Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Watchwinder voor het opwinden van automatische horloges

Geplaatst op 2 juni 2023 om 10:34 uur

Heb jij ook een automatisch horloge? Vind je het ook vervelend als deze stilstaat? Dan moet je zeker een watchwinder overwegen. Of je voor één, twee of een hele verzameling automatische horloges een watchwinder zoekt, wij bieden jou de keuze uit een breed assortiment. Zowel wat betreft merk als capaciteit, maar ook op het gebied van design en het soort motoren, bieden wij diversiteit en interessante watchwinders voor een breed publiek. In onze webshop vind je bovendien watchwinders in verschillende prijsklassen. Verschillende merken uit onze collectie bieden een uitermate goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je voor een scherpe prijs al een zeer kwalitatieve en complete watchwinder kunt aanschaffen. We hebben enkele watchwinders die afkomstig zijn uit onze collectie voor je geselecteerd waarover we graag wat meer informatie bieden.

Een interessant model watchwinder uit onze collectie is de Benson Compact Double 2.BG watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. Dit maakt deze watchwinders speciaal geschikt voor de liefhebber met 2 of 3 automatische horloges in het bezit. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van 2 goudkleurige ringen. Deze geven de watchwinder een exclusieve uitstraling. De watchwinder is voorzien van speciale flexibele horlogehouders. Deze zorgen ervoor dat ieder formaat horloge zonder problemen in de watchwinder kan worden geplaatst. Dit model is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren bieden een geluidsarme wijze van opwinding en zijn bovendien zuinig wat betreft energieverbruik. Doordat deze watchwinder voorzien is van een modern touchscreen, is deze zeer eenvoudig in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge gemakkelijk wijzigen. De Benson Compact Double 2.BG watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook nog over een powerwinding functie. Deze optie is uiterst handig wanneer je je horloges in korte tijd van de benodigde energie wilt kunnen voorzien. De watchwinder is tot slot voorzien van een mooie LED verlichting, voor een optimaal zicht op je horloges. Met de Benson Compact Double 2.BG watchwinder kies je voor een watchwinder met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, een strakke vormgeving en een stukje technische finesse.

Van het Zwitserse merk Swiss Kubik hebben we ook een interessant model. We vertellen je graag meer over de Swiss Kubik Aluminium Black. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge en gemaakt van aluminium. De watchwinder is geheel zwart van kleur en zeer compact vormgegeven. Deze watchwinder kun je dan ook gemakkelijk meenemen naar waar je dan ook wilt. De watchwinders van Swiss Kubik functioneren bovendien tot maar liefst 3 jaar op een set AA batterijen. Hierdoor is deze watchwinder ook zeer goed in een kluis te plaatsen. De Swiss Kubik Aluminium Black is uiteraard voorzien van een Swiss made motor. Met een motor van dit kaliber kun je er zeker van zijn dat jouw automatische horloge op de juiste wijze van energie wordt voorzien. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces, waardoor je deze watchwinder met een gerust hart op je slaapkamer of werkkamer kunt plaatsen. Deze watchwinder van Swiss Kubik is geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Dit model is bovendien voorzien van een USB aansluiting, waarmee de watchwinder eenvoudig is in te stellen. Uiteraard is de watchwinder voorzien van een overwind protectie. Met de Swiss Kubik Aluminium Black kies je voor een handzame watchwinder en een modern en strak design, met daarnaast de welbekende Zwitserse technologie.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Een derde en laatste watchwinder waarmee we je graag kennis laten maken, is van het merk Paul Design. Het gaat om de Paul Design Gentlemen 12 Macassar, die ruimte biedt voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges. De prachtige kast is gemaakt van hout en uitgevoerd in de bijzonder mooie kleur Macassar. Deze watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas, die ervoor zorgt dat jouw horloges optimaal beschermd kunnen worden opgewonden en opgeborgen. Deze is bovendien voorzien van een modern vingerprint slot, voor een perfecte beveiliging. De Paul Design Gentlemen 12 Macassar is voorzien van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren, die de opwinding van de horloges op stille en energiezuinige wijze verzorgen. Met het handige touchscreen kun je de instellingen bepalen per rotor afzonderlijk. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit model van Paul Design is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waardoor je deze watchwinder ook kunt gebruiken als display voor jouw verzameling. De watchwinder wordt geleverd met een handige afstandsbediening en biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dit model is tot slot werkzaam met behulp van een adapter.

Wanneer je één van de bovengenoemde watchwinders wilt bestellen, of beter wilt bekijken, vind je deze met duidelijke foto’s in onze webshop. Wij leveren deze wereldwijd met Fedex, PostNL en DPD. Kies dus nu voor jouw favoriet en kies voor een langere levensduur van jouw automatische horloges.

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinders

Geplaatst op 23 mei 2023 om 14:57 uur

Ben je een liefhebber van automatische horloges? Heb je wellicht zelf een fraai horloge van Breitling, IWC, Rolex of Omega? Dan moet je zeker eens een watchwinder overwegen.

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Een goede watchwinder moet aan bepaalde eisen en voorwaarden voldoen. Deze hoeven echter niet voor elke liefhebber en verzamelaar hetzelfde te zijn. Zo heeft iedereen tenslotte zijn eigen voorkeur en wensen. Een goede kwaliteit is natuurlijk wel voor iedereen belangrijk. Daarnaast zijn er echter nog verschillende andere eigenschappen om rekening mee te houden. Zo kan bijvoorbeeld het formaat een rol spelen. Wil je een grote exclusieve kast, waarin je bijvoorbeeld jouw horlogeverzameling kunt tentoonstellen? Of ben je juist op zoek naar een compact vormgegeven watchwinder omdat je hem graag mee wilt kunnen nemen op reis of naar kantoor? Natuurlijk is ook het aantal horloges in bezit of de wens voor het aantal horloges van belang. Afhankelijk hiervan kun je de benodigde capaciteit van de watchwinder bepalen. Eventuele extra functionaliteiten kunnen daarnaast ook van belang zijn, zoals bijvoorbeeld een powerwinding functie. Ook het budget dat je beschikbaar hebt voor de aanschaf van een watchwinder speelt uiteraard een belangrijke rol. Wanneer je een watchwinder aanschaft, zit je bij een gerenommeerd merk altijd goed, zeker wanneer je kiest voor een Zwitsers merk. Zwitserland staat niet voor niets bekend om de hoogwaardige Swiss made producten, zoals luxe horloges en watchwinders.

