Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Gold watchwinder voor 1 horloge

Geplaatst op 12 maart 2024 om 14:49 uur

Bij de aanschaf van een fraai luxe horloge, is een andere aankoop vrijwel onvermijdelijk te noemen. We hebben het dan over de aanschaf van een watchwinder van hoogwaardige kwaliteit.

Wanneer je een goede watchwinder wilt kopen, is het daarbij net zo van belang er zorgvuldig tijd en aandacht aan te besteden, als bij de aanschaf van het automatische horloge zelf. Er zijn namelijk watchwinders verkrijgbaar met een groot verschil in kwaliteit, prijs, capaciteit, materiaalgebruik en ook op het gebied van het design van een watchwinder kun je alle kanten op. Uiteraard is de prijsklasse waarin je wilt zoeken afhankelijk van jouw budget.

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Wanneer we echter kijken naar belangrijke functionaliteiten en eigenschappen van een watchwinder die voor iedereen gelijk zijn, is het uiteraard van belang dat deze geschikt is voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien moet de watchwinder de opwinding van jouw automatische horloge of horloges op veilige en doeltreffende wijze kunnen uitvoeren. Dit hangt onder meer samen met het soort motor waarvan de watchwinder is voorzien.

Er zijn watchwinders uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren en Swiss made motoren, die beide zeer betrouwbaar en veilig zijn. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges bovendien in stilte en op energiezuinige wijze, wat de gebruiksvriendelijkheid van de watchwinder zeker vergroot. Naast een goede opwinding, is een veilige opbergplaats ook van belang voor jouw automatische horloges. Het is dan ook belangrijk dat een goede watchwinder dit jouw horloges weet te bieden. Je wilt je automatische horloges tenslotte met een gerust gevoel kunnen opbergen. De benodigde capaciteit van een watchwinder hangt af van het aantal automatische horloges dat je in het bezit hebt, of eventueel nog wilt aanschaffen in de toekomst. In dit artikel richten wij onze pijlen op een watchwinder geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, dat niet alleen op het gebied van kwaliteit en techniek, maar zeker ook qua design uniek te noemen is. We hebben het dan over de Bernard Favre Planet Gold watchwinder.

De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is afkomstig uit de collectie van het vooruitstrevende Zwitserse watchwindermerk Bernard Favre. De watchwinder is alleen al wat betreft het design een waar ‘piece of art’ te noemen. De voet van de watchwinder is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met de goudkleurige ringen van edelstaal erboven. Het automatische horloge kan in de houder in de ringen geplaatst worden, waar deze vervolgens door middel van rotatie van energie wordt voorzien. Het opwindproces is bij deze watchwinder een zeer fascinerend gezicht, door het uniek design van het model en doordat je het horloge op ieder moment kunt blijven zien. De watchwinder wordt geleverd met een fraaie glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden. Deze stolp draagt uiteraard bij in esthetisch opzicht en maakt het plaatje helemaal af. Daarnaast biedt deze jouw automatisch horloge direct ook bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is voorzien van een high-end Swiss made motor, die de opwinding van jouw automatische horloge op veilige en efficiënte wijze verzorgt. Daarnaast is de watchwinder uitgerust met een accu voor 100 dagen, waarmee deze watchwinder ook uitermate geschikt is voor het plaatsen in een kluis. De speciale LED indicator zorgt er bovendien voor dat je op ieder gewenst moment de status van de watchwinder kunt raadplegen. Opladen van de Bernard Favre Planet Gold watchwinder is zeer gemakkelijk door de USB aansluiting waarvan de watchwinder is voorzien. Hiermee kun je dit model namelijk opladen met PC, smartphone of middels netstroom.

De Bernard Favre Planet Gold watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Al met al biedt de Bernard Favre Planet Gold watchwinder zowel in technisch opzicht als wat betreft uitstraling, alles wat de echte liefhebber van automatische horloges maar kan wensen. Met deze watchwinder berg je jouw automatische horloge altijd veilig op en hoef je bovendien nooit meer bang te zijn voor stilstand van je automatische horloge. Jouw automatische horloge is met de Bernard Favre Planet Gold watchwinder daarom altijd direct klaar voor gebruik. Jouw automatische horloge zal in combinatie met deze watchwinder bovendien een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. Bovendien plaats je hem door de stille motor waar je maar wilt, ook op de slaapkamer, werkkamer of bijvoorbeeld het kantoor.

Je bestelt de Bernard Favre Planet Gold watchwinder en vele andere fraaie modellen van dit uitzonderlijke merk bij ons in de webshop. Wij zijn officieel dealer van Bernard Favre en bieden jou dan ook de beste service en indien gewenst een passend advies! Wij leveren deze watchwinder dan ook met twee jaar garantie in een luxe lederen etui. Bekijk nu de bijzondere Planet watchwinders bij ons in de webshop en zie ze aan het werk door middel van het duidelijke filmpje. Je zult zeker gefascineerd zijn door dit prachtige watchwinder model.