Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

Geplaatst op 7 november 2023 om 14:49 uur

Een watchwinder is een belangrijke accessoire wanneer je één of meerdere automatische horloges hebt. Met een watchwinder van goede kwaliteit kies je namelijk voor een optimale verzorging van jouw automatische horloge of horloges.

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

Een hoogwaardige watchwinder zorgt er in de eerste plaats voor dat je automatische horloge of horloges van de benodigde energie worden voorzien, zodat deze niet stil komen te staan. Dit gebeurt over het algemeen door gebruik te maken van rotatie. Deze beweging zorgt niet alleen voor de opwinding van jouw automatische horloges, maar direct ook voor een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk van ieder automatisch horloge. Daarnaast fungeert een passende watchwinder als veilige opbergplaats en in sommige gevallen zelfs als display voor jouw automatische horloge of bijvoorbeeld horlogeverzameling.

Doordat een goede watchwinder op zoveel verschillende gebieden belangrijk is, loont het zeker de moeite je te verdiepen in de verschillende watchwinders en merken. Er zijn wereldwijd verschillende gerenommeerde watchwinders te vinden die fantastische watchwinders bieden voor ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type automatische horloge. Een voorbeeld van een merk op dit gebied dat van Nederlandse bodem is, is het innovatieve merk Benson.

Benson weet bij menig liefhebber van automatische horloges op verschillende positieve wijzen de aandacht te trekken. Zo staat het merk erom bekend watchwinders te bieden met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met andere woorden, met een watchwinder van Benson kies je altijd voor veel waar voor je geld. De watchwinders van het merk worden gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen, waardoor de watchwinders van Benson een lange levensduur hebben. Daarnaast besteedt het merk ook veel aandacht aan het design van de watchwinders binnen de collectie. Je kunt bij Benson dan ook zeer zeker terecht voor watchwinders met een luxe uitstraling, die jouw automatische horloge of horloges extra mooi doet uitkomen.

Bovendien is de collectie van Benson divers wat betreft de capaciteit van de watchwinders. Niet alleen de liefhebber met één of enkele automatische horloges in het bezit, maar ook de fervent verzamelaar kan hierdoor terecht bij dit Nederlandse merk. Benson heeft tot slot een stukje innovatie en het gebruikerscomfort van de watchwinders zeer hoog in het vaandel staan. Dit heeft geresulteerd in een collectie watchwinders die fraaie extra’s bieden, zoals een ingebouwde LED verlichting. De combinatie van de hoogwaardige materialen, het unieke design, mooie extra’s en scherpe prijzen maken de watchwinders van Benson zeer interessant voor een breder publiek.

Benson heeft de collectie recentelijk uitgebreid met de aantrekkelijke Compact Aluminium watchwinders. Hiermee biedt het merk moderne en compact vormgegeven watchwinders die zeer handzaam en hiermee gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen zijn. Een mooi voorbeeld van één van de nieuwe watchwinders uit deze serie, is de Benson Compact Aluminium 1 Black. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en daarmee sterk en tegelijkertijd licht in gewicht. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. De kleur en het kubusvormige design zorgen voor een moderne uitstraling van deze watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge tegelijkertijd. De Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder is voorzien van een kwalitatieve motor van Japanse origine. Deze motor biedt verschillende belangrijke voordelen. Zo is deze krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Daarnaast is deze energiezuinig en ook niet geheel onbelangrijk, stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je deze watchwinder van Benson zonder problemen op je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Benson Compact Aluminium 1 Black is geheel instelbaar wat betreft het aantal omwentelingen per dag en de draairichting. Het instellen gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige LCD scherm. Daarnaast kan dit model tot wel 6-9 maanden functioneren op een set batterijen, waardoor je hier nauwelijks omkijken naar hebt. Daarbij komt dat het hierdoor ook mogelijk is om de watchwinder en daarmee je automatische horloge in een kluis te bewaren. Zo kun je met deze Benson Compact Aluminium 1 Black daarom probleemloos kiezen voor optimale veiligheid voor je horloge. De Benson Compact Aluminium 1 Black biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt voor de bescherming van jouw automatische horloge tegen overspanning. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, klik je jouw horloge zonder beschadiging gemakkelijk in de houder van de Benson Compact Aluminium 1 Black, of je nu een groter of kleiner horloge in bezit hebt. De Benson Compact Aluminium 1 Black wordt tot slot geleverd met een ruime garantietermijn van maar liefst 3 jaar. Hieruit spreekt het vertrouwen van Benson in zijn eigen producten des te meer.

Wanneer je de Benson Compact Aluminium 1 Black graag wilt bestellen, of meer van de watchwinders van Benson wilt weten of zien, kun je hiervoor terecht bij ons in de webshop. Indien gewenst helpen wij je bovendien graag verder met een antwoord op je vragen of een passend advies!

Met meer dan 2000 watchwinders op voorraad verzenden wij snel en veilig vanuit onze voorraad.