Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Nieuwe modellen Swiss Kubik Startbox watchwinders

Geplaatst op 17 januari 2022 om 15:25 uur

Over het algemeen kiest een liefhebber van automatische horloges een specifiek horloge niet alleen uit vanwege het design. Natuurlijk is dat wel een heel belangrijk aspect, maar ook kwaliteit en technische functionaliteiten spelen uiteraard een grote rol. Toch is er nog een reden waarom de liefhebber speciaal voor een bepaald horloge of horlogemerk kiest. Wanneer een bepaald merk een bijzonder verhaal heeft of een specifiek horloge verwijst naar een bepaalde gebeurtenis of legendarisch onderdeel uit de geschiedenis maakt dit een merk of item extra bijzonder. Ook kenmerkende eigenschappen van een merk kunnen meespelen. Zoals een zeer herkenbaar design of een filosofie van een bepaald merk. Dit geldt niet alleen voor de horloges zelf, hetzelfde geldt namelijk ook voor het daarmee onlosmakelijk verbonden accessoire, namelijk de watchwinder.

Swiss Kubik is een merk waarvan wij ruim 15 jaar officieel dealer zijn. Dit Zwitserse merk is uit duizenden te herkennen door de kubusvormige designs en compacte vorm. Swiss Kubik staat onder meer voor eenvoud, hoge Swiss made kwaliteit en uiterst verfijnde techniek. Met de uitgebreide collectie watchwinders die het merk te bieden heeft weet het een brede doelgroep te bereiken. Dit komt onder andere doordat zij voor zowel de liefhebber met één of enkele horloges als voor de fervent verzamelaar geschikte modellen in de collectie hebben. Bovendien is er een scala aan mogelijkheden voor mensen met een verschillend budget. Zo is het mogelijk te kiezen voor de Masterbox die verschillende extra’s biedt, of voor de Swiss Kubik Startbox dat als instapmodel een echte aanrader is. De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn toegankelijker voor mensen met een minder groot budget, maar biedt wel de kwaliteit en techniek waar Swiss Kubik bekend mee is geworden.

We gaan in dit artikel graag verder in op de Swiss Kubik Startbox watchwinders. De modellen uit deze serie zijn geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. De designs zijn compact en kubusvormig en hiermee komt de identiteit van Swiss Kubik duidelijk naar voren. De watchwinders zijn vervaardigd uit polyamide en zijn verkrijgbaar in 6 verschillende sprekende kleuren. Het horloge kan in de watchwinder worden geplaatst op een speciale horlogehouder, waar vrijwel ieder horloge moeiteloos op past. Mocht je in het bezit zijn van een erg klein horloge dan is het ook nog mogelijk een extra kleine horlogehouder te bestellen tegen een meerprijs.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn uiteraard voorzien van een Zwitserse motor. Deze motoren zijn kwalitatief zeer goed. Dit komt onder andere door de zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze motoren. Daarnaast zijn ze energiezuinig en bovendien uiterst stil in gebruik. Dit maakt het mogelijk de watchwinders in een slaapkamer of op een werkplek te plaatsen zonder dat het storend is. De Swiss Kubik Startbox modellen functioneren door middel van een set AA batterijen tot maar liefst 3 jaar. Deze eigenschap tezamen met de compacte vormgeving maken het gemakkelijk deze horlogeaccessoire mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Bovendien is het hiermee een mogelijkheid de watchwinders in een kluis te plaatsen.

Met de Swiss Kubik Startbox watchwinders kies je voor een horlogeaccessoire van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De modellen mogen dan klein van stuk zijn, maar vergis je niet. De watchwinders winden met hun Swiss made motoren probleemloos ieder automatisch horloge op, ongeacht het merk of type horloge. Met een Swiss Kubik Startbox horlogeaccessoire weet je zeker dat jouw horloge altijd klaar is voor gebruik. Door stilstand van je automatische horloge te voorkomen zorg je er ook voor dat je hem niet steeds opnieuw hoeft in te stellen en voorkom je bovendien onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave.

Wanneer je kiest voor een automatisch horloge van goede kwaliteit wil je het beste voor jouw horloge. Met Swiss Kubik kies je hier voor. Een watchwinder van Swiss Kubik levert je jarenlang gebruiksplezier op. Swiss Kubik gaat enkel voor het allerbeste. Dit geldt voor zowel de experts die zij in dienst hebben als voor de keuze voor de materialen. Daarnaast kiest Swiss Kubik ervoor om te werken met leveranciers die binnen een straal van 50 km bij hen in de buurt zitten. Dit is niet alleen een stukje duurzaam ondernemen, zo is ook de communicatie en controle en hiermee de kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Doordat Swiss Kubik overtuigd is van de kwaliteit van de eigen producten, ontvang je bij iedere watchwinder maar liefst 3 jaar internationale garantie. Natuurlijk wordt daarbij ook een duidelijke handleiding geleverd en wordt de watchwinder verpakt in een stevige box. Neem nu een kijkje bij ons in de webshop bij ons uitgebreide assortiment Swiss Kubik watchwinders en overtuig jezelf! Onlangs heeft Swiss Kubik nieuwe modellen gelanceerd in het zilver en koper. 

Ben je op zoek naar een watchwinder voor het opwinden van jouw automatische horloge? Neem dan zeker een kijkje bij dit Zwitserse merk. Ligt het prijspeil boven jouw budget kan je altijd kijken bij merken zoals Benson, Heisse & Söhne of Paul Design.

Heb je een vraag over een specifieke watchwinder? Met meer dan 16 jaar ervaring helpen we jou graag verder.

Verbeterde Benson Black Series watchwinders

Geplaatst op 11 januari 2022 om 14:36 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson is al jaren een doorslaand succes. Dit merk produceert hoogwaardige watchwinders van uitstekende kwaliteit waarbij de prijs zeer aantrekkelijk is. Zeker in vergelijking tot andere merken waarvan het prijspeil aanzienlijk hoger ligt.

Benson Black Series 2.16.RD Limited Edition watchwinder

Benson presenteerde in 2016 haar Black Series collectie. Een serie watchwinders die gemaakt zijn van prachtig hout en alle functionaliteit bieden om automatische horloges, ongeacht horlogemerk of model, veilig en professioneel op te winden. De Benson Black Series worden vandaag de dag in meer dan 20 landen verkocht door juweliers en specialisten op gebied van watchwinders.

De Benson Black Series watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren, een modern touchscreen, LED verlichting, extra opbergmogelijkheid, glazen deur en een deksel om alle horloges veilig op te bergen. Doordat elke motor individueel programmeerbaar is kan je elk horloge onafhankelijk van elkaar laten ronddraaien in de gewenste richting en naar het gewenste aantal omwentelingen per dag. Hierdoor is een Benson Black Series watchwinder geschikt voor elk type automatisch horloge en kan je dus probleemloos horloges van verschillende merken naast elkaar opwinden. Je kan dus een Rolex horloge naast horloges van Breitling, Oris, Tag Heuer, Patek of IWC opwinden. Je kiest eenvoudig per horloge de gewenste instellingen en je hebt er geen omkijken meer naar want de watchwinder doet de rest. Het zorgt ervoor dat elk horloge wordt voorzien van voldoende energie zodat het altijd gereed is om te dragen. Handig en makkelijk! Maar zeker ook raadzaam met betrekking tot het behoud/onderhoud van automatische horloges. Stilstand is namelijk niet goed voor een automatisch horloge.

