Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Bernard Favre Planet watchwinder

Geplaatst op 16 augustus 2019 om 10:46 uur

Een kwalitatief zeer sterk merk op de markt op het gebied van watchwinders is Bernard Favre. De watchwinders van dit merk zijn ‘Swiss made’ en voorzien van een Zwitserse motor. Dit gegeven staat garant voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit. Naast de uitmuntende Zwitserse kwaliteit, weet Bernard Favre zich te onderscheiden van andere merken door zijn unieke wijze waardoor automatische horloges probleemloos worden opgewonden. Dit systeem is het ‘Planet winding system’. De driedimensionale watchwinders van Bernard Favre draaien om hun eigen as, als ware het als een planeet. Vandaar de uiterst passende naam.  De elegante manier van opwinden zal door de horlogeliefhebber en -verzamelaar zeker gewaardeerd worden, aangezien dit fascinerend is om naar te kijken en ook functioneel is.

Bij het vervaardigen van de exclusieve Bernard Favre watchwinders staan technische perfectie, kwaliteit en een sublieme afwerking centraal. Het merk gaat dan ook voor niets anders dan een perfect eindproduct. Enkel de beste materialen worden gebruikt, denkt u hierbij aan edelstaal en glas. De glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden biedt bescherming aan uw horloge tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en stof.

Bernard Favre Planet watchwinder

De ingebouwde accu (100 dagen) in elke Bernard Favre watchwinder zorgt ervoor dat u uw watchwinder ook mee kunt nemen of opbergen in een kluis. Opladen is mogelijk via een usb aansluiting met behulp van bijvoorbeeld uw pc of smartphone, of natuurlijk via de netstroom. Verder is de watchwinder uitgerust met een LED indicator en zijn er tot wel zes verschillende programma’s mogelijk. Deze hoogstaande techniek is kenmerkend voor dit gerenommeerde Zwitserse merk.

Wij hebben als officieel dealer vrijwel de gehele collectie van Bernard Favre op voorraad, wat betekent dat u snel van uw aankoop kunt genieten. De watchwinders worden geleverd in een chique lederen etui. Een USB adapter, certificaat en handleiding worden bijgeleverd. Uiteraard is elke watchwinder van 2 jaar fabrieksgarantie voorzien.

Nieuwe collectie Boda Concept watchwinders

Geplaatst op 13 augustus 2019 om 08:57 uur

Binnen de horlogerie is er ruime keuze op het gebied van watchwinders. Bekende merken zoals Orbita, Swiss Kubik en Benson zijn bekend onder liefhebbers en verzamelaars. Een watchwinder merk dat met recht binnen relatief korte tijd haar naam op de kaart heeft weten te zetten is Boda Concept watchwinders. Het betrekkelijk jonge merk biedt betaalbare watchwinders van hoogwaardige kwaliteit met verschillende functionaliteiten, een zeer aantrekkelijke combinatie voor de liefhebber van automatische horloges.

Boda Concept B6 watchwinder

De Boda Concept watchwinders worden vervaardigd met zorgvuldig gekozen materialen van hoge kwaliteit. De designs zijn vervaardigd van veelal houten materiaal, maar er wordt ook gebruik gemaakt van onder andere carbon, glas en edelstaal. De moderne designs zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteit. De collectie biedt watchwinders met ruimte vanaf 2 horloges. Maar het meest populaire model van het merk is de Boda Concept D12 watchwinder. Deze watchwinder heeft ruimte voor wel twaalf horloges en is hiermee heel geschikt voor de verzamelaar van automatische horloges. Boda Concept watchwinders zijn geschikt voor elk type automatisch horloge. De watchwinder zorgt er niet alleen voor dat uw horloges worden voorzien van de benodigde beweging, ook bieden de stijlvolle ontwerpen bescherming tegen slijtage en invloeden van buitenaf.

