Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

De beste Swiss Kubik watchwinders tot 1000 euro

Geplaatst op 27 september 2022 om 12:35 uur

Swiss Kubik is één van de Zwitserse vooraanstaande watchwinder merken binnen de horlogerie. Wanneer je een watchwinder van een merk als Swiss Kubik aanschaft dan weet je dat je een betrouwbaar, degelijk en stijlvol product in handen hebt. Swiss Kubik biedt de hoogste Zwitserse kwaliteit, een stukje technische finesse en een duidelijke eigen handtekening. Iedere watchwinder van Swiss Kubik is voorzien van Zwitserse motoren. Deze motoren zijn zeer krachtig en energiezuinig tegelijk. Daarnaast zijn ze uiterst stil in gebruik.

Een Swiss Kubik watchwinder kan tot maar liefst 3 jaar functioneren door het gebruik van een set AA batterijen. Doordat de modellen van Swiss Kubik op batterijen werken is het tevens een zeer goede mogelijkheid een Swiss Kubik watchwinder in een kluis te plaatsen. De Swiss Kubik collectie biedt verschillende mooie en vooral doeltreffende watchwinders onder de 1000 euro. Graag lichten we er hier in dit artikel een aantal voor je uit.

De eerste watchwinder waar we je graag kennis mee laten maken, is de Swiss Kubik Startbox Blue. Dit model is een instapmodel waardoor deze tegen een scherpe prijs aan te schaffen is. De watchwinder is felblauw van kleur en gemaakt van polyamide. Deze horlogeaccessoire is verder compact vormgegeven, wat kenmerkend is voor de watchwinders van Swiss Kubik. Uiteraard is de Swiss Kubik Startbox Blue voorzien van de welbekende Swiss made motor. Deze watchwinder mag dan klein van stuk zijn, het voorziet probleemloos ieder type of merk automatisch horloge van de benodigde energie. De Swiss Kubik Startbox Blue is eenvoudig vormgegeven, maar zeer doeltreffend en efficiënt. Bovendien is deze watchwinder zeer betrouwbaar, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloges.

De tweede watchwinder die we willen benoemen is de Swiss Kubik Startbox Gray. Deze watchwinder is eveneens afkomstig uit de serie instapmodellen van Swiss Kubik. Deze waren voorheen bekend als de ABS watchwinders. Dit model is tevens gemaakt van polyamide en daarmee licht in gewicht. De Swiss Kubik Startbox Gray is uitgevoerd in de kleur grijs, waardoor het passend is in vrijwel ieder interieur. Verder komt natuurlijk ook bij dit model de compacte vormgeving terug. De watchwinder is voorzien van een Swiss made motor. Met deze Swiss Kubik Startbox Gray bied je ieder automatisch horloge de beste wijze van opwinding. Het maakt hierbij niet uit welk type of merk horloge het is. Natuurlijk beschikt de watchwinder ook over een overwind protectie, om overspanning te voorkomen.

De derde watchwinder van Swiss Kubik is de Swiss Kubik Aluminium Black. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium. Dit is niet alleen sterk, maar ook licht in gewicht. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, waardoor het vrijwel overal passend is. Ook hier wordt het hart van de Swiss Kubik Aluminium Black gevormd door een Zwitserse motor, die de opwinding van jouw horloge op efficiënte en veilige wijze verzorgd. De watchwinder biedt verder een instelbaar aantal toeren. Het instellen van de watchwinder kan eenvoudig en snel met behulp van de USB aansluiting. Ook deze Swiss Kubik Aluminium Black is beveiligd met een overwind protectie.

De laatste watchwinder van Swiss Kubik waar we je graag meer over vertellen is de Swiss Kubik Aluminium Silver. Ook deze watchwinder is gemaakt van aluminium, maar dit model is zilver van kleur. Natuurlijk zien we hier ook weer de betrouwbare basis van een Zwitserse motor. Je kunt hiermee ieder automatisch horloge op veilige wijze van opwinding voorzien. De Swiss Kubik Aluminium Silver beschikt daarnaast tevens over de USB aansluiting, zodat je de instellingen voor opwinding kunt wijzigen. Ook de overwind protectie ontbreekt hier uiteraard niet.

Met de bovengenoemde modellen uit de collectie van Swiss Kubik laten we zien dat een watchwinder van topkwaliteit al verkrijgbaar is onder de 1000 euro. De watchwinders van Swiss Kubik behoren tenslotte tot het neusje van de zalm op dit gebied. Het merk heeft zelf het volste vertrouwen in haar producten. Dit laten ze dan ook zien door 3 jaar garantie te bieden. De Swiss Kubik watchwinders zijn desgewenst nog uit te breiden met beschermglaasjes. Hiermee kun je ervoor zorgen dat invloeden van buitenaf geen schade kunnen aanrichten aan je horloge(s). Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht, stof en vuil. Tevens optioneel verkrijgbaar zijn een adapter en kleinere horlogehouders. Deze laatste zijn geschikt voor het gebruik bij extra kleine horloges.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Je vindt in onze webshop een zeer uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders. Zo bieden wij watchwinders van dit merk voor 1,2,3,4,6,8 en 12 automatische horloges. Zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge als de echte verzamelaar kunnen dus bij ons en bij Swiss Kubik terecht. Als officieel dealer van Swiss Kubik bieden wij je bovendien de nieuwste collecties, scherpste prijzen en de beste service. Wij verzenden de watchwinders wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL. Bekijk nu de collectie van Swiss Kubik bij ons in de webshop en vind jouw favoriet!

