men alle instelling eenvoudig en snel kan instellen. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag zijn instelbaar, individueel per horloge. 

De ingebouwde accu gaat vrij lang mee zodat u de watchwinder ook in een kluis kan plaatsen of zelfs kan meenemen op een reis of vakantie. De accu wordt direct opgeladen wanneer de watchwinder aangesloten wordt op netstroom (via de bijgeleverde adapter). 

High end kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs

De combinatie van een hoogstaande watchwinder en een aantrekkelijke prijs komen wij niet heel vaak tegen. Er zijn slechts een paar merken die een unieke prijs/kwaliteit verhouding hebben, bijvoorbeeld Benson Watchwinders. Andere merken bieden vooral heel veel luxe en kwaliteit maar kosten ook de hoofdprijs. Prijzen die menig horlogeliefhebber niet overheeft voor een watchwinder. Hierdoor zijn de Paul Design watchwinders een zeer goed alternatief voor diegene die wel absoluut goede kwaliteit wenst, maar niet over de 1000,00 euro grens wilt heengaan. 

Bekijkt u hier de actuele collectie Paul Design watchwinders!