Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Wat is de beste watchwinder voor een Rolex horloge?

Geplaatst op 22 maart 2023 om 07:59 uur

Voor het behoud en de verzorging van een luxe horloge als dat van het merk Rolex, is het belangrijk de juiste wijze van opwinding te kunnen bieden. Dit hoeft echter niet altijd te betekenen dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Er zijn verschillende mooie watchwinder merken binnen die modellen bieden met de meest moderne technologie tegen een scherpe prijs. Zelfs watchwinders met de alom befaamde Swiss made motoren zijn al verkrijgbaar tegen een interessante prijs. In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste watchwinders voor jouw Rolex horloge. We hebben hiervoor een drietal watchwinders geselecteerd van verschillende merken, die watchwinders bieden met Zwitserse motoren.

De eerste watchwinder die jouw Rolex horloge zonder problemen kan voorzien van de benodigde energie, is van het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt een uitgebreide collectie Swiss made watchwinders, die allen van topkwaliteit zijn. Er zijn in de collectie van Swiss Kubik ook instapmodellen te vinden, die een combinatie bieden van de Zwitserse techniek met een eenvoudig design, waardoor deze verkrijgbaar zijn tegen een scherpe prijs. Een voorbeeld van zo’n instapmodel is de Swiss Kubik Startbox Black. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in de kleur zwart. Hetzelfde model is bovendien verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, oranje en blauw. Het design is compact en kubusvormig, wat kenmerkend is voor de watchwinders van Swiss Kubik. Doordat de watchwinder zo handzaam is en bovendien functioneert op batterijen, is deze watchwinder gemakkelijk mee te nemen op reis of naar kantoor. Bovendien kun je de watchwinder en jouw Rolex horloge door deze eigenschappen in een kluis bewaren, voor een optimaal gevoel van veiligheid. Wanneer je wilt kun je deze watchwinder uitbreiden met een deurtje van plexiglas. Hiermee kun je de watchwinder gemakkelijk afsluitbaar maken en bied je jouw horloge bescherming tegen bijvoorbeeld vocht en stof. De Swiss Kubik Startbox biedt ieder merk of type automatisch horloge de beste wijze van opwinding, zo ook jouw Rolex horloge. Je hoeft dan ook nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw automatische horloge. Deze watchwinder kun je bij ons in de webshop bestellen. Je ontvangt hem dan thuis met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

De tweede watchwinder die we graag benoemen als een mooie optie voor de opwinding van jouw Rolex horloge, is van het merk Benson. De Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather is een luxe ogende watchwinder, die aan de buitenkant bekleed is met bruin kwaliteitsleder met patroon. De binnenkant van deze watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een flexibele horlogehouder. Deze zorgt ervoor dat vrijwel ieder formaat horloge probleemloos in de houder past. De watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas, die ervoor zorgt dat jouw horloge wordt beschermd tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door een stille en krachtige Swiss made motor. Het speciale veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. De watchwinder is verder instelbaar met het handige LCD scherm. Hiermee kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Met de ingebouwde LED verlichting heb je te allen tijde een mooi zicht op je horloge en kun je hem desgewenst in de spotlight zetten. De watchwinder biedt daarnaast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Je kunt de watchwinder tot slot zowel middels netstroom als met batterijen gebruiken. Dit model watchwinder van Benson vind je bij ons in de webshop en wordt geleverd met 3 jaar garantie, een handleiding en een certificaat.

De derde en laatste watchwinder die we graag nader onder de loep nemen, is van het vooruitstrevende merk Orbita. De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 biedt een perfecte opwinding voor jouw Rolex horloge en is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Deze watchwinder is gemaakt van kunststof en zwart van kleur. Daarnaast is dit model ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals bruin, groen en rood. Deze watchwinder is voorzien van een high-end Swiss made motor en biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Orbita is een merk dat ontwikkeling en innovatie erg belangrijk vindt. Zo hebben zij onder meer zelf het speciale Rotorwind Systeem ontwikkeld, dat de opwinding van automatische horloges verzorgt door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Daarnaast biedt het Programmable Systeem de meer geijkte wijze van opwinding, door middel van rotatie. Met een watchwinder van dit kaliber, is jouw Rolex horloge altijd klaar voor gebruik! De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 bestel je gemakkelijk en veilig bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie en handleiding.

Met de 3 bovengenoemde watchwinders hebben we een aantal mooie opties uitgelicht van watchwinders die perfect geschikt zijn voor jouw Rolex horloge en die bovendien betaalbaar zijn. Wij bieden daarnaast nog vele andere hoogstaande watchwinders in onze webshop die geschikt zijn voor ieder type en merk automatisch horloge. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en overtuig jezelf!

Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 watchwinder

Geplaatst op 14 maart 2023 om 15:06 uur

Ben jij die trotse eigenaar van 2 of 3 automatische horloges en op zoek naar een passende watchwinder? En ben je daarbij op zoek naar de combinatie van een eenvoudig vormgegeven watchwinder van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs? Lees dan vooral even verder!

Verschillende gerenommeerde merken bieden niet alleen zeer luxe ogende watchwinders, maar ook watchwinders voor diegene die wel het beste willen voor hun automatische horloges, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Een mooi voorbeeld van een merk dat watchwinders biedt voorzien van hoogstaande techniek, tegen een scherpe prijs, is het merk Orbita. Orbita is afkomstig uit de Verenigde Staten en is daar een absoluut begrip te noemen. Het merk heeft zowel kwaliteit als ontwikkeling en innovatie zeer hoog in het vaandel staan en heeft door de jaren heen dan ook verschillende patenten op haar naam mogen zetten. Zo biedt Orbita het door henzelf ontwikkelde ‘Rotorwind System’, dat automatische horloges voorziet van de benodigde energie door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Daarnaast biedt het merk overigens ook de meer geijkte wijze van opwinding, door middel van rotatie. Deze Orbita watchwinders worden aangeduid met het zogenaamde ‘Programmable System’.

