Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 4.16.B watchwinder

Geplaatst op 5 maart 2024 om 14:46 uur

Een watchwinder die op dit moment ontzettend populair is door zijn ontzettend goede prestaties en luxe design is de Benson Black Series 4.16.B. Dit model biedt eigenlijk alles wat je als horlogeliefhebber nodig hebt. Betrouwbare motoren, elk horloge volledig instelbaar naar wens, extra opslagruimte voor andere horloges en sieraden en een deur waarmee je jouw horloges veiligheid biedt. Het leuke aan dit model is zeker ook de prijs. Want geen ander watchwinder merk kan tippen aan de prijs/kwaliteit ratio van Benson. Laten we Benson als merk en dit specifiek model eens beter onder de loep nemen.

Benson Black Series 4.16.B watchwinder

Dat Zwitserland op het gebied van automatische horloges en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder het neusje van de zalm biedt, is geen geheim. Er zijn echter ook andere horloge- en merken uit andere landen te vinden die een zeer hoge kwaliteit weten te bieden. Daarbij zijn ook merken die niet alleen hoogwaardige producten bieden, maar die daarnaast deze producten ook aanbieden tegen een scherpe prijs.

Ken jij bijvoorbeeld het relatief jonge merk Benson al? Benson is een Nederlands merk met een brede kennis en ervaring op het gebied van het (automatische) horloge in huis. Hierdoor weten ze bij Benson exact wat een echte liefhebber van automatische horloges zoekt wanneer hij een nieuwe watchwinder wil aanschaffen. Benson is dan ook een merk dat watchwinders biedt die zich niet alleen kenmerken door een zeer hoge kwaliteit en een luxe uitstraling, maar ook door een hoog gebruikerscomfort. Je kunt bij Benson dan ook terecht voor een watchwinder met alles erop en eraan, die jou automatische horloge of horloges op efficiënte wijze van de benodigde energie voorziet, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen.

Zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge, als de fervent verzamelaar, kan terecht bij het merk Benson Watchwinders. De collectie van het merk is namelijk zeer uitgebreid en herbergt watchwinders voor onder meer 1, 2, 3, 4, 8 en 12 automatische horloges. Daarnaast kun je bij Benson kiezen uit watchwinders met de welbekende Swiss made motoren en watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren. Beide soorten motoren zijn zeer betrouwbaar, krachtig en energiezuinig. Bovendien functioneren zij in stilte, waardoor je je watchwinder met deze motoren kunt plaatsen waar je maar wilt, zonder bang te hoeven zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Naast diversiteit wat betreft opwindcapaciteit en motoren, biedt Benson ook watchwinders gemaakt van verschillende materialen en in verschillende designs. Zo herbergt de collectie van Benson onder andere elegante watchwinders gemaakt van hout, leder en aluminium.

In dit artikel lichten we graag een specifiek model watchwinder voor je uit, afkomstig uit de collectie van Benson, namelijk de  Benson Black Series 4.16.B. De Benson Black Series 4.16.B is een watchwinder in een fraai en luxe design, die gemaakt is van hout. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit model is uitgevoerd in de kleur zwart, maar eveneens verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, wit en Makassar. De Benson Black Series 4.16.B is aan de binnenkant ingelegd met een fraai en beschermend soft velvet. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor beschadiging van je horloges wanneer je ze in de watchwinder bewaart. Dit model is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Dit gedeelte van de watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje, waardoor je altijd naar je horloges kunt kijken. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je jouw horloges desgewenst in het zonnetje. Naast een opwindcapaciteit voor 4 automatische horloges, is er in deze watchwinder ook een extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen deze ruimte te benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Deze handige extra opbergruimte kan aan de bovenkant worden gesloten met het speciale soft close deksel. De Benson Black Series 4.16.B is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren, die de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge probleemloos verzorgen. Omdat niet ieder automatisch horloge hetzelfde is, is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag voor ieder horloge afzonderlijk aan te passen. Dit gaat bovendien gemakkelijk en snel met behulp van het high-end touchscreen. De Benson Black Series 4.16.B biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model echter ook een mooie extra, namelijk een handige powerwinding functie. Hiermee voorzie je jouw horloges van de benodigde opwinding in een kortere tijd, ideaal als je haast hebt! Tot slot beschik je met de Benson Black Series 4.16.B over een USB aansluiting. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter. Deze adapter wordt meegeleverd met de watchwinder. Kortom, de Benson Black Series 4.16.B is een watchwinder die geheel compleet is. Bovendien biedt de watchwinder jou door de chique uitstraling en ingebouwde LED verlichting de mogelijkheid jouw horloges op stijlvolle wijze te presenteren.

Je bestelt de Benson Black Series 4.16.B gemakkelijk, veilig en snel bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinder wereldwijd met een garantie van 2 jaar, een handleiding en een certificaat. Naast dit model vind je ook alle andere watchwinders van het merk Benson bij ons in de webshop. Door de overzichtelijke informatie en duidelijke foto’s en filmpjes, krijg je een goed beeld van de fraaie watchwinders van het merk. Mocht je echter toch graag een advies willen, of heb je vragen, dan helpen wij je natuurlijk heel graag verder.