Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Benson Black Series horloge-etuis

Geplaatst op 3 januari 2024 om 09:40 uur

Ben jij een horlogeliefhebber en zoek je een mooi etui om jouw horloges netjes te bewaren? Weet je dat in Nederland ook hele mooie horlogeaccessoires te verkrijgen zijn? Zo kun je bij het Nederlandse merk Benson heel goed terecht voor fraaie horloge-accessoires van kwaliteit. Je kunt hierbij denken aan watchwinders, speciaal voor de automatische luxe horloges. Daarnaast biedt het merk echter ook stijlvolle horlogeboxen en horloge-etuis.

Benson Black Series watch etui camel

Benson biedt niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar vindt het ook belangrijk dat de producten betaalbaar blijven. Je kiest met een horlogeaccessoire van Benson dan ook voor een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Benson heeft onder meer innovatie en een hoog gebruikerscomfort hoog in het vaandel staan. Daarnaast blinken de verschillende producten van het merk uit door de zorg en aandacht die eraan is besteed. De watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis van het merk worden zeer zorgvuldig gemaakt, waarbij oog voor detail en een perfecte afwerking belangrijke pijlers zijn.

In dit artikel besteden we in het bijzonder aandacht aan de categorie horlogeboxen en horloge-etuis. Waar automatische luxe horloges de meeste baat hebben wij een watchwinder als opbergplaats, is een horlogebox of etui ideaal voor het opbergen van quartz- en mechanische horloges. De voorwaarden voor een goede horlogebox of -etui zijn onder meer dat deze genoeg ruimte moeten bieden en ze moeten bovendien handig in gebruik zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de binnenkant van de horlogebox of het etui zacht is, zodat jouw horloges niet kunnen beschadigen. Bovendien is het van belang dat de horlogebox of het etui goed afsluitbaar is. Hiermee voorkom je onnodige slijtage van je horloges door bijvoorbeeld condens of vuil. Het kan daarnaast handig zijn wanneer de opbergplaats van jouw luxe horloges compact is vormgegeven. Dit is vaak het ideale van een opbergetui voor je horloges, door de compacte vormgeving hiervan neem je je luxe horloges gemakkelijk mee op vakantie of bijvoorbeeld een zakenreis. Binnen de collectie van Benson waren er al verscheidene series horlogeboxen en horloge-etuis te verkrijgen. Daar is nu een fraaie collectie bijgekomen. De Benson Watch etui Black Series is de nieuwste aanwinst binnen de collectie van Benson. Deze serie horloge-etuis bestaat uit etuis die met de hand gemaakt zijn van het mooiste Italiaanse leder. De etuis zijn perfect afgewerkt met een fraai bijpassend stiksel en hebben een zeer elegante en luxe uitstraling. Deze etuis zijn verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo biedt Benson deze etuis in de collectie met ruimte voor één, twee of vier luxe horloges.

Het is ook mogelijk deze luxe horloge-etuis te bestellen in verschillende kleuren. Zo zijn deze etuis leverbaar in de kleuren zwart, donkerbruin en camel. Alle varianten zijn gemaakt van het hoogwaardige Italiaanse leder. Aan de binnenkant zijn de etuis afgewerkt met een zachte stof, ter bescherming van jouw luxe horloges tegen krasjes of andere beschadigingen. Bij de zwarte etuis is deze stof grijs, de camel kleurige variant is wat betreft de kleur van het exterieur en interieur gelijk. De donkerbruine etuis binnen de serie hebben dan weer een lichtere bruintint aan de binnenkant. Zo weet het merk liefhebbers met een diverse voorkeur aan te spreken met deze fraaie etuis. Jouw horloge of horloges zijn perfect beschermd in de Benson Watch Etuis uit de Black Series. Naast het feit dat de etuis zeer stevig zijn en gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn de etuis ook afsluitbaar met de rits van hoge kwaliteit. Hiermee kun je je etui helemaal afsluiten, zodat jouw horloge of horloges niet kunnen worden aangetast door schadelijke invloeden van buitenaf. De handgemaakte horloge-etuis uit de nieuwste serie van Benson zijn compact vormgegeven. Hierdoor kun je ze niet alleen heel goed thuis gebruiken om jouw geliefde horloges in op te bergen, maar zijn ze daarnaast ook ideaal om mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Benson heeft bij deze serie horloge-etuis niets aan het toeval overgelaten en alle facetten wat betreft het gebruikerscomfort en de bescherming van de horloges meegenomen in het design. Met een Benson Watch Etui uit de Black Series weet je zeker dat jouw luxe horloges altijd veilig zijn opgeborgen wanneer je ze niet draagt.

Je kunt de Benson Watch Etuis uit de Black Series eenvoudig en gemakkelijk bij ons in de webshop bestellen. Deze worden dan door ons geleverd met twee jaar garantie. Daarnaast bieden wij ook het gehele overige assortiment van Benson. Er zijn dan ook vele fraaie watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis van het merk op onze webshop te vinden die absoluut de moeite waard zijn om nader onder de loep te nemen. Jouw luxe horloges zijn hiermee voor altijd veilig opgeborgen. Kies dus nu voor het beste voor jouw luxe horloges en voor je portemonnee, kies voor Benson!

Watchwinders voor 16 automatische horloges

Geplaatst op 19 december 2023 om 14:51 uur

Een watchwinder voor 16 automatische horloges is een model geschikt voor de fanatieke verzamelaar. Wanneer je 16 automatische horloges in het bezit hebt, of graag wilt hebben in de toekomst, is dit natuurlijk een waardige horlogeaccessoire waard. Naast dat je je automatische horloges natuurlijk op een veilige manier wilt opbergen en in stijl tentoon wilt kunnen stellen, moeten automatische horloges ook worden opgewonden wanneer ze niet gedragen worden. Dit kan alleen met behulp van een watchwinder, die voorziet in de beweging die het automatische horloge normaliter door de natuurlijke beweging van de pols zou krijgen.

Een watchwinder in het algemeen moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn om jouw automatische horloges te kunnen en mogen opwinden. Het kan best een zoektocht zijn om een passende watchwinder voor jouw automatische horloges te vinden. Juist omdat er zoveel diversiteit op de markt is. Wij helpen je daarom graag een handje met een aantal voorbeelden van topkwaliteit modellen voor jouw verzameling.