Beste instap watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 20 september 2022 om 14:38 uur

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige watchwinder tegen een aantrekkelijke prijs? Dan vertellen we je graag iets meer over het Nederlandse merk Benson. Benson is al meer dan 15 jaar actief op dit gebied en heeft derhalve een brede kennis en ervaring opgedaan. Het merk heeft altijd als ambitie gehad watchwinders te produceren die een combinatie bieden van een aantrekkelijk design, hoge functionaliteit, technische finesse en een sublieme afwerking. Dit zijn dan ook de kenmerken die opvallen wanneer we de collectie van Benson bekijken. Om de kwaliteit van de watchwinders zo hoog te kunnen houden, worden de watchwinders van Benson in eigen beheer vervaardigd. Op deze manier wordt het productieproces strikt in de gaten gehouden. Bovendien worden er uitgebreide controles uitgevoerd op een perfecte werking van de watchwinders, voor ze op de markt worden gebracht. De Benson watchwinders kenmerken zich bovendien door een zeer hoog gebruikscomfort, aan alles is gedacht. Zo zijn er watchwinders binnen de collectie met een ingebouwde LED verlichting, een innovatief touchscreen en extra opbergruimte te vinden binnen de collectie van Benson.

Benson Compact 2.18 Black Leather

In dit artikel hebben we speciaal een watchwinder geselecteerd uit de collectie van Benson, waar we je graag meer over willen vertellen. Het gaat hierbij om de Benson Compact 2.18 Black Leather. Deze watchwinder heeft de capaciteit om 2 automatische horloges tegelijkertijd te kunnen opwinden. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, wat hem passend maakt in vrijwel ieder interieur. De watchwinder is, zoals de naam al doet vermoeden, compact vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een mooi plaatsje te vinden is voor deze watchwinder. De buitenkant van de watchwinder is bekleed met kwaliteitsleder. Dit geeft de watchwinder een luxe en extra moderne uitstraling. Ook de binnenkant van de watchwinder is zwart en daarnaast voorzien van een zachte stof. Dit laatste zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges met een beschermd gevoel kunt opbergen in de watchwinder.

Met de Benson Compact 2.18 Black Leather zul je moeiteloos ieder merk of type automatisch horloge kunnen opwinden. De Japanse motoren waarvan de watchwinder is voorzien, zijn krachtig genoeg voor het opwinden van de zwaarste horloges. Doordat de rotoren bovendien afzonderlijk in te stellen zijn, biedt je ieder individueel horloge exact de opwinding die het nodig heeft. Zo stel je bijvoorbeeld het aantal rotaties per horloge per dag gemakkelijk in met behulp van het handige touchscreen. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt de Benson Compact 2.18 Black Leather ook nog een uiterst handige powerwinding functie. Deze functie maakt het mogelijk binnen korte tijd je horloges op te winden, waardoor je ook je horloge kunt gebruiken als je niet veel tijd hebt. Als kers op de taart biedt Benson met deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je desgewenst je horloges letterlijk in de spotlight, om er te allen tijde een goed zicht op te kunnen houden. Deze watchwinder functioneert met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt.

Je kunt de Benson Compact 2.18 Black Leather plaatsen waar je wilt. Zoals gezegd is deze compact en heeft daardoor niet veel ruimte nodig. Daarnaast doet de watchwinder zijn werk bovendien in stilte, waardoor het een goede mogelijkheid is om de watchwinder op kantoor of in de slaapkamer te plaatsen. Het energieverbruik van de watchwinder is laag, wat bijdraagt aan een stukje duurzaamheid. Natuurlijk is bovendien er gekozen voor het gebruik van enkel hoogwaardige materialen, zodat de watchwinder lang meegaat.

De Benson Compact 2.18 Black Leather is een uiterst geschikt model wanneer je in het bezit bent van 2 of 3 automatische horloges en waarde hecht aan een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met deze watchwinder biedt je jouw automatische horloges de beste opwinding, tegen een scherpe prijs. Bovendien kun je de watchwinder gebruiken als veilige opbergplaats voor jouw horloges en indien gewenst zelfs als display. Hieraan draagt de ingebouwde LED verlichting zeker bij. De Benson Compact 2.18 Black Leather is behalve in de kleur zwart, ook verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin en lichtbruin. Ook deze varianten zijn bekleed met hoogwaardig leder, voor een extra luxe uitstraling.

De Benson Compact 2.18 Black Leather is gemakkelijk en veilig bij ons te bestellen in de webshop. Deze watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. In onze webshop vind je bovendien de gehele collectie Benson watchwinders, die uitgebreide mogelijkheden biedt. Zowel voor de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges, als voor de echte verzamelaar biedt Benson geschikte watchwinders van uitstekende kwaliteit. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen bij ons in de webshop. Wanneer gewenst voorzien we je bovendien graag van een passend advies! Wij staan daarnaast bekend om onze goede service en verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Wacht niet langer en bekijk nu ons mooie aanbod!

Watchwinders voor 6 automatische horloges

Geplaatst op 16 september 2022 om 14:50 uur

De kwalitatieve watchwinder wint steeds meer terrein bij fervent liefhebbers van automatische horloges. Dit is niet voor niets. De aanschaf van een goede watchwinder is een zeer waardevolle investering in jouw horloges. Of je nu één automatisch horloge in het bezit hebt of de trotse eigenaar bent van een gehele verzameling van deze authentieke horloges, een watchwinder zorgt voor de opwinding, het behoud en de veiligheid van jouw horloges.

In eerste instantie verzorgt de watchwinder de energievoorziening van je automatische horloges. Daarnaast biedt een hoogwaardige watchwinder echter ook een veilige opbergplaats voor je horloges. Bovendien zal de echte liefhebber en/of verzamelaar zijn horloges graag tentoon willen stellen. Een stijlvolle watchwinder kan daarom ook mooi fungeren als display voor jouw horloges of horlogeverzameling. Wanneer je een verzameling automatische horloges in het bezit hebt, is het belangrijk dat je kiest voor een watchwinder met een capaciteit die groot genoeg is om al jouw horloges in te kunnen plaatsen.

In dit artikel richten we ons specifiek op de verzamelaar met 6 automatische horloges in zijn of haar bezit. We besteden hierbij extra aandacht aan 3 verschillende watchwinders met ruimte om 6 automatische horloges tegelijkertijd te kunnen opwinden.

De eerste watchwinder waar we je graag meer over willen vertellen is er één van het Nederlandse merk Benson. Benson weet zich te onderscheiden van andere merken door een uitermate goede kwaliteit te leveren in combinatie met aantrekkelijke prijzen. Dit weet het merk te bewerkstelligen door de watchwinders in eigen beheer te laten vervaardigen. Zo weet het merk de kosten laag te houden en de kwaliteit tegelijkertijd te waarborgen. Wat verder opvallend is aan de watchwinders van Benson, is dat deze zeer compleet zijn en vaak voorzien zijn van mooie extra’s.

De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is gemaakt van hout en zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zwart van kleur. De watchwinder is voorzien van een deur met mineraalglas. Dit zorgt ervoor dat je je horloges kunt beschermen tegen vocht, stof en condens. Hiermee verleng je de levensduur van jouw horloges en hou je ze zo lang mogelijk mooi. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is uitgerust met een solide en betrouwbare basis van Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren zorgen ervoor dat jouw horloges op energiezuinige en stille wijze worden opgewonden. Ze zijn bovendien krachtig genoeg om ieder merk en/of type automatisch horloge probleemloos op efficiënte wijze van energie te voorzien. Naast de capaciteit voor het opwinden van 6 automatische horloges biedt dit model ook nog eens extra opbergruimte. Hier kun je nog eens 5 horloges in opbergen, of je kiest ervoor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen in deze opbergruimte te plaatsen. De watchwinder is voorzien van een innovatief en handig touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig en snel de watchwinder in, per rotor afzonderlijk. Zo bied je ieder individueel horloge een passende wijze van opwinding. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, beschik je met dit model ook over een speciale powerwinding functie en een polsbewegingssimulatie. Tot slot is de watchwinder uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, voor een optimaal zicht op jouw horloges!

Een tweede model watchwinder voor het opwinden van 6 horloges is de Benson Black Series 6.16.W Deze stijlvolle watchwinder is zorgvuldig met de hand vervaardigd en dus eveneens afkomstig uit de collectie van Benson. De Black Series herbergen de meest luxe modellen van dit vooruitstrevende merk. Zo is de Benson Black Series 6.16.W voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, zodat de watchwinder er altijd perfect uit blijft zien. Dit model is tevens gemaakt van hout. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, wat mooi contrasteert met het witte exterieur. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een speciaal luxe soft velvet wat ervoor zorgt dat jouw horloges optimaal beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen. Ook deze watchwinder is daarnaast afsluitbaar met de glazen deur. Benson biedt bovendien met dit model ook weer een extra opbergruimte, hierin kun je bij deze watchwinder nog eens minimaal 5 horloges extra kwijt. Deze opbergruimte is toegankelijk door middel van de speciale soft close deksel aan de bovenkant van de watchwinder. Ook deze watchwinder van Benson is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Met het moderne touchscreen stel je de watchwinder precies naar jouw wensen in. Wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt, heb je op ieder moment van de dag een mooi zicht op je horloges. Deze watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en powerwinding functie. Daarnaast is de watchwinder ook voorzien van een USB aansluiting.

De laatste watchwinder waar we graag wat aandacht aan besteden is van het merk Paul Design. Het gaat dan specifiek om de Paul Design Gentlemen 6 Macassar. Deze watchwinder heeft een luxe en elegante uitstraling door de combinatie van de kleur zwart met het karakter van het hout van de watchwinder. De binnenkant van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is voorzien van een glazen deurtje en een uiterst modern vingerprint slot. Paul Design kiest voor het gebruik van Japanse motoren die ieder automatisch horloge moeiteloos weten op te winden. Daarnaast biedt deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting en een modern touchscreen. Met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie biedt Paul Design met dit model een complete watchwinder waarmee je jouw horloges te beste wijze van opwinding en bescherming biedt.

Met de bovengenoemde watchwinders van Benson en Paul design zit je als echte verzamelaar zeker goed. Wij bieden echter nog vele ander mooie modellen van deze merken bij ons in de webshop. Bekijk hier de watchwinders voor 6 horloges. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis

Geplaatst op 10 september 2022 om 11:03 uur

Een goede watchwinder is absoluut onmisbaar wanneer je in het bezit bent van 1 of meerdere automatische horloges. Omdat een automatisch horloge niet zonder beweging kan om te kunnen functioneren, verzorgt een watchwinder deze beweging wanneer het horloge niet wordt gedragen. Dit biedt verschillende voordelen. Als eerste komt je horloge hiermee niet stil te staan. Dit is erg belangrijk want stilstand kan onnauwkeurigheden in de tijdsweergave veroorzaken. Bovendien is het natuurlijk niet wenselijk om steeds opnieuw je horloge te moeten instellen. Een watchwinder zorgt er bovendien voor dat de olie in het uurwerk van het horloge goed verdeeld wordt, wat een positief effect heeft op de levensduur van je horloge. Tot slot kun je je watchwinder ook direct gebruiken om jouw horloges veilig in op te bergen.

Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis

Er zijn watchwinders verkrijgbaar die functioneren op batterijen, zodat je de watchwinder en het horloge ook in een kluis kunt plaatsen. Hiermee ga je voor optimale veiligheid. Er zijn echter merken die ook watchwinderkluizen aanbieden. Hiermee kies je voor een watchwinder die de opwinding van jouw horloge of horloges verzorgt en bovendien voor de meest veilige optie om je horloge in op te bergen, ideaal!

Een bijzonder merk dat hoogwaardige en uiterst veilige watchwinderkluizen produceert is het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem met meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied. Benson staat er bekend om watchwinders te bieden met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Dit geldt uiteraard ook voor de speciale watchwinderkluizen. Benson stelt zeer hoge eisen aan hun producten en gaat voor niets anders dan perfectie. De horlogeaccessoires van Benson zijn dan ook subliem afgewerkt. Voor het vervaardigen van de producten kiest Benson voor enkel hoogwaardige materialen zoals edelstaal, leder en bijzonder mooie houtsoorten. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders en presenteert daarnaast de nieuwe generatie watchwinderkluizen uit de luxe Black Series. In dit artikel lichten we een watchwinderkluis voor je uit, namelijk de Benson Black Series Safe 6.22.B.

De Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis biedt de ruimte voor het opwinden van maar liefst 6 automatische horloges. Deze kluis is dan ook uitermate geschikt wanneer je een fervent verzamelaar bent en jouw horloges op de meest veilige wijze wilt kunnen opbergen en opwinden. De watchwinderkluis is gemaakt van gehard staal en kan met de bijgeleverde bouten worden verankerd. Zo laat je je horloges altijd met een veilig gevoel thuis achter. Deze safe is uitgerust met een speciaal en hypermodern vingerprint slot. Hiermee weet je altijd zeker dat jij de enige bent die bij je horloges kan komen. De watchwinder zelf is voorzien van Japanse motoren van uitmuntende kwaliteit. Deze zorgen ervoor dat ieder type of merk automatisch horloge probleemloos kan worden opgewonden in deze watchwinderkluis. Iedere rotor kan individueel worden ingesteld met het moderne touchscreen. Zo stel je onder meer voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Op deze manier weet je zeker dat ieder horloge precies de opwinding krijgt die het nodig heeft. De watchwinder beschikt bovendien over een ingebouwde LED verlichting. Wanneer je deze inschakelt kun je je horloges altijd goed bekijken als je dat wilt.  De watchwinder is verder voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart biedt dit model echter ook nog een powerwinding functie. Wanneer je een keertje weinig tijd hebt voor het opwinden van jouw favoriete horloge die dag, dan kun je deze met deze functie in korte tijd van de benodigde energie voorzien.

Benson biedt met de Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis dus een uiterst hoogwaardig opwindsysteem in combinatie met een zeer veilige opbergplaats. Dit tezamen met de aantrekkelijke prijs maakt deze watchwinderkluis interessant voor een breed publiek. Met een watchwinderkluis van dit kaliber hoef je nooit meer bang te zijn dat je automatische horloges stil komen te staan en weet je zeker dat ze altijd veilig zijn. De moderne en stijlvolle uitstraling van de watchwinderkluis maken bovendien dat deze vrijwel overal passend zal zijn. Je kunt de kluis ook zonder zorgen bijvoorbeeld op je kantoor of slaapkamer plaatsen. De Japanse motoren die de basis vormen van deze watchwinderkluis zijn namelijk uiterst stil in gebruik, je hoeft dus nooit bang te zijn voor storende geluiden wanneer stilte gewenst is.

Wij bieden in onze webshop de gehele prachtige collectie van Benson. Deze bestaat uit watchwinders met een diverse capaciteit. Zo bieden wij voor zowel de liefhebber met één automatisch horloge als voor de echte verzamelaar heel veel moois van dit merk. Daarnaast herbergt onze collectie echter ook bijzonder mooie horlogeboxen en de watchwinderkluizen (waaronder de Benson Black Series Safe 3.22.B voor 3 horloges en de 6.22.B die geschikt is voor 6 horloges) van Benson. Er is dus altijd een passend alternatief te vinden.

De watchwinderkluizen zoals de Benson Black Series Safe 6.22.B worden geleverd met een adapter, reservesleutels, bouten om de kluis te fixeren, een handleiding en maar liefst 2 jaar garantie. Ga ook voor optimale zekerheid, ga voor een Benson watchwinderkluis!

Prijzen van watchwinders gaan omhoog!

Geplaatst op 7 september 2022 om 14:35 uur

We herkennen het allemaal; het leven wordt duurder. Vooral de afgelopen tijd zijn veel producten aanzienlijk in prijs gestegen. Denk aan levensmiddelen, gas, auto’s, benzine en elektronica. De oplopende inflatie zorgt ervoor dat veel producten tot wel 15% in prijs zijn gestegen. Helaas is dit een trend die lastig tegengegaan kan worden, en stijgen helaas de lonen niet gelijk mee.

Helaas hebben de oplopende prijzen ook invloed op de prijzen van watchwinders. De productie van watchwinders bestaat uit diverse componenten zoals materialen, arbeid en energie. Daarnaast worden deze componenten in USD betaald en is de Euro momenteel erg zwak waardoor je meer Euro moet betalen voor eenzelfde bedrag in USD. Deze optelsom zorgt ervoor dat de productie van watchwinders ook aanzienlijk duurder is geworden. Dit gaan we binnenkort terugzien in de prijzen van verschillende merken. Een merk als Heisse & Söhne bijvoorbeeld heeft onlangs haar prijzen verhoogd. Paul Design deed dit begin van dit jaar en ook andere merken zoals Benson en Swiss Kubik zullen volgen. Niet omdat ze dit leuk vinden, maar simpelweg omdat het noodzakelijk is.

Ben jij op zoek naar een watchwinder voor het opwinden van jouw automatische horloges? Wacht dan niet te lang met de aankoop want wij verwachten dat merken hun prijzen met 10-20% gaan verhogen de komende maanden. Dit betekent dat een watchwinder al gauw tientallen of zelfs honderden euro’s duurder zullen worden. Prijzen zullen ook niet snel naar beneden gaan wanneer de inflatie afneemt.

Elma Motion Corona Burlwood - voor 2 automatische horloges

Geplaatst op 30 augustus 2022 om 14:30 uur

Het ene luxe automatische horloge is het andere niet en dat geldt ook voor hoogwaardige watchwinders. Een watchwinder is voor de liefhebber of verzamelaar van automatische horloges multifunctioneel inzetbaar en daarmee onmisbaar wanneer je de trotse eigenaar bent van één of meerdere automatische horloges. Doordat een watchwinder breed inzetbaar is, is het des te belangrijker bij de aanschaf van een watchwinder te kiezen voor kwaliteit. De watchwinder biedt niet alleen een opwindfunctie maar daarnaast ook een opbergmogelijkheid en displayfunctie. Bovendien voorziet deze in het onderhoud en behoud van je horloges. Door de bewegingen van een watchwinder (over het algemeen middels rotatie) wordt ook direct voorzien in een goede olieverdeling in het automatische uurwerk van het horloge. Door de verschillende functies die de watchwinder bekleed is niet alleen de kwaliteit en het soort motor van groot belang. Door de opbergfunctie en displayfunctie zijn ook de uitstraling en de genomen veiligheidsmaatregelen van belang. Je kunt bij dit laatste denken aan eventuele afsluitbaarheid en een zacht stoffen interieur.

Wanneer jij op zoek gaat naar een hoogwaardige watchwinder is een watchwinder van Zwitserse kwaliteit zeker aan te raden. Swiss made watchwinders moeten aan hoge eisen voldoen en met een watchwinder met Zwitserse motoren kies je daarom altijd voor topkwaliteit. Er zijn diverse merken watchwinders te vinden op dit gebied. Een bijzonder merk dat we graag even aan je voorstellen, is het Duitse merk Elma Motion. Elma Motion is opgericht in 1948 en produceert Swiss made watchwinders in de Duitse plaats Singen. De watchwinders van Elma Motion zijn niet alleen van topkwaliteit, maar bieden daarnaast ook een zeer fraai design waar de passie voor het vak duidelijk in tot uiting komt. De waarden van het merk luiden: ‘aansprakelijkheid, continuïteit, eerbied, eerlijkheid en passie’. Dit zegt veel over hoe de mensen bij Elma Motion werken. Dit komt natuurlijk ten goede aan de kwaliteit van de producten. Daarnaast komen de waarden van Elma Motion duidelijk naar voren in de perfecte afwerking en het oog voor detail dat terug te vinden is in de verschillende designs.

Een prachtig voorbeeld uit de collectie van Elba Motion is de Elma Motion Corona Burlwood. Deze watchwinder is uitgevoerd in een bijzonder mooi klassiek design, dat gekenmerkt wordt door een combinatie van vloeiende vormen, het gebruik van een prachtige houtsoort en zwarte en gouden details. De watchwinder is glanzend afgewerkt, wat het luxueuze karakter van deze watchwinder extra benadrukt. Met een watchwinder van dit kaliber, berg je jouw horloges in stijl op en kies je voor een echte blikvanger in huis. De watchwinder is bovendien afsluitbaar, waardoor je je horloges eveneens beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Elma Motion Corona Burlwood

De Elma Motion Corona Burlwood is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door Swiss made motoren, welke ervoor zorgen dat ieder automatisch horloge zonder problemen van energie kan worden voorzien. Deze Zwitserse motoren bieden bovendien nog verschillende andere positieve eigenschappen. In de eerste plaats zijn ze uiterst betrouwbaar, hierdoor weet je met een watchwinder van Elma Motion zeker dat jouw horloges altijd klaar zullen zijn voor gebruik. Daarnaast zijn de motoren van Zwitserse makelij ook energiezuinig. Last but not least zijn de motoren zeer stil in gebruik. Dit maakt het plaatsen van de Elma Motion Corona Burlwood op de slaapkamer of op kantoor een goede optie. Deze watchwinder beschikt verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De watchwinder is daarnaast programmeerbaar. Het is mogelijk de rotoren ieder afzonderlijk in te stellen wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit zorgt ervoor dat je ieder van je horloges exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Elma Motion maakt bovendien gebruik van flexibele en instelbare horlogehouders. Het maakt wat dat betreft dus niet uit welk formaat horloges je hebt, ieder horloge kan zonder problemen in deze watchwinder worden geplaatst. Voor het instellen kun je gebruik maken van het handige en innovatieve LCD scherm. De watchwinder is daarnaast voorzien van een ingebouwde LED verlichting, voor een mooi zicht op je horloges. Deze watchwinder is bovendien uitgerust met geïntegreerde draaiprogramma’s met een ingebouwde rustperiode en speedwinding functie. De watchwinder is werkzaam met adapter en batterijen. Elma Motion biedt in zijn geheel een zeer complete watchwinder met de Elma Motion Corona Burlwood. Met deze watchwinder wind je jouw horloges in stijl op en kies je voor de ongeëvenaarde Swiss made kwaliteit.