De watchwinders van Boda Concept zijn voorzien van Japanse Mabuchi motoren. Deze motoren staan niet alleen bekend om hun betrouwbaarheid, ze zijn ook nog eens vrijwel geluidloos in gebruik. Boda Concept watchwinders zijn daarnaast voorzien van een modern touchscreen en LED-verlichting. Dit alles zorgt uiteraard voor een optimaal gebruiksgemak. Als officieel dealer van Boda Concept watchwinders hebben wij de nieuwste collecties in haar assortiment. Elke watchwinder van Boda Concept wordt geleverd met twee jaar garantie en gebruiksaanwijzing.

Orbita watchwinders met Zwitserse motoren

Geplaatst op 10 augustus 2019 om 08:40 uur

Wij bieden met een ruim aanbod aan Orbita watchwinders het neusje van de zalm op het gebied van hoogwaardige watchwinders. De high-end watchwinders van Orbita behoren tot de absolute top wereldwijd. Of u nu op zoek bent naar het beste voor een enkel horloge of als verzamelaar een watchwinder wilt met een grote capaciteit voor meer automatische horloges, bij Orbita bent u aan het juiste adres. Dat innovatie op het gebied van een hoogstaande techniek in een hoog vaandel staat bij Orbita, is wel duidelijk doordat het merk verschillende patenten op haar naam heeft staan.

Orbita biedt in haar collectie watchwinders aan met een verschillende manier van opwinden. Een uniek opwindsysteem welke gepatenteerd werd door Orbita is het zogenaamde ‘Rotor Wind’ systeem. De watchwinders met dit systeem voorzien automatische horloges van de benodigde beweging door het schommelen van het horloge. Ook biedt Orbita watchwinders met een meer traditionele manier van opwinden, het ‘Programmable’ systeem. Deze watchwinders verzorgen de beweging door rotatie van het horloge. Beide systemen bieden op de juiste wijze de benodigde energie om te voorkomen dat uw horloge(s) stil komen te staan.

De luxe watchwinders van Orbita worden gemaakt in de VS. De traditionele en chique designs zijn voorzien van Zwitserse motoren, welke garant staan voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De collectie van Orbita biedt niet alleen op het gebied van capaciteit en wijze van opwinding een ruime keuze, ook in esthetisch opzicht is er een ruim aanbod. Er zijn watchwinders in verschillende kleurstellingen en vormgeving. Voor elke horlogeliefhebber of -verzamelaar, maar ook voor elk interieur zijn er dus opties genoeg. Want een luxe watchwinder van Orbita is niet alleen een onmisbaar accessoire voor uw horloge(s), maar ook een waardevolle en stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Orbita Sparta 2 watchwinder

Als officieel dealer van Orbita bieden wij u de nieuwste collectie, duidelijke uitleg over de Orbita watchwinders en minimaal 2 jaar garantie.

Swiss Kubik watchwinders | Officieel dealer

Geplaatst op 2 augustus 2019 om 13:47 uur

De echte liefhebber van automatische horloges kan er niet buiten, een goede watchwinder. Dit ultieme accessoire zorgt ervoor dat uw horloge niet stil komt te staan wanneer het niet gedragen wordt, door de natuurlijke beweging van de pols na te bootsen. Elk automatisch horloge heeft deze beweging nodig om van de benodigde energie te worden voorzien. Door te voorkomen dat uw horloge stil komt te staan, voorkomt u tegelijkertijd slijtage aan het horloge en onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Verder is een watchwinder een veilige opbergplaats voor uw horloge.

Swiss Kubik watchwinder geel

Er zijn veel verschillende soorten en merken watchwinders op de markt. Een Zwitsers merk dat eruit springt is Swiss Kubik watchwinders. Swiss Kubik watchwinders is een zeer vooruitstrevend watchwinder merk dat gaat voor de nieuwste technologieën op dit gebied. In de ruim 10 jaar tijd dat Swiss Kubik watchwinders actief is op deze markt, wist het merk al een zesde generatie Swiss Kubik watchwinders te realiseren. Steeds weer is het merk op zoek naar de meest geavanceerde technologie en de beste kwaliteit. Niet alleen worden de watchwinders van Swiss Kubik met de hand ontworpen en met de grootste zorg gemaakt in Zwitserland, ook zoekt het bedrijf al haar leveranciers binnen een straal van 50 km. Zo zijn zij in staat de lijntjes kort te houden en er zelf op toe te zien dat er de allerbeste kwaliteit geleverd wordt.

