Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Een watchwinder voor 4 automatische horloges

Geplaatst op 12 september 2023 om 14:35 uur

Met een watchwinder van kwaliteit zorg je ervoor dat jouw automatische horloges niet stil komen te staan wanneer je ze niet draagt. Een goede watchwinder biedt de juiste beweging voor je horloges, meestal door middel van rotatie. Niet alleen worden jouw automatische horloges hiermee op perfecte wijze opgewonden, daarnaast zorgt deze beweging er ook voor dat de olieverdeling in het uurwerk van de horloges juist is.

Watchwinders zijn verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo zijn er niet alleen watchwinders op de markt voor 1 of enkele automatische horloges, maar ook watchwinders waarin een hele verzameling automatische horloges tegelijkertijd van energie kan worden voorzien. In dit artikel richten we ons op watchwinders met capaciteit voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Wij hebben een aantal watchwinders voor je geselecteerd voor het opwinden van 4 automatische horloges, waar we je graag meer over vertellen.

De eerste watchwinder die we graag nader voor je willen toelichten, is de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder. Dit model is gemaakt van mooie kwaliteit hout en uitgevoerd in de kleur zwart, zowel wat betreft de binnen- als de buitenkant van de watchwinder. Dit model van Benson is afsluitbaar en biedt bovendien als een mooie extra een handige opbergruimte. Hierin kunnen nog 5 horloges of bijvoorbeeld andere sieraden worden opgeborgen. De Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder is geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Dit komt onder meer doordat de rotoren van deze watchwinder allen afzonderlijk instelbaar zijn, waardoor je voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt bepalen. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige touchscreen. Bovendien maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. In deze houders kan gemakkelijk ieder formaat automatisch horloge worden geplaatst. De Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder is voorzien van Japanse motoren van betrouwbare kwaliteit. Doordat het merk gebruik heeft gemaakt van deze motoren, hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het opwindproces. Deze motoren doen hun werk namelijk in stilte. De watchwinder biedt daarnaast als kers op de taart een fraaie en luxe ingebouwde LED verlichting. Zo hou je jouw automatische horloges altijd goed in het oog, op ieder moment van de dag. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie is de Benson Smart-Tech II 4.20.B een heel complete watchwinder te noemen. Bovendien is het gebruikerscomfort van de watchwinder zeer hoog, waardoor deze bij iedere liefhebber van automatische horloges zeker in de smaak zal vallen. De energievoorziening van dit model verloopt middels netstroom met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Black Series 4.16.B. Dit is een zeer luxe model van Benson. Deze watchwinder is met de hand gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt. Zo is deze watchwinder gemaakt van hout en daarna voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. De binnenkant is voorzien van een speciaal soft velvet, wat ervoor zorgt dat jouw horloges veilig in de watchwinder kunnen worden geplaatst zonder bang te hoeven zijn voor krasjes of andere beschadigingen. Dit model van Benson is verder afsluitbaar, met behulp van het luxe deurtje van mineraalglas. Hiermee bescherm je jouw horloges direct ook tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Ben je op zoek naar een watchwinder waarbij jouw geliefde horloges direct in het oog springen? Dan is dit model van Benson een uitstekende keuze! Dit model is namelijk uitgerust met een moderne ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw horloges extra doet opvallen. Met het innovatieve touchscreen waarvan deze watchwinder is voorzien, stel je in een handomdraai de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Uiteraard is het mogelijk deze waarden voor ieder afzonderlijk horloge te bepalen, zodat ieder individueel horloge wordt voorzien van de perfecte wijze van opwinding. Benson kiest voor optimale veiligheid voor jouw horloges. Zo is dit model voorzien van een speciaal systeem waardoor de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. Onder de fraaie soft close deksel vind je nog een handige extra opbergplaats voor eventuele extra horloges of andere sieraden. Tot slot biedt de Benson Black Series 4.16.B de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en powerwinding functie.

De derde watchwinder die we graag aan je voorstellen, is de Paul Design Petite 4 Leather Black. Deze watchwinder is van het merk Paul Design, dat afkomstig is uit het UK. Dit model voor 4 automatische horloges is compact vormgegeven en aan de buitenkant bekleed met zwart leder. Dit geeft de watchwinder een luxe uitstraling. Deze Paul Design Petite 4 Leather Black is in de basis voorzien van Japanse Mabuchi motoren van topkwaliteit. Deze verzorgen de opwinding van ieder automatisch horloge probleemloos, op energiezuinige wijze en in stilte. Het handige touchscreen zorgt ervoor dat je de instellingen gemakkelijk kunt wijzigen. Zo stel je per horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag in, voor een passende wijze van opwinding voor ieder horloge. De Paul Design Petite 4 Leather Black biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een fraaie ingebouwde LED verlichting. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter.

Wil je graag één van de genoemde modellen bestellen? Neem dan eens een kijkje bij ons in de webshop. Naast de drie genoemde watchwinders vind je daar nog veel meer fraaie en gebruiksvriendelijke watchwinders, allen van topkwaliteit!