Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Nieuwe Benson Black Series Pro voor 20 en 24 horloges

Geplaatst op 10 oktober 2019 om 18:14 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson presenteerde medio dit jaar haar nieuwste modellen in de Black Series Pro serie. Deze serie kenmerkt zich door zeer professionele watchwinders voor horlogeliefhebbers die veel automatische horloges hebben. De Benson Black Series Pro modellen die geschikt zijn voor 12 en 16 automatische horloges waren zo populair dat ze na productie vrijwel gelijk uitverkocht waren. Momenteel worden deze modellen, de 12.19.B en 16.19.B weer geproduceerd en zijn rond december gereed. In de tussentijd, medio november, zal Benson twee nieuwe watchwinders presenteren met een nog grotere capaciteit. Namelijk voor 20 en 24 automatische horloges. Deze nieuwe modellen zullen alleen in het zwart leverbaar zijn.

Benson Black Series Pro watchwinder

Deze nieuwe Benson Black Series Pro 20.19.B en 24.19.B zijn qua design en techniek exact hetzelfde als de modellen 12.19.B en 16.19.B. Enkel de capaciteit en grootte qua kast zijn anders. Beide nieuwe watchwinders zijn geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht merk/model, op te winden. Elke rotor is individueel bedienbaar via het touchscreen. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag (TPD) zijn instelbaar per horloge. Via het touchscreen kan men ook de LED verlichting in de kast aan en uit zetten.

De Benson Black Series Pro watchwinders kenmerken zich door een moderne stijl, hoogstaande materialen en goede functionaliteit. De kast is volledig van hout en heeft een glazen deur waardoor je perfect zicht hebt op de ronddraaiende horloges. De kast is afsluitbaar door middel van een slot aan de zijkant. De houten kast staan op vier edelstalen posten die zorgen voor een fraai beeld. Aan de achterkant zit de aansluiting voor de adapter en een USB connectie. Je kan hiermee andere apparaten (zoals een telefoon) opladen.

Uiteraard bieden deze nieuwe watchwinders ook een lade waarin je sieraden of andere horloges kunt opbergen. Er is plaats voor wel 20 horloges. Hierdoor kan je de gehele collectie horloges en sieraden op één plek houden, waardoor je snel jouw favoriete horloge kunt kiezen om de dag mee te beginnen. Uiteraard staan jouw horloges, van bijvoorbeeld Omega, Breitling, Rolex of IWC, door de watchwinder perfect op tijd.

Deze nieuwe Black Series Pro watchwinders voor 20 en 24 automatische horloges zijn momenteel in productie en worden medio december gereed verwacht. Reserveren kan nu al. Gezien de interesse in de kleinere modellen, 12.19.B en 16.19.B, zullen deze nieuwe modellen snel uitverkocht zijn. De Benson Black Series Pro 20.19.B kost 2899,00 euro en de grotere 24.19.B kost 3299,00 euro. Deze watchwinders worden geleverd inclusief 2 jaar garantie en handleiding.

De Benson Compact watchwinder collectie 2020

Geplaatst op 8 oktober 2019 om 15:01 uur

Onlangs bracht het Nederlandse watchwinder merk Benson haar nieuwste lijn watchwinders onder de naam Compact uit. Deze watchwinders zijn compact vormgegeven maar bieden wel alle opties om probleemloos elk automatisch horloge van energie te voorzien. Het maakt niet uit of het een horloge van Patek, Oris, Breitling, Tag Heuer of bijvoorbeeld Panarai is. De Benson Compact watchwinders winden elk automatische horloge op.

Benson Compact watchwinder

De Nederlandse Benson watchwinders zijn inmiddels aardig beroemd geworden en worden verkocht door meer dan 250 hoogstaande juweliers wereldwijd. De bekende Benson Black Series, in 2016 gelanceerd, zijn zeer populair en een waardevolle toevoeging voor elke horlogeliefhebber. De nieuwe Compact watchwinders van Benson zijn eenvoudiger van aard en lager geprijsd, echter bieden ze wel meest handige functies om een automatisch horloge op te winden. Hierdoor komt een watchwinder ook voor horlogeliefhebbers die niet heel veel geld willen besteden aan een watchwinder in bereik.

Door middel van het bedieningspaneel kan elk automatische horloge precies draaien zoals gewenst is. Bijvoorbeeld rechtsom op 600 TPD of linksom op 900 TPD. De flexibele horlogehouder is geschikt voor vrijwel elk horloge doordat deze instelbaar is. Hierdoor kunnen grotere en kleinere horloges in de Benson Compact watchwinder geplaatst worden. De horlogehouder klikt in de watchwinder zodat het horloge veilig vastzit en er niet uit kan vallen.

De compacte vormgeving is een voordeel. De watchwinders kunnen makkelijk meegenomen worden tijdens reizen of zelfs geplaatst worden in een kluis. De Benson Compact watchwinders voor één horloge zijn voorzien van een batterijfunctie waardoor de watchwinder op netstroom en op batterijen kan functioneren. De Benson Compact watchwinders voor twee horloges hebben geen batterij functie maar wel LED verlichting voor een fraaie ambiance en perfect zicht op de ronddraaiende horloges. Dit model voor twee horloges werkt enkel op netstroom via de adapter. 

Het belangrijkste voordeel van de Benson Compact watchwinders is de aantrekkelijke prijs in verhouding tot de prima kwaliteit. De prijzen beginnen al vanaf 169,00 euro voor een watchwinder geschikt voor één horloge. Het model voor twee horloges kost 249,00 euro. Elke Benson Compact watchwinder wordt geleverd met 1 jaar garantie, handleiding en stevige verpakking.

Wij leveren alle Benson watchwinders, waaronder de Benson Compact series, uit voorraad.

Swiss Kubik watchwinder collectie 2020

Geplaatst op 2 oktober 2019 om 08:58 uur

Elke horlogefan kent de watchwinders van Swiss Kubik. Het bekende watchwinder merk staat bekend om haar compacte Swiss made watchwinders, die van zeer hoge kwaliteit zijn. Kenmerkend voor de Swiss Kubik watchwinders is de geavanceerde technologie die elke watchwinder bevat. Daardoor biedt elke Swiss Kubik watchwinder een zeer efficiënte en duurzame manier voor het opwinden van een automatisch horloge. De watchwinders worden volgens een zeer geavanceerd productieproces gemaakt in Genève, Zwitserland. Het merk kiest er bewust voor al haar leveranciers binnen een straal van 50 km te zoeken. Ook vinden ze het belangrijk dat ze samenwerken met partners die net als zij veel waarde hechten aan de beroemde Zwitserse kwaliteit.

Swiss Kubik watchwinder

Swiss Kubik heeft een grote collectie watchwinders met verschillende kleuren en materialen. Materialen waar onder andere gebruik van wordt gemaakt zijn kunststof, hout, polyamide, carbon en leer. Het merk biedt daarnaast watchwinders geschikt voor één automatisch horloge, maar is er ook veel keus voor de echte horlogefan die meerdere automatische horloges tegelijkertijd wil kunnen opwinden. De Swiss Kubik watchwinders zijn geschikt voor alle soorten automatische horloges, ongeacht merk of model. Denk aan Rolex, Omega, Breitling, IWC, Patek, Panarai etc etc.

Tegen meerprijs biedt Swiss Kubik beschermglaasjes aan, die zorgen voor de bescherming van uw horloges tegen beschadiging. Dit glaasje wordt aan de buitenkant bevestigd en functioneert als een soort deurtje. Kenmerkend voor de uitstraling van de watchwinders van Swiss Kubik is de compacte vormgeving en fraaie afwerking. Het materiaalgebruik bij bepaalde modellen is opvallend en zal als een echte eyecatcher binnen uw horlogeverzameling passen. Elke Swiss Kubik watchwinder is instelbaar via de USB aansluiting. De stille en tegelijkertijd zeer krachtige motoren zorgen ervoor dat u uw horloges kunt opwinden zonder omkijken. Bovendien zijn de compacte watchwinders gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld op reis of vakantie.

