Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Boda Concept watch winders | Collectie 2019

Geplaatst op 14 maart 2019 om 16:24 uur

Een echte horlogeliefhebber kan er niet buiten, een watchwinder. U kunt uw horloge(s) veilig opbergen in een watchwinder, waarmee u deze beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo voorkomt u slijtage en beschadiging van uw horloge. Maar een watchwinder zorgt er met name voor dat uw horloge wordt voorzien van de benodigde energie door de juiste beweging te bieden. Hierdoor blijft uw horloge ook lopen wanneer u deze niet draagt. Zo kunt u ervan op aan dat uw horloge de tijd en datum nauwkeurig blijft weergeven. Ook is het nodig dat horloges worden voorzien in de juiste olievoorziening. Ook hiervoor is een watchwinder ideaal.

Boda Concept watchwinder

Boda Concept watchwinders is een relatief nieuw merk op de watchwinder markt. Maar hiermee niet minder het overwegen waard. Boda Concept produceert kwalitatief hoogwaardige watchwinders voor een mooie prijs. Qua uitstraling kenmerkt Boda Concept zich door rustige designs en fraai materiaalgebruik. Ze zijn verder voorzien van stille Japanse motoren, touchscreens en geschikt voor alle automatische horloges ongeacht merk of model. Er is keuze uit diverse watchwinders met verschillende capaciteit. Zo zijn er watchwinders met ruimte voor 2 horloges, maar ook met ruimte voor wel 12 horloges.

Het populairste model van Boda Concept is de D12. Deze watchwinder biedt ruimte voor 12 horloges, welke elk afzonderlijk in draairichting en aantal omwentelingen per dag kunnen worden ingesteld. De mooie materialen zoals hout en glas geven deze watchwinder een luxueuze uitstraling.

Als officieel dealer van Boda Concept watchwinders hebben wij een ruime collectie op voorraad en direct leverbaar.