Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder

Geplaatst op 5 oktober 2023 om 10:02 uur

 Heb je een paar automatische horloges en wil je dat deze altijd gereed zijn om te dragen? Een watchwinder zorgt ervoor dat de uurwerken van deze horloges voldoende energie verkrijgen waardoor de horloges keurig blijven lopen. Deze horlogeaccessoire draait de horloges rustig rond waardoor het uurwerk energie verkrijgt. Daardoor lopen de horloges altijd netjes op tijd en zijn ze direct gereed om de horloges om je pols te doen wanneer jij dat wilt.

Binnen de horlogerie zijn er niet alleen fraaie en hoogwaardige watchwinders te vinden voor het opwinden van één automatisch horloge, maar ook modellen met een grotere capaciteit. Zo kun je bijvoorbeeld een watchwinder aanschaffen met ruimte voor het opwinden van 2, 3, 4, 6, 8, 12 of zelfs 16 automatische horloges tegelijk. Tenslotte is het met meerdere automatische horloges helemaal onmogelijk om ze allemaal te blijven dragen, waardoor stilstand van je automatische horloges altijd op de loer ligt. In dit artikel schrijven we over een watchwinder voor 3 horloges.

Met een goede watchwinder ben je dit voor en zorg je er bovendien voor dat de olieverdeling in het uurwerk van de automatische horloges juist geregeld is. Voor meerdere automatische horloges zijn diverse mogelijkheden te vinden waarbij de watchwinder van groter formaat is. Wanneer je echter op zoek bent naar een niet al te grote watchwinder met grotere capaciteit, zijn hiervoor ook verschillende mooie opties. Een compact vormgegeven watchwinder biedt verschillende voordelen. Zo heb je hier natuurlijk in eerste instantie minder ruimte voor nodig. Daarnaast is het echter ook makkelijk dat je een compacte en handzame watchwinder gemakkelijk met je mee kunt nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Daarnaast zijn er compacte watchwinders op de markt die kunnen functioneren op batterijen, waarmee je deze watchwinders ook in een kluis kunt bewaren.

We vertellen je in dit artikel graag meer over een watchwinder die afkomstig is uit de collectie van het Nederlandse merk Benson. Benson staat binnen de horlogerie bekend als een merk dat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden. Wanneer je een watchwinder van Benson aanschaft, betekent dit dan ook dat je kiest voor een watchwinder van zeer hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Bovendien kenmerken de watchwinders van Benson zich door een hoog gebruikerscomfort, waardoor je je watchwinder altijd met plezier zult gebruiken. De collectie van Benson herbergt tal van fraaie watchwinders met ieder hun eigen eigenschappen wat betreft capaciteit, materiaalgebruik, motoren en design. Voor dit artikel hebben we een watchwinder geselecteerd met de ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk, namelijk de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder.

Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder

De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder is een mooi voorbeeld van een model dat zowel stijlvol als compact is vormgegeven. Ondanks de grotere capaciteit van deze watchwinder heb je er niet zoveel ruimte voor nodig om deze watchwinder te kunnen plaatsen. Bovendien is deze handzaam en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Door de natuurlijke uitstraling van het hout aan de buitenkant van de watchwinder, is dit model een zeer elegante en stijlvolle toevoeging aan ieder interieur. Bovendien zorgt de zwarte binnenkant van de watchwinder voor een fraai contrast met de buitenkant. Deze watchwinder van Benson is voorzien van Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges probleemloos. Doordat deze motoren zo solide en betrouwbaar zijn, kun je er altijd van op aan dat jouw automatische horloges op ieder moment klaar zijn voor gebruik. Japanse motoren zijn bovendien energiezuinig en ook niet geheel onbelangrijk, stil in gebruik. Door deze laatste eigenschap is het prima mogelijk de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder een mooi plekje te geven op de studeer- of slaapkamer, ondanks dat hier stilte gewenst is.

De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder is verder voorzien van een modern en innovatief touchscreen. Hiermee stel je gemakkelijk onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Uiteraard kun je deze waarden voor ieder horloge afzonderlijk bepalen, zodat elk automatisch horloge de wijze van opwinding krijgt die er het beste bij past. Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waarvan ook de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder is voorzien. Dit zorgt ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge, groot of klein, gemakkelijk in de houders geplaatst kan worden. Nog een mooie eigenschap van deze watchwinder van Benson, is de fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw automatische horloges op ieder moment van de dag goed bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Tot slot beschik je met de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een handige powerwinding functie. Met deze laatste functionaliteit voorzie je jouw automatische horloges in kortere tijd van de benodigde energie. Een mooi voorbeeld van het hoge gebruikerscomfort dat het merk Benson met zijn fraaie en functionele watchwinders te bieden heeft. De energievoorziening van de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter.

Ben je enthousiast geworden over de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder, of ben je benieuwd wat dit merk zoal nog meer te bieden heeft? Je vindt de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinders wereldwijd, met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL. De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een overzichtelijke handleiding en adapter.

Bekijk nu de collectie van Benson bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!