Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder voor 1 horloge

Geplaatst op 28 januari 2024 om 10:43 uur

Sinds de watchwinder werd uitgevonden is er door verschillende gerenommeerde merken steeds hard doorgewerkt om de techniek van de watchwinders steeds verder te ontwikkelen en perfectioneren.

Met de gedachte ‘stilstand is achteruitgang’ kiezen de bekende merken voor continue innovatie. Niet alleen de techniek achter de watchwinder is steeds opnieuw verbeterd en waar nodig aangevuld. Daarnaast komen er namelijk steeds meer exclusieve en unieke designs op de markt, waarmee de watchwinder meer geworden is dan enkel een doeltreffende wijze van opwinding van jouw automatische horloges.

Fraaie watchwinders bieden een stijlvolle mogelijkheid om jouw automatische horloge of horloges op elegante wijze te presenteren en op te bergen. Aan de andere kant kan het ook jouw voorkeur genieten om een watchwinder aan te schaffen die wel is voorzien van de beste Swiss made techniek, maar daarnaast een handzaam en simpel design heeft en die bovendien betaalbaar is. Ook hiervoor zijn voldoende mogelijkheden. Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle luxe watchwinder voor meerdere automatische horloges, of juist een eenvoudig design tegen een scherpere prijs, ben je bij het bekende Zwitserse merk Swiss Kubik absoluut aan het juiste adres.

Swiss Kubik Startbox Blue

Swiss Kubik is namelijk één van de Zwitserse merken die op het gebied van innovatie en vernieuwing een absolute koploper genoemd kan worden. Het merk heeft in 10 jaar tijd al 6 generaties watchwinders gepresenteerd, wat een bewijs genoemd kan worden van de gedrevenheid van de experts bij Swiss Kubik om het steeds opnieuw beter te doen 

De collectie van Swiss Kubik biedt watchwinders voor het opwinden van 1 automatisch horloge, maar ook voor een gehele verzameling automatische horloges en van alles daar tussenin. Bovendien biedt het merk modellen in verschillende prijsklassen en gemaakt van diverse materialen, zoals leder, aluminium en polyamide. Hoewel Swiss Kubik watchwinders uit duizenden herkenbaar zijn door de kenmerkende kubusvormige designs, biedt het merk ook modellen die zich onderscheiden van de andere modellen uit de collectie door de unieke prints.

Welke watchwinder je dan ook zoekt, door de diversiteit binnen de collectie van Swiss Kubik, biedt het merk altijd een model dat bij jou en je automatische horloges past. In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifieke watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik. We hebben het dan over de Swiss Kubik Startbox Blue. Dit model komt uit de serie met instapmodellen van Swiss Kubik, voorheen de ABS watchwinders. Deze watchwinders bieden alles wat je nodig hebt om je geen zorgen meer te hoeven maken over stilstand van jouw automatische horloge, tegen een aantrekkelijke prijs. Kenmerkend voor de Startbox modellen is het eenvoudige design. De Swiss Kubik Startbox Blue is dan ook een model van zeer hoge kwaliteit, die je verzekert van een veilige, milde en efficiënte wijze van opwinding voor jouw automatische horloge. Met de welbekende Swiss made motor als het kloppende hart van de watchwinder, voorzie je probleemloos ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde beweging. De Zwitserse motor is daarnaast uiterst betrouwbaar en duurzaam. Bovendien verzorgt deze de opwinding op energiezuinige wijze en doet hij zijn werk in stilte. De Swiss Kubik watchwinder is dan ook zeer geschikt voor het plaatsen in bijvoorbeeld de slaapkamer of de werkkamer, je hoeft tenslotte niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Doordat de Swiss Kubik Startbox Blue bovendien compact is vormgegeven, is deze zeer handzaam. Dit maakt dat je de watchwinder zeer gemakkelijk meeneemt op (zaken)reis of naar kantoor. Daar komt nog bij dat de Swiss Kubik startbox blue functioneert op een set AA batterijen. Je kunt de watchwinder en jouw geliefde horloge daardoor ook in een kluis bewaren, waarmee je gaat voor optimale veiligheid van je horloge.

De Swiss Kubik startbox blue is met de grootste precisie en oog voor detail met de hand gemaakt van polyamide. Dit model is uitgevoerd in de kleur blauw, maar er zijn diverse andere kleuren verkrijgbaar van dit model. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de kleuren rood, aqua, oranje en zwart. De watchwinder is uiteraard voorzien van een overwind protectie, om overspanning van je automatische horloge te voorkomen.

Je kunt de Swiss Kubik Startbox Blue bestellen bij ons in de webshop. Deze leveren wij met een ruime garantietermijn van maar liefst 3 jaar en natuurlijk een overzichtelijke handleiding. Daarnaast bieden wij als officieel dealer van het merk nog vele andere high-end watchwinders uit de collectie van Swiss Kubik. Bekijk daarom nu de mogelijkheden en kies voor jouw favoriete watchwinder!