Qua capaciteit, m.a.w. de hoeveelheid horloges die je wilt opwinden, is er genoeg keuze. De Benson Black Series zijn er voor 2, 4, 6, 8, 12, 16, 20 en zelfs 24 horloges. Hierdoor is er een geschikt model voor elke horlogeliefhebber, ongeacht of je slechts één automatisch horloge of 20 horloges hebt. Zoals eerder genoemd is het prijsniveau in combinatie met de uitstekende kwaliteit de doorslaggevende factor voor horlogeliefhebbers om een Benson Black Series watchwinder te kopen.

Benson heeft onlangs haar Black Series modellen voorzien van een paar upgrades waardoor de kwaliteit en functionaliteit nog meer verbeterd is. Ten eerste zijn de motoren vernieuwd waardoor ze nog stiller in gebruik zijn en vrijwel geluidloos ronddraaien. Dit is extra prettig in gebruik, bijvoorbeeld wanner de watchwinder in de slaapkamer of op kantoor staat. Ten tweede hebben de nieuwste Benson Black Series modellen een software update gekregen waardoor de watchwinder nog makkelijker en sneller werkt. Het leuke is dat Benson de retail prijzen echter niet heeft verhoogd, waardoor je meer kwaliteit krijgt voor hetzelfde geld.

Binnen de Benson Black Series heeft het merk ook nog één nieuwe variant gepresenteerd. De kleur rood is toegevoegd voor de modellen voor 2, 4, 6 en 8 horloges. Deze nieuwe kleur is zeer fraai en luxe. Vooral in een modern interieur kan de rode watchwinder een prachtig contrast geven bij wit, zwart en grijs. De Benson Black Series in rode kleur zijn gelimiteerd tot 250 stuks wereldwijd.

Als officieel dealer van Benson hebben wij vrijwel alle modellen op voorraad en direct leverbaar. Elk model wordt geleverd in een stevige verpakking, met 2 jaar garantie, handleiding en certificaat.

Ben jij geïnteresseerd in een Benson Black Series watchwinder, of een watchwinder van een ander merk? Je bestelt eenvoudig op onze website. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail of bel ons. We helpen je graag verder met gedegen advies en voorbeelden van goede watchwinders die bij jouw horloges passen. Met meer dan 16 jaar ervaring weten wij zeker jou goed van dienst te kunnen zijn!

Benson Compact Triple 3.CF watchwinder

Geplaatst op 5 januari 2022 om 14:23 uur

Wanneer je een aantal automatische horloges in bezit hebt, is een goede watchwinder onmisbaar. Een automatisch horloge heeft tenslotte beweging nodig om te kunnen blijven lopen. Wanneer er in deze behoefte niet voorzien wordt, komt het horloge stil te staan met verschillende vervelende gevolgen van dien. Zo kan dit onder meer onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave veroorzaken. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt als liefhebber van mooie horloges. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in de bewegingsbehoefte van ieder automatisch horloge. Wanneer een automatisch horloge echter niet gedragen wordt is een goede watchwinder de oplossing. Deze voorziet in de benodigde beweging en zorgt daarnaast voor het optimaal verdelen van de olie. Verder dient een deze horlogeaccessoire direct ook als veilige opbergplaats voor jouw horloges.

Benson Compact Triple 3.CF watchwinder

Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wanneer je op zoek gaat naar een passende watchwinder voor jouw automatische horloges, dien je je af te vragen aan welke eisen deze voor jou moet voldoen. Als je een watchwinder wilt hebben die meer ruimte biedt dan voor een enkel horloge en je zo’n 3 tot 4 automatische horloges in bezit hebt, biedt het merk Benson verschillende mooie opties. Dit innovatieve merk van Nederlandse bodem is nog relatief jong te noemen, maar heeft des te meer kennis en ervaring opgedaan op het gebied van zowel het kwalitatieve horloge als de watchwinder. Bovendien laat Benson de modellen in eigen beheer vervaardigen, wat verschillende voordelen oplevert. Zo houdt men de lijntjes kort wat betreft de kwaliteit waar Benson bekend om staat en weet men bovendien de prijzen scherp te houden. Benson weet met hun watchwinders dan ook een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding neer te zetten.

Een model afkomstig uit de collectie van Benson die we graag nader belichten is de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder. Dit exemplaar biedt ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges en is dus uitermate geschikt voor de verzamelaar met 3 tot 4 automatische horloges. De watchwinder is met de uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigd en is gemaakt van bijzonder mooi hout. Deze luxe horlogeaccessoire is strak en modern vormgegeven en uitgevoerd in de kleur carbon. Doordat dit model compact van vorm is, is deze gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen.

Het hart van de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder wordt gevormd door een kwaliteitsmotor van Japanse komaf. Het grote voordeel van deze motoren is dat ze zuinig zijn wat betreft het energieverbruik. Bovendien voeren ze hun werk in stilte uit. Dit maakt dat je deze watchwinder ook zonder zorgen kunt plaatsen in je slaapkamer of bijvoorbeeld op je werkplek. De Japanse motoren zijn natuurlijk ook zeer betrouwbaar en duurzaam, waardoor je er altijd op kunt rekenen dat jouw horloges op de juiste wijze van energie worden voorzien. Deze watchwinder is uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast is deze ook voorzien van een powerwinding functie. Hiermee worden jouw horloges in korte tijd opgewonden. Dit is uiteraard een mooie oplossing als je even niet zoveel tijd beschikbaar hebt.

De Benson Compact Triple 3.CF watchwinder is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Dit komt onder andere doordat je de rotoren ieder apart kunt instellen en op deze manier kunt afstemmen op de behoeften van jouw horloges individueel. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van het moderne touchscreen. Je stelt op deze wijze onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Naast de mogelijkheid de rotoren afzonderlijk in te stellen, maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. Dit maakt dat vrijwel elk soort automatisch horloge feilloos in de watchwinder te plaatsen is.

Samengevat kies je met de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder voor een betrouwbaar product van hoge kwaliteit en daarmee voor het beste voor jouw horloges. Benson biedt hiermee een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt deze horlogeaccessoire tenslotte tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen, zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit. Dit model biedt zowel op het gebied van techniek als uitstraling een gevoel van luxe. Dit is ook te zien aan de fraaie afwerking van de watchwinder. Deze variant is bij Benson ook verkrijgbaar met ruimte voor het opwinden van 1 of 2 horloges, wanneer je minder horloges in bezit hebt.

