Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder - Swiss made

Geplaatst op 20 oktober 2023 om 14:02 uur

Heb je één of meerdere automatische horloges? En vind je het ook vervelend als deze zo vaak stilstaan als je ze niet draagt? Lees dan vooral verder, want we gaan je meer vertellen over een prachtige watchwinder die ervoor zorgt dat jouw automatische horloge nooit meer stil komt te staan. Handig en goed voor de duurzaamheid!

Dat Zwitserland op het gebied van het luxe horloge het absolute neusje van de zalm te bieden heeft, hoeven we de echte liefhebber van fraaie horloges niet uit te leggen. Swiss made horloges staan tenslotte over de gehele wereld bekend om hun hoogwaardige en betrouwbare karakter. Naast luxe horloges, bieden verschillende Zwitserse merken een wereld aan hoogwaardige watchwinders.

Goede watchwinders zorgen voor een efficiënte en vooral ook veilige wijze van opwinding voor jouw automatische horloge of horloges. Swiss made watchwinders behoren op dit gebied tot het beste van het beste. Verschillende Zwitserse merken zijn dan ook al jarenlang een waar begrip te noemen op dit gebied, waaronder het gerenommeerde merk Swiss Kubik. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige watchwinder voor jouw automatische horloge of horloges, in een compact vormgegeven en strak design, ben je bij Swiss Kubik op het juiste adres. Swiss Kubik staat niet alleen bekend om de uiterst hoge kwaliteit van hun modellen, maar daarnaast ook om de kubusvormige designs binnen de collectie. De watchwinders van Swiss Kubik zijn door hun compacte design handzaam en daardoor gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen.

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder

De collectie van Swiss Kubik herbergt watchwinders geschikt voor een enkel automatisch horloge, maar ook modellen geschikt voor de echte verzamelaar. Binnen de collectie van Swiss Kubik zijn daarnaast zowel duurdere modellen, als meer basic modellen te vinden. De watchwinders in deze laatste categorie zijn de zogenaamde instapmodellen van Swiss Kubik. Deze modellen zijn van de welbekende Swiss made kwaliteit en verzorgen een perfecte en veilige wijze van opwinding, maar bieden verder geen extra’s. In dit artikel lichten we graag een instapmodel van Swiss Kubik voor je uit, namelijk de Swiss Kubik Startbox Black. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge. De watchwinder is met uiterste precisie gemaakt, van polyamide. Dit is een materiaalsoort die sterk is en tegelijkertijd licht van gewicht. Bovendien houdt de keuze voor dit materiaal deze watchwinder goed betaalbaar. Dit specifieke model is uitgevoerd in de kleur zwart. Daarnaast zijn er echter van dit design nog verscheidene andere kleuren verkrijgbaar, zoals rood, aqua, donkerblauw en brons.

De Swiss Kubik Startbox Black is uiteraard voorzien van een krachtige Swiss made motor. Hiermee verzorg je de energievoorziening van jouw automatische horloge probleemloos, het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatisch horloge het is. Swiss made motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met een Swiss made motor als basis van jouw watchwinder ben je er dan ook zeker van dat je altijd kunt vertrouwen op je watchwinder. Je hoeft dan ook nooit meer bang te zijn voor stilstand van je automatische horloge en de mogelijke vervelende gevolgen daarvan. Swiss made motoren hebben nog enkele andere voordelen. Zo zijn ze energiezuinig en daarnaast functioneren zij vrijwel in stilte. Hierdoor kun je de Swiss Kubik Startbox Black plaatsen waar je wilt, ook op plaatsen waar je geen storende geluiden kunt gebruiken. De Swiss Kubik Startbox Black functioneert op batterijen. Zo kan deze watchwinder tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen. Dit is uiterst handig. Zo kun je de Swiss Kubik Startbox Black door de combinatie van de compacte vormgeving en werking op batterijen gemakkelijk meenemen op reis of naar kantoor. Ook het plaatsen in een kluis is hiermee een zeer goede optie. Uiteraard beschikt deze watchwinder van Swiss Kubik ook over een overwind protectie, ter bescherming van jouw automatische horloge tegen overspanning.

Kortom, wil jij Swiss made kwaliteit opwinding voor jouw automatische horloge, maar wil je daarvoor niet teveel hoeven te betalen? Dan is de Swiss Kubik Startbox Black echt iets voor jou! Je beschikt hiermee over alles wat je nodig hebt om jouw automatische horloge van energie te voorzien. Bovendien zijn ook de Swiss Kubik Startbox modellen elegant en stijlvol vormgegeven, waardoor jouw horloge samen met de watchwinder een echte blikvanger zal zijn in je interieur. Daarnaast biedt Swiss Kubik de mogelijkheid een extra kleine horlogehouder bij te bestellen, wanneer je een erg klein horloge in de watchwinder wilt kunnen plaatsen. 

Als officieel dealer van Swiss Kubik zijn wij in staat de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service te bieden. Je bestelt jouw Swiss Kubik watchwinder bij ons dan ook altijd met een goed gevoel. De Swiss Kubik Startbox Black wordt door ons geleverd met maar liefst 3 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Kies nu voor de beste Zwitserse kwaliteit voor jouw horloges en maak je nooit meer zorgen om stilstand van je automatische horloge, kies voor Swiss Kubik!

Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder

Geplaatst op 5 oktober 2023 om 10:02 uur

 Heb je een paar automatische horloges en wil je dat deze altijd gereed zijn om te dragen? Een watchwinder zorgt ervoor dat de uurwerken van deze horloges voldoende energie verkrijgen waardoor de horloges keurig blijven lopen. Deze horlogeaccessoire draait de horloges rustig rond waardoor het uurwerk energie verkrijgt. Daardoor lopen de horloges altijd netjes op tijd en zijn ze direct gereed om de horloges om je pols te doen wanneer jij dat wilt.

