Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders voor IWC horloges

Geplaatst op 13 februari 2024 om 15:29 uur

Als horlogeliefhebber heb je wellicht een voorkeur voor mooie horlogemerken zoals Rolex, Omega, Breitling, Oris en IWC. Dit laatste horlogemerk uit Zwitserland is één van de bekendste horlogemerken en heeft een uitstekende reputatie. Met ingetogen ontwerpen en buitengewone kwaliteit weet IWC horlogeliefhebbers aan zich te binnen.

Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17

Helaas hebben automatische horloges ook nadelen, één daarvan is dat ze stilstaan als je ze niet draagt. Dan moet je het horloge handmatig opwinden en de tijd en/of andere functies opnieuw instellen. Dit kost tijd en moeite, en is eigenlijk helemaal niet nodig. Het is veel makkelijker om een watchwinder te gebruiken. Een watchwinder is een apparaat dat ervoor zorgt dat automatische horloges opgewonden blijven door ze door middel van rotatie te voorzien van energie. De watchwinder is één van de meest populaire accessoires voor automatische horloges en wint de laatste jaren aan populariteit. In dit artikel schrijven we over watchwinders voor IWC horloges. Want welk merk en model kan je het beste kopen als bezitter van een fraai IWC horloge?

Waar moet een goede watchwinder voor horloges als van het bekende merk IWC voor jou aan voldoen? Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden te bedenken die voor iedereen gelden. Zo wil je als liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges natuurlijk in ieder geval een watchwinder aanschaffen die van goede kwaliteit is. Tenslotte  wil je kiezen voor een watchwinder die je horloges een goede en vooral ook veilige wijze van opwinding kan bieden. Bovendien is een goede prijs-/kwaliteitverhouding voor vrijwel iedereen een must. Je wilt tenslotte zo veel mogelijk waar voor je geld ontvangen. Daarnaast zijn er echter nog wel wat variabelen te verzinnen. Zo is een  luxe uitstraling van een watchwinder niet voor iedereen even belangrijk. Sommige liefhebbers willen gewoon een meer basic model watchwinder die wel van goede kwaliteit is, tegen een scherpere prijs. Anderen bewaren hun watchwinder en horloge het liefst in een kluis en hechten om deze reden minder waarde aan een fraaie uitstraling van de watchwinder. Menig liefhebber en verzamelaar kiest echter juist voor een watchwinder met een bijzondere en/of chique uitstraling voor zijn automatische horloges. Zeker wanneer je een verzameling horloges in het bezit hebt, is het natuurlijk leuk deze op stijlvolle wijze te kunnen presenteren. In dit artikel richten wij ons dan ook op die verzamelaar die op zoek is naar een watchwinder van kwaliteit, met een luxe uitstraling.

We hebben hiervoor twee verschillende watchwinders van het Duitse merk Heisse & Sôhne voor je uitgezocht, die zeker de moeite van het overwegen waard zijn. Het eerste model waarover we je graag meer vertellen, is de Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019/17. Deze uiterst fraaie en luxe vormgegeven watchwinder voor acht automatische horloges is onder meer gemaakt van hout en voorzien van een aansprekende voet. Dit model is uitgevoerd in de kleur zwart wat betreft zowel het interieur als het exterieur. De buitenkant van de watchwinder is daarnaast voorzien van een glanzende afwerking. Verder is de watchwinder voorzien van een glazen deurtje. Niet alleen benadrukt dit het chique karakter van deze watchwinder, daarnaast maakt dit deze watchwinder ook in zijn geheel afsluitbaar. Dit heeft als groot voordeel dat schadelijke invloeden zoals vocht en stof geen schade kunnen aanrichten aan jouw geliefde horloges. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is uitgerust met hoogwaardige motoren van Japanse komaf. De motoren van een watchwinder zijn erg belangrijk, aangezien zij de basis vormen voor de opwinding van jouw automatische horloges. Daarbij is het belangrijk dat de motoren betrouwbaar en degelijk zijn. Het komt het gebruikerscomfort van de watchwinder bovendien ten goede wanneer de motoren op energiezuinige en stille wijze kunnen functioneren. Daar komt bij dat goede motoren sterk genoeg zijn om ieder merk en type automatisch horloge van de benodigde energie te kunnen voorzien. De Japanse motoren waarvoor voor deze watchwinder is gekozen, voldoen aan al deze voorwaarden, wat zorgt voor een uiterst betrouwbare en solide basis. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is handig instelbaar met behulp van het moderne LCD scherm. Voor ieder geplaatst horloge kun je hiermee afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Verder beschik je met deze watchwinder over een mooie LED verlichting. Hiermee maak je van jouw watchwinder een ware display om jouw verzameling in te kunnen presenteren. Tot slot biedt de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een sleep mode. De energievoorziening van de watchwinder zelf verloopt met behulp van de meegeleverde adapter.

De tweede Heisse & Sôhne watchwinder waarmee we je graag kennis laten maken, is de  Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019/18. Deze watchwinder biedt de ruimte voor maar liefst zestien automatische horloges en is daarmee uitermate geschikt voor de fanatieke verzamelaar. De watchwinder is gemaakt van hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Ook dit model van Heisse & Söhne is geplaatst op een fraaie voet, wat dit exemplaar extra bijzonder maakt. Daarnaast is de watchwinder afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas. De Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019/18 is tevens voorzien van de Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kun je ook voor deze watchwinder de instellingen voor ieder horloge wat betreft draairichting en het aantal turns per day gemakkelijk wijzigen met behulp van het handige LCD scherm. Verder ontbreekt ook bij dit design de fraaie ingebouwde LED verlichting niet. Tot slot beschik je met de Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019/18 over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en sleep mode, voor een geheel compleet plaatje.

Je bestelt de genoemde watchwinders van het gerenommeerde watchwindermerk Heisse & Söhne bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinders met twee jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Kies nu voor de gouden combinatie van kwaliteit en stijl, kies voor Heisse & Söhne!