Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Betalen met diverse nieuwe betaalmethoden

Geplaatst op 21 augustus 2023 om 07:28 uur

Ben jij op zoek naar een goede watchwinder of horlogebox en wil je deze bestellen in onze webshop? Dan is het gemakkelijk als je kan kiezen voor jouw favoriete betaalmethode. Je kan al betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving en Paypal, maar nu hebben we een paar aanvullende betaalmethoden toegevoegd. Vanaf vandaag kan je ook betalen met Sofort, Giropay, Bancontact, Belfius en KBC. Met name voor onze Duitse en Belgische klanten is dit goed nieuws.

Binnenkort zullen wij nog een paar andere nieuwe betaalmethoden presenteren in onze webshop. Op deze wijze proberen wij het onze klanten zo makkelijk en veilig mogelijk te maken om hun bestelling succesvol te betalen.

Alle door ons aangeboden betaalmethoden zijn 100% veilig en uw gegevens worden versleuteld via het SSL certificaat waardoor optimale veiligheid is geboden.

Welke watchwinder is het beste voor mijn Rolex horloge?

Geplaatst op 15 augustus 2023 om 12:38 uur

Een zeer luxe automatisch horloge zoals een Rolex is uiterst kostbaar. Natuurlijk wil je voor een horloge van dit kaliber de beste wijze van opwinding. Er zijn verschillende voorbeelden van watchwinders te benoemen die een perfecte wijze van opwinding bieden en daarnaast aantrekkelijk en stijlvol zijn vormgegeven. Swiss made kwaliteit staat voor zich en staat wereldwijd goed bekend. Er zijn echter ook merken die modellen bieden van zeer hoge kwaliteit, die voorzien zijn van hoogwaardige Japanse motoren. In dit artikel stellen we je graag voor aan een drietal watchwinders, die stuk voor stuk uitermate geschikt zijn voor het opwinden van jouw Rolex horloge. Ieder merk heeft hierin zijn eigen kenmerkende eigenschappen en daarnaast zijn dit watchwinders uit verschillende prijsklassen.

De eerste watchwinder waarmee jij jouw Rolex horloge zonder problemen van energie kunt voorzien, is er één van het Zwitserse merk Bernard Favre. We hebben het dan over de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. Dit is een model met een zeer luxe uitstraling en een uniek design. Deze watchwinder is een waar kunstwerk op zich. Het horloge kan worden geplaatst in de houder en draait vervolgens om zijn eigen as, waardoor het horloge van energie wordt voorzien. Dit is een zeer fraai gezicht, zeker voor de echte liefhebber. De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is gemaakt van edelstaal. De stijlvolle voet van de watchwinder is mat zwart van kleur. Daarboven zijn de glanzende zilverkleurige ringen geplaatst, die hiermee een mooi contrast bieden. De glazen stolp die over de watchwinder kan worden geplaatst, maakt dit plaatje helemaal af. Bovendien biedt de stolp jouw Rolex horloge bescherming tegen vocht en stof. De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is uitgerust met een ingebouwde accu (100 dagen). Opladen van de watchwinder kan met behulp van de handige USB aansluiting, door middel van netstroom, PC of Smartphone. De basis van deze Bernard Favre Planet Silver watchwinder watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor, die ieder type en merk automatisch horloge moeiteloos van energie kan voorzien. Deze Zwitserse motoren staan er bovendien om bekend duurzaam, betrouwbaar, energiezuinig en stil in gebruik te zijn. De Bernard Favre Planet Silver biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze Bernard Favre Planet Silver watchwinder vind je in onze webshop en wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe lederen etui.

De tweede watchwinder die we graag even voor je onder de loep nemen, is afkomstig van het merk Paul Design. Paul Design is een merk uit het UK en biedt watchwinders met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding en een hoge mate van gebruikerscomfort. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 is bijvoorbeeld een watchwinder die niet alleen de capaciteit biedt voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar daarnaast ook een extra opbergruimte heeft voor nog eens 3 horloges (of eventuele andere sieraden). Deze watchwinder is gemaakt van hout en is zowel wat betreft de buiten- als de binnenkant uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is voorzien van een glazen deurtje, waarmee je schadelijke invloeden zoals stof en condens geen kans geeft. Dit model is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die zeer betrouwbaar zijn. Met deze motoren als basis voorzie je ieder type en merk automatisch horloge zonder zorgen van de benodigde wijze van opwinding, dus ook jouw Rolex horloge. Dit model biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Het instellen van de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 gaat gemakkelijk en snel met het bedieningspaneel. Zo kun je per horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Door de ingebouwde LED verlichting heb je op elk gewenst moment van de dag een goed zicht op jouw horloges. Deze Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 watchwinder kan zowel met behulp van de adapter als op batterijen functioneren. Je kunt dit model vinden bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinder van Paul Design met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

De derde watchwinder die eveneens zeer geschikt is voor het opwinden van jouw Rolex horloge, is van het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem, dat watchwinders biedt van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De Benson Black Series 2.16.B is afkomstig uit de meest luxe lijn van dit merk en biedt de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt ook dit model een handige extra opbergruimte, die je kunt gebruiken voor nog 3 horloges, of bijvoorbeeld andere sieraden of manchetknopen. Deze watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Benson heeft hierbij niets aan het toeval overgelaten, waardoor de Benson Black Series 2.16.B zeer lang mooi blijft. Aan de voorkant sluit de watchwinder met een glazen deurtje. Aan de bovenkant is dit model voorzien van een speciale soft-close deksel, waaronder de extra opbergruimte zich bevindt. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een speciaal soft velvet, ter bescherming van jouw horloges. Benson heeft voor deze watchwinder gebruik gemaakt van Japanse motoren van topkwaliteit. Hiermee wind je jouw Rolex horloge, of ieder ander merk automatisch horloge, op veilige wijze op. De Benson Black Series 2.16.B watchwinder is verder instelbaar met behulp van het innovatieve touchscreen. Hiermee stel je onder meer het aantal omwentelingen per dag en de draairichting in. Het is mogelijk dit te doen voor iedere rotor afzonderlijk, zodat ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt. Deze Benson Black Series 2.16.B biedt als kers op de taart ook een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw horloges desgewenst in de spotlight plaatst. Met daarnaast de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, een USB aansluiting en een powerwinding functie biedt Benson met dit model een zeer complete watchwinder. Ook dit model watchwinder is bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze Benson watchwinder met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en certificaat.

Benson Black Series 2.16.B

Met de 3 watchwinders in dit artikel hebben we je een aantal goede voorbeelden gegeven van watchwinders die jouw Rolex horloge van de juiste wijze qua opwinding kunnen voorzien. Bovendien bieden zij direct ook een perfecte opbergplaats voor jouw geliefde horloge. Bekijk deze modellen nu bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 25 juli 2023 om 08:33 uur

Ben jij op zoek naar een watchwinder met de capaciteit voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment van enkel hoogwaardige merken. In dit artikel lichten we graag 3 watchwinders voor 2 automatische horloges voor je uit, van 3 verschillende merken. Hiermee laten we zien dat je in verschillende prijsklassen terecht kunt voor een watchwinder van kwaliteit.

