Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

De betaalbare Benson Compact watchwinders

Geplaatst op 12 december 2018 om 11:06 uur

Benson Compact is een betaalbare serie watchwinders binnen het watchwinder merk Benson. Hiermee hoeft u echter zeker niet in te leveren op de kwaliteit; de Benson Compact watchwinder serie staat namelijk voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Ze worden geproduceerd in eigen beheer zodat de combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid kan worden gegarandeerd. De watchwinders binnen deze serie zijn geschikt voor één of twee automatische horloges en kunnen worden gebruikt  voor alle automatische horloges, ongeacht merk of model, waardoor ze een goede keuze zijn voor elke liefhebber van automatische horloges.

De buitenkant van deze watchwinders is met leder bekleed, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben en een stijlvolle toevoeging kunnen zijn in uw interieur. Ze zijn daarnaast voorzien van een touchscreen, waarmee u onder andere de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt instellen. Ook kunt u de power winding modus activeren via het touchscreen. De Benson Compact watchwinders zijn zowel met adapter als met batterijen (enkel het model voor één horloge) te gebruiken en zijn voorzien van een Japanse motor die functioneert op zeer laag geluidsniveau. Hierdoor kunt u de watchwinder gemakkelijk op meerdere plaatsen gebruiken zoals bijvoorbeeld thuis in de woonkamer of op kantoor.

Benson Compact watchwinders

Al met al hebben de Benson Compact watchwinders een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn hiermee zeker het overwegen waard, vooral voor die horlogeliefhebber die wel zijn horloges wilt opwinden maar niet al teveel geld wilt uitgeven aan een watchwinder.

Alle Benson Compact watchwinders zijn vanuit voorraad leverbaar en beschikbaar in verschillende kleuren. De horlogehouders zijn geschikt voor alle horloges, ongeacht formaat en type horlogeband. De watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie en handleiding om de watchwinder precies naar wens in te stellen.

De populaire Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 4 december 2018 om 16:42 uur

In 2011 presenteerde Benson de eerste generatie van de Smart-Tech watchwinders. Deze serie watchwinders werd enorm succesvol door de unieke prijs/kwaliteit verhouding en de vele opties waarmee je elk automatisch horloge eenvoudig kon opwinden. Doordat elke Benson Smart-Tech watchwinder over een touchscreen beschikte kon voor elk horloge de exact gewenste instellingen gekozen worden. De LED verlichting, edelstalen voetjes en de lade om andere horloges en sieraden op te bergen zorgden voor de “finishing touch”.

Enkele maanden geleden presenteerde Benson de opvolger; de Smart-Tech II watchwinders. Deze nieuwe generatie watchwinders is gebaseerd op de serie uit 2011 maar heeft diverse nieuwe functionaliteiten en is verder ontwikkeld. Een power winding functie is toegevoegd, de deur is nu volledig van glas voor optimaal zicht op de horloges en de horlogehouders zijn verder ontwikkeld zodat elk horloge nu zeer eenvoudig erin geplaatst en eruit gehaald kan worden. Daarnaast is nog meer aandacht besteed aan details en afwerking. Dit alles tezamen zorgt voor een zeer goede watchwinder die gebruikt kan worden voor alle type en merken automatische horloges.

Benso Smart-Tech II watchwinders

Daarnaast zijn de Japanse motoren vernieuwd en vervangen voor krachtigere, duurzamere en efficiëntere motoren waardoor de watchwinder minder stroom verbruikt en ook beter geschikt is voor zwaardere en grotere horloges.

De prijs/kwaliteit verhouding is nog altijd uniek. Bij geen ander watchwinder merk vind je een dergelijk kwalitatieve watchwinder voor deze prijs. Een belangrijk voordeel is dat elke Benson Smart-Tech II watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie. Deze garantie is internationaal geldig waardoor je altijd flexibel bent.

Deze nieuwe generatie Benson Smart-Tech II watchwinders is uit voorraad leverbaar en beschikbaar voor 2, 4 en 6 horloges. Elke watchwinder wordt geleverd in een sterke verpakking met handleiding en universele adapter (geschikt voor Europa, Verenigde Staten, Groot-Brittannië etc etc).

Je kan deze Benson Smart-Tech II watchwinder gebruiken voor alle horlogemerken, zoals horloges van Tag Heuer, Breitling, Omega, Oris, IWC, Patek, Rolex, Panarai, Lange & Söhne etc etc.