Een voorbeeld van een Zwitsers merk met een gehele collectie hoogwaardige Swiss made watchwinders, is het alom bekende Swiss Kubik. Swiss Kubik is een zeer vooruitstrevend watchwindermerk, dat wat betreft de ontwikkeling van hun producten nooit stil zit. In tien jaar tijd heeft het merk hierdoor al zijn zesde generatie watchwinders ontwikkeld. Met een watchwinder van Swiss Kubik kies je dan ook voor uitmuntende kwaliteit en de meest moderne technologie. Mooi aan Swiss Kubik is daarnaast dat het merk naast de duurdere modellen, ook bewust hoogwaardige watchwinders biedt tegen een aantrekkelijkere prijs. Hierdoor kan ook de liefhebber van automatische horloges met een minder breed budget een Swiss made watchwinder van het merk aanschaffen. Bovendien biedt Swiss Kubik variatie in kleur en gebruikte materialen, waardoor er voor iedere persoonlijke voorkeur wel een passende watchwinder van het merk voorhanden is. Of je nu een liefhebber bent van hout, leder of bijvoorbeeld aluminium, Swiss Kubik biedt de watchwinder voor jou! Ook wat betreft capaciteit kun je bij dit merk alle kanten op. De verzamelaar met een fraaie verzameling automatische horloges kan terecht bij Swiss Kubik, maar ook die liefhebber met één of enkele automatische horloges in het bezit.

We besteden in dit artikel graag meer aandacht aan een Swiss Kubik watchwinder die ook zeer toegankelijk is voor de liefhebber met een minder breed budget. De Swiss Kubik Startbox Gray is namelijk een instapmodel van dit merk (voorheen de ABS watchwinders van Swiss Kubik) en aantrekkelijk geprijsd. Je hebt met dit model alles in handen om veilig en doeltreffend een enkel automatisch horloge te kunnen opwinden, zonder daarvoor heel diep in de buidel te hoeven tasten. Deze watchwinder van Swiss Kubik is gemaakt van polyamide en daarmee sterk, maar ook licht in gewicht. Dit maakt deze watchwinder ideaal wanneer je je watchwinder en horloge bijvoorbeeld graag meeneemt naar kantoor of op (zaken)reis. De Swiss Kubik Startbox Gray is uitgevoerd in de kleur grijs, maar ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een blauwe, rode of een oranje variant, wanneer je graag een wat kleurrijker exemplaar wilt hebben. De basis van de Swiss Kubik Startbox Gray is natuurlijk de welbekende Zwitserse technologie. Hiermee weet je zeker dat je je automatische horloge efficiënt van opwinding kunt voorzien, ongeacht het merk of type automatisch horloge.

Er zijn daarnaast ook kleinere horlogehouders te bestellen voor de watchwinder, wanneer je een erg klein dames- of herenhorloge in je bezit hebt. De Swiss Kubik Startbox Gray functioneert op batterijen. Zo kan dit model tot wel drie jaar op een set AA batterijen functioneren. Ook dit is een ideale eigenschap als je je automatische horloge en watchwinder graag met je meeneemt. Daarnaast is het hierdoor ook mogelijk om je watchwinder en daarmee je horloge in een kluis te bewaren. Je kiest hiermee voor extra veiligheid voor je geliefde horloge.

De Swiss Kubik Startbox Gray is te bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren deze met een garantietermijn van maar liefst drie jaar. Je plaatst je aankoop daarom altijd met een goed gevoel. Bij vragen of indien gewenst een passend advies zijn wij je als officieel dealer van Swiss Kubik bovendien graag van dienst. Bekijk nu ons fraaie aanbod Swiss Kubik watchwinders bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Benson Compact Double watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 18 mei 2023 om 12:48 uur

Heb jij meerdere automatische horloges en ben je op zoek naar een goede watchwinder voor 2 horloges? Lees dan vooral verder want in dit artikel schrijven we over een interessant merk dat uitstekende watchwinders produceert.

Ben je al bekend met het watchwinder merk Benson? Zo niet, dan wordt het hoog tijd om hier meer over te weten te komen! Benson is een merk van Nederlandse bodem met een brede kennis en ervaring in huis op het gebied van automatische horloges en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder.

Wanneer we de collectie van Benson nader onder de loep nemen zien we een aantal kenmerkende eigenschappen van het merk duidelijk tot uiting komen. Een belangrijk voorbeeld hiervan is de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt. Benson biedt namelijk watchwinders gemaakt van de beste materialen, voorzien van enkel hoogwaardige motoren, tegen een aantrekkelijke prijs. Dit maakt het merk voor iedere liefhebber interessant, ook voor de mensen met een minder groot budget. Het tweede kenmerk van de collectie van Benson is een stukje diversiteit. Zo biedt het merk watchwinders met een diverse capaciteit, in verschillende kleuren, gemaakt van verschillende materialen en watchwinders voorzien van verschillende motoren (Japans of Zwitsers). Een laatste kenmerkende eigenschap van de watchwinders van Benson is het hoge gebruikerscomfort. Benson heeft met het ontwerpen van de watchwinders de gebruiker op één gezet en dat is duidelijk te zien aan een aantal fraaie en handige extra functionaliteiten. Zo biedt Benson bijvoorbeeld modellen voorzien van een ingebouwde LED verlichting, een extra opbergruimte of een handige powerwinding functie.

Benson Compact Double 2.CF watchwinder

We hebben twee specifieke watchwinders van Benson voor je geselecteerd, waarover we je in dit artikel graag iets meer willen vertellen. De eerste watchwinder die we nader voor je willen uitlichten, is de Benson Compact Double 2.CF watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk en daarmee uitermate geschikt wanneer je twee of drie automatische horloges in het bezit hebt. De Benson Compact Double 2.CF watchwinder is gemaakt van hout en heeft de uitstraling van het materiaal carbon. De binnenkant van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door twee Japanse motoren van zeer hoge kwaliteit. Deze motoren zijn onder meer zeer betrouwbaar, duurzaam, energiezuinig en daarnaast stil in gebruik. Dit model is verder voorzien van een handig touchscreen. Hiermee kun je de instellingen van de watchwinder bepalen. Zo stel je per horloge afzonderlijk de draairichting en het juiste aantal rotaties per dag in. De Benson Compact Double 2.CF watchwinder biedt een mooie extra, namelijk een ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw horloges desgewenst in de spotlight zetten en daarmee jouw watchwinder ook inzetten als display voor jouw horloge. Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat je ieder formaat horloge gemakkelijk kunt plaatsen in de watchwinder. Verder beschik je met dit model van Benson over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Ook een zeer handige powerwinding functie ontbreekt niet, hiermee wind je je horloges in korte tijd op. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, door middel van het gebruik van de meegeleverde adapter. Met de Benson Compact Double 2.CF watchwinder wind je ieder type en merk automatisch horloge op efficiënte en veilige wijze op en hoef je je nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges!

Het tweede model van Benson die we graag nader voor je uitlichten, is de Benson Compact Double 2.BG watchwinder. Ook dit model biedt ruimte voor het opwinden van twee automatische horloges. De watchwinder is zwart van kleur, met aan de binnenkant gouden accenten. Ook deze watchwinder van Benson is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die zorgen voor een perfecte opwinding van jouw automatische horloges.  De rotoren van de Benson Compact Double 2.BG zijn apart instelbaar, zodat je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt bepalen. Hiervoor kun je gebruik maken van het innovatieve touchscreen. Met de ingebouwde LED verlichting heb je met deze watchwinder altijd een goed zicht op jouw horloges. De Benson Compact Double 2.BG watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en de handige powerwinding functie. Dit model is eveneens werkzaam op netstroom, waarvoor een adapter wordt meegeleverd. Tot slot is ook deze watchwinder van Benson voorzien van de handige flexibele horlogehouders. Met de Benson Compact Double 2.BG watchwinder kies je voor een doelgerichte en veilige opwinding voor jouw automatische horloges, maar tegelijkertijd ook voor een veilige opbergplaats. Bovendien kun je hem inzetten als display, om jouw horloges in te presenteren. Met de twee bovengenoemde watchwinders biedt Benson dan ook een zeer compleet plaatje.

Je kunt de twee genoemde modellen van Benson bij ons in de webshop bestellen. Daarnaast bieden wij nog vele andere mooie en hoogwaardige modellen van dit veelbelovende merk. Zoek je een watchwinder voor bijvoorbeeld 1 of juist 3 horloges dan biedt de Benson Compact collectie diverse modellen die geschikt zijn voor het opwinden van jouw automatische horloges.

De Benson Compact Double watchwinders worden door ons geleverd met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en adapter. Bekijk de watchwinders van Benson nu bij ons in de webshop, het merk biedt voor iedere liefhebber én verzamelaar een passende watchwinder.

Watchwinders van Heisse en Sohne

Geplaatst op 12 mei 2023 om 18:58 uur

Heb jij één of meerdere automatische horloges en ben je het ook zat dat ze telkens stilstaan als je ze niet draagt? Dan heb je vast weleens aan een watchwinder gedacht. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat jouw horloges niet meer ongewenst stil komen te staan.

Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder

Watchwinders van topkwaliteit zijn niet alleen te vinden in Zwitserland. Ook verscheidene merken uit bijvoorbeeld Duitsland leveren op dit gebied de absolute crème de la crème. Niet alleen op technisch gebied maar ook wat betreft design en het gebruik van exclusieve materialen zijn er Duitse merken op de markt die echte pareltjes bieden.

Een mooi voorbeeld van een gerenommeerd Duits merk met een geweldige collectie luxe watchwinders is het merk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne staat bekend om het uiterst luxe karakter van de watchwinders uit hun collectie, maar daarnaast ook vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding van hun producten. Met een watchwinder van Heisse & Söhne kies je dan ook altijd voor veel waar voor je geld. Deze modellen zijn geschikt voor het verzorgen van de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. Daarnaast kies je met Heisse & Söhne watchwinder direct ook voor een veilige en stijlvolle opbergplaats voor je horloge. De modellen van dit merk zijn stuk voor stuk een waar pronkstuk te noemen voor jouw interieur en op verschillende gebieden een mooie en vooral essentiële aanvulling op jouw automatische horloge of horloges. Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne ook zeer exclusieve watchwinderkluizen aan, waarmee je kiest voor een optimale veilige opbergplaats voor je automatische horloges. Deze kluizen voldoen namelijk aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Of je nu die liefhebber bent met een enkel automatisch horloge in bezit of de fervent verzamelaar met een gehele collectie automatische horloges, Heisse & Söhne biedt de juiste watchwinder voor jou. De collectie van Heisse & Söhne is uitgebreid en biedt daarmee voor iedere liefhebber de perfect passende watchwinder. De modellen van Heisse & Söhne kenmerken zich door een modern design in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen en in de basis Japanse motoren van topkwaliteit. Deze Japanse motoren bieden verschillende voordelen. Zo zijn ze uiterst betrouwbaar, duurzaam, energiezuinig en stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je jouw Heisse & Söhne watchwinder kunt plaatsen waar je wilt, ook op je kantoor of op je slaapkamer. Met het gebruik van moderne LCD bedieningspanelen zorgt Heisse & Söhne ervoor dat de watchwinders per rotor afzonderlijk kunnen worden ingesteld. Zo bepaal je voor ieder horloge afzonderlijk probleemloos de draairichting en het aantal rotaties per dag. Zo krijgt ieder individueel horloge precies de juiste wijze van opwinding.

We vertellen je graag meer over twee watchwinders die afkomstig zijn uit de collectie van Heisse & Söhne. De eerste watchwinder die we onder de loep nemen, is de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Dit model is afkomstig uit de nieuwste lijn watchwinders van het merk en heeft een zeer luxueuze uitstraling. Dit model is speciaal geschikt voor de echte verzamelaar van automatische horloges, want hij biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 16 horloges tegelijkertijd. De kast van deze watchwinder is gemaakt van een zeer fraaie houtsoort, die het luxe karakter van deze horlogeaccessoire nog eens extra weet te benadrukken. De watchwinder is voorzien van een fraaie voet. Aan de binnenkant is dit model voorzien van een zachte zwarte stof, ter bescherming van jouw horloges tegen krasjes of andere onnodige beschadigingen. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is afsluitbaar met het deur van mineraalglas. Dit zorgt ervoor dat je jouw horloges veilig kunt opbergen, zonder bang te hoeven zijn voor schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en condens. Doordat de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is uitgerust met een zeer modern vingerprint slot, ben je er zeker van dat enkel jijzelf bij je horloges kunt komen. Dit model is verder voorzien van het eerder genoemde innovatieve LCD paneel en een ingebouwde LED verlichting. Met deze laatste functionaliteit heb je altijd een perfect zicht op je horloges, zelfs tijdens het opwindproces. Daarnaast beschik je met deze Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een speciale sleep mode. Met de sleep mode hou je je horloges net onder het optimale niveau van opwinding, waardoor je ze desgewenst wat rust kunt bieden. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder van Heisse & Söhne waar we je graag meer over vertellen, is de Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. De watchwinder is gemaakt van hout en zowel wat betreft exterieur als interieur uitgevoerd in de kleur zwart. De Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder is voorzien van een glazen deurtje, waardoor je de watchwinder af kunt sluiten en je toch zicht houdt op je horloges. Met de ingebouwde LED verlichting kun je je horloges bovendien desgewenst in de spotlight zetten. De basis van deze Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder wordt gevormd door topkwaliteit Japanse motoren, die de opwinding van jouw automatische horloges probleemloos verzorgen. Ook dit model is verder weer voorzien van een LCD scherm, waarmee de bediening gemakkelijk te regelen is. De rotoren zijn wederom apart instelbaar en je beschikt met deze Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een sleep mode en een overwind protectie.

Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie Heisse & Söhne watchwinders. Wij leveren deze met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor een passend advies of een antwoord op je vragen.

Wat is de beste watchwinder voor mijn Omega horloge?

Geplaatst op 7 mei 2023 om 07:36 uur

Een goede watchwinder voor jouw automatische horloge of horloges is van groot belang. Op dit gebied zijn er veel verschillende mogelijkheden. Het is dan ook belangrijk je goed te informeren voor je overgaat op aanschaf van een watchwinder. Heb jij een luxe horloge van het exclusieve merk Omega en wil je weten wat een passende watchwinder is voor jouw horloge? Wij hebben een aantal verschillende watchwinders voor je geselecteerd die zeer geschikt zijn voor jouw Omega horloge en vertellen je daar dan ook graag meer over. Het zijn 3 watchwinders van verschillende merken uit verschillende prijsklassen. Ook wat betreft capaciteit laten we verschillende mogelijkheden zien.

Het eerste model watchwinder die zeker je aandacht verdient, is van het Nederlandse merk Benson. De Benson Compact 1.17 Black Leather is een compact vormgegeven watchwinder, die gemaakt is van onder meer hoogwaardig leder. Deze watchwinder is voorzien van een Japanse motor van topkwaliteit. Deze verzorgt de opwinding van jouw Omega horloge in stilte en is bovendien uiterst betrouwbaar. De Benson Compact 1.17 Black Leather is instelbaar met behulp van het handige touchscreen. Hiermee stel je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Zo krijgt jouw Omega horloge exact de juiste wijze van opwinding. Doordat deze watchwinder zowel met behulp van een adapter als op batterijen kan functioneren, is het plaatsen in een kluis een mooie optie. Bovendien neem je de watchwinder gemakkelijk mee op reis of naar kantoor. Tot slot biedt deze watchwinder van Benson de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit biedt jouw Omega horloge bescherming tegen overspanning. Met de Benson Compact 1.17 Black Leather watchwinder biedt Benson een watchwinder met een uiterst goede prijs-/kwaliteit verhouding, die perfect geschikt is voor jouw Omega horloge. Je kunt deze watchwinder indien gewenst bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren dit model met 2 jaar garantie en handleiding.

Benson Compact 1.17 Black leather watchwinder

Een tweede watchwinder die jouw Omega horloge op efficiënte en doelgerichte wijze van energie kan voorzien en bovendien de ruimte biedt voor totaal 8 automatische horloges, is de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17. Deze watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling. Hij is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De fraaie voet benadrukt het chique karakter van de watchwinder. Dit model is afsluitbaar met het glazen deur. Zo kun je je horloges altijd goed zien en bied je ze tegelijkertijd bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 biedt hoogwaardige Japanse motoren waarmee ieder automatisch horloge probleemloos van energie kan worden voorzien. Met het moderne LCD scherm stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Je kunt dit per rotor afzonderlijk regelen, zodat ieder individueel horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Doordat deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, kun je dit model ook heel goed gebruiken als display voor jouw verzameling automatische horloges. Tot slot biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een speciale sleep mode. Met deze laatste functionaliteit kun je indien gewenst je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Kort samengevat is deze watchwinder van Heisse & Söhne perfect geschikt wanneer je een watchwinder zoekt voor jouw Omega horloge en bovendien meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Je bestelt deze watchwinder veilig en snel bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie.

Het laatste model watchwinder die jouw Omega horloge zeker van een perfecte opwinding kan voorzien, is de RDI Prestige K10-1. Deze watchwinder heeft een geheel eigen en unieke uitstraling, door de bijzondere pilaren met patroon die in de hoeken van de watchwinder zijn geplaatst. Dit model is gemaakt van edelstaal. De watchwinder is afsluitbaar met het glazen deurtje, waarmee je onnodige slijtage en beschadiging door schadelijke invloeden van buitenaf kunt voorkomen. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor, waarop je altijd kunt rekenen. Deze motor functioneert op energiezuinige en geluidsarme wijze, voor een optimaal gebruikscomfort. De RDI Prestige K10-1 watchwinder beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter en op batterijen. Deze watchwinder biedt niet alleen een perfecte opwinding voor jouw Omega horloge, maar ook een stijlvolle en elegante opbergplaats. Je kiest met dit model dan ook voor een heel compleet plaatje. Wanneer je deze watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze met 2 jaar garantie in de vorm van een boekje.

Voor jouw Omega horloge wil je natuurlijk het beste. Elk van de 3 bovengenoemde watchwinders zijn een uitstekende keuze voor de opwinding van jouw Omega horloge en bieden bovendien een veilige en stijlvolle opbergplaats. Wanneer je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een watchwinder, helpen wij je heel graag verder. Wij hebben een jarenlange ervaring op dit gebied en zullen je dan ook zeker van dienst kunnen zijn.

