Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Benson Black Series Tower watchwinders | AANBIEDING !

Geplaatst op 5 augustus 2020 om 08:08 uur

De Black Series watchwinders van het Nederlandse merk Benson worden sinds 2015 geproduceerd en zijn enorm populair geworden! Het succes zit in de moderne designs en fraaie materialen. Uiteraard wordt elke watchwinder aangedreven door moderne Japanse motoren. Via het touchscreen kan je elke rotor individueel instellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Via het touchscreen bedien je ook de ingebouwde LED verlichting, voor een prachtige aanblik van ronddraaiende horloges.

Benson Black Series 6.17.W watch winder

De populaire Benson Black Series Tower watchwinders werden in 2017 gepresenteerd. Deze luxe serie kenmerkt zich door verticaal geplaatste watchwinders die uit twee delen bestaan. Deze twee delen worden op elkaar gezet en vormen een toren. Het onderste deel is een opbergruimte voor horloges, sieraden en bijvoorbeeld papieren. Het bovenste deel bevat de watchwinders zelf waar je elke horloge kunt opwinden, ongeacht merk of model. Beide delen zijn afsluitbaar via een slot en sleutel.

De Benson Black Series Tower watchwinders zijn zeer populair! De meeste modellen zijn al uitverkocht, vooral de grotere exemplaren voor 8 en 12 horloges. Wij hebben nog enkele exemplaren voor 6 en 8 horloges op voorraad. Deze hebben we afgeprijsd omdat we ruimte nodig hebben in ons magazijn voor nieuwe modellen van Benson. De kortingen lopen op tot wel 20%. Het zijn de laatste stuks, dus profiteer nu voordat het te laat is. Voor deze watchwinders geldt op = op!

De Benson Black Series Tower watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie, adapter, handleiding en certificaat. Wij leveren uit voorraad en verzenden met DPD, Fedex of PostNL. Uiteraard verzenden wij wereldwijd (buiten de EU BTW vrij) en kan je betalen met jouw creditcard, iDeal of Paypal.

Chronovision Ambiance en Prestige watchwinders

Geplaatst op 3 augustus 2020 om 10:44 uur

Chronovision Ambiance III 70050 watchwinder

Chronovision watchwinders worden ontworpen en gemaakt. Dit merk combineert Duitse techniek met mooie ontwerpen die vaak compact zijn vormgegeven. Het design is vrij modern en er is keuze uit verschillende kleuren en materialen.

De Chronovision watchwinders zijn verkrijgbaar voor 1 automatisch horloge, maar ook voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 6 en zelfs 8 automatische horloges. De materialen waarmee elke Chronovision watchwinder wordt gemaakt komen uit de regio Sauerland en worden merendeel met de hand bewerkt. De 70 individuele onderdelen worden in 23 stappen in elkaar gezet tot een watchwinder van uitstekende kwaliteit. De Chronovision watchwinders hebben diverse technische voordelen zoals bluetooth verbinding, instelbare draairichting en de mogelijkheid om het aantal omwentelingen per dag te kiezen. De watchwinder start en stopt altijd op 12u positie wat extra mooi eruit ziet. Elke Chronovision watchwinder wordt geleverd met 3 jaar garantie. Duitse kwaliteit voor optimale opwinding van automatische horloges.

Door de fijne bediening kan je de watchwinder precies instellen zoals jij dat wilt. Het instellen van de watchwinder kan via bluetooth of pc. Dit gaat gemakkelijk en snel. Je kan de Chronovision watchwinder precies instellen zodat jouw automatische horloge van bijvoorbeeld Seiko, Citizen of Davosa snel en professioneel opgewonden wordt. Je kan de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kiezen, passend bij jouw automatische horloge. De Chronovision watchwinders winden elk automatische horloge in stijl op.  

Chronovision Prestige 70050/180.02 watch winder

In deze high end watchwinder passen 8 horloges.  De techniek maakt gebruik van Duitse motoren. De buitenkant en de binnenkant is zwart van kleur en gemaakt van hout en glas. De watchwinder is volledig naar wens in te stellen en is uiteraard energie zuinig en geluidsarm. De ingebouwde LED verlichting zorgt voor een mooi optisch effect. Deze watchwinder wordt geleverd met 3 jaar garantie, handleiding. De Chronovision Prestige 70050/180.02 heeft een prijs van 9.990 euro. Dat is uiteraard veel geld, maar voor een high end watchwinder van dit niveau is de prijs zeer acceptabel.

Chronovision Ambiance III 70050/150.17.11 watch winder

Deze Chronovision watchwinder is geschikt voor 3 horloges en heeft Duitse motoren. Deze motoren zijn door het merk zelf ontwikkeld en vormen het technisch hart van deze high end watchwinder. Betrouwbaarheid, een laag geluidsniveau en een uitstekende afwerking zijn woorden waarmee je deze watchwinder het best kan beschrijven. Ook dit model kan je volledig naar wens instellen qua draairichting en omwentelingen per dag.

Als je houdt van een modern design is deze watchwinder een must have voor elke horlogeliefhebber. De prijs van de Chronovision Ambiance III 70060/150.17.11 bedraagt 3.490 euro. Voor deze prijs krijg je een fantastische moderne watchwinder.

Conclusie

Het Duitse merk Chronovision ademt kwaliteit en dat garanderen ze door een garantietermijn van 3 jaar. Kies je voor een moderne watchwinder van hoge kwaliteit, dan is een Chronovision watchwinder een uitstekende keuze. Bekijk de complete collectie van dit merk op onze website.

Watchwinders voor beginners

Geplaatst op 1 augustus 2020 om 07:47 uur

Heb je één of slechts een paar automatische horloges maar wil je deze wel netjes op tijd laten lopen? Dan is een Benson Compact watchwinder een uitstekende keuze. Het Nederlandse merk Benson produceert 3 lijnen watchwinders, de Compact serie, Smart-Tech II serie en de Black serie. Deze series lopen op qua prijs, luxe en afwerkingsniveau.

De Compact serie is een collectie watchwinders voor de beginnende horlogeverzamelaar of juist diegene die één of twee automatisch horloges heeft en deze wel wilt opwinden om slijtage en stilstand te voorkomen. De Smart-Tech II serie is iets meer luxe vormgegeven en is verkrijgbaar voor 2, 4 en 6 horloges. Daarnaast kan je extra horloges in de watchwinder bewaren. De Black series zijn de meest luxe serie van Benson. Deze collectie bevat zeer luxe modellen voor 2, 4, 6, 8, 12, 16, 20 en zelfs 24 automatische horloges.

Benson Compact 1.17 Blue leather watchwinder

Benson Compact watchwinders

De Compact series watchwinders van Benson laten zich het best beschrijven als zeer complete watchwinders die elk automatisch horloge probleemloos opwinden voor een zeer betaalbare prijs. Het design is simpel maar elegant en compact. De watchwinder wordt ingesteld via een touchscreen en bevat alle mogelijkheden qua draairichtingen (clockwise, counter-clockwise en alternate) en TPD (turns per day). Hierdoor kan je letterlijk elk horloge opwinden, ongeacht of deze van een horlogemerk als Rolex, Omega, Tag Heuer of Oris is.

De watchwinder heeft flexibele horlogehouders waarop je kleine maar ook grotere horloges kan plaatsen. Vervolgens klik je de houder met het horloge erop vast in de watchwinder. Dit zorgt ervoor dat je horloge altijd veilig in de watchwinder ronddraait zonder kans dat deze eruit valt. Dit zie je nog weleens bij watchwinders met kussentjes als horlogehouders.

Verschillende modellen en kleuren

Het leuke aan de Benson Compact watchwinders is dat ze geschikt zijn voor het opwinden van één of twee automatische horloges, en in allerlei verschillende kleuren leverbaar zijn. Je kan kiezen voor een zwarte watchwinder maar ook voor een variant in het donker- of lichtbruin. Maar nog veel leuker zijn de aantrekkelijke prijzen. Waar een gemiddelde watchwinder van goede kwaliteit al gauw honderden euro’s kost zijn deze Benson Compact watchwinders al verkrijgbaar vanaf 169,00 euro.

Wat krijg je voor deze prijs? Heel veel, een goede watchwinder met betrouwbare Japanse motoren, moderne bediening via een touchscreen, LED verlichting en een solide en flexibele horlogehouder waarop je elk type horloge snel en gemakkelijk bevestigd.

Uiteraard wordt elke Benson Compact watchwinder met 2 jaar garantie, handleiding en adapter geleverd. Direct gereed om jouw automatische horloges op te winden.