Met de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder zijn jouw horloges altijd klaar voor gebruik en altijd veilig opgeborgen. Wacht dus niet langer en bestel nu jouw Benson Compact Triple 3.CF watchwinder! Je vindt deze hoogwaardige accessoire in onze webshop. Wanneer je dit model bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw watchwinder goed verpakt wordt verzonden zodat deze in topconditie bij jou aankomt.

Ook voor advies in deze ben je bij ons op het goede adres. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders zullen wij jou zeker van dienst kunnen zijn.

Heisse und Sohne Triton watchwinders

Geplaatst op 29 december 2021 om 14:41 uur

Duitse producten staan wereldwijd bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Dit geldt ook voor watchwinders van Duitse makelij. Maar niet alleen voor kwaliteit en technische verfijning kun je op dit gebied je hart ophalen bij verschillende mooie Duitse merken, ook wat betreft stijl, klasse en een luxe uitstraling heeft Duitsland veel te bieden. Het Duitse merk Heisse & Söhne is een mooi voorbeeld van een watchwinder merk dat op het gebied van zowel kwaliteit als design een toonaangevend merk genoemd kan worden. De hoogwaardige horlogeaccessoires uit de collectie van Heisse & Söhne kenmerken zich onder meer door de prachtige houten kasten die worden vervaardigd in Duitsland en een fraaie uitstraling. Daarnaast kies je met een watchwinder van Heisse & Söhne voor een exemplaar met een uitermate goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Heisse und Sohne Triton watchwinder

Binnen de collectie van Heisse & Söhne is er een scala aan mogelijkheden voor de echte verzamelaar. Het merk biedt namelijk watchwinders met een grote capaciteit, waardoor je je gehele verzameling niet alleen van de beste wijze van opwinding voorziet, maar deze daarnaast ook netjes en overzichtelijk bij elkaar kunt bewaren. Daarnaast vinden we in de collectie ook mooie watchwinders welke ideaal zijn wanneer je één of enkele automatische horloges in het bezit hebt. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit weet Heisse & Söhne met haar collectie dan ook een breed publiek aan te spreken. Wanneer je wilt gaan voor optimale veiligheid kun je bij het merk ook terecht voor echte watchwinder kluizen, die voldoen aan de hoogste Europese eisen.

Een bijzondere serie binnen de collectie van dit Duitse merk is de collectie Heisse & Söhne Triton modellen. Deze watchwinders zijn speciaal geschikt voor de fanatieke verzamelaar. Deze serie biedt modellen met ruimte voor het opwinden van 8 en 16 automatische horloges. We bespreken graag een tweetal Heisse & Söhne Triton modellen die absoluut het bekijken en overwegen waard zijn, wanneer je als verzamelaar op zoek bent naar een watchwinder. We beginnen met de Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37. Dit model biedt ruimte voor het opwinden van 8 automatische horloges. De bijzonder mooie kast is gemaakt van schitterend hout. Door onder meer de fraaie voet heeft deze watchwinder een zeer exclusieve uitstraling. De kast is afsluitbaar met een deur dat is voorzien van mineraalglas en bovendien is voorzien van een modern vingerprint slot. Hiermee bied je je horloges een optimale bescherming. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, waardoor de horloges extra in het oog springen.

De Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37 is voorzien van Japanse motoren van hoogwaardige kwaliteit. Deze motoren zorgen ervoor dat jouw horloges op een energiezuinige wijze van de benodigde opwinding worden voorzien. Bovendien zijn de motoren geluidsarm, waardoor je niet gestoord wordt door vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Doordat deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting plaats je jouw horloges desgewenst in de spotlight wanneer jij dat wilt. De watchwinder is programmeerbaar met behulp van het moderne LCD scherm. Hiermee kun je onder meer per rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Bovendien beschik je hiermee over een sleep mode functie. Deze zorgt ervoor dat je jouw horloges wat rust kunt bieden, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

Het tweede model uit de collectie dat we willen benoemen is wederom een plaatje om te zien. Het gaat om de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Deze watchwinder biedt ruimte voor maar liefst 16 horloges. Ook dit model bestaat uit een bijzondere houten kast op een fraaie voet. Het zachte stoffen interieur biedt jouw horloges een optimale bescherming tegen krasjes en beschadigingen. Ook is deze watchwinder afsluitbaar met een glazen deur en vingerprint slot. Met deze horlogeaccessoire kies je direct ook voor een display voor jouw horloges. Wanneer je de LED verlichting inschakelt zullen alle ogen gericht zijn op jouw verzameling. Deze watchwinder betekent dan ook een waardevolle toevoeging aan jouw horlogecollectie. Wat betreft de techniek is deze watchwinder eveneens voorzien van Japanse motoren. Dit legt een solide basis waarmee je zeker bent van een betrouwbare horlogeaccessoire met een lange levensduur. Verder beschik je met deze watchwinder over overwind protectie en sleep modus. De bediening verloopt middels het LCD scherm. Je stelt de voorwaarden voor opwinding per horloge specifiek in waardoor ieder horloge precies dat krijgt wat het nodig heeft, voor een optimale en efficiënte opwinding.

Met een Heisse & Söhne watchwinder uit de Triton serie zijn al jouw horloges altijd klaar voor gebruik. Bovendien berg je ze op een optimaal veilige manier op en kies je voor een design dat een waar compliment betekent voor jouw verzameling. Wij leveren de Heisse & Söhne watchwinders met 2 jaar garantie. Elk model van Heisse & Söhne wordt na productie nogmaals uitgebreid getest door het gebruik van een checklist. Wij pakken de watchwinder bovendien zeer zorgvuldig voor je in, zodat je nieuwe watchwinder altijd in perfecte conditie bij je aankomt.

Als officieel dealer van Heisse & Söhne leveren wij elk model met garantie, advies en veelal uit voorraad. Wij verzenden vanuit ons magazijn wereldwijd altijd aangetekend en verzekerd. Kies jij voor een hoogwaardige watchwinder voor jouw prachtige automatische horloges? Bekijk dan snel onze collectie en zorg ervoor dat jouw automatische horloges nooit meer stil komen te staan.

De beste watchwinder voor 2 horloges van 2022

Geplaatst op 24 december 2021 om 15:48 uur

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen de verschillende soorten type uurwerken van horloges? Dat is een vraag die je jezelf moet stellen wanneer je een kwaliteitshorloge wilt aanschaffen. Want wanneer je een horloge wilt kopen is het niet alleen van belang wat je budget en je persoonlijke smaak wat betreft uitstraling zijn, het is ook goed om te bedenken welk soort uurwerk jouw voorkeur heeft.

