Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 watchwinder

Geplaatst op 4 juni 2020 om 07:39 uur

Orbita is een Amerikaans watchwinder merk dat in Amerika zeer goed bekend staat. Het merk werd in 1996 opgericht door Chuck Agnoff. Bijzonder is dat men bij Orbita pas is overgegaan tot het produceren van watchwinders, nadat ze zich ervan hadden vergewist alles geleerd te hebben dat er te weten valt over automatische horloges en het opwinden ervan. Het was voor hen van groot belang de meest efficiënte en milde wijze te ontwikkelen om automatische horloges op te winden. De Orbita watchwinders zijn voorzien van Zwitserse kwaliteitsmotoren. Orbita biedt naast de geijkte wijzen van opwinding door het roteren van het horloge ook het zogenaamde door hen ontwikkelde en gepatenteerde ‘Rotorwind System’ aan dat het automatische horloge opwind door middel van het zachtjes schommelen van het horloge.

Orbita heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan watchwinders binnen de collectie. Wanneer u op zoek bent naar een watchwinder met een kleine capaciteit, die vooral erg functioneel en uiteraard van hoge kwaliteit is, is de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 een mooie optie voor u. Deze watchwinder biedt ruimte voor twee automatische horloges en is uiterst functioneel.  Dit zeer efficiënte design is uiterst compact en daarnaast werkzaam op batterijen. Dit maakt deze watchwinder zeer geschikt om mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook wanneer u uw horloges en watchwinder veilig op wilt bergen in een kluis, is dit een ideale keuze.

Orbita Sparta Bold 2 W05227 watchwinder

Deze watchwinder laat u beschikken over alles wat de liefhebber van een automatisch horloge nodig heeft. De motor is naast energiezuinig ook zeer stil in gebruik zodat u geen last zult hebben van storende geluiden. Bovendien is de watchwinder voorzien van een overwind protectie. Het Rotorwind System zorgt ervoor dat uw horloges op uiterst zorgvuldige en milde wijze van de benodigde energie worden voorzien. De Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 watchwinder is vervaardigd uit kunststof en is behalve in het zwart in diverse ander kleuren leverbaar voor elke gewenste smaak. Denkt u hierbij aan donkerbruin, donkergroen en blauw.

Wanneer u de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 bestelt in onze webshop ontvangt u deze thuis met handleiding en twee jaar garantie. Wij zijn officieel dealer van Orbita en verzekeren u de beste prijs, duidelijke garantie en service bij aankoop van deze watchwinder.

Bent u op zoek naar een Orbita watchwinder voor die meer automatische horloges kan opwinden? De collectie heeft verschillende modellen die geschikt zijn om tot wel 36 automatische horloges op te winden. Deze kasten zijn gemaakt van prachtig hout en voorzien van zeer goede Zwitserse motoren. Kwaliteit in overvloed! Bekijk snel de actuele Orbita watchwinder collectie.

Benson Black Series Pro 24.19 B watchwinder

Geplaatst op 28 mei 2020 om 08:03 uur

Voor de echte liefhebber en verzamelaar van automatische horloges is alleen het beste goed genoeg. Ook met betrekking tot hét onmisbare accessoire op dit gebied, namelijk een watchwinder om jouw automatische horloges optimaal van energie te voorzien. Het beste wil niet automatisch ook meteen zeggen het duurste. Binnen de watchwinder markt is er namelijk een zeer groot aanbod aan watchwinders die speciaal geschikt zijn voor de verzamelaar van automatische horloges. De ideale keuze  is een watchwinder met een grotere capaciteit en met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het jonge, Nederlandse merk Benson biedt een ruime collectie zeer kwalitatieve watchwinders, waaronder diverse modellen geschikt zijn voor een groot aantal horloges.

Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder

De Benson Black Series Pro 24.19.B is een voorbeeld van zo’n specifieke watchwinder. Deze watchwinder biedt een absoluut unieke prijs-/kwaliteitverhouding. Deze watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type en heeft een grote capaciteit. Je windt probleemloos en professioneel horloges van merken als Breitling, Rolex, Omega, Tag Heuer of IWC op. De watchwinder biedt ruimte om 24 automatische horloges op te winden, uitermate geschikt dus voor de echte verzamelaar of professional.

Deze unieke watchwinder is voorzien van moderne technologie. Zo stel je middels het innovatieve touchscreen eenvoudig per rotor individueel de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Daarnaast is de watchwinder voorzien van LED verlichting, zodat je als echte liefhebber altijd een goed zicht op jouw ronddraaiende horloges kunt houden. De watchwinder is voorzien van een Japanse kwaliteitsmotoren, die niet alleen energiezuinig maar ook zeer stil in gebruik zijn. Dit zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. De watchwinder biedt bovendien zowel een overwind- als powerwind functie.  Ideaal is de ingebouwde opberglade, welke de mogelijkheid biedt andere horloges, sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen veilig op te bergen. De watchwinder is afsluitbaar met een sleutel en daarbij is het sleutelgat keurig afgewerkt. Verder is de watchwinder voorzien van een speciale zachte stof aan de binnenkant en USB aansluiting aan de achterkant waardoor je bijvoorbeeld ook je mobiele telefoon kunt opladen.

De hoogwaardige materialen die voor deze watchwinder zijn gebruikt zijn onder andere hout, edelstaal en mineraalglas. De watchwinder heeft een zeer luxe en stijlvolle uitstraling en zal hiermee dan ook in geen enkel interieur misstaan. De Benson Black Series Pro 24.19 B is verkrijgbaar in het zwart. De buitenkant is voorzien van 12 verflagen en volledig gepolijst voor een prachtig resultaat.

Met al deze mogelijkheden, luxe uitstraling en functionaliteiten biedt Benson dus een zeer complete watchwinder van zeer hoge kwaliteit voor een mooie prijs. De Benson Black Series Pro 24.19.B watchwinder kan je gemakkelijk bestellen in onze webshop. Deze watchwinder wordt geleverd vanuit voorraad inclusief 2 jaar garantie, certificaat en handleiding.

Als officieel dealer van Benson bieden wij je de nieuwste watchwinder modellen, scherpe prijzen, levering uit voorraad en duidelijke garantie.

De nieuwe Paul Design Gentlemen 12 watchwinder

Geplaatst op 22 mei 2020 om 07:55 uur

De verzamelaar en liefhebber van automatische horloges zal een goede watchwinder een vrijwel onmisbaar accessoire vinden. De watchwinder voorkomt dat horloges die niet worden gedragen, stil komen te staan. Een watchwinder of ook wel horlogewinder genoemd, is er in vele soorten en maten. Behalve dat je graag kwaliteit en duurzaamheid ziet bij een dergelijk product, ter behoud van jouw automatische horloges, wil je natuurlijk dat de watchwinder er ook mooi uitziet en past in jouw interieur. Een watchwinder is namelijk niet alleen handig en functioneel, het is ook steeds meer een interieurstuk. Vaak geeft de aanblik van ronddraaiende horloges veel gesprekstof omdat veel mensen niet weten wat het is of wat het doet, maar het er wel heel leuk en interessant uitziet.

Paul Design Gentlemen 12 Macassar

Een watchwinder die we graag uitlichten is de Paul Design Gentlemen 12. Deze watchwinder is een prachtige kast die in verschillende kleuren leverbaar is. Het watchwinder merk Paul Design is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Dit merk voorziet in kwalitatief zeer goede watchwinders voor een uiterst scherpe prijs. Wat betreft de prijs-/kwaliteitverhouding van deze producten is dit merk dan ook een waardig concurrent voor verschillende merken die veel duurder zijn. Paul Design watchwinders worden ontworpen door jonge designers met een passie voor prachtige ontwerpen. De ontwerpen zijn strak, modern en voorzien van hoogstaande technologie. De fraaie designs hebben bovendien een luxe afwerking op detailniveau.