De eerste watchwinder die wat ons betreft niet mag ontbreken in dit rijtje, is de Benson Black Series 2.16.CF. Dit model is afkomstig uit de meest luxe lijn van het Nederlandse merk Benson. Benson staat erom bekend watchwinders van zeer hoge kwaliteit te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Deze watchwinder biedt dan ook opvallend veel waar voor zijn geld. Dit model van Benson is met de grootst mogelijke zorg met de hand vervaardigd. Dit komt onder meer tot uiting in de maar liefst 12 verflagen en beschermende laklaag waarvan de watchwinder is voorzien. De Benson Black Series 2.16.CF is gemaakt van hoge kwaliteit hout en uitgevoerd in een carbon fibre look.  De binnenkant van deze watchwinder is zwart van kleur. Deze is bovendien ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit zachte interieur zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op je horloges. Doordat de watchwinder daarnaast afsluitbaar is, worden je horloges in dit model ook goed beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals condens en vuil. Aan de bovenkant van de watchwinder is deze uitgerust met een speciaal soft-close deksel. Hieronder heeft Benson een handige extra opbergruimte voorzien. Deze kun je gebruiken voor nog eens 3 horloges of eventuele andere sieraden of manchetknopen. De Benson Black Series 2.16.CF is in de basis voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Hiermee verzekert deze watchwinder jou van een veilige en efficiënte wijze van opwinding voor je horloges. Dit gebeurt bovendien op energiezuinige en stille wijze. De Benson Black Series 2.16.CF is dan ook zeer geschikt wanneer je een watchwinder zoekt die je graag op je slaapkamer of werkkamer wilt neerzetten. Iedere rotor van de watchwinder is afzonderlijk instelbaar. Hierdoor krijgt ieder individueel horloge precies de juiste wijze van opwinding, wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Je kunt dit instellen met behulp van het handige touchscreen. Doordat de watchwinder daarnaast is voorzien van een fraaie ingebouwde LED verlichting, heb je op ieder moment van de dag een goed zicht op je horloges. Tot slot biedt de Benson Black Series 2.16.CF de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Met deze watchwinder kies je voor een design met een luxe uitstraling van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Benson Black Series 2.16.B watchwinder

De tweede watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023. Deze watchwinder is afkomstig van het merk Paul Design. Paul Design is een merk uit het UK, dat een hoog gebruikerscomfort en goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 is een mooi voorbeeld van een watchwinder van Paul Design die alles biedt wat je als liefhebber van automatische horloges maar kunt wensen. Deze watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook de binnenkant van dit model is zwart, wat het geheel een moderne uitstraling geeft. Dit model van Paul Design is voorzien van een deurtje van glas, waardoor de watchwinder afsluitbaar is. Naast de capaciteit voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk, biedt de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 ook nog een extra opbergruimte voor 3 horloges of eventuele andere sieraden. Net als de voorgaande watchwinder van Benson, biedt ook deze watchwinder van Paul Design een ingebouwde LED verlichting. Je kunt hiermee deze watchwinder prima inzetten als display om jouw automatische horloges tentoon te stellen. Het handige bedieningspaneel zorgt ervoor dat je jouw watchwinder in een handomdraai hebt ingesteld wat betreft de draairichting en het aantal turns per day. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, waardoor ieder automatisch horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt in deze watchwinder. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 functioneert zowel met een adapter als op batterijen. Hierdoor is het mogelijk deze watchwinder met je mee te nemen op reis of te plaatsen in een kluis. Tot slot biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt voor bescherming van jouw horloges tegen overspanning.

De derde en laatste watchwinder waarmee we je graag kennis laten maken, is van het merk Orbita. De Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 biedt eveneens de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. Deze watchwinder is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur zwart. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door de welbekende Swiss made motoren, die zorgen voor een zeer betrouwbare wijze van opwinding. De rotoren van deze watchwinder zijn individueel instelbaar, voor een perfecte opwinding van jouw automatische horloges. Deze watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dit model functioneert bovendien op batterijen, waardoor je je watchwinder indien gewenst ook in een kluis kunt plaatsen.

Je bestelt de 3 bovengenoemde watchwinders eenvoudig bij ons in de webshop. Wij bieden daarnaast nog vele andere hoogwaardige watchwinders voor 2 automatische horloges, waardoor wij voor iedere liefhebber wel een passende watchwinder in huis hebben. Bekijk dus nu ons aanbod en kies voor jouw favoriet!

Hoe gebruik je een watchwinder?

Geplaatst op 15 juli 2023 om 08:59 uur

Voor de echte liefhebber van automatische horloges is het een grote frustratie: stilstand van je automatische horloges. Wanneer een automatisch horloge stil komt te staan kan dit namelijk vervelende gevolgen hebben. Ten eerste wil je je automatische horloges niet steeds opnieuw hoeven instellen. Daarnaast kan stilstand ervoor zorgen dat je horloge de tijd minder nauwkeurig weergeeft. Dit is natuurlijk iets dat je als echte liefhebber van automatische horloges zeker wilt voorkomen.

Maar hoe voorkom je stilstand van je automatische horloges? Dit is precies waar de watchwinder in eerste instantie voor is ontwikkeld. Een watchwinder bootst de bewegingen na die je normaliter maakt met je pols. Dit zorgt ervoor dat je ook wanneer je je horloge niet draagt je horloge van de benodigde energie kunt voorzien. Door deze bewegingen wordt je automatische horloge namelijk automatisch opgewonden. Dit maakt dat deze kan blijven functioneren, ook al draag je het horloge niet. Dit is een uitkomst gebleken voor de liefhebber van automatische horloges, maar natuurlijk des te meer ook voor de verzamelaar ervan. Wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt, zijn er tenslotte altijd meerdere horloges die niet worden gedragen. Met een goede watchwinder zorg je ervoor dat je horloges toch altijd klaar zijn voor gebruik. Dit maakt deze horlogeaccessoire onmisbaar voor iedere fan van automatische horloges.

Naast de opwindfunctie zorgt een watchwinder er bovendien ook voor dat de olie in het uurwerk van jouw automatische horloge optimaal wordt verdeeld. Met een goede watchwinder zorg je er dan ook voor dat je je horloge een optimale verzorging biedt. Door de jaren heen zijn de watchwinders wat betreft design, uitstraling en functie steeds verder ontwikkeld. Wanneer je vandaag de dag kiest voor de aanschaf van een model van goede kwaliteit, kun je dan ook kiezen voor een watchwinder met een aansprekend design. Dit maakt dat een soortgelijk model ook gebruikt kan worden om een automatisch horloge of een verzameling automatische horloges een display te bieden. Hiermee kies je dan ook voor een ware eyecatcher in je interieur.