We onderscheiden hierbij quartz-, mechanische- en automatische uurwerken. Het quartz horloge is werkzaam met behulp van een batterij en is over het algemeen goed bestand tegen schokken en stoten. Een mechanisch horloge werkt door middel van handmatige opwinding. Het automatische horloge geniet de voorkeur van menig liefhebber. Een horloge met een automatisch uurwerk heeft de beweging van de pols nodig om te kunnen functioneren. Wanneer het horloge deze beweging niet krijgt komt het stil te staan. Dit is heel vervelend. Je kunt het horloge dan niet direct gebruiken wanneer je dit wilt en zult hem bovendien opnieuw moeten instellen en opwinden. Daarnaast kan stilstand van een automatisch horloge onnauwkeurigheden in andere functies zoals een maanfase, GMT functie of eeuwige kalender veroorzaken. Dit is onhandig, maar vooral helemaal niet nodig. Een watchwinder voor jouw automatische horloges zorgt ervoor dat ze nooit stil komen te staan. Jouw horloges zijn altijd gereed om direct te dragen.

Natuurlijk zal je als trotse eigenaar van 1 of meerdere mooie automatische horloges niet altijd in staat zijn deze te dragen. Zeker niet wanneer je meer horloges in je bezit hebt. Dan komt de watchwinder om de hoek kijken. Dit kan absoluut worden beschouwd als een onmisbaar accessoire wanneer je van automatische horloges houdt. Je kunt jouw horloges in de watchwinder plaatsen en deze verzorgt dan de benodigde beweging. Zo is jouw horloge altijd opgewonden wanneer je dit wilt en daarmee standaard klaar voor gebruik. Dit is echter niet het enige voordeel van een goede watchwinder. Deze horlogeaccessoire biedt namelijk naast een juiste wijze van opwinding, eveneens een veilige en vaak stijlvolle opbergplaats voor jouw horloges. Bovendien is met het gebruik ook de olieverdeling binnenin het uurwerk van het horloge goed geregeld.

Wanneer je als liefhebber 2 of 3 horloges met een automatisch uurwerk in het bezit hebt, is een watchwinder met een capaciteit voor 2 of 3 horloges een goede keuze. Op dit gebied is een geruime keuzemogelijkheid beschikbaar. Zowel wat betreft design, als wat betreft kwaliteit, prijsklasse en technische mogelijkheden zijn er veel verschillende opties. We zullen in dit artikel een drietal modellen bespreken die geschikt zijn voor het opwinden van 2 of 3 horloges, in verschillende prijscategorieën.

We beginnen met een model van het Nederlandse merk Benson. Benson staat bekend om de luxe uitstraling en de hoge kwaliteit in combinatie met aantrekkelijke prijzen. Met een Benson watchwinder kies je dan ook voor een horlogeaccessoire met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. De watchwinder die we willen bespreken uit de collectie van Benson, is de  Benson Compact 2.18 Black Leather. Dit model is compact vormgegeven en heeft zowel een zwart exterieur als interieur. Doordat de buitenkant is bekleed met leder heeft deze watchwinder een luxe en elegante uitstraling. Dit model is voorzien van 2 Japanse motoren van het merk Mabuchi. Deze motoren zorgen voor een duurzame en kwalitatieve basis. Bovendien is deze horlogeaccessoire vanwege deze motoren zeer stil in gebruik, zodat je de watchwinder ook zonder problemen op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen.

Met de Benson Compact 2.18 Black Leather beschik je over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien kun je per rotor individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Dit kun je gemakkelijk doen met het gebruiksvriendelijke moderne touchscreen. Doordat deze watchwinder beschikt over een ingebouwde LED verlichting kan je je horloges desgewenst in de spotlight zetten. Als kers op de taart biedt dit model ook een powerwinding functie waarmee je je horloges in korte tijd kunt opwinden. Kort samengevat biedt dit model alles wat je nodig hebt om jouw horloges efficiënt te kunnen opwinden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en kwalitatieve onderdelen weet je zeker dat je lang plezier hebt van deze watchwinder!

Een volgend model met de capaciteit voor het opwinden van 2 horloges is de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003. Deze watchwinder komt uit de collectie van het Zwitserse kwaliteitsmerk Swiss Kubik. Swiss Kubik maakt gebruik van Swiss made motoren waarmee een solide en betrouwbare basis is gelegd. Kenmerkend voor de modellen van Swiss Kubik zijn verder onder meer de kubusvormige en compacte designs. Specifiek de Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 is uitgevoerd in de kleur zwart. De buitenkant is bekleed met een hoge kwaliteit leder en subliem afgewerkt. Doordat deze horlogeaccessoire gedurende lange tijd functioneert op een set AA batterijen is het mogelijk de watchwinder in een kluis te plaatsen voor een optimaal gevoel van veiligheid. Omdat dit model compact van vorm is, neem je hem bovendien gemakkelijk mee op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Deze watchwinder is instelbaar door middel van de USB aansluiting en is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Het is optioneel mogelijk beschermglaasjes bij te bestellen tegen een meerprijs, zodat je je horloges ook kunt beschermen tegen verschillende invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof.

Een laatste model welke we nader belichten is de Orbita Avanti Three Rotorwind W70000. Orbita is een merk uit de VS, waar de watchwinders van dit bijzondere merk met de uiterste zorg met de hand worden vervaardigd. Dit model is eigenlijk geschikt voor 3 horloges, maar zal zeker probleemloos 2 horloges opwinden. De Orbita Avanti Three Rotorwind W70000 watchwinder kan worden gebruikt voor het opwinden van 3 automatische horloges en biedt daarnaast ook nog eens opbergruimte voor 5 extra horloges. Natuurlijk is het ook mogelijk deze ruimte te benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Met de luxe uitstraling van deze horlogeaccessoire, kies je niet alleen voor een functionele watchwinder, maar ook voor een echte eyecatcher voor in je interieur. Dit model is gemaakt van prachtig hout en is voorzien van een deurtje van mineraalglas. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van ingelegd carbon ter bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. Orbita maakt gebruik van Zwitserse motoren. Met een watchwinder voorzien van Swiss made motoren kan je ervan op aan dat je een model aanschaft dat energiezuinig en bovendien stil in gebruik is. De Orbita Avanti Three Rotorwind W70000 biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De rotoren zijn bovendien afzonderlijk instelbaar, zodat je ieder horloge van de juiste opwinding kunt voorzien.

In dit artikel is duidelijk geworden dat er in ieder prijssegment wel een passende watchwinder te vinden is. Bovendien is de noodzaak van het aanschaffen van een watchwinder als eigenaar van automatische horloges besproken. Deze horlogeaccessoire voorziet tenslotte in een juiste opwinding wanneer een automatisch horloge niet gedragen wordt en zorgt daarnaast voor een goede olievoorziening. Bovendien berg je er jouw horloges met een goed gevoel in op en heb je hiermee direct een plaats om jouw trots tentoon te kunnen stellen.

Maar waar koop je nu een goede watchwinder met een gerust gevoel? Kies voor een officieel dealer! Wij zijn officieel dealer van verschillende mooie watchwinder merken en kunnen je met onze ervaring en kennis op dit gebied bijstaan met raad en daad. Natuurlijk bieden wij de 3 bovengenoemde modellen in onze collectie, maar we hebben daarnaast uiteraard nog vele andere mooie opties. Het is dan ook zeker de moeite waard een kijkje te nemen in onze webshop. Je bestelt jouw nieuwe watchwinder bij ons veilig en snel. Wij zorgen er dan voor dat jouw nieuwe aankoop zorgvuldig wordt verpakt en zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Bernard Favre Planet Black watchwinders

Geplaatst op 18 december 2021 om 11:58 uur

Het merk Bernard Favre produceert hoogwaardige watchwinders die zeer luxe en uniek zijn vormgegeven. De wijze van opwinding door deze horlogeaccessoire is zeer bijzonder en geschikt voor elk automatisch horloge. Het maakt niet uit of je een Rolex, Omega, Tag Heuer, Patek, Oris of Longines horloge wilt opwinden in een Bernard Favre watchwinder. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat jouw automatische horloge altijd voorzien is van voldoende energie en direct gereed is om te dragen. De Bernard Favre modellen zijn Swiss made, en dat schept hoge verwachtingen.

Wanneer je als merk het label Swiss made wil voeren moet je van goeden huize komen en aan strenge eisen en voorwaarden voldoen. Wanneer je dus een Swiss made product in huis haalt kan je er zeker van zijn dat dit een kwalitatief, duurzaam en betrouwbaar product is. Zwitserland kent natuurlijk vele merken die jou deze Swiss made kwaliteit kunnen leveren, zowel op gebied van horloges als van watchwinders.

Wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges is een watchwinder een accessoire die echt niet kan ontbreken. Waar een automatisch horloge normaliter energie haalt uit de natuurlijke beweging van de pols zal een watchwinder deze functie overnemen wanneer het horloge niet gedragen wordt. Hierdoor komt een automatisch horloge niet stil te staan. Langdurige stilstand is niet goed voor automatische horloges.

Een Zwitsers merk dat bekend staat om de uitermate hoge kwaliteit watchwinders die zij leveren en daarnaast vanwege de unieke en zeer bijzondere designs, is Bernard Favre. Bernard Favre mag zich tot de beste merken op dit gebied ter wereld rekenen. Elke Bernard Favre watchwinder wordt met de grootst mogelijk zorg door een vakman met de hand vervaardigd. Kwaliteit, afwerking en oog voor detail staan hierbij zeer hoog in het vaandel. Nadat een Bernard Favre watchwinder gereed is, wordt deze gedurende enkele dagen getest om er zeker van te zijn dat zij een subliem product afleveren. De productie van Bernard Favre is op jaarbasis relatief klein. Hierdoor heb je met een horlogeaccessoire van Bernard Favre een uniek en exceptionele accessoire in huis, die je zeker niet bij elke liefhebber tegen zult komen.

De watchwinders van Bernard Favre zijn zeer herkenbaar doordat de designs een duidelijke eigen identiteit hebben. Bernard Favre maakt gebruik van het zogenaamde Planet Winding System. De horloges die in de watchwinders worden geplaatst draaien tijdens het opwinden om hun eigen as. Hiermee is de link met het draaien van de aarde snel gemaakt wat de naam van dit systeem zeer passend maakt. Het opwindingsproces zal op deze manier voor elke liefhebber een fascinerend gezicht zijn. De glazen stolp die over de watchwinders kan worden geplaatst maakt het plaatje helemaal af en geeft het geheel een extra luxe uitstraling. Bovendien zorgt deze stolp ervoor dat stof en vuil geen kans krijgen. De Zwitserse motoren die worden gebruikt voor de watchwinders van Bernard Favre zijn krachtig en tegelijkertijd stil in gebruik. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig en hiermee ook duurzaam. De Bernard Favre Planet watchwinders zijn bovendien compact en daarmee gemakkelijk te plaatsen in elke kamer.

Bernard Favre Planet Black watchwinder

In de collectie van Bernard Favre, vinden we onder meer de Bernard Favre Planet Black & Black Leather watchwinder. Dit model heeft een zwarte base met een zwart lederen afwerking, dat een chique uitstraling geeft. Verder is er onder meer gekozen voor het materiaal edelstaal PVD, dat erg sterk en duurzaam is. Uiteraard is deze horlogeaccessoire uitgerust met een Swiss made motor. De Bernard Favre Planet Black modellen zijn geschikt voor het opwinden van 1 horloge, dat in deze watchwinder met recht in de spotlight zal staan. Doordat dit model werkt op een ingebouwde accu (100 dagen) en USB, is het mogelijk deze accessoire gemakkelijk mee te nemen naar kantoor of op reis. Een andere mogelijkheid die door deze eigenschap geboden wordt, is de watchwinder in een kluis te plaatsen. Zo berg je je horloge en je watchwinder eenvoudig extra veilig op. Wanneer je de watchwinder wilt opladen, doe je dit gemakkelijk via PC, Smartphone of USB aansluiting. De Bernard Favre Planet heeft 9 programma’s zodat je het gewenste programma kan selecteren dat het beste geschikt is voor jouw automatische horloge.

Met de Bernard Favre Planet Black watchwinder kies je voor een echt ‘piece of art’ dat ieders aandacht zal weten te trekken. Alle ogen zullen op jouw horloge en watchwinder gericht zijn! Je horloge is altijd klaar voor gebruik en wanneer je hem niet draagt heb je een veilige opbergplaats voor jouw geliefde horloge. Plaats deze watchwinder met een gerust hart op je werkplek of slaapkamer, want van vervelende geluiden tijdens het opwinden zal je geen last hebben!

Wanneer je kiest voor een bijzondere Bernard Favre watchwinder krijg je deze thuis gestuurd samen met een certificaat, USB adapter en handleiding. Daarnaast ontvang je 2 jaar garantie en een luxe lederen etui. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en Post NL.

Als officieel dealer van Bernard Favre hebben wij vrijwel de gehele collectie op voorraad zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten. Heb je vragen of wil je graag advies? Geen probleem, wij leveren jou de beste service en desgewenst een passend advies!

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition

Geplaatst op 11 december 2021 om 11:39 uur

De horlogeliefhebber met meerdere automatische horloges in zijn of haar bezit kan simpelweg niet zonder een watchwinder. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat de horloges van energie worden voorzien door rotatie. Hierdoor blijven de horloges netjes op tijd lopen en hoeft je de automatische horloges niet meer opnieuw in te stellen en op te winden wanneer deze stilstaan. Kortom, een watchwinder is een must have als je meerdere automatische horloges hebt.

Voor iedereen die een mooie kwalitatieve watchwinder zoekt, die geschikt is om elk automatisch horloge op te winden, is Benson een zeer interessant merk. De watchwinders van Benson kenmerken zich onder andere door een stijlvol design, hoge kwaliteit en moderne techniek.