Binnen de horlogerie zijn er niet alleen fraaie en hoogwaardige watchwinders te vinden voor het opwinden van één automatisch horloge, maar ook modellen met een grotere capaciteit. Zo kun je bijvoorbeeld een watchwinder aanschaffen met ruimte voor het opwinden van 2, 3, 4, 6, 8, 12 of zelfs 16 automatische horloges tegelijk. Tenslotte is het met meerdere automatische horloges helemaal onmogelijk om ze allemaal te blijven dragen, waardoor stilstand van je automatische horloges altijd op de loer ligt. In dit artikel schrijven we over een watchwinder voor 3 horloges.

Met een goede watchwinder ben je dit voor en zorg je er bovendien voor dat de olieverdeling in het uurwerk van de automatische horloges juist geregeld is. Voor meerdere automatische horloges zijn diverse mogelijkheden te vinden waarbij de watchwinder van groter formaat is. Wanneer je echter op zoek bent naar een niet al te grote watchwinder met grotere capaciteit, zijn hiervoor ook verschillende mooie opties. Een compact vormgegeven watchwinder biedt verschillende voordelen. Zo heb je hier natuurlijk in eerste instantie minder ruimte voor nodig. Daarnaast is het echter ook makkelijk dat je een compacte en handzame watchwinder gemakkelijk met je mee kunt nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Daarnaast zijn er compacte watchwinders op de markt die kunnen functioneren op batterijen, waarmee je deze watchwinders ook in een kluis kunt bewaren.

We vertellen je in dit artikel graag meer over een watchwinder die afkomstig is uit de collectie van het Nederlandse merk Benson. Benson staat binnen de horlogerie bekend als een merk dat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden. Wanneer je een watchwinder van Benson aanschaft, betekent dit dan ook dat je kiest voor een watchwinder van zeer hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Bovendien kenmerken de watchwinders van Benson zich door een hoog gebruikerscomfort, waardoor je je watchwinder altijd met plezier zult gebruiken. De collectie van Benson herbergt tal van fraaie watchwinders met ieder hun eigen eigenschappen wat betreft capaciteit, materiaalgebruik, motoren en design. Voor dit artikel hebben we een watchwinder geselecteerd met de ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk, namelijk de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder.

Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder

De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder is een mooi voorbeeld van een model dat zowel stijlvol als compact is vormgegeven. Ondanks de grotere capaciteit van deze watchwinder heb je er niet zoveel ruimte voor nodig om deze watchwinder te kunnen plaatsen. Bovendien is deze handzaam en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Door de natuurlijke uitstraling van het hout aan de buitenkant van de watchwinder, is dit model een zeer elegante en stijlvolle toevoeging aan ieder interieur. Bovendien zorgt de zwarte binnenkant van de watchwinder voor een fraai contrast met de buitenkant. Deze watchwinder van Benson is voorzien van Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges probleemloos. Doordat deze motoren zo solide en betrouwbaar zijn, kun je er altijd van op aan dat jouw automatische horloges op ieder moment klaar zijn voor gebruik. Japanse motoren zijn bovendien energiezuinig en ook niet geheel onbelangrijk, stil in gebruik. Door deze laatste eigenschap is het prima mogelijk de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder een mooi plekje te geven op de studeer- of slaapkamer, ondanks dat hier stilte gewenst is.

De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder is verder voorzien van een modern en innovatief touchscreen. Hiermee stel je gemakkelijk onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Uiteraard kun je deze waarden voor ieder horloge afzonderlijk bepalen, zodat elk automatisch horloge de wijze van opwinding krijgt die er het beste bij past. Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waarvan ook de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder is voorzien. Dit zorgt ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge, groot of klein, gemakkelijk in de houders geplaatst kan worden. Nog een mooie eigenschap van deze watchwinder van Benson, is de fraaie ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw automatische horloges op ieder moment van de dag goed bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Tot slot beschik je met de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een handige powerwinding functie. Met deze laatste functionaliteit voorzie je jouw automatische horloges in kortere tijd van de benodigde energie. Een mooi voorbeeld van het hoge gebruikerscomfort dat het merk Benson met zijn fraaie en functionele watchwinders te bieden heeft. De energievoorziening van de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter.

Ben je enthousiast geworden over de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder, of ben je benieuwd wat dit merk zoal nog meer te bieden heeft? Je vindt de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinders wereldwijd, met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL. De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een overzichtelijke handleiding en adapter.

Bekijk nu de collectie van Benson bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Benson Black Series 8.16.CF watchwinder

Geplaatst op 26 september 2023 om 09:44 uur

Ben jij de trotse eigenaar van één of meerdere automatische horloges? Dan is de aanschaf van een goede watchwinder altijd een goede investering. Een hoogwaardige watchwinder zorg er immers voor dat jouw horloges kunnen worden opgewonden, ook wanneer ze niet gedragen worden. Dit is zeker voor de liefhebber met meerdere automatische horloges een echte uitkomst te noemen. Door jouw automatische horloges in een watchwinder te plaatsen wanneer je ze niet draagt, zorg je voor een juiste opwinding van je horloges en heb je direct ook een veilige opbergplaats voor je horloges. Door de beweging die de horloges krijgen in een watchwinder, worden zij niet alleen van de benodigde energie voorzien.

Daarnaast zorgt deze beweging er namelijk voor dat de olie in het uurwerk van de horloges op de juiste wijze wordt verdeeld. Hiermee zorg jij voor het behoud van jouw horloges en voorkom je onnodige slijtage. Doordat de horloges bovendien veilig opgeborgen zijn, hoef je ook niet meer bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op jouw horloges, wanneer je ze niet draagt. Maar hoe kies jij nu de watchwinder uit die het beste bij jou en je automatische horloges past?

Er zijn zoveel verschillende soorten en maten watchwinders verkrijgbaar binnen de horlogerie dat dit een hele uitdaging kan zijn. Watchwinders afkomstig uit Zwitserland staan natuurlijk zeer goed bekend. Hoewel Swiss made watchwinders behoren tot het neusje van de zalm zijn er ook verschillende andere merken uit andere landen die eveneens zeer hoge kwaliteit weten te bieden, vaak tegen een meer aantrekkelijke prijs. Het kan dan ook zeker de moeite waard zijn voor je portemonnee om je te verdiepen in deze materie. Wij helpen je hier graag een handje bij door je nader kennis te Laten maken met het Nederlandse merk Benson.

