Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Scatola del Tempo watchwinders uit Italie

Geplaatst op 27 februari 2020 om 16:26 uur

Scatola del Tempo is een Italiaans watchwinder merk met klasse. Het merk maakt voor haar watchwinders gebruik maakt van hoogwaardige, organische materialen zoals leder en hout. Met deze materialen en de mooie afwerking stralen de watchwinders van Scatola del Tempo klasse en luxe uit. De luxe watchwinders van Scatola del Tempo hebben een Italiaans design en ze zijn tegelijkertijd voorzien van de welbekende hoogstaande Zwitserse motoren. Deze combinatie van een Italiaanse uitstraling met de Zwitserse kwaliteit is een gouden greep, speciaal voor de echte liefhebber of verzamelaar van automatische horloges.

Scatola del Tempo watchwinder

De originele designs van Scatola del Tempo worden met passie in Italië vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Een Scatola del Tempo watchwinder is dan ook een staaltje puur van vakmanschap. Wat betreft capaciteit is er ook voldoende keuze binnen de collectie van Scatola del Tempo. Behalve de watchwinders welke geschikt zijn voor één automatisch horloge, biedt Scatola del Tempo ook watchwinders aan met een grotere capaciteit voor wel negen automatische horloges. Scatola del Tempo watchwinders zijn bovendien geschikt voor elk automatische horloge, ongeacht het merk of type.

Wij zijn officieel dealer van Scatola del Tempo watchwinders. In onze webshop vindt u dan ook een uitgebreide collectie van de Scatola del Tempo Rotor One en Rotor One Sport, geschikt voor één automatisch horloge. Wat opvalt zijn de vloeiende lijnen en ronde vormen, met daarnaast een diversiteit aan verschillende kleuren. Denkt u hierbij aan blauw, groen, blauw, bruin en zwart. De Scatola del Tempo Rotor One modellen zijn vervaardigd uit leder en zijn aan de buitenkant voorzien van een soft touch afwerking. De Swiss made motor is geluidsstil en energiezuinig. De watchwinders werken op batterijen, in combinatie met de stille motor en de compacte vormgeving maakt dit de watchwinders gemakkelijk te gebruiken op reis of op kantoor. De watchwinder stopt altijd met het opwindproces op twaalf uur positie.

De Rotor One Sport werkt net als de Rotor One ongeveer drie jaar op een set alkalinebatterijen en de Swiss made motor draait 1600 omwentelingen per dag in beide richtingen. De Rotor One Sport heeft daarnaast een extra sportieve uitstraling. Niet alleen de watchwinders zelf, maar ook de bezel van de watchwinders is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Dit maakt dat er voor elke liefhebber van automatische horloges een passend alternatief geboden wordt.

Wanneer u kiest voor een watchwinder van Scatola del Tempo en deze bestelt in onze webshop, dan wordt deze watchwinder geleverd met drie jaar garantie en handleiding. Hiermee bent u verzekerd van een luxe watchwinder van hoge kwaliteit, waar u lang plezier van zult hebben.

Sublieme Orbita watchwinders voor automatische horloges

Geplaatst op 20 februari 2020 om 10:48 uur

De beste automatische horloges komen nog steeds uit Zwitserland. Al hebben Duitsland, Italië en Frankrijk inmiddels ook een goede naam opgebouwd. De beste watchwinders komen niet alleen uit Zwitserland. Een mooi watchwinder merk dat weliswaar niet zijn oorsprong vindt in Zwitserland maar van origine Amerikaans is, is Orbita watchwinders. Dit watchwinder merk maakt gebruik van de Zwitserse techniek in haar watchwinders. Elke watchwinder van Orbita wordt met uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigd. Orbita watchwinders behoren tot het neusje van de zalm op dit gebied en is een mooie keuze voor elke liefhebber of verzamelaar van automatische horloges, die zijn of haar collectie van automatische horloges graag op tijd wilt laten lopen. 

Orbita Avanti 24 watchwinder

Orbita onderscheidt zich van verschillende andere watchwinder merken op diverse vlakken. Wat betreft technologie is Orbita een koploper. Ze hebben dan ook meerdere patenten op dit gebied. Orbita biedt bijvoorbeeld twee verschillende effectieve manieren van opwinding. Namelijk de programmable en rotorwind techniek. Naast de meest geijkte manier van opwinden (door middel van het roteren van de horloges) biedt Orbita het zogenaamde rotorwinding systeem. Met dit systeem voorziet Orbita automatische horloges van de benodigde energie door de horloges zachtjes te schudden. De motoren van de watchwinders van Orbita zijn van Zwitserse makelij en functioneren vrijwel geluidsloos. Ook het materiaalgebruik bij deze watchwinders is het benoemen waard. Mooie, hoogwaardige materialen als Italiaans hout en carbon worden gebruikt. Ook kenmerkend voor Orbita is de mooie afwerking van de producten. Elke Orbita watchwinder is niet alleen een onmisbaar accessoire als het gaat om het opwinden van automatische horloges, maar ook een echte eyecatcher en stijlvolle aanvulling binnen jouw interieur thuis of op kantoor.

Orbita watchwinders zijn daarnaast verkrijgbaar met verschillende capaciteit. Zo vinden we in de zogenaamde Sparta serie van Orbita watchwinders modellen met ruimte voor één of twee automatische horloges. In de Avanti serie echter, is er geruime keuze voor de echte horlogeverzamelaar met watchwinders met een capaciteit voor drie horloges tot wel 36 automatische horloges. In deze serie zien we watchwinders met mooie extra functies als een LCD display, apart instelbare motoren en overwind protectie. Er zijn drie draairichtingen beschikbaar: CW, CC en alternate. De watchwinders zijn daarnaast energiezuinig en stil in gebruik. Dit maakt dat deze watchwinders zeer comfortabel in gebruik zijn en jarenlang meegaan. 

In onze webshop kunt u terecht voor een stijlvolle watchwinder van Orbita. Wij zijn jarenlang officieel dealer van Orbita en hebben de nieuwste modellen beschikbaar. Het ruime assortiment van Orbita biedt voor iedere liefhebber of verzamelaar een passend watchwinder model. Wanneer u een Orbita watchwinder bestelt in onze webshop wordt deze geleverd met twee jaar garantie en handleiding. Uiteraard verzenden wij wereldwijd en kun je betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving. 

De beste watchwinder voor een automatisch horloge

Geplaatst op 13 februari 2020 om 08:51 uur

Het opwinden van automatische horloges was nog nooit zo makkelijk. De watchwinder als accessoire voor een automatisch horloge wordt steeds populairder. In de wereld van watchwinders is er een zeer ruime keuze. Naast watchwinders voor de verzamelaar met een ruime capaciteit, is er ook een groot aanbod watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van één automatisch horloge. Een handig horlogeaccessoire en ideaal voor de liefhebber die één automatisch horloge heeft. De eisen en voorwaarden die je stelt aan een watchwinder voor één horloge kunnen op bepaalde gebieden anders zijn dan die voor een watchwinder voor meerdere horloges. Zo is het voordeel van een goede watchwinder voor één horloge dat deze gemakkelijk mee te nemen is, bijvoorbeeld op reis. Maar je kan een kleine watchwinder die geschikt is voor één horloge ook eenvoudig in een kluis plaatsen. Belangrijk is dan dat de watchwinder stil in gebruik is, compact van formaat en kan functioneren op batterijen.

Wat natuurlijk voor elke goede watchwinder geldt, is dat je kwaliteit wilt en daarnaast op je product wilt kunnen vertrouwen en er lang plezier van wilt hebben. Daarnaast moet deze functioneel zijn en het oog wil ook wat. Jouw ideale watchwinder moet er ook mooi uitzien. Een passende watchwinder met de juiste uitstraling binnen je interieur kan ook een belangrijke voorwaarde zijn. Materiaalgebruik kan ook een belangrijke voorwaarde wanneer je de juiste watchwinder zoekt. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar organische materialen als hout en leder? Of kies je eerder voor bijvoorbeeld kunststof of aluminium? En dan heb je ook nog de prijsklasse, een goede prijs/-kwaliteitverhouding is zeer belangrijk wanneer je een keuze maakt voor een watchwinder. 

