Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 28 februari 2021 om 08:43 uur

Een van onze meest favoriete watchwinders is deze Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder in black shadow uitvoering. Waarom? Simpelweg omdat deze watchwinder eigenlijk alles heeft wat je nodig hebt om 4 automatische horloges veilig en professioneel op te winden. Dit model is al enige jaren op de markt en heeft een uitstekende reputatie. De klanten die er één hebben gekocht zijn erg tevreden. Ons spreekt vooral het fraaie design aan in combinatie met de handige functionaliteiten zodat je elk automatisch horloge, ongeacht horlogemerk of model, kunt opwinden. Het maakt niet uit of je een horloge van IWC, Seiko, Oris, Longines of Omega in de watchwinder plaatst, deze watchwinder zorgt voor een optimale energievoorziening voor elk horloge.

In dit artikel gaan we wat dieper in op deze Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder. Als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges is een watchwinder een absolute must have. Een automatisch horloge werkt niet door middel van een batterij, maar met behulp van de natuurlijke beweging van de pols. Of, indien het horloge niet gedragen wordt door de beweging die een watchwinder verzorgt. Nu is een watchwinder zeker voor de verzamelaar onmisbaar. Je kunt tenslotte niet al je horloges tegelijkertijd dragen. Een watchwinder is niet alleen functioneel, maar vervult voor de meeste liefhebbers ook een andere rol. Net als het horloge zelf, is een watchwinder voor menig man ook een statussymbool. Daarnaast dient een watchwinder ook als overzichtelijke en veilige opbergplaats voor je horloges en als display. Wanneer we die laatste functies van de watchwinder bekijken, wordt het duidelijk dat een watchwinder over het algemeen niet alleen de functie van energievoorziening voor horloges verzorgt. Daarnaast is ook het design en de uitstraling en het daarbij behorende materiaalgebruik een belangrijk aspect.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Op het gebied van watchwinders is er veel keus. Er zijn diverse merken met elk hun eigen voor- en nadelen. Natuurlijk is ook verschil in kwaliteit een belangrijk aspect. Toch hoeft het niet altijd zo te zijn dat je inlevert op de kwaliteit van een watchwinder wanneer je deze voor een scherpe prijs aanschaft. Je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Een voorbeeld van een mooi merk watchwinders dat absolute kwaliteit levert en tegelijkertijd betaalbaar blijft, is het merk Paul Design. Dit merk is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Dit merk heeft kwaliteit, uitstraling en een perfecte afwerking hoog in het vaandel staan.

Binnen de collectie van Paul Design, zien we verschillende series watchwinders. Kenmerkend voor elke Paul Design watchwinder, is het oog voor detail en de sublieme afwerking, de topkwaliteit, luxe uitstraling en aantrekkelijke prijs. Elke watchwinder van Paul Design is bovendien uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend energiezuinig te zijn in gebruik en bovendien vrijwel in stilte hun werk te doen. Dat betekent dat je tijdens het opwindproces niet gestoord wordt door vervelende geluiden. Dit maakt dat je je watchwinder zonder irritaties bijvoorbeeld ook in je huiskamer, kantoor of slaapkamer kunt plaatsen.

 In de collectie van Paul Design vinden we onder meer de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder. Deze specifieke watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 4 horloges en heeft daarnaast nog eens opbergruimte voor nog 6 extra horloges. Uiteraard kun je deze opbergruimte ook benutten voor het opbergen van eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Zo hou je gemakkelijk en overzichtelijk al je sieraden bij elkaar.

Deze watchwinder is te bedienen via een modern touchscreen, waarmee je eenvoudig voor elke rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt instellen. Dit maakt dat je voor elk automatisch horloge specifiek de best mogelijke voorwaarden creëert voor een optimale opwinding. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow is dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur black shadow, een wat donkerder kleur hout met nerf. De binnenkant van de watchwinder heeft de kleur zwart. Uiteraard zijn er enkel hoogwaardige materialen gebruikt voor het vervaardigen van deze watchwinder, zoals hout en glas.

Op technisch gebied weet deze bijzondere watchwinder ook te verbazen, in positieve zin. Niet alleen beschik je met deze watchwinder over een touchscreen scherm, ook is de watchwinder uitgerust met ingebouwde LED verlichting. Hiermee heb je altijd een perfect zicht op je horloges, zelfs tijdens het opwinden. Je kan de watchwinder instellen qua draairichting en het aantal omwentelingen per dag. In het Engels noemen we dit TPD; turns per day. De watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend draaien. Door deze combinatie van draairichting en aantal omwentelingen per dag kan je elk horloge helemaal naar wens instellen.

Kortom, je hebt met de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder absoluut een zeer complete watchwinder die bovendien jouw prachtige horloges extra goed doen uitkomen. Het fraaie design is passend in vrijwel elk interieur en zal bovendien een mooie aanvulling betekenen op jouw collectie automatische horloges. Met de luxe afwerking en top kwaliteit motoren en de goede prijs-/kwaliteitverhouding maak je met Paul Design altijd een goede keuze! Het is niet voor niets dat Paul Design als geen ander de concurrentie weet aan te gaan met de grotere watchwinder merken. Daarvoor moet je tenslotte echt van goeden huize komen.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Paul Design. Wij zijn de enige officiële dealer in Nederland en hebben vrijwel de gehele collectie op voorraad en direct leverbaar. Elke Paul Design watchwinder wordt geleverd met minimaal 2 jaar garantie, luxe verpakking en handleiding. Uiteraard kunnen wij je geheel vrijblijvend adviseren en helpen bij jouw keuze voor een geschikte watchwinder. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders helpen we jou graag verder.

Bekijk snel de actuele collectie Paul Design watchwinders.

