Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Bernard Favre Planet Black - Zwitserse perfectie

Geplaatst op 1 februari 2023 om 15:00 uur

Heb jij al een watchwinder voor jouw automatische horloges? Als je een watchwinder gebruikt dan ken je de voordelen van deze horlogeaccessoire en kan je waarschijnlijk niet meer zonder. Maar als je deze horlogeaccessoire nog niet gebruikt voor jouw automatische horloge dan mis je echt iets. Niet alleen is een watchwinder zeer handig omdat je jouw horloge niet meer hoeft in te stellen als het stilgestaan heeft, maar het komt ook de duurzaamheid van jouw horloge ten goede. In dit artikel schrijven we over een heel bijzondere watchwinder van het merk Bernard Favre. Dit merk is één van onze favorieten op gebied van kwaliteit en design.

Het Zwitserse merk Bernard Favre is absoluut uniek in zijn soort. De man achter het merk, Bernard Favre, is al van jongs af aan altijd geïnteresseerd geweest in mechanische items en wist met het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van prachtige high-end watchwinders zijn talenten volledig in te zetten. Het is daarbij altijd zijn ambitie geweest zichzelf steeds weer te verbeteren. Innovatie en ontwikkeling zijn dan ook belangrijke waarden van het merk. Bernard Favre werkt in de geest van een uitspraak van Crébillon: ‘Succes is altijd een kind van durf geweest’. Steeds weer zoekt het merk naar vernieuwing, het atelier van Bernard Favre is dan ook een waar experimenteel laboratorium. Er wordt met passie gewerkt met als doel zichzelf steeds weer te overtreffen. Bernard Favre vindt zijn inspiratie in verschillende aspecten van het leven. Zo inspireert de natuur hem, maar kan hij ook zijn inspiratie halen uit het dagelijks leven, het onverwachte of in zijn omzwervingen. Bernard Favre kan worden gezien als een vrije geest en visionair. Voor de watchwinders kiest hij voor materialen als leder, carbon, glas en hout. Daarnaast is hij gepassioneerd door metaal, dit is een erfenis van zijn vader die een goudsmelterij had.

Een automatische luxe horloge dat met grote zorg is gemaakt, verdient een daarbij passende watchwinder waar met evenveel passie aan is gewerkt. Een Bernard Favre watchwinder completeert jouw automatische horloge, zowel op functioneel gebied als in esthetisch opzicht. Het is voor iedere liefhebber van mooie horloges en een uniek design een prachtig gezicht om te zien hoe de watchwinder het horloge van energie voorziet. De collectie Planet watchwinders van Bernard Favre biedt variatie door het gebruik van verschillende kleuren en materialen. Zo is de Bernard Favre Planet Black gemaakt van het zeer sterke edelstaal PVD en uitgevoerd in de kleur mat zwart. Dit maakt dit model een mooie combinatie van een klassiek design met een stoer randje. De glazen stolp die bij dit model hoort maakt het plaatje compleet. Wanneer deze over de watchwinder wordt geplaatst, maakt dit het geheel extra bijzonder. Bovendien zorg je er hiermee voor dat je horloge stof- en vochtvrij blijft. De Bernard Favre Planet Black is voorzien van een handige ingebouwde accu (100 dagen). Dit in combinatie met de compacte vormgeving van deze watchwinder maken het een goede mogelijkheid de watchwinder met het horloge in een kluis te bewaren. Het opladen van dit model gebeurt middels netstroom. Dit kan ook via PC of Smartphone, met behulp van de USB aansluiting.

De solide basis van de Bernard Favre Planet Black watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor van topkwaliteit. Deze motor is krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge, maar tegelijkertijd ook energiezuinig. Daarnaast is de motor geluidsarm, wat ervoor zorgt dat je niet gestoord wordt door vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Deze Zwitserse motoren staan niet voor niets wereldwijd zeer goed bekend en zijn dan ook uitermate betrouwbaar. Zo weet je zeker dat je automatische horloge altijd klaar is voor gebruik en je niet bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloge en de eventuele vervelende gevolgen daarvan. De Bernard Favre Planet Black watchwinder is voorzien van een speciale LED indicator, die de status van de watchwinder weergeeft. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en uiteraard een overwind protectie ter bescherming van overspanning. De watchwinder is bovendien instelbaar, waardoor je je automatische horloge de best passende wijze van opwinding kunt bieden. Kort samengevat biedt de Bernard Favre Planet Black watchwinder zowel in technisch opzicht als wat betreft het design alles wat je als liefhebber van mooie horloges maar kunt wensen. Jouw horloge zal prachtig uitkomen in dit model en een echte eyecatcher zijn in je interieur. Bovendien verzorgt deze watchwinder de beste mogelijke wijze van opwinding van jouw automatische horloge. Voorkomen van stilstand van jouw automatische horloge betekent ook het voorkomen van onnauwkeurigheden in de tijdsweergave en het niet steeds opnieuw hoeven instellen van je horloge. Met een horlogeaccessoire van dit kaliber voorkom je dan ook frustratie en zorg je ervoor dat je optimaal van je automatische horloge kunt genieten. Doordat de watchwinder bovendien zorgt voor een perfecte verdeling van de olie in het horloge, ben je ook onnodige slijtage voor. Een watchwinder van kwaliteit is dan ook absoluut een onmisbaar accessoire wanneer je in het bezit bent van een automatisch horloge. Het is een zeer waardevolle investering te noemen.

Bernard Favre Planet Black watchwinder

Heeft de Bernard Favre Planet Black watchwinder je interesse gewekt? Bekijk dan nu onze webshop, je kunt hier deze horlogeaccessoire in een filmpje aan het werk zien voor een compleet beeld van de watchwinder. Wanneer je deze watchwinder, of één van de andere schitterende Planet modellen van Bernard Favre, bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe lederen etui. Bekijk dus nu ons aanbod in onze webshop en maak je keuze!

Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder

Geplaatst op 24 januari 2023 om 10:36 uur

Waar begin je je zoektocht wanneer je als fervent verzamelaar op zoek gaat naar een passende watchwinder voor jouw collectie automatische horloges? Kies jij voor een Zwitsers merk omdat deze wereldwijd zeer goed bekend staan? Of ga jij op zoek naar die watchwinder die jou en je verzameling het meeste biedt voor het budget dat je ter beschikking hebt? Natuurlijk zit je met een Zwitsers merk altijd goed maar er zijn ook watchwindermerken die expliciet sterk zijn in het bieden van een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Een merk dat op dit gebied zeer goed uit de bus komt, is het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge in het bezit, als voor de echte verzamelaar. Er is daarbij keuze uit watchwinders voorzien van Swiss made motoren of Japanse motoren, beide van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de collectie van Benson onderverdeeld in verschillende series, waaronder de Benson Black Series Pro. In onder meer deze serie vinden we watchwinders die uitermate geschikt zijn voor de echte verzamelaar.

De Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder is hier een mooi voorbeeld van. Dit is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges. Dan zijn we er echter nog niet, want Benson heeft met dit model ook voorzien in een extra opbergruimte voor nog 10 extra horloges. Deze opbergruimte is vormgegeven door middel van een ingebouwde lade onderin de watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in de kleur carbon. De watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling. Dit komt onder meer door het chique design en de uitmuntende afwerking. Zo is de watchwinder voorzien van maar liefst 12 verflagen voor het behoud van je watchwinder. Bovendien is deze afsluitbaar door middel van een deur met mineraalglas, zodat eventuele schadelijke invloeden van buitenaf geen kans krijgen en jouw horloges optimaal beschermd zijn. De deur is bovendien afsluitbaar met een veilig slot dat keurig is weggewerkt. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze bekleed met een speciaal soft-velvet. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op je horloges.

Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder

Op technisch gebied heeft de Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder ook veel moois te bieden. De basis van de watchwinder wordt gevormd door zeer hoogwaardige Japanse motoren. Deze motoren voorzien probleemloos ieder type of merk automatisch horloge van de benodigde energie. Dit doen zij in stilte, zodat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Daarnaast zijn deze motoren ook energiezuinig, waarmee ze tevens duurzaam te noemen zijn. De watchwinder is verder voorzien van een handig touchscreen display. Hiermee stel je eenvoudig de watchwinder in wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Voor ieder horloge afzonderlijk kun je de watchwinder exact instellen zoals jij dat wilt. Doordat Benson gebruik heeft gemaakt van flexibele horlogehouders, kun je vrijwel ieder formaat automatisch horloge gemakkelijk in de houders plaatsen. Met deze watchwinder beschik je over een mooie ingebouwde LED verlichting. Met deze verlichting zorg je ervoor dat jouw horloges extra mooi uitkomen en echt in het oog springen wanneer ze in de watchwinder geplaatst zijn.

De Benson Black Series Pro 12.19.B biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model bovendien over een powerwinding functie. Deze optie is erg handig wanneer je je horloges in korte tijd wilt kunnen opwinden. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting. Samengevat biedt Benson met de Benson Black Series Pro 12.19.B een watchwinder met allure, gemaakt van hoogwaardige materialen en een stukje technische finesse. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je je nooit meer zorgen te maken voor een veilige opbergplaats voor je horlogeverzameling, of over eventuele stilstand van je horloges. Jouw automatische horloges zijn op deze manier altijd klaar voor gebruik. De watchwinder biedt bovendien mede door de ingebouwde LED verlichting een mooie mogelijkheid om je verzameling tentoon te stellen. Deze watchwinder zal samen met jouw horloges een absolute eyecatcher zijn binnen ieder interieur. Met de stijlvolle en moderne uitstraling van deze watchwinder kies je dan ook voor een stukje klasse als toevoeging aan jouw verzameling.

Wanneer je de de Benson Black Series Pro 12.19.B of één van de andere hoogwaardige watchwinders van Benson wilt bestellen, kun je dit bij ons in de webshop op een vertrouwde manier doen. Aangezien wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van kwalitatieve watchwinders, kunnen wij jou desgewenst als geen ander bijstaan met een antwoord op je vragen of een passend advies. De Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een certificaat.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder

Geplaatst op 18 januari 2023 om 14:16 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder die is voorzien van de meest moderne technologie, maar die tegelijkertijd ook betaalbaar is, dan is dit het artikel voor jou! Bij de keuze voor een hoogwaardige watchwinder spelen er verschillende zaken mee. Een goede watchwinder wordt gemaakt van hoogwaardige materialen waarbij het oog van de expert een belangrijke rol speelt.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder

Daarnaast moet een passende watchwinder natuurlijk betrouwbaar zijn en daarmee voorzien zijn van motoren van uitstekende kwaliteit. Deze vormen de basis van de watchwinder en zijn daarom erg belangrijk. Deze motoren zullen dus lang mee moeten gaan en voor 100% betrouwbaar moeten zijn. Bovendien moeten ze krachtig genoeg zijn om ieder type en/of merk automatisch horloge probleemloos op te kunnen winden. Hoogstaande motoren doen hun werk tot slot in stilte om het gebruikscomfort optimaal te houden. Wanneer de basis van de watchwinder goed is en er gebruik is gemaakt van materialen van kwaliteit, zijn dat al belangrijke redenen om te kiezen voor een watchwinder.

Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Een watchwinder fungeert over het algemeen niet alleen als een handige manier om automatische horloges van de benodigde energie te voorzien, daarnaast biedt deze ook een veilige en bij voorkeur stijlvolle opbergplaats. Bepaalde watchwinders zijn bovendien perfect geschikt om jouw horloges in te presenteren. Het design van de watchwinder is daarom ook voor veel liefhebbers en verzamelaars van luxe horloges erg belangrijk. Dat is dan ook een onderdeel waar de meeste watchwindermerken veel aandacht aan besteden.

Een bijzonder merk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk is het merk Paul Design. De man achter Paul Design is Paul Chen. Paul Chen is al sinds zijn kinderjaren geïnteresseerd in gecompliceerde mechanismen. Hij werkte voor een bedrijf dat high end watchwindermerken importeerde en deed daarmee veel kennis en ervaring op dit gebied op. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van zijn eigen merk, waarbij kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn. Watchwinders vervaardigen van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, is altijd de ambitie geweest van Paul Chen.