Daarnaast zijn er bovendien modellen die compact zijn vormgegeven die kunnen functioneren op batterijen, waardoor het mogelijk is deze in een kluis te bewaren. Hiermee kies je voor een optimaal veilig gevoel. Een goed model biedt hoe dan ook een overzichtelijke opbergplaats en bovendien een goede bescherming tegen krasjes of beschadigingen. Al met al kunnen we stellen dat een watchwinder van goede kwaliteit multifunctioneel inzetbaar is.

Op het gebied van zowel prijs als kwaliteit van de verschillende soorten watchwinders, is er veel diversiteit te vinden binnen de horlogerie. Wanneer je een breed budget tot je beschikking hebt, kun je kiezen uit watchwinders gemaakt van uiterst exclusieve materialen. Toch zijn er ook genoeg mogelijkheden wanneer je budget beperkter is. Er zijn verschillende merken op de markt, die erom bekend staan modellen te bieden van uiterst hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. Het is bij de keuze voor een watchwinder belangrijk dat deze instelbaar is wat betreft de draairichting en het aantal turns per day (omwentelingen per dag). Wanneer je de watchwinder in kunt stellen (voor modellen met een grotere capaciteit per rotor individueel), betekent dit dat je ieder afzonderlijk automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Zelfs de meest zware horloges wind je op deze manier probleemloos op.

Voor dit artikel hebben we een aantal hoogwaardige modellen voor je geselecteerd. Met deze watchwinders laten we onder meer zien dat er veel verschillende mogelijkheden zijn wat betreft de prijs, maar ook wat betreft functionaliteit, design, mogelijkheden en extra’s. De watchwinders die we hiervoor hebben uitgekozen zijn afkomstig van verschillende merken, met ieder hun eigen aansprekende kenmerken en eigenschappen. De eerste watchwinder die we graag nader belichten, is de Benson Black Series 8.16.B. Deze watchwinder is afkomstig van het Nederlandse merk Benson. Dit is een relatief jong merk, dat zijn sporen op dit gebied zeker al heeft verdiend. Benson staat erom bekend watchwinders te bieden met een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Bovendien vind je in de collectie van Benson veel watchwinders die mooie extra’s bieden en daarmee opvallen door een hoge mate van gebruikscomfort. Bovendien weet Benson een breed publiek aan te spreken, doordat het merk een gevarieerde collectie biedt. Niet alleen wat betreft uitstraling en mogelijkheden, maar ook bijvoorbeeld wat betreft het soort motoren. Zo zijn er binnen de collectie van Benson zowel watchwinders met Japanse motoren als Swiss made motoren verkrijgbaar.

Daarnaast kan zowel de liefhebber met één of enkele automatische horloges als de echte verzamelaar bij het merk terecht. Specifiek de Benson Black Series 8.16.B is afkomstig uit de Benson Black Series, dit is de meest luxe lijn van het merk. Met deze watchwinder kies je dan ook voor een hoge functionaliteit en verschillende mooie extra’s. Dit in combinatie met een stukje duurzaamheid en een hoge betrouwbaarheid, maakt dit deze watchwinder zeer interessant. De Benson Black Series 8.16.B is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijkertijd. Het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatisch horloge dit is. Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel ieder formaat horloge gemakkelijk in de houders vastgeklikt kan worden. Naast de capaciteit voor het opwinden van 8 automatische horloges, biedt dit model een mooie extra opbergruimte. Deze is af te sluiten met een luxe soft-close deksel. Deze opbergruimte is geschikt voor het opbergen van nog eens 6 horloges, of natuurlijk andere sieraden. Hiermee weet Benson de opbergfunctie van de watchwinder optimaal in te zetten.

De Benson Black Series 8.16.B is gemaakt van hout van hoogwaardige kwaliteit en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Deze is vervolgens voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit geeft de watchwinder niet alleen een uiterst luxe uitstraling, maar zorgt er bovendien ook voor dat deze zeer lang mooi blijft. De watchwinder is aan de voorkant afsluitbaar met een luxe deur van mineraalglas. Hiermee zorg je ervoor dat je je horloges tijdens het opwindproces beschermt tegen schadelijke invloeden zoals vocht, stof en vuil. Tegelijkertijd maakt het glas het mogelijk je horloges te allen tijde te bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Doordat de watchwinder bovendien is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, kun je je horloges desgewenst zelfs in de spotlight zetten. De binnenkant van de watchwinder is bekleed met een speciaal soft velvet. Dit zorgt ervoor dat je nooit bang hoeft te zijn voor beschadiging van je horloges wanneer je deze opbergt in de watchwinder. Dit model van Benson is voorzien van Japanse motoren. Deze bieden verschillende belangrijke voordelen. In de eerste plaats zijn ze namelijk uitermate betrouwbaar en duurzaam. Daarnaast zijn ze echter ook energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Iedere rotor is afzonderlijk instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Het is gemakkelijk deze instellingen te wijzigen, met behulp van het moderne touchscreen. Met deze watchwinder beschik je verder over de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk is de watchwinder ook voorzien van een overwind protectie, om overspanning van je horloges te voorkomen. Met de handige speedwinding functie, kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Dit is uiteraard ideaal wanneer je even niet zoveel tijd hebt. De energievoorziening van dit model verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Tot slot biedt deze watchwinder een handige USB aansluiting.

De tweede watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is er één van het Zwitserse merk Bernard Favre. Bernard Favre staat bekend om zijn collectie high-end watchwinders met een zeer exclusieve uitstraling. De bijzondere Planet watchwinders van Bernard Favre, bieden een zeer fraai uitzicht op het horloge wanneer het wordt opgewonden. Het horloge draait hierbij om zijn eigen as, als ware het een planeet. Hier is dan ook de passende naam van de watchwinders naar terug te voeren. De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is een voorbeeld van een zeer fraaie watchwinder uit de collectie van Bernard Favre. Dit model is gemaakt van edelstaal. De zwarte voet contrasteert hierbij mooi met de zilverkleurige ringen van de watchwinder. De glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden, maakt het plaatje helemaal compleet. Het benadrukt het chique karakter van dit model en zorgt er bovendien voor dat je horloge is beschermd tegen schadelijke invloeden zoals bijvoorbeeld condens of stof. Deze Bernard Favre watchwinder is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge tegelijkertijd. De Zwitserse motor zorgt ervoor dat je ieder type of merk automatisch horloge doeltreffend en op veilige wijze kunt opwinden. Deze Swiss made motoren staan niet voor niets wereldwijd bekend als zijnde het neusje van de zalm. Doordat de watchwinder is voorzien van een ingebouwde accu, is het mogelijk deze in een kluis te plaatsen. Wanneer je ervoor kiest deze horlogeaccessoire een mooi plaatsje in je interieur te geven, kun je erop rekenen dat alle ogen op jouw watchwinder en horloge gericht zullen zijn. De Bernard Favre Planet Silver zorgt er namelijk voor dat het opwinden van je automatische horloge een zeer fascinerend gezicht is. De handige LED indicator geeft de status qua batterij weer, zodat je dit altijd gemakkelijk kunt bijhouden. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een handige USB aansluiting is deze watchwinder compleet.