Als officieel dealer vindt u in onze webshop een zeer ruim assortiment Swiss Kubik watchwinders. Elke watchwinder wordt geleverd met drie jaar garantie en handleiding. Een Swiss Kubik watchwinder verzekert u van een watchwinder van kwaliteit, die zeer betrouwbaar en functioneel is.

Zwitserse watchwinders van Bernard Favre

Geplaatst op 26 september 2019 om 14:35 uur

Een watchwinder is een niet weg te denken onderdeel van een verzameling automatische horloges. Maar ook voor de liefhebber die een enkel automatisch horloge bezit, is een goede watchwinder een onmisbaar accessoire. Het is niet mogelijk een horloge altijd te dragen, zeker niet wanneer u in het bezit bent van een grotere horlogecollectie. Toch heeft een automatisch horloge beweging nodig om te kunnen blijven functioneren. Bij het ontbreken van deze beweging zal het horloge uiteindelijk stil komen te staan. Dit kan onder andere resulteren in onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave. Wanneer een automatisch horloge niet wordt voorzien van de benodigde energie door de natuurlijke beweging van de pols, biedt een watchwinder uitkomst. Niet alleen voorziet deze in de bewegingsbehoefte, ook beschermt de juiste watchwinder tegen invloeden van buitenaf zoals stof en vuil en zorgt ervoor dat het oliepeil op peil blijft.

Er zijn diverse varianten, merken en prijsklassen op de markt op het gebied van watchwinders. Een gerenommeerd watchwinder merk dat een unieke manier van opwinding biedt is Bernard Favre. Bernard Favre watchwinders zijn afkomstig uit Zwitserland en bieden dan ook de hoogstaande Zwitserse kwaliteit. Dit high-end merk onderscheidt zich onder andere door een hoogstaand design en het gebruik van prachtige materialen.  Een Bernard Favre watchwinder draait om zijn eigen as, als ware als het een planeet en biedt op die manier de benodigde beweging aan het automatische horloge. Dit wordt dan ook toepasselijk het ‘Planet winding System’ genoemd. Bernard Favre heeft oog voor detail en een geavanceerde techniek hoog in het vaandel staan. Dit komt ook duidelijk tot uiting in de exceptionele ontwerpen van het merk. Naast de technische hoogstandjes die het merk biedt, is het opwinden een prachtig gezicht en zal zeker de interesse van een horlogeliefhebber weten te wekken. De glazen stolp bij de watchwinder maakt het plaatje af en dient om het horloge te beschermen.

Bernard Favre Planet watchwinder

De Swiss made watchwinders van Bernard Favre zijn te verkrijgen in verschillende materialen zoals edelstaal, carbon, leder en zelfs goud. Dit is natuurlijk een unicum voor de horlogeliefhebber die echt op zoek is naar iets bijzonders. Daarnaast zijn de watchwinders van Bernard Favre verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, waardoor elk voor elke verzameling en interieur een passend alternatief geboden wordt. Doordat de watchwinders voorzien zijn van een accu kunnen ze gemakkelijk in een kluis bewaard worden of meegenomen worden op reis. Daarnaast kunnen deze watchwinders worden opgeladen door middel van netstroom, PC of smartphone met behulp van de USB aansluiting.  De LED-indicator houdt de gebruiker op de hoogte van de status van de watchwinder.

Als officieel dealer van Bernard Favre leveren wij de Bernard Favre watchwinders in een lederen etui, met twee jaar garantie en handleiding.

De beste Orbita watchwinders

Geplaatst op 20 september 2019 om 14:45 uur

Elke verzamelaar of liefhebber van automatische horloges weet dat een kwalitatief goede watchwinder onmisbaar is wanneer u in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges. Een automatisch horloge kan namelijk alleen functioneren wanneer deze wordt voorzien van de juiste beweging. Wanneer het horloge gedragen wordt, wordt in deze beweging voorzien door de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer men het horloge niet draagt, bijvoorbeeld ’s nachts of wanneer men meerdere horloges bezit, moet op een andere manier in deze behoefte worden voorzien. Een goede watchwinder voorziet een automatisch horloge van energie wanneer deze niet gedragen wordt en voorkomt hiermee onder andere onnauwkeurigheden in tijd-/datum weergave en slijtage. Daarnaast kan een watchwinder een veilige opbergplaats bieden voor uw horloge(s). Dit keer staan de Orbita watchwinders centraal.