De Paul Design Gentlemen 12 watchwinder behoort tot de beste watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 12 horloges. Deze watchwinder is uitermate geschikt voor de verzamelaar met een kleine tot gemiddelde collectie. De Paul Design Gentlemen 12 is geschikt voor elk type automatisch horloge, ongeacht merk of type. Je windt probleemloos horloges op van Breitling, Rolex, IWC, Omega, Oris of Tag Heuer. Voor het ontwerp is gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals hout en glas. De bekleding is zwart van kleur en geeft een luxe uitstraling. Wat betreft de kast is er de keuze uit de kleuren Black Apricot, Black Shadow en Macassar.

De Paul Design Gentlemen 12 watchwinder beschikt over Japanse motoren die zeer energiezuinig zijn. Een van de vele voordelen van de watchwinder is dat ze voorzien zijn van zeer moderne techniek. Door middel van het touchscreen stel je de functies precies in zoals jij wilt en waardoor jouw horloges optimaal opgewonden worden. Je kan voor elke rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Bovendien beschikt deze functionele watchwinder over LED-verlichting, om de horloges goed in het zicht te houden. Als bijzondere extra’s heeft deze watchwinder een vingerprint systeem om de deur te openen en sluiten, en kan je de watchwinder instellen/bedienen via de afstandsbediening.

Als officieel dealer van Paul Design hebben wij de allernieuwste watchwinders op voorraad of zeer snel leverbaar. Elke watchwinder wordt geleverd met minimaal 2 jaar garantie en handleiding.

Heisse und Sohne Collector 70019/17 watchwinder

Geplaatst op 15 mei 2020 om 15:45 uur

Voor de echte liefhebber van automatische horloges die voor zijn of haar horlogeverzameling op zoek is naar een uiterst luxe watchwinder, biedt Heisse und Söhne een prachtige collectie watchwinders. Deze watchwinder collectie is het absolute neusje van de zalm op dit gebied. Niet alleen hoogwaardige materialen, hoogstaande techniek en een luxueus en modern design maken dat dit merk tot de top behoort. De combinatie van Duitse degelijkheid en Japanse energiezuinige en stille motoren draagt hier zeker aan bij. Met een Heisse und Söhne watchwinder bent u verzekerd van een watchwinder die betrouwbaar en duurzaam is en waarin u uw automatische horloges zonder omkijken eenvoudig en veilig kunt opwinden.

Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder

In de ruime collectie van Heisse und Söhne vinden we de Heisse & Söhne Collector 70019/17. Deze watchwinder biedt ruimte voor acht horloges en is hiermee niet alleen geschikt voor de liefhebber, maar ook zeker voor de verzamelaar. Dit model watchwinder behoort tot de meest luxe vormgegeven watchwinders. De watchwinder is vervaardigd uit onder andere hout en mineraalglas en is aan de binnenzijde netjes afgewerkt met een zwarte bekleding. Onder meer de metalen voet van de watchwinder geeft het modell zijn luxe uitstraling.  De fraaie houten kast die gemaakt wordt in Duitsland, straalt een zekere allure en klasse uit. Kortom, de Heisse und Söhne Collector 70019/17 is een watchwinder met een luxe uitstraling en mooie afwerking en zal in elk interieur een echte eyecatcher zijn en uw horlogeverzameling extra mooi doen uitkomen.

Wat betreft de techniek vindt u in de Heisse und Sohne Collector 70019/17 alles wat u wenst. Middels het LCD scherm stelt u eenvoudig het aantal rotaties per dag in. De rotoren zijn individueel instelbaar en dus specifiek per horloge te bedienen.  Daarnaast is dit topmodel voorzien van LED verlichting en uiteraard een overwind protectie. De watchwinder biedt drie programma’s, te weten: CW, CC en Alternate. De Collector 70019/17 is bovendien, net als de overige modellen in de collectie, geschikt voor alle soorten automatische horloges. Dit ongeacht het type of merk horloges. Tijdens het opwinden van uw horloges houdt u goed zicht op de horloges, wat een prachtig gezicht is voor de echte liefhebber.

Als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders hebben wij de meeste modellen op voorraad en snel leverbaar. Met meer dan 15 jaar ervaring en samenwerking met dit Duitse merk garanderen wij u kwaliteit, duurzaamheid en veilig opwinden van uw automatische horloges. Elke Heisse & Söhne watchwinder wordt geleverd in een stevige verpakking met 2 jaar garantie en handleiding. Wij verzenden wereldwijd via Fedex en DPD. Uiteraard kunt u betalen met uw creditcard, iDeal, Paypal of reguliere bankoverschrijving.

Uniek in prijs en kwaliteit: Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 12 mei 2020 om 14:42 uur

Wanneer u op zoek gaat naar een perfecte watchwinder voor uw automatische horloges, zult u merken dat u terecht komt in een ruime markt met veel keuze wat betreft de prijsklassen, technische mogelijkheden, capaciteit en uitstraling. Daarnaast komt natuurlijk dat er diverse gerenommeerde merken zijn die kwalitatief goede watchwinders aanbieden. Een bekend Nederlands merk dat uitstekende watchwinders maakt is Benson. Benson levert watchwinders in verschillende categorieën wat betreft techniek en capaciteit.

De collectie van Benson is dus zeer gevarieerd. Een mooie serie binnen de collectie van Benson zijn de Benson Smart-Tech II watchwinders. Deze watchwinders bieden een capaciteit voor twee tot zes horloges en zijn dus geschikt voor de liefhebber en kleinere verzamelaar. De moderne designs hebben daarnaast een luxe uitstraling en zijn vervaardigd uit onder andere hout en glas. Benson weet met haar watchwinders een absoluut unieke prijs-/kwaliteit verhouding te leveren.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

Wat betreft de techniek biedt Benson met deze serie diverse mooie functionaliteiten en extra’s. De watchwinders zijn om te beginnen voorzien van krachtige Japanse motoren. Deze motoren zijn niet alleen zuinig in energieverbruik, maar blijven ook op de langere termijn zeer stil in gebruik. Dit is voor veel liefhebbers een belangrijke vereiste bij de keuze voor een goede watchwinder, voor een optimaal gebruiksgemak en comfort.  Wat verder opvalt is het lichtgevende innovatieve touchscreen, waarmee de watchwinder uiterst eenvoudig kan worden bediend. Hiermee is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Ook van een powerwinding functie zijn de uiterste complete Benson Smart-Tech II watchwinders voorzien, hiermee kunt u uw horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. De LED verlichting zorgt er bovendien voor dat u altijd een zeer goed zicht op uw horloge(s) houdt tijdens het opwinden.

Als de kerst op de taart bieden de Benson Smart-Tech II watchwinders extra opbergmogelijkheid voor andere sieraden of horloges en bijvoorbeeld manchetknopen, middels een lade. De watchwinders zijn bovendien geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type. Dankzij het unieke veersysteem zijn de horlogehouders geschikt voor zowel kleine als grotere horloges.

In onze webshop kunt u terecht voor de Benson Smart-Tech II watchwinders. Wanneer u een Benson Smart-Tech II watchwinder bestelt bij BensonTrade, ontvangt u deze met handleiding en een jaar garantie. Wij leveren deze watchwinders over het algemeen uit voorraad, zodat u uw gewenste watchwinder vlot in huis heeft.