Elke Swiss Kubik watchwinder is voorzien van een prima kwaliteit Zwitserse motor. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk. De modellen zijn compact van formaat en werken +- twee jaar op batterijen, wat ze erg geschikt maakt om mee te nemen op reis of te plaatsen in een kluis. Swiss Kubik is een traditioneel merk en valt tegelijkertijd op door de moderne vormgeving en technologie. De collectie van Swiss Kubik biedt verschillende watchwinders qua stijl, kleur en materiaal. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van aluminium en leder. Daarnaast zijn er modellen voor één horloge, maar ook modellen voor meerdere automatische horloges. Optioneel zijn de beschermglaasjes mee te bestellen om uw horloge te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Elke Swiss Kubik watchwinder wordt geleverd met 3 jaar garantie. De meeste modellen leveren wij vanuit voorraad.

Benson Smart-Tech II watchwinders voor elk horloge

Geplaatst op 1 augustus 2019 om 13:52 uur

Binnen de horlogerie, vindt men een uitgebreid aanbod aan watchwinders. Een watchwinder is een essentiële aanvulling op uw horlogeverzameling, maar ook onmisbaar wanneer u één automatisch horloge bezit. Elk automatisch horloge heeft de juiste beweging nodig om te kunnen blijven lopen en daarbij een accurate weergave van tijd en datum weer te geven. Deze beweging wordt bij het dragen van het horloge gegeven door de beweging van uw pols. Maar wanneer u het horloge niet kunt dragen, kan een goede watchwinder uitkomst bieden. Niet alleen voorziet deze in de benodigde beweging, ook draagt de watchwinder zorg voor de juiste olievoorziening en bescherming van uw horloge(s) tegen invloeden van buitenaf.

Benson Smart-Tech II watchwinders

Een uitstekend Nederlands merk op dit gebied is Benson. Benson vervaardigt de watchwinders uit haar collectie binnen eigen beheer en weet op deze manier hoge kwaliteit watchwinders aan te bieden die tegelijkertijd betaalbaar blijven. Binnen het assortiment van Benson zijn verschillende series watchwinders verkrijgbaar, waaronder de Benson Smart-Tech II watchwinders. Deze luxe watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteit. De watchwinders zijn geschikt voor elk type automatisch horloge, ongeacht merk of model. Bijkomend voordeel van deze watchwinders is dat ze voorzien zijn van zeer stille motoren, voor optimaal gebruiksgemak en comfort.

Met behulp van de geavanceerde touchscreen display, is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Daarnaast biedt de ingebouwde lade de mogelijkheid ook uw andere sieraden op te bergen zoals bijvoorbeeld ringen of manchetknopen. Zo bewaart u alles netjes bij elkaar. De LED verlichting in de watchwinder biedt een goed zicht op uw horloges. Door een uniek veersysteem is het mogelijk de watchwinders te gebruiken voor horloges met zowel een grote- als kleine polsomvang. Voor de Benson Smart-Tech II watchwinders worden materialen geselecteerd van hoge kwaliteit, zoals mineraalglas en hout. Deze zorgen voor een luxe uitstraling. Kortom, Benson Smart-Tech watchwinders zijn een uitstekende combinatie van moderne techniek en een fraai design en dat voor een scherpe prijs!

Elke Benson Smart-Tech II watchwinder wordt geleverd met handleiding, adapter en 2 jaar garantie.