De eerste watchwinder die je echt beter wilt leren kennen is de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Deze watchwinder van het Duitse merk Heisse & Söhne heeft een zeer luxe uitstraling en een zekere allure. Deze fraaie horlogeaccessoire is gemaakt van hout en combineert de kleuren bruin met zwart. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is daarnaast glanzend afgewerkt voor een extra luxe touch. Omdat deze watchwinder afsluitbaar is, zijn jouw horloges in deze horlogeaccessoire goed beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld condens, vuil en stof. Je horloges worden daarbij bovendien extra beschermd door het moderne vingerprint slot. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren, die zorgen voor een sublieme wijze van opwinding van jouw horloges, ongeacht het merk of type horloge. De watchwinder is daarnaast instelbaar wat betreft het aantal turns per day en de draairichting. Ieder automatisch horloge krijgt hiermee de beste wijze van opwinding. De bediening van de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 verloopt met behulp van het innovatieve LCD display. Met de fraaie LED verlichting zorg je ervoor dat jouw automatische horlogeverzameling extra opvalt. Tot slot biedt dit prachtige model van Heisse & Söhne de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een sleep mode. Met de sleep mode functie kun je je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. De watchwinder functioneert middels netstroom met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder voor 16 automatische horloges die we graag aan je voorstellen, is de Benson Black Series Pro 16.19.B. Deze bijzondere horlogeaccessoire is echt een professional. Niet alleen biedt dit model ruimte voor het opwinden van 16 automatische horloges, in de opberglade kun je nog eens 12 extra horloges kwijt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld mechanische- of quartz horloges. De de Benson Black Series Pro 16.19.B is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook de binnenkant van de watchwinder is zwart, deze is voorzien van een speciaal soft velvet. Dit zorgt voor een optimale bescherming van jouw horloges. Daarnaast is dit model afsluitbaar, met het deurtje van mineraalglas. Deze is voorzien van een slot met sleutel, voor een optimaal veilig gevoel. Dit model van Benson is voorzien van uitstekende kwaliteit motoren, die afkomstig zijn uit Japan. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges probleemloos en op energiezuinige wijze. Bovendien doen zij hun werk in stilte, waardoor deze de Benson Black Series Pro 16.19.B prima geplaatst kan worden op plekken waar stilte gewenst is, zoals de werkkamer of de slaapkamer bijvoorbeeld. De watchwinder is verder geheel instelbaar per horloge afzonderlijk. Zo kun je met behulp van het moderne touchscreen gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag aanpassen. De Benson Black Series Pro 16.19.B is voorzien van flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat ieder formaat horloge probleemloos in de watchwinder geklikt kan worden. De de Benson Black Series Pro 16.19.B beschikt verder over een ingebouwde LED verlichting. Hiermee hou je jouw automatische horlogeverzameling op ieder moment van de dag goed in het oog. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, een USB aansluiting en een powerwinding functie. Deze laatste functionaliteit is ideaal als je haast hebt, hiermee wind je jouw automatische horloges namelijk in korte tijd op. Tot slot functioneert deze de Benson Black Series Pro 16.19.B watchwinder middels netstroom met behulp van een adapter.

De derde watchwinder waar we je graag meer informatie over geven, is eveneens van het merk Benson. De Benson Black Series Pro 16.19.CF is met de hand gemaakt van hoogwaardig hout en vervolgens behandeld met maar liefst 12 verflagen. Dit model is uitgevoerd in een carbon fibre look, wat de watchwinder een luxueuze uitstraling geeft. Het interieur van de Benson Black Series Pro 16.19.CF is ingelegd met speciaal soft velvet, in de kleur zwart. Deze speciale laag biedt jouw horloges bescherming tegen beschadiging. De Benson Black Series Pro 16.19.CF is voorzien van een deurtje van mineraalglas, waardoor deze afsluitbaar is. Het deurtje kan ook op slot worden gedaan, waardoor je je horloges met een gerust gevoel in deze Benson Black Series Pro 16.19.CF watchwinder opbergt. De Japanse motoren waarvan deze watchwinder is voorzien, zorgen voor een passende opwinding voor jouw automatische horloges. Het maakt hierbij niet uit welk soort automatisch horloge het is. Deze Benson Black Series Pro 16.19.CF watchwinder is uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting. Wanneer je deze verlichting inschakelt, presenteer je jouw horlogeverzameling echt op professionele wijze. Iedere rotor van deze watchwinder kan afzonderlijk worden ingesteld, waardoor jouw automatische horloges ieder individueel op de meest ideale wijze van opwinding kunnen worden voorzien. Voor de bediening hiervan is de Benson Black Series Pro 16.19.CF voorzien van een handig touchscreen. De Benson Black Series Pro 16.19.CF biedt niet alleen de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, maar ook nog een handige powerwinding functie. Hier wind je je horloges in een mum van tijd mee op. De v biedt tot slot een USB aansluiting en functioneert met behulp van een adapter.

Benson Black Series Pro 16.19.B

Bij ons in de webshop vind je een zeer uitgebreide collectie hoogwaardige watchwinders voor 16 automatische horloges, waaronder de uitzonderlijke modellen die we hiervoor genoemd hebben. Voor de echte verzamelaar zijn deze watchwinders een zeer goede keuze, door het hoge gebruikerscomfort en de goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij bieden.

Benson Swiss Series watchwinders voor 1 of 2 horloges

Geplaatst op 12 december 2023 om 19:37 uur

Als horlogeliefhebber of horlogeverzamelaar weet jij dat het niet goed is om een automatisch horloge stil te laten staan. Je wilt het liefste dat jouw favoriete horloges keurig op tijd lopen. Dit is niet alleen handig en prettig wanneer je het horloge wilt dragen, het is dan immers direct gereed voor gebruik, maar het komt ook de duurzaamheid van jouw automatische horloge ten goede.

Benson Swiss Series watchwinder

Heb jij een fraai horloge van een merk zoals bijvoorbeeld Omega, Seiko, Breitling, Rolex, IWC of Patek? Dan heb je zeker al een keer de aankoop van een watchwinder overwogen. Maar welke watchwinder kan je het beste kopen voor jouw automatische horloges? Dit kan je het beste bepalen aan de hand van de grootte van jouw horlogecollectie, het budget en wat je voorkeuren zijn qua design, functionaliteit en kleur. In dit artikel schrijven we over de Benson Swiss Series watchwinders. Een collectie high-end modellen die geschikt zijn voor alle automatische horloges, ongeacht merk of model.