Benson is een Nederlands merk en nog relatief jong vergeleken met sommige andere merken. Toch heeft Benson door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van de watchwinder en weet dan ook als geen ander aan welke voorwaarden een goede watchwinder moet voldoen. De modellen in de collectie van Benson zijn dan ook zeer compleet en voorzien van moderne techniek. Daarnaast weten ze de aandacht op een positieve manier te trekken door de luxueuze uitstraling. Benson heeft recent verschillende nieuwe watchwinder modellen geïntroduceerd in de collectie, die zeer interessant zijn voor de horlogeliefhebber met meerdere automatische horloges. Het gaat dan om nieuwe modellen uit de Black Series collectie.

De Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder is één van de prachtige nieuwe Black Series modellen. Deze watchwinder is met de grootste zorg met de hand vervaardigd uit bijzonder mooi hout. De combinatie van de walnoot stijl buitenkant met de glazen deur en de zwarte stoffen binnenkant stralen een absolute luxe uit. De zachte stof dat aan de binnenkant is aangebracht zorgt bovendien voor een zeer goede bescherming van je horloges tegen eventuele beschadigingen. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermlaag, voor een optimale kwaliteit. Je kunt er dus op rekenen dat hij lang mooi blijft. Hij is daarnaast geschikt voor het opwinden van 8 horloges en biedt bovendien nog extra opbergruimte voor 6 horloges. Het is natuurlijk ook een goede mogelijkheid om deze extra opbergruimte te benutten voor het opbergen van andere sieraden, of bijvoorbeeld manchetknopen.

Deze Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder is uitgerust met betrouwbare motoren van Japanse komaf. Deze motoren zijn ook tijdens het opwindproces stil in gebruik zodat een optimaal gebruikscomfort gegarandeerd is. Daarnaast staan deze motoren erom bekend duurzaam en energiezuinig te zijn. De motoren zijn bovenal betrouwbaar en dat betekent dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen!

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder

Wat deze Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder extra bijzonder maakt is dat het een Limited Edition betreft. Er zijn van dit model slechts 250 stuks in omloop wereldwijd, die individueel zijn genummerd. Met deze watchwinder kies je dus voor een fraai model en heb je echt iets bijzonders om je verzameling op te winden en te bewaren. De Benson Black Series 8.16.WA watchwinder biedt ook op technisch gebied vele mooie eigenschappen en functionaliteiten. Zo is deze uitgerust met een modern touchscreen en ingebouwde LED verlichting. De rotoren zijn elk individueel instelbaar waardoor je de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge kunt instellen. Zo weet je zeker dat elk horloge de energie krijgt wat het nodig heeft. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past elk horloge vrijwel feilloos in de watchwinder. De Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition is dan ook geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Naast een overwind protectie biedt deze watchwinder ook een speedwinding functie. Hiermee wind  je je horloge binnen korte tijd op. De deksel van dit model sluit voorzichtig door de speciale soft close cover. Verder is de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition werkzaam met behulp van een adapter die uiteraard wordt meegeleverd.

Het is duidelijk dat de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder zowel qua design, techniek en kwaliteit veel te bieden heeft. Daarnaast kenmerkend zijn de verschillende extra’s zoals de opbergruimte waaraan is gedacht. Het maakt deze watchwinder zeer compleet en uitermate geschikt voor de echte horlogeverzamelaar. Als je daar nog bij bedenkt dat dit model voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden zal menig liefhebber en verzamelaar geïnteresseerd geraakt zijn door dit model. Zeker als je ervan houdt iets bijzonders in huis te halen dat niet iedereen heeft. Met deze Limited Edition kies je tenslotte voor een model dat zeer beperkt verkocht wordt en daarmee exceptioneel en uniek te noemen is.

In onze webshop kun je de watchwinder nog eens extra goed bekijken door middel van duidelijke foto’s en zelfs een filmpje. Zo krijg je een zeer goed beeld van hoe dit model er daadwerkelijk uitziet. Natuurlijk vind je hier ook de gehele collectie van Benson, die voor elke liefhebber en verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder biedt.

Wanneer je voor de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder koopt ontvang je hem met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding, adapter en certificaat thuis. Uiteraard wordt deze stevig verpakt en verzekerd verzonden. Wij verzenden wereldwijd met DPD, PostNL en Fedex. Je kunt in de webshop eenvoudig en veilig betalen met creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Wind jij jouw automatische horloges van Breitling, Rolex, Longines of een ander fraai Zwitsers horlogemerk binnenkort op in een schitterende watchwinder van Benson?

Watchwinder voor 16 automatische horloges

Geplaatst op 5 december 2021 om 12:00 uur

Een watchwinder is een accessoire om automatische horloges opgewonden te houden zodat je ze elk moment kan dragen. Maar deze horlogeaccessoire heeft meerdere voordelen. Ben jij een echte horlogeverzamelaar met een uitgebreide collectie automatische horloges? Dan zal een goede watchwinder voor jou meer zijn dan enkel een belangrijk accessoire om je horloges op te kunnen winden. Wanneer jij op zoek gaat naar een nieuwe watchwinder staan niet alleen kwaliteit en techniek centraal, maar zal je ook eisen hebben wat betreft het aantal horloges dat je wilt opwinden en uitstraling van deze beoogde horlogeaccessoire. Wanneer jij als verzamelaar tussen de 12-20 automatische horloges in het bezit hebt is een model met ruimte voor het opwinden van 16 horloges ideaal.

Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder

Op gebied van een watchwinder voor 16 horloges is er keuze uit diverse luxe modellen. Een model van dit kaliber is dan ook niet alleen een onmisbaar hulpmiddel om jouw horloges opgewonden te houden, maar dient bovendien als interieurstuk en veilige opbergplaats voor jouw horloges.

In dit artikel zullen we 3 modellen bespreken met een capaciteit voor het opwinden van 16 automatische horloges. We beginnen met een model uit de collectie van het merk Heisse & Söhne, te weten de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder. Heisse & Söhne is een Duits merk dat erom bekend staat een zeer goede prijs-/kwaliteit ratio te leveren. Een watchwinder van Heisse & Söhne staat voor pure luxe Zo ook deze Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Deze bijzonder luxe en stijlvolle horlogeaccessoire zal in elk interieur op een positieve manier in het oog springen. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder is onder meer vervaardigd uit mooie materialen als prachtig hout en mineraalglas. De fraaie voet geeft dit model een extra chique uitstraling. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur voor een optimale bescherming van jouw horloges, waarbij gebruik wordt gemaakt van de zeer moderne vingerprint technologie. Deze zorgt ervoor dat alleen jij het deurtje kunt openen met jouw vingerafdruk.

