Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 watchwinder

Geplaatst op 10 januari 2024 om 14:45 uur

Een automatisch horloge is voorzien van een zeer geavanceerd stukje techniek. Een horloge dat als basis een automatisch uurwerk heeft kan namelijk op enkel beweging (of handmatige opwinding via de kroon) functioneren. Dit betekent dat je zonder dat je het zelf in de gaten hebt je automatische horloge van energie voorziet, door enkel de natuurlijke bewegingen van de pols. Het automatische horloge heeft in de geschiedenis wat terrein verloren, maar dit was slechts tijdelijk.

Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003

Menig liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges weet namelijk de charme en authenticiteit van het automatische horloge zeer te waarderen. Niet voor niets zijn er verscheidene automatische horloges op de markt die zijn voorzien van een glazen bodem, waardoor de echte liefhebber het uurwerk daadwerkelijk in actie kan zien. Een automatisch horloge heeft echter wel een belangrijke eigenschap om rekening mee te houden. Doordat dit horloge afhankelijk is van beweging, zal deze wanneer hij niet gedragen wordt op een gegeven moment stil komen te staan.

Dit heeft verschillende mogelijke vervelende gevolgen. Allereerst moet je je horloge na stilstand opnieuw instellen. Wanneer dit enkel de tijd betreft is dit nog te overzien. Wanneer je echter een horloge in het bezit hebt met bijvoorbeeld een datumaanduiding, GMT functie en maanfase indicatie, wordt dit al vervelender. Bovendien kan stilstand van een automatisch horloge ervoor zorgen dat er onnauwkeurigheden ontstaan in de tijdsweergave. Natuurlijk wil je dit als liefhebber van luxe horloges zien te voorkomen. Dit is mogelijk door je automatische horloge wanneer je deze niet draagt in een goede watchwinder te plaatsen. Deze verzorgt dan de benodigde wijze van opwinding voor je automatische horloges of zelfs meerdere horloges. Zo is jouw automatische horloge altijd klaar voor gebruik. Ook wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt, is dit ideaal. Zo hoef je je niet alleen geen zorgen meer te maken over stilstand van je automatische horloges, maar beschik je direct ook over een veilige opbergplaats voor je verzameling.

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte watchwinder voor jouw automatische horloges, kies je bij voorkeur voor een gewaardeerd merk. Er zijn verschillende gerenommeerde watchwindermerken actief binnen de horlogerie, die al jaren hoogwaardige watchwinders produceren. Deze merken hebben daardoor de nodige kennis en ervaring in huis op dit gebied. Daarbij zijn ook merken die innovatie hoog op het prioriteitenlijstje hebben staan, waardoor zij hun eigen watchwinders steeds opnieuw weten te verbeteren.

Een voorbeeld van zo’n merk is het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat zeer hoge kwaliteit levert. Daarbij zijn de watchwinders van het merk zeer herkenbaar vormgegeven, deze watchwinders hebben namelijk een aansprekende kubusvorm. Door de compacte vormgeving van de watchwinders van het merk, zijn deze zeer handzaam en daarmee gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Bovendien is het met deze watchwinders een goede optie de watchwinder en daarmee jouw automatische horloges in een kluis op te bergen voor een optimaal veilig gevoel. De watchwinders van Swiss Kubik zijn allen voorzien van Swiss made motoren, die wereldwijd bekend staan als het neusje van de zalm op dit gebied. Deze motoren bieden een energiezuinige en betrouwbare wijze van opwinding aan ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien staan deze motoren bekend als zijnde zeer stil in gebruik. Hierdoor kun je deze watchwinders heel goed op plekken zetten waar stilte gewenst is, zoals bijvoorbeeld in de slaapkamer.

Een fraai voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik, met plaats voor twee automatische horloges is de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003. Deze luxe watchwinder is gemaakt van hout en aan de buitenkant bekleed met leder in de kleur zwart. Dit geeft de watchwinder in combinatie met de strakke vormgeving een moderne en tegelijkertijd zeer stijlvolle uitstraling. De watchwinder is 20cm breed, 10 hoog en 10 diep. Dit betekent dat de watchwinder ondanks de capaciteit voor het opwinden van 2 automatische horloges, nog steeds klein van stuk is. Er is dus in ieder interieur wel een mooi plaatsje te vinden voor deze eyecatcher. Uiteraard is ook dit model van Swiss Kubik voorzien van twee Swiss made motoren van topkwaliteit. De watchwinder is energiezuinig en kan tot wel 3 jaar functioneren op een set batterijen. Verder is deze Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 watchwinder instelbaar wat betreft het aantal toeren, met behulp van de handige USB aansluiting. Tot slot is de watchwinder voorzien van een overwind protectie, deze zorgt ervoor dat jouw automatische horloges beschermd zijn tegen overspanning. Wanneer je wilt, kun je deze watchwinder van Swiss Kubik gemakkelijk afsluitbaar maken, door apart handige plexiglas deurtjes bij te bestellen. Zo berg je jouw horloges goed beschermd op tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf.

Je bestelt de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 en vele andere fraaie en hoogwaardige watchwinders van dit merk bij ons in de webshop. Wij leveren deze met een garantie van maar liefst 3 jaar en uiteraard een duidelijke handleiding.