Bij een luxe automatisch horloge, hoort een bijpassende watchwinder. Deze neemt namelijk je zorgen om je automatische horloge geheel uit handen. In de eerste plaats zorgt een goede watchwinder ervoor dat jouw automatische horloge van energie wordt voorzien wanneer je deze niet om de pols hebt. De watchwinder zorgt hiervoor door het simuleren van de beweging van de pols (over het algemeen door middel van rotatie) om in de energiebehoefte van het horloge te kunnen voorzien.

Daarnaast beschik je met een goede watchwinder ook over een stijlvolle opbergplaats waar je jouw automatische horloge of zelfs meerdere automatische horloges veilig kunt opbergen. Wanneer je graag een hoogwaardige watchwinder wilt aanschaffen voor jouw automatische horloge of horloges, hoef je niet ver te zoeken. Nederland herbergt namelijk een bijzonder merk dat er op verschillende gebieden uitspringt. We hebben het dan over het merk Benson. Bij Benson weten ze exact waar een goede watchwinder over moet beschikken. Dit komt dan ook tot uiting in de verschillende watchwinders binnen de collectie. Benson staat er bovendien bekend om een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden met hun producten. Zo kun je bij Benson terecht voor watchwinders van topkwaliteit, tegen een interessante prijs.

De collectie van Benson is divers en zeer uitgebreid. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren of de welbekende Swiss made motoren. Deze watchwinders zijn niet alleen voorzien van wereldberoemde Zwitserse techniek, maar bovendien in zijn geheel geassembleerd in Nederland.

In dit artikel vertellen we je graag meer over twee Benson watchwinders die afkomstig zijn uit de Swiss Series van het merk. Met een watchwinder uit deze serie kies je voor een hoogwaardige, luxe watchwinder voorzien van Swiss made motoren, zonder daarvoor heel diep in de buidel te hoeven tasten. Het eerste model dat we graag voor je onder de loep nemen, is de Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge en compact vormgegeven. Aan de buitenkant is dit model voorzien van hoogwaardig leder in een fraaie bruine tint. De binnenkant van deze watchwinder is zwart van kleur. Met dit design van Benson kies je voor de beste bescherming van jouw automatische horloge. Zo is de binnenkant voorzien van een zachte stof, om beschadiging van je horloge te voorkomen.

Daarnaast is de watchwinder afsluitbaar met het glazen deurtje. Hiermee zorg je ervoor dat vocht, stof en vuil geen kans krijgen. Doordat Benson verder gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past vrijwel ieder automatisch horloge zonder problemen in de houder en hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen bij plaatsing. Het speciale veiligheidssysteem zorgt er bovendien voor dat de motor automatisch ontkoppelt wanneer er een horloge geplaatst of juist verwijderd wordt. Benson heeft met al deze eigenschappen gekozen voor de beste en veilige opbergplaats en opwindmogelijkheid voor jouw automatische horloge. Doordat deze watchwinder daarnaast kan functioneren door middel van batterijen, is het ook een goede mogelijkheid de watchwinder en jouw automatische horloge in een kluis te bewaren. De compacte vormgeving van de Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather zorgt ervoor dat je deze watchwinder gemakkelijk mee kunt nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Dit draagt zeker bij aan het gebruikerscomfort.

De basis van de watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze motor zorgt ervoor dat jouw automatische horloge altijd op de juiste wijze van energie wordt voorzien. Door de kwaliteit van deze motor gebeurt dit in stilte, zodat je niet bang hoeft te zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Met behulp van het moderne LCD scherm kun je de instellingen wijzigen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit model van Benson biedt als extra kers op de taart een fraaie ingebouwde LED verlichting, hiermee heb je altijd een perfect zicht op jouw horloge. De watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie.

De tweede watchwinder uit de Swiss Series van Benson waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Swiss Series Double 2.20 Black. Deze watchwinder biedt de ruimte voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk. Dit design is gemaakt van hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Ook deze watchwinder is afsluitbaar en voorzien van het veiligheidssysteem voor ontkoppeling wanneer nodig. De watchwinder biedt eveneens een LCD scherm om de watchwinder te kunnen instellen. Het is mogelijk beide rotoren afzonderlijk van elkaar in te stellen, zodat ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Uiteraard is dit model van Benson ook voorzien van Swiss made motoren, die zorgen voor een efficiënte en veilige wijze van opwinding. De Benson Swiss Series Double 2.20 Black biedt tot slot een ingebouwde LED verlichting, de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Beide beschreven modellen watchwinders van Benson zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson en biedt snelle levering, scherpe prijzen en duidelijke service.

Wij leveren dit model met maar liefst 3 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een certificaat. Kies dus nu voor het beste voor jouw automatische horloges, kies voor een Benson Swiss Series watchwinder. Waarom? Omdat het de beste keuze is voor jouw horloges en portemonnee.

De Benson Black Series 8.16.B watchwinder voor 8 horloges

Geplaatst op 7 december 2023 om 15:44 uur

Waar moet een goede watchwinder aan voldoen? Dit hangt natuurlijk gedeeltelijk af van jouw eigen persoonlijke wensen en vereisten. Aan bepaalde voorwaarden moet echter iedere watchwinder voldoen. In de eerste plaats is dit een milde en veilige wijze van opwinding. Bij de meeste watchwinders gebeurt dit door middel van rotatie, maar er zijn ook bepaalde watchwindermerken  die watchwinders bieden die de opwinding van jouw automatische horloge of horloges verzorgen middels het zachtjes schudden van het horloge.