Chronovision watchwinders uit Duitsland

Geplaatst op 28 november 2018 om 12:01 uur

Watchwinders zijn er in diverse soorten en maten. Sinds enige jaren bestaat het merk Chronovision. Met de Chronovision watchwinders heeft het bedrijf, gevestigd in Duitsland, beoogd watchwinders te produceren met moderne techniek die voor een optimaal gebruikers gemak zorgen. Twee jaar is Chronovision bezig geweest met onderzoeken, testen en experimenteren en uiteindelijk is het ze gelukt een watchwinder te maken die zich duidelijk onderscheidt van de bestaande watchwinders op de markt. Het resultaat is de Chronovision One watchwinder. Een compacte, moderne en vooral gebruiksvriendelijke watchwinder die nergens misstaat en zelfs geplaatst kan worden in een kluis omdat de batterijen +- 6 maanden meegaan.

Chronovision One watchwinder

Het ‘made in Germany’ label dat deze watchwinders mogen dragen staan voor uiterst hoge kwaliteit. Bijna alle onderdelen van de Chronovision watchwinders zijn ontwikkeld door regionale specialisten uit Sauerland. Doordat de leveranciers nabij het bedrijf gevestigd zijn is een zeer nauwe samenwerking mogelijk. Daarnaast wordt er veel met de hand vervaardigd en is het niveau van detail erg belangrijk.

De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges en instelbaar via uw mobiele telefoon. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een bluetooth verbinding om de watchwinder in te stellen. Buiten dat de Chronovision watchwinders technisch gezien voldoen aan de hoge Duitse normen, zijn de designs ook zeer bijzonder. Ze kenmerken zich door een compact ontwerp en moderne uitstraling waarbij gebruikt wordt gemaakt van mooie materialen zoals hout en aluminium. Er zijn talloze verschillende combinaties qua materialen en kleuren leverbaar, zodat u de watchwinder precies naar uw wensen kan samenstellen. Hierdoor is de watchwinder altijd geschikt om te combineren met uw interieur in uw huis of kantoor.

De Chronovision watchwinders worden geleverd met internationale garantie, USB oplader en duidelijke handleiding. Kiest u voor een kwalitatieve watchwinders die het beste biedt voor alle automatische horloges? In dat geval kiest u een Chronovision One watchwinder.

Swiss made Bernard Favre watchwinders

Geplaatst op 20 november 2018 om 10:13 uur

Bernard Favre staat bekend als een gerenommeerd watchwinder merk. De klantenkring van Bernard Favre kent niet voor niets vele bekende merken binnen de horlogerie zoals Hublot, Parmigiani, Greubel Forsey, Chopard en Piaget. De designer watchwinders zijn zeer geliefd onder horlogeliefhebbers om verschillende redenen. De Swiss made watchwinders staan voor Zwitserse betrouwbaarheid en er worden dan ook verschillende materialen gebruikt van  enkel de hoogste kwaliteit  zoals edelstaal en glas. Oog voor detail, verfijnde afwerking en hoogstaande techniek staan voorop bij de designs van Bernard Favre. Daardoor worden de Bernard Favre Planet watchwinders enkel gebruikt voor de meest fraaie horloges van bekende horlogemerken.

Bernard Favre heeft een zeer bijzonder concept in handen, het zogenaamde Planet winding system. Dit systeem voorziet een automatisch horloge op een unieke wijze van de benodigde beweging. De prachtig ontworpen driedimensionale watchwinders  draaien als het ware als een planeet om hun as, waarbij de juiste beweging geboden wordt om het horloge op te winden. De watchwinders werken zowel met een adapter als met een batterij. Behalve een onmisbaar accessoire voor het opwinden van een automatisch horloge, zijn de Bernard Favre watchwinders met hun luxueuze en bijzondere uitstraling een lust voor het oog. Het is fascinerend om te zien hoe de watchwinder het horloge opwindt in een driedimensionale beweging.

Bernard Favre Planet watchwinder bruin

De glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden maakt het geheel helemaal af en functioneert ook als bescherming van het horloge tegen condensatie en stof. Op deze manier wordt het automatisch horloge opgewonden en is het ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Er is keuze uit verschillende kleuren en modellen, waardoor er voor elke horlogeliefhebber een Bernard Favre watchwinder is die bij hem past.