Een aantal voorbeelden van merken met mooie watchwinders voor een enkel horloge zijn Benson, Swiss Kubik en Bernard Favre. Benson heeft watchwinders voor één horloge in verschillende series. De Benson Compact serie bijvoorbeeld herbergt verschillende watchwinders met capaciteit voor een enkel horloge in diverse kleuren. Er is hierbij keuze uit verschillende materialen als leder en carbon fibre. Deze watchwinders zijn stil in gebruik en laag in energieverbruik. Daarnaast zijn ze zeer compact en dus ideaal mee te nemen. Ook in andere series als de Benson Easy series en de Benson Black series is er de keuze voor een watchwinder voor één horloge. De Benson Black Series 1.16 watchwinder komt met vele extra’s. Denk aan instelbare rotor, een innovatief touchscreen en LED verlichting. Ze zijn gemaakt van hout en mineraalglas. De stijlvolle watchwinders van Benson zijn daarnaast ook nog eens heel betaalbaar.

Swiss Kubik biedt net als Benson watchwinders in de collectie die klein en compact zijn. Deze watchwinders zijn voorzien van een stille Swiss made motor, die garant staan voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het aanbod Swiss Kubik watchwinders voor één horloge is zeer ruim en divers. Zo is er het basismodel, de Startbox watchwinders. Dit model heeft alles in zich om je automatische horloge in stijl te kunnen opwinden en is gemaakt van polyamide. De Swiss Kubik Aluminium watchwinders zijn gemaakt van aluminium en bieden als plus dat het aantal toeren instelbaar is en dat ze zijn voorzien van een USB aansluiting. Dan zijn er nog de Swiss Kubik Leather uitvoeringen, gemaakt van stijlvol leder. Er is bovendien voldoende keus wat betreft de kleur. Het assortiment omvat watchwinders in frisse, levendige kleuren, maar ook wat rustigere watchwinders qua uitstraling in de kleuren bruin en zwart.

Bernard Favre tot slot biedt watchwinders voor een enkel horloge met een unieke uitstraling. Het zogenaamde ‘Planet winding system’ is bijzonder om naar te kijken tijdens het opwinden van je horloge. Het horloge draait tijdens dit proces namelijk om zijn eigen as, als ware het een planeet. De glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden zorgt ervoor dat je je horloge tijdens dit proces altijd kunt blijven zien. De watchwinders van Bernard Favre zijn een lust voor het oog en een echte eyecatcher binnen elk interieur. Technisch gezien biedt Bernard Favre diverse functionaliteiten. Zo zijn er 8 programma’s instelbaar en zijn de watchwinders uitgerust met een overwind protectie, USB aansluiting en instelbaar aantal toeren. Enkel de beste materialen worden geselecteerd voor deze watchwinders zoals edelstaal, edelstaal PVD en leder.

Voldoende keus dus, wat betreft watchwinders voor een enkel horloge. Stel de belangrijkste voorwaarden en eisen voor jou en je hebt jouw ideale watchwinder snel gevonden!

Benson Compact watchwinders voor elk automatisch horloge

Geplaatst op 4 februari 2020 om 14:45 uur

Ook van Nederlandse bodem zijn er mooie en kwalitatief goede watchwinders op de markt. Het jonge, Nederlandse merk Benson biedt verschillende series goede watchwinders voor een scherpe prijs. Naast een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding biedt Benson luxueus ogende watchwinders, gemaakt van hoogwaardige materialen met moderne techniek en diverse extra’s. De instapmodellen van Benson vinden we in de Benson Compact serie. Deze watchwinders zijn zeer betaalbaar. De watchwinders binnen deze serie kenmerken zich onder meer door de compacte vormgeving. Ze zijn geschikt voor één of twee automatische horloges. De moderne designs zijn klein en handzaam van formaat en de watchwinder is voorzien van stille Japanse motoren. Deze combinatie maakt de Benson Compact watchwinder ideaal om mee te nemen op reis of te gebruiken op kantoor. De Benson Compact watchwinders zijn geschikt voor alle luxe horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Tag Heuer etc etc. Het prijsniveau is zeer aantrekkelijk en dat is ideaal want je geeft jouw geld toch ook liever uit aan een mooi horloge? 

Benson Compact watchwinder 2.18.B

Voor de Benson Compact watchwinders is gebruik gemaakt van sterke materialen zoals hout, kunststof en leder. Door de verschillende kleurstellingen en materialen die gebruikt zijn binnen deze serie heeft elke watchwinder zijn geheel eigen uitstraling. Voor elk horloge en elke horlogeliefhebber is er wel een passende watchwinder te vinden. Kleuren die onder andere terugkomen in deze serie zijn zwart, bruin, blauw en oranje. Een opvallende watchwinder binnen de Benson Compact watchwinder serie is de gelimiteerde Holland Edition. Deze is verkrijgbaar in zwart en oranje en aan de zijkant van deze watchwinders is de oer-Hollandse leeuw afgebeeld. Deze watchwinders draaien in drie verschillende draairichtingen te weten: rechtsom, linksom en afwisselend. Ook zijn ze uitgerust met een modern touchscreen of LED display, afhankelijk van het exacte model. Uiteraard kan het aantal toeren per dag worden ingesteld. Hierdoor bieden de Benson Compact watchwinders alle functies die je mag verwachten van een moderne watchwinder. Het opwinden van een automatisch horloge is in deze watchwinder makkelijk! 

