Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder - Swiss made

Geplaatst op 20 oktober 2023 om 14:02 uur

Heb je één of meerdere automatische horloges? En vind je het ook vervelend als deze zo vaak stilstaan als je ze niet draagt? Lees dan vooral verder, want we gaan je meer vertellen over een prachtige watchwinder die ervoor zorgt dat jouw automatische horloge nooit meer stil komt te staan. Handig en goed voor de duurzaamheid!

Dat Zwitserland op het gebied van het luxe horloge het absolute neusje van de zalm te bieden heeft, hoeven we de echte liefhebber van fraaie horloges niet uit te leggen. Swiss made horloges staan tenslotte over de gehele wereld bekend om hun hoogwaardige en betrouwbare karakter. Naast luxe horloges, bieden verschillende Zwitserse merken een wereld aan hoogwaardige watchwinders.

Goede watchwinders zorgen voor een efficiënte en vooral ook veilige wijze van opwinding voor jouw automatische horloge of horloges. Swiss made watchwinders behoren op dit gebied tot het beste van het beste. Verschillende Zwitserse merken zijn dan ook al jarenlang een waar begrip te noemen op dit gebied, waaronder het gerenommeerde merk Swiss Kubik. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige watchwinder voor jouw automatische horloge of horloges, in een compact vormgegeven en strak design, ben je bij Swiss Kubik op het juiste adres. Swiss Kubik staat niet alleen bekend om de uiterst hoge kwaliteit van hun modellen, maar daarnaast ook om de kubusvormige designs binnen de collectie. De watchwinders van Swiss Kubik zijn door hun compacte design handzaam en daardoor gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen.

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder

De collectie van Swiss Kubik herbergt watchwinders geschikt voor een enkel automatisch horloge, maar ook modellen geschikt voor de echte verzamelaar. Binnen de collectie van Swiss Kubik zijn daarnaast zowel duurdere modellen, als meer basic modellen te vinden. De watchwinders in deze laatste categorie zijn de zogenaamde instapmodellen van Swiss Kubik. Deze modellen zijn van de welbekende Swiss made kwaliteit en verzorgen een perfecte en veilige wijze van opwinding, maar bieden verder geen extra’s. In dit artikel lichten we graag een instapmodel van Swiss Kubik voor je uit, namelijk de Swiss Kubik Startbox Black. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge. De watchwinder is met uiterste precisie gemaakt, van polyamide. Dit is een materiaalsoort die sterk is en tegelijkertijd licht van gewicht. Bovendien houdt de keuze voor dit materiaal deze watchwinder goed betaalbaar. Dit specifieke model is uitgevoerd in de kleur zwart. Daarnaast zijn er echter van dit design nog verscheidene andere kleuren verkrijgbaar, zoals rood, aqua, donkerblauw en brons.

De Swiss Kubik Startbox Black is uiteraard voorzien van een krachtige Swiss made motor. Hiermee verzorg je de energievoorziening van jouw automatische horloge probleemloos, het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatisch horloge het is. Swiss made motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met een Swiss made motor als basis van jouw watchwinder ben je er dan ook zeker van dat je altijd kunt vertrouwen op je watchwinder. Je hoeft dan ook nooit meer bang te zijn voor stilstand van je automatische horloge en de mogelijke vervelende gevolgen daarvan. Swiss made motoren hebben nog enkele andere voordelen. Zo zijn ze energiezuinig en daarnaast functioneren zij vrijwel in stilte. Hierdoor kun je de Swiss Kubik Startbox Black plaatsen waar je wilt, ook op plaatsen waar je geen storende geluiden kunt gebruiken. De Swiss Kubik Startbox Black functioneert op batterijen. Zo kan deze watchwinder tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen. Dit is uiterst handig. Zo kun je de Swiss Kubik Startbox Black door de combinatie van de compacte vormgeving en werking op batterijen gemakkelijk meenemen op reis of naar kantoor. Ook het plaatsen in een kluis is hiermee een zeer goede optie. Uiteraard beschikt deze watchwinder van Swiss Kubik ook over een overwind protectie, ter bescherming van jouw automatische horloge tegen overspanning.

Kortom, wil jij Swiss made kwaliteit opwinding voor jouw automatische horloge, maar wil je daarvoor niet teveel hoeven te betalen? Dan is de Swiss Kubik Startbox Black echt iets voor jou! Je beschikt hiermee over alles wat je nodig hebt om jouw automatische horloge van energie te voorzien. Bovendien zijn ook de Swiss Kubik Startbox modellen elegant en stijlvol vormgegeven, waardoor jouw horloge samen met de watchwinder een echte blikvanger zal zijn in je interieur. Daarnaast biedt Swiss Kubik de mogelijkheid een extra kleine horlogehouder bij te bestellen, wanneer je een erg klein horloge in de watchwinder wilt kunnen plaatsen. 

Als officieel dealer van Swiss Kubik zijn wij in staat de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service te bieden. Je bestelt jouw Swiss Kubik watchwinder bij ons dan ook altijd met een goed gevoel. De Swiss Kubik Startbox Black wordt door ons geleverd met maar liefst 3 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Kies nu voor de beste Zwitserse kwaliteit voor jouw horloges en maak je nooit meer zorgen om stilstand van je automatische horloge, kies voor Swiss Kubik!