Benson watchwinders voor de echte horlogeverzamelaar

Geplaatst op 8 juli 2019 om 13:31 uur

We hebben in onze nieuws en blog artikelen al vaak geschreven over het nut van een watchwinder. Deze accessoire voor horloges wordt steeds meer gekocht door horlogeliefhebbers. Watchwinders zijn er in veel soorten en maten. Voor u als horlogeliefhebber of -verzamelaar is een watchwinder een vitaal onderdeel van de verzameling. Elk automatisch horloge heeft de juiste beweging nodig om te kunnen functioneren. In deze behoefte wordt het horloge normaliter voorzien door de polsbeweging wanneer het horloge gedragen wordt. Maar op het moment dat deze niet gedragen wordt, is er een andere oplossing nodig. Een watchwinder bootst de beweging van de pols na en zorgt er op deze manier voor dat het horloge niet stil komt te staan. Daarnaast biedt een watchwinder een veilige opbergplaats voor uw horloges en voorkomt hiermee slijtage en beschadiging. Als kers op de taart zorgt een goede watchwinder voor een goede olieverdeling binnenin het uurwerk, kortom een onmisbaar accessoire!

Benson Compact 2.18.B watchwinder

Benson watchwinders is een Nederlands merk dat betaalbare watchwinders levert van hoge kwaliteit. Aangezien de watchwinders van Benson in eigen beheer worden vervaardigd, is het mogelijk deze goede prijs-/kwaliteit verhouding te garanderen. De watchwinders van Benson kenmerken zich onder andere door de moderne techniek en een fraai design. Doordat Benson eigen servicecentra heeft in Nederland, Verenigde Staten, Hong Kong en Rusland is er een wereldwijde dekking voor service en reparatie.

In het assortiment van de Benson watchwinders vinden we diverse collecties. Alle watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of variant. Voor de verschillende series worden hoogwaardige materialen gebruikt zoals hout, mineraalglas en leder. De Benson Compact serie is betaalbaar en een moderne watchwinder. Verder zijn deze Benson Compact watchwinders zeer compact en voorzien van een Japanse stille motor, waardoor ze makkelijk overal te gebruiken zijn. De Smart-Tech-II en Black Series van Benson zijn de meer luxe series binnen het merk. Beiden zijn voorzien van touchscreen, waarmee het aantal omwentelingen per dag en draairichting kunnen worden ingesteld. Daarnaast zijn deze series voorzien van LED-verlichting. De collectie watchwinders van Benson biedt watchwinders met verschillende capaciteit, van 1 horloge tot wel 16 horloges.

Elke Benson watchwinder wordt geleverd met handleiding, certificaat en minimaal 2 jaar internationale garantie. Daarnaast wordt elke watchwinder zeer goed verpakt en voorzien van een laatste controle voor verzending. Bent u op zoek naar een betaalbare watchwinder van hoge kwaliteit? Dan is een Benson watchwinder een zeer goede keuze!

Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 3 juli 2019 om 11:33 uur

Het Duitse watchwinder merk Heisse & Söhne biedt een prachtige collectie luxueuze en ingenieuze watchwinders. Met een Heisse & Söhne watchwinder bent u gegarandeerd van een veilige opbergplaats voor uw horloges. Daarnaast windt de watchwinder elk automatisch horloge probleemloos op, ongeacht merk of model. Hiermee voorkomt u slijtage en beschadiging aan uw automatische horloges. Een watchwinder van Heisse & Söhne is daarbij prachtige accessoire voor uw horlogeverzameling. Immers, een watchwinder is niet alleen nuttig maar biedt ook een prachtig gezicht van ronddraaiende horloges.