Benson Swiss Series Four 4.20 Red Leather watchwinder

Geplaatst op 23 februari 2021 om 14:52 uur

Je hebt een prachtige collectie automatische horloges, bijvoorbeeld van horlogemerken zoals Rolex, Breiling, IWC en Lange & Söhne, en je wilt liever niet dat jouw horloges stilstaan met alle negatieve gevolgen van dien. Dan kies je voor een watchwinder van onberispelijke kwaliteit. Een watchwinder die alles biedt wat je nodig hebt, maar dan nog een beetje meer. Een exemplaar dat gemaakt is van de beste materialen en beschikt over duurzame en vrijwel stille Zwitserse motoren. Daarnaast moet de watchwinder er fantastisch uitzien. Als je al deze aspecten in ogenschouw neemt kom je automatisch uit bij een Benson Swiss Series watchwinder.

Het Nederlandse merk Benson heeft jarenlange ervaring op gebied van de productie van hoogstaande watchwinders. Begin dit jaar presenteerde het merk haar nieuwste serie, de Swiss Series. De Benson Swiss Series watchwinders vormen de meeste luxe lijn en bieden alles wat je nodig hebt om elk automatisch horloge in luxe en stijl op te winden. Bij de productie zijn alleen de beste materialen gebruikt. Deze luxe horlogeaccessoires worden in Nederland met de hand geassembleerd waardoor kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd wordt.

Elke Benson Swiss Series watchwinder is voorzien van een motor die in Zwitserland gemaakt is en daardoor het Swiss Made label mag dragen. De motor vormt het hart van de watchwinder en is uitermate belangrijk voor de rotatie van de automatische horloges. Elke horlogehouder is voorzien van een eigen motor, waardoor elk automatisch horloge dus door één eigen motor wordt rondgedraaid. Dit biedt vele voordelen maar het belangrijkste voordeel is dat elk horloge individueel instelbaar is qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Hierdoor kan je bijvoorbeeld het ene horloge rechtsom op 650 rotaties per dag instellen terwijl het horloge ernaast linksom op 850 rotaties per dag ronddraait. Hierdoor heb je optimale flexibiliteit omdat het ene automatische horloges nu eenmaal andere opwind vereisten heeft dan een ander automatisch horloge.

Naast dit belangrijke voordeel hebben de Swiss made motoren nog een belangrijk voordeel, namelijk dat deze motoren een zeer laag geluidsniveau hebben waardoor je ze vrijwel niet hoort als ze ronddraaien. Daarnaast zijn deze Zwitserse motoren van ontzettend goede kwaliteit waardoor ze normaliter langer meegaan dan andere motoren. Duurzaamheid is dus een ander aspect dat een grote rol speelt.

De bediening van de Benson Swiss Series watchwinders zit aan de achterkant waar elk horloge door middel van één knop en één LCD schermpje wordt ingesteld. De watchwinder heeft 9 voorgeprogrammeerde programma’s waardoor je elk automatische horloge snel en veilig van energie voorziet. Met de meegeleverde handleiding kies je simpelweg met een paar drukken op de knop het gewenste draaiprogramma. Vervolgens gaat de watchwinder draaien en heb je er geen omkijken meer naar.

Als we naar de materialen van deze watchwinders kijken zien we hout, leder, glas en zachte stof. Elk model is voorzien van een glazen voorkant die naar beneden geklapt kan worden. Door middel van dit glas zijn de automatische horloges goed beschermd. De binnenkant van de watchwinders is voorzien van een zachte zwarte stof zodat de horloges geen krasjes of dergelijke kunnen krijgen. De horlogehouder is instelbaar en geschikt voor zowel grotere als kleinere horloges. Het maakt dus niet uit of je een grote herenhorloge of juist een klein dameshorloge wilt plaatsen in de watchwinder. Qua techniek bieden de Benson Swiss Series watchwinders alles wat je nodig hebt en meer. Het speciale ontkoppelingssysteem dat de motor loskoppelt van de horlogehouder wanneer je een horloge eruit haalt of plaatst is een groot voordeel. Bij elke andere watchwinder zal er stress/frictie optreden wanneer de rotor draait en je het horloge eruit haalt of erin plaatst. Je gaat namelijk tegen de draaiing van het automatische horloge in. Dit kan zelfs tot defecten leiden. Dit is bij de Benson Swiss Series watchwinders onmogelijk. Op het moment dat de horlogehouder stil wordt gehouden (als je een horloge eruit wilt halen of wilt plaatsen in de watchwinder) ontkoppelt de motor zichzelf van de horlogehouder. Hierdoor blijft de techniek intact en is er geen sprake van stress of frictie voor de motor. Dit is niet alleen handig tijdens het gebruik, maar zeker ook voor het behoud van de watchwinder.

Een speciaal model uit deze collectie willen we eruit lichten. Dat is de Benson Swiss Series Four 4.20 Red Leather watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges. De buitenkant is voorzien van prachtig rood leder in een “padded” patroon voor een extra luxe uitstraling. De watchwinder is 45cm breed, 15cm diep en 15cm hoog waardoor deze als geheel nog altijd zeer compact is. De horlogehouders waarop je de horloges plaatst zijn fraai afwerkt met chromen ringen. De glazen voorkant beschermt de automatische horloges die in de watchwinder zijn geplaatst. Deze watchwinder werkt op netstroom via de bijgeleverde adapter. Deze adapter is geschikt voor gebruik in de EU, UK, VS en Azië.

Benson Swiss Series Four 4.20 Red Leather watchwinder

Deze Benson Swiss Series Four 4.20 Red Leather watchwinder is in een gelimiteerde oplage van 250 stuks geproduceerd. Het nummer staat gegraveerd in een metalen plaatje. Hierdoor heb je dus een zeer exclusieve watchwinder. Maar hier houdt het niet op want Benson levert bij deze generatie Swiss Series een prachtige verpakking die verwijst naar de Zwitserse techniek binnenin de watchwinder. Daarnaast is een handige handleiding en een certificaat inclusief.

Wanneer je het beste wilt voor jouw automatische horloges dan kies je voor een Benson Swiss Series watchwinder. Is rood niet jouw kleur dan is er genoeg keuze uit andere modellen, bijvoorbeeld in zwart, carbon fibre, bruin, groen, blauw en wit. Je kan kiezen voor een watchwinder uitgevoerd in hout of met een lederen afwerking. Wil je minder dan 4 horloges opwinden dan heeft de collectie ook modellen voor het opwinden van 1, 2 of 3 automatische horloges.