Paul Design watchwinder geschikt voor elk automatisch horloge

Geplaatst op 29 april 2020 om 13:41 uur

Wanneer u op zoek bent naar een watchwinder van goede kwaliteit, zult u misschien geneigd zijn te kiezen voor een Zwitsers of Duits merk. Deze staan tenslotte bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Toch zijn er ook nog diverse andere mooie watchwinder merken met een andere afkomst, welke watchwinders bieden van zeer goede kwaliteit en daarnaast een stijlvolle uitstraling hebben. Een voorbeeld van zo’n merk is Paul Design watchwinders. Dit Engelse watchwinder merk is nog relatief jong, maar wist toch al naam te maken binnen deze markt. De designs van Paul Design, zijn ontworpen door Paul Chen. Deze vakman heeft veel ervaring op dit gebied en weet dan ook exact waar een goede watchwinder aan zou moeten voldoen.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Paul Design watchwinders weet als geen ander te concurreren met bekende watchwinder merken door een combinatie van kwaliteit, klasse en betaalbaarheid. Het merk is dan ook zeker het overwegen waard. Paul Design maakt voor hun luxe designs gebruik van mooie materialen als leder, prachtig hout en glas en staat dan ook bekend om de fraaie kasten. Door de combinatie van deze materialen en het moderne design van de watchwinders, hebben deze een luxe en chique uitstraling, waarmee ze in geen enkel interieur zouden misstaan. De watchwinders van Paul Design zijn er voor twee tot wel twaalf horloges. Hiermee is er een Paul Design watchwinder beschikbaar voor de liefhebber met een paar horloges, maar ook voor de verzamelaar met een uitgebreidere collectie automatische horloges. De watchwinders van Paul Design zijn daarnaast geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type. De watchwinders zijn dan ook voorzien van flexibele horlogehouders.

De watchwinders van Paul Design zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel en voorzien van de meest geavanceerde technologieën. Met het innovatieve touchscreen is de watchwinder gemakkelijk in te stellen wat betreft onder andere draairichting en aantal omwentelingen per dag. Ook zijn de watchwinders voorzien van LED verlichting, wanneer u deze inschakelt heeft u een perfect zicht op uw horloges. De Japanse motoren waarmee de Paul Design watchwinders zijn uitgerust, zijn bovendien zeer stil in gebruik, wat zorgt voor een optimaal gebruikscomfort.

Wij bieden een ruim assortiment Paul Design watchwinders, met voor elke horlogeliefhebber en -verzamelaar een passend alternatief. Wanneer u een Paul Design watchwinder bestelt in onze webshop bent u niet alleen verzekerd van een watchwinder van hoge kwaliteit, maar ook van de benodigde en passende service. Wij zijn met onze shops Watchwinders.nl en BensonTrade.nl officieel dealer van Paul Design, en daardoor in staat de nieuwste collecties te leveren, tegen scherpe prijzen en met de juiste service.

Duitse kwaliteit met een Chronovision watchwinder

Geplaatst op 22 april 2020 om 20:31 uur

Een watchwinder van goede kwaliteit die geschikt is om alle soorten automatische horloges, ongeacht merk of model, op te winden hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn diverse watchwinder merken die alles bieden wat je nodig hebt als horlogeliefhebber of horlogeverzamelaar, en toch betaalbaar zijn. Een goed voorbeeld van een dergelijk merk is Chronovision uit Duitsland.

Chronovision is een jong merk dat zich de laatste jaren specifiek heeft gericht op compacte watchwinders met een modern design. De Chronovision One is het populairste model van het merk en is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Doordat de watchwinder via een app volledig in te stellen is qua draairichting en aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) kan je deze perfect gebruiken om jouw automatische horloge op te winden. De Bluetooth functie maakt verbinding van jouw mobiele telefoon met de watchwinder. Het maakt hierbij niet uit of je een automatisch horloge van Seiko, Oris, Tag Heuer of Breitling hebt. De Chronovision One watchwinders winden elk horloge professioneel en veilig op.

Chronovision One watchwinder

Het hart van de Chronovision One watchwinder is een in Duitsland ontwikkelde en geproduceerde motor. Deze motor is sterk genoeg voor zwaardere horloges en vrijwel stil in gebruik. Je kan dit type watchwinder dus prima op je bureau of naast je bed zetten. Zoals gezegd is het design modern en kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen. Er is keuze uit diverse materialen en kleuren.

