Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Swiss Kubik watchwinders voor automatische horloges

Geplaatst op 21 april 2019 om 07:37 uur

Al meer dan 10 jaar vervaardigd Swiss Kubik haar watchwinders met de hand in Genève. Dit geheel in lijn met het Zwitsers gedachtegoed op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Ook van al hun leveranciers verwachten zij de sublieme Zwitserse kwaliteit. Mede om deze reden en vanwege het feit dat zij de lijntjes kort willen houden, zijn hun leveranciers binnen een straal van 50 km van Genève gevestigd.

Innovatie en ontwikkeling staan bij Swiss Kubik, naast een zeer hoge kwaliteit, hoog in het vaandel. De 6e generatie Swiss Kubik watchwinders is dan ook al een feit. En dat binnen een tijdsbestek van 10 jaar. De Swiss Kubik watchwinders zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie en een uitstekende Zwitserse motor. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges, bijvoorbeeld van merken zoals Breitling, Rolex, Omega, Tag Heuer en Patek. Hoewel de frequentie van het aantal omwentelingen van de Swiss Kubik watchwinders overeenkomt met de meeste automatische horloges, is deze ook in te stellen zodat het geheel perfect op elkaar afgestemd is.

Swiss Kubik ABS geel

De modellen uit de collectie Swiss made watchwinders van Swiss Kubik zijn klein, compact en in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Enkel de beste materialen worden geselecteerd voor de watchwinders. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van hout, leder en aluminium. Optioneel zijn de beschermglaasje bij de watchwinders. Met een Swiss Kubik watchwinder beschermt u uw horloge(s) tegen slijtage en beschadiging en u zorgt daarnaast voor een optimale energie- en olievoorziening.

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren wij elke watchwinder met 3 jaar garantie en handleiding. De meest populaire modellen zijn op voorraad en direct leverbaar. Daarnaast spaart u bij elke bestelling voor korting op een volgende bestelling. Die korting kan oplopen tot wel 12,5%.

Kunstwinder watchwinders uit de VS

Geplaatst op 18 april 2019 om 15:47 uur

Kunstwinder watchwinders komen voort uit een zoektocht van de ingenieur Valentin Balter. Waar zijn verzameling horloges zich uitbreidde, was hij op zoek naar een watchwinder die ervoor zorgde dat zijn automatische horloges bleven lopen, tegen beschadiging en slijtage beschermd werd en tegelijkertijd zicht bood op het gehele horloge. Daarnaast wilde hij dat het een waardige aanvulling zou zijn op zijn collectie. Toen hij zijn ultieme watchwinder niet kon vinden, besloot hij zelf watchwinders te gaan ontwerpen. Het resultaat mag er zijn. Kunstwinder watchwinders staan voor originaliteit en kwaliteit. De combinatie van functionaliteit en creativiteit in esthetisch opzicht was degene waarnaar Valentin Balter destijds zelf naar op zoek was geweest.

Kunstwinder watchwinder

Kunstwinder watchwinders bieden unieke en exclusieve ontwerpen, welke in geen enkel interieur zullen misstaan. Het is een kunstwerk op zich en daarmee zeker de naam waardig. Naast de unieke designs, onderscheidt het merk zich door een unieke wijze van opwinding van automatische horloges. De prachtige ontwerpen worden gemaakt in de VS. Het eerste ontwerp werd direct het bekendste en populairste model binnen de collectie, genaamd de Oil Baron watchwinder. Hiervoor zijn fraaie en hoogwaardige materialen gebruikt als goud, nikkel en mineraalglas. Deze watchwinder biedt ruimte voor twee horloges en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

Kunstwinder watchwinders behoren tot het hogere segment en daardoor zijn ze uitermate geschikt voor de echte horlogeliefhebber die niet alleen bijzondere automatische horloges wilt, maar ook een prachtige watchwinder om de horloges optimaal van energie te voorzien en te genieten van de manier waarop de horloges worden opgewonden.

Elke Kunstwinder watchwinder wordt geleverd in een chique box met handleiding en 2 jaar internationale garantie. Bent u op zoek naar een speciale watchwinder die zijn naam eer aandoet? Dan is een watchwinder van dit Amerikaanse merk absoluut een goede keuze!