De collectie van Paul Design herbergt dan ook prachtige stukken van zeer goede kwaliteit. Opvallend hierbij is het gebruik van de moderne technologie en verschillende mooie extra’s, zoals extra opbergruimte of bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting. Een mooi voorbeeld van een zeer complete watchwinder uit de collectie van Paul Design, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black. Deze watchwinder is bedoeld voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt dit model echter ook nog opbergruimte voor nog 6 extra horloges, of natuurlijk eventuele andere sieraden. De watchwinder is gemaakt van hout en zowel wat betreft het exterieur als het interieur zwart van kleur. Wanneer je horloges worden opgewonden worden ze door de glazen deur beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black is voorzien van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren die zowel betrouwbaar en duurzaam, als energiezuinig en geluidsarm zijn. Welke automatische horloges je dus in het bezit hebt maakt niet uit, deze watchwinder voorziet ieder merk en type automatisch horloge moeiteloos van de benodigde energie. Het innovatieve touchscreen zorgt ervoor dat je de instellingen van de watchwinder gemakkelijk kunt wijzigen. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag eenvoudig wijzigen. Natuurlijk is het mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, waardoor ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Een mooie extra is bovendien de ingebouwde LED verlichting, die ervoor zorgt dat je jouw horloges indien gewenst letterlijk in de spotlight kunt zetten. Deze watchwinder is al met al zeer compleet wat betreft mogelijkheden en functionaliteiten en biedt een hoge mate van gebruikscomfort. De watchwinder wordt bovendien geleverd met een afstandsbediening, wat dit nog eens extra benadrukt. Jouw automatische horloges zullen met deze watchwinder altijd klaar zijn voor gebruik. Bovendien voorkom je onnodige slijtage en beschadiging met het gebruik van deze watchwinder. De bewegingen van de watchwinder zorgen voor een juiste olieverdeling in de horloges. Bovendien biedt dit model een veilige opbergplaats, zodat jouw horloges niet beschadigen op het moment dat je ze niet draagt.

Wij bieden als officieel dealer van Paul Design een zeer uitgebreid assortiment Paul Design watchwinders bij ons in de webshop. Ook de Paul Design Gentlemen 4+6 Black is bij ons verkrijgbaar. Wanneer je deze watchwinder bij ons in de webshop bestelt, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Dit geldt ook voor de andere modellen van dit exclusieve merk. Wij verzenden al onze watchwinders wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Betalen doe je veilig en snel met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Ideal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Bekijk dus nu ons uitgebreide assortiment hoogwaardige watchwinders en overtuig jezelf!

Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition

Geplaatst op 11 januari 2023 om 10:38 uur

Wie van bijzondere automatische horloges houdt zal daarbij bij voorkeur niet alleen een hoogwaardige maar ook een stijlvolle watchwinder aanschaffen. Natuurlijk kies je in de eerste instantie voor een watchwinder die betrouwbaar is en op efficiënte wijze je automatische horloge of meerdere automatische horloges van energie voorziet. Daarnaast zal de echte liefhebber en/of verzamelaar het echter ook belangrijk vinden dat de horloges mooi uitkomen in de watchwinder. Op deze manier fungeert deze direct ook als display en natuurlijk als veilige opbergplaats. Er zijn verscheidene merken die watchwinders bieden die niet alleen functioneel, maar daarnaast ook stijlvol zijn.

Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition

Een bijzonder merk van Nederlandse bodem op dit gebied is Benson. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders die de opwinding van ieder automatisch horloge verzorgen, ongeacht het merk of type horloge. Voor zowel de liefhebber met één automatisch horloge in het bezit als voor de echte verzamelaar biedt Benson veel verschillende mogelijkheden. Daarbij is er keuze uit watchwinders vervaardigd uit verschillende soorten hoogwaardige materialen en verschillende soorten designs.

Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen met een luxe en tegelijkertijd unieke uitstraling, laten wij je graag kennis maken met de Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition. Doordat dit een Limited Edition betreft (gelimiteerd op 250 stuks en individueel genummerd) kies je met deze watchwinder voor een extra bijzonder exemplaar. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur donkerblauw en gemaakt van hout van hoge kwaliteit. De watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, wat het luxe karakter van de watchwinder nog eens benadrukt. Met deze watchwinder kun je maar liefst 8 automatische horloges tegelijkertijd opwinden, wat deze watchwinder speciaal geschikt maakt voor de echte verzamelaar. Daarnaast biedt dit model echter ook nog extra opbergruimte, waar je ook nog 6 horloges in kunt opbergen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen andere sieraden op te bergen in deze opbergruimte. Aan de voorkant is de watchwinder voorzien van een glazen deurtje en aan de bovenkant kan deze worden afgesloten met de speciale soft-close deksel. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een exclusief soft velvet. Dit zorgt niet alleen voor een extra luxe uitstraling, maar beschermt jouw horloges bovendien voor krasjes of andere beschadigingen.

De Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren. Deze motoren staan bekend om verschillende belangrijke eigenschappen. Zo zijn ze natuurlijk in eerste instantie betrouwbaar en solide. Daarnaast zijn ze echter ook energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Dit zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. De watchwinder is geschikt voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Je kunt namelijk voor ieder afzonderlijk horloge de instellingen bepalen, zoals de draairichting en het aantal turns per day. Hiervoor gebruik je het handige touchscreen display. Bovendien is de watchwinder voorzien van flexibele horlogehouders. Hierdoor past vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen in de watchwinder. Wanneer je wilt, kun je ervoor kiezen de ingebouwde LED verlichting in te schakelen. Hiermee kun je jouw horloges daadwerkelijk in het zonnetje zetten en altijd goed in het zicht houden. Ieder automatisch horloge komt hiermee perfect uit in deze stijlvolle watchwinder.

De Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition biedt de programma’s CW, CC en Alt en is uiteraard voorzien van een overwind protectie. Daarnaast is de watchwinder uitgerust met een USB aansluiting en biedt het bovendien een speciale speedwinding functie. Met deze laatste optie voorzie je je horloges in een kortere tijd van energie, zodat je je horloges ook kunt opwinden wanneer je weinig tijd te besteden hebt. De Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition is hiermee een mooi voorbeeld van een zeer complete watchwinder van het merk Benson. De watchwinder is perfect afgewerkt en er is aan alle gemakken voor de gebruiker gedacht. Doordat Benson enkel watchwinders biedt die opvallen door een uitmuntende prijs-/kwaliteitverhouding, krijg je met elk afzonderlijke watchwinder van het merk veel waar voor je geld. Dit geldt dan ook voor de Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition. Het complete plaatje, de stijlvolle uitstraling en het unieke design, de extra opbergruimte, hoogwaardige motoren en technische finesse, zijn hun geld meer dan waard. Jouw horloges worden met deze watchwinder niet alleen van de benodigde energie voorzien, je kiest hiermee gelijk ook voor een display voor je verzameling en een uiterst stijlvolle en veilige opbergplaats.