De Chronovision One watchwinder is al verkrijgbaar vanaf 479,00 euro (incl. 21% BTW). Wanneer je meerdere automatische horloges hebt kan je natuurlijk meerdere exemplaren van deze watchwinder kopen, die je bij elkaar of juist los van elkaar kan neerzetten. Maar als je bijvoorbeeld 3 of meer automatische horloges hebt die je wilt opwinden in een watchwinder, dan kan je ook kijken naar de grotere modellen van Chronovision. Deze Chronovision Ambiance watchwinders zijn geschikt voor 3, 4, 6, 8, 12 en zelfs 15 horloges. De modellen voor het opwinden van 3 automatische horloges beginnen bij 3490,00 euro (incl. 21% BTW). Voor dit bedrag koop je een perfect afgewerkte watchwinder met 3 Duitse motoren die elk willekeurig automatisch horloge van energie voorzien in extreme luxe en stilte. De glazen deur biedt een perfect zicht op de ronddraaiende horloges, eventueel verlicht door het ingebouwde LED licht die je eenvoudig aan en uit kunt zetten.

Ben je op zoek naar een watchwinder voor één horloge dan kies je voor de Chronovision One watchwinder. Heb je toch liever een grotere watchwinder voor meerdere horloges dan zijn de Ambiance modellen van dit merk aan te raden. Je koopt dan niet enkel een watchwinder, maar meer een luxe interieurstuk dat een echte eyecatcher is in elk interieur.

Als officieel dealer van Chronovision bieden wij op elke watchwinder 3 jaar garantie. Uiteraard wordt elke watchwinder geleverd met handleiding. Wij verzenden wereldwijd aangetekend en verzekerd via DPD, Fedex of PostNL. Je kan betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of reguliere bankoverschrijving.

Heb je vragen over watchwinders, een bepaald merk of over de Chronovision watchwinders? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van deze horlogeaccessoire kunnen wij u zeker verder helpen!

Kunstwinder watchwinder | Luxe en origineel

Geplaatst op 15 april 2020 om 10:05 uur

Een watchwinder is een “must have” horlogeaccessoire. Watchwinders zijn er in veel verschillende soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Voor de ene liefhebber is een watchwinder enkel een functioneel en onmisbaar accessoire voor zijn automatische horloges, voor de ander is het daarnaast ook in esthetisch opzicht een waardevolle toevoeging aan verzameling en interieur. Dit laatste heeft het luxe watchwinder merk Kunstwinder watchwinders, afkomstig uit de Verenigde Staten, heel goed begrepen. De naam zegt het al, dit merk voorziet niet alleen in een functionele watchwinder, maar biedt echte kunstwerken op zich. De oprichter van dit exceptionele merk, Valentin Balter besloot zelf watchwinders te gaan produceren toen hij in geen enkele bestaande watchwinder precies kon vinden wat hij zocht. Waar hij naar op zoek was, was de gouden combinatie van kwaliteit, creativiteit en originaliteit. Deze combinatie is dan ook duidelijk terug te zien in de collectie van Kunstwinder watchwinders.

Elke Kunstwinder watchwinder wordt met de hand vervaardigd en is met recht een ‘piece of art’ te noemen. Zeer hoogwaardige materialen zoals chroom, nikkel en goud passeren de revue. Uniek en origineel, dat zijn de ontwerpen van Kunstwinder watchwinders zonder meer. Maar ook op het gebied van techniek en innovatie heeft het merk heel wat in zijn mars. Elk automatisch horloge wordt met behulp van deze watchwinders op een unieke manier van de benodigde energie voorzien. Dit is tegelijkertijd zeer fascinerend om te zien. De watchwinders zijn geluidsarm en energiezuinig in gebruik.