De derde en laatste watchwinder die we nader onder de loep nemen, is van het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik staat bekend om de compacte en kubusvormige designs van hun modellen. Het merk biedt watchwinders die tot de topklasse behoren. Daarbij vind je in de collectie van Swiss Kubik zowel instapmodellen als meer luxe modellen. Met deze combinatie is het merk wat prijs betreft toegankelijk tot een breder publiek.

De Swiss Kubik Startbox Black is een voorbeeld van een instapmodel van het merk Swiss Kubik. Hiermee schaf je voor een aantrekkelijke prijs een Swiss made watchwinder aan die uitermate geschikt is voor het opwinden van ieder merk en type automatische horloge. De Swiss Kubik Startbox watchwinders waren voorheen bekend als de Swiss Kubik ABS modellen. De Swiss Kubik Startbox Black is uitgevoerd in de kleur zwart, maar hetzelfde model is ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, blauw en de nieuwe kleur aqua. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en zoals we gewend zijn van Swiss Kubik, zeer compact vormgegeven. Doordat de modellen van Swiss Kubik tot wel 3 jaar kunnen functioneren op een set AA batterijen, is dit model zeer geschikt voor het plaatsen in een kluis. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor. Deze motoren zijn uiterst betrouwbaar en zeer stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je je watchwinder ook op bijvoorbeeld je slaapkamer of op kantoor kunt plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden.

Je kunt de bovengenoemde drie modellen eenvoudig en veilig bestellen bij ons in de webshop. Hierbij ontvang je op de Benson watchwinder 2 jaar garantie, met daarbij een officieel certificaat.

Ook de genoemde Bernard Favre watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie, compleet met een luxe lederen etui. De Swiss Kubik watchwinders in ons assortiment worden geleverd met maar liefst 3 jaar garantie.

Je bestelt jouw favoriete watchwinder bij ons dan ook altijd met een gerust gevoel. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van zowel automatische horloges, als op het gebied van kwalitatieve watchwinders. Dit maakt dat wij als geen ander in staat zijn jou bij te staan met raad en daad indien nodig. Wanneer je dus vragen hebt of graag een passend advies zou ontvangen, kun je hiervoor gerust contact met ons opnemen. Je kunt bovendien in onze webshop gemakkelijk de verschillende watchwinders met elkaar vergelijken, wat het maken van een keus een stuk gemakkelijker maakt. Welke watchwinder dan ook je voorkeur heeft, bij ons kies je altijd voor het beste voor jouw automatische horloges en voor de beste service!

Heb je een vraag over een watchwinder of over een bepaald merk? Wij adviseren je graag met informatie over het specifieke model of het merk. Wij kunnen je helpen met belangrijke aspecten bij de aankoop van een goede horlogeaccessoire. Misschien zelfs aspecten waar je zelf nog niet aan gedacht hebt maar wel belangrijk zijn. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Benson Smart-Tech II watchwinder modellen

Geplaatst op 9 juli 2023 om 07:14 uur

Ben je op zoek naar een watchwinder voor meerdere horloges? Dan hebben wij een tip voor je! Ben je al bekend met het Nederlandse merk Benson? Dit bijzondere merk heeft bij het ontwikkelen van haar watchwinders altijd de gebruiker op één staan. Dit heeft geresulteerd in een collectie watchwinders die alles biedt wat de liefhebber van automatische horloges maar te wensen heeft, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Benson Smart-Tech II 2.20.B Watchwinder

De Benson watchwinders zijn van uiterst hoge kwaliteit en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo biedt de collectie van Benson fraaie watchwinders gemaakt van verschillende soorten prachtig hout en leder. Ook wanneer we kijken naar een stukje techniek, kiest Benson enkel voor het beste. Zo herbergt de collectie van Benson watchwinders die zijn voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, maar ook watchwinders die zijn uitgerust met de welbekende Swiss made motoren. Alle watchwinders binnen de collectie van Benson zijn geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge.

Een van de meest populaire series van Benson is Smart-Tech II. Deze modellen bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding die eigenlijk door geen ander merk wordt geëvenaard. Hierdoor bieden deze prachtige watchwinders eigenlijk alles wat je nodig hebt tegen een hele aantrekkelijke prijs.

We hebben twee watchwinders uit de collectie van Benson voor je geselecteerd waarover we je graag meer willen vertellen. De eerste watchwinder waar het om gaat is de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze watchwinder biedt niet alleen de capaciteit voor het opwinden van twee automatische horloges, maar daarnaast heeft Benson met deze watchwinder ook een extra opbergruimte voorzien. Deze ruimte kun je benutten voor eventuele andere horloges (denk aan quartz- of mechanische horloges), maar ook voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Zo bewaar je al je horloges en sieraden netjes, veilig en overzichtelijk bij elkaar. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is gemaakt van hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Doordat deze watchwinder is voorzien van een deurtje van mineraalglas, kun je je horloges beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze voorzien van een zachte inleg, ter bescherming van jouw horloges. Doordat de watchwinder bovendien is uitgerust met speciale flexibele horlogehouders, kun je gemakkelijk ieder formaat horloge in de watchwinder klikken.

Een mooie extra van deze watchwinder, naast de handige extra opbergruimte, is de ingebouwde LED verlichting. Met deze functionaliteit zet je je horloges desgewenst in het zonnetje, waardoor je de hele dag een goed zicht hebt op je horloges. Het instellen van de watchwinder gebeurt door het gebruik van het innovatieve touchscreen. Hiermee stel je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in, voor ieder horloge afzonderlijk. Deze watchwinder van Benson is uitgerust met Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren zorgen voor een betrouwbare wijze van opwinding in stilte. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder biedt bovendien een powerwinding functie. Hiermee kun je je horloges in een extra korte tijd van de benodigde energie voorzien. Tot slot beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van de watchwinder verloopt met behulp van de meegeleverde adapter.

Een tweede model watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor de kleine verzamelaar, met een capaciteit om vier automatische horloges tegelijk op te kunnen winden. Ook deze watchwinder biedt daarnaast nog een extra opbergruimte voor nog eens vijf horloges of eventuele andere sieraden. De watchwinder is verder gemaakt van hout en zwart van kleur. Het model is eveneens afsluitbaar, zodat je je horloges kunt beschermen tegen bijvoorbeeld vocht en stof. De basis van de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder wordt eveneens gevormd door hoogwaardige Japanse motoren. Iedere rotor van deze watchwinder is afzonderlijk instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Voor de bediening van de watchwinder is er een handig touchscreen voorzien, waarmee je eenvoudig de instellingen wijzigt.