Heisse und Sohne watchwinders voor automatische horloge

Geplaatst op 13 april 2019 om 19:49 uur

Het premium watchwinder merk Heisse & Söhne is op gebied van watchwinders een naam die staat voor stijl, sublieme kwaliteit en betrouwbaarheid. Heisse & Söhne is afkomstig uit het Sauerland in Duitsland. Het merk kenmerkt zich door moderne en stijlvolle ontwerpen en zeer betrouwbare opwind techniek. Een Heisse & Söhne watchwinder biedt u optimale opwinding van uw automatische horloges en een elegante opbergplaats voor uw waardevolle horloges.

Een watchwinder voorziet in de juiste olie- en energievoorziening waardoor slijtage en beschadiging aan het horloge worden voorkomen. Naast de reguliere collectie watchwinders biedt Heisse & Söhne diverse kluizen aan met ingebouwde watchwinders. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en bieden dan ook de meest optimale bescherming. Deze Heisse & Söhne kluizen met ingebouwde watchwinders zijn in verschillende beveiligingsklassen verkrijgbaar, zodat de horloges in de kluis eenvoudig te verzekeren zijn.

Heisse & Söhne watchwinders

De verschillende Heisse & Söhne watchwinders zijn zeer uiteenlopend in zowel capaciteit als ontwerp en materiaalgebruik. Dit maakt dat er voor elke horlogeliefhebber een Heisse & Söhne watchwinder te vinden is die voldoet aan zijn of haar wensen. Er is bewust gekozen voor het gebruik van contrasterende materialen zoals hout, edelstaal en glas, waardoor de diverse ontwerpen een unieke uitstraling hebben. De luxueuze stijl van de designs van Heisse & Söhne is een chique toevoeging aan een stijlvolle verzameling van fraaie horloges. De innovatieve techniek komt terug in onder andere de LCD bediening, LED verlichting en instellingen voor bijvoorbeeld het aantal omwentelingen per dag en de draairichting.

Wij leveren, als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders, elke watchwinder met 2 jaar garantie en handleiding.

Benson Black Series watchwinders 2019

Geplaatst op 5 april 2019 om 15:18 uur

Elke liefhebber van automatische horloges weet dat een watchwinder een enorm handige accessoire is. Met een goede watchwinder staan jouw automatische horloges nooit meer stil. Dit is belangrijk voor het behoud van de horloges maar vooral erg handig omdat jouw horloges altijd klaar zijn om te dragen, zonder dat je de tijd, datum of andere complicaties moet instellen. Een watchwinder bespaart tijd maar zorgt er ook voor dat je één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge, de kroon, weinig hoeft te openen. Hierdoor is er minder risico de kroon en zelfs het uurwerk (via de stift) te beschadigen. Een defecte kroon of zelfs stift waarmee de kroon aan het uurwerk is verbonden kan leiden tot een kostbare reparatie. 

In onze collectie hebben we verschillende merken watchwinders. Alle merken hebben wij geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid, prijs en de reputatie van het merk. Wij vinden dat een watchwinder perfect moet passen bij jouw horlogecollectie en daarom zijn we officieel dealer van 14 watchwinder merken, zodat er altijd een goede watchwinder bij zit voor jou als horlogeliefhebber. 

Benson Black Series watchwinder

Het Nederlandse watchwinder merk Benson is één van onze favoriete watchwinder merken. Niet alleen omdat Benson een Nederlands bedrijf is, wel omdat ze zeer goede kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat de Benson watchwinders enorm populair zijn in binnen- en buitenland. In 2016 heeft Benson de uiterst succesvolle Benson Black Series watchwinders op de markt gebracht. Deze serie watchwinders kenmerkt zich door een zeer luxe design, fraaie materialen, moderne en betrouwbare techniek en interessante winkelverkoopprijzen. De Benson Black Series watchwinders worden inmiddels in meer dan 20 landen verkocht door ongeveer 200 officiële dealers. 