De techniek achter een watchwinder is van groot belang voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding voor jouw automatische horloges. Daarbij staan de Zwitserse motoren als basis van de watchwinder wereldwijd zeer goed bekend. Dat heeft verschillende redenen. In de eerste plaats zijn deze motoren krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatische horloges. Ten tweede zijn deze motoren zeer betrouwbaar en duurzaam gebleken. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Je kunt watchwinders voorzien van deze motoren dan ook plaatsen waar je wilt, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Orbita maakt gebruik van deze high-end Swiss made motoren. Met een watchwinder van Orbita voorzien van Swiss made motoren, kies je dan ook absoluut voor het neusje van de zalm. Orbita biedt een uitgebreide collectie watchwinders met mogelijkheden voor watchwinders voor een enkel horloge, maar ook watchwinders die de ruimte bieden voor een gehele verzameling automatische horloges. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan de Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532. Dit is een model uit de collectie van Orbita met ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. Het design is eenvoudig, waardoor de prijs aantrekkelijk blijft. Dit doet echter niets af aan de onberispelijke kwaliteit van deze watchwinder. De Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur blauw. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals bruin, rood en groen. De compacte vormgeving van deze watchwinder zorgt ervoor dat deze weinig plaats inneemt. Bovendien is deze watchwinder werkzaam op batterijen (long-life batterij systeem). In combinatie met het compacte design maakt dat deze watchwinder uitermate geschikt voor het plaatsen in een kluis.

Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 watchwinder

Met in de basis Zwitserse motoren, voorziet de Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie. De rotoren van deze watchwinder zijn afzonderlijk instelbaar, voor een efficiënte en veilige wijze van opwinding voor ieder horloge. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind protectie niet, die ervoor zorgt dat jouw horloges beschermd zijn tegen overspanning. Kortom, een zeer compleet model watchwinder voorzien van de beste techniek ter wereld, tegen een schappelijke prijs. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en zijn je horloges altijd klaar voor gebruik. Bovendien zorgt de beweging waarin de watchwinder voorziet direct ook voor een optimale verdeling van de olie in het horloge. Dit komt de levensduur van jouw automatische horloges absoluut ten goede. Je hebt met dit model bovendien direct een veilige opbergplaats voor jouw horloges. Zo hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen van jouw horloges wanneer je ze niet om de pols hebt. Orbita maakt gebruik van speciale horlogekussentjes waarop de automatische horloges kunnen worden bevestigd. Deze kussentjes zijn flexibel en daardoor geschikt voor vrijwel ieder formaat automatisch horloge. Mocht je echter erg kleine dames- of herenhorloges in het bezit hebben, dan is het ook mogelijk speciale kleinere horlogekussentjes bij te bestellen. Deze zijn voorzien van het Orbita logo, wat een extra gevoel van luxe geeft.

Een watchwinder van kwaliteit koop je bij voorkeur bij een officieel dealer van het merk. Deze kan de authenticiteit van de watchwinder garanderen en biedt bovendien de scherpste prijzen, nieuwste collecties en beste service. Wij zijn officieel dealer van Orbita en bieden dan ook een uitgebreid assortiment Orbita watchwinders in onze webshop. Iedere Orbita watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je bestelt bij ons dan ook altijd met een goed gevoel!

Watchwinders voor 4 horloges

Geplaatst op 7 maart 2023 om 15:05 uur

Een watchwinder is voor de horlogeliefhebber met automatische horloges een absoluut onmisbaar accessoire. Een automatisch horloge wordt alleen automatisch opgewonden wanneer je het horloge draagt. De bewegingen die je zelf maakt zorgen dan voor de energievoorziening van het horloge.

Wanneer je meerdere automatische horloges hebt dan is dit zonder watchwinder problematisch. Dit zou tenslotte betekenen dat de horloges die niet gedragen worden stil komen te staan. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld onnauwkeurigheden in tijd-/datumweergave veroorzaken. Het betekent bovendien dat je de horloges opnieuw moet instellen. Natuurlijk wil je dit als echte liefhebber voorkomen. Daar is een goede watchwinder dan ook perfect voor. Horloges die niet gedragen worden, kunnen in de watchwinder worden geplaatst. Deze zorgt dan voor de benodigde beweging, waardoor de horloges worden opgewonden. Met een goede watchwinder heb je bovendien direct een veilige én stijlvolle opbergplaats voor je horloges. Watchwinders zijn verkrijgbaar met een diverse capaciteit, in diverse prijsklassen en natuurlijk ook met verschil in kwaliteit. Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van extra functionaliteiten, maar ook op het gebied van uitstraling.

In dit artikel vertellen we je graag meer over drie watchwinders van het merk Benson. Benson is een merk dat van Nederlandse bodem is en watchwinders produceert van uitermate hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Benson biedt binnen de collectie ook watchwinders met verschillende motoren (Japanse en Zwitserse komaf) met variatie in capaciteit en verschillende prijsklassen.

Een eerste watchwinder uit de uitgebreide collectie van Benson is de Benson Black Series 4.16.B. Deze watchwinder is afkomstig uit één van de meest luxe series van Benson. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart en gemaakt van hout. Hij is bovendien voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit maakt dat de watchwinder zeer lang mooi blijft. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet. Dit zorgt voor een optimale bescherming van jouw horloges tegen krasjes en eventuele andere beschadigingen. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas. Hiermee hou je ook vocht, stof en condens bij je horloges vandaan. Naast de opwindmogelijkheid voor 4 automatische horloges, biedt dit model ook nog eens extra opbergruimte voor nog 3 horloges. Zo hou je gemakkelijk al je horloges netjes bij elkaar. De opbergruimte is toegankelijk met behulp van het luxe soft close deksel aan de bovenkant van de watchwinder.

Benson Black Series 4.16.B watchwinder

De Benson Black Series 4.16.B is uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze staan bekend om hun verschillende positieve eigenschappen. Zo zijn deze motoren sterk, energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Met het innovatieve touchscreen kun je de instellingen per rotor individueel bepalen. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge instellen. Daarnaast kun je hiermee ook de ingebouwde LED verlichting in- en uitschakelen. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, heb je met deze watchwinder ook de beschikking over een powerwinding functie. Hiermee kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en wordt deze geleverd compleet met adapter en certificaat.