De Benson Compact Red en Silver zijn modellen die worden uitverkocht. Deze hebben een sterke aluminium kast en zijn verkrijgbaar in, de namen zeggen het al, rood of zilver. Deze twee watchwinders hebben ook drie verschillende draairichtingen, namelijk rechtsom, linksom en afwisselend. Ook zijn deze specifieke compact watchwinders voorzien van overwind protectie en zijn ze net als de andere Compact watchwinders geluidsarm en energiezuinig.  

De Benson Compact Leather watchwinders zijn beschikbaar met de capaciteit voor één of twee automatische horloges. De kleuren van deze watchwinders zijn zwart, bruin, blauw, carbon en donkerbruin. De Compact Leather watchwinders met ruimte voor twee horloges hebben naast een overwind protectie functie ook een speedwinding functie. Elke rotor is hierbij individueel instelbaar. Een extra voordeel is de LED verlichting waarvan deze watchwinders voorzien zijn. Hierdoor heb je een goed zicht op de ronddraaiende horloges. Vooral wanneer het donker is geeft dit een mooie aanblik.

In onze collectie van Benson watchwinders vindt u een ruim assortiment betaalbare watchwinders, waaronder de populaire Benson Compact watchwinders. Deze watchwinders worden afhankelijk van het model, met één of twee jaar garantie geleverd. Uiteraard wordt een adapter en handleiding meegeleverd in het pakket.

Chronovision watchwinders

Geplaatst op 29 januari 2020 om 12:14 uur

Chronovision is een luxe watchwinder merk met allure en een luxe uitstraling, passend bij elk stijlvol interieur en bijzondere horlogeverzameling. Voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook voor de verzamelaar met meerdere automatische horloges, biedt Chronovision een ruim assortiment schitterende watchwinders aan. De Chronovision watchwinders worden gemaakt in Duitsland. De materialen voor de watchwinders worden met uiterste zorg geselecteerd en zijn afkomstig uit de regio Sauerland. Deze materialen worden grotendeels met de hand bewerkt. Voordat een Chronovision watchwinder gereed is uit productie, worden de zeventig onderdelen in wel drieëntwintig stappen geassembleerd. De handgemaakte watchwinders zijn voorzien van een Duitse motor, welke garant staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. De watchwinders van Chronovision zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type.

De prachtige collectie van Chronovision bestaat uit verschillende series. De Chronovision Prestige serie bestaat uit bijzonder stijlvolle verticaal ontworpen watchwinders. Deze watchwinders zijn vervaardigd uit hout en glas en behoren tot de beste watchwinders van dit uitzonderlijke merk. De Chronovision Prestige watchwinders bieden drie verschillende draairichtingen te weten rechtsom, linksom en afwisselend beide richtingen. Verder zijn de watchwinders voorzien van LED verlichting, USB en Bluetooth verbinding en zowel een powerwind als overwind protectie functie. De rotoren zijn individueel instelbaar. U kunt zowel de draairichting als het aantal omwentelingen per dag instellen. Het proces van het opwinden van de automatische horloges start en stopt altijd op 12u positie, dit geeft een fraai gezicht wanneer de watchwinder stilstaat of zelfs uit staat. De Chronovision Prestige watchwinders bieden ruimte voor wel acht horloges en zijn dus uitermate geschikt voor de echte horlogeverzamelaar.

