Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Pre-order Benson Smart-Tech 3.14.DB en 6.14.DB watchwinders

Geplaatst op 9 juli 2014 om 13:56 uur

De allernieuwste Benson Smart-Tech watchwinders zijn klaar uit productie en worden over één maand in ons magazijn verwacht. Graag bieden wij u alvast een "sneak preview" en korte omschrijving van de eigenschappen van deze nieuwe watchwinders

De Benson Smart-Tech 3.14.DB watchwinder.

Dit model is geschikt voor 3 automatische horloges en uitgevoerd in de kleur donkerbruin. De watchwinder heeft een solide deur die toegang verschaft tot de 3 rotoren. Tevens bevindt zich hier het touchscreen bedieningspaneel. De deur bevat een glazen front zodat er een optimaal zicht is op de ronddraaiende horloges.Tevens heeft de deur een kleine uitsnede zodat deze eenvoudig geopend en gesloten kan worden.

Voor de luxe uitstraling is gebruik gemaakt van edelstalen voeten onder de watchwinder.

De Benson Smart-Tech 6.14.DB watchwinder.

Eigenlijk is deze watchwinder geheel hetzelfde als de 3.14.DB behalve dat deze plaats biedt voor 6 automatische horloges. De bediening, eigenschappen en uiterlijk (op de grootte na) zijn exact hetzelfde.

Welke eigenschappen bieden deze nieuwe watchwinders?

Door middel van het touchscreen bedient u de rotoren eenvoudig en snel. U kiest binnen enkele seconden de exacte draairichting en het aantal toeren per dag. Daarnaast kunt u het licht binnenin de watchwinder aan- en/of uitdoen. De bijgeleverde afstandbediening zorgt ervoor dat de watchwinder ook op afstand bediend kan worden.

Dit type watchwinders is door de uitgebreide functies geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of model. De hoogwaardige motoren zorgen voor een optimale opwinding van elk automatisch horloge.

De luxe uitstraling gecombineerd met uitgebreide mogelijkheden zorgen voor een unieke watchwinder met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Bent u benieuwd naar de pre-order mogelijkheden? Wij informeren u graag over de prijzen.