Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Triple watchwinders voor 3 horloges

Geplaatst op 29 augustus 2023 om 15:25 uur

Wanneer je een automatisch horloge in het bezit hebt dan is een watchwinder een essentieel onderdeel van deze liefhebberij. Dit geldt helemaal wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Een automatisch horloge wordt tenslotte opgewonden door de beweging van je pols wanneer je het horloge draagt.

Je draagt een automatisch horloge echter niet altijd, zeker niet wanneer je er meer dan één in het bezit hebt. Een watchwinder biedt jou de mogelijkheid je automatische horloges op te winden en op te bergen. Hierbij is het wel van belang te kiezen voor kwaliteit, je wilt tenslotte een veilige opbergplaats voor- en een veilige wijze van opwinding van- je horloges. Daarom kies je bij het uitzoeken van een watchwinder voor een betrouwbaar merk op dit gebied.

Benson is een Nederlands watchwindermerk dat hoge kwaliteit watchwinders en horlogeboxen biedt. De producten van Benson hebben allen een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je voor een scherpe prijs een hoogwaardige watchwinder kunt aanschaffen. De collectie van Benson is verrassend en veelzijdig. Er is keuze uit een grote variëteit watchwinders met een verschillend design en watchwinders met een diverse capaciteit. Ook voor de liefhebber met meerdere automatische horloges en voor de echte verzamelaar biedt Benson zeer fraaie watchwinders.

Een voorbeeld van een watchwinder met ruimte voor het opwinden van meerdere horloges, is de Benson Compact Triple 3.BG watchwinder. Deze watchwinder biedt de capaciteit voor het opwinden van drie horloges tegelijk en daarmee zeer geschikt voor de liefhebber met drie of vier automatische horloges in het bezit. De watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. De binnenkant van de watchwinder is bekleed met een zachte stof, ter bescherming van jouw horloges. Door de speciale flexibele horlogehouders waar Benson gebruik van maakt, kun je vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen gemakkelijk in de watchwinder klikken. Daar komt bij dat de watchwinder instelbaar is wat betreft draairichting en het aantal turns per day. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge individueel, waardoor ieder type en merk automatisch horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt in deze watchwinder. De Benson Compact Triple 3.BG watchwinder is daarnaast voorzien van een handig touchscreen, waarmee het instellen van de watchwinder zeer eenvoudig is. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door drie Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren zorgen niet alleen voor een betrouwbare en energiezuinige wijze van opwinding, maar doen hun werk bovendien ook in stilte. Hierdoor kan de watchwinder ook prima geplaatst worden op bijvoorbeeld kantoor of in de slaapkamer. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je altijd een zeer fraai zicht hebt op jouw geliefde horloges. Met de speciale powerwinding functie kun je je horloges desgewenst in korte tijd van de benodigde energie voorzien, ideaal wanneer je even niet zoveel tijd te besteden hebt. Met deze bijzondere eigenschappen wordt het duidelijk dat Benson het gebruikerscomfort van de watchwinders binnen de collectie hoog in het vaandel heeft staan. De Benson Compact Triple 3.BG watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met deze laatste functionaliteit bescherm je jouw horloges tegen overspanning. De watchwinder functioneert met behulp van de meegeleverde adapter.

Benson Compact Triple 3.BG Watchwinder

De tweede watchwinder van Benson waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder. Ook dit model van Benson biedt de ruimte voor het opwinden van drie automatische horloges tegelijkertijd. Dit model heeft door het fraaie houten exterieur in combinatie met de zwarte binnenkant een zeer luxe en elegante uitstraling. Ook deze watchwinder is wederom voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, zodat je altijd zeker weet dat je op je watchwinder zult kunnen rekenen. Met het innovatieve touchscreen kun je de instellingen wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag wijzigen per horloge afzonderlijk. Ook dit model van Benson biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en powerwinding functie. Bij dit model ontbreekt bovendien ook de ingebouwde LED verlichting niet, waardoor je deze watchwinder niet alleen voor de opwinding van je horloges kunt gebruiken, maar ook als opbergplaats én als stijlvolle display voor je horloges. Ook voor de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder heeft Benson weer gebruik gemaakt van flexibele horlogehouders, voor een gemakkelijke en veilige plaatsing van je horloges.

Wanneer je interesse hebt gekregen in de hoogwaardige watchwinders van Benson, kun je een kijkje nemen in onze webshop. Hier vind je een uitgebreide collectie watchwinders van het merk, met duidelijke foto’s, overzichtelijke informatie en van bepaalde modellen ook filmpjes. De Benson Triple watchwinders worden door ons geleverd met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een adapter. Naast watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren, vind je in de collectie van Benson ook watchwinders met Swiss made motoren. Zo is er altijd een Benson watchwinder te vinden die bij je past.