Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 5 mei 2024 om 11:22 uur

De watchwinder is de meest ideale accessoire voor elke horlogeliefhebber. Vooral automatische horloges hebben een grote aantrekkingskracht op horlogeliefhebbers. Wil jij jouw automatische horloges de beste opbergmogelijkheid bieden in combinatie met optimale duurzaamheid? Dan gebruik je een watchwinder. Maar welke watchwinder moet je nu kiezen? In dit artikel schrijven we over een zeer goed model voor 4 horloges.

Wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt, kun je ze natuurlijk niet tegelijkertijd dragen. Omdat een automatisch horloge afhankelijk is van beweging, zullen ze stil komen te staan wanneer je ze gewoon opbergt in een horlogedoos. Wanneer je een automatisch horloge om de pols hebt, krijgt deze automatisch de beweging die het nodig heeft. Dit komt door de natuurlijke bewegingen van de pols. Deze bewegingen kunnen worden nagebootst door een goede watchwinder. Wanneer je je automatische horloges wilt opbergen, kan dat veilig in een goede watchwinder, waar ze dan direct worden voorzien van de benodigde energie. Een goede watchwinder hoeft niet duur te zijn, er zijn verschillende watchwindermerken die speciaal bekend staan om de goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij bieden.

Wij vertellen je in dit kader graag meer over het merk Benson. Benson is een Nederlands merk, dat gebruikscomfort, kwaliteit en een stijlvol design hoog in het vaandel heeft staan. Dit komt dan ook duidelijk tot uiting in de uitgebreide en diverse collectie van het merk. Wat verder opvalt zijn de perfecte afwerking van de watchwinders van Benson en de hoogwaardige materialen waarvoor gekozen is bij het vervaardigen van de watchwinders.

De collectie van Benson biedt watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook watchwinders die speciaal ontwikkeld zijn voor het opwinden van meerdere of zelfs een gehele verzameling automatische horloges. Hiermee richt Benson zich dan ook op een bredere doelgroep. Door de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders uit de collectie van Benson, krijg je met een model van dit merk altijd veel waar voor je geld. De collectie van het merk is onderverdeeld in verschillende series watchwinders, waaronder watchwinders met zowel kwalitatieve Swiss made motoren als hoogwaardige Japanse motoren.

Een voorbeeld van een zeer fraaie en stijlvolle watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition. Deze watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt dit model een opbergruimte voor nog 3 extra horloges, of eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition betreft een limited edition die is gelimiteerd op 250 stuks wereldwijd. Doordat er zo weinig van dit model in omloop zijn, is deze extra bijzonder te noemen. De watchwinder is uitgevoerd in een walnoot look en heeft een natuurlijk karakter. Alle watchwinders binnen de Benson Black Series zijn voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, zo ook dit model van Benson. Aan de binnenkant is de Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition voorzien van een zacht soft velvet. Dit zorgt ervoor dat je je horloges kunt opbergen in deze watchwinder, zonder daarbij bang te hoeven zijn voor krasjes of andere beschadigingen. De watchwinder is bovendien afsluitbaar. Aan de voorkant kan deze namelijk worden afgesloten met een deurtje van mineraalglas en aan de bovenkant is de watchwinder voorzien van een soft close deksel.

Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition watchwinder

De basis van de Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition wordt gevormd door Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Met deze motoren kun je er van op aan dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Zij zijn namelijk zeer betrouwbaar en krachtig. Bovendien zijn ze energiezuinig en geluidsarm. De Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition is geschikt voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunnen gemakkelijk worden aangepast, voor ieder horloge individueel. Zo krijgt elk horloge exact de juiste wijze van opwinding. Het instellen van de watchwinder gaat in een handomdraai, met behulp van het handige touchscreen. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt deze watchwinder een USB aansluiting en een handige powerwinding functie. Met deze laatste functionaliteit kun je jouw automatische horloges in een korte tijd van energie voorzien.

Doordat de Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, kun je jouw automatische horloges gedurende de gehele dag goed bekijken. Bovendien maakt het deze watchwinder zeer geschikt als display voor jouw horloges. Tot slot is deze watchwinder voorzien van een USB aansluiting. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van de meegeleverde adapter. Met de Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition biedt Benson al met al een zeer compleet model watchwinder, die bovendien uniek is door de gelimiteerde oplage. De uitstraling van de watchwinder is zeer luxe, waardoor dit model een echte blikvanger is in ieder interieur. Uiteraard hoef je je met deze watchwinder nooit meer zorgen te maken over stilstand van jouw automatische horloges en heb je altijd een veilige opbergplaats beschikbaar voor je horloges.

De Benson Black Series 4.16.WA Limited Edition is beschikbaar bij ons in de webshop en wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding en een certificaat. Bekijk nu het gehele aanbod Benson watchwinders bij ons in de webshop en maak je keuze.