Wij zijn officieel dealer van Benson Watchwinders. Wij bieden je de meest actuele collecties, duidelijke service en vrijwel alle watchwinders zijn vanuit voorraad leverbaar. De Benson Swiss Series watchwinders worden geleverd met 3 jaar internationale garantie en altijd aangetekend en verzekerd verzonden. Bekijk snel deze collectie fantastische watchwinders en wellicht wind jij jouw automatische horloges binnenkort op in één van de beste watchwinders!

Orbita Avanti watchwinders | Swiss made techniek

Geplaatst op 17 februari 2021 om 18:14 uur

Stel, je bent op zoek naar een watchwinder. En dan niet zomaar een watchwinder, maar echt het neusje van de zalm. Een watchwinder die eruit springt wat betreft kwaliteit, design en techniek. Waar begin je dan met zoeken? Er is op dit gebied tenslotte heel veel beschikbaar. Wanneer je je geld uitgeeft aan een watchwinder wil je het allerbeste voor je automatische horloges. Wanneer je een liefhebber bent met een enkel automatisch horloge kom je bij andere modellen uit dan wanneer je een horlogeverzamelaar bent. Als verzamelaar heb je tenslotte behoefte aan een watchwinder die ruimte biedt voor al jouw horloges. Afhankelijk van hoeveel horloges je in je verzameling hebt (of misschien nog wenst) ga je op zoek naar een watchwinder met de juiste capaciteit. Niet alle watchwinder merken bieden een geschikte watchwinder met een grote capaciteit voor de verzamelaar.

Orbita Avanti 24 watchwinder

Wanneer je als verzamelaar op zoek gaat naar een watchwinder voor je verzameling, kan je heel goed terecht bij het Amerikaanse merk Orbita. Orbita is een watchwinder merk dat de absolute top biedt als het gaat om watchwinders voor de verzamelaar. De high-end watchwinders van Orbita kenmerken zich onder meer door een traditioneel design gecombineerd met de modernste technieken. Wanneer een watchwinder met een klassieke uitstraling jou aanspreekt en je kwaliteit erg belangrijk vindt, is Orbita absoluut een goede keus. De Orbita watchwinders zijn voorzien van Zwitserse motoren, op dit gebied absoluut het beste van het beste. Deze motoren zijn niet alleen duurzaam en betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en vrijwel stil in gebruik. Dit zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. Je plaatst de watchwinder in de ruimte waar je hem het liefste hebben wilt, zonder dat je tijdens het opwindproces last hebt van vervelende geluiden.

Orbita is één van de oudste watchwinder merken. Ze hebben doordat ze innovatie en ontwikkeling hoog op de prioriteitenlijst hebben staan en door de jarenlange ervaring, verschillende patenten op hun naam staan. De bekendste hiervan is het door hen ontwikkelde Rotorwind System. Orbita maakt voor hun watchwinders gebruik van zowel het Programmable System (de geijkte manier van opwinding, door rotatie van de horloges) als van het Rotorwind System. De watchwinders die werken met het Rotorwind System voorzien in de benodigde energie voor automatische horloges door het zachtjes schudden van de horloges.

De Orbita watchwinder collectie is onderverdeeld in verschillende series watchwinders. De Orbita Avanti serie is daarbij het beste dat Orbita te bieden heeft. Deze serie van dit high-end watchwinder merk behoort tot de absolute top! De watchwinders in deze serie zijn gemaakt van onder andere prachtig hout en hebben een klassiek design. Het hout dat wordt gebruikt voor de watchwinders van Orbita is afkomstig uit Italië. Zoals we van Orbita gewend zijn, zijn deze watchwinders natuurlijk uitgerust met high-end techniek en Zwitserse motoren. Orbita weet vrijwel elke verzamelaar met deze watchwinder serie op zijn wenken te bedienen. Er zijn namelijk Orbita Avanti watchwinders verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo vinden we binnen deze serie watchwinders voor 3 automatische horloges, maar ook voor maar liefst 36 automatische horloges. En dan nog diverse mogelijkheden daar tussenin. De Orbita Avanti serie bestaat dus uit diverse modellen. Elk model is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge.

Het is dan ook mogelijk elke rotor apart in te stellen wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag. Zo zorg je ervoor dat je voor elk horloge specifiek de benodigde behoeften instelt. De horloges worden in de watchwinders vastgemaakt op flexibele kussentjes. Deze speciale kussentjes zijn gemaakt van een soort foam en voorzien van het Orbita logo. Deze zorgen voor een optimale bescherming tegen slijtage. Het is mogelijk om voor kleinere horloges speciale kleinere horlogekussentjes te bestellen. De Orbita Avanti watchwinders zijn afsluitbaar met een glazen deur. Op deze manier zorg je ervoor dat je horloges beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil, stof en condens. Het geeft de watchwinder daarnaast een extra luxe uitstraling.

Als kers op de taart bieden de watchwinders uit de Orbita Avanti collectie extra opbergmogelijkheid voor extra horloges. Natuurlijk kun je deze ruimte ook gebruiken voor het opbergen van overige sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Je houdt op deze manier eenvoudig al je sieraden overzichtelijk bij elkaar. De Orbita Avanti watchwinders zijn verder voorzien van een overwind protectie en ingelegd carbon. Deze watchwinders bieden de programma’s CW, CC en Alt.

Al met al is Orbita een watchwinder merk met klasse en stijl. Met een watchwinder van Orbita en dan met name de Orbita Avanti watchwinders, weet je zeker dat iedereen direct naar jouw horloges kijkt. Je hebt bovendien voor jezelf een mooie opbergplaats voor je verzameling en met de prachtige houten kasten met glazen deur zorgt elke watchwinder van Orbita ervoor dat je een perfecte display hebt voor jouw horloges! Of het nu een grote of wat kleinere verzameling automatische horloges betreft, de collectie van Orbita is absoluut het bekijken waard!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Orbita watchwinders. Wij bieden je zekerheid, service en scherpe prijzen. Elk product is origineel en wordt goed verpakt verzonden met een verzekerde service. Ben je op zoek naar een fraaie watchwinder van dit merk, neem eens een kijkje in onze webshop.