De Benson Black Series 8.17.RD Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 28 juli 2020 om 13:23 uur

Elke kenner van automatische horloges en watchwinders kent wel de Zwitserse en Duitse merken op dit gebied. Deze staan er bekend om goede kwaliteit en duurzaamheid te leveren. Toch zijn er ook dichter bij huis hele mooie watchwinders te vinden van hoge kwaliteit en dan ook nog eens voor een scherpe prijs. Het Nederlandse merk Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders, met voor elk wat wils. Van watchwinders voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge, tot de grote verzamelaar, iedereen kan terecht bij dit relatief jonge watchwinder merk.

Benson Black Series 8.17.RD Limited Edition watchwinder

Binnen de collectie van Benson watchwinders, vinden we onder andere de Benson Black Series. Dit is de meest luxe lijn van de collectie. Deze handgemaakte watchwinders zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens uitgerust met de meest moderne techniek en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Een voorbeeld van een zeer mooie watchwinder binnen de Benson Black Series is de Benson Black Series 8.16. RD Limited Edition.

Deze specifieke watchwinder is geschikt voor het opwinden van wel acht automatische horloges, van welk horlogemerk of type dan ook. Daarnaast biedt de watchwinder ook nog extra opbergruimte voor zes extra horloges of andere sieraden. Ideaal om alles netjes en veilig bij elkaar op te bergen. De watchwinder is bovendien uitgerust met een soft close deksel en een innovatief touchscreen, waarmee u eenvoudig de instellingen aanpast voor elke rotor individueel. Zo is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag specifiek naar de behoefte van elk horloge aan te passen. Deze watchwinder is vervaardigd uit hout en mineraalglas en voorzien van twaalf verflagen. Met de uitgesproken rode kleur heeft u met deze limited edition een echt exclusief ontwerp in huis.

Wat betreft de techniek biedt de Benson Black Series 8.16.RD Limited Edition de drie programma’s CW,CC en Alt. Met de zeer stille en energiezuinige Japanse motor, kunt u ervan uitgaan dat u niet gestoord wordt door ongewenste geluiden tijdens het opwinden. Daarnaast is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting, voor een optimaal gebruiksgemak. De LED verlichting zorgt ervoor dat u altijd een goed zicht hebt op uw horloges tijdens het opwinden.

Is uw interesse gewekt? U bestelt deze exclusieve watchwinder, net als alle andere Benson watchwinders, eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat de watchwinder zorgvuldig ingepakt bij u geleverd wordt. Op de Benson Black Series 8.16 RD Limited Edition ontvangt u bovendien twee jaar garantie. Er zijn nog maar enkele stuks verkrijgbaar van dit fraaie model.

Diverse Boda Concept watchwinders afgeprijsd

Geplaatst op 20 juli 2020 om 11:35 uur

Stel je bent op zoek naar een fraaie en stijlvolle watchwinder dan ben je bij Boda Concept op het juiste adres. Boda Concept watchwinders is een relatief nieuw merk dat een goede combinatie van moderne techniek met fraaie designs biedt. Daarnaast zijn de watchwinders betaalbaar, dat is handig want het liefste besteed je jouw geld aan automatische horloges.

De Boda Concept watchwinders staan bekend vanwege de hoogwaardige materialen, zoals zeer fraaie houtsoorten, glas, edelstaal en carbon. Gecombineerd met geavanceerde techniek en sublieme afwerking maakt dit Boda Concept een interessant watchwinder merk voor de echte liefhebber of verzamelaar van automatische horloges.

Binnen de collectie van Boda Concept zijn watchwinders opgenomen met verschillende capaciteit. Zo zijn er voldoende mogelijkheden voor de liefhebber met een paar automatische horloges, maar ook voor de serieuze verzamelaar die veel meer automatische horloges heeft. De watchwinders van Boda Concept zijn geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. Je stelt de maat van de horlogehouders eenvoudig in en klikt deze vervolgens vast in de watchwinder, zodat deze stevig vastzitten. Je kunt bovendien voor elk horloge apart de rotoren instellen, zodat de draairichting en het aantal omwentelingen per dag naar de behoefte van elk specifiek horloge kan worden aangepast. Je hoeft je dus niet druk te maken of je een Tag Heuer, Omega, Seiko of Davosa horloge wilt opwinden. Een Boda Concept watchwinder windt simpelweg elk automatisch horloge op.