Het luxe watchwinder merk Orbita is in 1996 door Chuck Agnoff. De watchwinders van Orbita worden gemaakt in de Verenigde Staten. Voordat men bij Orbita overging tot het ontwikkelen van watchwinders, zagen zij het als hun missie alles te leren wat er te weten valt over automatische horloges. Zo zouden zij de meest milde manier van het opwinden van deze horloges kunnen ontwikkelen. Orbita heeft dan ook een duidelijke bedrijfsfilosofie: het creëren van producten met een blijvende waarde en uitzonderlijk aandacht voor detail, evenals producten die mensen graag gebruiken. De Orbita watchwinders zijn dan ook duurzaam, degelijk en comfortabel in gebruik.

Orbita Sparta 2 Bold watchwinder

Innovatie en kwaliteit staan voorop bij Orbita. Het merk heeft dan ook voor vernieuwing gezorgd in deze branche en heeft verschillende patenten op haar naam staan. In de collectie van Orbita biedt men twee verschillende systemen aan. De meest gebruikte manier van opwinden, door middel van rotatie, vinden we terug in het ‘Programmable System’ van Orbita. Maar daarnaast biedt het merk ook een heel vernieuwend systeem, namelijk het ‘Rotor Wind System’. De watchwinders die zijn voorzien van dit systeem, winden automatische horloges op door middel van het ‘schommelen’ van het horloge. De watchwinders van Orbita zijn voorzien van Swiss made motoren en bieden een uiterst hoge kwaliteit van opwinden.

Voor Orbita watchwinders wordt veel gebruik gemaakt van hout als materiaal, welke de watchwinders een stijlvolle en klassieke uitstraling geeft. Orbita biedt watchwinders met verschillende capaciteit. Van een watchwinder met ruimte voor een enkel horloge tot een watchwinder voor de echte verzamelaar met ruimte voor zesendertig horloges, Orbita heeft het allemaal. Wij leveren de watchwinders van Orbita met twee jaar garantie en handleiding.

Nieuwe Benson Black Series Pro watchwinders

Geplaatst op 17 september 2019 om 12:44 uur

Onlangs presenteerde het Nederlandse watchwinder merk Benson haar nieuwste modellen in de Black Series Pro collectie. Deze collectie bevat watchwinders met een extra grote capaciteit voor het opwinden van automatische horloges. De modellen Pro 12.19 en 16.19 zijn geschikt voor respectievelijk 12 en 16 horloges. Binnenkort presenteert Benson twee nieuwe modellen die geschikt zijn om 20 en 24 automatische horloges op te winden. Deze nieuwe modellen zijn qua design en techniek hetzelfde als de huidige Benson Black Series Pro modellen. Verwacht wordt dat deze nieuwe Pro modellen binnen 4-6 weken beschikbaar zullen zijn.

Benson Black Series Pro watchwinder

De Benson Black Series Pro watchwinders kenmerken zich door een strak en modern design, hoogstaande techniek d.m.v. touchscreens, LED verlichting en individuele bediening voor elke rotor. Hierdoor kunt u elk horloge individueel opwinden aan de hand van de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De horlogehouder is instelbaar zodat deze geschikt is voor elk type horloge. De glazen deur biedt perfect zicht op de ronddraaiende horloges en is tevens afsluitbaar d.m.v. een sleutel. Aan de binnenkant treft met twee touchscreens om elke rotor individueel in te stellen en een lade waarin extra horloges of andere sieraden opgeborgen kunnen worden.

