Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Orbita watchwinders | Top kwaliteit!

Geplaatst op 13 juni 2019 om 09:30 uur

Een watchwinder is een onmisbaar onderdeel voor de horlogecollectie van verzamelaars van automatische horloges. Ook wanneer u één automatisch horloge bezit, is een watchwinder van grote waarde. Een automatische horloges heeft beweging nodig om te voorkomen dat deze stil komt te staan. Dit veroorzaakt onnauwkeurigheden in weergave van tijd, datum en andere functies. Wanneer een horloge gedragen wordt, wordt het horloge door de natuurlijke polsbeweging voorzien van de benodigde energie. Een watchwinder simuleert deze beweging wanneer een horloge niet gedragen wordt. Daarnaast functioneert deze als veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en voorkomt slijtage en beschadiging. Een watchwinder ziet er ook nog eens erg professioneel uit en laat zien dat u waarde hecht aan uw automatische horloges.

Orbita Avanti 36 watchwinder

Het Amerikaanse merk Orbita ontwikkelt high-end watchwinders en behoort tot de absolute top op dit gebied. De horlogeliefhebber die enkel de beste watchwinder wilt is bij Orbita aan het juiste adres. De luxe Orbita watchwinders worden gemaakt in de VS waarbij kwaliteit en een prachtige afwerking centraal staan. De collectie van Orbita watchwinders bestaat uit klassieke ontwerpen met een traditionele insteek. De designs zijn zeer stijlvol en er wordt veel gebruik gemaakt van Italiaans hout voor een luxueuze uitstraling. Orbita biedt een ruime keuze uit diverse designs, voor zowel één als meerdere horloges in verschillende kleurstellingen. Voor elke verzamelaar, verzameling en interieur vindt u dus bij Orbita een passende watchwinder.

Orbita maakt gebruik van zowel het ‘Rotorwind’ als van ‘Programmable’ systeem. Het ‘Rotorwind’ systeem is een door Orbita gepatenteerd uniek systeem dat door middel van het schommelen van het horloge in de juiste beweging voorziet. De watchwinders zijn voorzien van hoge kwaliteit Zwitserse motoren. Het ‘Programmable’ systeem voorziet in dezelfde behoefte, maar dan door middel van rotatie. De watchwinders van Orbita zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type.

Als horlogeliefhebber wil je het beste voor jouw automatische horloges. Wil je een high end watchwinder met een klassiek design gemaakt van fraai Italiaans hout dan is een Orbita watchwinder een uitstekende keus. Wij leveren alle Orbita watchwinders inclusief 2 jaar garantie.

RDI watchwinder Prestige K10-1

Geplaatst op 10 juni 2019 om 09:28 uur

Het familiebedrijf RDI produceert sinds 2006 kwalitatief hoogwaardige watchwinders. Alle materialen voor deze high-end watchwinders komen uit Zwitserland en staan dan ook voor de uitstekende Zwitserse kwaliteit. Niet voor niets mag het merk het Swiss made label voeren. De watchwinders van RDI staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid en stille motoren. Ook de creatieve designs zijn kenmerkend voor dit merk. In de designs worden verschillende prachtige kleuren en bijzondere vormen verwerkt en RDI is dan ook echt uniek op dit gebied. Behalve een watchwinder van topkwaliteit haalt u met een RDI watchwinder dan ook een aanwinst voor uw horlogeverzameling èn interieur in huis. Dit merk behoort absoluut tot één van onze favorieten, met name door de combinatie van ouderwets vakmanschap, hoogstaande techniek en originaliteit.

RDI Prestige K10-1 watchwinder

Binnen de collectie van RDI vinden we de RDI Prestige K10-1. Ook deze watchwinder kenmerkt zich door een aansprekend en origineel design. De zwarte kleur in combinatie met het patroon en de vormgeving geven de watchwinder een stijlvolle en chique uitstraling. Deze luxe watchwinder is geschikt voor één automatisch horloge, ongeacht welk merk of model. Het windt elk automatisch horloge op. Daarnaast is deze voorzien van een stille en duurzame Zwitserse motor, zodat u geen hinder ondervindt tijdens het opwinden van uw horloge. Er is voor dit design gekozen voor materialen als edelstaal, kunststof en glas. De RDI Prestige K10-1 watchwinder werkt op een set AA batterijen en met een adapter en is derhalve makkelijk mee te nemen op reis. De watchwinder biedt de keuze uit zestien verschillende programma’s om uw horloge op de juiste wijze van energie te kunnen voorzien. Daarnaast biedt deze een veilige opbergplaats en beschermt uw geliefde horloge tegen vuil, stof en slijtage.