De Bernard Favre watchwinders worden geleverd in een luxe etui met handleiding, USB oplader en certificaat. De internationale garantie is 2 jaar. Bekijk snel onze collectie Bernard Favre Planet watchwinders en beleef deze bijzondere wijze van beweging waardoor een automatisch horloge nooit meer stilstaat.

De nieuwe Benson Black Series Pro watchwinders

Geplaatst op 19 november 2018 om 07:56 uur

Onlangs presenteerde het Nederlandse watchwinder merk Benson haar nieuwste serie Black Series Pro watchwinders. Deze watchwinders zijn een aanvulling op de bekende Black Series watchwinders en hebben dezelfde lijn qua design, functionaliteit en kleur. De Black Series Pro watchwinders onderscheiden zich voornamelijk door een grotere capaciteit. Ze zijn namelijk geschikt voor 12 en 16 horloges. Daarnaast hebben deze nieuwe modellen een lade waarin verschillende andere horloges en/of sieraden bewaard kunnen worden. Door middel van twee touchscreens kan elke rotor individueel bediend worden. Je kan de draairichting en het aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) instellen, de power winding modus activeren en de LED verlichting bedienen. Hierdoor kan je eenvoudig en snel de gewenste instellingen selecteren en jouw automatische horloges van energie voorzien.

De Benson Black Series Pro watchwinders zijn verkrijgbaar in twee varianten; zwart en carbon fibre. Het zwarte model is zeer stijlvol en past perfect in elk interieur. De carbon fibre variant heeft een meer sportieve uitstraling door het gebruik van een carbon fibre look die veelal in de autosport gebruikt wordt. Deze nieuwe serie watchwinders heeft 12 verflagen en is voorzien van stijlvolle edelstalen pootjes aan de onderkant. Door middel van de grote glazen deur heb je een perfect zicht op alle ronddraaiende horloges wat natuurlijk een prachtig aanzicht is. Mocht je meer licht nodig hebben dan selecteer je gewoon de LED verlichting via het touchscreen zodat de horloges ook in het donker goed zichtbaar zijn. De LED verlichting geeft een prachtige atmosfeer zodat de Benson Black Series Pro watchwinders echte eye catchers zijn.

Benson Black Series Pro watchwinder

De betrouwbare Japanse motoren worden gebruikt in alle Benson Black Series watchwinders en zijn vrijwel geluidloos en zeer stabiel en duurzaam. Elke horlogehouder is instelbaar zodat vrijwel elk automatisch horloge eenvoudig geplaatst kan worden in de watchwinder.  De horlogehouders worden in de watchwinder geklikt waardoor ze goed vastzitten en het horloge niet uit de watchwinder kan vallen.

Elke Benson Black Series watchwinder wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. De kwaliteit komt tot uiting door de sterke Japanse motoren, fraaie materialen, het hoge afwerkingsniveau en een zeer goede functionaliteit. De pre-order is geopend en loopt tot 31 december 2018. Iedereen die een pre-order plaatst voor een Benson Black Series Pro watchwinder krijgt 3 jaar garantie i.p.v. 2.

De verwachting is dat deze nieuwe serie watchwinders in januari 2019 beschikbaar is.

Paul Design watchwinders uit het Verenigd Koninkrijk

Geplaatst op 6 november 2018 om 13:33 uur

Watchwinders worden steeds populairder. Want waarom zou je jouw horloges stil laten staan? Wanneer een automatisch horloge niet gedragen wordt, stopt het met lopen. Dan kunnen er allerlei problemen ontstaan.  Zoals onnauwkeurigheid in tijd en datum, maar ook de olie binnenin het uurwerk kan aan kwaliteit verliezen. Om deze problemen voor te zijn kan een liefhebber van automatische horloges niet zonder een watchwinder. Een watchwinder kan ruimte bieden voor één horloge, maar voor een verzamelaar van luxe horloges is er ook ruime keuze uit watchwinders met ruimte voor meerdere horloges.

Paul Design watchwinders

Een relatief nieuw en innoverend merk op het gebied van watchwinders is Paul Design. Dit merk biedt diverse soorten watchwinders aan, maar heeft met name een grote collectie watchwinders geschikt voor meerdere horloges in de collectie. Paul Design is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk. De man achter het bedrijf is Paul Chen. Hij ontwikkelt zijn watchwinders zelf en is een echte vakman. Hij heeft een ruime ervaring en heeft de afgelopen tien jaar zeker niet stilgezeten op het gebied van ontwikkeling en innovatie. In de smaakvolle ontwerpen worden pure materialen zoals hout en glas verwerkt. De watchwinders hebben een luxe uitstraling en zijn zeer goed afgewerkt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van betrouwbare techniek en Japanse Mabuchi motoren. Wanneer u op zoek bent naar een watchwinder van een hoogwaardige kwaliteit voor een acceptabele prijs, bent u bij Paul Design aan het goede adres. Want naast hun zeer goede kwaliteit en prachtige uitstraling zijn de Paul Design watchwinders ook nog eens heel erg betaalbaar.

