Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder

Geplaatst op 22 augustus 2023 om 11:34 uur

Zwitserland staat bekend als zijnde hét horlogeland pur sang. Swiss made horloges en Swiss made watchwinders moeten voldoen aan de hoogste eisen en normen, waardoor enkel de beste merken het Swiss made label mogen voeren. De Zwitserse geest combineert het respect voor traditie met drang naar innovatie. Zo worden ook de Zwitserse watchwinders van het exclusieve merk Swiss Kubik met de hand gemaakt door de vakman, met een passie en liefde voor traditie en puur vakmanschap. Tegelijkertijd worden deze watchwinders voorzien van de meest moderne techniek en high end snufjes. Een Zwitserse watchwinder van het merk Swiss Kubik is er dan ook één die behoort tot de beste ter wereld. Met een watchwinder van dit kaliber kies je voor de beste wijze van opwinding van jouw automatische horloge of horloges en daarmee voor zekerheid. Een Zwitserse watchwinder van Swiss Kubik zorgt ervoor dat jouw automatische horloge nooit meer stil komt te staan en biedt direct ook een veilige opbergplaats voor je automatische horloge, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je horloge beschadigt.

Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder

Swiss Kubik biedt een uiterst fraaie en uitgebreide collectie watchwinders. Wat een watchwinder een echte Swiss Kubik maakt, is niet alleen de uiterst hoge kwaliteit. Kenmerkend voor de watchwinders van het merk is daarnaast namelijk het kubusvormige design. Bovendien zijn de watchwinders van Swiss Kubik allen compact vormgegeven. Hierdoor is er binnen ieder interieur een mooi plekje te vinden voor deze watchwinders. De collectie van Swiss Kubik herbergt watchwinders met een diverse capaciteit. Niet alleen de liefhebber met een enkel automatisch horloge, maar ook de echte verzamelaar kan binnen deze collectie terecht voor de perfecte watchwinder voor zijn verzameling. De designs van Swiss Kubik zijn allen kubusvormig, maar het merk weet toch diversiteit in uitstraling te bieden. Dit komt door het gebruik van verschillende materialen, waaronder leder, hout, polyamide en aluminium. Ook wat betreft kleur kun je bij Swiss Kubik alle kanten op. Dit maakt het merk interessant voor een breder publiek.

Wanneer we kijken naar de watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van een enkel horloge, zijn er meerdere aansprekende modellen mogelijk. Daarbij is er ook keuze uit watchwinders in verschillende prijsklassen. We vertellen je in dit artikel graag meer over de Swiss Kubik Aluminium Carbon. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in een carbon look. Doordat de watchwinder gemaakt is van aluminium, is deze niet alleen sterk maar ook licht in gewicht. De watchwinder is door de combinatie van de compacte vormgeving met het lichte materiaal dan ook zeer handzaam. De watchwinder is 10 x 10 x 10 cm en daarbij klein van stuk, maar daarom zeker niet minder indrukwekkend. Ieder automatisch horloge zal in deze watchwinder extra mooi uitkomen. De watchwinder is gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je dit model bijvoorbeeld gemakkelijk meenemen op vakantie of naar kantoor. Deze Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder is niet afsluitbaar, maar wanneer je wilt kun je de watchwinder afsluitbaar maken met een optioneel te bestellen beschermglaasje. Hiermee zorg je ervoor dat je verschillende schadelijke invloeden letterlijk buiten de deur houdt, zoals vocht, stof en vuil. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door een Zwitserse motor, waarmee ieder automatisch horloge zonder problemen van energie kan worden voorzien. De energievoorziening hiervoor verloopt middels een set AA batterijen, waarop deze Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder tot maar liefst drie jaar kan functioneren. Dit is niet alleen energiezuinig, deze eigenschap zorgt er daarnaast eveneens voor dat je je watchwinder en daarmee je automatische horloge in een kluis kunt bewaren.

De Swiss Kubik Aluminium Carbon is gemakkelijk instelbaar, doordat dit model is voorzien van een handige USB aansluiting. Hiermee stel je het aantal omwentelingen per dag eenvoudig in, zodat jouw automatische horloge precies op de juiste wijze van energie kan worden voorzien. Tot slot is deze watchwinder voorzien van bluetooth. Al met al kies je met de Swiss Kubik Aluminium Carbon voor een watchwinder van topkwaliteit, waarmee de opwinding van jouw automatische horloge perfect geregeld is. Naast dit model vind je binnen de collectie van Swiss Kubik vele andere fraaie en hoogwaardige modellen die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie van Swiss Kubik. Ook de Swiss Kubik Aluminium Carbon is eenvoudig bij ons te bestellen. Wij zorgen er na bestelling voor dat jouw nieuwe watchwinder uiterst zorgvuldig wordt verpakt en versturen deze vervolgens met een overzichtelijke handleiding jouw kant op. Je ontvangt de watchwinders van Swiss Kubik bovendien met een garantie van maar liefst drie jaar, waardoor je je aankoop altijd met een gerust gevoel doet. Betalen is bij ons mogelijk met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Paypal, iDeal, creditcard of een gewone bankoverschrijving.

Ben jij op zoek naar een watchwinder van Swiss made kwaliteit met een fraai design? Dan zit je zeker goed bij Swiss Kubik. Bekijk nu de mogelijkheden en kies voor het beste voor jouw automatische horloge.