Benson Black Series 8.16.B watchwinder

Voor een juiste opwinding van jouw automatische horloges is het belangrijk dat de watchwinder is voorzien van hoogwaardige motoren. Deze moeten bovendien krachtig genoeg zijn om het zwaarste horloge op te kunnen winden. Je wilt tenslotte met jouw watchwinder ieder merk en type automatisch horloge kunnen opwinden. Een goede motor functioneert daarnaast op energiezuinige wijze en in stilte. Er zijn goede motoren van zowel Zwitserse als Japanse komaf. Naast een goede motor of motoren, is het belangrijk dat een watchwinder is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo weet je zeker dat je kiest voor een watchwinder die duurzaam is, betrouwbaar en van goede kwaliteit. Kortom, een goede kwaliteit, hoogwaardige motoren en een doeltreffende wijze van opwinding zijn basisvereisten voor een watchwinder van goede kwaliteit. Daarnaast heeft iedere liefhebber of verzamelaar nog zo zijn eigen voorwaarden en vereisten. Misschien wil jij graag meerdere horloges of sieraden netjes bij elkaar kunnen bewaren. Dan is een watchwinder die hiervoor voldoende ruimte biedt een voorwaarde voor jou. Bovendien wil jij je horloges dan kunnen opbergen zonder bang te hoeven zijn voor onnodige slijtage van je horloges of eventuele beschadigingen. Een watchwinder die daartegen bescherming biedt, is dan evident. Dit kan zijn in de vorm van een ingelegde zachte stof aan de binnenkant van de watchwinder en/of een deurtje waarmee de watchwinder kan worden afgesloten.

Ook opwindcapaciteit is van belang. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel automatische horloges jij in het bezit hebt. Wanneer je bijvoorbeeld de trotse eigenaar bent van 8 of 9 automatische horloges, is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van minimaal 8 automatische horloges tegelijk een voorwaarde. Als je je watchwinder ook wilt kunnen gebruiken om jouw horloges op stijlvolle wijze te kunnen presenteren, is het design van de watchwinder en een eventuele ingebouwde LED verlichting van belang.

Zoek jij een watchwinder die aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet? Dan vertellen wij je graag meer over de Benson Black Series 8.16.B. Deze watchwinder van het Nederlandse merk Benson, is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt dit model een handige opbergruimte voor het opbergen van nog eens 6 horloges, of eventuele andere sieraden. De watchwinder is met de hand gemaakt van hout van goede kwaliteit. De watchwinder is vervolgens afgewerkt met maar liefst 12 verlagen en een beschermende laklaag. Aan de binnenkant is deze watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet, voor een optimale bescherming van jouw horloges tegen beschadiging. De Benson Black Series 8.16.B is verder geheel afsluitbaar. Aan de bovenkant is dit model voorzien van een soft close deksel, dat het luxe karakter van deze watchwinder nog eens benadrukt. De watchwinder is daarnaast aan de voorkant voorzien van een deurtje van mineraalglas. Dit model van Benson is uitgerust met hoogwaardige motoren van Japanse komaf. Hiermee is de watchwinder voorzien van een betrouwbare en duurzame basis. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting. Daarnaast kun je met dit model ook gebruik maken van een zeer handige powerwinding functie, waarmee je jouw automatische horloges in korte tijd van energie voorziet. Tot slot is deze watchwinder voorzien van een geavanceerd touchscreen, waarmee je onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag voor ieder horloge apart in kunt stellen.

Samengevat is de Benson Black Series 8.16.B de ideale watchwinder voor de echte verzamelaar. Dit model biedt hiervoor voldoende ruimte en is bovendien door het luxe karakter van het design en door de ingebouwde LED verlichting, een zeer goede keuze wanneer je je watchwinder ook als display voor jouw verzameling wilt kunnen inzetten. Jouw horloges zijn daarnaast optimaal beschermd wanneer je ze opbergt in deze watchwinder van Benson, onder meer doordat deze goed afsluitbaar is en voorzien van zachte stof aan de binnenkant. Naast al deze positieve eigenschappen van de Benson Black Series 8.16.B, is deze ook nog eens verkrijgbaar voor een interessante prijs. Benson staat dan ook niet voor niets bekend om zijn uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding.

De Benson Black Series 8.16.B is te bestellen bij ons in de webshop. Deze watchwinder wordt door ons geleverd met een garantietermijn van 2 jaar. Daarnaast ontvang je ook een overzichtelijke handleiding, een certificaat en een adapter. Binnen de collectie van Benson zijn nog vele andere aansprekende modellen verkrijgbaar, die je ook allemaal kunt vinden in onze webshop. Bekijk daarom nu de mogelijkheden en zorg ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van jouw automatische horloge of horloges.

Bernard Favre Planet Gold watchwinders

Geplaatst op 28 november 2023 om 14:59 uur

Ben jij een liefhebber van automatische horloges? Misschien heb jij wel een fraai horloge van Breitling, Rolex, Seiko, Oris of Patek om je pols. Dan heb je zeker weleens gehoord over de horlogeaccessoire watchwinder.

Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en met een diverse capaciteit. Dit maakt dat er voor iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges wel een passende watchwinder verkrijgbaar is. Het is zaak om bij het kiezen van een passende watchwinder te gaan voor hoge kwaliteit, zodat een veilige en efficiënte wijze van opwinding gewaarborgd is. Hiermee verzeker je jezelf niet alleen van een goede wijze van opwinding van jouw automatische horloges, maar ook van de beste verzorging.

Een watchwinder van goede kwaliteit is daarmee dan ook altijd een waardevolle investering te noemen. Wanneer je niet alleen een hoogwaardige watchwinder verkiest op technisch gebied, maar ook een watchwinder met een luxe en exclusieve uitstraling, zijn er ook verscheidene mogelijkheden. Er zijn high-end watchwindermerken die watchwinders bieden met een uniek en zeer exclusief design, waarmee je jouw automatische horloge of horloges gegarandeerd in de spotlights zet. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur zijn er watchwinders binnen deze categorie te vinden met een moderne en strakke uitstraling, maar ook watchwinders met een meer klassiek karakter. Een bijzonder exclusief merk dat onder meer watchwinders biedt met een klassiek design, is het Zwitserse merk Bernard Favre.