De Benson Black Series watchwinder collectie biedt verschillende watchwinders qua capaciteit, kleur en prijs. De watchwinders winden elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, probleemloos op doordat de watchwinders alle functies hebben die nodig zijn om een automatisch horloge van energie te voorzien. De Benson Black Series watchwinders kan je rechtsom, linksom en afwisselend laten ronddraaien. Daarnaast kan je het aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) instellen op 600, 900, 1200, 1500, 1800 en 2100. Hierdoor kunt u elke rotor, en dus elk horloge, individueel instellen naar de opwind vereisten van elk automatische horloge. De watchwinders worden bediend via het touchscreen en fraai verlicht door de ingebouwe LED verlichting. Daarnaast, en zeker niet onbelangrijk, biedt elke Benson Black Series watchwinder extra opbergruimte voor andere horloges en/of sieraden. Op deze manier houd je alle horloges en sieraden veilig bij elkaar en ben je snel klaar wanneer je van horloge wilt wisselen. In de tussentijd zorgt de Benson Black Series watchwinder ervoor dat alle automatisch horloges netjes opgewonden worden en dus direct klaar zijn om te dragen. 

Benson Black Series watchwinders

Ben je op zoek naar een goede watchwinder voor jouw horlogecollectie? Wil je kwaliteit maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is een Benson Black Series watchwinder absoluut een goede keuze! 

Luwima watchwinders uit Duitsland

Geplaatst op 3 april 2019 om 08:22 uur

Een echte horlogeverzamelaar en liefhebber onderkent de waarde van een goede watchwinder. Een watchwinder van goede kwaliteit zorgt ervoor dat u uw waardevolle horloge(s) kunt beschermen tegen slijtage en dat deze nauwkeurig op tijd blijft lopen, ook wanneer u deze niet draagt. Een watchwinder is niet alleen fraai maar vooral praktisch.

Een uitzonderljk merk binnen onze collectie watchwinders is Luwima. Luwima onderscheidt zich van andere merken doordat het merk voorziet in een unieke wijze van het opwinden van automatische horloges en is daarnaast een echte eye catcher binnen uw interieur en verzameling. De stijlvolle ontwerpen zijn uniek en modern. Door een andere benadering te kiezen dan de geijkte watchwinders en innovatief te werk te gaan, wist Luwima één van de meest interessante watchwinder merken op de markt te worden. Hierdoor zijn de Luwima watchwinders in korte tijd zeer populair geworden.

Luwima watchwinder

De ontwerpen van de Luwima watchwinders bieden ruimte voor meerdere horloges en er is keuze uit diverse kleuren en varianten, waardoor er voor elke persoonlijkheid een passende watchwinder te vinden is.  Elk onderdeel van de watchwinders is op maat gemaakt en gefreesd. Dit is geheel volgens de gedachte waar Luwima waarde aan hecht, namelijk ‘vorm volgt functie’. De watchwinders zijn gemaakt van aluminium, vanwege de duurzaamheid, sterkte en tegelijkertijd lichte gewicht van het materiaal. In een watchwinder van Luwima komen kwaliteit, originaliteit en passie voor horloges samen.

Bent u op zoek naar een watchwinder in het hogere segment omdat u het beste wilt voor uw automatische horloges? Een Luwima watchwinder is absoluut aan te bevelen! Bekijk hier de actuele Luwima watchwinder collectie.

Swiss Kubik watchwinders voor meer dan 1 horloge

Geplaatst op 21 maart 2019 om 14:44 uur

Een watchwinder is een essentieel accessoire voor de echte horlogeliefhebber en verzamelaar. In de eerste plaats zorgt een watchwinder ervoor dat een horloge (of meerdere horloges) van beweging wordt voorzien om ervoor te zorgen dat het blijft lopen, daarnaast zorgt deze ook voor een juiste oliebalans. Hiermee voorkomt u slijtage en beschadiging aan uw horloge(s). Buiten dat biedt de juiste watchwinder een veilige opbergplaats voor uw verzameling.

Swiss Kubik watchwinders staan voor 100% Zwitserse kwaliteit. Dit betekent ook dat zij al hun leveranciers zoeken binnen een straal van 50 km van hun bedrijf in Genève, Zwitserland. Door deze keuze te maken houden zij de lijntjes kort en hebben ze de garantie dat al hun leveranciers net als zij werken volgens de hoge Zwitserse kwaliteitsstandaarden. Dit is belangrijk m.b.t. kwaliteit en duurzaamheid.