Op technisch gebied biedt deze watchwinder alle mogelijke instellingen om elk automatisch horloge van energie te voorzien en een overwind protectie. Daarnaast heeft dit model nog vele mooie extra’s. Door de moderne LCD bediening stel je bovendien eenvoudig per horloge de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Door deze functie kan je verschillende horloges op verschillende wijze opwinden. Verder beschikt deze Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 over een ingebouwde LED verlichting en een sleep mode. Met deze laatste functie gun je je horloges rust, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

Het tweede model dat we graag bij je onder de aandacht brengen is de Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11, eveneens afkomstig uit de collectie van Heisse & Söhne. Deze watchwinder is voorzien van Japanse motoren van hoge kwaliteit. Het zwarte exterieur met de houtkleurige accenten zorgen voor een stijlvol geheel. Ook dit model is afsluitbaar met een glazen deur. De watchwinder is eveneens te bedienen met een mooi LCD scherm. Voor elk horloge afzonderlijk stel je op deze manier eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Doordat ook deze horlogeaccessoire voorzien is van een ingebouwde LED verlichting zet je je horloges gemakkelijk en bijzonder mooi in de spotlight. Verder beschik je met deze watchwinder over alle draairichtingen, een overwind protectie en een sleep mode.

Last but not least noemen we de Benson Black Series Pro 16.19.B. Deze uitermate luxueuze watchwinder vind je in de collectie van het kwaliteitsmerk Benson, een Nederlands merk.  Benson biedt een uitgebreide collectie voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook voor de echte verzamelaar die veel meer automatische horloges heeft. Ook deze specifieke watchwinder voor de verzamelaar met een uitgebreide collectie biedt weer ruimte voor het opwinden van maar liefst 16 automatische horloges.  Daarnaast is de Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder echter ook nog eens uitgerust met een lade voor extra opbergruimte, geschikt voor 12 extra horloges. Ideaal dus voor diegene die andere horloges of sieraden wilt opbergen. Dit model is onder meer vervaardigd uit hout en mineraalglas. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een stoffen inleg zodat je beschadiging of bijvoorbeeld kleine krasjes op je horloges kunt voorkomen. De Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder is voorzien van 16 Japanse motoren van onbetwiste kwaliteit. Je hoeft je met deze motoren geen zorgen te maken over storende geluiden, zij doen hun werk namelijk vrijwel in stilte. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiezuinig in gebruik, een zeer goede keuze dus. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur met slot, voor een optimaal veilig gevoel.

Met de Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder heb je de keuze uit alle draairichtingen zodat deze watchwinder geschikt is voor het opwinden van elk automatisch horloge, ongeacht of het een Rolex, Breitling, Patek, IWC, Oris, Tag Heuer is. De watchwinder is eenvoudig te bedienen met behulp van het moderne touchscreen. Je kunt zo ook per horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag bepalen. Hiermee creëer je voor elk horloge individueel de meest optimale voorwaarden. De watchwinder beschikt over een ingebouwde LED verlichting zodat je altijd een goed zicht hebt op je horloges. Met de handige powerwinding functie kun je je horloges bovendien in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Kortom, een zeer mooie en complete watchwinder. Benson staat tot slot bekend om de goede prijs/-kwaliteitverhouding van de producten. Je kiest met deze watchwinder dan ook voor betaalbare kwaliteit, waar je zeker gedurende lange tijd plezier van zult beleven.

Kortom, er zijn diverse watchwinders voor 16 horloges beschikbaar die jouw automatische horloges veilig en professioneel zullen opwinden. Hierdoor heb je geen last meer van stilstaande horloges. Stilstand is achteruitgang wordt weleens gezegd. Dat is op gebied van automatische horloges zeker het geval. Je behoud je horloge beter wanneer je het regelmatig beweegt, en beter nog wanneer je het regelmatig draagt. Een goede watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloges altijd gereed zijn om te dragen wanneer jij dat wilt. Dit is gemakkelijk en bespaart ook tijd. Een watchwinder biedt dus diverse voordelen en is niet voor niets de meest belangrijke en populaire accessoire voor een automatisch horloge.

Ben jij op zoek naar een watchwinder voor 16 automatische horloges? Bekijk ons website en vergelijk verschillende merken. Je zal zien dat er verschillen zijn in design, techniek en prijs. Een goede watchwinder voor 16 horloges is niet goedkoop, echter is het een accessoire die je niet meer kwijt wilt als je er één hebt. Met deze horlogeaccessoire zorg je tevens voor een perfect onderhoud van jouw automatische horloges.

Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder

Geplaatst op 30 november 2021 om 13:13 uur

Ben jij als liefhebber van automatische horloges op zoek naar een nieuwe watchwinder? Of heb je meerdere automatische horloges en ben je benieuwd wat een watchwinder voor jou kan doen? Lees dan vooral even verder. Een automatisch horloge kan alleen blijven functioneren wanneer deze op tijd wordt voorzien van de juiste beweging. Wanneer je je horloge draagt wordt in deze behoefte voorzien door de natuurlijke beweging van de pols. Als je je horloge echter niet draagt ontbreekt deze beweging. Om te voorkomen dat een automatisch horloge dan stil komt te staan met alle vervelende gevolgen van dien, kan een watchwinder deze beweging overnemen. Alhoewel dit natuurlijk de belangrijkste functie van een watchwinder is, biedt een goede watchwinder nog zoveel meer. Zo is een mooie watchwinder direct ook een veilige opbergplaats voor jouw horloges. Voor een verzamelaar kan een watchwinder zelfs een mooie methode zijn om zijn of haar horloges te presenteren. Daarnaast zorgt een kwalitatieve watchwinder voor het behoud van het automatische horloge. Stilstand is namelijk achteruitgang.

Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder

Kortom, een watchwinder is een onmisbaar en essentiële accessoire wanneer je automatische horloges bezit. Nu zijn er op dit gebied veel mogelijkheden, zowel wat betreft kwaliteit als wat betreft design en prijs. Wanneer jouw voorkeur ligt bij een watchwinder met een modern en stijlvol design van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, is Paul Design absoluut een interessant merk. Paul Design is een traditioneel merk afkomstig uit het UK. De ontwerper en oprichter van het merk kiest ervoor watchwinders te ontwerpen die zeer compleet zijn en bovendien duurzaam en betrouwbaar, maar die daarnaast ook betaalbaar zijn. Hiermee spreekt het merk een breed publiek aan.

Er zijn dan ook weinig merken die kunnen concurreren met het merk Paul Design als het gaat om de combinatie van kwaliteit en een scherpe prijs. Paul Design maakt verder gebruik van Japanse motoren. Deze motoren zorgen voor een krachtige opwinding en maken de watchwinders van Paul Design geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Fijne bijkomstigheid is dat deze motoren bovendien stil zijn in gebruik, waardoor je je watchwinder met een gerust hart bijvoorbeeld in je slaapkamer of op je werkplek kunt plaatsen. De watchwinders van Paul Design zijn voorzien van flexibele horlogehouders, zodat vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos in de watchwinders te plaatsen is.

Een goed voorbeeld van een watchwinder van Paul Design, speciaal voor de liefhebber van automatische horloges met een paar automatische horloges in het bezit is de Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder. Deze watchwinder biedt niet alleen ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar ook nog extra opbergruimte voor nog 3 andere horloges. Zo kun je al jouw horloges of eventuele andere sieraden netjes en overzichtelijk bij elkaar bewaren. De watchwinder is gemaakt van hout met een karakteristieke uitstraling. De combinatie van het hout met het verder zwarte exterieur van de watchwinder maken dat deze een luxe en stijlvolle uitstraling heeft. Het interieur van de watchwinder is eveneens zwart, waardoor jouw horloges extra goed uitkomen. Daar komt nog bij dat deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, hiermee plaats je jouw horloges desgewenst letterlijk in de spotlight.