De man achter het merk Bernard Favre, is de heer Bernard Favre zelf. Als ontwerper en uitvinder ontwikkelde hij in het jaar 2009 een zeer uniek ontwerp voor de collectie van het merk, namelijk de zogenaamde ‘Planet watchwinder’. In dit model watchwinder wordt ieder type en merk automatisch horloge van energie voorzien, doordat deze roteert om zijn eigen as. Hiermee is de vergelijking met de planeet gemaakt, vanwaar ook de naam van deze bijzondere watchwinders uit voort is gekomen. De Planet watchwinders werden door Bernard Favre op 19 april 2011 gepresenteerd aan het publiek en zijn vandaag de dag niet meer weg te denken binnen de horlogerie. Wanneer je op zoek bent naar een elegante en originele watchwinder voor een enkel automatisch horloge, is een Bernard Favre Planet watchwinder het absolute neusje van de zalm. De Planet watchwinder is verkrijgbaar gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen. Je kunt hierbij denken aan edelstaal, edelstaal PVD, carbon, leder en zelfs goud. Door het gebruik van verschillende kleuren en materialen, weet Bernard Favre met de Planet watchwinders zowel voor de liefhebber met een voorkeur voor klassiek, als voor diegene die op zoek is naar een stoerder model een zeer fraai alternatief te bieden.

In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een specifieke Planet watchwinder uit de collectie van Bernard Favre, namelijk de Bernard Favre Planet Gold watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van edelstaal en heeft door de fraaie combinatie van de zwarte voet met goudkleurige ringen, een zeer luxe uitstraling. Wanneer het automatische horloge geplaatst is in de watchwinder, kan de meegeleverde glazen stolp over de watchwinder worden geplaatst. Dit is een schitterende toevoeging op de toch al uiterst stijlvolle watchwinder en biedt bovendien bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals condens en vuil bijvoorbeeld. Je kunt door het glas op ieder gewenst moment jouw horloge bekijken. Voor de echte liefhebber zal het opwindproces dan ook een lust voor het oog zijn. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is met een Swiss made motor voorzien van een zeer betrouwbare en bovendien energiezuinige basis. Doordat de watchwinder bovendien is voorzien van een ingebouwde accu voor 100 dagen, heb je hier nauwelijks omkijken naar. Wanneer de watchwinder moet worden opgeladen, gaat dit gemakkelijk met behulp van de handige USB aansluiting, middels netstsroom, PC of smartphone. Wanneer je wilt, kun je de  Bernard Favre Planet Gold watchwinder en jouw geliefde automatische horloge ook in een kluis opbergen door de handige accu. Daarnaast is de watchwinder voorzien van een speciale LED indicator, die de status van de watchwinder aangeeft. Hierdoor weet je op elk moment direct hoe het ervoor staat. Verder is de Bernard Favre Planet Gold watchwinder voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat jouw automatische horloge geen risico loopt wat betreft overspanning. Het aantal toeren is bovendien instelbaar, zodat je jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Kort samengevat kies je met de Bernard Favre Planet Gold watchwinder voor een Swiss made watchwinder met een zeer unieke en exclusieve uitstraling, die ieder automatisch horloge probleemloos van energie kan voorzien. Je bent er met deze watchwinder dan ook altijd zeker van dat jouw automatische horloge klaar is voor gebruik. Daarnaast schaf je met dit model een echte eyecatcher aan, waarmee je jouw automatische horloge een waar podium biedt.

Bernard Favre Planet Gold watch winder

Wil je de Bernard Favre Planet Gold watchwinder graag bestellen of de verschillende andere mogelijkheden van het merk Bernard Favre bekijken? Neem dan nu een kijkje in onze webshop! Hier kun je de Planet watchwinder dan ook gelijk echt aan het werk zien, doordat wij hier een duidelijk filmpje hebben geplaatst. Wij leveren de Bernard Favre Planet Gold watchwinder en verschillende andere fraaie modellen van dit merk met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding en luxe verpakking.  

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Apricot 2023

Geplaatst op 21 november 2023 om 16:22 uur

Heb je een watchwinder voor jouw automatische horloges? Draag je een fraai automatisch horloge van Rolex, Breitling, Omega, Tag Heuer of IWC? Lees dan vooral even verder want in dit artikel schrijven we over één van de meest populaire watchwinders van 2023.

Als je de eigenaar bent van één of meer automatische horloges dan is een watchwinder absoluut een essentiële accessoire. We zeggen hier met nadruk hoogwaardige watchwinder, omdat je wanneer je een model koopt die van slechte kwaliteit is het risico loopt dat dit nadelig uitpakt voor je automatische horloges. Met een watchwinder waar je niet voor de volle 100% op kunt rekenen loop je namelijk het risico dat je horloges schade oplopen of alsnog stil komen te staan. Dat is nu net wat je wilt voorkomen met de aanschaf van een watchwinder. Stilstand van een automatisch horloge kan bijvoorbeeld onnauwkeurigheden in de tijdsweergave veroorzaken. Daarnaast is het ook niet wenselijk je horloge opnieuw in te moeten stellen wanneer deze stil is komen te staan. Tenslotte ouden veel horloges je niet alleen bij de tijd, maar bieden zij ook nog andere functies, zoals een GMT functie, datumaanduiding of maanfase indicatie.

Kortom, wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder voor je automatische horloges, is het belangrijk te gaan voor kwaliteit. Dit wil overigens niet zeggen dat je hiervoor de hoofdprijs moet betalen. Er zijn verschillende merken die er speciaal bekend om staan zeer kwalitatieve modellen te bieden, tegen een scherpe prijs. Voorbeelden van merken die onder deze noemer vallen, zijn de merken Paul Design en Benson. Benson is een bijzonder Nederlands merk met een uitgebreide collectie watchwinders. Het merk Paul Design is een merk afkomstig uit het UK en biedt net als Benson een zeer uitgebreide en betaalbare collectie hoogwaardige watchwinders. Deze modellen kenmerken zich door een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding en daarnaast ook door een hoge mate van gebruikerscomfort.

Wij vertellen je in dit artikel graag meer over een specifieke watchwinder uit de collectie van Paul Design, namelijk de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Apricot 2023. Deze watchwinder heeft een ruime capaciteit. Dit model biedt namelijk ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges met daarnaast een handige opbergruimte voor nog 3 horloges of eventuele andere sieraden. De watchwinder is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd uit hout van goede kwaliteit. Dit model is uitgevoerd in de kleur ‘black apricot’, maar is daarnaast in verschillende andere tinten verkrijgbaar. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een zachte stof. Hiermee bescherm je jouw horloges tegen beschadiging, wanneer je ze opbergt in de watchwinder. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Apricot 2023 is afsluitbaar met behulp van het glazen deurtje. Dit biedt verschillende voordelen. Zo zijn je horloges op deze manier afgeschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan vocht, stof of vuil. Daarnaast hou jet met het glazen deurtje je horloges desgewenst de gehele dag in het zicht. De basis van de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Apricot 2023 wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren van het merk Mabuchi. Deze motoren zijn geschikt voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Bovendien staan zij erom bekend hun werk te doen in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Een ander mooi voordeel dat deze watchwinder te bieden heeft, is een ingebouwde LED verlichting. Hiermee verlicht je jouw horloges, waarmee de watchwinder en je horloges een echte eyecatcher vormen in je interieur.