Benson Black Series watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 25 april 2023 om 19:36 uur

De ultieme horlogeaccessoire voor automatische horloges is de watchwinder. Dit apparaat zorgt ervoor dat jouw automatische horloges keurig op tijd blijven lopen. Handig en absoluut een aanrader voor je horloges.

Benson Black Series 2.16.W watchwinder

Een goede watchwinder is belangrijk wanneer je één of meerdere automatische horloges in je bezit hebt. Dit heeft meerdere redenen. Een automatisch horloge wordt alleen vanzelf opgewonden wanneer het gedragen wordt. Op dit moment wordt het horloge namelijk voorzien in de bewegingsbehoefte die het nodig heeft voor opwinding. Wanneer het horloge niet gedragen wordt, kun je hem opwinden door hem in een goede watchwinder te plaatsen. Deze verzorgt (meestal door middel van rotatie) de benodigde beweging, waardoor het horloge van energie wordt voorzien. Hiermee voorkom je dat je automatische horloge stil komt te staan wanneer je het niet draagt. Dit kan namelijk resulteren in onnauwkeurigheden in de tijdsweergave en maakt bovendien dat je horloge steeds opnieuw moet worden ingesteld. Door de beweging die jouw pols maakt, of bij het niet dragen de beweging die de watchwinder maakt, wordt bovendien de olie in het automatisch uurwerk van het horloge goed verdeeld. Daarnaast biedt een hoogwaardige watchwinder een veilige opbergplaats en soms zelfs een fraai display voor jouw automatische horloges.

Een mooi en bijzonder Nederlands merk dat hoogwaardige watchwinders biedt tegen een aantrekkelijke prijs, is het merk Benson. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders waarmee het al jaren een breed publiek weet aan te spreken. De Benson Black Series is de meest luxe lijn van dit merk.

Wij laten je in dit artikel graag kennismaken met twee verschillende watchwinders afkomstig uit deze serie van Benson. De eerste watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Black Series 2.16.W. Dit model uit de Black Series is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk. Daarnaast beschik je met deze watchwinder echter ook nog over een extra opbergruimte voor nog drie horloges. Je kunt deze opbergruimte ook gebruiken voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De opbergruimte is afsluitbaar aan de bovenkant van de watchwinder, met behulp van het speciale soft-close deksel. Deze watchwinder is gemaakt van hout en het exterieur van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur wit. De watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. De binnenkant van dit design is voorzien van een speciaal soft velvet. Hiermee berg je je horloges goed beschermd op tegen beschadigingen. De watchwinder is aan de voorkant voorzien van een glazen deurtje. Je kunt zo de horloges die opgewonden worden altijd goed bekijken. Dit wordt nog eens benadrukt door de handige ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je je automatische horloges indien gewenst letterlijk in de spotlight, waardoor je deze watchwinder ook kunt inzetten als display om je horloges in te presenteren. De Benson Black Series 2.16.W is verder voorzien van flexibele horlogehouders. Hierdoor kun je vrijwel ieder formaat horloge eenvoudig in de houders klikken. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door twee Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze zorgen voor een betrouwbare en efficiënte wijze van opwinding voor ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien kun je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen, met behulp van het handige touchscreen. De watchwinder beschikt verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Tot slot biedt dit model een powerwinding functie en een USB aansluiting en wordt deze geleverd met een adapter.

Een tweede fraaie watchwinder uit de Benson Black Series, is de Benson Black Series 2.16.WA Limited Edition. Doordat deze watchwinder is uitgevoerd in een walnoten look en doordat dit een limited edition betreft, kies je met dit model voor een unieke watchwinder. Ook dit design is gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt met 12 verflagen en een beschermende laklaag. De binnenkant van de watchwinder is bekleed met het speciale soft velvet, ter bescherming van je horloges. Dit model biedt eveneens de ruimte voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk en heeft daarnaast een extra opbergruimte voor nog drie horloges. Met de hoogwaardige Japanse motoren waarmee deze watchwinder is uitgerust, weet je zeker dat jouw automatische horloges op veilige en energiezuinige wijze van energie worden voorzien. Ook bij dit model zijn beide rotoren afzonderlijk instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. De bediening van de watchwinder verloopt vlot en gemakkelijk door middel van het innovatieve touchscreen. Ook deze watchwinder beschikt verder over een ingebouwde LED verlichting, USB aansluiting en powerwinding functie. Tot slot biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

De Benson Black Series watchwinders worden geleverd met twee jaar garantie, adapter, gebruiksaanwijzing en certificaat. Je bestelt de gehele collectie watchwinders van Benson bij ons in de webshop. Hier vind je bovendien duidelijke foto’s en filmpjes van verschillende watchwinders en natuurlijk een duidelijk overzicht. Met de uitgebreide collectie watchwinders van Benson is er altijd een Benson watchwinder te vinden die bij jou en je automatische horloges past. Bekijk dan ook nu het verrassende aanbod en kies voor jouw favoriet!

Bernard Favre Planet Black and Brown leather watchwinder

Geplaatst op 18 april 2023 om 16:12 uur

Wanneer we het hebben over een merk dat watchwinders produceert met een unieke en exclusieve uitstraling en allure, dan hebben we het over het Zwitserse merk Bernard Favre. Oprichter en ontwerper van het merk, Bernard Favre zelf, werd geboren in het kanton Neuchatel in Zwitserland en groeide daar ook op. Al van jongs af aan had hij een fascinatie voor techniek en mechanische items. Na een studie op het Conservatorium en een carrière in de verkoop, vond hij zijn passie in het ontwikkelen en ontwerpen van watchwinders.

Bernard Favre Planet Black & Brown leather

De Planet watchwinders van Bernard Favre zijn wereldberoemd door hun prachtige uitstraling en uiterst luxe karakter. Bernard Favre ontwierp deze bijzondere watchwinders in 2009. Hij onthulde zijn meesterwerk aan het publiek in april 2011 en sindsdien zijn deze watchwinders niet meer weg te denken binnen de horlogerie. Voor de productie van de Planet watchwinders maakt Bernard Favre dankbaar gebruik van samenwerkingen met de meest bekwame lokale ambachtslieden. Dit resulteert in watchwinders met een fantastische Swiss made basis, een zeer stijlvol en uniek design en een perfecte afwerking. Natuurlijk bieden deze watchwinders bovendien een zeer goede functionaliteit, zodat je ieder type en/of merk automatisch horloge zeer doeltreffend en veilig van opwinding kunt voorzien.