De watchwinders van Kunstwinder zijn, mede door de kleine productie, zeer exclusief. Het topmodel van dit merk is de ‘Oil Baron’, dit is het eerste model dat dit kunstzinnige merk op de markt bracht en is altijd zeer populair gebleven.  Dit design symboliseert de manier waarop olie uit de grond wordt gepompt. De watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of model en is zelfs verkrijgbaar met goud. Een ander mooi model binnen de collectie is het ‘Ferris Wheel’, dit design is geïnspireerd op het kermis rad en geeft bij opwinding van een horloge een prachtig en intrigerend beeld. Beide watchwinders zijn geschikt voor het gebruik voor twee horloges tegelijkertijd. Een Kunstwinder watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge.

Als officieel dealer leveren wij elke watchwinder in een stevige verpakking met adapter, twee jaar garantie en handleiding. Wij bieden u niet alleen een snelle levering, maar ook een duidelijke garantie en service. Wij verzenden wereldwijd via Fedex, DPD of PostNL. Uiteraard kunt u betalen via uw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Swiss Kubik watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 10 april 2020 om 12:13 uur

Als je één of twee automatische horloges hebt is een watchwinder handig om jouw horloges op te winden zodat ze niet meer stilstaan. Dit voorkomt een hoop gedoe met handmatig opwinden en de tijd en/of datum opnieuw instellen. Daarnaast zorgt de watchwinder ervoor dat jouw favoriete horloge direct klaar is om te dragen. Je bespaart dus ook een hoop tijd!

Er zijn diverse watchwinders voor 2 horloges, denk aan de Smart-Tech of Black Series watchwinders van het Nederlandse merk Benson. Deze watchwinders hebben Japanse motoren. Als je op zoek bent naar een Zwitserse watchwinder die voorzien is van Zwitserse motoren kom je al snel uit bij merken zoals Swiss Kubik en RDI. Of bij Bernard Favre, maar dit merk zit in het hogere prijssegment.

Swiss Kubik watchwinders zijn wereldwijd bekend. Dit merk produceert al jaren kwalitatief zeer goede watchwinders die elk automatisch horloge probleemloos opwinden. Deze watchwinders zijn voorzien van sterke Zwitserse motoren en mogen het predicaat Swiss made dragen omdat vrijwel alle onderdelen waarmee de watchwinder is geproduceerd uit Zwitserland afkomstig zijn.

De Swiss Kubik watchwinders voor 2 horloges bieden eigenlijk alles wat je nodig hebt voor het goed en veilig opwinden van 2 automatische horloges. De watchwinder is zoals gezegd Swiss made, compact vormgegeven en functioneert op een set AA batterijen tot wel 3 jaar. Dat is uitzonderlijk omdat je hierdoor zeer flexibel bent waar je de watchwinder wilt neerzetten. Je hebt geen netstroom (adapter) nodig en je kan de watchwinder voor 2 horloges zelfs in een kluis neerzetten. Een andere optie is om de watchwinder mee te nemen op reis of vakantie.

Swiss Kubik double watchwinder

Door middel van de USB aansluiting kan je de watchwinder zelf personaliseren qua instellingen. De watchwinder is standaard ingesteld op 950 TPD (turns per day) wat genoeg is voor de meeste automatische horloges. Maar je kan de watchwinder dus zelf instellen voor jouw specifieke automatische horloge. Dit is erg handig, want je kan de ene rotor anders instellen dan de andere rotor. Je bent dus volledig flexibel met een Swiss Kubik watchwinder voor 2 horloges.

De watchwinders voor 2 horloges van Swiss Kubik zijn in verschillende soorten en materialen verkrijgbaar. Je kan kiezen uit carbon fibre, zwart of bruin leder, macassar of wenge hout. Voor elke stijl heeft Swiss Kubik een geschikte watchwinder. Optioneel zijn de watchwinders leverbaar met een plexiglaasje dat je op de watchwinder kunt bevestigen als een soort deurtje. Hierdoor zijn de horloges in de watchwinder extra beschermd.

Een Swiss Kubik watchwinder voor 2 horloges begint vanaf 1550,00 euro. Voor deze prijs krijg je een uitstekende Swiss made watchwinder die probleemloos 2 automatische horloges opwindt. Daarnaast wordt elke watchinder van dit Zwitserse merk geleverd met 3 jaar garantie en handleiding.