Wij bieden de Elma Motion Corona Burlwood aan in onze webshop met een aantrekkelijke korting. Dit betekent dat je nu kunt kiezen voor Swiss made kwaliteit tegen een erg uitnodigende prijs. Wij leveren de Elma Motion Corona Burlwood met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Je kunt hiermee direct aan de slag! Bestel deze prachtige watchwinder dus nu bij ons in de webshop en kies voor absolute zekerheid en topkwaliteit voor jouw automatische horloges!

Benson Black Series horlogebox

Geplaatst op 16 augustus 2022 om 12:37 uur

Voor de moderne man is het horloge vaak het accessoire dat een outfit compleet maakt. De meeste mannen kiezen dan ook bewust voor een horloge van goede kwaliteit dat hen aanspreekt. Er zijn ook mannen die voor verschillende gelegenheden en outfits een specifiek horloge aanschaffen. Daarnaast zijn er mannen die het verzamelen van kwaliteitshorloges, zoals Breitling, Rolex, Longines, IWC en Omega, als hobby hebben en hier een verzameling van in het bezit hebben.

Benson Black Series horlogebox

Wanneer jouw horloge of horlogeverzameling jou aan je hart gaat dan wil je deze natuurlijk ook veilig en in stijl kunnen opbergen. Voor automatische horloges wordt vaak een watchwinder gekozen als opbergplaats, deze zorgt er ook direct voor dat de horloges van de benodigde energie worden voorzien. Voor horloges met een mechanisch- of quartz uurwerk is een horlogebox echter aan te raden. Een horlogebox van goede kwaliteit is stevig en biedt ook aan de binnenkant voldoende bescherming tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf. Bij voorkeur is deze bovendien afsluitbaar. Natuurlijk wil het oog ook wat. Een horlogebox welke vervaardigd is uit hoogwaardige materialen en waar bovendien zorg en aandacht zijn besteed aan design en afwerking heeft dus veelal de voorkeur.

Wanneer je op zoek gaat naar een horlogebox die aan deze bovenstaande voorwaarden voldoet, is het Nederlandse merk Benson een hele goede optie. Benson vervaardigt watchwinders van hoge kwaliteit maar biedt daarnaast ook horlogeboxen aan waarin de echte liefhebber zijn horloges graag zou willen opbergen.

Benson kiest hierbij voor hoogwaardige materialen, een luxe uitstraling en een perfecte afwerking. Bovendien is de prijs-/kwaliteitverhouding van de horlogeboxen van Benson erg goed. Je kiest hiermee voor een zeer kwalitatieve watchwinder tegen een scherpe prijs. De collectie horlogeboxen van Benson bestaat uit verschillende series, waarvan de Benson Black Series horlogeboxen de meest luxueuze zijn. Naast de Black Series biedt Benson ook de Benson leder serie horlogeboxen en de horlogeboxen uit de Orange serie aan, die ook zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

De Benson Black Series horlogeboxen zijn verkrijgbaar met een verschillende capaciteit. Zo biedt deze serie horlogeboxen voor 3, 8 of 12 horloges. Op deze manier kan zowel de liefhebber met enkele horloges als de echte verzamelaar terecht bij Benson. Bovendien is ervoor gekozen verschillende kleuren beschikbaar te stellen, zo is er de keuze uit zwart, blauw, donkerbruin en carbon fibre. Hiermee is er voor elke persoonlijke voorkeur wel een horlogebox van Benson voorhanden. De watchwinders uit de Black Series zijn gemaakt van prachtig leder aan de buitenkant. De binnenkant van de horlogeboxen is voorzien van een zachte stof, voor een optimale bescherming van jouw horloges. Wat onder andere opvalt zijn het fijne stiksel en het logo van Benson welke gedrukt is in het leder. Hiermee wordt de fraaie afwerking van de Benson horlogeboxen maar weer eens benadrukt. Het merk biedt hiermee bovenal een gevoel van luxe.

De Benson Black Series horlogeboxen zijn zo ontworpen dat vrijwel alle horloges erin zullen passen. Ook oversized horloges passen dan ook moeiteloos in deze fijne horlogeboxen.  De horlogeboxen uit de Black Series zijn afsluitbaar met een slotje. Zo weet je zeker dat ze veilig opgeborgen zijn en dat jij de enige bent die erbij kan komen. Bovendien worden jouw horloges op deze manier beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals stof, vuil en condens. De horlogeboxen zijn compact vormgegeven, zodat er gemakkelijk een plaatsje voor te vinden is. Benson heeft hiermee aan alles gedacht om het jouw horloges zo comfortabel mogelijk te maken.

Al met al ben je met een horlogebox uit de Benson Black Series verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Benson heeft hierbij aan alle details gedacht en alles tot in de puntjes verzorgd. Met een horlogebox uit de Black Series kies je voor stijl en klasse en bied je jouw horloges het allerbeste. Je bewaart je horloges op deze manier overzichtelijk, netjes en veilig bij elkaar.

Wanneer je besluit een horlogebox van Benson uit de Black Series aan te schaffen, ontvang je deze met maar liefst 2 jaar garantie. Dat laat wel zien dat Benson veel vertrouwen heeft in de kwaliteit van de horlogeboxen en dat is niet voor niets. Wil je de Benson Black Series horlogeboxen eens goed bekijken? Je vindt in onze webshop duidelijke foto’s van alle kanten van de horlogeboxen. Op deze manier heb je een duidelijk en goed beeld van hoe de horlogeboxen er in het echt uitzien.