Bovengenoemde watchwinder is eveneens verkrijgbaar in een andere variant, namelijk de Benson Black Series 4.16.RD Limited Edition. Deze watchwinder betreft een uniek exemplaar, omdat het om een Limited Edition gaat. Deze variant is uitgevoerd in een klassieke kleur rood. Uiteraard is ook dit model weer voorzien van de 12 verflagen en een beschermende laklaag. Op technisch gebied is deze watchwinder hetzelfde als de eerder genoemde Benson Black Series 4.16.B. Je kiest met deze watchwinder dus voor Japanse motoren, ingebouwde LED verlichting, een modern touchscreen en een handige powerwinding functie.

Een ander model watchwinder voor het opwinden van 4 automatische horloges uit de collectie van Benson is de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder. Deze watchwinder biedt eveneens extra opbergruimte, maar dan voor maar liefst 5 horloges. Deze ruimte kun je natuurlijk ook zeer goed benutten voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De watchwinder is zwart van kleur en heeft een modern karakter. Het is mogelijk de watchwinder af te sluiten met het glazen deurtje. Deze watchwinder is eveneens voorzien van Japanse motoren. Daarnaast biedt ook dit model een touchscreen display, waarmee de instellingen per rotor gemakkelijk kunnen worden gewijzigd. Naast de programma’s CW, CC en Alt en de overwind protectie, biedt dit model ook een powerwinding functie. Tot slot beschik je ook met deze complete watchwinder van Benson over een ingebouwde LED verlichting.

Wanneer je één van de eerder genoemde watchwinders bij ons in de webshop bestelt, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Wij verzenden de watchwinders wereldwijd met FEDEX, PostNL en DPD. Betalen kan gemakkelijk en veilig met creditcard, Paypal, Ideal of gewone bankoverschrijving. Kies dus nu voor het beste voor je horloges en bekijk onze uitgebreide collectie Benson watchwinders!

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue

Geplaatst op 28 februari 2023 om 14:37 uur

Een watchwinder is de accessoire wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges. Op het gebied van deze horlogeaccessoire is er veel keuze. Het verschil tussen een hoogwaardige watchwinder en een watchwinder van minder hoge kwaliteit, zit hem in meerdere aspecten. Allereerst is de passie voor het vak van de expert die de watchwinder met de hand vervaardigt van groot belang. Een watchwinder die met passie is gemaakt valt op door een ongekend oog voor detail, een perfecte afwerking en het gebruik van materialen van kwaliteit. Natuurlijk is juist ook een hoogwaardige basis van een goede watchwinder erg belangrijk. De techniek in de watchwinder en de motor binnenin, is mede bepalend voor de kwaliteit van de opwinding, een stukje duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo zijn er watchwinder motoren van zowel Zwitserse als Japanse makelij die erom bekend staan zeer betrouwbaar en energiezuinig te zijn. Daarnaast bieden deze motoren een efficiënte wijze van opwinding in stilte. Dit maakt dat de watchwinders die voorzien zijn van deze hoogwaardige motoren op bijvoorbeeld een kantoor of slaapkamer kunnen worden geplaatst, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden.

Een goede watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Hierbij is bijvoorbeeld het aantal toeren per dag instelbaar, waardoor ieder automatisch horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Natuurlijk is het ook van belang dat je kiest voor een watchwinder waarin je je horloge met een gerust gevoel kunt opbergen. Een hoogwaardige watchwinder biedt dan ook een degelijke en betrouwbare opbergplek voor je horloge.

Wanneer het gaat om watchwinders van kwaliteit, is er voor iedere bezitter van één of meerdere automatische horloges een passende watchwinder verkrijgbaar. Of je nu de liefhebber bent met één automatisch horloge, of een rasechte verzamelaar met een uitgebreide collectie, er zijn prachtige watchwinders beschikbaar van diverse merken. Een bijzonder en bekend watchwindermerk met een uitgebreide en exclusieve collectie Swiss made watchwinders, is het Zwitserse watchwindermerk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt watchwinders van exceptionele watchwinders van topkwaliteit. Kenmerkend voor de watchwinders van Swiss Kubik zijn de kubusvormige designs en de handzame formaten van de watchwinders. De collectie van Swiss Kubik herbergt watchwinders voor 1, 2, 3, 4, 6, 8 en zelfs 12 automatische horloges. Daarnaast biedt het merk diversiteit op het gebied van materiaalgebruik. Binnen de collectie van Swiss Kubik vind je namelijk watchwinders gemaakt van bijvoorbeeld hout, leder en aluminium. In dit artikel vertellen we je graag meer over één specifieke watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik, namelijk de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue.

De Swiss Kubik Aluminium Navy Blue is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge tegelijkertijd. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur donkerblauw. Naast deze kleur is ditzelfde model verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, waaronder zilver, groen en rood. Het compacte design in combinatie met het lichte materiaal waarvan de watchwinder is gemaakt, maken dit model zeer handzaam en gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Doordat de watchwinder bovendien kan functioneren op een set AA batterijen (tot wel 3 jaar), is het ook een goede mogelijkheid om deze watchwinder in een kluis te bewaren. Hiermee kies je voor de meest optimale veilige opbergplek voor jouw automatische horloge. De Swiss Kubik Aluminium Navy Blue is voorzien van een Swiss made motor van topkwaliteit. Deze is krachtig genoeg om het zwaarste horloge van energie te kunnen voorzien. Daarnaast is de watchwinder ook in te stellen wat betreft het aantal omwentelingen per dag. Dit kun je gemakkelijk doen met behulp van de handige bluetooth functie. Wanneer je de watchwinder wilt kunnen afsluiten tegen bescherming van schadelijke invloeden van buitenaf, is dit ook mogelijk. Swiss Kubik biedt namelijk de mogelijkheid tegen een meerprijs een plexiglas deurtje bij te bestellen. Deze is gemakkelijk op de watchwinder te bevestigen en zorgt ervoor dat jouw automatische horloge optimaal beschermd is. Tot slot is deze watchwinder natuurlijk ook voorzien van een overwind protectie, welke ervoor zorgt dat jouw automatische horloge beschermd wordt tegen overspanning.