Met dit model van Benson beschik je tevens over de fraaie LED verlichting. De Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder biedt bovendien wederom de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Ook de handige powerwinding functie ontbreekt bij deze watchwinder niet. Met dit model biedt Benson al met al weer een zeer complete watchwinder, waarmee je ieder type en merk automatisch horloge zonder problemen van energie kunt voorzien. Bovendien is deze watchwinder zeer goed betaalbaar, zodat deze ook voor de mensen met een minder breed budget toegankelijk is.

Je vindt de genoemde watchwinders van Benson (en nog vele andere fraaie modellen) bij ons in de webshop. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van (automatische) horloges en kwalitatieve watchwinders. Hierdoor kunnen wij je indien gewenst voorzien van een passend advies of een antwoord op je vragen. Wij leveren de Benson Smart-Tech II watchwinders met twee jaar garantie, gebruiksaanwijzing en adapter. We zorgen er natuurlijk voor dat jouw nieuwe aanwinst altijd goed en zorgvuldig verpakt op weg gaat. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL, Fedex en DPD.

Zwitserse klasse van de Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Geplaatst op 2 juli 2023 om 09:13 uur

Een goede watchwinder wordt binnen de horlogerie gezien als een onmisbaar accessoire voor de liefhebber van automatische horloges. Maar waarom is dat eigenlijk? Een goede watchwinder biedt tal van voordelen.

/watchwinders/bernard-favre/bernard-favre-planet-gold-watch-winder

Ten eerste is er natuurlijk de opwinding. Een automatisch horloge wordt alleen opgewonden als je het om de pols hebt. Dit komt door de bewegingen die je dan zelf ongemerkt maakt. Wanneer je een automatisch horloge echter niet draagt, kan deze stil komen te staan omdat de beweging dan ontbreekt. Hiervoor kun je de watchwinder gebruiken. Je plaatst je automatische horloge of horloges in de watchwinder die er (vaak middels rotatie) voor zorgt dat jouw automatische horloge wordt opgewonden. Met deze bewegingen zorgt de watchwinder er bovendien voor dat de olieverdeling in het horloge optimaal is. Dit voorkomt onnodige slijtage van jouw horloge of horloges.

Dan is er nog de opbergfunctie. Als je je automatische horloge niet om de pols hebt, wil je hem natuurlijk ergens kunnen opbergen waar hij wordt beschermd tegen krasjes of andere beschadigingen. Een goede watchwinder is hier zeer geschikt voor. Afhankelijk van het design van een watchwinder, kan deze ook functioneren als display voor jouw horloge. Er zijn verschillende bijzondere watchwindermerken die zeer fraaie designs bieden die hiervoor geschikt zijn.

Een merk dat zeer exclusieve en bovendien unieke ontwerpen biedt op dit gebied, is het Zwitserse merk Bernard Favre. Bernard Favre heeft een high-end watchwinder collectie ontwikkeld, waarbij gekozen is voor het gebruik van zeer hoogwaardige materialen. Eerlijk is eerlijk, dit merk is één van onze persoonlijke favorieten. Waarom? Dit merk biedt een unieke wijze van opwinding voor automatische horloges, biedt prachtige modellen en is hoogwaardig op gebied van kwaliteit, techniek en afwerking. Bernard Favre watchwinders bieden alles wat je zoekt als jij houdt van luxe en authenticiteit.

Er zijn watchwinders van Bernard Favre die gemaakt zijn van bijvoorbeeld edelstaal, edelstaal PVD, leder en zelfs goud. De watchwinders van Bernard Favre behoren tot de ‘Planet watchwinders’. Deze naam refereert aan het draaien van de planeet. Wanneer het automatische horloge wordt opgewonden in deze Planet watchwinders, draaien zij namelijk net als een planeet om hun eigen as. De echte liefhebber van automatische horloges zal absoluut gecharmeerd zijn van hoe het opwindproces eruit ziet in deze watchwinders.

In dit artikel besteden we graag extra aandacht aan een specifieke watchwinder uit de collectie van Bernard Favre. We hebben het dan over de Bernard Favre Planet Gold watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van onder meer edelstaal. De watchwinder is met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail vervaardigd in Zwitserland en valt op door een perfecte afwerking. De voet van de watchwinder is mat zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met de goudkleurige ringen erboven. De glazen stolp die meegeleverd wordt met de watchwinder, kan over deze watchwinder worden geplaatst. Dit maakt dit design des te meer exclusief. Bovendien krijgen vocht en stof op deze manier geen kans.

De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is in de basis voorzien van een Zwitserse motor, die ieder type en merk automatisch horloge probleemloos van energie kan voorzien. Deze Swiss made motoren staan bekend als zeer betrouwbaar, duurzaam en stil in gebruik. De speciale LED indicator geeft steeds de status van de watchwinder weer, waardoor je altijd weet waar je horloge zich in het opwindproces bevindt. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast beschik je met dit model over een overwind protectie, die ervoor zorgt dat jouw horloge beschermd is tegen overspanning. Doordat de watchwinder instelbaar is, kan je jouw automatische horloge de meest ideale wijze van opwinding bieden. Dit model is werkzaam door middel van een ingebouwde accu (100 dagen). Het opladen van de watchwinder kan door middel van de handige USB aansluiting, met behulp van netstroom, PC of Smartphone. Doordat de watchwinder deze ingebouwde accu heeft, is het ook mogelijk om ervoor te kiezen om deze watchwinder en je horloge in een kluis te plaatsen.

De Planet watchwinders van Bernard Favre zijn uitermate geschikt wanneer je 1 of 2 automatische horloges in het bezit hebt en je een voorkeur hebt voor een luxe design. Ook wanneer je graag een watchwinder wilt hebben die een unieke uitstraling heeft zijn deze watchwinders een uitstekende keuze. Met een Planet watchwinder van Bernard Favre kies je voor een uniek stuk in je interieur dat zeker de aandacht zal weten te trekken. Door de goudkleurige ringen benadrukt de Bernard Favre Planet Gold watchwinder het toch al luxe karakter van deze watchwinders nog eens extra.

Wil jij de Bernard Favre Planet Gold watchwinder graag eens aan het werk zien? Bekijk dan het filmpje dat je kunt vinden bij ons in de webshop. Je zult daarmee zeker overtuigd zijn van de charme van deze watchwinder. Wanneer je een Bernard Favre Planet watchwinder wilt bestellen, kun je dit eveneens doen bij ons in de webshop.

Wij hebben als officieel dealer van Bernard Favre vrijwel alle watchwinders van het merk op voorraad. De watchwinders van Bernard Favre worden standaard door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe lederen etui.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Bernard Favre en wij verzenden wereldwijd. Wij kiezen voor verzekerde en aangetekende verzending met DPD, PostNL of Fedex voor een optimale aflevering. Uiteraard kan je binnen onze webshop betalen met creditcard, iDeal, Paypal en andere betaalmethoden.

Heb je een vraag over een watchwinder? Weet je niet precies welk merk of model voor jou de beste keuze is? Wij helpen je graag verder en staan je graag te woord per telefoon of e-mail.