Swiss Kubik Triple watchwinder

Swiss Kubik maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie op het gebied van watchwinders. Innovatie en ontwikkeling staan bij hen dan ook hoog op het prioriteitenlijstje. De Swiss made watchwinders van Swiss Kubik zijn er niet alleen voor 1 horloge, maar ook voor grotere horlogecollecties. Bijvoorbeeld voor 1 horloge, 2 horloges, 3 horloges, 4 horloges oplopend tot wel 16 horloges. De grotere capaciteit van deze watchwinders maakt ze zeer interessant voor de echte verzamelaar. De Swiss Kubik watchwinders voor meer horloges zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn qua design stijlvol en compact te noemen en werken op batterijen. Er is daarnaast keuze uit verschillende mooie materialen zoals aluminium, leder en hout. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat Swiss Kubik altijd een goede keuze is als watchwinder voor uw automatische horloge(s).

Als officieel dealer leveren wij alle Swiss Kubik watchwinders met 3 jaar garantie, stevige verpakking en handleiding. De meest populaire Swiss Kubik watchwinders leveren wij vanuit voorraad en heeft u binnen enkele dagen in huis.

Boda Concept watch winders | Collectie 2019

Geplaatst op 14 maart 2019 om 16:24 uur

Een echte horlogeliefhebber kan er niet buiten, een watchwinder. U kunt uw horloge(s) veilig opbergen in een watchwinder, waarmee u deze beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo voorkomt u slijtage en beschadiging van uw horloge. Maar een watchwinder zorgt er met name voor dat uw horloge wordt voorzien van de benodigde energie door de juiste beweging te bieden. Hierdoor blijft uw horloge ook lopen wanneer u deze niet draagt. Zo kunt u ervan op aan dat uw horloge de tijd en datum nauwkeurig blijft weergeven. Ook is het nodig dat horloges worden voorzien in de juiste olievoorziening. Ook hiervoor is een watchwinder ideaal.

Boda Concept watchwinder

Boda Concept watchwinders is een relatief nieuw merk op de watchwinder markt. Maar hiermee niet minder het overwegen waard. Boda Concept produceert kwalitatief hoogwaardige watchwinders voor een mooie prijs. Qua uitstraling kenmerkt Boda Concept zich door rustige designs en fraai materiaalgebruik. Ze zijn verder voorzien van stille Japanse motoren, touchscreens en geschikt voor alle automatische horloges ongeacht merk of model. Er is keuze uit diverse watchwinders met verschillende capaciteit. Zo zijn er watchwinders met ruimte voor 2 horloges, maar ook met ruimte voor wel 12 horloges.

Het populairste model van Boda Concept is de D12. Deze watchwinder biedt ruimte voor 12 horloges, welke elk afzonderlijk in draairichting en aantal omwentelingen per dag kunnen worden ingesteld. De mooie materialen zoals hout en glas geven deze watchwinder een luxueuze uitstraling.

Als officieel dealer van Boda Concept watchwinders hebben wij een ruime collectie op voorraad en direct leverbaar.

Ultieme watchwinders van Bernard Favre

Geplaatst op 9 maart 2019 om 17:27 uur

Wie op zoek is naar een watchwinder van uitermate hoge kwaliteit en een unieke luxe uitstraling is bij Bernard Favre aan het juiste adres. Bernard Favre watchwinders is een grote naam in de wereld van kwaliteitshorloges en watchwinders. Niet voor niets mogen zij namen als Hublot, Parmigiani, Greubel Forsey, Chopard en Piaget tot hun klantenkring rekenen. Bernard Favre watchwinders zijn dan ook de watchwinders voor de echte horlogeliefhebber. De unieke ontwerpen zijn van volledig Zwitsers fabricaat, waarmee de hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd is. Een watchwinder van Bernard Favre is dan ook een zeer duurzaam product, waar u gedurende lange tijd plezier van zult hebben.

Het gebruik van prachtige materialen en een uniek opwindsysteem maken dat de watchwinders van Bernard Favre een kunstwerk op zich te noemen zijn. Het opwinden van de horloges is een prachtig gezicht. De driedimensionale watchwinders draaien als het ware om hun eigen as, met deze beweging worden de horloges van de benodigde energie voorzien. Dit systeem wordt het zogenaamde 'planet winding system' genoemd. Het opwinden van de automatische horloges is niet alleen een prachtig gezicht, maar zorgen ook voor exact de juiste beweging om het horloge op te winden en daardoor van energie te voorzien. Daarnaast beschermt de watchwinder het horloge tegen slijtage, door onder andere te zorgen voor een juiste olievoorziening en veilige opbergplaats. 