De RDI Prestige K10-1 watchwinder wordt geleverd in een luxe doos met handleiding en met twee jaar garantie. Binnen Nederland biedt BensonTrade gratis verzending aan en buiten Nederland lage verzendkosten via Fedex en PostNL.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Geplaatst op 4 juni 2019 om 13:04 uur

Het watchwinder merk Paul Design is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Paul Design is al enige jaren op de markt en het merk heeft ruime ervaring op gebied van watchwinders. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de fraaie ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau. Voor deze ontwerpen worden pure materialen gebruikt, zoals hout, glas en edelstaal. Innovatie staat bij Paul Design watchwinders hoog in het vaandel. Naast een luxe en puur ontwerp kiest u bij Paul Design dus ook voor hoogstaande technologie. Paul Design is bovendien een absolute topper op het gebied van prijs/-kwaliteit verhouding.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Één van de prachtige ontwerpen in de collectie van Paul Design is de Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van vier horloges en heeft opbergruimte voor zes horloges. Uitermate geschikt dus voor de echte verzamelaar van automatische horloges en een waardevolle toevoeging aan een bijzondere verzameling. De watchwinder is voorzien van Japanse Mabuchi motoren, LED verlichting en een geavanceerd touchscreen voor de bediening. Voor elk horloge kunt u de draairichting en aantal omwentelingen apart instellen. De watchwinder kent verschillende programma’s, zoals de speedwinding functie om uw horloge in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Aan de andere kant is er de sleep-mode, waarmee u uw horloge twaalf uur rust biedt. Hiermee houdt u het horloge net onder het optimale niveau van opwinding.

De Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van een glazen deur die de watchwinder een luxe uitstraling en een perfect zicht op de ronddraaiende horloges geeft. Wanneer u kiest voor deze watchwinder biedt u uw horloge(s) niet alleen de benodigde beweging, maar ook bescherming tegen stof, vuil en slijtage. Dit model is leverbaar in Back Macassar en Black Shadow en wordt geleverd met twee jaar garantie en handleiding.

Als officieel dealer van Paul Design watchwinders hebben wij niet alleen de nieuwste Paul Design watchwinder modellen, wij hebben ook ons eigen reparatie atelier voor service en reparaties.

Swiss Kubik Aluminium black watchwinder

Geplaatst op 31 mei 2019 om 19:11 uur

Swiss Kubik is een Zwitsers watchwinder merk met jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige kwaliteit Swiss made watchwinders. Swiss Kubik produceert de watchwinders in Genève en doet dit in de geest van het Zwitsers gedachtegoed op het gebied van horloges en watchwinders. Alles moet voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ook van hun leveranciers verwachten zij het allerbeste. Zij kiezen daarom de leveranciers allemaal binnen 50 km van het bedrijf, zodat zij de lijntjes kort kunnen houden en alle materialen ook daadwerkelijk vanuit Zwitserland komen. Het merk staat bekend om de geavanceerde technologie van hun watchwinders, te danken aan de innovatieve insteek waarvoor het bedrijf kiest.

De Swiss Kubik aluminium black watchwinder is uiteraard voorzien van een hoogwaardige Zwitserse motor. Deze motor is zeer duurzaam en heeft een zeer laag geluidsniveau waardoor de watchwinder prima te gebruiken is op kantoor, in de woonkamer en zelfs in de slaapkamer. De watchwinder werkt op een set van twee AA batterijen. Dit gegeven, maar ook het feit dat het een compact design is, maakt deze watchwinder uitermate geschikt om mee te nemen op reis of vakantie. De Swiss Kubik aluminium black watchwinder is instelbaar via usb-aansluiting en is verder voorzien van een aluminium kast en geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. De kleur van deze watchwinder is zwart, maar hetzelfde type is ook leverbaar in andere kleuren. Optioneel kan je kiezen voor een plexiglazen deurtje om het horloge erin optimaal te beschermen.