De watchwinders van Boda Concept zijn voorzien van Japanse motoren van goede kwaliteit. Deze motoren zijn energiezuinig en bovendien vrijwel geluidsloos in gebruik. Daarnaast zijn de watchwinders uitgerust met onder andere een LCD scherm en LED verlichting. Dit laatste heeft als groot voordeel dat je jouw horloges ook tijdens het opwinden altijd goed in het zicht houdt. We zien bij verschillende modellen in de collectie mooie extra functionaliteiten zoals een powerwinding functie, waarmee u uw horloge(s) in korte tijd van de benodigde energie kunt voorzien. Ook zijn de watchwinders uitgerust met een overwind protectie. De watchwinders van Boda Concept  draaien rechtsom, linksom en afwisselend. In de verschillende series vind je bovendien veelal een uitvoering in zwart of bruin hout, zodat er bij elke verzameling en niet te vergeten elke persoonlijke smaak een passende watchwinder te vinden is.

Je vindt de beste en nieuwste Boda Concept watchwinders in onze webshop. Momenteel hebben we diverse Boda Concept modellen in de collectie met een leuke korting. Wanneer je een Boda Concept watchwinder in onze webshop bestelt, ontvang je deze met een  handleiding, adapter en twee jaar garantie. Wij zorgen ervoor dat de watchwinder voor verzending zorgvuldig wordt getest en ingepakt. Als officieel dealer van Boda Concept watchwinders bieden wij duidelijke service, goed advies en garantie.

Pure kwaliteit: Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 10 juli 2020 om 19:22 uur

Voor de liefhebbers en verzamelaars van automatische horloges zal het bekend zijn dat een goede watchwinder een onmisbaar en essentieel onderdeel is van een verzameling automatische horloges. Maar ook wanneer u 1 automatisch horloge bezit, is een watchwinder een ideale oplossing voor wanneer het horloge niet gedragen wordt en u het wel op tijd wilt laten lopen. Het horloge is dan immers altijd gereed om te dragen en je hoeft de kwetsbare kroon niet te openen om het horloge op te winden en de tijd goed te zetten.

Wanneer u op zoek bent naar een watchwinder van hoge kwaliteit, die naast functioneel ook in esthetisch opzicht een aantrekkelijk is, is het merk Heisse & Söhne zeer interessant. Heisse & Söhne is een Duits merk en biedt derhalve de degelijke en betrouwbare Duitse kwaliteit. Daarnaast staat het merk bekend om de moderne designs, de fraaie kwaliteit en afwerking. Elke Heisse & Söhne watchwinder wordt uitgebreid getest voor deze de fabriek verlaat.  

De Heisse & Söhne watchwinders zijn voorzien van stille en energiezuinige Japanse motoren van goede kwaliteit. Alle watchwinders zijn bovendien geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het type of merk horloge. In de collectie van Heisse & Söhne vinden we watchwinders met verschillende capaciteit. Voor de liefhebber met één of twee horloges, maar ook voor de grotere verzamelaar is een passend alternatief voorhanden. Zo is er zelfs een watchwinder verkrijgbaar met ruimte voor wel zestien horloges, de Collector 70019/18. De luxe uitstraling van de watchwinders maken dat deze niet alleen functioneel zijn, maar ook een waardevolle aanvulling voor uw verzameling en interieur. Er worden hoogwaardige materialen gebruikt, zoals mineraalglas en hout. Dit is dan ook te zien aan het eindproduct. Met een watchwinder van Heisse & Söhne windt u uw horloges op in stijl!

De watchwinders van Heisse & Söhne zijn voorzien van de modernste technologie. Zo kunt u middels het LCD scherm gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag instellen welke passend zijn voor uw horloge(s). Voor de watchwinders met ruimte voor meerdere horloges geldt dat de rotoren individueel instelbaar zijn. Doordat de watchwinders zijn voorzien van LED verlichting is het mogelijk ten allen tijde een goed zicht op uw horloges te houden tijdens het opwinden. Bovendien zijn de watchwinders voorzien van een overwind protectie en flexibele horlogehouders zodat kleine en grote horloges makkelijk en snel in de watchwinder geplaatst kunnen worden.

Heisse und Sohne Collector 70019/18 watchwinder

Heisse & Söhne biedt naast watchwinders ook watchwinder kluizen aan in haar collectie. Deze kluizen maken het mogelijk uw horloges op de meest veilige manier op te bergen. Deze kluizen voldoen dan ook aan alle geldende Europese normen op dit gebied. Ideaal voor wanneer u uw horloges (in de kluis) verzekerd heeft.

In onze webshop bestelt u snel en gemakkelijk uw Heisse & Söhne watchwinder. U ontvangt deze dan met handleiding en adapter en minimaal twee jaar garantie. Wij zijn officieel dealer van dit Duitse merk en hebben derhalve de nieuwste collecties op voorraad, scherpe prijzen en een uitstekende service. Wij verzenden wereldwijd en u kunt betalen op onze beveiligde website met uw creditcard, iDeal of Paypal.

Bekijk snel de actuele collectie Duitse Heisse & Söhne watchwinders!

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

Geplaatst op 4 juli 2020 om 16:55 uur

Alhoewel het een vast gegeven is dat Zwitserland hét horlogeland pur sang is en daar zeker horloges en watchwinders van uitstekende kwaliteit vandaan komen, biedt ook ons eigen kikkerlandje hele mooie opties op het gebied van watchwinders. Een relatief jong, Nederlands merk op dit gebied is Benson. Benson weet kwalitatief goede watchwinders te produceren in eigen beheer en is hiermee in staat niet alleen hoge kwaliteit te leveren, maar kan deze ook nog eens aanbieden tegen een scherpe prijs. Zo kunt u bij Benson terecht voor een watchwinder die elk automatisch horloge veilig en gemakkelijk opwindt, vervaardigd is uit hoogwaardige materialen en een zeer aantrekkelijk prijsniveau heeft. Benson watchwinders biedt bovendien moderne designs en techniek met een unieke prijs-/kwaliteitverhouding.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

In de collectie van Benson zijn diverse type watchwinders te onderscheiden. Zo bieden ze watchwinders voor 1 horloge, maar ook watchwinders voor de echte verzamelaar met een grotere capaciteit. Je kan denken aan bijvoorbeeld watchwinders voor 6 horloges en watchwinders voor 12 horloges. De Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder is een luxe watchwinder met ruimte voor zes automatische horloges. Ideaal dus voor de echte verzamelaar of professional. De watchwinder is vervaardigd van onder andere hout en glas en heeft een moderne uitstraling. De Japanse motoren waarmee deze watchwinder is uitgerust, zorgen ervoor dat de watchwinder ook op langere termijn zeer stil zijn werk doet. Dit zorgt voor optimaal gebruikscomfort. Bovendien zijn deze motoren ook energiezuinig en duurzaam.

De Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder biedt verschillende moderne snufjes en extra’s. Bijvoorbeeld het innovatieve lichtgevende touchscreen waarmee je desgewenst de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt instellen. Ook de ingebouwde LED verlichting is een voordeel, want je kan hiermee jouw horloges tijdens het opwinden goed bekijken. De watchwinder beschikt bovendien over een powerwinding functie, hiermee kan je eenvoudig jouw horloge in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Ook de onmisbare overwind protectie ontbreekt niet.

Als extra voordeel biedt deze zeer functionele watchwinder een lade voor het opbergen van andere horloges of sieraden en bijvoorbeeld manchetknopen. De lade biedt ruimte voor tot wel zes extra horloges. Een uniek veersysteem zorgt ervoor dat de horlogehouders geschikt zijn voor zowel grote als kleine horloges en horloges met grote of kleine polsomvang. De watchwinder is dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het type of merk horloge.

Wij zijn officieel reseller van Benson. In onze webshop vind je de nieuwste collectie, duidelijke garantie en scherpe prijzen. Wij leveren vrijwel elke Benson watchwinder uit voorraad. De Benson Smart-Tech II 6.18 B watchwinder bestel je snel en eenvoudig in onze webshop. Je ontvangt dan de watchwinder zorgvuldig verpakt, inclusief met een handleiding en een jaar garantie.

Boda Concept watchwinders | betaalbare kwaliteit!

