Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Boda Concept D12 Carbon Fibre watchwinder

Geplaatst op 11 september 2020 om 15:37 uur

Het watchwinder merk Boda Concept is een relatief nieuw merk dat zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een merk dat zeer goede watchwinders maakt. De focus van het bedrijf ligt op het maken van watchwinders met fraaie materialen zoals hout, carbon, glas en edelstaal. De techniek wordt gevormd door Mabuchi motoren uit Japan die zeer betrouwbaar maar ook bijna geluidloos zijn. Het voordeel van een Boda Concept watchwinder is dat deze veel waar voor je geld biedt. De diverse functionaliteiten zorgen voor een perfecte opwinding van elk automatische horloge, ongeacht horlogemerk of model. De moderne uitstraling van de Boda Concept watchwinders wordt gecombineerd met goede materialen en een zeer mooie afwerking. Als officieel dealer van Boda Concept watchwinders bieden wij de nieuwste collecties met 2 jaar garantie.

Boda Concept D12 watchwinder

Het paradepaardje van Boda Concept is de D12 Carbon Fibre watchwinder. Deze grote watchwinder combineert een grote capaciteit van 12 horloges met aantrekkelijke eigenschappen zoals een modern design, fraaie materialen en eenvoudige bediening. De Boda Concept D12 Carbon Fibre watchwinder is bedoeld voor echte horlogeverzamelaars. De moderne look in combinatie met het touchscreen zorgt ervoor dat hij deze watchwinder in elk interieur past. Belangrijke voordelen van deze watchwinder zijn dat deze energiezuinig werkt en weinig geluid maakt. Hierdoor is de watchwinder prima te gebruiken in een woon- of slaapkamer. Een leuke voordeel van dit model watchwinder is de ingebouwde LED verlichting waardoor je beter zicht hebt op de horloges.

Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 12 automatische horloges. Elke rotor kan apart ingesteld worden qua draairichting en het aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day). Hierdoor is deze Boda Concept D12 Carbon Fibre watchwinder geschikt voor elk automatisch horloge ongeacht horlogemerk of model.

Wilt u uw automatische horloges opwinden in stijl? Dan is deze Boda Concept watchwinder een aanrader. De horlogehouders zijn instelbaar en dus geschikt voor elke horloge. Het maakt niet uit of uw horloge groot of klein is. De watchwinder is dus een goede keuze wanneer je herenhorloges maar ook dameshorloges wilt opwinden.

De Boda Concept D12 watchwinder heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt als je horloges veilig en professioneel wilt opwinden. De watchwinder is van goede kwaliteit en gemaakt van degelijke materialen. De duurzame motoren garanderen probleemloze opwinding van automatische horloges.

De Boda Concept watchwinders zijn geschikt voor alle horloges van horlogemerken als Tag Heuer, Breitling, Omega, Rolex, IWC en nog veel meer. De watchwinders worden geleverd in een stevige verpakking met adapter en handleiding. Uiteraard wordt elke Boda Concept watchwinder geleverd met 2 jaar garantie.