Benson Black Series 8.16.CF watchwinder

Benson watchwinders heeft als Nederlands merk door de jaren heen een goede naam op weten te bouwen. Dit komt doordat dit merk zich op verschillende gebieden weet te onderscheiden van andere merken. Allereerst is de collectie van Benson zeer uitgebreid te noemen. Niet alleen biedt het merk een zeer ruim assortiment, daarnaast valt ook de diversiteit binnen de collectie op. De collectie van Benson is onderverdeeld in verschillende series watchwinders. Hier zijn watchwinders bij met ruimte voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook watchwinders met de capaciteit voor het opwinden van een gehele verzameling automatische horloges. Naast de capaciteit zien we ook op andere gebieden variatie binnen de collectie van Benson. Zo zijn er series watchwinders voorzien van Swiss made motoren te vinden, maar ook watchwinders die zijn uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren. Tot slot zijn de watchwinders van Benson verkrijgbaar in uiteenlopende designs gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen.

Een goed voorbeeld van een kwalitatieve watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Black series 8.16.CF watchwinder. Deze watchwinder is afkomstig uit de Benson Black series en behoort daarmee tot de meest luxe modellen uit de collectie. Deze watchwinder is met zijn capaciteit voor het opwinden van maar liefst 8 horloges uitermate geschikt voor de echte verzamelaar. Naast deze opwindcapaciteit biedt dit model watchwinder ook nog een extra opbergruimte voor nog 6 andere horloges. Uiteraard kun je hier indien gewenst ook eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen in opbergen. Met deze watchwinder bewaar je zodoende al je sieraden netjes en op stijlvolle wijze bij elkaar. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Dit model is namelijk voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die krachtig genoeg zijn voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Bovendien kun je de watchwinder geheel naar wens instellen voor ieder horloge afzonderlijk. Zo stel je bijvoorbeeld de draairichting en het aantal turns per day gemakkelijk in voor ieder horloge individueel. Voor het instellen van de watchwinder is deze voorzien van een geavanceerd touchscreen, waarmee dit in een handomdraai gebeurt is. De Benson Black series 8.16.CF biedt de programma ’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting. Als mooie extra biedt dit model bovendien ook een uiterst handige powerwinding functie, waarmee je jouw horloges in korte tijd van energie kunt voorzien. Een andere mooie plus die deze watchwinder te bieden heeft, is de ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges op een professionele wijze kunt presenteren. Bovendien hou je ze met deze handige verlichting gedurende de gehele dag goed In het oog. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels de meegeleverde adapter.

Naast een stukje technische finesse en de mooie genoemde extra’s, biedt de Benson Black series 8.16.CF ook een zeer fraai en stijlvol design. De watchwinder is met de hand gemaakt, waardoor dit model opvalt door de sublieme afwerking en het oog voor detail. De watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van maar liefst 12 verflagen gevolgd door een beschermende laklaag. Aan de binnenkant van de watchwinder is een speciaal soft velvet voorzien, waarmee jouw horloges optimaal beschermd worden tegen beschadigingen. De watchwinder is verder voorzien van een soft close deksel aan de bovenkant en een glazen deurtje aan de voorkant. Hiermee zijn jouw horloges ook beschermd tegen schadelijke invloeden zoals vocht of vuil.

De Benson Black Series 8.16.CF watchwinder is één van de beste modellen die je kan kiezen als horlogeliefhebber. De unieke combinatie van kwaliteit, functionaliteit en modern design is ongeëvenaard. Concurrerende merken bieden een vergelijkbaar model aan voor 2 a 3x het bedrag dat de Benson Black Series 8.16.CF kost.

De Benson Black Series 8.16.CF kan bij ons worden besteld in de webshop en wordt geleverd met een garantietermijn van 2 jaar, een handleiding en certificaat.

Bernard Favre Planet Silver watchwinder met zwart leder

Geplaatst op 20 september 2023 om 09:02 uur

Op het gebied van hoogwaardige watchwinders zijn er tal van verschillende merken en modellen. Maar welke kan je het beste kopen? Welke zijn het beste voor jouw automatische horloges?

Watchwinders die zijn voorzien van de welbekende Zwitserse techniek bieden een perfecte wijze van opwinding voor ieder type en merk automatisch horloge. Met een Swiss made watchwinder in huis, hoef je je dan ook nooit meer zorgen te maken over stilstand van je automatische horloge of horloges. Hiermee voorkom je de eventuele vervelende gevolgen van stilstand. Zo kan stilstand bij een automatisch horloge onnauwkeurigheden in de tijdsweergave veroorzaken en moet je je horloge steeds opnieuw instellen wanneer deze stil komt te staan. Met een goede watchwinder kies je voor zekerheid en ben je deze risico’s voor. Een watchwinder met een Zwitserse motor is dus altijd goed. Deze verzorgt de opwinding van jouw automatische horloges in stilte en op energiezuinige wijze. Bovendien zijn zij uiterst betrouwbaar. Wat betreft design is er daarnaast ook binnen de categorie Swiss made watchwinders heel veel mogelijk. Zo zijn er watchwinders verkrijgbaar met een strakke en moderne vormgeving, zoals de watchwinders van Swiss Kubik. Bovendien zijn er watchwinders geschikt voor het opbergen en opwinden van een gehele verzameling automatische horloges. Hiermee presenteer je jouw verzameling automatische horloges in stijl. Daarnaast zijn er ook watchwinders met een zeer exclusieve en unieke uitstraling. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de fascinerende watchwinders van het Zwitserse merk Bernard Favre. Hier vertellen we je in dit artikel graag meer over.