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue

Een watchwinder van het kaliber als dat van de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue koop je bij voorkeur natuurlijk bij een officieel dealer. Zo ben je er zeker van dat je een originele Swiss Kubik watchwinder ontvangt en dat je kunt vertrouwen op de beste service. Wij zijn trots officieel dealer van Swiss Kubik en bieden in onze webshop een zeer uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders. Indien je een advies wenst of wanneer je vragen hebt kun je hiervoor altijd contact met ons opnemen. Alle watchwinders van Swiss Kubik worden door ons wereldwijd verzonden en geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je voorlopig geen omkijken meer hebt naar de energievoorziening van jouw automatische horloge! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Swiss Kubik watchwinders bij ons in de collectie en kies jouw favoriet!

Heisse en Sohne Watch Guard 70019-129.37

Geplaatst op 23 februari 2023 om 16:27 uur

Wil jij het beste voor jouw automatische horloges en ervoor zorgen dat ze niet stil komen te staan? Dan ben je vast op zoek naar een goede watchwinder. Wij laten je in dit kader graag nader kennismaken met een Duits merk dat een fraaie collectie van bijzondere horlogeaccessoires heeft. Het merk Heisse & Söhne biedt een uitgebreide collectie watchwinders gemaakt van hoogwaardige materialen. We zien hier onder meer het gebruik van prachtige houten kasten, maar ook watchwinders gemaakt van bijvoorbeeld carbon, kunststof en leder. De uitstraling van de modellen van Heisse & Söhne is uitermate chique. Natuurlijk zorgen deze hoogwaardige horlogeaccessoires in de eerste instantie voor een efficiënte en veilige wijze van opwinding voor automatische horloges. Daarnaast wordt ook voorzien in een ideale verdeling van de olie in de automatische horloges die erin worden geplaatst. Bovendien is iedere Heisse & Söhne watchwinder daarnaast ook een perfecte opbergplaats en een mooie manier om jouw automatische horloge of horloges tentoon te stellen.

Binnen de collectie van Heisse & Söhne, is de Heisse & Söhne Watch Guard de serie met de nieuwste watchwinders van het merk. Een mooi voorbeeld van een exclusief model uit deze serie, is de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37. Deze horlogeaccessoire biedt de capaciteit voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijkertijd. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart, zowel wat betreft de binnen- als de buitenkant. Aan de binnenkant is dit model ingelegd met een speciale zachte stof ter bescherming van jouw automatische horloges. Heisse & Söhne maakt gebruik van hoogwaardige Japanse motoren voor hun watchwinders, zo ook voor de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37. Deze motoren zijn in de eerste plaats betrouwbaar en duurzaam, wat natuurlijk eerste vereisten zijn voor goede kwaliteit motoren. Daarnaast zijn ze echter ook energiezuinig. Bovendien doen zij hun werk in stilte, waardoor je de modellen van Heisse & Söhne zonder zorgen op plaatsen kunt neerzetten waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de werkkamer of de slaapkamer. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Het is dan ook mogelijk voor ieder horloge apart de instellingen te wijzigen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit zorgt ervoor dat ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. De instellingen kunnen worden gewijzigd met behulp van het innovatieve LCD scherm. Hiermee garandeert Heisse & Söhne een hoog gebruikerscomfort.

De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functie zorgt ervoor dat je horloges bescherming genieten wat betreft overspanning. Daarnaast is deze watchwinder ook uitgerust met een speciale sleep mode. Met deze sleep mode kun je ervoor kiezen je automatische horloges wat rust te bieden, door ze net onder het ideale niveau van opwinding te houden. Deze horlogeaccessoire biedt tot slot een ingebouwde LED verlichting, waardoor je altijd een goed zicht hebt op de ronddraaiende horloges. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter. Voor de fervent verzamelaar is de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 alles bij elkaar een uitstekende keuze te noemen. Alle horloges zijn altijd klaar voor gebruik met deze watchwinder. Je dan ook niet bang te zijn voor stilstand van je horloges of voor onnauwkeurigheden in de tijdsweergave. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen wanneer je je horloges niet om de pols hebt. Het is daarnaast natuurlijk leuk dat je je horlogecollectie in een luxe horlogeaccessoire als deze kunt presenteren. De ingebouwde LED verlichting en allure van de watchwinder dragen hier zeker aan bij. Dit model biedt bovendien een mooie combinatie van een stukje Duitse degelijkheid en Japanse technische finesse. Heisse & Söhne laat daarbij niets aan het toeval over. Voor een watchwinder wordt verstuurd, wordt deze nogmaals tot in de perfectie gecontroleerd aan de hand van een checklist. Enkel het beste van het beste mag het bedrijf van Heisse & Söhne verlaten.

Wanneer je graag een watchwinder van het kaliber als dat van Heisse & Söhne wenst aan te schaffen, dan loont het zeker de moeite eens een kijkje te nemen in onze webshop. Wij hebben een aantal prachtige Heisse & Söhne modellen geselecteerd die bij ons in de webshop te bestellen zijn. Hier valt ook de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 onder. Wanneer je ervoor kiest om deze watchwinder bij ons te bestellen, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Naast de horlogeaccessoires van Heisse & Söhne kun je ook bij ons terecht voor watchwinders van verschillende andere gerenommeerde merken. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van luxe horloges en watchwinders en zullen je daarbij dan ook zeker van dienst kunnen zijn.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 watchwinder

Geplaatst op 21 februari 2023 om 15:04 uur

Met een watchwinder van kwaliteit kun je een hoop kopzorgen besparen als liefhebber van automatische horloges. Je kunt immers met een watchwinder voorkomen dat je automatische horloge of horloges stil komen te staan, doordat de watchwinder je horloges voorziet van de benodigde beweging. Zo voorkom je bijvoorbeeld onnauwkeurigheden in tijd-/datumweergave.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023

Daarnaast hoef je je er niet druk over te maken dat je je horloge steeds opnieuw hoeft in te stellen wanneer deze stil is komen te staan. Wanneer je een mooi, luxe horloge in het bezit hebt met extra functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een maanfase functie of GMT functie, wil je dit natuurlijk niet steeds hoeven doen. Doordat de bewegingen van de watchwinder tevens zorgen voor een ideale olieverdeling in het horloge, ben je met een hoogwaardige watchwinder ook onnodige slijtage voor. Watchwinders van kwaliteit zijn verkrijgbaar van verschillende mooie merken, uit diverse landen. Vandaag laten we je graag nader kennismaken met een bijzonder merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, namelijk Paul Design.

