Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Benson Black Series 8.16.B watchwinder voor 8 horloges

Geplaatst op 7 december 2023 om 15:44 uur

Waar moet een goede watchwinder aan voldoen? Dit hangt natuurlijk gedeeltelijk af van jouw eigen persoonlijke wensen en vereisten. Aan bepaalde voorwaarden moet echter iedere watchwinder voldoen. In de eerste plaats is dit een milde en veilige wijze van opwinding. Bij de meeste watchwinders gebeurt dit door middel van rotatie, maar er zijn ook bepaalde watchwindermerken  die watchwinders bieden die de opwinding van jouw automatische horloge of horloges verzorgen middels het zachtjes schudden van het horloge.

Benson Black Series 8.16.B watchwinder

Voor een juiste opwinding van jouw automatische horloges is het belangrijk dat de watchwinder is voorzien van hoogwaardige motoren. Deze moeten bovendien krachtig genoeg zijn om het zwaarste horloge op te kunnen winden. Je wilt tenslotte met jouw watchwinder ieder merk en type automatisch horloge kunnen opwinden. Een goede motor functioneert daarnaast op energiezuinige wijze en in stilte. Er zijn goede motoren van zowel Zwitserse als Japanse komaf. Naast een goede motor of motoren, is het belangrijk dat een watchwinder is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo weet je zeker dat je kiest voor een watchwinder die duurzaam is, betrouwbaar en van goede kwaliteit. Kortom, een goede kwaliteit, hoogwaardige motoren en een doeltreffende wijze van opwinding zijn basisvereisten voor een watchwinder van goede kwaliteit. Daarnaast heeft iedere liefhebber of verzamelaar nog zo zijn eigen voorwaarden en vereisten. Misschien wil jij graag meerdere horloges of sieraden netjes bij elkaar kunnen bewaren. Dan is een watchwinder die hiervoor voldoende ruimte biedt een voorwaarde voor jou. Bovendien wil jij je horloges dan kunnen opbergen zonder bang te hoeven zijn voor onnodige slijtage van je horloges of eventuele beschadigingen. Een watchwinder die daartegen bescherming biedt, is dan evident. Dit kan zijn in de vorm van een ingelegde zachte stof aan de binnenkant van de watchwinder en/of een deurtje waarmee de watchwinder kan worden afgesloten.

Ook opwindcapaciteit is van belang. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel automatische horloges jij in het bezit hebt. Wanneer je bijvoorbeeld de trotse eigenaar bent van 8 of 9 automatische horloges, is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van minimaal 8 automatische horloges tegelijk een voorwaarde. Als je je watchwinder ook wilt kunnen gebruiken om jouw horloges op stijlvolle wijze te kunnen presenteren, is het design van de watchwinder en een eventuele ingebouwde LED verlichting van belang.

Zoek jij een watchwinder die aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet? Dan vertellen wij je graag meer over de Benson Black Series 8.16.B. Deze watchwinder van het Nederlandse merk Benson, is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt dit model een handige opbergruimte voor het opbergen van nog eens 6 horloges, of eventuele andere sieraden. De watchwinder is met de hand gemaakt van hout van goede kwaliteit. De watchwinder is vervolgens afgewerkt met maar liefst 12 verlagen en een beschermende laklaag. Aan de binnenkant is deze watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet, voor een optimale bescherming van jouw horloges tegen beschadiging. De Benson Black Series 8.16.B is verder geheel afsluitbaar. Aan de bovenkant is dit model voorzien van een soft close deksel, dat het luxe karakter van deze watchwinder nog eens benadrukt. De watchwinder is daarnaast aan de voorkant voorzien van een deurtje van mineraalglas. Dit model van Benson is uitgerust met hoogwaardige motoren van Japanse komaf. Hiermee is de watchwinder voorzien van een betrouwbare en duurzame basis. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting. Daarnaast kun je met dit model ook gebruik maken van een zeer handige powerwinding functie, waarmee je jouw automatische horloges in korte tijd van energie voorziet. Tot slot is deze watchwinder voorzien van een geavanceerd touchscreen, waarmee je onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag voor ieder horloge apart in kunt stellen.

Samengevat is de Benson Black Series 8.16.B de ideale watchwinder voor de echte verzamelaar. Dit model biedt hiervoor voldoende ruimte en is bovendien door het luxe karakter van het design en door de ingebouwde LED verlichting, een zeer goede keuze wanneer je je watchwinder ook als display voor jouw verzameling wilt kunnen inzetten. Jouw horloges zijn daarnaast optimaal beschermd wanneer je ze opbergt in deze watchwinder van Benson, onder meer doordat deze goed afsluitbaar is en voorzien van zachte stof aan de binnenkant. Naast al deze positieve eigenschappen van de Benson Black Series 8.16.B, is deze ook nog eens verkrijgbaar voor een interessante prijs. Benson staat dan ook niet voor niets bekend om zijn uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding.

De Benson Black Series 8.16.B is te bestellen bij ons in de webshop. Deze watchwinder wordt door ons geleverd met een garantietermijn van 2 jaar. Daarnaast ontvang je ook een overzichtelijke handleiding, een certificaat en een adapter. Binnen de collectie van Benson zijn nog vele andere aansprekende modellen verkrijgbaar, die je ook allemaal kunt vinden in onze webshop. Bekijk daarom nu de mogelijkheden en zorg ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van jouw automatische horloge of horloges.