Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder geschikt voor 6 automatische horloges

Geplaatst op 19 maart 2024 om 11:47 uur

Wanneer je als verzamelaar van automatische horloges een watchwinder wilt aanschaffen, wil je natuurlijk wel het beste voor jouw horlogeverzameling. Dit hoeft echter niet altijd het duurste te zijn. Er zijn een paar onderscheidende merken die zeer goede kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Een merk dat al jarenlang tot de absolute top behoort is het Nederlandse merk Benson. Dit merk blinkt uit op gebied van innovatie, kwaliteit, functionaliteit en betaalbare prijzen. Waar veel andere merken vooral geld besteden aan marketing in plaats van ontwikkeling weet Benson zich te onderscheiden door kwaliteit en functionaliteit.

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Wij vertellen je in dit artikel graag meer over een drietal Benson watchwinders geschikt voor het opwinden van 6 automatische horloges. Benson is een merk van Nederlandse bodem dat topkwaliteit watchwinders weet te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien vallen de watchwinders van Benson op door het hoge gebruikerscomfort, waardoor zij menig liefhebber van luxe automatische horloges weten aan te spreken.  Zo zijn er binnen de collectie van Benson watchwinders te vinden met bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting, een powerwinding functie of een handige opbergruimte.

De eerste Benson watchwinder, die wat ons betreft zeker niet mag ontbreken in dit lijstje, is de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van maar liefst 6 automatische horloges tegelijk en biedt daarnaast ook nog eens een opbergmogelijkheid voor nog 5 horloges, zoals quartz- of mechanische horloges. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is gemaakt van hout en zowel wat betreft het interieur als het exterieur uitgevoerd in de kleur zwart. Dit model van Benson is bovendien afsluitbaar met een bijzonder mooi glazen deurtje. Het hart van de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. De watchwinder is verder instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal turns per day, met behulp van het handige touchscreen. Hiermee zorg je ervoor dat jouw horloges precies de bij hen passende wijze van opwinding krijgen. Als verzamelaar zijn jouw horloges natuurlijk je trots. Je zult ze dan ook graag laten zien en in de schijnwerpers willen zetten. Dit kan zeker met deze watchwinder van Benson. Niet alleen de luxe uitstraling van de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder draagt hieraan bij, daarnaast beschik je met dit model ook over een ingebouwde LED verlichting wat net dat beetje extra biedt. Door de speciale flexibele horlogehouders plaats je je horloges in een handomdraai in de watchwinder, zonder ze te beschadigen. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Deze laatste functionaliteit maakt jou extra flexibel doordat je je horloges in een kortere tijd van energie kunt voorzien.

Een tweede watchwinder van het merk Benson die je zeker gezien moet hebben, is de Benson Black Series 6.16.MA. Deze watchwinder is afkomstig uit de meest luxe lijn van het merk Benson. Wat onder meer opvalt aan dit model is de sublieme afwerking, doordat deze watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Deze Benson Black Series 6.16.MA watchwinder is daarnaast volledig met de hand gemaakt en aan de binnenkant voorzien van een speciaal soft velvet. Naast de opwindmogelijkheid voor 6 automatische horloges tegelijk, biedt dit model van Benson een extra opbergruimte voor nog eens 5 horloges. Je kunt deze ruimte benutten voor bijvoorbeeld quartz- of mechanische horloges, maar ook voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Ook deze watchwinder van Benson is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die niets aan het toeval overlaten. Dit model is geschikt voor het opwinden van ieder type of model automatisch horloge. Het is namelijk met behulp van het handige touchscreen mogelijk de Benson Black Series 6.16.MA watchwinder geheel naar wens in te stellen. Zo kan voor ieder horloge apart de draairichting en het aantal rotaties per dag worden bepaald. Wanneer je de luxe LED verlichting inschakelt, plaats je jouw automatische horlogeverzameling in de spotlight. Je hebt hiermee bovendien gedurende de gehele dag een goed zicht op jouw horloges. De programma’s CW, CC en Alt, de overwind protectie, USB aansluiting en powerwinding functie maken het plaatje helemaal compleet.

De derde en laatste watchwinder waar we graag je aandacht op willen vestigen is de Benson Black Series Leather 6.22.CF. Deze watchwinder heeft een zeer luxe en eigentijdse uitstraling door het speciale padded leder waarmee deze aan de buitenkant is voorzien. Wanneer je graag een echte eyecatcher in je interieur wilt hebben is deze Benson Black Series Leather 6.22.CF watchwinder dan ook een uitstekende keuze. Dit model van Benson is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die ieder type of merk automatisch horloge van energie kunnen voorzien. Met het innovatieve touchscreen pas je de instellingen wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag gemakkelijk aan. Dit is mogelijk voor ieder horloge afzonderlijk, zodat de wijze van opwinding exact op het horloge is afgesteld. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges de hele dag goed in het zicht kunt houden. Ook dit model van Benson is bovendien voorzien van flexibele horlogehouders, zodat ieder formaat horloge gemakkelijk te bevestigen is. De Benson Black Series Leather 6.22.CF biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en powerwinding functie.

Je kunt de genoemde hoogwaardige watchwinders van het merk Benson gemakkelijk, veilig en snel bij ons in de webshop bestellen. Wij zorgen er dan voor dat deze zorgvuldig verpakt jouw kant op komt. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van DPD, PostNL en Fedex, waardoor onze producten wereldwijd geleverd kunnen worden.

Er is daarom niets dat je tegenhoudt om een hoogwaardige Benson watchwinder te bestellen!

Als officieel Benson dealer bieden wij van Watchwinders.nl je altijd de scherpste prijs, duidelijke garantie en goede service. Met meer dan 2000 watchwinders op voorraad van verschillende merken bieden wij je een snelle service en veel keuze. Jij laat jouw automatische horloges toch ook niet meer stilstaan? Wind ze op in een watchwinder!