Een andere mooie serie van Chronovision zijn de Chronovision Ambiance III watchwinders, welke ook wel de Collectors of Time worden genoemd. Ook deze watchwinders bieden ruimte voor meerdere horloges, ze hebben namelijk een capaciteit voor drie horloges. Voor de Ambiance III watchwinders is ook weer voor de beste materialen gekozen, zoals carbon, aluminium en geborsteld rosé goud. Ook op technisch gebied is bij deze serie watchwinders alles aanwezig. De LED verlichting zorgt ervoor dat u te allen tijde uw horloges kunt bekijken tijdens het opwinden. De bediening is mogelijk via USB en Bluetooth. Daarnaast zijn ook bij deze watchwinders de overwind protectie en speedwinding functie weer aanwezig. In de overige Ambiance series vindt u in opvolging van de Ambiance III modellen ook modellen met ruimte voor 4, 6, 8, 12 tot zelfs 15 horloges. Hierdoor biedt Chronovision diverse watchwinders qua capaciteit. Voor de kleine maar ook de grote horlogeverzamelaar. 

In de Chronovison One serie zien we prachtige compacte watchwinders geschikt voor één automatisch horloge. Het materiaal waarvan de watchwinders gemaakt zijn is van aluminium. De Chronovison One watchwinders zijn instelbaar via USB en app via Bluetooth en werken een jaar op slechts één set C batterijen. Deze eigenschap, samen met de compacte vormgeving, maken deze watchwinder ook ideaal geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor. De Chronovision One watchwinders behoren tot de meest populaire watchwinders van dit Duitse merk. Ze bieden eigenlijk alles wat je zoekt in een moderne watchwinder die elk automatisch horloge kan opwinden. 

Wanneer u kiest voor een watchwinder van Chronovision, kunt u deze met een goed gevoel bestellen in onze webshop. Wij zijn al jarenlang officieel dealer van Chronovision en hebben een ruimte collectie online in onze webshop. Wij leveren de watchwinders van Chronovison met maar liefst drie jaar garantie en een gebruiksaanwijzing. 

Paul Design watchwinders voor elk automatisch horloge

Geplaatst op 22 januari 2020 om 15:35 uur

Een goede watchwinder koop je bij een specialist. De meeste juweliers hebben te weinig verstand van watchwinders en hebben vrijwel niets op voorraad. Niettemin is een watchwinder een belangrijke accessoire voor automatische horloges en worden ze weleens onderschat. Een watchwinder is namelijk de meest belangrijke accessoire voor een automatisch horloge. Vooral wanneer je meerdere automatische horloges hebt. De watchwinder windt de horloges niet alleen op zodat ze altijd netjes op tijd staan en de olie goed door het uurwerk wordt verdeeld, een watchwinder zorgt er ook voor dat jouw fraaie horloges veilig zijn. De meeste watchwinders zijn namelijk ingebouwd in kastjes met een deur of deksel waardoor de horloges niet blootstaan aan risico’s zoals stof, condens of kinderhandjes.

Paul Design Gentlemen 8 watchwinder

Paul Design is een watchwinder merk uit Hong Kong dat al enige jaren zeer goede watchwinders produceert. De kwaliteit uit zich door robuuste materialen, duurzame elektronica en een goede functionaliteit. In een Paul Design watchwinder windt je elk automatisch horloge probleemloos op. Het maakt niet uit van welk merk jouw horloge is omdat je de draairichting en het aantal toeren per dag eenvoudig kan instellen. Hierdoor krijgt het automatische horloge altijd voldoende energie en kan je zelfs elke rotor individueel instellen. Je kan het ene horloge rechtsom en de andere linksom laten draaien.

De watchwinders van Paul Design zijn vergelijkbaar met de modellen van Benson, Heisse & Söhne en Boda Concept. De motoren zijn hetzelfde, de functionaliteit ook. Het design en materiaalgebruik verschilt evenals de prijzen. Echter zijn de prijsverschillen tussen deze merken klein. In dit prijssegment koop je bij de genoemde watchwinder merken een prima watchwinder waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Een Paul Design watchwinder onderscheidt zich vooral door het uiterlijk. Ze zijn statig en gemaakt van fraaie materialen. Het merk kent verschillende uitvoeringen zoals macassar, black apricot en black shadow. De watchwinders zijn geschikt voor 1, 2, 4, 6, 8 en 12 automatische horloges. Er is dus genoeg keuze voor elke horlogeliefhebber.

De prijzen van een Paul Design watchwinder beginnen bij 159,00 euro (Optima One) en lopen op tot 1980,00 euro. De Paul Design Gentlemen 8 en Gentlemen 12 watchwinders zijn het noemen waard. Deze modellen behoren tot de top van Paul Design en bieden alles voor het in luxe opwinden van automatische horloges. Een Paul Design watchwinder is niet alleen bedoeld om horloges van energie te voorzien, ze zijn eigenlijk ook een interieur stuk en luxe accessoire voor automatische horloges. De echte horlogeliefhebber en/of verzamelaar heeft zeker een watchwinder in huis.