Heisse Sohne watchwinder

Heisse & Söhne biedt niet alleen gewone watchwinders van prima kwaliteit in verschillende designs en kleuren, maar ook watchwinders met een ingebouwde kluis voor optimale bescherming. De Heisse & Söhne watchwinders zijn daarnaast geschikt voor elk type automatisch horloge, bijvoorbeeld voor horloges van Omega, Breitling, Rolex, Tag Heuer, Brequet, IWC etc etc. In het ruime assortiment van Heisse & Söhne vindt u watchwinders met verschillende capaciteit. Er zijn modellen beschikbaar voor één tot zestien horloges, waardoor er voor elke horlogeliefhebber of -verzamelaar een passende watchwinder geboden wordt.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn traditioneel, betaalbaar en bieden een zeer luxe uitstraling. Het gebruik van contrasterende materialen zoals hout en mineraalglas dragen bij aan een uniek design. Op technisch gebied heeft Heisse & Söhne ook heel wat te bieden. Denk aan een LCD bediening, LED verlichting en de mogelijkheid om de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Voor wie op zoek is naar een chique watchwinder, met een geavanceerde technologie en scherpe prijs is een watchwinder van Heisse & Söhne dus een hele mooie keuze! Bij aankoop in onze webshop ontvangt u twee jaar garantie en een handleiding bij bestelling van een Heisse & Söhne watchwinder.

Als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders garanderen wij u kwaliteit, scherpe prijzen en goede aftersales.

Kunstwinder watchwinders

Geplaatst op 24 juni 2019 om 08:23 uur

Zoals we al vaker schrijven is voor de echte horlogeliefhebber een goede watchwinder onmisbaar. Een watchwinder van kwaliteit, zorgt er niet alleen voor dat uw horloge op de juiste wijze wordt opgewonden door de benodigde beweging te bieden. Een watchwinder beschermt de horloges ook tegen onder andere slijtage, beschadiging en invloeden van buitenaf. Daarnaast biedt een passende watchwinder ook vaak een mooie gelegenheid om de horloges binnen een horlogeverzameling op een luxe manier te presenteren.

Horlogeverzamelaar en ingenieur Valentin Balter was voor zijn eigen verzameling op zoek naar een watchwinder waarin hij alles zou vinden wat hij zocht. Met name een goede combinatie van kwaliteit en creativiteit was doel van zijn zoektocht. Wij wilde volledig zicht op het horloge kunnen houden tijdens het opwinden. Toen het hem niet lukte om de ultieme watchwinder te vinden, besloot hij zelf watchwinders te gaan produceren. Dit heeft geresulteerd in het merk Kunstwinder watchwinders. Dit merk produceert extreem luxe watchwinders, waarin zelfs modellen te vinden zijn met echt goud. Kunstwinder watchwinders kennen een unieke manier van opwinden. De unieke ontwerpen worden gemaakt in de VS en zijn een waardevolle toevoeging aan onze watchwinder collectie gebleken. Het bekendste model van de collectie van Kunstwinder watchwinders is de ‘Oil Baron’, dit is het eerste model dat door het merk op de markt werd gebracht. De naam van deze watchwinder verraad al dat het gaat om een zeer luxe watchwinder, waarvoor enkel hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Denk aan goud, edelstaal en nikkel. Deze watchwinder heeft ruimte voor twee horloges en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

Kunstwinder watchwinder

Elke Kunstwinder watchwinder is met recht een kunstwerkje op zich. Hoogstaande techniek, fraai en kunstzinnig design, kwaliteit, gebruik van hoogwaardige materialen en een volledig zicht op het horloge tijdens het opwinden. Dit Amerikaanse watchwinder merk is niet voor de gewone horlogeverzamelaar, het is een watchwinder in de buitencategorie op gebied van design, opwindtechnologie en materialen.  

Orbita watchwinders | Top kwaliteit!

Geplaatst op 13 juni 2019 om 09:30 uur

Een watchwinder is een onmisbaar onderdeel voor de horlogecollectie van verzamelaars van automatische horloges. Ook wanneer u één automatisch horloge bezit, is een watchwinder van grote waarde. Een automatische horloges heeft beweging nodig om te voorkomen dat deze stil komt te staan. Dit veroorzaakt onnauwkeurigheden in weergave van tijd, datum en andere functies. Wanneer een horloge gedragen wordt, wordt het horloge door de natuurlijke polsbeweging voorzien van de benodigde energie. Een watchwinder simuleert deze beweging wanneer een horloge niet gedragen wordt. Daarnaast functioneert deze als veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en voorkomt slijtage en beschadiging. Een watchwinder ziet er ook nog eens erg professioneel uit en laat zien dat u waarde hecht aan uw automatische horloges.