Watchwinders voor 8 horloges

Geplaatst op 25 juni 2023 om 08:38 uur

Als je een verzamelaar van automatische horloges bent dan zal je bij de aanschaf van een watchwinder natuurlijk gaan voor topkwaliteit. Tenslotte zorgt een goede wijze van opwinding voor jouw horloges voor het behoud van je horloges en waarborgt het bovendien de levensduur van je horloges. Jouw automatische horloges worden tenslotte niet alleen door een goede watchwinder voorzien van opwinding, daarnaast zorgt de rotatie er ook voor dat de olie in het uurwerk in de horloges op juiste wijze wordt verdeeld. Dit voorkomt dan weer onnodige slijtage.

Naast de kwaliteit van de watchwinder zijn er echter voor de verzamelaar nog meer aspecten van belang. Natuurlijk wil je je horloges op veilige wijze kunnen opbergen in de watchwinder, zonder dat je bang hoeft te zijn voor krasjes of andere beschadigingen. Daarnaast zal menig verzamelaar zijn watchwinder ook direct inzetten als display, om de horlogeverzameling op stijlvolle wijze in tentoon te kunnen stellen. Wij laten je in dit artikel graag kennis maken met een aantal modellen die de ruimte bieden voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijk. Deze watchwinders voor 8 horloges zijn allemaal van zeer goede kwaliteit. Bovendien bieden zij stuk voor stuk een stijlvol en luxe design, waar jouw horloges extra mooi in uit zullen komen.

De eerste watchwinder waar we je graag meer over vertellen is de Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37. Deze uiterst fraaie watchwinder is afkomstig van het Duitse merk Heisse & Söhne. De prachtige houten kast is geplaatst op een schitterende voet en combineert de kleur van het hout met de kleur zwart. Het interieur van dit model is eveneens zwart van kleur. Dit model van Heisse & Söhne  is voorzien van een glazen deur zodat je niet bang hoeft te zijn dat bijvoorbeeld condens of stof jouw horloges kunnen aantasten. De deur is bovendien voorzien van een speciaal vingerprint slot, waardoor je je horloges met een gerust gevoel kunt opbergen. De basis van dit model wordt gevormd door Japanse motoren. Met deze motoren in de basis ben je verzekerd van een doeltreffende wijze van opwinding. De watchwinder is verder voorzien van een modern LCD display, waarmee je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt instellen. Het is mogelijk om dit per horloge afzonderlijk te bepalen, waardoor ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt. De Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37 is eveneens voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee je ervoor zorgt dat alle ogen op jouw horlogeverzameling gericht zullen zijn. Verder is de watchwinder voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model echter ook nog over een sleep mode functie. Hiermee kun je je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Tot slot functioneert de Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37 met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder die we graag bespreken is de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37. Deze watchwinder van het merk Heisse & Söhne is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges en kenmerkt zich opnieuw door een zeer fraai en stijlvol design. Dit model is eveneens gemaakt van hout en uitgevoerd prachtig leder. Dit model is compacter vormgegeven en daardoor zeer geschikt als je minder ruimte hebt. Ook in dit model springen jouw automatische horloges echter zeer zeker in het oog. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is tevens voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Daarnaast is deze watchwinder instelbaar met behulp van een innovatief LCD scherm, waarmee je in een handomdraai de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk kunt instellen. Ook bij dit model van Heisse & Söhne ontbreekt de LED verlichting niet, waardoor je op ieder moment van de dag een perfect zicht hebt op je horloges. De programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een sleep mode functie maken het plaatje helemaal compleet. Ook deze Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 watchwinder functioneert middels netstroom met behulp van een adapter.

De derde watchwinder die zeker de moeite waard is, is afkomstig van het merk Benson. Benson is een Nederlands merk dat zeer hoogwaardige watchwinders biedt tegen een scherpe prijs. De Benson Black Series 8.16.B is hier een mooi voorbeeld van. Dit model is met oog voor detail met de hand gemaakt. Dit komt onder meer tot uiting in het exterieur van de watchwinder, dat maar liefst van 12 verflagen en een beschermende laklaag is voorzien. De watchwinder is niet alleen geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk, maar biedt daarnaast ook nog een opbergmogelijkheid voor nog eens 6 horloges. De opbergruimte is fraai afgesloten met een soft-close deksel. Aan de voorkant is de ruimte waar de horloges worden opgewonden eveneens afgesloten, hier met een mooi glazen deurtje. De Benson Black Series 8.16.B is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Hiermee weet je zeker dat ieder type en merk automatisch horloge efficiënt en veilig van opwinding wordt voorzien.  Met het moderne touchscreen kun je de instellingen van de watchwinder eenvoudig wijzigen. Zo stel je hiermee de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge individueel in. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je ook dit model zeer goed kunt inzetten als display voor jouw verzameling. Verder beschik je met deze Benson Black Series 8.16.B watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de speciale powerwinding functie. Hiermee wind je jouw automatische horloges in korte tijd op. De Benson Black Series 8.16.B watchwinder beschikt tot slot over een USB aansluiting en functioneert door middel van het gebruik van een adapter.

Je kunt iedere hoogwaardige watchwinder die wij hierboven hebben genoemd gemakkelijk en snel bij ons in de webshop bestellen. Wij leveren deze dan wereldwijd met een garantietermijn van 2 jaar en natuurlijk een duidelijke handleiding.

Orbita Sparta Bold 2 Green W05533 watchwinder

Geplaatst op 20 juni 2023 om 14:13 uur

Met een goede watchwinder heb je nooit meer het probleem dat jouw automatische horloge blijft stilstaan wanneer je het niet draagt. Een automatisch horloge heeft de charme en fascinatie van het authentieke horloge. De horlogemaker werkt met passie en tot in het grootste detail aan het uurwerk, waarbij de liefde voor het vak voor iedere liefhebber te aanschouwen is. Een automatisch uurwerk functioneert zonder batterij, wat natuurlijk op zichzelf al fascinerend is. Er zit echter ook een nadeel aan. Wanneer je je automatische horloge om de pols hebt, wordt deze automatisch opgewonden. Dit komt door de natuurlijke bewegingen van de pols. Wanneer je je horloge niet draagt, zoals bijvoorbeeld ’s nachts, krijgt het horloge deze beweging niet. Dit kan stilstand van je horloge veroorzaken en vervelende gevolgen hebben.

Orbita Sparta Bold 2 Green W05533 watchwinder

Dit betekent bijvoorbeeld dat je jouw horloges opnieuw moet instellen, maar ook veroorzaakt stilstand onnauwkeurigheden in de tijdsweergave en andere functies van het uurwerk. Dit is natuurlijk onacceptabel wanneer je een echte horlogeliefhebber bent. Een goede watchwinder biedt jouw automatische horloge of horloges de juiste beweging, waardoor deze wordt voorzien van de benodigde energie. Zo voorkom je stilstand en slijtage van je horloges. Daarnaast biedt een watchwinder van kwaliteit direct ook een veilige opbergplaats voor je horloges.