Swiss Kubik spreekt ons erg aan omdat het merk staat voor goede kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Daarnaast zijn de materialen zeer fraai en stevig.

Wij leveren elke Swiss Kubik watchwinder met 3 jaar garantie. Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie watchwinders op voorraad. Binnen Nederland bieden wij gratis verzending aan.

Swiss Kubik Aluminium black watchwinder

Boda Concept D12 watchwinder

Geplaatst op 28 mei 2019 om 14:07 uur

Boda Concept watchwinders mag dan een relatief nieuw merk zijn binnen de watchwinder markt, maar het merk is absoluut interessant voor de echte horlogeliefhebber. Boda Concept biedt hoge kwaliteit watchwinders met een luxe en professionele uitstraling. De watchwinders van Boda Concept worden vervaardigd uit prachtige materialen zoals hout, carbon, glas en edelstaal. Een watchwinder van Boda Concept zorgt er dus niet alleen voor dat u uw horloge(s) van de benodigde energie kunt voorzien, maar ook dat u deze veilig én in stijl kunt opbergen.

Het populairste model uit de collectie van Boda Concept is de D12 watchwinder. Deze watchwinder is voorzien van stille Japanse motoren en is geschikt voor alle merken automatische horloges. De watchwinder biedt ruimte voor 12 horloges. Voor elk horloge is de draairichting en het aantal omwentelingen per dag individueel instelbaar. De watchwinder is daarnaast voorzien van touchscreen en ­LED-verlichting. De LED verlichting geeft een prachtig gezicht wanneer de horloges ronddraaien in het licht. De prachtige carbon look maakt de Boda Concept D12 watchwinder een stijlvolle eyecatcher in uw interieur.

Boda Concept D12 watchwinder

Wij vinden Boda Concept watchwinders een aantrekkelijk merk omdat ze veel kwaliteit bieden voor een acceptabele prijs. De techniek binnenin de watchwinder is modern waardoor de automatische horloges zeer effectief worden opgewoden. Het high end touchscreen ziet er niet alleen zeer fraai uit, het is zeer handig in gebruik om elke rotor individueel in te stellen. Zoals gezegd is de Boda Concept D12 watchwinder het grootste en populairste model uit de collectie. Het is een watchwinder die echt is bedoeld voor de horlogeliefhebber en verzamelaar. Wil je jouw horloges op een zeer fraaie wijze opwinden? Dan is de Boda Concept D12 watchwinder een prima keuze!

Benson Smart-Tech II watchwinders | Top kwaliteit

Geplaatst op 26 mei 2019 om 13:29 uur

Voor wie op zoek is naar een kwalitatief goede watchwinder voorzien van moderne technologie, die tegelijkertijd betaalbaar is, biedt Bensontrade de Benson Smart-Tech II watchwinders. Deze watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges. Een watchwinder zorgt ervoor dat een automatisch horloge van de juiste beweging wordt voorzien wanneer deze niet gedragen wordt, zodat deze niet stil komt te staan. Daarnaast wordt de olievoorziening door de watchwinder op peil gehouden en biedt deze een veilige opbergplaats voor uw geliefde horloge(s). De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn voorzien van een glazen deur die beschermt tegen condens en stof. De Japanse motoren waarmee de watchwinders zijn uitgerust zijn erg stil in gebruik, wat zorgt voor extra comfort. De horlogehouders zijn geschikt voor elk formaat horloges, voor zowel heren als dames.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

De Benson Smart-Tech II watchwinders hebben een innovatief touchscreen waarmee onder andere het aantal omwentelingen per dag en de draairichting kunnen worden ingesteld. Daarnaast zijn zij voorzien van LED-verlichting voor een extra fraai zicht op de ronddraaiende horloges. Een extra plus is bovendien de extra opbergmogelijkheid via de lade, waar u bijvoorbeeld uw andere sieraden of manchetknopen in kunt opbergen. Er zijn Benson watchwinders met verschillende capaciteit, afhankelijk van het aantal horloges dat u heeft. U kunt kiezen uit een model voor 2, 4 en 6 automatische horloges. Het moderne design van de Benson Smart-Tech II watchwinders is daarnaast een stijlvolle toevoeging aan uw horlogeverzameling en interieur.