Benson Compact Double watchwinders

Geplaatst op 10 februari 2021 om 12:38 uur

De Benson Compact Double watchwinder serie is wellicht één van de meest populaire series binnen de Benson watchwinder collectie. Deze watchwinders zijn geschikt voor het opwinden van 2 horloges en hebben een compact en modern design. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren leverbaar. De Benson Compact Double watchwinders hebben uitstekende eigenschappen en een betaalbare prijs. In deze prijsklasse is er eigenlijk geen ander merk dat een betere watchwinder biedt. Het Nederlandse merk Benson combineert een uitstekende kwaliteit met een fraai design en fijne bediening. Deze eigenschappen resulteren erin dat de Benson watchwinders wereldwijd zeer goed aangeschreven staan.

Benson Compact Double 2.WAG watchwinder  

De Benson Compact Double watchwinders zijn leverbaar in de kleuren zwart, carbon fibre, wit en walnoot. Daarnaast is er keuze uit een chroom- of goudkleurige ring die de watchwinder een extra chique uitstraling geeft. De Compact Double watchwinders zijn compact en kan je overal neerzetten waar je wilt. De watchwinder sluit je aan op netstroom via de meegeleverde adapter.

De Benson Compact Double watchwinders zijn gemaakt van hout dat geluid absorbeert maar ook zeer degelijk is. De houten kast zorgt ervoor dat deze watchwinder één van de meest stille watchwinders in dit prijssegment is. Aan de onderkant van de Benson Compact Double watchwinders vind je zachte stof zodat je de watchwinder zonder risico op beschadigingen overal kan neerzetten. Natuurlijk zijn ook deze Benson Compact Double watchwinders uitgerust met handige en flexibele horlogehouders die geschikt zijn voor elk type horloge. Je klikt de horlogehouder met horloge erop vast in de watchwinder waardoor deze goed vastzit tijdens het draaien. Het kan er niet uitvallen, iets wat je weleens ziet bij watchwinders met kussentjes.

Aan de voorkant van de watchwinder bevindt zich het touchscreen. Via dit touchscreen kan je de watchwinder exact naar wens instellen. Je kan de watchwinder rechtsom, linksom en afwisselend rechtsom en dan linksom laten draaien. Via het touchscreen kan je tevens het aantal omwentelingen per dag instellen. Dit is erg belangrijk voor het goed opwinden van een automatisch horloge. Het voordeel van het touchscreen is dat je alles snel en gemakkelijk kan instellen en je altijd een goed overzicht hebt met betrekking tot de gekozen instellingen. Belangrijk is ook te vermelden dat deze generatie watchwinders ingebouwde LED verlichting hebben. Dit is extra leuk in het donker, dan heb je een fraai zicht op de ronddraaiende horloges.

Er zijn veel voordelen die de Benson Compact Double watchwinders bieden. Maar de grootste voordelen zijn de luxe uitstraling, de mogelijkheid om 2 horloges individueel op te winden en de betaalbare prijs. Echter moeten we ook de Japanse motoren niet vergeten. De motoren vormen het hart van de watchwinder. De Japanse motoren zijn duurzaam, vrijwel stil en krachtig. Als we kijken naar de nieuwe Benson Compact Double watchwinders dan zijn de Benson Compact Double 2.CF en Benson Compact Double 2.WAS onze favorieten. De eerste heeft een carbon fibre exterieur en de tweede heeft een walnoten exterieur. Beiden zijn prachtig om te zien. Waar de ene sportief en modern is, is tweede meer klassiek en stijlvol. Kortom, voor elke horlogeliefhebber genoeg keus!

De Benson Compact Double watchwinders worden geleverd in een fraaie verpakking met handleiding en adapter. De garantieperiode bedraagt minimaal 2 jaar.

Ben je op zoek naar een fraaie betaalbare watchwinder voor 2 horloges? Bekijk dan zeker onze collectie Benson Compact Double watchwinders.

Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder

Geplaatst op 4 februari 2021 om 20:25 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe watchwinder? Bijvoorbeeld omdat je jouw favoriete automatische horloge niet steeds handmatig wilt opwinden, of wanneer je een nieuw automatisch horloge hebt gekocht waardoor je jouw andere automatische horloge in een watchwinder wilt plaatsen? In dat geval kunnen wij je helpen met het maken van een keuze. In dit artikel helpen we je een beetje op weg. In de eerste plaats is het belangrijk je af te vragen wat je van een goede watchwinder verwacht. Er zijn veel verschillende watchwinders en het is een stuk makkelijker een keuze te maken als je voor jezelf je de belangrijkste eigenschappen hebt bepaald. Daarnaast is het budget natuurlijk belangrijk, want op het gebied van watchwinders zijn er veel prijsverschillen. Vaak gerelateerd aan kwaliteit, duurzaamheid, functies en land van productie.  

Wanneer voor jou de kwaliteit van de watchwinder enkel het belangrijkste is en je niet al teveel voorwaarden hecht aan een uniek design, of allerlei toeters en bellen, dan biedt Swiss Kubik jou de ideale watchwinder. Met een Swiss Kubik watchwinder kies je automatisch voor één van de beste watchwinders zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Het merk is dan ook al jarenlang een begrip te noemen op het gebied van watchwinders van zeer hoge kwaliteit. Swiss Kubik produceert haar watchwinders in Genève (Zwitserland) waarbij gebruik wordt gemaakt van een intelligent productieproces. Men gaat hierbij alleen voor het beste. Niet alleen wat betreft materiaalgebruik maar ook op het gebied van de techniek.