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder voor jouw horloges dan is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Je wilt tenslotte als echte liefhebber het beste voor je horloges. Een goede watchwinder zorgt voor een opwinding van je horloges die zowel efficiënt als veilig is. Natuurlijk biedt Zwitserland als het horlogeland van de wereld, watchwindermerken die kwaliteit bieden. Maar ook merken afkomstig uit diverse andere landen, weten op dit gebied het neusje van de zalm op de markt te brengen. Wij laten je dan ook graag kennis maken met verschillende andere merken, waarvan we er één uitlichten in dit artikel.

Een bijzonder merk dat watchwinders biedt die van topkwaliteit zijn, is het merk Orbita. Orbita biedt uiterst luxe watchwinders, maar ook watchwinders met een meer basic design. Hierdoor weet het merk watchwinders te bieden voor mensen met een divers budget, zonder daarvoor in te hoeven leveren op de kwaliteit. Innovatie is een belangrijke pijler binnen het bedrijf van Orbita watchwinders. Het merk heeft steeds vooropgezet zichzelf en de producten te blijven ontwikkelen. Dit heeft erin geresulteerd dat Orbita verschillende mooie patenten op haar naam heeft weten te zetten. Zo ontwikkelde Orbita onder meer het bijzondere ‘Rotorwind System’, waarmee ieder automatisch horloge van energie wordt voorzien door het zachtjes te ‘schudden’. De meer gangbare wijze van opwinding wordt echter ook door het merk geboden, onder de noemer ‘Programmable System’. Hiermee voorzie je je horloges van de benodigde opwinding door middel van rotatie.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Orbita, met een eenvoudig design, maar van exclusieve kwaliteit, is de Orbita Sparta Bold 2 Green W05533. Deze watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 2 horloges tegelijkertijd. Dit betekent dat dit model perfect geschikt is wanneer je 2 tot 3 automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is gemaakt van kunststof en daardoor licht in gewicht. De watchwinder is bovendien compact vormgegeven, waardoor deze makkelijk te plaatsen is. Daar komt bij dat deze watchwinder werkt op batterijen. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat deze watchwinder ook in een kluis kan worden geplaatst. Dit zal voor de liefhebber een echte plus zijn. Bovendien is het gemakkelijk deze watchwinder mee te nemen op reis of naar kantoor. Dit model is uitgevoerd in de kleur groen, maar daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals blauw, rood en bruin. Het horloge kan worden vastgemaakt op het speciale zachte en flexibele horlogekussentje. Deze is passend voor vrijwel ieder formaat horloge. Wanneer je kleinere horloges in het bezit hebt, biedt Orbita ook nog de mogelijkheid speciale kleinere horlogekussentjes bij te bestellen.

De Orbita Sparta Bold 2 Green W05533 is voorzien van een solide Swiss made motor. Deze Zwitserse motoren staan wereldwijd bekend als zijnde energiezuinig, geluidsarm en natuurlijk betrouwbaar. Met een solide basis als dit, weet je dan ook altijd zeker dat je op je watchwinder zult kunnen rekenen. De watchwinder is verder geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of het type horloge. Daarnaast biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat jouw horloges worden beschermd tegen overspanning.

Je kunt de Orbita Sparta Bold 2 Green W05533 en nog vele andere mooie modellen van Orbita, gemakkelijk en snel bestellen bij ons in de webshop. Deze wordt geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding, zodat je na ontvangst direct met je nieuwe watchwinder aan de slag kunt gaan. Betalen kan bij ons met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, creditcard, Paypal en een bankoverschrijving. Zo bestel je bij ons altijd met een gerust gevoel. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete Orbita watchwinder!

Benson Compact Aluminium 1 Blue watchwinder

Geplaatst op 11 juni 2023 om 08:48 uur

De watchwinder als horlogeaccessoire voor automatische horloges wint al jaren aan populariteit. Elke liefhebber van een automatisch horloge zal geïnteresseerd zijn in het gebruik van een watchwinder omdat het zoveel voordelen heeft.

Benson Compact Aluminium 1 Blue watchwinder

Watchwinders van goede kwaliteit zijn er in alle soorten en maten. Of je nu een watchwinder zoekt voor een gehele verzameling automatische horloges, of juist een compact model dat gemakkelijk mee te nemen is op reis of naar kantoor, er zijn tal van opties te vinden.

Daarnaast is er de keuze uit de meer basic watchwinder en de meer uitgebreide varianten. De meer basic modellen schieten hun doel zeker niet voorbij en bieden dan ook een zeer doeltreffende wijze van opwinding voor automatische horloges, maar verder geen of weinig extra opties.

De meer uitgebreide watchwinders daarentegen, bieden naast een efficiënte en veilige wijze van opwinding net dat beetje extra. Zo zijn er watchwinders verkrijgbaar met bijvoorbeeld extra opbergruimte voor andere horloges, een speciale ingebouwde LED verlichting of een modern touchscreen. Er zijn veel goede merken die jou een watchwinder bieden die perfect bij je automatische horloge of horloges past en die tegelijkertijd van zeer hoge kwaliteit is.

Wanneer je daarnaast niet te diep in de buidel wilt tasten, laten wij je graag kennismaken met het bijzondere merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse komaf dat er met een uitgebreide en gevarieerde collectie watchwinders echt uit weet te springen op dit gebied. De watchwinders van Benson staan namelijk bekend om hun uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kiest met een watchwinder van Benson dan ook niet alleen voor het beste voor jouw automatische horloges, maar ook voor het beste voor je portemonnee. Vele duizenden horlogeliefhebbers over de hele wereld gebruiken een Benson watchwinder om hun automatische horloges op te winden.

Benson staat niet stil op het gebied van de ontwikkeling van de watchwinders uit hun collectie. Het merk presenteert dan ook regelmatig nieuwe modellen en nieuwe technieken. Het merk presenteert nu bijvoorbeeld de nieuwste generatie Compact Aluminium watchwinders. Deze watchwinders zijn ideaal wanneer je je watchwinder en horloge graag meeneemt naar bijvoorbeeld kantoor, of op (zaken)reis. Dit komt doordat de watchwinders uit deze serie van Benson zeer compact zijn vormgegeven. Bovendien is aluminium niet alleen sterk, maar heeft het ook een moderne look. Hierdoor zijn de Compact Aluminium watchwinders zeer aantrekkelijk.

Doordat ze bovendien tot maar liefst 6 tot 9 maanden functioneren op een set batterijen, is ook het bewaren in een kluis een mogelijkheid. We lichten graag één specifiek model uit de Benson Compact Aluminium serie voor je uit, namelijk de Benson Compact Aluminium 1 Blue. Deze watchwinder is uiteraard ook gemaakt van aluminium. Dit specifieke model is wat betreft het exterieur uitgevoerd in de kleur blauw. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, wat zorgt voor een mooi contrast. Ieder formaat automatisch horloge is gemakkelijk te bevestigen in de watchwinder, door deze eenvoudig in de speciale flexibele horlogehouders te klikken.