BensonTrade kan de kwaliteit van de watchwinders garanderen, doordat deze in eigen beheer worden vervaardigd en er dus nauw kan worden toegezien op onder andere de kwaliteit en afwerking. Met een Benson Smart-Tech II watchwinder heeft u dus absoluut een hoogwaardig en betrouwbare watchwinder in handen.

Elke Benson Smart-Tech II watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en adapter. Wij leveren de Benson watchwinders uit voorraad.

RDI watchwinders | Swiss Made

Geplaatst op 23 mei 2019 om 10:30 uur

De Swiss made watchwinders van het merk RDI zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. De watchwinders worden niet alleen met de hand in Zwitserland vervaardigd, maar ook alle afzonderlijke onderdelen komen uit Zwitserland. De motoren van RDI watchwinders zijn daarnaast zeer stil in gebruik en compact van formaat. De watchwinders werken een jaar op één set AA batterijen. Deze combinatie maakt dat ze makkelijk mee te nemen zijn op reis en vakantie. Ze zijn geschikt voor alle automatische horloges en voorzien uw horloge niet alleen van de benodigde energie, maar zorgen ook voor een optimale verspreiding van olie in het uurwerk. Daarnaast bieden ze bescherming tegen beschadiging, vuil en stof. Immers, je laat je waardevolle horloge toch niet zomaar ergens liggen. In een watchwinder is het horloge beschermd.

RDI watchwinder

Naast de hoogwaardige technologie van deze innovatieve RDI watchwinders, zijn de designs in esthetisch opzicht zeker ook het benoemen waard. De prachtige ontwerpen zijn onder andere geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Daarnaast werkt RDI voor het ontwerpen van de watchwinders samen met verschillende kunstenaars. Deze ‘pieces of art’ vallen op door een strak design en een moderne en eigentijdse uitstraling. Deze watchwinders zijn voor de echte verzamelaars die iets unieks willen. Goedkoop zijn ze niet, maar je hebt wel echt iets bijzonders voor jouw automatische horloges.

De watchwinder collectie van RDI bestaat uit designs met prachtige kleuren en vormen, maar er zijn ook modellen met een strakke en rustige uitstraling. Voor de ontwerpen zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt zoals hout, leder en edelstaal. Kortom, de RDI watchwinders behoren met recht tot de beste ter wereld!

Wij zijn officieel dealer van RDI watchwinders en bieden de laatste collectie, scherpe prijzen en 2 jaar garantie. Daarnaast leveren wij veelal uit voorraad. Binnen Nederland verzenden wij gratis, maar we verzenden over de gehele wereld via Fedex en PostNL. Altijd verzekerd en aangetekend.

Bernard Favre watchwinders | Swiss made

Geplaatst op 20 mei 2019 om 10:57 uur

Het merk Bernard Favre staat bekend om haar prachtige handgemaakte watchwinders met een bijzondere en exceptionele uitstraling. De Bernard Favre watchwinders hebben namelijk een uniek draaisysteem, het zogenaamde ‘planet winding system’. Door middel van deze beweging worden de horloges door de watchwinders van de benodigde energie voorzien. De drie-dimensionele watchwinders draaien om hun eigen as, als ware het een planeet. Deze Bernard Favre Planet watchwinders zijn voorzien van een hoogstaande techniek en zeer exclusief. Elke horlogeliefhebber zal gefascineerd zijn wanneer zijn horloge wordt opgewonden, aangezien dit een prachtig en bijzonder gezicht is. Door de glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden, blijft het geheel goed zichtbaar en is het horloge toch beschermt tegen vuil en stof.