De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Apricot 2023 is instelbaar met behulp van het handige bedieningspaneel. Hiermee stel je onder meer in een handomdraai de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Uiteraard is het mogelijk dit te doen per horloge afzonderlijk, waardoor ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Verder beschik je met de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Apricot 2023 over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met dit model watchwinder van Paul Design kies je kort samengevat voor een model met alles erop en eraan. Dit model verzorgt een milde en veilige wijze van opwinding voor jouw horloges en biedt bovendien een veilige opbergplaats voor jouw automatische horloges en eventuele andere horloges (quartz- of mechanische horloges). Door de stijlvolle uitstraling van deze watchwinder in combinatie met de ingebouwde LED verlichting, dient dit model van Paul Design daarnaast als een echte display om jouw verzameling in tentoon te kunnen stellen. Doordat de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Apricot 2023 kan functioneren op zowel netstroom (met behulp van een adapter) als op batterijen, is het een goede mogelijkheid dit model in een kluis te bewaren. Zo bewaar je jouw horloges en je watchwinder op de meest veilige wijze. Ook wanneer je je horloges graag met je meeneemt op reis, is dit een mooie optie met deze horlogeaccessoire, door de combinatie van een compact design en de werkzaamheid op batterijen.

Enthousiast geworden? Bestel de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Apricot 2023 dan nu bij ons in de webshop! Wij leveren dit model van Paul Design wereldwijd met een garantie van 2 jaar en een handleiding. Daarnaast vind je bij ons nog vele andere hoogwaardige watchwinders, waarmee je jouw automatische horloges het beste biedt.

Topkwaliteit watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 14 november 2023 om 14:57 uur

Een watchwinder is absoluut onmisbaar te noemen wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Het is belangrijk daarbij te kiezen voor kwaliteit, je wilt tenslotte de beste wijze van opwinding en de meest optimale bescherming voor jouw automatische horloges.

Je hoeft hiervoor echter lang niet altijd de hoofdprijs te betalen. Er zijn een paar merken die veel kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Een goed voorbeeld van een merk dat zeer goede kwaliteit biedt tegen een scherpe prijs, is het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een zeer uitgebreide collectie watchwinders met een diverse capaciteit.

Naast de grote keuze qua capaciteit valt de collectie van Benson ook op door diversiteit op andere vlakken. Zo is er een grote keuze uit modellen met een divers design en kun je binnen de collectie kiezen tussen watchwinders met Swiss made motoren of Japanse motoren. Benson biedt dan ook een geschikt model voor vrijwel iedere liefhebber van automatische horloges. Voor dit artikel hebben we drie watchwinders uit de collectie van Benson voor je geselecteerd die we graag nader voor je onder de loep nemen. Het gaat om drie modellen die ieder een opwindcapaciteit bieden voor 2 automatische horloges tegelijk.

De eerste watchwinder die we graag bespreken is de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze populaire watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout. Dit model is zowel wat betreft het exterieur als het interieur zwart van kleur. Deze watchwinder is afsluitbaar met een deur van mineraalglas. Op deze manier hou je vocht en stof bij je horloges vandaan en kun je je horloges toch op ieder moment van de dag bewonderen. Dit wordt nog eens benadrukt door de handige ingebouwde LED verlichting waarmee deze watchwinder is uitgerust.

De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder biedt bovendien nog een andere mooie extra, namelijk een extra opbergruimte. In deze opbergruimte kun je nog eens 5 extra horloges opbergen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om deze ruimte te benutten voor het opbergen van eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen.  De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is geschikt voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. Dit komt door verschillende positieve eigenschappen van deze watchwinder. Allereerst is dit model voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die krachtig genoeg zijn voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Daarnaast is deze watchwinder voorzien van flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in deze watchwinder kan worden geplaatst.  Tot slot is het mogelijk de instellingen wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag per rotor afzonderlijk te wijzigen. Zo krijgt ieder automatisch horloge de perfecte wijze van opwinding.  Het instellen van deze watchwinder is snel geregeld met behulp van het handige touchscreen. Met de programma’s CW, CC en Alt, overwind protectie, polsbeweging simulatie en powerwinding functie biedt Benson met dit model een heel compleet plaatje, tegen een scherpe prijs!

De tweede watchwinder waar we graag meer aandacht aan besteden, is de Benson Black Series 2.16.B. Dit model is afkomstig uit de meest luxe lijn van het merk Benson. Dit model is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, waarmee Benson absoluut niets aan het toeval overlaat. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een speciaal soft velvet, voor een optimale bescherming van jouw automatische horloges tegen krasjes of andere beschadigingen. Naast de opwindcapaciteit voor 2 horloges, biedt dit model een extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges. Doordat deze watchwinder afsluitbaar is, berg je je luxe horloges met een goed gevoel op.  Dit model is daarnaast ook uitermate geschikt om jouw horloges in tentoon te stellen, mede door de moderne ingebouwde LED verlichting. Iedere rotor kan apart worden ingesteld wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit maakt dat je jouw automatische horloges exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Het instellen van deze watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het innovatieve touchscreen. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren, die zorgen voor een doeltreffende en veilige wijze van opwinding van je horloges. Deze watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model over een USB aansluiting en een powerwinding functie.