De Benson Compact Aluminium 1 Blue watchwinder is uitgerust met een Japanse motor van zeer goede kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend energiezuinig en stil in gebruik te zijn, wat beiden belangrijke eigenschappen zijn. Bovendien zijn ze krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Het maakt dus niet uit welk type of merk automatisch horloge je in het bezit hebt, de Benson Compact Aluminium 1 Blue verzorgt voor jou een doeltreffende en veilige wijze van opwinding voor je horloge. De watchwinder is instelbaar wat betreft het aantal omwentelingen per dag (TPD) en de draairichting. Voor het instellen van de watchwinder is er een handig LCD display voorzien, zo wijzig je de instellingen in een handomdraai en krijgt jouw automatische horloge de meest ideale wijze van opwinding. De watchwinder is verder voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en uiteraard een overwind protectie ter bescherming tegen overspanning. Je horloge komt bovendien extra goed tot zijn recht wanneer je hem in de watchwinder opbergt, door de speciale ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je jouw horloge indien gewenst in het zonnetje en fungeert jouw watchwinder direct ook als display. Zoals genoemd functioneert de watchwinder op batterijen, maar ook gebruik met een adapter is mogelijk. Dit maakt dat je met deze watchwinder extra flexibel bent. Al met al is deze watchwinder klein van stuk, maar groot wat betreft prestatie en kwaliteit!

Wanneer je de Benson Compact Aluminium 1 Blue wilt bestellen, of benieuwd bent naar het gevarieerde overige aanbod Benson watchwinders, is het zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen in onze webshop. Hier bestel je gemakkelijk en veilig de gehele collectie Benson watchwinders.

De Benson Compact Aluminium 1 Blue wordt geleverd met de ruime garantietermijn van 3 jaar en een duidelijke handleiding. Je kunt bij ons betalen met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, PayPal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Je bestelt bij ons dan ook altijd met een gerust gevoel. Wij verpakken jouw nieuwe aanwinst uiteraard zorgvuldig voordat wij deze verzenden. Wij maken voor verzending gebruik van de diensten van PostNL, DPD en Fedex en kunnen jouw nieuwe watchwinder hierdoor wereldwijd laten bezorgen.

Bij vragen of een gewenst advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder

Geplaatst op 6 juni 2023 om 11:30 uur

De zoektocht naar een watchwinder voor jouw verzameling automatische horloges hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ook niet als je niet te diep in de buidel wilt hoeven tasten voor een watchwinder van goede kwaliteit. Afhankelijk van het aantal automatische horloges en eventuele andere horloges die je in het bezit hebt, ga je op zoek naar een watchwinder met een capaciteit die hiervoor passend  is. Er zijn merken die modellen bieden die niet alleen de ruimte hebben voor het opwinden van meerdere horloges, maar die daarnaast ook een extra opbergruimte voorzien hebben voor bijvoorbeeld quartz- of mechanische horloges.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder

Horloges met een quartz uurwerk of mechanisch uurwerk hoeven niet te worden opgewonden in de watchwinder, maar met een model dat ook een extra opbergruimte biedt kun je toch al je horloges netjes en overzichtelijk bij elkaar bewaren. Afhankelijk van de uitstraling van de watchwinder, kun je deze bovendien inzetten als display voor jouw verzameling. Een merk dat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt is het merk Paul Design. Niet alleen kun je bij Paul Design terecht voor watchwinders van topkwaliteit tegen een scherpe prijs, daarnaast biedt het merk modellen met verschillende mooie extra’s. Je kunt hierbij denken aan een extra opbergruimte of bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting. Paul Design zet dan ook bij de ontwikkeling van iedere watchwinder het gebruikerscomfort van de horlogeliefhebber op één. Door de aantrekkelijke prijzen en de combinatie van het hoge gebruikerscomfort en de degelijke kwaliteit, weet Paul Design zijn pijlen te richten op een breder publiek.

De Paul Design watchwinder collectie biedt zowel modellen met met de capaciteit voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, als watchwinders geschikt voor de echte verzamelaar. We vertellen je graag meer over een specifiek model uit deze laatste categorie. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black is een stijlvolle horlogeaccessoire met ruimte voor het opwinden van vier automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt dit model ook een extra opbergruimte voor nog eens zes horloges. Wanneer je geen quartz- of mechanische horloges in het bezit hebt, kun je de extra opbergruimte ook benutten om eventuele andere sieraden, of bijvoorbeeld manchetknopen  in op te bergen. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder is gemaakt van een mooie kwaliteit hout in de kleur zwart. Ook het interieur is zwart van kleur. Met de glazen deur is de watchwinder af te sluiten, ter bescherming van jouw horloges tegen bijvoorbeeld vocht, vuil en stof.

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black is uitgerust met Japanse motoren. Deze motoren zijn afkomstig van het merk Mabuchi en staan zeer goed bekend. Ze zorgen ervoor dat jouw automatische horloges zonder problemen van de benodigde energie worden voorzien. Dit gebeurt bovendien op energiezuinige wijze en in stilte. Met de Japanse motoren als een solide basis weet je zeker dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Met het handige bedieningspaneel stel je makkelijk en snel alles in wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag, voor ieder horloge afzonderlijk. Zo creëer je de meest ideale wijze van opwinding voor jouw automatische horloges. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Paul Design maakt bovendien gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waardoor ook vrijwel ieder formaat moeiteloos in deze houders past. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart beschik je bovendien met deze watchwinder over een ingebouwde LED verlichting. Deze functionaliteit benadrukt het luxe karakter van dit model. Je zet hiermee je automatische horloges desgewenst in de spotlight. In zijn geheel is de watchwinder een waardige en stijlvolle wijze van opwinding voor jouw horloges en daarnaast ook een veilige opbergplaats. De displayfunctie voor jouw verzameling maakt het plaatje compleet.

Wanneer je graag de Paul Design Gentlemen 4+6 Black wilt bestellen kun je dit doen bij ons in de webshop. Wij bieden als officieel dealer van het merk Paul Design de beste service, nieuwste collecties en scherpste prijzen. Bovendien zijn wij met onze ruime ervaring op het gebied van het (automatische) horloge en op het gebied van de watchwinder zelf als geen ander in staat om jou van een passend advies te voorzien. Wanneer je vragen hebt helpen wij je graag verder. Naast de Paul Design Gentlemen 4+6 Black vind je in onze webshop nog vele andere fraaie modellen van het merk, met een diverse capaciteit en uitstraling. Wij verzenden de Paul Design watchwinders wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Zo is er altijd een Paul Design watchwinder binnen handbereik, waar je ook woont. Je zult met een horlogeaccessoire van dit kaliber nooit meer zorgen hebben over eventuele stilstand van je automatische horloges en de mogelijke vervelende gevolgen hiervan. Bekijk daarom nu ons assortiment Paul Design watchwinders en kies de perfecte watchwinder voor jouw horloges!