Bernard Favre watchwinders

De watchwinders van Bernard Favre zijn Swiss made en daarmee van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zodat er bij elke verzameling een perfect passende watchwinder te vinden is qua stijl. Opvallend bij de verschillende designs is onder meer het oog voor detail en de gedetailleerde afwerking. Het is daarnaast mogelijk de watchwinder te gebruiken met zowel adapter als met een batterij, wat het gemakkelijk maakt de watchwinder mee te nemen op reis. De watchwinders hebben veel verschillende functionaliteiten, USB aansluiting en verschillende programma’s.

Kortom, de Bernard Favre Planet watchwinders bieden alle luxe en functionaliteit om elk automatisch horloge probleemloos van energie te voorzien. Perfectie en een prachtige afwerking typeren deze watchwinders het best.

Wij zijn officieel dealer van Bernard Favre en garanderen derhalve de echtheid maar ook bieden wij 2 jaar internationale garantie en snelle levering.

Paul Design watchwinders | innovatief en betaalbaar

Geplaatst op 13 mei 2019 om 08:59 uur

Bent u als horlogeliefhebber of –verzamelaar van automatische horloges op zoek naar een watchwinder van hoge kwaliteit met een luxueuze uitstraling voor een scherpe prijs? Dan zijn de Paul Design watchwinders zeker het bekijken waard. Paul Design is gevestigd in Groot Brittannië en één van de meest aansprekende merken van het eiland. De watchwinders van Paul Design zijn ontworpen door Paul Chen, de oprichter van het merk. Zijn ervaring en vakmanschap op dit gebied, resulteren in prachtige watchwinders van de hoogste kwaliteit met de nieuwste technologie. Het merk mag dan nog relatief jong zijn op de watchwinder markt, het heeft zeker al een goede naam weten op te bouwen. Naast de hoogstaande techniek staat Paul Design onder ander bekend om de natuurlijke designs, goede functionaliteit en betaalbare kwaliteit.

Paul Design watchwinders

De Paul Design watchwinders zijn voorzien van betrouwbare Japanse Mabuchi motoren. Op het gebied van techniek bieden ze onder andere een innovatief LCD scherm, waarmee u onder meer het aantal omwentelingen en de draairichting per horloge kunt instellen. Ook is er de ‘speedwinding’ optie. Hiermee is het mogelijk het horloge binnen korte tijd op te winden. Naast dat de watchwinders uw horloge uiteraard van de benodigde energie voorzien, bieden ze ook een veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en voorkomt u beschadiging en slijtage. De watchwinders zijn verkrijgbaar voor verschillende aantallen horloges. Daarnaast zijn ze geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. Paul Design watchwinders zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Rapport watchwinders - SALE

Geplaatst op 8 mei 2019 om 15:17 uur

Het watchwinder merk Rapport is afkomstig uit Engeland. De geboorte van het merk vond plaats in 1898 toen de 20 jarige Maurice A. Rapport zijn eerste horloge op de  markt bracht. Het horloge werd zo goed ontvangen dat het bedrijf M.A. Rapport & Co een feit werd. In de jaren die volgden werd het merk wereldwijd bekend en populair.

Rapport EVO blauw watchwinder

Rapport produceert onder andere horloges, zakhorloges en watchwinders. De focus ligt echter nadrukkelijk op watchwinders en horlogeboxen. Innovatie en ontwikkeling staan bij het bedrijf zeer hoog in het vaandel. Aan de assemblage en afwerking van de producten wordt met uiterste precisie gewerkt en dit is absoluut te zien aan kwaliteit en uitstraling.

De watchwinders van Rapport zijn traditioneel en hebben een stijlvolle uitstraling. De klassieke ontwerpen zijn niet alleen op technisch gebied een waardevolle toevoeging aan uw horlogeverzameling, ook in esthetisch opzicht hebben de watchwinders zeker hun meerwaarde. In onze webshop vindt u de laatste modellen van het merk in de uitverkoop. Dit biedt u de uitgelezen kans te kiezen voor een goede watchwinder die uw horloge(s) op de juiste wijze van beweging voorziet en deze daarnaast beschermt tegen beschadiging en slijtage.

Voor de Rapport watchwinders geldt; op = op!