Swiss made RDI watchwinders

Geplaatst op 30 oktober 2018 om 10:00 uur

Een ware horlogeverzamelaar kan niet zonder een watchwinder. Een watchwinder is een accessoire dat wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat een automatisch horloge blijft lopen wanneer het niet gedragen wordt. Buiten dat, geeft een watchwinder met een prachtig design u de gelegenheid uw verzameling op een mooie en veilige manier te presenteren. Een mooi voorbeeld van high end watchwinders die opvallen door hun bijzondere uitstraling en creatieve designs zijn de RDI watchwinders uit Zwitserland.

Het familiebedrijf RDI werd in 2006 opgericht in Zwitserland. RDI heeft een geavanceerde fabriek en produceert watchwinders van hoge Zwitserse kwaliteit. Alle materialen die gebruikt worden voor deze watchwinders zijn afkomstige uit Zwitserland. Betrouwbaarheid, innovatie en vakmanschap staan voorop. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van hoogstaande moderne technologie. De RDI watchwinders staan bekend om hun zeer stille Swiss made motoren. Kortom, de RDI watchwinders zijn de watchwinders voor de beste automatische horloges. U hoeft nooit meer bang te zijn dat uw automatische horloges stilstaan.

RDI watchwinders

De techniek en gebruikte materialen voor een watchwinder zijn natuurlijk heel belangrijk, maar het oog wil ook wat! Ook op dit gebied zet RDI een duidelijke handtekening. De verschillende designs zijn bijzonder, uniek en origineel. Zij onderscheiden zich door in de ontwerpen niet alleen kleur maar ook verschillende prachtige vormen te verwerken.  De  limited edition RDI watchwinders zijn echte ‘pieces of art’ te noemen, met het rijke kleurgebruik en fantastische vormen.  Een voorbeeld hiervan is de ‘Signature Traces’ collectie die in samenwerking met de Franse kunstenares Rose Saneuil zijn ontstaan. 

Kortom, kies je voor Zwitserse kwaliteit in combinatie met hoogstaand design? Dan is een RDI watchwinder een uitstekende keus. Als officieel dealer leveren wij elke RDI watchwinder met 2 jaar garantie, handleiding en officiële verpakking.

Chronovision watchwinders met bluetooth

Geplaatst op 22 oktober 2018 om 14:33 uur

Chronovision watchwinders

Watchwinders uit Duitsland zijn altijd populair gebleken. Vanwege de kwaliteit, functionaliteit en de betaalbare prijzen zijn Duitse watchwinders prima geschikt voor het opwinden van automatische horloges. Een merk dat relatief nieuw is maar hard aan de weg timmert is Chronovision. In Sauerland, Duitsland, produceert Chronovision watchwinders die geschikt zijn voor elk horloge. De Chronovision One is enige jaren geleden gepresenteerd en wordt volledig met de hand gemaakt. Deze watchwinder is compact, voorzien van bluetooth functie en volledig te programmeren zodat het elk horloge ongeacht merk en model kan voorzien van energie. 

Met meer dan 70 verschillende onderdelen, vrijwel geluidsloze opwinding en een intelligente slaapmodus is de Chronovision One watchwinder een serieuze concurrent van Swiss Kubik. De watchwinder kan met de klok mee, tegen de klok in en afwisselend ronddraaien en het aantal omwentelingen per dag kan met stapjes van 50 tussen de 500 en 2500 ingesteld worden. Het leuke aan deze watchwinders is dat er veel verschillende uitvoeringen zijn. Op gebied van materiaal kan je kiezen uit hout, aluminium, metaal en carbon. Qua kleuren kan je het zo gek niet bedenken of de Chronovision One watchwinder is leverbaar. 