Wij bieden in onze webshop de gehele collectie watchwinders van Benson, waaronder ook de Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition. Je vindt hier bovendien duidelijke foto’s en een filmpje van de watchwinder voor een compleet beeld. Wij leveren deze watchwinder na bestelling, samen met een duidelijke handleiding, certificaat en adapter. Daarnaast ontvang je bij deze watchwinder 2 jaar garantie. Betalen kan bij ons veilig en snel met creditcard, iDeal, Paypal of bankoverschrijving.

Bekijk dus nu de Benson Black Series 8.16.BL Limited Edition bij ons in de webshop en zorg ervoor dat jouw automatische horloges nooit meer stilstaan!

Watchwinders onder de 1000 euro

Geplaatst op 4 januari 2023 om 16:41 uur

Zwitserland staat bekend vanwege haar luxe horloges als watchwinders. Naast Zwitserland zijn er echter nog verschillende andere landen waar watchwinders geproduceerd worden die zeker de moeite waard zijn. Watchwinders van kwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Hierbij hangt het ervan af welk merk je kiest en hoeveel luxe je wilt. Toch kun je ook onder de 1000 euro een watchwinder aanschaffen, die de opwinding van jouw horloges op perfecte wijze realiseert en bovendien een stijlvol design biedt. Er zijn merken die speciaal bekend staan om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij weten te bieden. Wanneer je kiest voor een merk als deze hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor een watchwinder die een zeer hoge mate van luxe en gebruikscomfort biedt.

In dit artikel zetten we graag drie verschillende watchwinders in de spotlight van verschillende merken. Hiervan is één merk afkomstig uit Zwitserland. De andere twee watchwinders zijn echter ook zeer interessant en vallen op door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij bieden.

De eerste watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is afkomstig van het Zwitserse merk Swiss Kubik. Het gaat specifiek om de Swiss Kubik Startbox Blue. Deze watchwinder valt onder de serie instapmodellen van Swiss Kubik, eerder bekend als de Swiss Kubik ABS watchwinders. De watchwinder is gemaakt van polyamide en heeft een sprekende blauwe kleur. De watchwinder is kubusvormig, zoals we gewend zijn van Swiss Kubik. Daarnaast is het model zeer handzaam, zodat deze vrijwel overal te plaatsen is. Je neemt hem wanneer je wilt ook gemakkelijk mee op reis of naar kantoor. Dit komt niet alleen door de compacte vormgeving, maar ook doordat de Swiss Kubik watchwinder tot wel 3 jaar kan functioneren op een set AA batterijen. Deze eigenschap zorgt er ook voor dat je de watchwinder en je horloge veilig kunt opbergen in een kluis. De Swiss Kubik Startbox Blue is uiteraard voorzien van een Swiss made motor, die ervoor zorgt dat ieder type of merk automatisch horloge kan worden opgewonden met deze watchwinder. Dit gebeurt bovendien in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De watchwinder is tot slot voorzien van een overwind protectie.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Een tweede watchwinder die we absoluut willen benoemen, komt uit de collectie van het Nederlandse merk Benson. De Benson Black Series 6.16.B is afkomstig uit de meest luxe serie van dit merk. Dit model biedt de mogelijkheid om 6 horloges tegelijkertijd van energie te voorzien. Daarnaast biedt deze watchwinder ook een extra opbergruimte voor nog eens 5 horloges. Hiermee is dit model uiterst geschikt voor de fervent verzamelaar. De watchwinder is zwart van kleur en voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Hierin komt duidelijk de perfecte afwerking naar voren. De watchwinder is aan de voorkant afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas. Aan de bovenkant is deze voorzien van een soft-close deksel, waarmee de extra opbergruimte keurig wordt afgesloten. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze ingelegd met een speciaal soft velvet. Deze biedt een optimale bescherming tegen beschadiging van jouw horloges. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van exclusieve kwaliteit. Deze zijn krachtig genoeg voor het opwinden van het meest zware automatische horloge en tegelijkertijd geluidsarm. Verder biedt de watchwinder de mogelijkheid iedere rotor apart in te stellen. Dit zorgt ervoor dat je jouw horloges ieder de meest ideale wijze van opwinding kunt bieden, wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Het instellen van de watchwinder gaat zeer gemakkelijk en snel met behulp van het innovatieve touchscreen. Doordat de watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, biedt de watchwinder jou altijd een optimaal zicht op je horloges. Deze watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je echter ook nog over een powerwinding functie, die ervoor zorgt dat je je horloges in korte tijd kunt opwinden. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en werkt deze met behulp van een adapter.

De laatste watchwinder die niet in dit rijtje mag ontbreken, is van het merk Paul Design. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en biedt daarnaast een handige opbergruimte voor nog 3 horloges. Dit model is gemaakt van prachtig hout en uitgevoerd in de kleur Black Shadow. De watchwinder is afsluitbaar en biedt daardoor bescherming tegen invloeden die schadelijk kunnen zijn voor je horloges. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is voorzien van Japanse Mabuchi motoren. Deze zijn betrouwbaar, degelijk en energiezuinig in gebruik. Daarnaast doen ze hun werk in stilte, voor een optimaal gebruikscomfort. De watchwinder is instelbaar wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Het is mogelijk dit te doen per horloge afzonderlijk. Het instellen gebeurt met behulp van handige knopjes. Ook deze watchwinder biedt een ingebouwde LED verlichting. Daarnaast beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

De genoemde luxe watchwinders zijn allen verkrijgbaar bij ons in de webshop. Hier vind je bovendien nog vele andere hoogwaardige watchwinders en luxe horloges. Neem dan ook nu een kijkje bij ons in de webshop en overtuig jezelf!