Bernard Favre is steeds op zoek naar vernieuwing en frisse ideeën. Hij laat zich daarbij inspireren door het dagelijks leven en zoekt daarbij het contact met de natuur. De passie voor het vak is terug te zien in iedere afzonderlijk watchwinder uit de collectie. Ieder model biedt elegantie, hoogstaande techniek en een Swiss made hart. We laten je graag nader kennismaken met een specifieke watchwinder uit de collectie van Bernard Favre, namelijk de Bernard Favre Planet Black and Brown leather. Deze watchwinder is gemaakt van edelstaal PVD, een uiterst hoogwaardige materiaalsoort. De mat zwarte voet en ringen in combinatie met het welbekende Planet design is zowel voor de liefhebber van een stoere watchwinder als diegene met een voorkeur voor een klassiek model zeer interessant. Het horloge draait wanneer deze in de watchwinder wordt geplaatst rond zijn eigen as en wordt op deze wijze van de benodigde opwinding voorzien. Dit is niet alleen zeer efficiënt en functioneel, maar bovendien ook een fascinerend gezicht. Dit maakt deze watchwinder een absolute eyecatcher in ieder interieur. De glazen stolp die over de watchwinder heen kan worden geplaatst, doet hier nog een schepje bovenop. Het maakt het plaatje helemaal compleet.

De Bernard Favre Planet Black and Brown leather is uiteraard voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren zijn wereldwijd geliefd en dat is niet voor niets. Ten eerste zorgen ze er door hun betrouwbaarheid voor dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Daarnaast zijn ze energiezuinig. Bovendien doen ze hun werk in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Met een Zwitserse motor zorgt Bernard Favre er dan ook niet alleen voor dat je jouw horloge de beste opwinding kunt bieden, maar garandeert het ook een optimaal gebruikscomfort. Doordat de watchwinder daarnaast is uitgerust met een ingebouwde accu (100 dagen), kun je deze ook gemakkelijk meenemen op reis of naar kantoor. Bovendien is het plaatsen in een kluis een goede mogelijkheid, waardoor je je horloge en watchwinder zo veilig mogelijk kunt bewaren. Het opladen van de watchwinder gaat eenvoudig met behulp van de USB aansluiting. Hierdoor kun je de watchwinder opwinden met behulp van smartphone, PC of netstroom. De speciale LED indicator geeft de status van de watchwinder weer, waardoor je deze op ieder gewenst moment gemakkelijk kunt raadplegen. Het aantal toeren van de watchwinder is instelbaar. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk is dit model ook uitgerust met een overwind protectie, waarmee je jouw horloges kunt beschermen tegen overspanning.

Met de Bernard Favre Planet Black and Brown leather of één van de andere watchwinders van dit exclusieve merk, kies je voor een watchwinder die behoort tot de beste ter wereld. Het merk biedt zowel op het gebied van design als op het gebied van techniek het beste van het beste. Bovendien worden voor het vervaardigen van de watchwinders van Bernard Favre enkel de beste materialen geselecteerd. Met de driedimensionale bewegingen van de Planet watchwinder van Bernard Favre, voorzie je ieder automatisch horloge zonder problemen van de benodigde energie. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je je dan ook nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges en de mogelijke vervelende gevolgen hiervan. Wij hebben als officieel dealer van Bernard Favre vrijwel de gehele collectie op voorraad. Dit betekent dat wanneer je jouw favoriete Bernard Favre watchwinder bij ons bestelt, wij je snel van dienst kunnen zijn.

Wanneer je de Planet watchwinder graag aan het werk wilt zien, kun je hiervan een prachtig filmpje bekijken in onze webshop. De watchwinders van Bernard Favre worden na bestelling door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Waarvoor gebruik je een watchwinder?

Geplaatst op 11 april 2023 om 15:24 uur

De liefhebber van het automatische horloge is vast bekend met de populaire horlogeaccessoire die ze een watchwinder noemen. Zo niet, dan wordt het zeker tijd om hier meer over te weten te komen. Een watchwinder is namelijk een absoluut onmisbaar accessoire wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Een automatisch horloge functioneert namelijk op een andere wijze dan een quartz horloge of een mechanisch horloge. Waar een quartz horloge werkt op batterij, fungeert een mechanisch horloge door middel van handmatige opwinding. Een automatisch horloge echter, kan alleen functioneren door middel van de juiste beweging of handmatige opwinding via de kroon. Deze beweging wordt normaliter verzorgt door de beweging van jouw pols, zonder dat je daar zelf erg in hebt.

Bij een horloge met een automatisch uurwerk komt de hand van de vakman dan ook het meest duidelijk tot uiting, door de ingenieuze wijze waarop deze door middel van beweging kan functioneren. Veel liefhebbers van luxe horloges hebben hierdoor dan ook een voorkeur voor automatische horloges. Er zit echter ook een nadeel aan. Als je je horloge niet om de pols hebt, dan krijgt het ook niet de beweging die het nodig heeft. Op dat moment kun je de watchwinder inzetten. Wanneer je je horloge afdoet, plaats je hem in een hoogwaardige watchwinder. De watchwinder verzorgt dan de beweging die het horloge normaal gesproken door jouw eigen bewegingen krijgt. Hierdoor wordt het horloge toch opgewonden wanneer jij het niet draagt. Je voorkomt hiermee dat jouw automatische horloge stil komt te staan. Daarmee ben je ook eventuele onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave voor en voorkom je bovendien dat je je horloge steeds opnieuw zult moeten instellen. Beweging zorgt naast opwinding ook voor een optimale olieverdeling in het horloge. Door je automatische horloge in een watchwinder te plaatsen wanneer je het niet draagt, wordt deze olieverdeling direct ook geoptimaliseerd.