Als officeel dealer van Paul Design watchwinders hebben wij veel modellen op voorraad en direct leverbaar. Elke watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie, sterke verpakking en handleiding. Uiteraard zit een adapter bijgesloten in de verpakking. Ben je op zoek naar een goede watchwinder die jouw automatische horloges snel en veilig opwindt dan is een Paul Design watchwinder een absolute aanrader.

Klasse watchwinders van Benson Smart-Tech II serie

Geplaatst op 14 januari 2020 om 12:55 uur

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede watchwinder, zijn er diverse mogelijkheden. Een jong en Nederlands merk op dit gebied is Benson. De watchwinders van Benson worden vervaardigd in eigen beheer, met als resultaat hoge kwaliteit watchwinders met een luxe uitstraling en een aantrekkelijke prijs. Deze watchwinders zijn geschikt en passend voor alle luxe horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Tag Heuer, Omega etc. etc.

Benson biedt een ruime collectie met verschillende series watchwinders aan, waarvan Benson Smart-Tech II watchwinders er één is. Deze serie zitten qua prijs tussen de Compact (instap modellen) en Black Series (luxe modellen) in. De watchwinders binnen deze serie zijn duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk. Deze watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren, welke zeer stil zijn in gebruik. Dit zorgt uiteraard voor een optimaal gebruikscomfort. Ze zijn daarnaast zeer zuinig in energieverbruik. De watchwinders van Benson zorgen er niet alleen voor dat uw automatische horloge in stijl opgewonden wordt, maar ook dat de olie binnenin het uurwerk van het horloge goed verdeeld wordt.

De horlogehouders zijn uitgerust met een uniek veersysteem, wat maakt dat deze geschikt zijn voor allerlei maten horloges. De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteit. U heeft de keuze uit een watchwinder met ruimte voor twee, vier of zes horloges. Onder andere dit gegeven maakt deze watchwinders ook zeer geschikt voor de echte verzamelaar.

De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn vervaardigd uit hout. In combinatie met een deurtje van mineraalglas, geeft dit een zeer chique uitstraling. Bovendien kunt u doordat het deurtje van glas is te allen tijde uw horloge zien wanneer deze opgewonden wordt. De lade onderin de watchwinder biedt extra opbergmogelijkheid voor horloges of bijvoorbeeld sieraden en manchetknopen, zodat u alles gemakkelijk, overzichtelijk en veilig bij elkaar kunt bewaren.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

De watchwinders  in de Smart-Tech II serie zijn uitgerust met de modernste technologie. Zo zijn ze voorzien van een lichtgevend en innovatief touchscreen en LED verlichting. Daarnaast is elke rotor individueel bedienbaar, waardoor u naar wens het aantal omwentelingen per dag en de draairichting kunt instellen per horloge. Bovendien zijn de watchwinders voorzien van een overwind functie en een powerwind functie. Met behulp van deze laatste functie kunt u uw horloge in zeer korte tijd opwinden. Kortom, de Benson Smart-Tech II watchwinders zijn een mooie combinatie van kwaliteit, luxe uitstraling en moderne techniek. En dat alles voor een scherpe prijs!

Wij hebben een zeer ruime collectie Benson watchwinders in het assortiment. Wanneer u kiest voor een Benson Smart-Tech II watchwinder, wordt deze met één jaar garantie en een gebruiksaanwijzing aan u geleverd. Wij leveren alle modellen uit voorraad. Uiteraard verzenden wij wereldwijd en kunt u betalen met uw creditcard, bank overschrijving, Paypal of iDeal.

De unieke Bernard Favre Planet watchwinders

Geplaatst op 4 januari 2020 om 15:41 uur

De Bernard Favre watchwinders behoren tot de wereldtop op het gebied van kwalitatieve en bijzondere watchwinders. De high-end watchwinders van dit Zwitserse merk zijn niet alleen kwalitatief heel sterk, maar hebben ook een unieke uitstraling en originele wijze van opwinding voor automatische horloges. Een echte liefhebber wil niet alleen zijn horloge op de juiste manier van energie voorzien, maar ook een watchwinder welke in esthetisch opzicht een waardevolle toevoeging is aan een mooie verzameling of een enkel mooi stuk. Hiervoor bent u bij Bernard Favre absoluut op het juiste adres. Elke Bernard Favre watchwinder garandeert u optimale opwinding van uw automatische horloges in een prachtige stijl.