Paul Design is een merk dat zich weet te onderscheiden door de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders binnen haar collectie. De Paul Design watchwinders zijn van hoge kwaliteit, zeer compleet uitgerust en tegelijkertijd betaalbaar. Daarnaast wordt er bij Paul Design veel tijd en aandacht besteed aan het design van de watchwinders. Niet alleen wat betreft de keuze van de materialen voor de ontwerpen wordt er door Paul Design niets aan het toeval overgelaten. Ook over het gebruikscomfort en handige extra functionaliteiten wordt erg goed nagedacht. De watchwinders van Paul Design bieden dan ook net dat beetje extra.

De collectie van Paul Design biedt modellen met een diverse capaciteit. Zo is er voldoende keuze voor zowel de liefhebber met één automatisch horloge, als voor de fervent verzamelaar. We vertellen je graag meer over een specifiek model uit de collectie, namelijk de nieuwe Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023. Deze watchwinder biedt de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. Daarnaast is er echter ook voorzien in een extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen deze extra opbergruimte te benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Deze watchwinder is gemaakt van hout van hoge kwaliteit en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en ingelegd met een zachte stof, ter bescherming van de horloges. Doordat de watchwinder is voorzien van een deur van glas, is de watchwinder afsluitbaar. Zo bescherm je je horloges tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De watchwinders van Paul Design zijn voorzien van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren, zo ook de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023. Deze motoren staan erg goed bekend om verschillende redenen. Ten eerste zijn ze betrouwbaar en duurzaam. Ten tweede zijn ze energiezuinig en ten derde zijn ze stil in gebruik. Door deze laatste eigenschap kun je de watchwinders van Paul Design ook prima op bijvoorbeeld je kantoor of slaapkamer plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden. Met het handige bedieningspaneel is het mogelijk voor ieder horloge afzonderlijk de gewenste draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Hiermee zorg je ervoor dat ieder automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding krijgt. Met de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 beschik je verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt deze watchwinder ook een moderne ingebouwde LED verlichting.

Wanneer je ervoor kiest deze in te schakelen, heb je op ieder gewenst moment een goed zicht op je horloges. Dit maakt de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 ook uitermate geschikt als display voor jouw horloges. Met dit model van Paul Design kies je dan ook voor de perfecte watchwinder voor jouw automatische horloges. Hij verzorgt moeiteloos de opwinding van jouw horloges, ongeacht het merk of type automatische horloges dat je in het bezit hebt. Daarnaast zorgt de watchwinder voor een juiste olieverdeling in je horloges en biedt het een veilige opbergplaats. Tot slot biedt deze watchwinder een stijlvolle presenteermogelijkheid. Kortom, met deze watchwinder hoef je je nooit meer zorgen te maken over onnodige slijtage of beschadiging van je horloges bij het opbergen.

Je vindt de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 en vele andere prachtige modellen van dit bijzondere merk bij ons in de webshop. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Wanneer je niet weet welke watchwinder van Paul Design het beste bij jou past, voorzien we je graag van een passend advies. Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied en kunnen je dan ook altijd bijstaan met raad en daad.

Als officieel dealer van Paul Design bieden we je bovendien de nieuwste collecties, de beste service en de scherpste prijzen.

Heisse und Sohne Collector 70019-17 watchwinder

Geplaatst op 14 februari 2023 om 13:18 uur

De watchwinder is de ultieme accessoire voor automatische horloges. Het nadeel van automatische horloges is dat ze stil komen te staan als je ze niet draagt. Dit is vervelend en onnodig. De watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloges gewoon blijven lopen en je deze dus op elk gewenst moment kunt dragen zonder je druk te maken of er voldoende energie in je horloge zit.

Wanneer we kijken naar de verschillende soorten watchwinders zien we niet alleen verschil in kwaliteit en prijs. Daarnaast is er natuurlijk ook de capaciteit. Er zijn watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 1 of enkele automatische horloges, maar ook watchwinders die de ruimte bieden voor het opwinden van een gehele verzameling automatische horloges. Daarnaast zijn er merken die meer functionaliteit en luxe bieden dan andere. Tot slot is er dan het design. Een aantrekkelijk design kan ook een belangrijke rol spelen en van invloed zijn wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen. Kies je voor een watchwinder die vooral functioneel is en enkel een veilige en efficiënte wijze van opwinding verzorgt? Of wil je daarnaast jouw automatische horloge of horloges ook in stijl kunnen opbergen en presenteren? Vaak hangt hiermee ook het prijskaartje samen. Het is mogelijk een watchwinder van een gerenommeerd merk aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze merken bieden dan watchwinders van topkwaliteit tegen een scherpe prijs, maar met een eenvoudig design. Aan de andere kant zijn er watchwinders verkrijgbaar met een zeer luxe uitstraling, een uniek design en mooie extra functionaliteiten.

Wij vertellen je graag meer over het Duitse merk Heisse & Söhne. Dit merk biedt een collectie watchwinders die erg divers is. Er zijn Heisse & Söhne watchwinders verkrijgbaar voor een enkel automatisch horloge, maar ook watchwinders geschikt voor de echte verzamelaar. Met name in deze laatste categorie vinden we watchwinders met een uitermate luxe uitstraling. Kenmerkend voor de watchwinders van Heisse & Söhne in deze groep zijn onder meer de prachtige houten kasten, al dan niet geplaatst op een fraaie voet. Ook de perfecte afwerking en het oog voor detail dat spreekt uit deze designs, zijn kenmerkend voor het merk. Een prachtig voorbeeld van een watchwinder van Heisse & Söhne die in deze groep valt, is de Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder. Deze watchwinder heeft een zeer chique ontwerp en is gemaakt van hout van hoge kwaliteit. Het exterieur van de watchwinder is zwart van kleur en glanzend afgewerkt, wat het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra benadrukt. Dit model is voorzien van een fraaie voet. Ook de binnenkant is zwart van kleur en ingelegd met een zachte stof. Deze stof zorgt ervoor dat jouw horloges beschermd worden tegen beschadiging wanneer je ze bewaart in de watchwinder. Bovendien geeft dit een extra gevoel van luxe. De watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas. Dit zorgt ervoor dat je je horloges beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl je toch je horloges goed kunt bekijken. Doordat de watchwinder bovendien is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, maakt dit het zicht op de horloges extra spectaculair. Je kunt zo zelfs wanneer het donker is jouw ronddraaiende horloges goed zien.

Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder

De Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die op verschillende gebieden goed bekend staan. Natuurlijk zijn ze uiterst betrouwbaar en bovendien krachtig. Daarnaast zijn ze echter ook energiezuinig en geluidsarm. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je jouw watchwinder kunt plaatsen waar je wilt, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Deze watchwinder is verder voorzien van een modern en innovatief LCD scherm. Hiermee stel je moeiteloos de watchwinder per rotor afzonderlijk in. Je kunt zo onder andere de draairichting en het aantal turns per day per horloge individueel wijzigen. Niet ieder horloge heeft tenslotte dezelfde wijze van opwinding nodig. Met de Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder beschik je over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast heeft Heisse & Söhne met dit model in een sleep mode voorzien. Met deze functionaliteit biedt je je automatische horloges indien gewenst wat rust. De horloges worden namelijk met deze functie net onder het optimale niveau van opwinding gehouden.

Samengevat kies je met de Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder voor een watchwinder die alle elementen in zich heeft die je zou kunnen wensen in een watchwinder. Zowel op technisch als op esthetisch gebied beschik je met deze watchwinder over het beste van het beste. Jouw collectie automatische horloges springt bovendien extra in het oog door het luxe karakter en de sublieme afwerking van deze watchwinder.

Een watchwinder als deze koop je natuurlijk enkel op een vertrouwde plaats. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van zowel het automatische horloge als de watchwinder. Wij kunnen je dan ook desgewenst adviseren over welke watchwinder het beste bij jouw horloges past. Wij leveren de watchwinders van Heisse & Söhne standaard met 2 jaar garantie en natuurlijk een overzichtelijke handleiding. Je kunt dan dus direct met jouw nieuwe aanwinst aan de slag! Bekijk ons mooie aanbod Heisse & Söhne watchwinders en een uitgebreide collectie van watchwinders van andere vooraanstaande merken dan ook nu in onze webshop!

Welke watchwinder heb ik nodig voor mijn Breitling horloge?

Geplaatst op 7 februari 2023 om 16:57 uur

Breitling horloges hebben een grote aantrekkingskracht op horlogeliefhebbers. Dit Zwitserse merk combineert prachtige designs met uitstekende kwaliteit. Daarnaast weet Breitling haar merk ontzettend goed in de markt te zetten door middel van sponsoring en advertenties. Vrijwel iedereen kent het merk en dat is ontzettend knap van dit Zwitserse horlogemerk. Er is echter één aspect van een Breitling horloge dat je als nadeel kan zien; als je het niet draagt komt het stil te staan. Dit geldt echter voor alle automatische horloges. Daarom gebruikt elke horlogeliefhebber die het beste wilt voor zijn of haar automatische horloges een watchwinder. In dit artikel leggen we uit welke watchwinder je nodig hebt voor jouw Breitling horloge.

Wanneer je op zoek gaat naar een passende watchwinder voor jouw Breitling horloge of misschien wel voor andere automatische horloges van bijvoorbeeld Omega, IWC of Tag Heuer, dan kan het handig zijn wanneer je een beetje wegwijs wordt gemaakt. Er zijn veel verschillende watchwinders verkrijgbaar en niet iedere watchwinder past bij elke liefhebber, verzamelaar of ieder automatisch horloge. Binnen de horlogerie is er diversiteit te vinden op het gebied van mogelijkheden van een watchwinder, kwaliteit, materiaalgebruik, design en capaciteit van de watchwinder. Natuurlijk speelt ook het budget een rol. Hoogwaardige watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Voor dit artikel hebben we drie watchwinders voor je geselecteerd die perfect geschikt zijn voor automatische horloges van mooie merken zoals Breitling. Deze watchwinders zijn van drie verschillende merken en komen uit verschillende prijsklassen. Bovendien bieden deze watchwinders een diverse capaciteit. Hiermee geven we je graag een voorbeeld van de diversiteit die op dit gebied beschikbaar is.

De eerste watchwinder die we graag benoemen is van het merk Paul Design. Paul Design biedt een gevarieerde collectie watchwinders, die allen opvallen door de uiterst goede prijs/kwaliteitverhouding. De Paul Design Gentlemen 1 Walnut is een voorbeeld van een model met een stijlvol design die een efficiënte wijze van opwinding biedt, tegen een scherpe prijs. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge en gemaakt van bijzonder mooi hout. De binnenkant van de Paul Design Gentlemen 1 Walnut is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met het houtkleurige exterieur van de watchwinder. De watchwinder is compact vormgegeven en heeft daardoor weinig ruimte nodig. Dit model van Paul Design is voorzien van een hoogwaardige Japanse motor, die de opwinding van ieder type en merk automatisch horloge zonder problemen verzorgt. Deze Paul Design Gentlemen 1 Walnut is dan ook een uitstekende keuze voor jouw Breitling horloge. Het is met een enkele druk op de knop mogelijk de instellingen wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag te wijzigen, waarmee je jouw Breitling horloge de perfecte wijze van opwinding kunt bieden. Met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt Paul Design met deze watchwinder een compleet plaatje. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van de adapter. De Paul Design Gentlemen 1 Walnut is verkrijgbaar bij ons in de webshop en wordt geleverd met 2 jaar garantie en handleiding.