Expert op het gebied van high-end watchwinders Bernard Favre werd geboren in Zwitserland, in het hart van de horlogerie. Al op jonge leeftijd is Bernard Favre gefascineerd door mechanische voorwerpen, waarin ook één van zijn talenten blijkt te liggen. Zo bouwt hij als tiener al een TVR (iconische Engelse sportwagen) om. Een ander talent van Bernard Favre ligt in de muziekwereld, waarvoor hij studeerde aan het Conservatorium. Hij stapt uiteindelijk toch over naar de verkoop en benut zijn talent vandaag de dag al 20 jaar binnen de Zwitserse horlogerie, waar hij met verschillende grote namen heeft gewerkt. In 2009 heeft hij de exclusieve Planet watchwinder ontwikkeld, die nu binnen de collectie van het merk in verscheidene varianten verkrijgbaar is. Hiermee heeft hij het hart van menig horlogeliefhebber weten te winnen. De Planet watchwinder is een uniek design, met een uiterst luxe uitstraling, met de hand vervaardigd uit uiteenlopende hoogwaardige materialen. Met een Planet watchwinder kies je voor een waar kunstwerk, dat alle automatische horloges een fraai podium biedt. De watchwinder verzorgt de benodigde beweging voor automatische horloges, doordat deze om hun eigen as draaien. Omdat het horloge gedurende dit gehele proces zichtbaar is, is het opwindproces voor de echte horlogeliefhebber zeer fascinerend om te zien.

In dit artikel zetten we graag een specifieke Planet watchwinder uit de collectie van Bernard Favre voor je in de spotlight, namelijk de Bernard Favre Planet Silver Black/Red Leather. Deze stijlvolle en elegante watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge. Met de Bernard Favre Planet Silver Black/Red Leather kies je niet alleen voor een doeltreffende en milde wijze van opwinding van jouw automatische horloge, maar ook voor een veilige opbergplaats en een schitterende manier om jouw automatische horloge te presenteren. Dit model is gemaakt van een combinatie van zwart leder voor de voet en ringen van edelstaal in zilverkleur. Fraai accent zijn de rode stiksels op het zwarte leder van de voet. Over de watchwinder kan een glazen stolp worden geplaatst, wat het plaatje helemaal compleet maakt. Naast de esthetische functie van deze stolp, beschermt deze direct ook jouw automatische horloge tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof. Het hart van de watchwinder wordt uiteraard gevormd door een stille Swiss made motor. Dit betekent dat je de Bernard Favre Planet Silver Black/Red Leather prima kunt plaatsen op plekken waar stilte gewenst is, zoals bijvoorbeeld de werkkamer of de slaapkamer. Verder is deze watchwinder voorzien van een ingebouwde accu (100 dagen). Hierdoor kun je er ook voor kiezen deze watchwinder in een kluis te bewaren, waarmee je jouw automatische horloge en watchwinder op de meest veilige wijze bewaart. De Bernard Favre Planet Silver Black/Red Leather biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit dient om ervoor te zorgen dat jouw automatische horloge beschermd is tegen overspanning. Verder is het aantal omwentelingen per dag instelbaar en kan de watchwinder worden opgeladen middels netstroom, PC of smartphone, met behulp van de handige USB aansluiting. De LED indicator geeft tenslotte de status van de watchwinder weer, waarmee je altijd weet hoe het ervoor staat.

Je bestelt de Bernard Favre Planet Silver Black/Red Leather veilig en snel bij ons in de webshop. Je vindt hier bovendien een filmpje van de Planet watchwinder, waardoor je dit unieke design ook daadwerkelijk aan het werk kunt zien. Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop, wanneer je de Planet watchwinder hebt gezien, ben je vast en zeker direct verkocht! Deze watchwinder leveren wij met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Een watchwinder voor 4 automatische horloges

Geplaatst op 12 september 2023 om 14:35 uur

Met een watchwinder van kwaliteit zorg je ervoor dat jouw automatische horloges niet stil komen te staan wanneer je ze niet draagt. Een goede watchwinder biedt de juiste beweging voor je horloges, meestal door middel van rotatie. Niet alleen worden jouw automatische horloges hiermee op perfecte wijze opgewonden, daarnaast zorgt deze beweging er ook voor dat de olieverdeling in het uurwerk van de horloges juist is.

Watchwinders zijn verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo zijn er niet alleen watchwinders op de markt voor 1 of enkele automatische horloges, maar ook watchwinders waarin een hele verzameling automatische horloges tegelijkertijd van energie kan worden voorzien. In dit artikel richten we ons op watchwinders met capaciteit voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Wij hebben een aantal watchwinders voor je geselecteerd voor het opwinden van 4 automatische horloges, waar we je graag meer over vertellen.