Swiss Kubik kent een uitgebreide collectie watchwinders met verschillende capaciteit. Zo herbergt de collectie van Swiss Kubik watchwinders voor één automatisch horloge, maar ook de echte verzamelaar kan er terecht voor bijvoorbeeld een watchwinder met ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 horloges. Daar tussenin zijn nog diverse andere mogelijkheden te vinden. Kenmerkend voor het design van Swiss Kubik zijn de compacte vormen en het minimalistische design. De watchwinders zijn wat betreft uitstraling strak en modern te noemen. Wat betreft het materiaalgebruik, kunnen we zeggen dat dat bij Swiss Kubik zeer divers is. Zo maakt men gebruik van materialen als aluminium, polyamide, leder en hout. Dat maakt dat de verschillende modellen met de kenmerkende vormgeving toch in diverse stijlen uitgevoerd is.

Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder

Wanneer je echter een watchwinder zoekt die geschikt is voor het opwinden van één automatisch horloge dan is de Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder een echte aanrader! Op dit moment is dit één van de meest populaire Swiss Kubik Startbox modellen. Deze watchwinder biedt Swiss made kwaliteit en heeft alles in zich dat een goede watchwinder zou moeten hebben. Je kiest hiermee bovendien voor een watchwinder waar je jarenlang plezier van zult hebben, Swiss Kubik staat namelijk bekend om haar duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. De Swiss Kubik Startbox Grey is uitgevoerd in de kleur grijs en heeft een zwarte binnenkant. Het materiaal waarvan deze watchwinder is gemaakt, is polyamide. Deze specifieke watchwinder is behalve met de grijze buitenkant ook in diverse andere levendige kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, rood, blauw en oranje. Zo biedt Swiss Kubik voor elk wat wils en voor elk horloge of interieur een passende kleur.

Uiteraard is de Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder voorzien van een Swiss made motor. Deze stille en krachtige motor is zeer efficiënt en bovendien energiezuinig. Ze hebben als bijkomend voordeel dat ze tot wel 3 jaar werkzaam zijn op een set AA batterijen. De combinatie van het compacte design met de werkzaamheid op batterijen maakt dat deze watchwinder eenvoudig mee te nemen is op reis en naar kantoor. Bovendien is het mogelijk de watchwinder en je geliefde horloge in een kluis te plaatsen, zodat deze extra veilig zijn opgeborgen.

De watchwinder is programmeerbaar en geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het type of het merk. Uiteraard is de Startbox Grey ook voorzien van een overwind protectie. Swiss Kubik biedt bij de iets duurdere Masterbox watchwinders opties die tegen bijbetaling bijgeleverd kunnen worden. Deze opties zijn er niet voor de Startbox watchwinders. Voor de Masterbox modellen zijn er optioneel glazen deurtjes beschikbaar, waarmee je je horloge extra beschermt tegen invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan vuil, stof en condens of bijvoorbeeld kinderhandjes. Verder is het mogelijk een adapter bij te bestellen, maar ook kleinere horlogehouders zijn een optie. Hiermee maak je je watchwinder geschikt voor kleinere dames- en herenhorloges.

Kort gezegd is het absoluut mogelijk om voor een aantrekkelijke prijs een geheel complete en efficiënte watchwinder aan te schaffen van Swiss made kwaliteit. en dan ook nog één van een merk dat niet alleen zeer goed bekend staat, maar ook door de jaren heen zijn sporen heeft verdiend op dit gebied. Met de Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder heb je een geschikte watchwinder voor elk automatisch horloge. De watchwinder simuleert natuurlijke polsbeweging waardoor het horloge van energie wordt voorzien. Ben je op zoek naar een goede watchwinder van onberispelijke kwaliteit die jouw automatische horloge veilig opwindt, dan is de Swiss Kubik Startbox Grey een uitstekende keuze.

Als officieel Swiss Kubik dealer bieden wij je de nieuwste modellen, uitstekende service en een scherpe prijs. Wij leveren de meeste watchwinders direct uit voorraad en verzenden wereldwijd. In onze webshop kan je betalen met jouw creditcard, Ideal, Paypal of bankoverschrijving. Wij verzenden aangetekend en verzekerd via FEdex, DPD en PostNL. Bekijk snel de actuele Swiss Kubik watchwinder collectie.

Nieuwe Benson Black Series horlogeboxen

Geplaatst op 29 januari 2021 om 15:48 uur

Een goede horlogebox is essentieel voor een verzameling horloges. Deze horlogeaccessoire zorgt dat jouw horloges veilig bij elkaar liggen en je snel jouw favoriete horloges bij de hand hebt om te dragen. Een merk dat uitstekende horlogeboxen produceert is Benson. Dit Nederlandse merk is zeer bekend door haar zeer goede watchwinders. De Compact, Smart-Tech II en Black Series vormen watchwinder series voor de echte horlogeliefhebber. Echter heeft het merk ook een fraaie lijn horlogeboxen. Deze Benson Black Series horlogeboxen zijn van hout gemaakt en bieden ruimte voor 8, 12 of 16 horloges.

Benson Black Series 8 LWB8 Carbon horlogebox

Het merk heeft echter een nieuwe lijn horlogeboxen geproduceerd die binnenkort gepresenteerd zal worden. Deze nieuwe horlogeboxen zullen ook binnen de Black Series collectie vallen. De nieuwe boxen zijn gemaakt van PU leder en zijn verkrijgbaar in 3 capaciteiten; voor 3, 8 of 12 horloges. Elk model is leverbaar in zwart, donkerbruin, carbon fibre en blauw leder. De horlogeboxen hebben een modern design en stralen luxe uit. Met veel oog voor detail heeft Benson een prachtige collectie horlogeboxen neergezet.

De horlogeboxen hebben een modern ontwerp en zijn prachtig afgewerkt met speciaal stiksel. De horlogeboxen kunnen worden afgesloten met een bijzonder slot. Binnenin zijn kussentjes waar omheen je een horloge kunt plaatsen. De kussentjes zijn geschikt voor alle type horloges en bieden voldoende plaats voor grotere en kleinere horloges. De gehele tray met horloges en kussentjes kan je uit de horlogebox halen, en bijvoorbeeld in een kluis plaatsen. Dit is een groot voordeel want zo ben je flexibel en hoef je niet de hele horlogebox in een kluis te plaatsen. Simpelweg de tray uit de horlogebox tillen en plaatsen op de plek waar jij wilt.