De tweede watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is afkomstig van het Duitse merk Heisse & Söhne. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is ideaal voor de echte verzamelaar. Deze watchwinder biedt namelijk de ruimte voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. Dit model is gemaakt van kwaliteitshout en uitgevoerd in de kleur zwart. De met leder uitgevoerde kast is aan de binnenkant voorzien van een zachte zwarte stof ter bescherming van jouw horloges tegen beschadigingen. Deze Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze motoren kunnen ieder merk en type automatisch horloge van de benodigde energie voorzien, zo ook jouw Breitling horloges. Deze watchwinder is voorzien van een modern LCD scherm, waarmee de instellingen per rotor afzonderlijk gemakkelijk te wijzigen zijn. Zo stel je voor ieder horloge apart de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. De ingebouwde LED verlichting zorgt voor een extra goed zicht op je horloges en maakt deze Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 direct ook uitermate geschikt als display voor jouw verzameling. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 beschikt verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De speciale sleep mode zorgt ervoor dat je je horloges wat rust kunt bieden door ze net onder het ideale niveau van opwinding te houden. Deze luxe watchwinder van Heisse & Söhne kun je eenvoudig bij ons in de webshop bestellen. Je ontvangt hem dan thuis met 2 jaar garantie en handleiding.

De laatste watchwinder die we graag even in de spotlight zetten, is van het Nederlandse merk Benson. Met een model van Benson kies je altijd voor een uitstekende prijs-/kwaliteitsratio. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van 2 automatische horloges. Daarnaast biedt dit model ook nog een handige opbergruimte voor nog 5 extra horloges. Deze ruimte kun je natuurlijk ook benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Deze Benson Smart-Tech II 2.20.B is gemaakt van hout en geheel zwart van kleur, waarmee het passend is in vrijwel ieder interieur. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met het glazen deurtje, zodat je je horloges de optimale bescherming biedt tegen onnodige slijtage of beschadigingen. Het instellen van de Benson Smart-Tech II 2.20.B is zeer handig doordat dit model is uitgerust met een modern touchscreen. Je stelt hiermee voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt, zet je je horloges letterlijk in de spotlight. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie is deze Benson Smart-Tech II 2.20.B een uitstekende keuze voor jouw Breitling horloges. Deze watchwinder van Benson bestel je veilig en gemakkelijk bij ons in de webshop. Wij leveren deze met 2 jaar garantie en natuurlijk een handleiding.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Met ieder van de drie bovengenoemde watchwinders kies je voor een perfecte opwinding voor jouw Breitling horloge of gehele verzameling automatische horloges. Je hoeft hiermee dan ook niet meer bang te zijn voor stilstand van jouw horloges en je kiest bovendien voor de best mogelijke verzorging ervan. Bekijk nu de foto’s van deze modellen en de overzichtelijk weergegeven informatie in onze webshop en maak je keuze!

Bernard Favre Planet Black - Zwitserse perfectie

Geplaatst op 1 februari 2023 om 15:00 uur

Heb jij al een watchwinder voor jouw automatische horloges? Als je een watchwinder gebruikt dan ken je de voordelen van deze horlogeaccessoire en kan je waarschijnlijk niet meer zonder. Maar als je deze horlogeaccessoire nog niet gebruikt voor jouw automatische horloge dan mis je echt iets. Niet alleen is een watchwinder zeer handig omdat je jouw horloge niet meer hoeft in te stellen als het stilgestaan heeft, maar het komt ook de duurzaamheid van jouw horloge ten goede. In dit artikel schrijven we over een heel bijzondere watchwinder van het merk Bernard Favre. Dit merk is één van onze favorieten op gebied van kwaliteit en design.

Het Zwitserse merk Bernard Favre is absoluut uniek in zijn soort. De man achter het merk, Bernard Favre, is al van jongs af aan altijd geïnteresseerd geweest in mechanische items en wist met het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van prachtige high-end watchwinders zijn talenten volledig in te zetten. Het is daarbij altijd zijn ambitie geweest zichzelf steeds weer te verbeteren. Innovatie en ontwikkeling zijn dan ook belangrijke waarden van het merk. Bernard Favre werkt in de geest van een uitspraak van Crébillon: ‘Succes is altijd een kind van durf geweest’. Steeds weer zoekt het merk naar vernieuwing, het atelier van Bernard Favre is dan ook een waar experimenteel laboratorium. Er wordt met passie gewerkt met als doel zichzelf steeds weer te overtreffen. Bernard Favre vindt zijn inspiratie in verschillende aspecten van het leven. Zo inspireert de natuur hem, maar kan hij ook zijn inspiratie halen uit het dagelijks leven, het onverwachte of in zijn omzwervingen. Bernard Favre kan worden gezien als een vrije geest en visionair. Voor de watchwinders kiest hij voor materialen als leder, carbon, glas en hout. Daarnaast is hij gepassioneerd door metaal, dit is een erfenis van zijn vader die een goudsmelterij had.

Een automatische luxe horloge dat met grote zorg is gemaakt, verdient een daarbij passende watchwinder waar met evenveel passie aan is gewerkt. Een Bernard Favre watchwinder completeert jouw automatische horloge, zowel op functioneel gebied als in esthetisch opzicht. Het is voor iedere liefhebber van mooie horloges en een uniek design een prachtig gezicht om te zien hoe de watchwinder het horloge van energie voorziet. De collectie Planet watchwinders van Bernard Favre biedt variatie door het gebruik van verschillende kleuren en materialen. Zo is de Bernard Favre Planet Black gemaakt van het zeer sterke edelstaal PVD en uitgevoerd in de kleur mat zwart. Dit maakt dit model een mooie combinatie van een klassiek design met een stoer randje. De glazen stolp die bij dit model hoort maakt het plaatje compleet. Wanneer deze over de watchwinder wordt geplaatst, maakt dit het geheel extra bijzonder. Bovendien zorg je er hiermee voor dat je horloge stof- en vochtvrij blijft. De Bernard Favre Planet Black is voorzien van een handige ingebouwde accu (100 dagen). Dit in combinatie met de compacte vormgeving van deze watchwinder maken het een goede mogelijkheid de watchwinder met het horloge in een kluis te bewaren. Het opladen van dit model gebeurt middels netstroom. Dit kan ook via PC of Smartphone, met behulp van de USB aansluiting.