Swiss Kubik Startbox Black

Geplaatst op 27 december 2022 om 10:47 uur

De watchwinder is steeds meer de ‘must have’ accessoire voor automatische horloges. Als specialist op het gebied van watchwinders schrijven wij veel artikelen over dit apparaat, de verschillende merken en onderlinge verschillen qua techniek en functies. Eigenlijk kan je als liefhebber van automatische horloges niet zonder deze accessoire. Maar welke watchwinder kan je het beste kopen? Dit hangt af van jouw situatie. Bijvoorbeeld jouw budget en hoeveel automatische horloges je wilt opwinden. Gelukkig is er enorm veel keuze. Een bekend merk dat we in dit artikel bespreken is Swiss Kubik.

Een goede watchwinder is een accessoire die absoluut niet mag ontbreken wanneer je één of meerdere automatische horloges in je bezit hebt. Een automatisch horloge heeft tenslotte beweging nodig om te kunnen functioneren. Wanneer je je horloge draagt gebeurt dit automatisch door de natuurlijke bewegingen van je pols. Vandaar ook de naam ‘automatisch’ horloge. Wanneer het horloge echter niet wordt gedragen, wordt het horloge ook niet automatisch opgewonden. Hiervoor is de watchwinder als horlogeaccessoire bedacht. Deze biedt het automatische horloge de benodigde beweging zodat jouw automatisch horloge kan worden opgewonden wanneer je het niet om de pols hebt. Daarbij heeft deze horlogeaccessoire nog een andere belangrijke functie. Een goede watchwinder biedt namelijk ook een veilige opbergplaats voor je automatische horloge. Kortom, een watchwinder van kwaliteit is onmisbaar wanneer je automatische horloge je lief is.

Er zijn verschillende prachtige merken binnen de horlogerie die ieder hun eigen kenmerken en belangrijke eigenschappen hebben. Veel merken daarvan zijn te vinden in Zwitserland als zijnde het horlogeland pur sang. Met een Swiss made watchwinder kies je altijd voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een exclusief Zwitsers merk waar we je graag meer over vertellen is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt een uitgebreide en diverse collectie watchwinders. In de collectie van Swiss Kubik vind je zowel watchwinders voor één automatisch horloge als voor een gehele verzameling. Daarnaast zijn er de meer luxe modellen verkrijgbaar, maar ook eenvoudigere designs.

Deze laatste biedt de liefhebber met een minder groot budget de mogelijkheid een watchwinder aan te schaffen van topkwaliteit, zonder daarvoor te diep in de buidel te hoeven tasten. Deze instapmodellen van Swiss Kubik vallen onder de Swiss Kubik Startbox serie (voorheen de ABS modellen).

Een mooi voorbeeld van zo’n instapmodel is de Swiss Kubik Startbox Black. Deze watchwinder is perfect geschikt voor het opwinden van ieder type of merk automatisch horloge en biedt de capaciteit voor het opwinden van één horloge tegelijk. Dit maakt deze watchwinder ideaal wanneer je één of twee automatische horloges in het bezit hebt. Het design van de watchwinder is kenmerkend voor de modellen van Swiss Kubik. Dit komt tot uiting in de kubusvormige en compacte designs. De Swiss Kubik watchwinders zijn dan ook zeer handzaam en gemakkelijk mee te nemen.

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder

De Swiss Kubik Startbox Black is gemaakt van polyamide en daarmee zowel sterk als licht in gewicht. Deze watchwinder is zowel wat betreft interieur als exterieur uitgevoerd in de kleur zwart. Er zijn echter nog verschillende andere kleuren van hetzelfde model verkrijgbaar, zoals de kleuren aqua, rood, grijs en bruin. Het hart van de watchwinder wordt uiteraard gevormd door een Swiss made motor. Deze motoren staan wereldwijd zeer goed bekend. Dit is niet voor niets. Ze zijn in eerste instantie natuurlijk uiterst betrouwbaar, zodat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Daarnaast zijn ze ook energiezuinig en stil in gebruik. Dit zorgt ervoor dat je deze watchwinder met een gerust hart op bijvoorbeeld je werkplek of je slaapkamer kunt zetten, zonder je zorgen te hoeven maken over storende geluiden. Bovendien kan deze watchwinder tot wel 3 jaar functioneren op slechts een set AA batterijen. Je kunt hierdoor de watchwinder indien gewenst ook in een kluis plaatsen, op deze manier kies je voor optimale veiligheid.

Met een Swiss Kubik watchwinder weet je altijd zeker dat je automatische horloge klaar is voor gebruik en hoef je niet meer bang te zijn voor stilstand van je horloge. Hiermee zorg je ervoor dat je je horloge niet steeds opnieuw hoeft in te stellen en voorkom je bovendien onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave.

De Swiss Kubik Startbox Black is bijzonder geschikt als watchwinder voor één horloge als je topkwaliteit zoekt tegen een scherpe prijs. Wij hebben deze watchwinder voor jou beschikbaar in onze webshop. Wanneer je een watchwinder van Swiss Kubik zoekt met een grotere capaciteit, van ander materiaal of met meer luxe, kun je echter ook bij ons terecht. Wij hebben namelijk een zeer breed assortiment exclusieve watchwinders van dit prachtige merk in onze collectie.

Wanneer je je Swiss Kubik watchwinder bij ons besluit te bestellen, dan ontvang je deze thuis met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Wij versturen deze watchwinders probleemloos wereldwijd, met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Betalen doe je bij ons veilig met verschillende betaalmogelijkheden zoals PayPal, iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Bestellen doe je bij ons dus altijd met een gerust gevoel omdat Watchwinders.nl officieel dealer van Swiss Kubik is.

Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder

Geplaatst op 20 december 2022 om 15:18 uur

De watchwinder is onlosmakelijk verbonden met het automatisch horloge. Wanneer je een automatisch horloge niet om de pols hebt verzorgt een watchwinder tenslotte op de juiste wijze de opwinding van jouw horloge of horloges. Hierbij wordt niet alleen stilstand van je horloges voorkomen, maar door de beweging wordt ook de olie in het uurwerk van het horloge op de juiste wijze verdeeld.

Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder

Wanneer je een verzamelaar bent van automatische horloges mag een watchwinder dan ook zeker niet ontbreken. Afhankelijk van het aantal horloges dat je in je collectie hebt, kies je voor een watchwinder met de juiste capaciteit. Wanneer je bijvoorbeeld 8 of 9 automatische horloges in het bezit hebt dan is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van 8 horloges tegelijkertijd ideaal. Watchwinders met deze capaciteit zijn verkrijgbaar met een diversiteit wat betreft uitstraling, prijs en kwaliteit.