Voor de echte horlogeliefhebber is een watchwinder een “must have”. Echter voor de echte verzamelaar is een grote watchwinder met plaats voor veel horloges een vereiste. Met de Benson Black Series Pro watchwinders heb je alle horloges in handbereik, veilig opgeborgen en altijd klaar om direct te dragen, zonder dat je het horloge eerst moet handmatig opwinden. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar komt ook de duurzaamheid van het horloge ten goede. Immers, voor het handmatig opwinden en de tijd correct instellen moet je de kroon openen. De kroon is één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge en wil je het liefst zo weinig mogelijk open en dicht doen.

De Benson Black Series Pro watchwinders zijn momenteel verkrijgbaar voor 12 en 16 horloges, in de kleuren zwart en carbon fibre. De nieuwe modellen die geschikt zijn voor 20 en 24 horloges zijn nu al te bestellen (pre-order met een extra jaar garantie; 3 i.p.v. 2) en worden binnenkort gepresenteerd op onze website. Heeft u interesse? Mailt u ons dan alvast voor meer informatie en prijzen.

De beste Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 8 september 2019 om 14:00 uur

Of je nu een liefhebber of een verzamelaar bent van automatische horloges, elke eigenaar van één of meerdere automatische horloges heeft een goede watchwinder nodig, bijvoorbeeld een Heisse & Söhne watchwinder. Alle automatische horloges hebben namelijk beweging nodig om te kunnen functioneren. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in deze behoefte. Wanneer een automatisch horloge niet wordt gedragen, bijvoorbeeld ’s nachts of wanneer je een ander horloge draagt, moet deze op een andere manier van de benodigde energie worden voorzien. Gebeurt dit niet, dan kan het horloge stil komen te staan met mogelijk vervelende gevolgen zoals onnauwkeurigheden in tijd-/ en datum weergave.

Bovengenoemde is niet het enige voordeel van een goede watchwinder. Naast de energievoorziening zorgt deze namelijk ook voor behoud van het juiste oliepeil en biedt daarnaast een veilige opbergplaats voor jouw horloge(s). Zo wordt uw horloge tegelijkertijd beschermt tegen invloeden van buitenaf. Een merk dat kwalitatief goede watchwinders met een luxueuze uitstraling biedt is Heisse & Söhne. Dit Duitse watchwinder merk heeft een ruim aanbod aan watchwinders, ook voor de echte verzamelaar. De watchwinders zijn namelijk verkrijgbaar met verschillende capaciteit van één tot zestien horloges, waar een prachtige verzameling kan worden opgeborgen.

Heisse & Söhne watchwinders

De Heisse & Söhne watchwinders zijn stijlvol en kenmerken zich door een fraai materiaalgebruik. Contrasterende materialen als hout en mineraalglas zorgen voor een unieke en chique uitstraling. Deze watchwinder zal dan ook een echte eyecatcher zijn in uw interieur en een waardevolle toevoeging aan uw geliefde verzameling. Naast de standaard watchwinders biedt Heisse & Söhne in haar collectie ook watchwinders met ingebouwde kluizen. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en bieden daarmee een uiterst veilige opbergplaats voor jouw horloge(s).

Een Heisse & Söhne watchwinder is voorzien van de meest geavanceerde technologie. Denk bijvoorbeeld aan LCD bediening en LED verlichting en de mogelijkheid om het aantal omwentelingen per dag in te stellen. De watchwinders zijn daarnaast geschikt voor elk automatisch horloge. Ondanks de hoge kwaliteit, hoogwaardige technologie en luxe uitstraling van de Heisse & Söhne  zijn deze watchwinders zeer betaalbaar.

In onze collectie vind je een ruim aanbod aan Heisse & Söhne watchwinders. Deze worden standaard geleverd met twee jaar garantie en een handleiding.

Luwima watchwinders | Collectie 19/20

Geplaatst op 4 september 2019 om 15:14 uur

Een watchwinder is een absoluut vitaal onderdeel van de verzameling van een fan van automatische horloges. Elk automatisch horloge dient voor de benodigde energie gedragen te worden of op een andere manier voorzien te worden van de juiste beweging om deze energie op te wekken. Een kwalitatief goede watchwinder bootst de natuurlijke polsbeweging zeer nauwkeurig na. Hierdoor blijft een automatisch horloge of zelfs meerdere horloges gewoon lopen wanneer deze niet gedragen worden. Door te voorkomen dat een automatisch horloge stil komt te staan, voorkomt men onnauwkeurigheden in de tijd- en datum weergave en slijtage.