Een belangrijk voordeel van de nieuwe Benson Black Series Leather horlogeboxen is de prijs. Het is Benson gelukt een kwalitatief hoogstaande horlogebox zeer scherp in de markt te zetten. De winkelverkoopprijzen beginnen vanaf 69,00 euro voor het model voor 3 horloges. De horlogebox voor 8 horloges kost 119,00 euro en het model voor 12 horloges kost 169,00 euro.

Dit zijn ontzettend aantrekkelijke prijzen gezien de kwaliteit, het fraaie materiaal en de functionaliteit van deze Benson horlogeboxen. Elke horlogebox wordt geleverd met 2 jaar garantie en certificaat. De nieuwe Benson Black Series Leather horlogeboxen zijn nu beschikbaar in onze webshop.

Heisse und Sohne Watch Meranto watchwinders

Geplaatst op 22 januari 2021 om 13:54 uur

Watchwinders zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er watchwinders op de markt die geschikt zijn voor 1 horloge, maar ook watchwinders die een hele verzameling automatische horloges kunnen opwinden. Ook op het gebied van design en materiaalgebruik zijn er zeer veel verschillende watchwinders beschikbaar. Ga jij bijvoorbeeld voor klassiek en stijlvol? Of past jouw horloge of verzameling horloges beter in een moderne en strak vormgegeven watchwinder? Natuurlijk zijn er ook liefhebbers die met name voor een functioneel model gaan en wat betreft de uitstraling van de watchwinder niet zulke hoge eisen stellen. Daarnaast kun je op het gebied van prijs en daarmee verbonden de kwaliteit ook kiezen uit vele merken en soorten watchwinders. Vandaag zullen we er een bijzonder en betrouwbaar Duits merk uitlichten op het gebied van de watchwinder, welke met een luxueuze en stijlvolle vormgeving en daarnaast een uitermate hoge kwaliteit zijn naam heeft weten te vestigen; Heisse & Söhne watchwinders.

Heisse und Sohne Meranto watchwinder

We schrijven in dit artikel over het interessante watchwinder merk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne is zoals gezegd een bekend merk op het gebied van watchwinders en zal de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges dan ook vast niet onbekend zijn. Kwaliteit en afwerking staan bij Heisse & Söhne zeer hoog op het prioriteitenlijstje en dat is dan ook zeker te zien aan het eindproduct. Elke watchwinder wordt eerst volledig gecontroleerd aan de hand van een checklist, voordat het de fabriek verlaat. Ook wat betreft de techniek in de watchwinders, gaat Heisse & Söhne voor het allerbeste. Het hart van de Heisse & Söhne watchwinders wordt gevormd door Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend zeer energiezuinig en daarnaast ook prettig stil in gebruik te zijn. Dit zorgt uiteraard voor een optimaal comfort tijdens het opwinden van jouw automatische horloges.

Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne ook watchwinder kluizen aan, waar je je horlogecollectie met een veilig en vertrouwd gevoel kunt opbergen. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen, waarmee je gegarandeerd een optimaal veilig klimaat creëert voor jouw geliefde horloges. Dit is natuurlijk bijvoorbeeld ideaal voor de verzamelaar met een mooie collectie horloges, je wilt de veiligheid van je verzameling tenslotte niet aan het toeval overlaten.

Wanneer we de collectie van Heisse & Söhne watchwinders onder de loep nemen, zien we dat deze is onderverdeeld in verschillende series watchwinders. De nieuwste serie binnen de collectie van Heisse & Söhne is de Heisse & Söhne Watch Meranto watchwinder serie. In deze serie vinden we watchwinders met een open kast, geschikt voor 8 en 16 horloges. De prachtige kasten hebben, zoals we gewend zijn van Heisse & Söhne, een modern design en een zeer luxe uitstraling. Deze kasten zijn uitgevoerd in hout gecombineerd met de kleur zwart. Ook de stoffen bekleding van de binnenkant van de watchwinders is zwart en zorgt voor een luxe uitstraling. Tezamen met het houten exterieur maakt dit het plaatje compleet. Deze luxe watchwinders bieden bovendien mooie functionaliteiten en een sublieme techniek. De watchwinders zijn onder andere voorzien van een modern LCD touchscreen, waarmee je eenvoudig het aantal rotaties per dag en de draairichting in kunt stellen. Doordat de watchwinders voorzien zijn van ingebouwde LED verlichting, is het op elk moment van de dag mogelijk je horloges goed te bekijken. Dit zal voor de echte liefhebber zeker een plus zijn. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind functie niet. Door middel van de sleep mode houd je bovendien je horloges net onder het optimale niveau van opwinding, waardoor je ze wat rust gunt.

De Heisse & Söhne Watch Meranto watchwinders zijn dus zeer compleet te noemen. Niet alleen berg je je horloges hiermee in stijl op en zorg je voor de benodigde energie met behulp van deze watchwinders, daarnaast is het ook een echte eyecatcher in het interieur en bij je horlogeverzameling. Met een watchwinder van Heisse & Söhne zorg je ervoor dat je je horloges in stijl opwindt en gun je ze het allerbeste!

De nieuwe Heisse & Söhne Watch Meranto watchwinders zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders en uiteraard ook veel kennis en kunde in huis. Wij kunnen je dan ook van een passend advies en de juiste service voorzien indien nodig. Wanneer je een Heisse & Söhne watchwinder bestelt in onze webshop ontvang je deze met minimaal 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je bent dan verzekerd van een duurzame, degelijke  en betrouwbare watchwinder waar je jaren plezier aan zult beleven.

Nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 15 januari 2021 om 15:37 uur

Het merk Benson, afkomstig uit Nederland, is één van de meest populaire watchwinder merken in de wereld. Doordat ze een uitstekende combinatie van kwaliteit, afwerking en functionaliteit aanbieden in hun watchwinders is Benson een uitstekende keuze voor de horlogeliefhebber die zijn of haar automatische horloges in stijl wilt opwinden. Want waarom zou je jouw automatische horloges stil laten staan?

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Het gebruik van een watchwinder zorgt voor gemak en het behoud van jouw automatische horloges. Wanneer je horloges in een watchwinder plaatst heb je er immers geen omkijken meer naar. Als je een horloge wilt dragen haal je het uit de watchwinder en je bent gelijk klaar. Je horloge staat op tijd en hoef je niet meer handmatig op te winden voordat je het kan dragen.

Benson heeft goed begrepen wat voor type watchwinder horlogeliefhebbers graag gebruiken. De nieuwe Benson Smart-Tech II serie uit 2021 voldoet aan alle vereisten voor optimale opwinding van automatische horloges. Het leuke aan deze watchwinders is dat ze dit in stijl met allerlei functionaliteiten doen. Je kan uiteraard elk horloge individueel instellen naar de behoeften van het horloge op gebied van draairichting en aantal omwentelingen per dag. Daarnaast kan je gebruik maken van de powerwinding functie waarmee je de horloges in korte tijd van energie voorziet zodat je het direct kan gaan dragen. Voor een extra mooi zicht op de ronddraaiende horloges hebben de nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders ingebouwde LED verlichting. Deze kan je handmatig aan of uitzetten. Vooral in het donker is de LED verlichting een prachtige aanblik.

De nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders zijn verkrijgbaar voor het opwinden van 2, 4 en 6 automatische horloges. De kast is gemaakt van hout wat geluid absorbeert. De kleur van de watchwinders is zwart. De kast is voorzien van 12 verflagen en een beschermende laklaag waardoor de kast zeer fraai is afgewerkt. Binnenin de watchwinder is het interieur voorzien van zachte zwarte stof zodat jouw horloges optimaal beschermd zijn. Aan de binnenkant vind je ook een lade met extra opbergmogelijkheid voor andere horloges, sieraden of papieren.

De horlogehouders van de Benson Smart-Tech II watchwinders zijn instelbaar en flexibel waardoor ze geschikt zijn voor elk type horloge, groot of klein. Het voordeel van deze horlogehouders is dat ze vastklikken in de watchwinder waardoor er geen risico is dat ze tijdens het opwinden (ronddraaien van de horloges) uit de watchwinder vallen. Benson heeft aan alles gedacht waardoor deze nieuwe Smart-Tech II modellen uitermate veel bieden. Een goed voorbeeld is de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 6 automatische horloges. 

Een ander voordeel van deze nieuwe generatie Benson Smart-Tech II watchwinders is de houten deur met glazen doorkijk. Hierdoor heb je optimaal zicht op de ronddraaiende horloges en zijn de horloges toch goed beschermd tegen externe invloeden zoals condens, stof of kinderhandjes.

Kortom, de nieuwe Benson Smart-Tech II serie is op diverse punten verbeterd ten opzichte van de voorgaande series. De Smart-Tech II serie is al sinds 2011 op de markt en is elke keer verbeterd. Hierdoor is een uitstekende watchwinder ontstaan die zorgt voor professionele en veilige opwinden van automatische horloges.

Bekijk snel de nieuwe collectie Benson Smart-Tech II watchwinders in onze webshop. Elke watchwinder wordt geleverd in een stevige verpakking met handleiding en adapter. Uiteraard is elk model voorzien van 2 jaar garantie.

Tip: Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 7 januari 2021 om 18:46 uur

Tot de nationale trots van Zwitserland behoren de fraaie horloges en watchwinders van pure kwaliteit. Het horlogeland pur sang heeft dan ook een naam hoog te houden en stelt derhalve hoge voorwaarden en eisen aan producten en merken die het label Swiss made willen voeren. Niet alleen aan de herkomst van de onderdelen en materialen van Swiss made horloges en watchwinders zijn voorwaarden verbonden, ook aan de assemblage van de producten stelt het label gerichte eisen. Dit maakt dat je met een Swiss made product zeker bent van de kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van hetgeen je hebt aangeschaft. Zeker bij de aankoop van een goede watchwinder speelt het Swiss madelabel een grote rol. Merken zoals RDI, Bernard Favre en Swiss Kubik hebben een uitstekende naam. Maar ook het Nederlandse merk Benson produceert Swiss made watchwinders.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Een Zwitsers merk op het gebied van watchwinders dat behoort tot de absolute top, is het welbekende merk Swiss Kubik watchwinders. Iedere liefhebber of verzamelaar van automatische horloges zal dit merk een warm hart toedragen. Swiss Kubik staat niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van de producten, maar ook onder meer vanwege de herkenbare kubusvormige designs. De watchwinders van Swiss Kubik zijn strak en modern qua design en door de compacte vormgeving gemakkelijk in elk interieur te plaatsen en bovendien gemakkelijk mee te nemen op reis. Dit voordeel wordt nog eens versterkt door het feit dat de watchwinders van Swiss Kubik tot wel 3 jaar functioneren op een set batterijen. Niet alleen neem je door deze eigenschappen een Swiss Kubik watchwinder gemakkelijk mee, je gebruikt deze ook eenvoudig op kantoor en bovendien is het plaatsen in een kluis een goede optie. Veel liefhebbers van automatische horloges zullen dit als een groot voordeel beschouwen, je wilt je geliefde automatische horloges tenslotte zo veilig mogelijk op kunnen bergen. De watchwinders van Swiss Kubik zijn geschikt voor elk type en merk automatisch horloge en eenvoudig programmeerbaar.

De collectie van Swiss Kubik biedt een ruime keuze uit verschillende series watchwinders. Zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge, als de verzamelaar kan met een Swiss Kubik watchwinder zijn of haar hart ophalen. Het merk biedt namelijk watchwinders met diverse capaciteit.