Wij brengen graag een watchwinder voor 8 automatische horloges bij je onder de aandacht van het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem, waarbij je zeer goed terecht kunt voor watchwinders met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een model met een luxe en modern karakter, zit je bovendien bij Benson ook goed. De watchwinder waar we je specifiek graag meer over willen vertellen, is de Benson Black Series Leather 8.22.BL

De Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder is gemaakt van hout en bekleed met een luxe padded leder met patroon. Dit geeft de watchwinder een chique en geheel eigen uitstraling. Hetzelfde model is ook verkrijgbaar met een exterieur van carbon in plaats van leder. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een zachte stof, dit zorgt ervoor dat jouw horloges goed beschermd zijn om beschadigingen te voorkomen. Deze watchwinder is met zijn unieke en stijlvolle uitstraling uitermate geschikt als display voor jouw horlogeverzameling. Dit wordt nog eens benadrukt door de ingebouwde LED verlichting waarmee je jouw horloges desgewenst letterlijk in de spotlight kunt zetten wanneer je dat wilt. De watchwinder is voorzien van motoren van Japanse komaf. Deze motoren staan zeer goed bekend en bieden verschillende voordelen. Zo zijn ze ten eerste zeer betrouwbaar en degelijk, waardoor je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Daarnaast zijn ze zuinig wat betreft energieverbruik en doen ze hun werk in stilte. Wanneer je je watchwinder bijvoorbeeld op kantoor of op je slaapkamer wilt plaatsen, is dit dan ook geen enkel probleem. Wanneer je de watchwinder in wilt stellen, gebruik je hiervoor het innovatieve touchscreen display. Dit display zorgt ervoor dat het instellen van de watchwinder een fluitje van een cent is. Je kunt bovendien de instellingen voor ieder horloge individueel wijzigen, waardoor je ieder horloge precies de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal turns per day bijvoorbeeld. Benson maakt bovendien gebruik van flexibele horlogehouders. In deze houders past vrijwel ieder formaat automatisch horloge. Door de combinatie van deze eigenschappen is de Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge.

De Benson Black Series Leather 8.22.BL biedt de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast beschikt deze watchwinder over een overwind protectie, die jouw horloges bescherming biedt tegen overspanning. Doordat de watchwinder bovendien is uitgerust met een powerwinding functie, is het ook mogelijk de horloges in een korte tijd op te winden. De watchwinder is tot slot voorzien van een USB aansluiting. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt. De Benson Black Series Leather 8.22.BL is kort gezegd een mooie, complete watchwinder met een moderne uitstraling. Op technisch gebied biedt deze watchwinder alles wat je nodig hebt om jouw horloges op efficiënte en milde wijze van de benodigde energie te voorzien. Hiermee behoort stilstand van jouw automatische horloges dan ook zeker tot het verleden. Niet alleen hoef je je horloges daardoor niet meer steeds opnieuw in te stellen, je voorkomt daarnaast ook andere mogelijke gevolgen van stilstand, zoals onnauwkeurigheden in de tijdsweergave.

Je kunt voor de gehele collectie Benson watchwinders terecht bij ons in de webshop, zo ook voor de Benson Black Series Leather 8.22.BL. Jouw nieuwe aanwinst wordt door ons wereldwijd verzonden met DPD, PostNL en Fedex. De Benson Black Series Leather 8.22.BL krijg je thuisgestuurd met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding en certificaat. In de webshop kun je de duidelijke foto’s en het overzicht met informatie bekijken wat deze watchwinder betreft. Op deze manier heb je een geheel compleet beeld van dit model.

Naast watchwinders van het merk Benson en verschillende andere gerenommeerde merken, verkopen wij ook prachtige luxe horlogeboxen. Voor de echte liefhebber en/of verzamelaar van horloges bieden wij een zeer diverse collectie. Het is dus zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen!

Watchwinder voor Rolex, Breitling, Omega en IWC horloges

Geplaatst op 13 december 2022 om 14:27 uur

Wanneer je in het bezit bent van één of meerdere luxe horloges dan wil je daar natuurlijk goed voor zorgen. Dit begint uiteraard bij een veilige opbergplaats wanneer je je horloges niet draagt. Het is belangrijk dat je deze beschermt tegen beschadiging en slijtage als gevolg van bijvoorbeeld vocht of stof. Als jouw horloges voorzien zijn van een automatisch uurwerk komt daar nog iets belangrijks bij. Automatische horloges kunnen alleen functioneren wanneer zij worden voorzien van de benodigde beweging. Als je je horloge om de pols hebt gebeurt dit automatisch. Wanneer je je horloges niet draagt, kun je ze in een goede watchwinder plaatsen. Deze verzorgt de opwinding van je horloges en biedt bovendien een veilige opbergplaats. Voor horloges van merken als Rolex, Breitling, Omega en IWC wil je natuurlijk enkel het beste op dit gebied. We hebben dan ook een aantal watchwinders van verschillende merken geselecteerd, die uitermate geschikt zijn voor het opwinden van jouw luxe horloges.

Een eerste watchwinder waar we je in dit kader graag meer over vertellen, is van het merk Bernard Favre. Bernard Favre staat bekend om zijn uiterst luxe watchwinders met een absoluut unieke uitstraling. Ieder luxe horloge komt nog beter tot uiting in de prachtige Planet watchwinders van dit exceptionele merk. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge. De watchwinder is gemaakt van edelstaal. De combinatie van de zwarte voet met de goudkleurige ringen, maken van dit design een absolute eyecatcher. Wanneer je horloge wordt opgewonden in deze watchwinder draait deze rond zijn eigen as. Wanneer je de glazen stolp over de watchwinder plaatst is het prachtige plaatje helemaal compleet. Deze zorgt er bovendien voor dat je horloge beschermd wordt tegen bijvoorbeeld vuil en vocht. Het hart van deze watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor. Deze zorgt ervoor dat jouw horloge in stilte wordt opgewonden en is bovendien zuinig in energieverbruik. Dit model van Bernard Favre is geschikt voor ieder type of merk automatisch horloge, waaronder Rolex, Breitling, Omega en IWC horloges. De ingebouwde accu (100 dagen), maakt het een goede mogelijkheid deze watchwinder in een kluis te plaatsen, voor een optimaal veilig gevoel. De speciale LED indicator geeft de status van de watchwinder weer, waardoor je deze gemakkelijk in de gaten kunt houden. Verder is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting. Met deze watchwinder beschik je tot slot over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