Orbita Avanti 36 watchwinder

Het Amerikaanse merk Orbita ontwikkelt high-end watchwinders en behoort tot de absolute top op dit gebied. De horlogeliefhebber die enkel de beste watchwinder wilt is bij Orbita aan het juiste adres. De luxe Orbita watchwinders worden gemaakt in de VS waarbij kwaliteit en een prachtige afwerking centraal staan. De collectie van Orbita watchwinders bestaat uit klassieke ontwerpen met een traditionele insteek. De designs zijn zeer stijlvol en er wordt veel gebruik gemaakt van Italiaans hout voor een luxueuze uitstraling. Orbita biedt een ruime keuze uit diverse designs, voor zowel één als meerdere horloges in verschillende kleurstellingen. Voor elke verzamelaar, verzameling en interieur vindt u dus bij Orbita een passende watchwinder.

Orbita maakt gebruik van zowel het ‘Rotorwind’ als van ‘Programmable’ systeem. Het ‘Rotorwind’ systeem is een door Orbita gepatenteerd uniek systeem dat door middel van het schommelen van het horloge in de juiste beweging voorziet. De watchwinders zijn voorzien van hoge kwaliteit Zwitserse motoren. Het ‘Programmable’ systeem voorziet in dezelfde behoefte, maar dan door middel van rotatie. De watchwinders van Orbita zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type.

Als horlogeliefhebber wil je het beste voor jouw automatische horloges. Wil je een high end watchwinder met een klassiek design gemaakt van fraai Italiaans hout dan is een Orbita watchwinder een uitstekende keus. Wij leveren alle Orbita watchwinders inclusief 2 jaar garantie.

RDI watchwinder Prestige K10-1

Geplaatst op 10 juni 2019 om 09:28 uur

Het familiebedrijf RDI produceert sinds 2006 kwalitatief hoogwaardige watchwinders. Alle materialen voor deze high-end watchwinders komen uit Zwitserland en staan dan ook voor de uitstekende Zwitserse kwaliteit. Niet voor niets mag het merk het Swiss made label voeren. De watchwinders van RDI staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid en stille motoren. Ook de creatieve designs zijn kenmerkend voor dit merk. In de designs worden verschillende prachtige kleuren en bijzondere vormen verwerkt en RDI is dan ook echt uniek op dit gebied. Behalve een watchwinder van topkwaliteit haalt u met een RDI watchwinder dan ook een aanwinst voor uw horlogeverzameling èn interieur in huis. Dit merk behoort absoluut tot één van onze favorieten, met name door de combinatie van ouderwets vakmanschap, hoogstaande techniek en originaliteit.

RDI Prestige K10-1 watchwinder

Binnen de collectie van RDI vinden we de RDI Prestige K10-1. Ook deze watchwinder kenmerkt zich door een aansprekend en origineel design. De zwarte kleur in combinatie met het patroon en de vormgeving geven de watchwinder een stijlvolle en chique uitstraling. Deze luxe watchwinder is geschikt voor één automatisch horloge, ongeacht welk merk of model. Het windt elk automatisch horloge op. Daarnaast is deze voorzien van een stille en duurzame Zwitserse motor, zodat u geen hinder ondervindt tijdens het opwinden van uw horloge. Er is voor dit design gekozen voor materialen als edelstaal, kunststof en glas. De RDI Prestige K10-1 watchwinder werkt op een set AA batterijen en met een adapter en is derhalve makkelijk mee te nemen op reis. De watchwinder biedt de keuze uit zestien verschillende programma’s om uw horloge op de juiste wijze van energie te kunnen voorzien. Daarnaast biedt deze een veilige opbergplaats en beschermt uw geliefde horloge tegen vuil, stof en slijtage.

De RDI Prestige K10-1 watchwinder wordt geleverd in een luxe doos met handleiding en met twee jaar garantie. Binnen Nederland biedt BensonTrade gratis verzending aan en buiten Nederland lage verzendkosten via Fedex en PostNL.