Luwima watchwinder

Er zijn diverse watchwinder merken van verschillende kwaliteit en oorsprong. Veel van de watchwinders gebruiken een soortgelijke techniek voor het opwinden van horloges. Er zijn echter ook een aantal merken die een uniek eigen systeem hebben ontwikkeld om automatische horloges in hun energiebehoefte te voorzien. Een voorbeeld van een watchwinder merk met een geheel eigen visie en unieke wijze van opwinding is het Duitse merk Luwima. Helemaal in lijn met de gedachte ‘vorm volgt functie’ ontwikkelt Luwima watchwinders met een geavanceerde technologie. Dit maakt Luwima een zeer interessant merk voor de echte horlogeliefhebber. Een combinatie van vakmanschap, innovatie, zeer fraai materiaalgebruik en hoogwaardige techniek maakt dat de high-end Luwima watchwinders kunnen worden bestempeld als één van de beste in hun soort.

De Luwima watchwinders worden gemaakt in Duitsland. Ze bestaan uit gefreesde onderdelen welke allen op maat zijn gemaakt. Voor de ontwikkeling van de watchwinders van Luwima worden de meest moderne technieken ingezet. De verschillende modellen worden gemaakt van aluminium. Dit materiaal staat bekend om haar duurzaamheid en robuustheid. Daarnaast is aluminium zeer licht in gewicht en daardoor makkelijk hanteerbaar. De watchwinders voorzien met per dag 650 rotaties rechtsom en vervolgens 650 rotaties linksom perfect in de benodigde energiebehoefte en zijn geschikt voor alle automatische horloges.

Naast een goede technologie en kwaliteit, wil het oog natuurlijk ook wat. Luwima watchwinders hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn met hun unieke design een moderne eyecatcher in uw interieur. In onze collectie zijn verschillende series Luwima watchwinders verkrijgbaar, zoals de Business Black- en Silver serie en de Premium Chrome serie. De watchwinders in de Premium Chrome serie zijn voorzien van een chroom coating, waarmee kwaliteit en moderne look nog extra worden versterkt.

Wij leveren de Luwima watchwinders met handleiding en twee jaar garantie.

Benson Black Series watchwinders voor verzamelaars

Geplaatst op 28 augustus 2019 om 12:18 uur

De eigenaar van één automatisch horloge of van verzameling automatische horloges, kan niet zonder een watchwinder. Deze handige horlogeaccessoires zijn te vinden in alle soorten en maten. Maar er zit veel verschil in kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid. Een watchwinder moet elk automatisch horloge kunnen voorzien van de juiste beweging en daarmee de natuurlijke beweging van de pols zo nauwkeurig mogelijk nabootsen. Daarnaast is het belangrijk dat de watchwinder beschermt tegen slijtage en invloeden van buitenaf, zoals stof en vuil. Ten derde biedt de ultieme watchwinder een veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en last but not least is een watchwinder met de juiste uitstraling een sierstuk voor in uw verzameling.

Benson Black Series watchwinder

Het Nederlandse merk Benson Watchwinders biedt alle bovengenoemde voorwaarden voor een kwalitatief goede en betrouwbare watchwinder. Daarnaast is het merk ook nog eens heel betaalbaar. Benson weet de vinger aan de pols te houden wat betreft de kwaliteit en tegelijkertijd de watchwinders betaalbaar te houden door deze te vervaardigen in eigen beheer. Deze unieke prijs/kwaliteitverhouding maakt de Benson watchwinders zeer interessant voor elke horlogeliefhebber en -verzamelaar.