Geplaatst op 28 juni 2020 om 07:36 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve watchwinder tegen een scherpe prijs? Dan is Boda Concept een mooi merk voor u. Dit watchwindermerk is afkomstig uit Hong Kong. Boda Concept weet watchwinders te produceren van goede kwaliteit in iets klassiekere designs. Ondanks de meer klassieke vormen hebben deze watchwinders wel moderne technologie. Het merk onderscheidt zich onder meer door de unieke prijs-/kwaliteitverhouding.

Boda Concept A2 Walnut watch winder

De Boda Concept watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zijn ook nog eens energiezuinig in gebruik. Daarnaast doen zij hun werk vrijwel geluidloos, voor een optimaal gebruiksgemak en comfort. Bovendien zijn deze horlogewinders voorzien van moderne technologie en zijn ze eenvoudig te bedienen. De watchwinders van Boda Concept zijn uitgerust met een innovatief touchscreen. Hiermee is het mogelijk de rotoren individueel te bedienen en in te stellen wat betreft de draairichting en aantal omwentelingen per dag. Dit betekent dat u de watchwinder specifiek voor uw horloges kunt instellen, zodat deze op de juiste wijze van energie kunnen worden voorzien.

De LED verlichting waarvan de watchwinders van Boda Concept zijn voorzien, maken het u mogelijk een zeer goed zicht te houden op uw geliefde horloges tijdens het opwinden. De Boda Concept watchwinders zijn bovendien geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De horlogehouders zijn instelbaar en dus aan te passen aan de maat van het horloge, en daardoor geschikt voor heren- als dameshorloges.

In de collectie van Boda Concept zijn watchwinders verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo is er zowel voor de liefhebber met een paar horloges als voor de echte verzamelaar een passend alternatief beschikbaar. U vindt in de collectie van Boda Concept bijvoorbeeld zowel een watchwinder met ruimte voor twee horloges, als een watchwinder met een capaciteit groot genoeg voor twaalf horloges. Voor de watchwinders wordt er gekozen voor mooie materialen, zoals hout, carbon, edelstaal en glas. Ze hebben dan ook een stijlvolle en luxe uitstraling, dat zorgt voor een waardevolle toevoeging aan uw horlogeverzameling en interieur.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Boda Concept en wij bieden hiermee een mooi aanbod aan Boda Concept watchwinders. Wanneer u een watchwinder van Boda Concept bestelt in onze webshop, ontvangt u deze met adapter, handleiding en natuurlijk twee jaar garantie thuis.

Bovendien hebben we momenteel diverse watchwinders van dit merk met een leuke korting beschikbaar, een uitgelezen kans om de keuze te maken voor dit mooie merk.

Scatola del Tempo watchwinders voor een automatisch horloge

Geplaatst op 23 juni 2020 om 17:54 uur

Bent u een liefhebber of verzamelaar van automatische horloges? Dan kent u het bijzondere watchwinder merk Scatola del Tempo vast wel. Zo niet, dan is het absoluut tijd om kennis te maken met dit bijzonder mooie merk. Scatola del Tempo is afkomstig uit Italië en combineert zodoende de welbekende Italiaanse klasse met uitstekende Zwitserse kwaliteit. Een gouden combi, die resulteert in zeer kwalitatieve watchwinders waarbij veel met leder wordt gewerkt. Met een watchwinder van Scatola del Tempo windt u uw horloge(s) eenvoudig, efficiënt en op een veilige wijze op.

Scatola del Tempo watchwinder

Binnen de collectie van Scatola del Tempo, vinden we met name traditionele designs. De stijlvolle ontwerpen kenmerken zich niet alleen door een klassieke uitstraling en het gebruik van leder. We zien ook duidelijk het gebruik van organische materialen en het toepassen van ronde vormen terug in de verschillende modellen. Naast leder wordt er onder meer gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals glas en hout. Er zijn watchwinders verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, kleuren als blauw, groen, bruin en rood passeren de revue. Daarnaast zien we ook veelvuldig het gebruik van zwarte accenten.

De watchwinders van Scatola del Tempo zijn geschikt voor het gebruik voor alle automatische horloges, ongeacht het type of merk. Bovendien biedt het merk watchwinders met verschillende capaciteit. Zo is er de mogelijkheid voor een watchwinder te kiezen welke geschikt is voor één horloge, maar Scatola del Tempo biedt ook watchwinders voor tot wel negen horloges. Dat maakt het merk interessant voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge, als voor de echte horlogeverzamelaar. Dankzij de kwalitatieve Zwitserse motoren, zijn de watchwinders van Scatola del Tempo niet alleen energiezuinig, maar ook zeer stil in gebruik. Dit resulteert in een optimaal gebruikscomfort.

Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie Scatola del Tempo watchwinders voor u geselecteerd die geschikt zijn voor één enkel horloge. Deze Rotor One en Rotor One Sport modellen kunnen dankzij de Zwitserse motor tot wel drie jaar functioneren op een set van twee alkaline batterijen. Ideaal als u uw watchwinder mee wilt nemen naar kantoor of op reis bijvoorbeeld. Ook is het op deze wijze mogelijk uw watchwinder in een kluis te plaatsen. Wanneer u kiest voor één van deze modellen van Scatola del Tempo, kunt u deze eenvoudig en veilig bestellen via onze webshop. Zoals gezegd zijn wij officieel dealer van dit exceptionele watchwinder merk en dus leveren wij alle modellen met minimaal drie jaar garantie.

Swiss Kubik watchwinder voor 4 automatische horloges

Geplaatst op 16 juni 2020 om 14:25 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve Zwitserse watchwinder met een stijlvolle uitstraling? Dan bent u bij Swiss Kubik op het juiste adres. Swiss Kubik produceert zijn watchwinders in Genève, Zwitserland.  Dit Zwitserse merk biedt watchwinders van een zeer hoge kwaliteit. De watchwinders van Swiss Kubik zijn betrouwbaar, duurzaam en degelijk. Daarnaast is het een mooie aanvulling voor uw interieur en horlogeverzameling. De watchwinders van Swiss Kubik zijn bovendien voorzien van Zwitserse motoren, welke garant staan voor een energiezuinige en stille werking. Swiss Kubik weet zijn goede naam op het gebied van kwaliteit en innovatie dan ook al jarenlang waar te maken.

Swiss Kubik watchwinder voor 4 horloges

De collectie van Swiss Kubik is uitgebreid en biedt voor elke liefhebber wel een passend alternatief. Wanneer u de eigenaar van meerdere automatische horloges bent is de Swiss Kubik watchwindervoor 4 automatische horloges misschien iets voor u. Net als alle Swiss Kubik watchwinders is dit een kwalitatief Swiss made product met klasse. Deze watchwinder heeft een efficiënt design. Dit compacte model biedt alles wat een goede watchwinder in zich moet hebben. Een groot voordeel van deze watchwinder is bovendien dat deze werkzaam is op batterijen. De watchwinder werkt gemiddeld drie jaar op een set  AA batterijen en is dus zuinig in verbruik. De combinatie van de werking op batterijen met de compacte vormgeving maakt deze watchwinder ideaal om mee te nemen op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Ook is de watchwinder hierdoor eenvoudig in een kluis te plaatsen. Hierdoor zijn de horloges veilig en worden ze tegelijkertijd opgewonden zodat ze direct gereed zijn om te dragen.

De Swiss Kubik 4W watchwinders bieden bovendien nog diverse andere voordelen. Zo zijn ze voorzien van een overwindfunctie en zijn ze instelbaar via een USB aansluiting. Ook het aantal toeren is eenvoudig instelbaar. Binnen deze serie watchwinders heeft u de keuze uit hoogwaardige materialen als leder en hout, in diverse kleurtinten. Zo kunt u eenvoudig een watchwinder kiezen welke passend is bij uw persoonlijke smaak en uw interieur.

Swiss Kubik biedt de mogelijkheid tegen een meerprijs een glazen deurtje te bestellen. Zo zijn uw horloges direct ook beschermt tegen condens en stof. Daarnaast kunt u ook kleinere horlogehouders bestellen voor de watchwinders, die geschikt zijn voor kleinere herenhorloges en dameshorloges.

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment Swiss Kubik watchwinders. Ook de Swiss Kubik watchwinders voor vier horloges zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor een Swiss Kubik watchwinder ontvangt u deze na bestelling zorgvuldig verpakt thuis. Als officieel dealer leveren wij de Swiss Kubik modellen met een garantie van drie jaar. De meeste modellen zijn op voorraad en direct leverbaar. Bekijk en vergelijk alle Swiss Kubik watchwinders op onze website!