De eerste watchwinder die we graag nader voor je willen toelichten, is de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder. Dit model is gemaakt van mooie kwaliteit hout en uitgevoerd in de kleur zwart, zowel wat betreft de binnen- als de buitenkant van de watchwinder. Dit model van Benson is afsluitbaar en biedt bovendien als een mooie extra een handige opbergruimte. Hierin kunnen nog 5 horloges of bijvoorbeeld andere sieraden worden opgeborgen. De Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder is geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Dit komt onder meer doordat de rotoren van deze watchwinder allen afzonderlijk instelbaar zijn, waardoor je voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt bepalen. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige touchscreen. Bovendien maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. In deze houders kan gemakkelijk ieder formaat automatisch horloge worden geplaatst. De Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder is voorzien van Japanse motoren van betrouwbare kwaliteit. Doordat het merk gebruik heeft gemaakt van deze motoren, hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het opwindproces. Deze motoren doen hun werk namelijk in stilte. De watchwinder biedt daarnaast als kers op de taart een fraaie en luxe ingebouwde LED verlichting. Zo hou je jouw automatische horloges altijd goed in het oog, op ieder moment van de dag. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie is de Benson Smart-Tech II 4.20.B een heel complete watchwinder te noemen. Bovendien is het gebruikerscomfort van de watchwinder zeer hoog, waardoor deze bij iedere liefhebber van automatische horloges zeker in de smaak zal vallen. De energievoorziening van dit model verloopt middels netstroom met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Black Series 4.16.B. Dit is een zeer luxe model van Benson. Deze watchwinder is met de hand gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt. Zo is deze watchwinder gemaakt van hout en daarna voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. De binnenkant is voorzien van een speciaal soft velvet, wat ervoor zorgt dat jouw horloges veilig in de watchwinder kunnen worden geplaatst zonder bang te hoeven zijn voor krasjes of andere beschadigingen. Dit model van Benson is verder afsluitbaar, met behulp van het luxe deurtje van mineraalglas. Hiermee bescherm je jouw horloges direct ook tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Ben je op zoek naar een watchwinder waarbij jouw geliefde horloges direct in het oog springen? Dan is dit model van Benson een uitstekende keuze! Dit model is namelijk uitgerust met een moderne ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw horloges extra doet opvallen. Met het innovatieve touchscreen waarvan deze watchwinder is voorzien, stel je in een handomdraai de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Uiteraard is het mogelijk deze waarden voor ieder afzonderlijk horloge te bepalen, zodat ieder individueel horloge wordt voorzien van de perfecte wijze van opwinding. Benson kiest voor optimale veiligheid voor jouw horloges. Zo is dit model voorzien van een speciaal systeem waardoor de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. Onder de fraaie soft close deksel vind je nog een handige extra opbergplaats voor eventuele extra horloges of andere sieraden. Tot slot biedt de Benson Black Series 4.16.B de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en powerwinding functie.

De derde watchwinder die we graag aan je voorstellen, is de Paul Design Petite 4 Leather Black. Deze watchwinder is van het merk Paul Design, dat afkomstig is uit het UK. Dit model voor 4 automatische horloges is compact vormgegeven en aan de buitenkant bekleed met zwart leder. Dit geeft de watchwinder een luxe uitstraling. Deze Paul Design Petite 4 Leather Black is in de basis voorzien van Japanse Mabuchi motoren van topkwaliteit. Deze verzorgen de opwinding van ieder automatisch horloge probleemloos, op energiezuinige wijze en in stilte. Het handige touchscreen zorgt ervoor dat je de instellingen gemakkelijk kunt wijzigen. Zo stel je per horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag in, voor een passende wijze van opwinding voor ieder horloge. De Paul Design Petite 4 Leather Black biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een fraaie ingebouwde LED verlichting. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter.

Wil je graag één van de genoemde modellen bestellen? Neem dan eens een kijkje bij ons in de webshop. Naast de drie genoemde watchwinders vind je daar nog veel meer fraaie en gebruiksvriendelijke watchwinders, allen van topkwaliteit!

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023

Geplaatst op 5 september 2023 om 15:52 uur

Wanneer je een watchwinder wilt gaan aanschaffen voor jouw automatische horloges, kan het soms een uitdaging zijn de beste watchwinder te vinden die bij jou, je horloges en je portemonnee past. Bij de aanschaf van een model is het namelijk belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Je wilt tenslotte niet alleen dat jouw automatische horloges op doeltreffende wijze van energie worden voorzien, het is namelijk net zo belangrijk dat dit op veilige en milde wijze gebeurt. Het is bovendien van belang dat je op dit gebied op je watchwinder kunt rekenen en er op deze manier zeker van kunt zijn dat jouw automatische horloges de beste verzorging krijgen en van energie worden voorzien, zodat ze niet stil komen te staan.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste watchwinder kiest en dat deze van goede kwaliteit is, is het belangrijk je goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden voordat je een watchwinder aanschaft. Zo zijn er op de Aziatische markt watchwinders verkrijgbaar tegen een zeer lage prijs, die echter van niet al te beste kwaliteit zijn. Daarnaast zijn er modellen verkrijgbaar van verschillende gerenommeerde merken, zoals uit Zwitserland, waarbij je diep in de buidel moet tasten om een goede watchwinder aan te kunnen schaffen. Het merk Paul Design is een merk waarbij de mensen erachter het gat zagen tussen de Aziatische markt en de veel duurdere hoogwaardige watchwinders die verkrijgbaar waren. De ambitie van het merk is dan ook vanaf het begin af aan geweest watchwinders te produceren van hoogwaardige kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Hiermee richtte het merk zijn pijlen dan ook op een zeer breed publiek. Vandaag de dag is er zodoende een fraaie collectie watchwinders verkrijgbaar van Paul Design die menig liefhebber en verzamelaar van automatische horloges weet te enthousiasmeren.

De collectie van Paul Design biedt modellen voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook voor enkele automatische horloges en zelfs voor een gehele verzameling. Daarbij is de uitstraling van de watchwinders luxe en divers. De watchwinders van het merk zijn bovendien gemaakt van hoogwaardige materialen zodat deze lang meegaan. Daarnaast vallen de modellen van Paul Design op door een hoog gebruikerscomfort.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023

Binnen de collectie van Paul Design vinden we onder meer de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023. Deze watchwinder biedt de capaciteit voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk en voorziet daarnaast in een extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges of eventuele andere sieraden. Hiermee is deze watchwinder ideaal voor de kleine verzamelaar met zowel quartz-/mechanische horloges als automatische horloges in het bezit. Deze watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd In de kleur Black Shadow, wat de watchwinder een geheel eigen uitstraling geeft. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 is aan de binnenkant voorzien van een zachte stof ter bescherming van jouw horloges. Bovendien is deze afsluitbaar, waardoor je jouw automatische horloges de best mogelijke bescherming biedt. Doordat de watchwinder is voorzien van een glazen deurtje kun je op ieder moment van de dag jouw horloges bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Bovendien is deze luxe watchwinder uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, waardoor je jouw horloges extra In het zonnetje kunt zetten. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 is voorzien van hoogwaardige Mabuchi motoren van Japanse komaf. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en bovendien betaalbaar. Ze zijn krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge en zeer betrouwbaar. Daarnaast staan deze motoren er bekend om energiezuinig te zijn en te functioneren in stilte, wat het gebruikerscomfort zeker ten goede komt.

