Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Een watchwinder koop je bij www.watchwinders.nl

Geplaatst op 10 april 2016 om 16:00 uur

De watchwinder als accessoire voor een automatisch horloge wordt steeds populairder. Het gemak dat de watchwinder biedt maar ook het feit dat het er fraai uitziet in het interieur maken de watchwinder een geliefde accessoire voor diegene die een automatisch horloge draagt. 

Het kiezen van een geschikte watchwinder is niet moeilijk. Al onze watchwinders winden elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, probleemloos op. Wij selecteren onze merken uiteraard op kwaliteit en functionaliteit. Uiteraard moet het design u ook aanspreken. Immers, een watchwinder staat bij u in de woon- of slaapkamer of in uw kantoor. 

Als officieel dealer van diverse watchwinder merken bieden wij u zekerheid. Elke watchwinder is authentiek, nieuw en voorzien van garantie. Daarnaast mogen wij onszelf expert op het gebied van watchwinders noemen. Met ruim 10 jaar ervaring zorgen wij voor een collectie van betrouwbare merken en aftersales (reparaties) binnen ons bedrijf. Daarnaast bezoeken wij internationale beurzen, fabrieken en de merken zelf. 

Via onze online shops www.watchwinders.nl, www.watchwinders.com, www.watchwinders.de, www.watchwinders.co.uk en www.remontoirs.fr verzenden wij onze watchwinders wereldwijd. De verzending is aangetekend en verzekerd via Fedex of DPD