Als officieel dealer van Swiss Kubik bieden wij de nieuwste collecties. Wij hebben in ons magazijn in Uden een ruime collectie op voorraad voor snelle verzending. Uiteraard verzenden wij wereldwijd via Fedex, PostNL en DPD. In onze webshop kan je betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

De nieuwe Paul Design Gentlemen watchwinders

Geplaatst op 4 april 2020 om 10:32 uur

Paul Design, een watchwinder merk uit Groot-Brittannië, is in een paar jaar tijd erg populair geworden. Het merk vervaardigt hoogstaande watchwinders tegen aantrekkelijke prijzen. Deze combinatie is interessant voor liefhebbers van automatische horloges. De nieuwe Paul Design Gentlemen watchwinders winden alle automatische horloges, ongeacht merk of model, professioneel en veilig op. Het leuke aan deze watchwinders is dat ze er ook ontzettend mooi uitzien. De designs zijn van een hoog niveau!

De Paul Design Gentlemen watchwinders zijn geschikt voor 4, 6, 8 en 12 automatische horloges. De Japanse motoren kunnen individueel bediend worden via het moderne touchscreen. Uiteraard kan je via het touchscreen de draairichting en het aantal TPD (turns per day) snel en gemakkelijk instellen. Je kan een Breitling horloge rechtsom laten draaien op 600 TPD en een IWC horloge linksom op 900 TPD. Met deze watchwinder heb je alle mogelijkheden.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder

De Paul Design Gentlemen watchwinders zijn gemaakt van hout en leverbaar in 3 stijlen; black shadow, black apricot en macassar. Deze stijlen geven de watchwinders een luxe en professionele uitstraling. De watchwinders hebben ingebouwde LED verlichting waardoor alle horloges tijdens het opwinden mooi verlicht worden. In de avond of nacht is dit een zeer bijzondere aanblik.

De Paul Design Gentlemen watchwinders hebben nog een leuke extra; een vingerprint systeem aan de zijkant van de kast waarmee de watchwinder geopend kan worden. De deur opent zich door een vinger tegen de sensor te plaatsen waarna de deur open gaat. Dit zorgt voor veiligheid en gemak wanneer je een horloge in de watchwinder wilt plaatsen of eruit wilt halen.  

Met de afstandbediening kan je elke instelling op afstand activeren. Bijvoorbeeld vanuit jouw luie stoel of uit bed. Dit maakt de Paul Design Gentlemen watchwinders extreem functioneel in gebruik.

Elke horlogehouder is instelbaar en flexibel waardoor ze geschikt zijn voor alle type horloges. Kleine of juist grote horloges kunnen eenvoudig op de horlogehouder bevestigd worden. De horlogehouder klik je vervolgens vast waardoor het horloge niet uit de watchwinder kan vallen.

De fraai vormgegeven Paul Design Gentlemen 6 Black Shadow is onze favoriete watchwinder binnen deze serie. De Gentlemen 6 Black Shadow is niet alleen zeer fraai qua design en materiaalgebruik, het biedt ook alle opties om een automatisch horloge goed op te winden. De houten kast geeft de watchwinder een natuurlijke en duurzame uitstraling, waardoor de watchwinder past in elk interieur.

Zoek jij een luxe watchwinder om jouw automatische horloges goed op te winden? Dan is een Paul Design Gentlemen watchwinder een uitstekende optie! Wij zijn officieel dealer van Paul Design en bieden levering uit voorraad, wereldwijde verzending en transparante garantie. Wij verpakken elke Paul Design watchwinder zeer goed en uiteraard zijn een handleiding en 2 jaar garantie inclusief.

De nieuwe Paul Design Gentlemen watchwinders zijn leverbaar vanaf 990,00 euro (Paul Design Gentlemen 4 watchwinders) en lopen op tot 1980,00 euro (Paul Design Gentlemen 12 watchwinders).