De watchwinder wordt aangedreven door batterijen die minimaal 6 maanden meegaan (één set batterijen). De garantie bedraagt 3 jaar zodat je als gebruiker altijd zekerheid hebt. Als officieel dealer van Chronovision leveren wij elke watchwinder keurig verpakt, met garantie en handleiding. Binnen Nederland bieden wij gratis verzending en naar het buitenland bieden wij via Fedex scherpe verzendtarieven. 

Swiss Kubik watchwinders voor jouw automatische horloge

Geplaatst op 16 oktober 2018 om 12:42 uur

Een watchwinder is een onmisbaar accessoire voor de liefhebber van automatische horloges. De watchwinder zorgt voor de opwinding van het horloge wanneer het niet gedragen wordt, zodat deze niet stil komt te staan. Naast deze belangrijke functie is een watchwinder ook een decoratief object op zich.

Swiss Kubik is al jarenlang een begrip op het gebied van watchwinders. Kenmerkend voor dit merk is het oog voor detail en de geavanceerde technologie. De watchwinders worden in Zwitserland ontwikkeld en met de grootste zorg vervaardigd. Swiss Kubik watchwinders zijn compact, luxe en voorzien van een Zwitserse motor. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, leder en hout. Hierdoor is er altijd een Swiss Kubik watchwinder die perfect bij uw geliefde horloge past. Er is tevens ruime keuze uit verschillende modellen oplopend tot wel 12 horloges. Optioneel bij deze watchwinders zijn de beschermglaasjes om uw horloge te beschermen.

Swiss Kubik watchwinder

Swiss Kubik hecht de grootste waarde aan de kwaliteit van hun watchwinders. Deze worden dan elk jaar verder ontwikkeld en verbeterd. Op een set AA-batterijen kan de Swiss Kubik watchwinder ruim 2 jaar ronddraaien.

Binnen Swiss Kubik wordt gewerkt door de meest bekwame Zwitserse vakmensen waarbij zij alleen de beste materialen gebruiken. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges ongeacht merk en model. Het aantal omwentelingen van de Swiss Kubik watchwinders komt overeen met de meeste automatische horloges, maar waar nodig is het mogelijk de watchwinder af te stellen zodat deze perfect op uw horloge is afgestemd.

Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik. Dit betekent dat wij altijd een ruime collectie op voorraad hebben van de allernieuwste modellen. Daarnaast bieden wij duidelijke garantie en service. Uiteraard koopt u bij ons tegen de scherpste prijzen en verzenden wij gratis binnen Nederland.

Heisse und Sohne watchwinders | Duitse kwaliteit

Geplaatst op 5 oktober 2018 om 07:54 uur

Heisse & Söhne collector watchwinder

Voor de verzamelaar van automatische horloges is een watchwinder onmisbaar. Watchwinders zorgen ervoor dat de horloges die niet gedragen worden toch voorzien worden van de nodige energie waardoor deze op tijd blijven lopen. Een watchwinder geeft u ook een mooie gelegenheid uw verzameling te presenteren en veilig te bewaren. Meer en meer wordt een watchwinder voor de horlogeliefhebber en verzamelaar een absolute must have.

Binnen ons assortiment watchwinders vallen de Heisse & Söhne watchwinders op door de prachtige moderne ontwerpen en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Er is keuze uit een zeer ruime collectie luxe designs en de watchwinders zijn geschikt voor elk type automatisch horloge, ongeacht merk of model. In de diverse sportieve en elegante modellen worden verschillende contrasterende materialen gebruikt zoals metaal, glas en hout. Technisch gezien kennen de Heisse & Söhne watchwinders verschillende bijzonderheden zoals LCD bediening, LED verlichting en uiteraard alle benodigde instellingen om een automatisch horloge probleemloos op te winden. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de draairichting en het aantal omwentelingen per dag.

Heisse & Söhne watch master watchwinder

Als officieel dealer van Heisse & Söhne bieden wij naast de geijkte watchwinders ook kluizen aan waarin de watchwinders zijn ingebouwd. Deze horlogekluizen voldoen aan de hoogste Europese normen op gebied van veiligheid ten aanzien van braak en brand.  Zo bent u naast een horloge dat op tijd blijft lopen ook verzekerd van een uiterst veilige opbergplaats voor uw horloges. De Heisse & Söhne watchwinders bieden dus op het gebied van zowel techniek, kwaliteit, veiligheid als uitstraling het allerbeste. De watchwinders van Heisse & Söhne zijn snel leverbaar, dus wanneer u kiest voor één van deze watchwinders zult u op korte termijn kunnen genieten van uw aankoop!