In de eerste plaats dient een watchwinder voor de bovengenoemde opwindfunctie. Daarnaast biedt een goede watchwinder echter direct ook een plek waar je je automatische horloge of je horlogeverzameling op veilige wijze kunt opbergen. Tenslotte wil je het beste voor jouw luxe horloges, om ervoor te zorgen dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Het is hiermee zeker ook belangrijk te kiezen voor kwaliteit wanneer je overgaat tot aanschaf van een watchwinder. Een hoogwaardige watchwinder zorgt tenslotte voor een opwinding die veilig is voor jouw automatische horloge(s) en biedt daarnaast een veilige opbergplaats. Met een watchwinder van kwaliteit kies je dan ook voor het behoud van jouw automatische horloge of horlogeverzameling. Voor de meeste liefhebbers en/of verzamelaar zal de uitstraling en het design van een watchwinder bovendien ook een belangrijke rol spelen. Er zijn dan ook veel verschillende watchwindermerken die watchwinders bieden met een luxe uitstraling en/of een uniek design. Hiermee kun je je horloges op gepaste wijze presenteren. Ook zijn er bijvoorbeeld verschillende watchwinders verkrijgbaar met een ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw horloges verlichten, zodat ze extra mooi uitkomen en goed zichtbaar zijn in de watchwinder. Met een watchwinder met een fraai design en bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting, bekleedt deze ook de functie van een display voor jouw horloge of horloges.

We benoemen graag een watchwinder geschikt voor het opwinden van een enkel horloge, die naast een perfecte wijze van opwinding ook een zeer fraaie display biedt voor jouw automatische horloge. We hebben het dan over een model watchwinder van het exclusieve merk Bernard Favre. Bernard Favre biedt watchwinders met een zeer uniek en elegant design, dat het hart van iedere liefhebber van automatische horloges zeker sneller zal doen kloppen. De Bernard Favre Planet Gold & White leather watchwinder is een zeer fraai voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Bernard Favre, die ervoor zal zorgen dat alle ogen op jouw horloge en watchwinder gericht zullen zijn. Deze Planet watchwinder van het merk is gemaakt van edelstaal. De voet van de watchwinder is bekleed met een hoge kwaliteit soort leder, in de kleur wit. Dit biedt een prachtig contrast met de goudkleurige ringen daarboven, waarin als stralend middelpunt het horloge geplaatst kan worden. Bij de watchwinder wordt een glazen stolp geleverd. Deze zorgt voor het puntje op de i, waarbij deze stolp het zeer luxe karakter van deze watchwinder benadrukt. Bovendien bied je je horloge de beste bescherming wanneer je de stolp over de watchwinder plaatst, omdat hierdoor vocht en stof geen kans krijgen. De watchwinder is voorzien van een high end Swiss made motor, die probleemloos ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie voorziet. Dit gebeurt bovendien in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Doordat deze watchwinder is uitgerust met een speciale ingebouwde accu voor 100 dagen, kun je dit model desgewenst ook in een kluis bewaren. Opladen gaat gemakkelijk met behulp van de USB aansluiting en is mogelijk middels netstroom, PC of smartphone. De watchwinder wordt geleverd in een fraai lederen etui, wat het luxe gevoel dat bij deze watchwinder past benadrukt.

De Bernard Favre Planet Gold & White leather watchwinder is een exclusief voorbeeld van een watchwinder die alles biedt wat je maar kunt wensen voor jouw automatische horloge. Natuurlijk zijn er nog vele andere mooie merken waaruit je kunt kiezen, in verschillende prijsklassen. In ieder geval is jouw liefhebberij niet compleet zonder een goede watchwinder!

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 4 april 2023 om 14:51 uur

Wanneer je als liefhebber van automatische horloges op zoek bent naar een watchwinder met ruimte voor het opwinden van meerdere automatische horloges, maar daarnaast ook nog andere horloges of sieraden hebt die je wilt kunnen opbergen, zit je bij het merk Paul Design goed. Paul Design is een watchwindermerk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om verschillende redenen. Ten eerste biedt Paul Design watchwinders van hoge kwaliteit aan, tegen een aantrekkelijke prijs. Met andere woorden, de prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders van Paul Design is erg goed te noemen. Ten tweede heeft het merk het gebruikscomfort hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat de watchwinders van Paul Design gemakkelijk te bedienen zijn en bovendien mooie extra’s bieden om het gebruik prettiger en makkelijker te maken. Zo biedt Paul Design onder meer watchwinders met een handig touchscreen, een ingebouwde LED verlichting en een extra opbergruimte. Ten derde zijn de watchwinders van Paul Design voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit, die zorgen voor een uiterst solide basis van iedere afzonderlijke Paul Design watchwinder.

Binnen de collectie van Paul Design, vinden we onder meer de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder. Onlangs heeft Paul Design diverse modellen vernieuwd waaronder dit specifieke model. Dit model is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk en biedt daarnaast nog een mooie extra. Er is namelijk een extra opbergruimte voorzien aan de bovenkant van de watchwinder, waar je nog eens 3 extra horloges (of andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen) kunt opbergen. Deze watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout. De kleur van de watchwinder is het zogenaamde ‘Black Shadow’, wat de watchwinder een luxe en geheel eigen uitstraling geeft. De binnenkant van de watchwinder is ingelegd met een zachte, zwarte stof. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges optimaal beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen wanneer je ze opbergt in de watchwinder. De watchwinder is bovendien ook voorzien van een glazen deurtje. Zo hou je schadelijke invloeden van buitenaf zoals vocht, stof en vuil letterlijk buiten de deur.

De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is voorzien van Japanse Mabuchi motoren, van excellente kwaliteit. Deze motoren zorgen ervoor dat de watchwinder ieder automatisch horloge probleemloos van energie voorziet, ongeacht het merk of type automatisch horloge. Doordat deze watchwinder bovendien zijn werk in stilte uitvoert door deze motoren, kun je de watchwinder plaatsen waar je wilt, ook op plekken waar stilte gewenst is. Dit model is verder voorzien van een moderne bediening. Met behulp hiervan kun je de instellingen van de watchwinder eenvoudig wijzigen. Iedere rotor kan apart worden ingesteld wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit zorgt ervoor dat je ieder automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Natuurlijk is de watchwinder voorzien van een overwind protectie, waarmee je je horloges bescherming biedt tegen overspanning. Daarnaast biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt. De ingebouwde LED verlichting is de absolute kers op de taart. Hiermee kun je op elk gewenst moment jouw horloges goed bekijken en komen ze bovendien extra mooi uit. Door de compacte vormgeving van deze watchwinder, heb je er niet veel ruimte voor nodig. Ondanks dat de watchwinder echter klein van stuk is, is het een echte eyecatcher in ieder interieur. Alle ogen zullen dan ook gericht zijn op jouw watchwinder en jouw horloges. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van de adapter.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder

Kortom, de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is een uitstekende watchwinder wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt en daarnaast ook nog andere horloges of sieraden wilt kunnen opbergen. Je kunt hiermee een watchwinder aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs, zonder hierbij te hoeven inleveren op de kwaliteit. Je kiest met dit model voor een watchwinder die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard is deze watchwinder ook zeer betrouwbaar, waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloges. Dit model biedt niet alleen een efficiënte wijze van opwinding voor je automatische horloges, maar daarnaast ook een veilige opbergruimte en presenteermogelijkheid voor jouw trots. Met de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow kies je dan ook voor het beste voor jouw automatische horloges en voor het behoud van de levensduur ervan.

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow wilt aanschaffen kun je dit het beste doen bij een officieel dealer van het merk. Je weet dan zeker dat je een originele Paul Design watchwinder ontvangt en kunt bovendien rekenen op de beste service. Wij zijn officieel dealer van Paul Design en bieden jou derhalve de nieuwste collecties, beste service en scherpste prijzen bij ons in de webshop. De watchwinders van Paul Design worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je bestelt jouw nieuwe Paul Design watchwinder bij ons dan ook altijd met een gerust hart!

Benson Swiss Series watchwinders voor 4 horloges

Geplaatst op 28 maart 2023 om 14:37 uur

In onze webshop zijn er vele mooie watchwinders te vinden. Hieronder zijn verschillende Zwitserse merken met fraaie modellen voorzien van de beste technologie. Er is echter ook een Nederlands kwaliteitsmerk op dit gebied, waarvan wij de gehele collectie in onze webshop aanbieden. We hebben het dan over het relatief jonge merk Benson.

Kenmerkend voor de collectie van Benson is een stukje diversiteit op het gebied van uitstraling van de watchwinders en tevens wat betreft de gebruikte motoren. Zo biedt het merk watchwinders gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen, zoals leder en diverse prachtige houtsoorten. Daarnaast is er binnen de collectie de keuze uit watchwinders met hoogstaande Japanse motoren of de welbekende Swiss made motoren. Of je nu een liefhebber bent met één of twee automatische horloges in het bezit, of een echte verzamelaar, Benson biedt de watchwinder voor jou! Je hebt binnen de collectie namelijk de keuze uit watchwinders met een capaciteit voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12 en zelfs 16 horloges. Naast de diversiteit die Benson biedt, staat het merk ook bekend om de zeer goede prijs-/kwaliteitsratio van de producten. Met een watchwinder van Benson kies je dan ook voor een watchwinder van topkwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Benson die alles biedt wat je je als liefhebber van automatische horloges maar kunt wensen, is de Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather. Deze watchwinder biedt opwindmogelijkheid voor vier automatische horloges tegelijk en is daarmee zeer geschikt voor de kleine verzamelaar. De watchwinder is aan de buitenkant bekleed met leder met een fraai patroon, in de kleur bruin. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een zachte stof ter behoud van jouw horloges. Doordat de watchwinder afgesloten kan worden met het fraaie glazen deurtje, berg je je horloges in deze watchwinder extra veilig op. Deze watchwinder van Benson is voorzien van Swiss made motoren, die bij iedere liefhebber wel bekend zullen zijn. Deze motoren zijn van topkwaliteit en bieden verschillende belangrijke eigenschappen. Niet alleen zijn ze uiterst betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en stil in gebruik. Met een basis als deze weet je zeker dat de opwinding van jouw automatische horloges goed geregeld is. De watchwinder is daarnaast voorzien van een speciaal veiligheidssysteem. Hiermee wordt de motor automatisch ontkoppeld wanneer er een horloge wordt geplaatst of verwijderd. De bediening van dit model van Benson is gemakkelijk en snel. Met een enkele druk op de knop stel je zo de draairichting en het aantal turns per day in per rotor afzonderlijk, met behulp van het handige LCD scherm. De ingebouwde LED verlichting biedt een mooie meerwaarde bij deze watchwinder. Hiermee zet je jouw horloges in de spotlight, waarmee alle ogen op jouw horloges gericht zullen zijn. De Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather biedt tot slot de alle draairichtingen en een overwind protectie. Dit model functioneert met behulp van een adapter.

Een tweede uiterst fraaie watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather. Deze Limited edition heeft een unieke uitstraling, doordat de buitenkant van dit model is bekleed met een levendige groene kleur leder. Ook dit design is geschikt voor het opwinden van vier automatische horloges tegelijk. Met het speciale protectieglas zorg je ervoor dat jouw horloges goed beschermd zijn tegen krasjes of onnodige slijtage. Benson maakt daarnaast gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waardoor je vrijwel ieder type of merk automatisch horloge moeiteloos in de houders kunt plaatsen. Ook dit design van Benson is voorzien van Swiss made motoren, die zorgen voor een perfecte opwinding van je horloges. Daarnaast beschik je met dit model wederom over het veiligheidssysteem wat betreft de ontkoppeling van de motor. Iedere rotor is apart instelbaar met behulp van het LCD scherm, waardoor je ieder horloge individueel de beste wijze van opwinding kunt bieden. Bij dit model van Benson is er ook weer gedacht aan een ingebouwde LED verlichting, waarmee je op ieder moment van de dag een goed zicht hebt op je horloges. De Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather biedt eveneens alle draairichtingen en een overwind protectie.

Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather watchwinder

De genoemde modellen van Benson met Zwitserse motor worden in zijn geheel in Nederland geassembleerd. Met deze watchwinders kies je voor uitmuntende kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Je hoeft je hiermee dan ook nooit meer zorgen te maken over stilstand van je automatische horloges. Wanneer je een watchwinder uit de Benson Swiss Series bij ons bestelt dan ontvang je deze thuis met 3 jaar garantie, een certificaat en duidelijke handleiding.

Wij helpen je daarnaast graag verder met eventuele vragen, of wanneer er een passend advies gewenst is. Bekijk nu de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!