Naast de kwalitatieve en hoogwaardige horlogeboxen biedt Benson ook watchwinders welke zij in eigen beheer laten vervaardigen. Op deze manier weten zij de kwaliteit hoog en de prijs aantrekkelijk te houden. Ben je dus op zoek naar een goede watchwinder? Ook dan ben je bij Benson aan het goede adres. Benson biedt een ruime collectie watchwinders waarmee iedere liefhebber en/ of verzamelaar een passende watchwinder zal kunnen vinden. Net als de horlogeboxen hebben de watchwinders van Benson een luxe uitstraling en een sublieme afwerking.

Bij ons in de webshop bestel je eenvoudig, snel en veilig. Je kunt betalen met creditcard, Paypal en Ideal. Wij verzenden wereldwijd met DPD, Post NL en Fedex. Bestel dus jouw favoriet met een gerust hart en kies voor echte kwaliteit!

Vakantieperiode van 1 t/m 12 augustus

Geplaatst op 29 juli 2022 om 10:55 uur

Vanwege de zomervakantie & magazijnuitbreiding is ons magazijn gesloten van 1 t/m 12 augustus. In deze periode zijn wij wel op kantoor per e-mail en telefoon bereikbaar maar verzenden wij niet. Alle in deze periode geplaatste bestellingen worden in deze periode voorbereid en verzendklaar gemaakt en uiterlijk op 12 augustus verzonden.

Heeft u vragen of opmerkingen dan helpen wij u graag verder. Wij beantwoorden uw e-mail binnen 4 uur.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow voor 4 horloges

Geplaatst op 28 juli 2022 om 08:33 uur

Paul Design is een traditioneel merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, dat op verschillende manieren uniek te noemen is. Paul Design heeft als doel watchwinders produceren die een mooie combinatie zouden zijn van hoge kwaliteit, hoogwaardige materialen en een aantrekkelijke prijs.

Hiermee wil het merk een gat opvullen dat was ontstaan bij het bestaande aanbod aan watchwinders. Er was een groot verschil te zien tussen de gerenommeerde merken met hoge kwaliteit en hoge prijzen en de merken die watchwinders tegen spotprijzen aanboden. Bij deze laatste groep was de kwaliteit dan weer een heel stuk minder. Paul Design heeft als vooruitstrevend merk watchwinders ontwikkeld die zowel van goede kwaliteit zijn als betaalbaar. Bovendien besteedt het merk veel aandacht aan de uitstraling en extra functionaliteiten van hun modellen. Dit maakt dat je met een Paul Design watchwinder niet alleen kiest voor hoge prestaties wat betreft opwinding, maar ook voor een verfijnd design.

Paul Design heeft voor het gebruik van Japanse motoren gekozen voor hun horlogeaccessoires. Hiermee kiest het merk voor een krachtige en duurzame basis voor hun watchwinders. De motoren van het merk Mabuchi zijn bovendien in staat ieder type en merk automatisch horloge probleemloos van de benodigde energie te voorzien. Verder zijn ze zuinig in energieverbruik en maken ze geen storende geluiden tijdens het opwindproces. Deze laatste eigenschap is ideaal wanneer je je watchwinder wilt plaatsen op een plekje waar stilte gewenst is. Ook over de keuze van de horlogehouders is door het merk goed nagedacht. De modellen van Paul Design zijn namelijk allemaal voorzien van flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat jij je horloges gemakkelijk kunt wisselen en dat vrijwel ieder formaat horloge perfect in de houders past.

Om de kwaliteit en het complete karakter van de watchwinders van Paul Design nog eens extra te benadrukken, hebben we een watchwinder uit de collectie geselecteerd waar we je graag meer over vertellen. Het gaat om de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder. Deze horlogeaccessoires is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges. Daarnaast is deze horlogeaccessoire uitermate geschikt wanneer je nog andere horloges, sieraden of manchetknopen bij je automatische horloges wilt bewaren. Er is namelijk aan de bovenkant van de watchwinder een extra opbergruimte gecreëerd voor nog eens 6 horloges of andere sieraden. Dit model is gemaakt van zeer mooi hout, in een kleuren combinatie van Black Shadow en zwart. De binnenkant van de horlogeaccessoire is eveneens zwart en bekleed met een zachte stof voor een optimale bescherming van jouw horloges. De watchwinder is af te sluiten door het gebruik van het deur van glas. Je kunt zo je watchwinder afsluiten voor stof, condens en vuil en toch zicht houden op je horloges. Het zicht wordt nog beter wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt. Deze zorgt ervoor dat jouw horloges ook bijvoorbeeld in het donker heel mooi zichtbaar zijn.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow is zoals we gewend zijn van Paul Design voorzien van de modernste technieken. Dan spreken we niet alleen over de Japanse motoren die de basis vormen, maar ook bijvoorbeeld over het innovatieve touchscreen. Met dit touchscreen kun je de watchwinder snel en eenvoudig instellen, bijvoorbeeld wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Doordat het mogelijk is om dit te doen voor ieder horloge apart, zorg je ervoor dat jouw horloges de meest optimale vorm van opwinding genieten. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze horlogeaccessoire is werkzaam door middel van een adapter middels netstroom. Tot slot wordt bij dit model een afstandsbediening meegeleverd, voor een optimaal gebruikscomfort.

