Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series horloge-etuis

Geplaatst op 3 januari 2024 om 09:40 uur

Ben jij een horlogeliefhebber en zoek je een mooi etui om jouw horloges netjes te bewaren? Weet je dat in Nederland ook hele mooie horlogeaccessoires te verkrijgen zijn? Zo kun je bij het Nederlandse merk Benson heel goed terecht voor fraaie horloge-accessoires van kwaliteit. Je kunt hierbij denken aan watchwinders, speciaal voor de automatische luxe horloges. Daarnaast biedt het merk echter ook stijlvolle horlogeboxen en horloge-etuis.

Benson Black Series watch etui camel

Benson biedt niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar vindt het ook belangrijk dat de producten betaalbaar blijven. Je kiest met een horlogeaccessoire van Benson dan ook voor een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Benson heeft onder meer innovatie en een hoog gebruikerscomfort hoog in het vaandel staan. Daarnaast blinken de verschillende producten van het merk uit door de zorg en aandacht die eraan is besteed. De watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis van het merk worden zeer zorgvuldig gemaakt, waarbij oog voor detail en een perfecte afwerking belangrijke pijlers zijn.

In dit artikel besteden we in het bijzonder aandacht aan de categorie horlogeboxen en horloge-etuis. Waar automatische luxe horloges de meeste baat hebben wij een watchwinder als opbergplaats, is een horlogebox of etui ideaal voor het opbergen van quartz- en mechanische horloges. De voorwaarden voor een goede horlogebox of -etui zijn onder meer dat deze genoeg ruimte moeten bieden en ze moeten bovendien handig in gebruik zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de binnenkant van de horlogebox of het etui zacht is, zodat jouw horloges niet kunnen beschadigen. Bovendien is het van belang dat de horlogebox of het etui goed afsluitbaar is. Hiermee voorkom je onnodige slijtage van je horloges door bijvoorbeeld condens of vuil. Het kan daarnaast handig zijn wanneer de opbergplaats van jouw luxe horloges compact is vormgegeven. Dit is vaak het ideale van een opbergetui voor je horloges, door de compacte vormgeving hiervan neem je je luxe horloges gemakkelijk mee op vakantie of bijvoorbeeld een zakenreis. Binnen de collectie van Benson waren er al verscheidene series horlogeboxen en horloge-etuis te verkrijgen. Daar is nu een fraaie collectie bijgekomen. De Benson Watch etui Black Series is de nieuwste aanwinst binnen de collectie van Benson. Deze serie horloge-etuis bestaat uit etuis die met de hand gemaakt zijn van het mooiste Italiaanse leder. De etuis zijn perfect afgewerkt met een fraai bijpassend stiksel en hebben een zeer elegante en luxe uitstraling. Deze etuis zijn verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo biedt Benson deze etuis in de collectie met ruimte voor één, twee of vier luxe horloges.

Het is ook mogelijk deze luxe horloge-etuis te bestellen in verschillende kleuren. Zo zijn deze etuis leverbaar in de kleuren zwart, donkerbruin en camel. Alle varianten zijn gemaakt van het hoogwaardige Italiaanse leder. Aan de binnenkant zijn de etuis afgewerkt met een zachte stof, ter bescherming van jouw luxe horloges tegen krasjes of andere beschadigingen. Bij de zwarte etuis is deze stof grijs, de camel kleurige variant is wat betreft de kleur van het exterieur en interieur gelijk. De donkerbruine etuis binnen de serie hebben dan weer een lichtere bruintint aan de binnenkant. Zo weet het merk liefhebbers met een diverse voorkeur aan te spreken met deze fraaie etuis. Jouw horloge of horloges zijn perfect beschermd in de Benson Watch Etuis uit de Black Series. Naast het feit dat de etuis zeer stevig zijn en gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn de etuis ook afsluitbaar met de rits van hoge kwaliteit. Hiermee kun je je etui helemaal afsluiten, zodat jouw horloge of horloges niet kunnen worden aangetast door schadelijke invloeden van buitenaf. De handgemaakte horloge-etuis uit de nieuwste serie van Benson zijn compact vormgegeven. Hierdoor kun je ze niet alleen heel goed thuis gebruiken om jouw geliefde horloges in op te bergen, maar zijn ze daarnaast ook ideaal om mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Benson heeft bij deze serie horloge-etuis niets aan het toeval overgelaten en alle facetten wat betreft het gebruikerscomfort en de bescherming van de horloges meegenomen in het design. Met een Benson Watch Etui uit de Black Series weet je zeker dat jouw luxe horloges altijd veilig zijn opgeborgen wanneer je ze niet draagt.

Je kunt de Benson Watch Etuis uit de Black Series eenvoudig en gemakkelijk bij ons in de webshop bestellen. Deze worden dan door ons geleverd met twee jaar garantie. Daarnaast bieden wij ook het gehele overige assortiment van Benson. Er zijn dan ook vele fraaie watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis van het merk op onze webshop te vinden die absoluut de moeite waard zijn om nader onder de loep te nemen. Jouw luxe horloges zijn hiermee voor altijd veilig opgeborgen. Kies dus nu voor het beste voor jouw luxe horloges en voor je portemonnee, kies voor Benson!