Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita watchwinders voor 1 horloge

Geplaatst op 24 januari 2024 om 14:30 uur

Een watchwinder van goede kwaliteit is voor de echte liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges van het grootste belang. Niet alleen verzorgt een watchwinder van kwaliteit de opwinding van jouw automatische horloge of horloges op efficiënte en veilige wijze, daarnaast biedt deze ook de mogelijkheid jouw automatische horloges veilig op te bergen.

De meeste liefhebbers van luxe automatische horloges zullen wel bekend zijn met de gerenommeerde Zwitserse merken. Toch is het zeker ook de moeite waard om verder te kijken dan alleen Zwitserland. Er zijn namelijk nog vele andere merken uit verschillende andere landen, die zeker de moeite waard zijn. In dit artikel besteden we graag aandacht aan een merk uit de Verenigde Staten. Het merk Orbita is in de Verenigde Staten een waar begrip te noemen en is daarnaast bovendien zeer populair. Orbita is een merk dat innovatie zeer belangrijk vindt. Het merk heeft dan ook verschillende patenten op haar naam staan. Zo biedt Orbita naast modellen met de meest geijkte vorm van opwinding door middel van rotatie (Programmable System) ook watchwinders die te vinden zijn onder het zogenaamde Rotorwind System. Dit systeem is in zijn geheel door Orbita zelf ontwikkeld en daarmee uniek te noemen. De Orbita watchwinders die zijn voorzien van het Rotorwind System verzorgen de opwinding van automatische horloges niet door middel van rotatie, maar door middel van het zachtjes schudden van het horloge. De watchwinders van Orbita zijn allen voorzien van een Swiss made motor, wat een solide en uiterst betrouwbare basis garandeert.

Orbita Sparta Bold 1 Blue

De collectie van Orbita herbergt watchwinders voor zowel de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges, als voor de echte verzamelaar. Bovendien kunnen we de watchwinders van Orbita onderverdelen in verschillende prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een uiterst luxe model in de vorm van een fraaie houten kast, maar is het ook mogelijk te gaan voor een eenvoudiger en goedkoper design gemaakt van kunststof. Met deze laatste optie kies je wel voor de doeltreffende en veilige wijze van opwinding van Orbita, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Wij hebben voor dit artikel 2 watchwinders uitgekozen van het merk Orbita, uit de lagere prijscategorie. Hiermee willen we je een beeld geven van wat er mogelijk is op het gebied van een perfecte wijze van opwinding, tegen een scherpe prijs.

De eerste watchwinder waarover wij je graag meer vertellen, is de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521. Dit model is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge. De watchwinder is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook dit model is uiteraard voorzien van een Swiss made motor van topkwaliteit. Deze motor is niet alleen zeer betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig. Bovendien doet de Swiss made motor zijn werk in stilte, waardoor je de Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 kunt plaatsen waar je wilt, ook op plaatsen waar stilte gewenst is. Doordat deze watchwinder daarnaast functioneert op batterij, kun je je watchwinder en automatische horloge prima in een kluis bewaren. Hiermee ga je voor een optimaal veilig gevoel. Je neemt de watchwinder gemakkelijk mee op reis of naar kantoor. Niet alleen door de werking op batterijen, maar ook doordat dit model minder dan een kilo weegt. Tot slot biedt deze Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit biedt bescherming tegen overspanning van jouw automatische horloge.

Het tweede design uit de collectie van Orbita waarover we je graag iets meer vertellen, is de Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525. Ook dit model heeft de capaciteit voor het opwinden van één automatisch horloge. De watchwinder is gemaakt van kunststof en hierdoor licht in gewicht. Dit model is uitgevoerd in de kleur blauw. Naast dit model en de zwarte uitvoering, is deze zelfde watchwinder ook verkrijgbaar in de kleuren bruin, groen, wit en rood. De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 is uitgerust met een Zwitserse motor, die ervoor zorgt dat ieder type en merk automatisch horloge probleemloos van energie kan worden voorzien. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en uiteraard een overwind protectie. De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525. watchwinder is daarnaast ook instelbaar, zodat je jouw automatische horloge de best mogelijke wijze van opwinding kunt bieden. Dit model watchwinder is ook verkrijgbaar voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. Deze modellen vind je eveneens in de Orbita Sparta Bold serie en zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de modellen voor een enkel horloge.

Met een goede watchwinder zorg je ervoor dat jouw automatische horloges veilig kunnen worden opgeborgen en opgewonden. Bovendien zorgt een hoogwaardige watchwinder voor een juiste olieverdeling in het uurwerk van het horloge, waardoor je de levensduur van jouw horloge weet te waarborgen.

Bestel daarom nu één van de hoogwaardige modellen van het merk Orbita bij ons in de webshop en kies voor zekerheid! Wij leveren deze modellen graag bij je thuis met 2 jaar garantie en een overzichtelijke handleiding.