De derde en laatste watchwinder die zeker het bekijken waard is, is de Benson Compact Double 2.WAG watchwinder. Dit model is gemaakt van hout en heeft een geheel eigen karakter door de natuurlijke uitstraling van het hout. De binnenkant van dit model is zwart van kleur, wat een zeer mooi contrast biedt met het exterieur. Deze Benson Compact Double 2.WAG watchwinder biedt eveneens de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. De Japanse motoren zorgen hierbij voor een solide basis. Voor ieder horloge afzonderlijk kan met behulp van het handige touchscreen de draairichting en het aantal rotaties per dag worden bepaald. Door de flexibele horlogehouders ben je er zeker van dat jouw automatische horloges gemakkelijk in de watchwinder kunnen worden vastgeklikt. Deze Benson Compact Double 2.WAG watchwinder van Benson biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, maar ook een handige powerwinding functie. De ingebouwde LED verlichting is daarbij de kers op de taart. Ook met dit model van Benson krijg je een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met andere woorden, je krijgt met de Benson Compact Double 2.WAG watchwinder veel waar voor je geld!

Je bestelt de drie bovengenoemde Benson watchwinders met een goed gevoel bij ons in de webshop. Wij zijn officieel dealer en hebben meer dan 2000 watchwinders uit voorraad leverbaar. Indien gewenst voorzien wij je graag van een passend advies of een antwoord op je vragen.

Bekijk nu het fraaie aanbod Benson watchwinders en overtuig jezelf!

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

Geplaatst op 7 november 2023 om 14:49 uur

Een watchwinder is een belangrijke accessoire wanneer je één of meerdere automatische horloges hebt. Met een watchwinder van goede kwaliteit kies je namelijk voor een optimale verzorging van jouw automatische horloge of horloges.

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

Een hoogwaardige watchwinder zorgt er in de eerste plaats voor dat je automatische horloge of horloges van de benodigde energie worden voorzien, zodat deze niet stil komen te staan. Dit gebeurt over het algemeen door gebruik te maken van rotatie. Deze beweging zorgt niet alleen voor de opwinding van jouw automatische horloges, maar direct ook voor een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk van ieder automatisch horloge. Daarnaast fungeert een passende watchwinder als veilige opbergplaats en in sommige gevallen zelfs als display voor jouw automatische horloge of bijvoorbeeld horlogeverzameling.

Doordat een goede watchwinder op zoveel verschillende gebieden belangrijk is, loont het zeker de moeite je te verdiepen in de verschillende watchwinders en merken. Er zijn wereldwijd verschillende gerenommeerde watchwinders te vinden die fantastische watchwinders bieden voor ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type automatische horloge. Een voorbeeld van een merk op dit gebied dat van Nederlandse bodem is, is het innovatieve merk Benson.

Benson weet bij menig liefhebber van automatische horloges op verschillende positieve wijzen de aandacht te trekken. Zo staat het merk erom bekend watchwinders te bieden met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met andere woorden, met een watchwinder van Benson kies je altijd voor veel waar voor je geld. De watchwinders van het merk worden gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen, waardoor de watchwinders van Benson een lange levensduur hebben. Daarnaast besteedt het merk ook veel aandacht aan het design van de watchwinders binnen de collectie. Je kunt bij Benson dan ook zeer zeker terecht voor watchwinders met een luxe uitstraling, die jouw automatische horloge of horloges extra mooi doet uitkomen.

Bovendien is de collectie van Benson divers wat betreft de capaciteit van de watchwinders. Niet alleen de liefhebber met één of enkele automatische horloges in het bezit, maar ook de fervent verzamelaar kan hierdoor terecht bij dit Nederlandse merk. Benson heeft tot slot een stukje innovatie en het gebruikerscomfort van de watchwinders zeer hoog in het vaandel staan. Dit heeft geresulteerd in een collectie watchwinders die fraaie extra’s bieden, zoals een ingebouwde LED verlichting. De combinatie van de hoogwaardige materialen, het unieke design, mooie extra’s en scherpe prijzen maken de watchwinders van Benson zeer interessant voor een breder publiek.

Benson heeft de collectie recentelijk uitgebreid met de aantrekkelijke Compact Aluminium watchwinders. Hiermee biedt het merk moderne en compact vormgegeven watchwinders die zeer handzaam en hiermee gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen zijn. Een mooi voorbeeld van één van de nieuwe watchwinders uit deze serie, is de Benson Compact Aluminium 1 Black. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en daarmee sterk en tegelijkertijd licht in gewicht. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. De kleur en het kubusvormige design zorgen voor een moderne uitstraling van deze watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge tegelijkertijd. De Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder is voorzien van een kwalitatieve motor van Japanse origine. Deze motor biedt verschillende belangrijke voordelen. Zo is deze krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Daarnaast is deze energiezuinig en ook niet geheel onbelangrijk, stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je deze watchwinder van Benson zonder problemen op je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Benson Compact Aluminium 1 Black is geheel instelbaar wat betreft het aantal omwentelingen per dag en de draairichting. Het instellen gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige LCD scherm. Daarnaast kan dit model tot wel 6-9 maanden functioneren op een set batterijen, waardoor je hier nauwelijks omkijken naar hebt. Daarbij komt dat het hierdoor ook mogelijk is om de watchwinder en daarmee je automatische horloge in een kluis te bewaren. Zo kun je met deze Benson Compact Aluminium 1 Black daarom probleemloos kiezen voor optimale veiligheid voor je horloge. De Benson Compact Aluminium 1 Black biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt voor de bescherming van jouw automatische horloge tegen overspanning. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, klik je jouw horloge zonder beschadiging gemakkelijk in de houder van de Benson Compact Aluminium 1 Black, of je nu een groter of kleiner horloge in bezit hebt. De Benson Compact Aluminium 1 Black wordt tot slot geleverd met een ruime garantietermijn van maar liefst 3 jaar. Hieruit spreekt het vertrouwen van Benson in zijn eigen producten des te meer.

Wanneer je de Benson Compact Aluminium 1 Black graag wilt bestellen, of meer van de watchwinders van Benson wilt weten of zien, kun je hiervoor terecht bij ons in de webshop. Indien gewenst helpen wij je bovendien graag verder met een antwoord op je vragen of een passend advies!

Met meer dan 2000 watchwinders op voorraad verzenden wij snel en veilig vanuit onze voorraad.

Watchwinder van de week: Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow

Geplaatst op 31 oktober 2023 om 15:04 uur

Je bent een horlogeverzamelaar en houdt van mooie horloges. Bijvoorbeeld van merken zoals IWC, Tag Heuer, Breitling, Rolex of Cartier. Dan wil je jouw horloges ook liever niet laten stilstaan toch? Je wilt ze in topconditie houden door ze in beweging te houden in een watchwinder. Vooral als je veel automatische horloges hebt is deze horlogeaccessoire een fantastische hulp en opbergplek.