Voor de ontwerpen worden hoogwaardige materialen gebruikt, zoals edelstaal, leder en glas. Over de watchwinder kan een glazen stolp geplaatst, wat de luxe uitstraling completeert. De Bernard Favre Planet watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie, luxe verpakking en duidelijke handleiding. Wij hebben diverse watchwinders van dit Zwitserse merk op voorraad waardoor wij snel wereldwijd kunnen leveren.

Bernard Favre Planet watchwinder gold

Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 7 maart 2019 om 16:58 uur

Benson Watchwinders biedt een innovatieve opwind-technologie voor automatische horloges. Uw automatische horloge wordt hiermee voorzien van de juiste beweging om het horloge op te winden. Daarnaast bieden de watchwinders bescherming tegen slijtage door een veilige opbergplaats te bieden. Ook de olievoorziening wordt door de watchwinder op het juiste peil gehouden. Kortom, een onmisbaar accessoire wanneer u een liefhebber bent van automatische horloges.

Benson Watchwinders onderscheidt zich door de ontwikkeling van de watchwinders in eigen beheer te houden. Hiermee zijn zij perfect in staat de controle over zowel de materialen, techniek, productie en afwerking te behouden en weten zij dus de gewenste hoge kwaliteit te waarborgen. Zij hechten veel waarde aan innovatie en vakmanschap en dit komt dan ook tot uiting in de tegelijkertijd betaalbare kwaliteit van hun producten.

Benson Smart-Tech II watchwinders

De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn geschikt voor alle horlogemerken en zijn voorzien van Japanse motoren, die sterk zijn maar ook laag zijn in energieverbruik. Er is keuze uit verschillende modellen met diverse capaciteit. Zo zijn er in de Benson Smart-tech II serie modellen geschikt voor twee horloges, maar ook modellen met ruimte voor vier en zes horloges. Alle watchwinders zijn voorzien van een innovatief touchscreen waarmee u de draairichting en het aantal omwentelingen kunt instellen. Daarnaast kenmerken zij zich door een fraai materiaalgebruik en LED verlichting. De watchwinders in de Benson Smart-Tech II serie zijn bovendien voorzien van een lade waarmee u de mogelijkheid heeft ook andere sieraden op te bergen zoals bijvoorbeeld ringen of manchetknopen. Zo bewaart u alles veilig en overzichtelijk bij elkaar.

Voor de echte horlogeliefhebber is de Benson Smart-Tech II watchwinder een perfecte keuze!

Gemaakt in de USA: Orbita watchwinders

Geplaatst op 26 februari 2019 om 18:47 uur

Het watch winder merk Orbita werd in 1996 opgericht door Chuck Agnoff en is hedendaags één van de absolute topmerken van watchwinders in het hoger prijssegment. De bedrijfsfilosofie van Orbita is het ontwikkelen van duurzame producten die door de consument zeer gewaardeerd worden. Hierbij staat oog voor detail heel hoog in het vaandel. Orbita produceert niet alleen watchwinders maar ook prachtige horlogeboxen.

Orbita watch winder

De Orbita watchwinders zijn ‘made in de USA’ en het merk staat onder andere bekend om de geavanceerde technologie en innovatie die zij inzetten bij de productie van high end watchwinders. Zij maken gebruik van het zogenaamde unieke ‘rotorwind’ systeem, waarmee elk automatisch horloge op de meest natuurlijke manier kan worden opgewonden. Dit systeem zorgt door middel van het schommelen van het horloge voor de juiste energievoorziening. Niet voor niets is dit unieke systeem door Orbita gepatenteerd. Ook is er de mogelijkheid te kiezen voor het ‘programmable’ systeem dat door middel van rotatie in dezelfde behoefte voorziet.

Het juiste materiaalgebruik is heel belangrijk bij de ontwikkeling van de watchwinders van Orbita. Zij kiezen voor enkel de beste materialen. Voorbeelden hiervan zijn de keuze voor de beste soorten leder, verfijnde meerdere lagen lak en de modernste koolstofvezels. Onder andere door de hoge kwaliteit van alle prachtige materialen garandeert Orbita de duurzaamheid van hun producten. Ook is er een ruime keuze aan watchwinders met verschillende capaciteit. Kortom, Orbita is het merk voor de echte liefhebber die zijn/haar automatische horloges in topconditie wilt houden en de horloges in een prachtige watchwinder wilt presenteren en bewaren.