De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 is in zijn geheel instelbaar. Zo kun je voor beide horloges afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Hiermee zorg je ervoor dat ieder individueel horloge de best mogelijke wijze van opwinding krijgt. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met het handige bedieningspaneel. Tot slot beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 kan functioneren op zowel batterij als met behulp van een adapter. Dit heeft als voordeel dat je deze compacte watchwinder indien gewenst ook in een kluis kunt bewaren. Hiermee kies je voor optimale veiligheid voor jou horloges. Het compacte model in combinatie met de werkzaamheid op batterijen maakt het bovendien mogelijk je watchwinder mee te nemen op reis of naar kantoor. Dit is ideaal wanneer je jouw automatische horloges graag meeneemt op bijvoorbeeld zakenreis.

Je bestelt jouw Paul Design watchwinder met een goed gevoel bij ons als officieel dealer. Wij bieden in onze webshop een ruime collectie van dit vooruitstrevende merk en wij bieden bovendien de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023 wordt geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding zodat je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt.

Benson Triple watchwinders voor 3 horloges

Geplaatst op 29 augustus 2023 om 15:25 uur

Wanneer je een automatisch horloge in het bezit hebt dan is een watchwinder een essentieel onderdeel van deze liefhebberij. Dit geldt helemaal wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Een automatisch horloge wordt tenslotte opgewonden door de beweging van je pols wanneer je het horloge draagt.

Je draagt een automatisch horloge echter niet altijd, zeker niet wanneer je er meer dan één in het bezit hebt. Een watchwinder biedt jou de mogelijkheid je automatische horloges op te winden en op te bergen. Hierbij is het wel van belang te kiezen voor kwaliteit, je wilt tenslotte een veilige opbergplaats voor- en een veilige wijze van opwinding van- je horloges. Daarom kies je bij het uitzoeken van een watchwinder voor een betrouwbaar merk op dit gebied.

Benson is een Nederlands watchwindermerk dat hoge kwaliteit watchwinders en horlogeboxen biedt. De producten van Benson hebben allen een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je voor een scherpe prijs een hoogwaardige watchwinder kunt aanschaffen. De collectie van Benson is verrassend en veelzijdig. Er is keuze uit een grote variëteit watchwinders met een verschillend design en watchwinders met een diverse capaciteit. Ook voor de liefhebber met meerdere automatische horloges en voor de echte verzamelaar biedt Benson zeer fraaie watchwinders.

Een voorbeeld van een watchwinder met ruimte voor het opwinden van meerdere horloges, is de Benson Compact Triple 3.BG watchwinder. Deze watchwinder biedt de capaciteit voor het opwinden van drie horloges tegelijk en daarmee zeer geschikt voor de liefhebber met drie of vier automatische horloges in het bezit. De watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. De binnenkant van de watchwinder is bekleed met een zachte stof, ter bescherming van jouw horloges. Door de speciale flexibele horlogehouders waar Benson gebruik van maakt, kun je vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen gemakkelijk in de watchwinder klikken. Daar komt bij dat de watchwinder instelbaar is wat betreft draairichting en het aantal turns per day. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge individueel, waardoor ieder type en merk automatisch horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt in deze watchwinder. De Benson Compact Triple 3.BG watchwinder is daarnaast voorzien van een handig touchscreen, waarmee het instellen van de watchwinder zeer eenvoudig is. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door drie Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren zorgen niet alleen voor een betrouwbare en energiezuinige wijze van opwinding, maar doen hun werk bovendien ook in stilte. Hierdoor kan de watchwinder ook prima geplaatst worden op bijvoorbeeld kantoor of in de slaapkamer. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je altijd een zeer fraai zicht hebt op jouw geliefde horloges. Met de speciale powerwinding functie kun je je horloges desgewenst in korte tijd van de benodigde energie voorzien, ideaal wanneer je even niet zoveel tijd te besteden hebt. Met deze bijzondere eigenschappen wordt het duidelijk dat Benson het gebruikerscomfort van de watchwinders binnen de collectie hoog in het vaandel heeft staan. De Benson Compact Triple 3.BG watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met deze laatste functionaliteit bescherm je jouw horloges tegen overspanning. De watchwinder functioneert met behulp van de meegeleverde adapter.

Benson Compact Triple 3.BG Watchwinder

De tweede watchwinder van Benson waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder. Ook dit model van Benson biedt de ruimte voor het opwinden van drie automatische horloges tegelijkertijd. Dit model heeft door het fraaie houten exterieur in combinatie met de zwarte binnenkant een zeer luxe en elegante uitstraling. Ook deze watchwinder is wederom voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, zodat je altijd zeker weet dat je op je watchwinder zult kunnen rekenen. Met het innovatieve touchscreen kun je de instellingen wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag wijzigen per horloge afzonderlijk. Ook dit model van Benson biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en powerwinding functie. Bij dit model ontbreekt bovendien ook de ingebouwde LED verlichting niet, waardoor je deze watchwinder niet alleen voor de opwinding van je horloges kunt gebruiken, maar ook als opbergplaats én als stijlvolle display voor je horloges. Ook voor de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder heeft Benson weer gebruik gemaakt van flexibele horlogehouders, voor een gemakkelijke en veilige plaatsing van je horloges.

Wanneer je interesse hebt gekregen in de hoogwaardige watchwinders van Benson, kun je een kijkje nemen in onze webshop. Hier vind je een uitgebreide collectie watchwinders van het merk, met duidelijke foto’s, overzichtelijke informatie en van bepaalde modellen ook filmpjes. De Benson Triple watchwinders worden door ons geleverd met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een adapter. Naast watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren, vind je in de collectie van Benson ook watchwinders met Swiss made motoren. Zo is er altijd een Benson watchwinder te vinden die bij je past.

Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder

Geplaatst op 22 augustus 2023 om 11:34 uur

Zwitserland staat bekend als zijnde hét horlogeland pur sang. Swiss made horloges en Swiss made watchwinders moeten voldoen aan de hoogste eisen en normen, waardoor enkel de beste merken het Swiss made label mogen voeren. De Zwitserse geest combineert het respect voor traditie met drang naar innovatie. Zo worden ook de Zwitserse watchwinders van het exclusieve merk Swiss Kubik met de hand gemaakt door de vakman, met een passie en liefde voor traditie en puur vakmanschap. Tegelijkertijd worden deze watchwinders voorzien van de meest moderne techniek en high end snufjes. Een Zwitserse watchwinder van het merk Swiss Kubik is er dan ook één die behoort tot de beste ter wereld. Met een watchwinder van dit kaliber kies je voor de beste wijze van opwinding van jouw automatische horloge of horloges en daarmee voor zekerheid. Een Zwitserse watchwinder van Swiss Kubik zorgt ervoor dat jouw automatische horloge nooit meer stil komt te staan en biedt direct ook een veilige opbergplaats voor je automatische horloge, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je horloge beschadigt.

Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder

Swiss Kubik biedt een uiterst fraaie en uitgebreide collectie watchwinders. Wat een watchwinder een echte Swiss Kubik maakt, is niet alleen de uiterst hoge kwaliteit. Kenmerkend voor de watchwinders van het merk is daarnaast namelijk het kubusvormige design. Bovendien zijn de watchwinders van Swiss Kubik allen compact vormgegeven. Hierdoor is er binnen ieder interieur een mooi plekje te vinden voor deze watchwinders. De collectie van Swiss Kubik herbergt watchwinders met een diverse capaciteit. Niet alleen de liefhebber met een enkel automatisch horloge, maar ook de echte verzamelaar kan binnen deze collectie terecht voor de perfecte watchwinder voor zijn verzameling. De designs van Swiss Kubik zijn allen kubusvormig, maar het merk weet toch diversiteit in uitstraling te bieden. Dit komt door het gebruik van verschillende materialen, waaronder leder, hout, polyamide en aluminium. Ook wat betreft kleur kun je bij Swiss Kubik alle kanten op. Dit maakt het merk interessant voor een breder publiek.

Wanneer we kijken naar de watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van een enkel horloge, zijn er meerdere aansprekende modellen mogelijk. Daarbij is er ook keuze uit watchwinders in verschillende prijsklassen. We vertellen je in dit artikel graag meer over de Swiss Kubik Aluminium Carbon. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in een carbon look. Doordat de watchwinder gemaakt is van aluminium, is deze niet alleen sterk maar ook licht in gewicht. De watchwinder is door de combinatie van de compacte vormgeving met het lichte materiaal dan ook zeer handzaam. De watchwinder is 10 x 10 x 10 cm en daarbij klein van stuk, maar daarom zeker niet minder indrukwekkend. Ieder automatisch horloge zal in deze watchwinder extra mooi uitkomen. De watchwinder is gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je dit model bijvoorbeeld gemakkelijk meenemen op vakantie of naar kantoor. Deze Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder is niet afsluitbaar, maar wanneer je wilt kun je de watchwinder afsluitbaar maken met een optioneel te bestellen beschermglaasje. Hiermee zorg je ervoor dat je verschillende schadelijke invloeden letterlijk buiten de deur houdt, zoals vocht, stof en vuil. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door een Zwitserse motor, waarmee ieder automatisch horloge zonder problemen van energie kan worden voorzien. De energievoorziening hiervoor verloopt middels een set AA batterijen, waarop deze Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder tot maar liefst drie jaar kan functioneren. Dit is niet alleen energiezuinig, deze eigenschap zorgt er daarnaast eveneens voor dat je je watchwinder en daarmee je automatische horloge in een kluis kunt bewaren.

De Swiss Kubik Aluminium Carbon is gemakkelijk instelbaar, doordat dit model is voorzien van een handige USB aansluiting. Hiermee stel je het aantal omwentelingen per dag eenvoudig in, zodat jouw automatische horloge precies op de juiste wijze van energie kan worden voorzien. Tot slot is deze watchwinder voorzien van bluetooth. Al met al kies je met de Swiss Kubik Aluminium Carbon voor een watchwinder van topkwaliteit, waarmee de opwinding van jouw automatische horloge perfect geregeld is. Naast dit model vind je binnen de collectie van Swiss Kubik vele andere fraaie en hoogwaardige modellen die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie van Swiss Kubik. Ook de Swiss Kubik Aluminium Carbon is eenvoudig bij ons te bestellen. Wij zorgen er na bestelling voor dat jouw nieuwe watchwinder uiterst zorgvuldig wordt verpakt en versturen deze vervolgens met een overzichtelijke handleiding jouw kant op. Je ontvangt de watchwinders van Swiss Kubik bovendien met een garantie van maar liefst drie jaar, waardoor je je aankoop altijd met een gerust gevoel doet. Betalen is bij ons mogelijk met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Paypal, iDeal, creditcard of een gewone bankoverschrijving.

Ben jij op zoek naar een watchwinder van Swiss made kwaliteit met een fraai design? Dan zit je zeker goed bij Swiss Kubik. Bekijk nu de mogelijkheden en kies voor het beste voor jouw automatische horloge.

Betalen met diverse nieuwe betaalmethoden

Geplaatst op 21 augustus 2023 om 07:28 uur

Ben jij op zoek naar een goede watchwinder of horlogebox en wil je deze bestellen in onze webshop? Dan is het gemakkelijk als je kan kiezen voor jouw favoriete betaalmethode. Je kan al betalen met iDeal, creditcard, bankoverschrijving en Paypal, maar nu hebben we een paar aanvullende betaalmethoden toegevoegd. Vanaf vandaag kan je ook betalen met Sofort, Giropay, Bancontact, Belfius en KBC. Met name voor onze Duitse en Belgische klanten is dit goed nieuws.

Binnenkort zullen wij nog een paar andere nieuwe betaalmethoden presenteren in onze webshop. Op deze wijze proberen wij het onze klanten zo makkelijk en veilig mogelijk te maken om hun bestelling succesvol te betalen.

