Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders.nl de specialist in watchwinders!

Geplaatst op 10 april 2015 om 13:46 uur

 Bij een fraaie collectie automatische horloges hoort een watchwinder om de horloges in beweging te houden.

Een watchwinder zorgt niet alleen voor het in beweging blijven van uw horloges (langdurige stilstand is namelijk niet goed voor het horloge), het is ook uiterst handig wanneer u graag van horloge wisselt met dragen.

U kiest dan gewoon het horloge uit de watchwinder dat u die dag wilt dragen, de tijd, datum en eventuele andere instellingen staan direct goed en het horloge heeft voldoende energie zodat het niet handmatig opgewonden hoeft te worden. U bent dus direct klaar!

Specialist op gebied van watchwinders

U koopt uiteraard niet zomaar een watchwinder voor uw automatische horloge(s). Daarnaast koopt u waarschijnlijk graag bij een specialist met interessante prijzen en jarenlange ervaring. Bij Watchwinders.nl bent u aan het goede adres. Als officieel dealer van meer dan 12 merken hebben wij meer dan acht jaar ervaring op gebied van watchwinders. 

Wij bezoeken niet alleen de merken, maar ook fabrieken om ons te verdiepen in de kwaliteit en materialen. Enkel door zelf te leren kunnen wij onze klanten de beste merken tegen de beste prijzen aanbieden. 

Als officieel dealer van merken zoals Benson, Bernard Favre, Swiss Kubik, Paul Design, Elma, Heisse & Söhne en nog vele andere merken bieden wij de nieuwste watchwinders, duidelijke garantie en prima aftersales.

Bent u op zoek naar een goede watchwinder voor uw automatische horloge(s)? Bekijkt u onze collectie watchwinder merken. Mocht u een vraag of opmerking hebben dan vernemen wij dat graag zodat we u verder kunnen helpen.