Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder van de week: Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow

Geplaatst op 31 oktober 2023 om 15:04 uur

Je bent een horlogeverzamelaar en houdt van mooie horloges. Bijvoorbeeld van merken zoals IWC, Tag Heuer, Breitling, Rolex of Cartier. Dan wil je jouw horloges ook liever niet laten stilstaan toch? Je wilt ze in topconditie houden door ze in beweging te houden in een watchwinder. Vooral als je veel automatische horloges hebt is deze horlogeaccessoire een fantastische hulp en opbergplek.

Heb jij als fanatiek verzamelaar 8 of 9 automatische horloges in je bezit? En ben je op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare watchwinder? Dan loont het zeker de moeite even verder te lezen. Want een watchwinder voor 8 horloges koop je niet zomaar, je wilt je goed laten informeren over de mogelijkheden en beste keuzes. Wij laten je in dit artikel namelijk graag kennismaken met het merk Paul Design dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk.

Ieder merk heeft zo zijn eigen aspecten waar het extra sterk in is. Bij het merk Paul Design zijn dat er een aantal. Ten eerste staat het merk erom bekend een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Met een Paul Design watchwinder krijg je dan ook veel waar voor je geld. Daarnaast is het merk sterk in het bieden van een hoog gebruikerscomfort. Zo bieden veel watchwinders uit de collectie van Paul Design leuke extra’s zoals een handige extra opbergruimte of een ingebouwde LED verlichting. Een ander punt waarmee Paul Design zich weet te onderscheiden van verschillende andere merken is de diversiteit binnen de collectie. Zo biedt Paul Design meer basic en meer luxe modellen met een diverse capaciteit. Zo kan de liefhebber met één of enkele automatische horloges terecht binnen de collectie van Paul Design, maar biedt het merk ook verschillende mogelijkheden voor de echte verzamelaar.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow

De ambitie van het merk Paul Design is van het begin af aan geweest om hoogwaardige watchwinders te ontwikkelen tegen een scherpe prijs. Het merk biedt dan ook watchwinders met een uiterst luxe uitstraling en een hoog gebruikerscomfort, tegen een aantrekkelijke prijs. De watchwinders van het merk blijven onder meer betaalbaar door het gebruik van Japanse motoren van het merk Mabuchi. Dit merk staat erom bekend hoge kwaliteit te bieden. De motoren van het merk zijn dan ook zeer betrouwbaar en bovendien sterk genoeg om het zwaarste automatische horloge van energie te kunnen voorzien. Daar komt bij dat deze motoren geluidsarm en energiezuinig zijn, voor een optimaal gebruikerscomfort. We vertellen je in dit artikel graag meer over een specifieke watchwinder uit de collectie van Paul Design, namelijk de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow.

Deze Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder is ideaal voor de fanatieke verzamelaar, omdat deze ruimte biedt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijkertijd. Dit model van Paul Design is gemaakt van hout van uiterst goede kwaliteit en heeft een zeer luxe uitstraling. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur Black Shadow, wat het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra benadrukt. Deze watchwinder van Paul Design is afsluitbaar, doordat deze is voorzien van een fraai glazen deurtje. Op deze manier hou je verschillende schadelijke invloeden bij je horloges vandaan, maar kun je ze toch op ieder gewenst moment bekijken. De watchwinder is daarnaast voorzien van een geavanceerd vingerprint slot, wat betekent dat er niemand bij jouw horloges kan komen zonder jouw toestemming. Bovendien biedt de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw verzameling echt in het zonnetje kunt zetten. Ook wanneer het donker is, zijn deze watchwinder en jouw horloges dan een echte blikvanger in je interieur.

Ook de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder is voorzien van de genoemde Japanse motoren van het merk Mabuchi. Dit betekent dat je deze watchwinder zonder zorgen bijvoorbeeld op je slaapkamer of kantoor neer kunt zetten, zonder bang te hoeven zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Met het handige touchscreen, zorg je ervoor dat de instellingen van de watchwinder voor ieder horloge afzonderlijk perfect zijn afgesteld. Zo stel je voor ieder horloge apart gemakkelijk de draairichting en het aantal rotaties per dag in. De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze overwind protectie dient ervoor jouw automatische horloges te beschermen tegen overspanning. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Bij de watchwinder wordt bovendien een handige afstandsbediening meegeleverd, die het hoge gebruikerscomfort dat deze watchwinder te bieden heeft nog eens extra benadrukt.

De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow is bij ons In de webshop verkrijgbaar. Wij zijn trots officieel dealer van Paul Design en bieden jou dan ook de nieuwste collecties, scherpste prijzen en de beste service. Naast de genoemde luxe watchwinder van Paul Design, vind je in onze webshop nog vele andere fraaie modellen van dit merk. Wij bieden dan ook voor vrijwel iedere liefhebber of verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder van Paul Design. De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en de genoemde afstandsbediening.

Wanneer je vragen hebt over welke watchwinder het beste bij jou en je horloges past helpen wij je graag verder. Wij zullen je met onze uitgebreide ervaring op dit gebied zeker van dienst kunnen zijn. Bekijk nu de mogelijkheden met betrekking tot Paul Design watchwinders in onze webshop en kies voor jouw favoriete watchwinder zodat jouw automatische horloges nooit meer stilstaan.