Met het voorbeeld van de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder is wel duidelijk geworden waar Paul Design voor staat. Een stijlvol en elegant design, optimale bescherming van jouw horloges, een perfect zicht op je horloges en duurzame opwinding. Doordat deze watchwinder bovendien verkrijgbaar is tegen een scherpe prijs, is Paul Design ook gericht op de mensen met een minder breed budget. Je kunt zo kiezen voor het beste voor jouw verzameling automatische horloges, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft neer te leggen. Dit merk staat dan ook niet voor niets bekend vanwege de uitermate goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Ben jij op zoek naar een klassieke stijlvolle watchwinder met een fraaie afwerking? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie Paul Design watchwinders en zie met eigen ogen de mogelijkheden en aangeboden kwaliteit tegen uitnodigende prijzen. De horlogeaccessoires van Paul Design worden door ons als officieel dealer geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Verder zijn wij met onze ervaring op het gebied van watchwinders en automatische horloges als geen ander in staat jou te voorzien van een gepast advies of antwoord op jouw vragen.

Nieuw: Benson Black Series Leather watchwinders

Geplaatst op 22 juli 2022 om 18:50 uur

De Black Series van het Nederlandse merk Benson is wellicht de meest populaire collectie watchwinders van dit aansprekende merk. Reden voor Benson om de collectie uit te breiden met diverse nieuwe modellen die luisteren naar de naam Black Series Leather. Deze nieuwe modellen onderscheiden zich door een buitenkant die voorzien is van prachtig leder en open voorkant zodat de watchwinder makkelijk toegankelijk is qua plaatsen en eruit nemen van automatische horloges.

Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder

De nieuwe Benson Black Series Leather watchwinders zijn er in 3 capaciteiten, namelijk geschikt voor het opwinden van 4, 6 en 8 automatische horloges. Daarnaast kan je kiezen voor een model met zwart lederen afwerking of voor een carbon fibre lederen afwerking aan de buitenkant.

Uiteraard is deze nieuwe collectie voorzien van de bekende hoogwaardige Japanse motoren die elk horloge individueel laten ronddraaien. Deze motoren zijn voorzien van speciale techniek waardoor ze bijna geluidloos functioneren. Dit heeft als grote voordeel dat de watchwinder de horloges in stilte opwindt. De Japanse motoren in combinatie met het moderne touchscreen laten je elk horloge geheel naar wens ronddraaien qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Hierdoor zijn de Benson Black Series Leather watchwinder geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, geheel veilig en professioneel op te winden.

Als we kijken naar het design van de Benson Black Series Leather modellen valt ons het moderne karakter op. De kast is voorzien van fraai leder en de binnenkant van zachte stof voor een optimale veiligheid van de horloges. Je wilt immers krasjes of andere beschadigingen voorkomen. Het design in combinatie met de open voorkant zorgt ervoor dat je makkelijk horloges kan plaatsen en eruit nemen. Doordat deze watchwinders zo compact mogelijk ontworpen zijn en een open voorkant hebben zijn ze ideaal om te plaatsen in een fraaie kast of kluis. Uiteraard kan je een Benson Black Series Leather watchwinder op elke andere plek plaatsen waar jij dat wilt, bijvoorbeeld op een dressoir, bureau of in een kledingkast.

Benson onderscheidt zich van andere merken door hun moderne techniek en ontzettend goede prijs/kwaliteit verhouding. De moderne techniek komt tot uiting in de moderne Japanse motoren, het touchscreen waarmee je de watchwinder naar wens instelt en de led verlichting voor een fraai aanzicht in het donker. Daarnaast bieden deze watchwinders flexibele horlogehouders waardoor je vrijwel elk automatische horloge, ongeacht formaat of bandlengte, eenvoudig op de houder plaatst waarna je deze in de watchwinder vastklikt. Dit laatste aspect is zeer belangrijk, want hierdoor zijn de horloges gefixeerd tijdens het ronddraaien. Ze kunnen er dus niet, zoals bij watchwinders met een kussentje, uitvallen. Veiligheid van jouw automatische horloge staat voorop bij Benson.

Door middel van het touchscreen stel je elke rotor individueel in naar de vereisten van het automatische horloge. Je kan het ene horloges rechtsom op 900 TPD laten ronddraaien terwijl je een ander horloge linksom op 600 TPD laat ronddraaien. Hierdoor kan je bijvoorbeeld horloges van Rolex, Breitling, Omega, Longines, Seiko en IWC veilig opwinden.

Benson is een jong merk dat in korte tijd wereldwijd één van de grootste spelers is geworden. Het merk innoveert en investeert veel in haar techniek, functionaliteit en afwerking. In eenzelfde prijsklasse kent Benson eigenlijk geen concurrentie. De modellen van dit merk worden wereldwijd gebruikt voor vele horlogeliefhebbers die het beste willen voor hun automatische horloges. De nieuwe collectie Black Series Leather breidt de keuze voor horlogeliefhebbers verder uit met prachtig vormgegeven watchwinders voorzien van een lederen buitenkant.

De nieuwe Benson Black Series Leather watchwinders zullen in Augustus leverbaar zijn. Elk model wordt geleverd in een stevige verpakking met 2 jaar garantie, handleiding en certificaat. Binnenkort zullen wij de modellen presenteren op onze website. Bestellen kan dan al waardoor u verzekerd bent van een exemplaar na binnenkomst in augustus.

Heb jij interesse in een watchwinder voor het opwinden van automatische horloges? Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het maken van een goede keuze? Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van deze horlogeaccessoire. Als officieel dealer van meer dan 12 merken hebben wij een uitgebreid assortiment beschikbaar. Wij helpen je graag verder met advies!