De tweede watchwinder die we nader belichten is van het Nederlandse merk Benson. De Benson Black Series 8.16.MA watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges. Bovendien biedt dit model extra opbergruimte voor nog 6 horloges. Dit maakt deze watchwinder zeer geschikt voor de fervent verzamelaar. Dit prachtige design is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur macassar. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze voorzien van een speciaal soft velvet in de kleur zwart. Dit zorgt voor een perfecte bescherming tegen beschadiging. Aan de bovenkant is de watchwinder afsluitbaar met een speciaal soft-close deksel en aan de voorkant met een luxe glazen deurtje. De watchwinder is op een uitmuntende wijze afgewerkt met maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit model is voorzien van 8 hoogwaardige Japanse motoren. Deze verzorgen de opwinding voor ieder automatisch horloge zeer efficiënt. De rotoren zijn allemaal individueel in te stellen wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van het high tech touchscreen. Naast de programma’s CW, CC en Alt, beschik je met deze watchwinder ook nog over een powerwinding functie. Dit is ideaal als je even weinig tijd hebt. Tot slot biedt dit model een USB aansluiting en ingebouwde LED verlichting. Met de  Benson Black Series 8.16.MA bied je je horloges niet alleen de beste wijze van opwinding, maar zet je ze ook echt in de spotlight in een zeer stijlvol design.

De laatste watchwinder die we benoemen, is de Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11. Deze watchwinder van Heisse & Söhne is gemaakt van bijzonder mooi hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook het interieur is zwart van kleur en voorzien van een zachte, beschermende stof. Dit model behoort tot de meest luxe lijn van het merk, wat duidelijk tot uiting komt door de sublieme afwerking en de chique uitstraling van de watchwinder.  De watchwinder is keurig afsluitbaar met het glazen deurtje. De basis van de watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van hoge kwaliteit, die bekend staan als uiterst betrouwbaar. Iedere rotor van deze watchwinder is afzonderlijk instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal turns per day. Dit is gemakkelijk te regelen met behulp van het innovatieve LCD scherm. Door het inschakelen van de LED verlichting heb je op elk gewenst moment een goed zicht op je horloges. Deze watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook over een sleep mode. Hiermee kun je je horloges net onder het optimale niveau van opwinding houden en ze zo wat rust bieden.

Met elk van de beschreven watchwinders kies je voor een watchwinder met een zeer luxe uitstraling en de beste technische opwindeigenschappen. Hiermee blijven jouw horloges altijd bij de tijd en hoef je ze niet steeds opnieuw in te stellen. Bovendien verzorgen ze een optimale olievoorziening in het horloge. Wacht dus niet langer en bestel jouw favoriet bij ons in de webshop!

Populair: Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Geplaatst op 6 december 2022 om 13:23 uur

Een watchwinder voorziet een automatisch horloge van energie wanneer deze niet gedragen wordt. Maar er is meer. Naast deze eerstgenoemde en uiterst belangrijke functie van de watchwinder, verzorgt deze ook een juiste olieverdeling in het uurwerk van het horloge en voorkomt deze slijtage. Bovendien kies je met een goede en passende watchwinder voor een veilige opbergplaats voor je horloge of horloges. Daarnaast kan een watchwinder door een stijlvol en aantrekkelijk design ook fungeren als display voor bijvoorbeeld een verzameling automatische horloges.

Aangezien een watchwinder een accessoire is dat op zoveel verschillende manieren een belangrijke bijdrage levert voor de liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges, ga je bij de aanschaf hiervan niet over één nacht ijs. Een watchwinder moet tenslotte passend zijn bij het aantal automatische horloges dat je in het bezit hebt, duurzaam en betrouwbaar zijn en voldoen aan verschillende technische vereisten. Bovendien zullen de meeste liefhebbers de uitstraling van de watchwinder zeker belangrijk vinden. Deze moet passend zijn bij het interieur, de horloges en persoonlijke voorkeur. Tot slot ben je natuurlijk gebonden aan het budget dat je hebt voor de aanschaf van een watchwinder. Deze zijn namelijk in verschillende prijsklassen te verkrijgen, van uiterst scherp geprijsd, tot zeer kostbaar.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Met het merk Benson geven we je graag een voorbeeld van een merk dat hoogwaardige en luxe watchwinders biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Benson biedt een collectie watchwinders die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierbij staan kwaliteit, innovatie en vakmanschap centraal. Dit is dan ook te zien aan de watchwinders en horlogeboxen, die met een luxe uitstraling en perfecte afwerking een echte eyecatcher zijn in ieder interieur. Daarnaast stelt Benson ook op technisch gebied hoge eisen aan de watchwinders. Zo maakt het merk gebruik van krachtige Japanse motoren en de welbekende Swiss made motoren. Daarnaast biedt Benson op dit gebied vele mooie extra’s, zoals bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting en een innovatief touchscreen. Doordat het merk daarnaast gebruik maakt van speciale flexibele horlogehouders, past vrijwel ieder automatisch horloge in de watchwinders. De Benson watchwinders zijn dan ook geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en daarmee uiterst passend wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt. Daarnaast biedt dit model echter ook nog een lade met extra opbergruimte voor nog eens 5 horloges. Zo kun je bijvoorbeeld ook eventuele andere (quartz) horloges, sieraden of manchetknopen in de watchwinder opbergen. Hiermee bewaar je al je sieraden dus netjes, veilig en overzichtelijk bij elkaar. De watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de binnenkant is deze watchwinder voorzien van een zachte stof, om te voorkomen dat je horloges beschadigen bij het plaatsen in de watchwinder. Met het glazen deurtje sluit je je watchwinder af en hou je letterlijk schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof, buiten de deur.