In dit artikel besteden we in het bijzonder aandacht aan de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor één automatisch horloge en kenmerkt zich door de zwarte aluminium buitenkant. Deze watchwinder is uiteraard voorzien van een Zwitserse motor die niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens zeer stil in gebruik is. Deze watchwinder is instelbaar via USB aansluiting, waardoor je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag instelt. Natuurlijk ontbreekt de overwind protectie niet. Deze watchwinder biedt alles dat je als liefhebber van automatische horloges nodig hebt, zonder allerlei poespas. En dat bovendien voor een mooie prijs. Wanneer je dus op zoekt bent naar met name een functionele watchwinder van hoge kwaliteit die eenvoudig hanteerbaar en gemakkelijk programmeerbaar is, ben je bij dit model bij het juiste adres.

Swiss Kubik biedt naast de watchwinders zelf, diverse opties aan om deze aan te vullen. Denk hierbij aan beschermglaasjes voor je watchwinder, waarmee je je horloges extra bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn stof, condens en vuil. Een andere optie zijn de kleinere horlogehouders, welke uitermate geschikt zijn voor kleinere heren- en dameshorloges.

Hebben we je interesse gewekt? Wanneer je de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder wilt bestellen, of de andere watchwinders in de collectie wilt bekijken, is het aan te raden dit te doen bij een officieel dealer van Swiss Kubik. Een officieel dealer is goed op de hoogte van alles wat met kwalitatieve watchwinders te maken heeft en kan je derhalve voorzien van een juist advies op maat en de benodigde service. Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik en hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders. Wij leveren de watchwinders van Swiss Kubik met maar liefst 3 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je verzekerd bent van een topproduct! Wanneer je een Swiss Kubik watchwinder besluit te bestellen in onze webshop, ontvang je deze thuis met de genoemde 3 jaar garantie en is de watchwinder verpakt in een stevige verpakking. Uiteraard is deze Swiss Kubik Alumnium Black watchwinder ook vergezeld van een duidelijke handleiding, zodat je je nieuwe watchwinder snel kunt gaan gebruiken.

In onze webshop kan je eenvoudig de watchwinders van Swiss Kubik, maar ook van vele andere merken vergelijken met behulp van de vergelijkingsfunctie. Ideaal als je een aantal watchwinders hebt gevonden die aan je voorwaarden voldoen en je er niet goed tussen kunt kiezen. Je kiest eenvoudig enkele watchwinders die je met elkaar wilt vergelijken, die je daarna in een overzichtelijk schema te zien krijgt. Met behulp van dit schema zie je in één oogopslag de verschillen en gelijkenissen tussen jouw favoriete watchwinders! Ook vind je in de webshop verschillende reviews van klanten die je kunnen helpen bij het maken van je keuze.

Bernard Favre Planet Silver en Green leather watch winder

Geplaatst op 1 januari 2021 om 09:35 uur

Een van de meest bijzondere watchwinders in onze collectie is de Bernard Favre Planet Silver & Green leather watchwinder. Buiten het feit dat Bernard Favre één van de beste merken wereldwijd is op gebied van watchwinders met een onberispelijke reputatie, biedt deze watchwinder een prachtige combinatie van een prachtig design en een prachtige kleurencombinatie.

Bernard Favre Planet Silver & Green leather watchwinder

De Bernard Favre Planet watchwinders kenmerken zich door een unieke wijze van opwinding van automatische horloges. De ringen van de watchwinder draaien als planeten om elkaar heen waardoor het horloge energie verkrijgt. De meeste watchwinders hebben rotoren waarop je een automatisch horloge bevestigt die vervolgens ronddraaien. De Bernard Favre Planet watchwinders draaien het horloge om haar eigen as. Dit geeft een spectaculaire aanblik en een driedimensionale beleving.

De watchwinders van Bernard Favre worden met de hand gemaakt in Zwitserland en mogen zich daarom Swiss made noemen. Voor horloges maar ook voor watchwinders is dit een belangrijk predicaat dat staat voor kwaliteit en de herkomst uit Zwitserland. Precisie en hoogwaardige materialen zijn erg belangrijk voor dit Zwitserse watchwinder merk. In de 10 jaar dat wij officieel dealer zijn van Bernard Favre hebben wij vele modellen voorbij zien komen en zijn de reacties van klanten altijd hetzelfde. Ze zijn enorm onder de indruk van de kwaliteit, unieke opwindmethode en de fraaie uitstraling.

De Bernard Favre Planet watchwinders zijn behalve watchwinders ook echte eyecatchers. De bezitters van deze horlogewinders krijgen van vrienden, familie of collega’s vaak complimenten. Dit merk valt op, zeker wanneer je een fraai model als de Bernard Favre Planet Silver & Green watchwinder in je bezit hebt. Dit model heeft zilverkleurige ringen en een groene basis die is afgewerkt met hoogwaardig leder. Deze combinatie geeft een rustige maar zeer luxe uitstraling. De glazen stolp die bij elk model wordt meegeleverd zorgt voor het totale plaatje. De stolp beschermt echter ook tegen invloeden van buitenaf, het horloge is goed beschermd.

De modellen van dit merk zijn niet goedkoop, echter krijg je een unieke watchwinder gemaakt van de beste materialen. Laten we ook niet vergeten dat elke Bernard Favre Planet wordt aangedreven door een Swiss made motor. Deze motoren zijn erg duurzaam en vrijwel geluidloos. De luxe uitstraling, fraaie verpakking en hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een kwaliteitsproduct waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

Als officieel dealer leveren wij alle Bernard Favre Planet watchwinders met minimaal 2 jaar garantie. Uiteraard is elk model nieuw, origineel en inclusief de originele verpakking. De inhoud van de verpakking bestaat uit een adapter, handleiding en certificaat. Uiteraard is de glazen stolp ook inclusief. Heb je interesse in een fraaie Bernard Favre watchwinder? Bekijk onze collectie en wanneer je een vraag of opmerking hebt helpen wij je graag verder!