De solide basis van de Bernard Favre Planet Black watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor van topkwaliteit. Deze motor is krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge, maar tegelijkertijd ook energiezuinig. Daarnaast is de motor geluidsarm, wat ervoor zorgt dat je niet gestoord wordt door vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Deze Zwitserse motoren staan niet voor niets wereldwijd zeer goed bekend en zijn dan ook uitermate betrouwbaar. Zo weet je zeker dat je automatische horloge altijd klaar is voor gebruik en je niet bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloge en de eventuele vervelende gevolgen daarvan. De Bernard Favre Planet Black watchwinder is voorzien van een speciale LED indicator, die de status van de watchwinder weergeeft. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en uiteraard een overwind protectie ter bescherming van overspanning. De watchwinder is bovendien instelbaar, waardoor je je automatische horloge de best passende wijze van opwinding kunt bieden. Kort samengevat biedt de Bernard Favre Planet Black watchwinder zowel in technisch opzicht als wat betreft het design alles wat je als liefhebber van mooie horloges maar kunt wensen. Jouw horloge zal prachtig uitkomen in dit model en een echte eyecatcher zijn in je interieur. Bovendien verzorgt deze watchwinder de beste mogelijke wijze van opwinding van jouw automatische horloge. Voorkomen van stilstand van jouw automatische horloge betekent ook het voorkomen van onnauwkeurigheden in de tijdsweergave en het niet steeds opnieuw hoeven instellen van je horloge. Met een horlogeaccessoire van dit kaliber voorkom je dan ook frustratie en zorg je ervoor dat je optimaal van je automatische horloge kunt genieten. Doordat de watchwinder bovendien zorgt voor een perfecte verdeling van de olie in het horloge, ben je ook onnodige slijtage voor. Een watchwinder van kwaliteit is dan ook absoluut een onmisbaar accessoire wanneer je in het bezit bent van een automatisch horloge. Het is een zeer waardevolle investering te noemen.

Bernard Favre Planet Black watchwinder

Heeft de Bernard Favre Planet Black watchwinder je interesse gewekt? Bekijk dan nu onze webshop, je kunt hier deze horlogeaccessoire in een filmpje aan het werk zien voor een compleet beeld van de watchwinder. Wanneer je deze watchwinder, of één van de andere schitterende Planet modellen van Bernard Favre, bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe lederen etui. Bekijk dus nu ons aanbod in onze webshop en maak je keuze!

Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder

Geplaatst op 24 januari 2023 om 10:36 uur

Waar begin je je zoektocht wanneer je als fervent verzamelaar op zoek gaat naar een passende watchwinder voor jouw collectie automatische horloges? Kies jij voor een Zwitsers merk omdat deze wereldwijd zeer goed bekend staan? Of ga jij op zoek naar die watchwinder die jou en je verzameling het meeste biedt voor het budget dat je ter beschikking hebt? Natuurlijk zit je met een Zwitsers merk altijd goed maar er zijn ook watchwindermerken die expliciet sterk zijn in het bieden van een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Een merk dat op dit gebied zeer goed uit de bus komt, is het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge in het bezit, als voor de echte verzamelaar. Er is daarbij keuze uit watchwinders voorzien van Swiss made motoren of Japanse motoren, beide van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de collectie van Benson onderverdeeld in verschillende series, waaronder de Benson Black Series Pro. In onder meer deze serie vinden we watchwinders die uitermate geschikt zijn voor de echte verzamelaar.

De Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder is hier een mooi voorbeeld van. Dit is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges. Dan zijn we er echter nog niet, want Benson heeft met dit model ook voorzien in een extra opbergruimte voor nog 10 extra horloges. Deze opbergruimte is vormgegeven door middel van een ingebouwde lade onderin de watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in de kleur carbon. De watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling. Dit komt onder meer door het chique design en de uitmuntende afwerking. Zo is de watchwinder voorzien van maar liefst 12 verflagen voor het behoud van je watchwinder. Bovendien is deze afsluitbaar door middel van een deur met mineraalglas, zodat eventuele schadelijke invloeden van buitenaf geen kans krijgen en jouw horloges optimaal beschermd zijn. De deur is bovendien afsluitbaar met een veilig slot dat keurig is weggewerkt. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze bekleed met een speciaal soft-velvet. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op je horloges.

Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder

Op technisch gebied heeft de Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder ook veel moois te bieden. De basis van de watchwinder wordt gevormd door zeer hoogwaardige Japanse motoren. Deze motoren voorzien probleemloos ieder type of merk automatisch horloge van de benodigde energie. Dit doen zij in stilte, zodat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Daarnaast zijn deze motoren ook energiezuinig, waarmee ze tevens duurzaam te noemen zijn. De watchwinder is verder voorzien van een handig touchscreen display. Hiermee stel je eenvoudig de watchwinder in wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Voor ieder horloge afzonderlijk kun je de watchwinder exact instellen zoals jij dat wilt. Doordat Benson gebruik heeft gemaakt van flexibele horlogehouders, kun je vrijwel ieder formaat automatisch horloge gemakkelijk in de houders plaatsen. Met deze watchwinder beschik je over een mooie ingebouwde LED verlichting. Met deze verlichting zorg je ervoor dat jouw horloges extra mooi uitkomen en echt in het oog springen wanneer ze in de watchwinder geplaatst zijn.

De Benson Black Series Pro 12.19.B biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model bovendien over een powerwinding functie. Deze optie is erg handig wanneer je je horloges in korte tijd wilt kunnen opwinden. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting. Samengevat biedt Benson met de Benson Black Series Pro 12.19.B een watchwinder met allure, gemaakt van hoogwaardige materialen en een stukje technische finesse. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je je nooit meer zorgen te maken voor een veilige opbergplaats voor je horlogeverzameling, of over eventuele stilstand van je horloges. Jouw automatische horloges zijn op deze manier altijd klaar voor gebruik. De watchwinder biedt bovendien mede door de ingebouwde LED verlichting een mooie mogelijkheid om je verzameling tentoon te stellen. Deze watchwinder zal samen met jouw horloges een absolute eyecatcher zijn binnen ieder interieur. Met de stijlvolle en moderne uitstraling van deze watchwinder kies je dan ook voor een stukje klasse als toevoeging aan jouw verzameling.

Wanneer je de de Benson Black Series Pro 12.19.B of één van de andere hoogwaardige watchwinders van Benson wilt bestellen, kun je dit bij ons in de webshop op een vertrouwde manier doen. Aangezien wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van kwalitatieve watchwinders, kunnen wij jou desgewenst als geen ander bijstaan met een antwoord op je vragen of een passend advies. De Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een certificaat.