De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is voorzien van twee Japanse motoren. Deze zijn krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatisch horloge. Bovendien zijn ze geluidsarm en energiezuinig, voor een optimaal gebruikscomfort. De watchwinder beschikt verder over een handig touchscreen, waarmee je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in kunt stellen. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, zodat de wijze van opwinding perfect op jouw horloges kan worden afgestemd. Met de ingebouwde LED verlichting zet je je horloges desgewenst in de spotlight, voor een goed zicht op jouw horloges op ieder moment van de dag. De watchwinder beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de handige powerwinding functie, waarmee je je horloges in extra korte tijd van opwinding kunt voorzien. Tot slot biedt de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder een polsbewegingssimulatie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt.

Samengevat kies je met de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder voor een zeer complete watchwinder met alles erop en eraan. Met het moderne en compacte design is er voor deze watchwinder in ieder interieur een mooi en passend plaatsje te vinden. Je hoeft je met deze watchwinder nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges, ze zijn hiermee altijd klaar voor gebruik. Doordat deze watchwinder aan te schaffen is tegen een aantrekkelijke prijs, weet Benson hiermee een breed publiek aan te spreken.

De watchwinder is verkrijgbaar bij ons in de webshop. Doordat wij bijna de gehele collectie van Benson op voorraad hebben, kunnen wij deze over het algemeen snel leveren. Zo kun je snel van je nieuwe aanwinst genieten. Je ontvangt de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder na bestelling thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

High end watchwinder voor 4 horloges

Geplaatst op 28 november 2022 om 15:12 uur

Wanneer je van automatische horloges houdt en er meerdere in je bezit hebt dan is het gebruik van een watchwinder een absolute must. Deze horlogesaccessoires zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en designs. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van jouw verzameling automatische horloges, zijn er verschillende merken die in aanmerking komen. Afhankelijk van jouw budget en natuurlijk van jouw voorkeur voor het soort motoren (Japans of Zwitsers) is de ene watchwinder beter passend dan de andere. In dit artikel hebben we ervoor gekozen een kleine greep uit onze collectie hoogwaardige watchwinders nader te belichten. Deze watchwinders voor 4 automatische horloges zijn duurzaam, betrouwbaar, degelijk en stijlvol.

De eerste watchwinder die onze aandacht verdient is afkomstig van het merk Benson. Benson is een Nederlands merk dat veel variatie biedt binnen de collectie. Zo vind je bij Benson watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van één automatisch horloge, maar ook watchwinders speciaal voor een hele verzameling. Daarnaast biedt het merk diversiteit wat betreft design en kleur- en materiaalgebruik. Bovendien vind je binnen de collectie van Benson watchwinders met zowel Swiss made- als Japanse motoren. Tot slot biedt Benson watchwinders geschikt voor mensen met een verschillend budget. Kortom, het merk Benson is uitermate interessant voor een brede doelgroep. De Benson Swiss Series Four 4.20 Dark Brown Leather is afkomstig uit de Swiss Series van Benson. Deze watchwinder is dan ook voorzien van Zwitserse motoren van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze motoren zorgen ervoor dat ieder type of merk automatisch horloge moeiteloos en op de juiste wijze van energie kan worden voorzien. Bovendien doen de motoren hun werk in stilte en zijn ze energiezuinig. Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd.

De Benson Swiss Series Four 4.20 Dark Brown Leather heeft een zeer luxe uitstraling. Het exterieur van de watchwinder is bekleed met chique ogend bruin leder met patroon. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur in de vorm van een zachte, beschermende stof. Doordat de watchwinder afsluitbaar is met een glazen deurtje, bied je je horloges ook bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De watchwinder is voorzien van flexibele horlogehouders. Hierin past vrijwel ieder formaat horloge. Het is mogelijk de watchwinder in te stellen per rotor individueel, wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Verder is dit model voorzien van een innovatief LCD scherm en een ingebouwde LED verlichting. Tot slot biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Een tweede exclusieve watchwinder die we nader belichten is van het merk Swiss Kubik. Het gaat dan specifiek om de Swiss Kubik 4 W Leather Black SK04.CV003 Plexi. Deze watchwinder is zoals we gewend zijn van Swiss Kubik, kubusvormig en compact. De watchwinder is zowel wat betreft het exterieur als het interieur uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de buitenkant is deze bekleed met hoogwaardig leder. Het speciale plexiglas zorgt voor bescherming tegen bijvoorbeeld vocht, stof en condens. Ook deze watchwinder is voorzien van Swiss made motoren, die zorgen voor een uiterst betrouwbare basis. Deze watchwinder werkt tot maar liefst 3 jaar op een set AA batterijen. In combinatie met de compacte vormgeving, maakt het deze watchwinder uitermate geschikt om in een kluis te plaatsen. Deze watchwinder is instelbaar met behulp van de USB aansluiting en voorzien van een overwind protectie.

Het laatste model watchwinder voor 4 automatische horloges is eveneens afkomstig uit de collectie van Benson. De Benson Black Series 4.16.RD Limited Edition is een prachtexemplaar voor de liefhebber van unieke stukken en levendige kleuren. Deze Limited Edition is namelijk uitgevoerd in de kleur rood. De watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit zorgt ervoor dat de watchwinder zeer lang mooi blijft. Naast de ruimte voor het opwinden van 4 horloges, biedt deze watchwinder nog een mooie extra. Je kunt namelijk in de extra opbergruimte nog eens 3 horloges of natuurlijk andere sieraden kwijt. Deze opbergruimte wordt afgesloten met een luxe soft-close deksel. Ook de horloges die worden opgewonden zijn goed beschermd met een glazen deurtje. Bovendien is de binnenkant van de watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet. Deze bekleding biedt optimale bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. Deze watchwinder is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Deze verzorgen de opwinding van jouw horloges in stilte en op energiezuinige wijze. Met het handige touchscreen kun je gemakkelijk de instellingen voor ieder horloge afzonderlijk wijzigen. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal rotaties per dag. De watchwinder beschikt bovendien over een ingebouwde LED verlichting, waarmee je je horloges desgewenst in de spotlight kunt zetten. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie verzorgt deze watchwinder de opwinding van ieder automatisch horloge doeltreffend en veilig.

Met één van de eerder genoemde watchwinders van de merken Benson en Swiss Kubik weet je zeker dat je kiest voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bekijk de watchwinders nu bij ons in de webshop en overtuig jezelf!