Benson biedt verschillende series watchwinders binnen haar collectie. De Benson Black Series watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge. Daarnaast zijn deze voorzien van stille Japanse motoren, waardoor ze erg comfortabel in gebruik zijn. Gebruik de watchwinder bijvoorbeeld op kantoor, zonder dat iemand er last van heeft. Bijkomend voordeel van de Benson Black Series watchwinders naast het lage geluidsniveau is het lage energieverbruik. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende capaciteit, er is dus een passende watchwinder voor elke verzamelaar.

De Benson Black Series watchwinders zijn voorzien van een geavanceerd touchscreen en LED verlichting en kenmerken zich door fraaie luxe designs, perfecte afwerking en stijlvol materiaalgebruik. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van hout, mineraalglas en RVS. Verder zijn de horlogehouders voorzien van fluweel ter bescherming van uw horloge en zijn deze geschikt voor elke maat horloge. Onder meer de twaalf verflagen en de materiaalkeuze garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid. Verder zijn de Benson Black Series watchwinders voor één horloge uitgerust met een ingebouwde batterij en met de USB poort kunt u de watchwinder gemakkelijk opladen. De verschillende modellen zijn leverbaar in zwart, carbon, wit en macassar.  Als kers op de taart bieden alle modellen  voor 2+ horloges opbergruimte voor extra horloges. BensonTrade levert de Benson watchwinders standaard met adapter, certificaat, twee jaar garantie en gebruiksaanwijzing.

Zwitserse watchwinders | 100% kwaliteit

Geplaatst op 21 augustus 2019 om 08:36 uur

Op het gebied van watchwinders hebben we in onze webshop een ruim aanbod aan verschillende merken, kwaliteit, design en manieren van opwinding. Een goede watchwinder voorziet een automatisch horloge (of meerdere automatische horloges tegelijk) van de benodigde energie en zorgt er hiermee voor dat het horloge blijft lopen, ook als het niet gedragen wordt. Hierdoor staat het horloge altijd goed qua tijd, datum en andere functies en hoef je niet de kroon te belasten door deze steeds uit te trekken. Immers, de kroon is één van de zwakste onderdelen van een horloge en wil je juist niet teveel uittrekken. Daarnaast biedt de juiste watchwinder bescherming tegen beschadiging, maar ook tegen slijtage. Door te voorkomen dat het horloge stil komt te staan, voorkomt het ook onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Hiermee is dit een absoluut onmisbaar accessoire voor de eigenaar van een automatisch horloge of een verzameling hiervan.

Bernard Favre watchwinder

Het neusje van de zalm op het gebied van watchwinders vinden we binnen de Zwitserse watchwinder merken. De goede naam van de Zwitsers op het gebied van horloges, is zeker ook van toepassing op de watchwinders van Zwitserse komaf. Een Zwitserse watchwinder is voorzien van Zwitserse techniek, duurzaam en wordt vervaardigd uit de beste materialen. Een ‘Swiss made’ watchwinder is een mooie combinatie met Zwitserse horloges. Ze zijn niet goedkoop, maar bieden absoluut waar voor uw geld. Niet alleen kwalitatief en technisch gezien is een Zwitserse watchwinder een mooie keuze, ook op het gebied van design hebben de Zwitserse merken heel wat te bieden.

Swiss Kubik Triple watchwinder

Bernard Favre watchwinders biedt een unieke manier van opwinding, met zijn ‘Planet winding system’. Deze driedimensionale watchwinders draaien als het ware om hun eigen as. Dit is behalve effectief ook een heel mooi gezicht en een waar pronkstuk in uw verzameling en interieur. Ook het merk RDI biedt naast kwalitatief goede watchwinders prachtige designs, ontworpen in samenwerking met diverse kunstenaars. Een ware eyecatcher. Swiss Kubik mag daarnaast zeker niet in dit rijtje ontbreken met mooie, moderne ontwerpen met een strakke uitstraling en compacte vormgeving.

Als officieel dealer van deze drie Zwitserse watchwinder merken bieden wij de meest actuele collecties, scherpe prijzen en duidelijke service. Daarnaast verzenden wij wereldwijd via Fedex. Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een Zwitserse watchwinder.