Alle door ons aangeboden betaalmethoden zijn 100% veilig en uw gegevens worden versleuteld via het SSL certificaat waardoor optimale veiligheid is geboden.

Welke watchwinder is het beste voor mijn Rolex horloge?

Geplaatst op 15 augustus 2023 om 12:38 uur

Een zeer luxe automatisch horloge zoals een Rolex is uiterst kostbaar. Natuurlijk wil je voor een horloge van dit kaliber de beste wijze van opwinding. Er zijn verschillende voorbeelden van watchwinders te benoemen die een perfecte wijze van opwinding bieden en daarnaast aantrekkelijk en stijlvol zijn vormgegeven. Swiss made kwaliteit staat voor zich en staat wereldwijd goed bekend. Er zijn echter ook merken die modellen bieden van zeer hoge kwaliteit, die voorzien zijn van hoogwaardige Japanse motoren. In dit artikel stellen we je graag voor aan een drietal watchwinders, die stuk voor stuk uitermate geschikt zijn voor het opwinden van jouw Rolex horloge. Ieder merk heeft hierin zijn eigen kenmerkende eigenschappen en daarnaast zijn dit watchwinders uit verschillende prijsklassen.

De eerste watchwinder waarmee jij jouw Rolex horloge zonder problemen van energie kunt voorzien, is er één van het Zwitserse merk Bernard Favre. We hebben het dan over de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. Dit is een model met een zeer luxe uitstraling en een uniek design. Deze watchwinder is een waar kunstwerk op zich. Het horloge kan worden geplaatst in de houder en draait vervolgens om zijn eigen as, waardoor het horloge van energie wordt voorzien. Dit is een zeer fraai gezicht, zeker voor de echte liefhebber. De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is gemaakt van edelstaal. De stijlvolle voet van de watchwinder is mat zwart van kleur. Daarboven zijn de glanzende zilverkleurige ringen geplaatst, die hiermee een mooi contrast bieden. De glazen stolp die over de watchwinder kan worden geplaatst, maakt dit plaatje helemaal af. Bovendien biedt de stolp jouw Rolex horloge bescherming tegen vocht en stof. De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is uitgerust met een ingebouwde accu (100 dagen). Opladen van de watchwinder kan met behulp van de handige USB aansluiting, door middel van netstroom, PC of Smartphone. De basis van deze Bernard Favre Planet Silver watchwinder watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor, die ieder type en merk automatisch horloge moeiteloos van energie kan voorzien. Deze Zwitserse motoren staan er bovendien om bekend duurzaam, betrouwbaar, energiezuinig en stil in gebruik te zijn. De Bernard Favre Planet Silver biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze Bernard Favre Planet Silver watchwinder vind je in onze webshop en wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe lederen etui.

De tweede watchwinder die we graag even voor je onder de loep nemen, is afkomstig van het merk Paul Design. Paul Design is een merk uit het UK en biedt watchwinders met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding en een hoge mate van gebruikerscomfort. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 is bijvoorbeeld een watchwinder die niet alleen de capaciteit biedt voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar daarnaast ook een extra opbergruimte heeft voor nog eens 3 horloges (of eventuele andere sieraden). Deze watchwinder is gemaakt van hout en is zowel wat betreft de buiten- als de binnenkant uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is voorzien van een glazen deurtje, waarmee je schadelijke invloeden zoals stof en condens geen kans geeft. Dit model is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die zeer betrouwbaar zijn. Met deze motoren als basis voorzie je ieder type en merk automatisch horloge zonder zorgen van de benodigde wijze van opwinding, dus ook jouw Rolex horloge. Dit model biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Het instellen van de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 gaat gemakkelijk en snel met het bedieningspaneel. Zo kun je per horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Door de ingebouwde LED verlichting heb je op elk gewenst moment van de dag een goed zicht op jouw horloges. Deze Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 watchwinder kan zowel met behulp van de adapter als op batterijen functioneren. Je kunt dit model vinden bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinder van Paul Design met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

De derde watchwinder die eveneens zeer geschikt is voor het opwinden van jouw Rolex horloge, is van het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem, dat watchwinders biedt van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De Benson Black Series 2.16.B is afkomstig uit de meest luxe lijn van dit merk en biedt de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt ook dit model een handige extra opbergruimte, die je kunt gebruiken voor nog 3 horloges, of bijvoorbeeld andere sieraden of manchetknopen. Deze watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Benson heeft hierbij niets aan het toeval overgelaten, waardoor de Benson Black Series 2.16.B zeer lang mooi blijft. Aan de voorkant sluit de watchwinder met een glazen deurtje. Aan de bovenkant is dit model voorzien van een speciale soft-close deksel, waaronder de extra opbergruimte zich bevindt. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een speciaal soft velvet, ter bescherming van jouw horloges. Benson heeft voor deze watchwinder gebruik gemaakt van Japanse motoren van topkwaliteit. Hiermee wind je jouw Rolex horloge, of ieder ander merk automatisch horloge, op veilige wijze op. De Benson Black Series 2.16.B watchwinder is verder instelbaar met behulp van het innovatieve touchscreen. Hiermee stel je onder meer het aantal omwentelingen per dag en de draairichting in. Het is mogelijk dit te doen voor iedere rotor afzonderlijk, zodat ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt. Deze Benson Black Series 2.16.B biedt als kers op de taart ook een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw horloges desgewenst in de spotlight plaatst. Met daarnaast de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, een USB aansluiting en een powerwinding functie biedt Benson met dit model een zeer complete watchwinder. Ook dit model watchwinder is bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze Benson watchwinder met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en certificaat.

Benson Black Series 2.16.B

Met de 3 watchwinders in dit artikel hebben we je een aantal goede voorbeelden gegeven van watchwinders die jouw Rolex horloge van de juiste wijze qua opwinding kunnen voorzien. Bovendien bieden zij direct ook een perfecte opbergplaats voor jouw geliefde horloge. Bekijk deze modellen nu bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!