Bernard Favre Planet watchwinders

De ‘Swiss made’ watchwinders van Bernard Favre zijn voorzien van Zwitserse motoren van zeer hoge kwaliteit. Elke Bernard Favre watchwinder wordt met de hand gemaakt door een vakman. Het zogenaamde ‘planet winding system’ waarvan de watchwinders van Bernard Favre zijn voorzien, zorgen ervoor dat het horloge op veilige en juiste wijze wordt opgewonden. Tijdens het opwinden van het horloge draait deze om zijn eigen as, als ware het een planeet.

De Bernard Favre watchwinders zijn voorzien van een USB aansluiting en hebben meerdere verschillende programma’s (in elke draairichting). Ze kunnen gebruikt worden met adapter en oplaadbare batterij. Ze zijn daarnaast energiezuinig en stil in gebruik. Het aantal toeren is instelbaar en de watchwinders zijn voorzien van een overwind protectie. De Bernard Favre Planet watchwinders bieden ruimte voor één horloge tegelijk.

Voor de watchwinders van Bernard Favre wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Denkt u hierbij aan edelstaal, edelstaal PVD en leer. De moderne ontwerpen van Bernard Favre zijn er in verschillende bijzondere uitvoeringen. De Bernard Favre Planet serie bevat watchwinders welke zijn vervaardigd uit bijvoorbeeld edelstaal en leder. In deze serie vinden we sprekende kleuren zoals oranje en groen. In de Bernard Favre Planet Black serie zien we watchwinders welke zijn gemaakt van edelstaal PVD  zwart. De houder van de horloges is bij deze watchwinders zwart. Ook hier zien we bij bepaalde modellen het gebruik van leer. In het oog springende kleuren kunt u ook in deze serie terug zien komen. De Bernard Favre Planet Gold serie biedt watchwinders met goudkleurige draaiende delen voor een zeer chique uitstraling. De Bernard Favre Planet Singular serie valt op door een unieke uitstraling van de onderkant van de watchwinder, met een gestreepte of zwart glanzende voet.

In onze webshop vindt u een mooie collectie Bernard Favre watchwinders. Wij leveren alle watchwinders van Bernard Favre met standaard twee jaar garantie en gebruiksaanwijzing. De watchwinder is daarnaast verpakt in een luxe lederen etui. Uiteraard verzenden wij wereldwijd en kunt u betalen met uw creditcard. 

Scatola del Tempo, unieke Italiaanse klasse

Geplaatst op 20 december 2019 om 09:19 uur

De uitzonderlijke ontwerpen van de Scatola del Tempo watchwinders stralen uit waarmee zij gemaakt zijn, namelijk passie en vakmanschap. Dit Italiaanse watchwinder merk ontwikkelt watchwinders die worden gerekend tot het neusje van de zalm binnen de horlogerie. De echte liefhebber of verzamelaar van automatische horloges zal zeker gecharmeerd zijn van de luxueuze designs, het fraaie materiaalgebruik en de innovatieve techniek. De Scatola del Tempo watchwinders worden gemaakt in Italië, de motoren echter zijn afkomstig uit Zwitserland. Hiermee is kwaliteit gegarandeerd. 

De high end watchwinders van Scatola del Tempo zijn niet alleen voorzien van de modernste Zwitserse techniek en gemaakt met zeer hoogwaardige materialen, de chique uitstraling en het high class design zijn voor elk interieur een echte eyecatcher. Doordat er wordt gewerkt met verschillende kleurstijlen, is er voor een ieder een passend alternatief. Kleuren die u bijvoorbeeld terugvindt in de collectie van Scatola del Tempo zijn blauw, bruin en groen. Voor de verschillende klassieke ontwerpen wordt veel gebruik gemaakt van leder, wat de luxe van dit accessoire benadrukt. Ook hout zien we regelmatig in de diverse watchwinder modellen terug. De uitstraling van de ontwerpen kenmerken zich kort gezegd door het gebruik van ronde vormen en organische materialen.

De watchwinders van Scatola del Tempo zijn voorzien van een Zwitserse motor. Deze Zwitserse micromotoren zijn zeer kwalitatief en bieden daarnaast als groot voordeel een zeer laag geluidsniveau, voor optimaal gebruikscomfort. Met deze hoogwaardige motoren en innovatieve technologie bent u gegarandeerd van een duurzaam product, waar u heel lang plezier van zult hebben. Ze zijn daarnaast geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type. Horloges van Breitling, Rolex, Tag Heuer, IWC, Nomos of Oris worden probleemloos opgewonden in deze watchwinders. Scatola del Tempo biedt watchwinders met ruimte voor 1 automatisch horloge tot wel 9 autmatische horloges.

Scatola del Tempo watchwinder

Wij zijn officieel dealer van Scatola del Tempo. In ons assortiment vindt u dan ook een ruime collectie Rotor One en Rotor One sport watchwinders, welke geschikt zijn voor één horloge. Deze watchwinders werken door de uitzonderlijk kleine Swiss made motor ongeveer 3 jaar op een set alkalinebatterijen. Dit, tezamen met de compacte vormgeving, maakt dat deze watchwinders zeer makkelijk mee te nemen zijn waardoor men ook op reis of op kantoor gemakkelijk gebruikt kan maken van dit accessoire. Ook kunt u de Scatola del Tempo Rotor One watchwinders makkelijk plaatsen in een kluis. 

Wanneer u een Scatola del Tempo watchwinder bestelt in onze webshop, wordt deze geleverd in een stevige verpakking en originele doos met handleiding. Daarnaast krijgt u op deze watchwinders 3 jaar garantie.

Benson Compact Series watchwinders

Geplaatst op 9 december 2019 om 12:11 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson presenteerde haar Compact series in 2017. De watchwinders uit deze serie zijn compact, modern en stijlvol vormgegeven. De buitenkant is van leder en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het leuke aan deze serie watchwinders is dat ze werken op netstroom via een adapter en op batterijen. Hierdoor kan je de watchwinder neerzetten waar je wilt. In de woonkamer of slaapkamer maar ook op kantoor of zelfs in een kluis. Daarnaast is een groot voordeel dat de watchwinders uit de Compact serie zeer betaalbaar zijn.

De techniek in alle Benson Compact watchwinders zorgt ervoor dat elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, probleemloos wordt opgewonden. De betrouwbare Japanse motoren bieden duurzaamheid en een zeer laag geluidsniveau.

Door middel van het touchscreen kan er gekozen worden om het automatisch horloge rechtsom, linksom of afwisselend te laten draaien. Daarnaast kan het aantal omwentelingen per dag (TPD = turns per day) ingesteld worden naar de exact behoefte van het horloge. Door deze combinatie van functies zijn de Benson Compact watchwinders geschikt voor elk automatisch horloge. Hierdoor voorkom je stilstand van jouw horloges. Dit is niet alleen functioneel maar ook voorkomt het slijtage van de kroon. Immers, wanneer je de tijd van een automatisch horloge dat stilstaat weer goed wilt zetten moet je de kroon openen en sluiten.

Benson Compact 2.18.B watchwinder

De horlogehouders zijn flexibel waardoor ze geschikt zijn voor grote en kleine horloges. Wanneer je het horloge op de houder hebt geplaatst klik je deze in de watchwinder zodat de houder altijd goed vastzit tijdens het ronddraaien. Hierdoor loop je geen risico dat een horloge eruit valt, zoals bijvoorbeeld bij watchwinders met kussentjes het geval kan zijn.

De Benson Compact watchwinders zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kan kiezen uit zwart, donkerbruin, lichtbruin, carbon fibre, blauw en de populaire Holland editions. Deze laatste modellen zijn uitgevoerd in zwart of oranje leder en hebben aan de zijkant de Nederlandse leeuw afgebeeld staan.

Zoals vermeld bieden deze watchwinders alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge op te winden. Toch zijn deze watchwinders zeer aantrekkelijk geprijsd. De Benson Compact series watchwinders beginnen vanaf 169,00 euro voor een watchwinder geschikt voor 1 automatisch horloge. Het model voor twee automatische horloges kost 249,00 euro.

De Benson Compact watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie. Elke watchwinder is voorzien van een adapter, handleiding en stevige verpakking. Bij aankoop van een watchwinder in onze webshop krijgt u direct korting (let op: u dient zich dan te registreren met een account) op een nieuw bestelling.

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede watchwinder die elk horloge snel een eenvoudig van energie voorziet? Dan is de Benson Compact watchwinder een uitstekende keuze!