Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023

Geplaatst op 5 september 2023 om 15:52 uur

Wanneer je een watchwinder wilt gaan aanschaffen voor jouw automatische horloges, kan het soms een uitdaging zijn de beste watchwinder te vinden die bij jou, je horloges en je portemonnee past. Bij de aanschaf van een model is het namelijk belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Je wilt tenslotte niet alleen dat jouw automatische horloges op doeltreffende wijze van energie worden voorzien, het is namelijk net zo belangrijk dat dit op veilige en milde wijze gebeurt. Het is bovendien van belang dat je op dit gebied op je watchwinder kunt rekenen en er op deze manier zeker van kunt zijn dat jouw automatische horloges de beste verzorging krijgen en van energie worden voorzien, zodat ze niet stil komen te staan.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste watchwinder kiest en dat deze van goede kwaliteit is, is het belangrijk je goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden voordat je een watchwinder aanschaft. Zo zijn er op de Aziatische markt watchwinders verkrijgbaar tegen een zeer lage prijs, die echter van niet al te beste kwaliteit zijn. Daarnaast zijn er modellen verkrijgbaar van verschillende gerenommeerde merken, zoals uit Zwitserland, waarbij je diep in de buidel moet tasten om een goede watchwinder aan te kunnen schaffen. Het merk Paul Design is een merk waarbij de mensen erachter het gat zagen tussen de Aziatische markt en de veel duurdere hoogwaardige watchwinders die verkrijgbaar waren. De ambitie van het merk is dan ook vanaf het begin af aan geweest watchwinders te produceren van hoogwaardige kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Hiermee richtte het merk zijn pijlen dan ook op een zeer breed publiek. Vandaag de dag is er zodoende een fraaie collectie watchwinders verkrijgbaar van Paul Design die menig liefhebber en verzamelaar van automatische horloges weet te enthousiasmeren.

De collectie van Paul Design biedt modellen voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook voor enkele automatische horloges en zelfs voor een gehele verzameling. Daarbij is de uitstraling van de watchwinders luxe en divers. De watchwinders van het merk zijn bovendien gemaakt van hoogwaardige materialen zodat deze lang meegaan. Daarnaast vallen de modellen van Paul Design op door een hoog gebruikerscomfort.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023

Binnen de collectie van Paul Design vinden we onder meer de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023. Deze watchwinder biedt de capaciteit voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk en voorziet daarnaast in een extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges of eventuele andere sieraden. Hiermee is deze watchwinder ideaal voor de kleine verzamelaar met zowel quartz-/mechanische horloges als automatische horloges in het bezit. Deze watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd In de kleur Black Shadow, wat de watchwinder een geheel eigen uitstraling geeft. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 is aan de binnenkant voorzien van een zachte stof ter bescherming van jouw horloges. Bovendien is deze afsluitbaar, waardoor je jouw automatische horloges de best mogelijke bescherming biedt. Doordat de watchwinder is voorzien van een glazen deurtje kun je op ieder moment van de dag jouw horloges bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Bovendien is deze luxe watchwinder uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, waardoor je jouw horloges extra In het zonnetje kunt zetten. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 is voorzien van hoogwaardige Mabuchi motoren van Japanse komaf. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en bovendien betaalbaar. Ze zijn krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge en zeer betrouwbaar. Daarnaast staan deze motoren er bekend om energiezuinig te zijn en te functioneren in stilte, wat het gebruikerscomfort zeker ten goede komt.

De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 is in zijn geheel instelbaar. Zo kun je voor beide horloges afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Hiermee zorg je ervoor dat ieder individueel horloge de best mogelijke wijze van opwinding krijgt. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met het handige bedieningspaneel. Tot slot beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 kan functioneren op zowel batterij als met behulp van een adapter. Dit heeft als voordeel dat je deze compacte watchwinder indien gewenst ook in een kluis kunt bewaren. Hiermee kies je voor optimale veiligheid voor jou horloges. Het compacte model in combinatie met de werkzaamheid op batterijen maakt het bovendien mogelijk je watchwinder mee te nemen op reis of naar kantoor. Dit is ideaal wanneer je jouw automatische horloges graag meeneemt op bijvoorbeeld zakenreis.

Je bestelt jouw Paul Design watchwinder met een goed gevoel bij ons als officieel dealer. Wij bieden in onze webshop een ruime collectie van dit vooruitstrevende merk en wij bieden bovendien de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 wordt geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding zodat je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt.