Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders voor 16 automatische horloges

Geplaatst op 19 december 2023 om 14:51 uur

Een watchwinder voor 16 automatische horloges is een model geschikt voor de fanatieke verzamelaar. Wanneer je 16 automatische horloges in het bezit hebt, of graag wilt hebben in de toekomst, is dit natuurlijk een waardige horlogeaccessoire waard. Naast dat je je automatische horloges natuurlijk op een veilige manier wilt opbergen en in stijl tentoon wilt kunnen stellen, moeten automatische horloges ook worden opgewonden wanneer ze niet gedragen worden. Dit kan alleen met behulp van een watchwinder, die voorziet in de beweging die het automatische horloge normaliter door de natuurlijke beweging van de pols zou krijgen.

Een watchwinder in het algemeen moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn om jouw automatische horloges te kunnen en mogen opwinden. Het kan best een zoektocht zijn om een passende watchwinder voor jouw automatische horloges te vinden. Juist omdat er zoveel diversiteit op de markt is. Wij helpen je daarom graag een handje met een aantal voorbeelden van topkwaliteit modellen voor jouw verzameling.

De eerste watchwinder die je echt beter wilt leren kennen is de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Deze watchwinder van het Duitse merk Heisse & Söhne heeft een zeer luxe uitstraling en een zekere allure. Deze fraaie horlogeaccessoire is gemaakt van hout en combineert de kleuren bruin met zwart. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is daarnaast glanzend afgewerkt voor een extra luxe touch. Omdat deze watchwinder afsluitbaar is, zijn jouw horloges in deze horlogeaccessoire goed beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld condens, vuil en stof. Je horloges worden daarbij bovendien extra beschermd door het moderne vingerprint slot. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren, die zorgen voor een sublieme wijze van opwinding van jouw horloges, ongeacht het merk of type horloge. De watchwinder is daarnaast instelbaar wat betreft het aantal turns per day en de draairichting. Ieder automatisch horloge krijgt hiermee de beste wijze van opwinding. De bediening van de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 verloopt met behulp van het innovatieve LCD display. Met de fraaie LED verlichting zorg je ervoor dat jouw automatische horlogeverzameling extra opvalt. Tot slot biedt dit prachtige model van Heisse & Söhne de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een sleep mode. Met de sleep mode functie kun je je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. De watchwinder functioneert middels netstroom met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder voor 16 automatische horloges die we graag aan je voorstellen, is de Benson Black Series Pro 16.19.B. Deze bijzondere horlogeaccessoire is echt een professional. Niet alleen biedt dit model ruimte voor het opwinden van 16 automatische horloges, in de opberglade kun je nog eens 12 extra horloges kwijt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld mechanische- of quartz horloges. De de Benson Black Series Pro 16.19.B is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook de binnenkant van de watchwinder is zwart, deze is voorzien van een speciaal soft velvet. Dit zorgt voor een optimale bescherming van jouw horloges. Daarnaast is dit model afsluitbaar, met het deurtje van mineraalglas. Deze is voorzien van een slot met sleutel, voor een optimaal veilig gevoel. Dit model van Benson is voorzien van uitstekende kwaliteit motoren, die afkomstig zijn uit Japan. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges probleemloos en op energiezuinige wijze. Bovendien doen zij hun werk in stilte, waardoor deze de Benson Black Series Pro 16.19.B prima geplaatst kan worden op plekken waar stilte gewenst is, zoals de werkkamer of de slaapkamer bijvoorbeeld. De watchwinder is verder geheel instelbaar per horloge afzonderlijk. Zo kun je met behulp van het moderne touchscreen gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag aanpassen. De Benson Black Series Pro 16.19.B is voorzien van flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat ieder formaat horloge probleemloos in de watchwinder geklikt kan worden. De de Benson Black Series Pro 16.19.B beschikt verder over een ingebouwde LED verlichting. Hiermee hou je jouw automatische horlogeverzameling op ieder moment van de dag goed in het oog. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, een USB aansluiting en een powerwinding functie. Deze laatste functionaliteit is ideaal als je haast hebt, hiermee wind je jouw automatische horloges namelijk in korte tijd op. Tot slot functioneert deze de Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder middels netstroom met behulp van een adapter.

De derde watchwinder waar we je graag meer informatie over geven, is eveneens van het merk Benson. De Benson Black Series Pro 16.19.CF is met de hand gemaakt van hoogwaardig hout en vervolgens behandeld met maar liefst 12 verflagen. Dit model is uitgevoerd in een carbon fibre look, wat de watchwinder een luxueuze uitstraling geeft. Het interieur van de Benson Black Series Pro 16.19.CF is ingelegd met speciaal soft velvet, in de kleur zwart. Deze speciale laag biedt jouw horloges bescherming tegen beschadiging. De Benson Black Series Pro 16.19.CF is voorzien van een deurtje van mineraalglas, waardoor deze afsluitbaar is. Het deurtje kan ook op slot worden gedaan, waardoor je je horloges met een gerust gevoel in deze Benson Black Series Pro 16.19.CF watchwinder opbergt. De Japanse motoren waarvan deze watchwinder is voorzien, zorgen voor een passende opwinding voor jouw automatische horloges. Het maakt hierbij niet uit welk soort automatisch horloge het is. Deze Benson Black Series Pro 16.19.CF watchwinder is uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting. Wanneer je deze verlichting inschakelt, presenteer je jouw horlogeverzameling echt op professionele wijze. Iedere rotor van deze watchwinder kan afzonderlijk worden ingesteld, waardoor jouw automatische horloges ieder individueel op de meest ideale wijze van opwinding kunnen worden voorzien. Voor de bediening hiervan is de Benson Black Series Pro 16.19.CF voorzien van een handig touchscreen. De Benson Black Series Pro 16.19.CF biedt niet alleen de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, maar ook nog een handige powerwinding functie. Hier wind je je horloges in een mum van tijd mee op. De v biedt tot slot een USB aansluiting en functioneert met behulp van een adapter.

Benson Black Series Pro 16.19.B

Bij ons in de webshop vind je een zeer uitgebreide collectie hoogwaardige watchwinders voor 16 automatische horloges, waaronder de uitzonderlijke modellen die we hiervoor genoemd hebben. Voor de echte verzamelaar zijn deze watchwinders een zeer goede keuze, door het hoge gebruikerscomfort en de goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij bieden.