De watchwinder is verder afsluitbaar met het glazen deurtje. Hiermee bescherm je je horloges niet alleen tegen beschadigingen en kleine krasjes, maar bijvoorbeeld ook tegen vocht en vuil of kinderhandjes. De watchwinder is compact vormgegeven, zodat er altijd wel een mooi plaatsje voor te vinden is. De Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar is uitgerust met Japanse motoren, zoals we van Paul Design gewend zijn. De rotoren zijn apart instelbaar, zodat je voor elk horloge afzonderlijk de gewenste draairichting en het aantal rotaties per dag kunt bepalen en instellen. Dit kun je gemakkelijk doen met behulp van het moderne touchscreen. De watchwinder beschikt daarnaast over een overwind protectie. De watchwinder krijgt zijn energievoorziening door de adapter.

Je hebt kort gezegd met de Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder een heel complete watchwinder waarbij aan alles is gedacht en welke bovendien aantrekkelijk geprijsd is. Bovendien is de kwaliteit van de gebruikte materialen zeer hoog, wat dit een duurzame watchwinder maakt. Je zult er dan ook lang plezier van hebben. Met deze watchwinder hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw horloges!

De collectie van Paul Design is zeer uitgebreid en biedt naast de Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar ook verschillende watchwinders voor bijvoorbeeld de echte verzamelaar. Zo zien we binnen de collectie bijvoorbeeld watchwinders voor het opwinden van 4,6,8 of 12 automatische horloges.

Het is dan ook absoluut de moeite waard de collectie van Paul Design eens te bekijken. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment Paul Design horloges. Als officieel dealer van Paul Design bieden wij je de nieuwste collecties en de beste service. Wij leveren elke watchwinder uit de collectie van Paul Design met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder

Geplaatst op 23 november 2021 om 11:54 uur

Heb jij één automatisch horloge en wil je dat deze altijd keurig op tijd blijft lopen, zonder dat je verplicht bent deze altijd te dragen? Dan kun je niet zonder een watchwinder. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat je horloge van de benodigde energie wordt voorzien wanneer je het niet draagt. Zo voorkom je stilstand en daarmee ook onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave.

Een watchwinder voor één enkel horloge is eenvoudig te vinden. Er is een brede keuze aan merken, prijsklassen en soorten op de markt. Wil je een exemplaar met een bijzondere uitstraling? Of misschien één met bijzondere functionaliteiten? De keuze is aan jou! Het belangrijkste is natuurlijk een merk en model te kiezen van goede kwaliteit, het liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Een Nederlands merk dat deze horlogeaccessoires van hoge kwaliteit produceert is Benson. Benson is een ambitieus merk en heeft veel ervaring met en kennis over watchwinders. Dit merk heeft dan ook al zijn sporen weten te verdienen door internationaal veel horlogeliefhebbers als klant te hebben die de opwindtechniek van dit aansprekende merk buitengewoon waarderen.

Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder

Benson biedt een geruime collectie met keuze uit watchwinders voorzien van een Japanse motor of een Zwitserse motor. Beide varianten zijn van uitmuntende kwaliteit, energiezuinig, duurzaam en stil in gebruik. In de collectie van Benson vind je bovendien modellen met een diverse capaciteit. Zo zijn er exemplaren verkrijgbaar voor één horloge tot voor wel 16 horloges. Zowel de liefhebber als de verzamelaar kan dus goed terecht bij Benson. Verder krijg je met een Benson watchwinder een luxe model dat vervaardigd is van hoogwaardige materialen. Bovendien biedt Benson met verschillende modellen mooie extra functionaliteiten. Wat betreft uitstraling laten de modellen van Benson zich het beste omschrijven als modern, chique en stijlvol.

In dit artikel willen we een specifiek model van Benson bij je onder de aandacht brengen, namelijk de Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Het design is compact, strak en modern en heeft een luxe uitstraling. Dit model valt onder de zeer luxe Swiss Series collectie van Benson en is uitgerust met een Swiss made motor.

De Swiss made techniek is ongeëvenaard en je weet met een Swiss made motor als basis zeker dat je lang kunt genieten van je watchwinder. De Benson Swiss Series Single 1.20 Black is zwart van kleur en heeft een eveneens zwarte stoffen binnenkant. Doordat de binnenkant van stof is wordt je horloge optimaal beschermt tegen eventuele beschadigingen. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur (mineraalglas). Dit biedt extra bescherming tegen bijvoorbeeld vocht, stof en vuil.

Je kunt de watchwinder instellen met behulp van het gebruiksvriendelijke LCD scherm, waarmee je in een handomdraai de optimale voorwaarden creëert voor jouw specifieke horloge. De watchwinders in deze serie hebben allemaal als voordeel dat de rotoren individueel instelbaar zijn. Bovendien maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. Dit maakt dat deze watchwinders allen geschikt zijn voor elk type en merk automatisch horloge. Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor zodra er een horloge uitgehaald of ingedaan wordt.

De Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder is vervaardigd uit hout en is volledig geassembleerd in Nederland. Dit model is uitgerust met moderne LED verlichting. Hierdoor is het mogelijk op elk gewenst moment van de dag je horloges te bekijken, ook tijdens het opwindproces. Deze watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk van een overwind protectie. Hij functioneert op zowel netstroom als op een batterij. De mogelijkheid om batterijen te gebruiken in combinatie met het compacte formaat van de watchwinder zorgt ervoor dat het goed mogelijk is deze mee te nemen, bijvoorbeeld op reis of naar kantoor. Bovendien is het hiermee ook mogelijk deze horlogeaccessoire in een kluis te plaatsen. Op deze manier is zowel jouw watchwinder als je geliefde horloge optimaal beschermd. Doordat dit model stil in gebruik is kan je hem zonder vervelende en storende geluiden ook eenvoudig op je slaapkamer of werkplek plaatsen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze specifieke Benson Swiss Series Single 1.20.B watchwinder van Benson? Je kunt hem snel en eenvoudig bestellen bij ons in de webshop. Ook kunnen wij je als officieel dealer van Benson helpen wanneer je vragen hebt over dit model of andere modellen van dit bijzondere merk. Met 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn!

Je kunt in de webshop betalen met creditcard, iDeal, Paypal of een gewone bankoverschrijving. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Je ontvangt bij bestelling van deze Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder maar liefst 3 jaar garantie. Wij zijn zelf namelijk volledig overtuigd van de kwaliteit van deze watchwinder. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw aankoop keurig verpakt wordt. Bovendien verzenden wij alle aankopen verzekerd en aangetekend. Je kunt dus met een gerust gevoel je bestelling plaatsen en binnenkort genieten van een prachtige watchwinder.