Heb jij als fanatiek verzamelaar 8 of 9 automatische horloges in je bezit? En ben je op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare watchwinder? Dan loont het zeker de moeite even verder te lezen. Want een watchwinder voor 8 horloges koop je niet zomaar, je wilt je goed laten informeren over de mogelijkheden en beste keuzes. Wij laten je in dit artikel namelijk graag kennismaken met het merk Paul Design dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk.

Ieder merk heeft zo zijn eigen aspecten waar het extra sterk in is. Bij het merk Paul Design zijn dat er een aantal. Ten eerste staat het merk erom bekend een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Met een Paul Design watchwinder krijg je dan ook veel waar voor je geld. Daarnaast is het merk sterk in het bieden van een hoog gebruikerscomfort. Zo bieden veel watchwinders uit de collectie van Paul Design leuke extra’s zoals een handige extra opbergruimte of een ingebouwde LED verlichting. Een ander punt waarmee Paul Design zich weet te onderscheiden van verschillende andere merken is de diversiteit binnen de collectie. Zo biedt Paul Design meer basic en meer luxe modellen met een diverse capaciteit. Zo kan de liefhebber met één of enkele automatische horloges terecht binnen de collectie van Paul Design, maar biedt het merk ook verschillende mogelijkheden voor de echte verzamelaar.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow

De ambitie van het merk Paul Design is van het begin af aan geweest om hoogwaardige watchwinders te ontwikkelen tegen een scherpe prijs. Het merk biedt dan ook watchwinders met een uiterst luxe uitstraling en een hoog gebruikerscomfort, tegen een aantrekkelijke prijs. De watchwinders van het merk blijven onder meer betaalbaar door het gebruik van Japanse motoren van het merk Mabuchi. Dit merk staat erom bekend hoge kwaliteit te bieden. De motoren van het merk zijn dan ook zeer betrouwbaar en bovendien sterk genoeg om het zwaarste automatische horloge van energie te kunnen voorzien. Daar komt bij dat deze motoren geluidsarm en energiezuinig zijn, voor een optimaal gebruikerscomfort. We vertellen je in dit artikel graag meer over een specifieke watchwinder uit de collectie van Paul Design, namelijk de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow.

Deze Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder is ideaal voor de fanatieke verzamelaar, omdat deze ruimte biedt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijkertijd. Dit model van Paul Design is gemaakt van hout van uiterst goede kwaliteit en heeft een zeer luxe uitstraling. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur Black Shadow, wat het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra benadrukt. Deze watchwinder van Paul Design is afsluitbaar, doordat deze is voorzien van een fraai glazen deurtje. Op deze manier hou je verschillende schadelijke invloeden bij je horloges vandaan, maar kun je ze toch op ieder gewenst moment bekijken. De watchwinder is daarnaast voorzien van een geavanceerd vingerprint slot, wat betekent dat er niemand bij jouw horloges kan komen zonder jouw toestemming. Bovendien biedt de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw verzameling echt in het zonnetje kunt zetten. Ook wanneer het donker is, zijn deze watchwinder en jouw horloges dan een echte blikvanger in je interieur.

Ook de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder is voorzien van de genoemde Japanse motoren van het merk Mabuchi. Dit betekent dat je deze watchwinder zonder zorgen bijvoorbeeld op je slaapkamer of kantoor neer kunt zetten, zonder bang te hoeven zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Met het handige touchscreen, zorg je ervoor dat de instellingen van de watchwinder voor ieder horloge afzonderlijk perfect zijn afgesteld. Zo stel je voor ieder horloge apart gemakkelijk de draairichting en het aantal rotaties per dag in. De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze overwind protectie dient ervoor jouw automatische horloges te beschermen tegen overspanning. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Bij de watchwinder wordt bovendien een handige afstandsbediening meegeleverd, die het hoge gebruikerscomfort dat deze watchwinder te bieden heeft nog eens extra benadrukt.

De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow is bij ons In de webshop verkrijgbaar. Wij zijn trots officieel dealer van Paul Design en bieden jou dan ook de nieuwste collecties, scherpste prijzen en de beste service. Naast de genoemde luxe watchwinder van Paul Design, vind je in onze webshop nog vele andere fraaie modellen van dit merk. Wij bieden dan ook voor vrijwel iedere liefhebber of verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder van Paul Design. De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en de genoemde afstandsbediening.

Wanneer je vragen hebt over welke watchwinder het beste bij jou en je horloges past helpen wij je graag verder. Wij zullen je met onze uitgebreide ervaring op dit gebied zeker van dienst kunnen zijn. Bekijk nu de mogelijkheden met betrekking tot Paul Design watchwinders in onze webshop en kies voor jouw favoriete watchwinder zodat jouw automatische horloges nooit meer stilstaan.

De beste instap watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 24 oktober 2023 om 14:54 uur

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige watchwinder tegen een aantrekkelijke prijs? Dan vertellen we je graag iets meer over het Nederlandse watchwindermerk Benson. Benson is al meer dan 15 jaar actief op dit gebied en heeft derhalve een brede kennis en ervaring opgedaan. Het merk heeft altijd als ambitie gehad watchwinders te produceren die een combinatie bieden van een aantrekkelijk design, hoge functionaliteit, technische finesse en een sublieme afwerking. Dit zijn dan ook de kenmerken die opvallen wanneer we de collectie van Benson bekijken. Om de kwaliteit van de watchwinders zo hoog te kunnen houden, worden de watchwinders van Benson in eigen beheer vervaardigd. Op deze manier wordt het productieproces strikt in de gaten gehouden. Bovendien worden er uitgebreide controles uitgevoerd op een perfecte werking van de watchwinders, voor ze op de markt worden gebracht. De watchwinders van Benson kenmerken zich bovendien door een zeer hoog gebruikscomfort, aan alles is gedacht. Zo zijn er watchwinders binnen de collectie met een ingebouwde LED verlichting, een innovatief touchscreen en extra opbergruimte te vinden binnen de collectie van Benson.

In dit artikel hebben we speciaal een watchwinder geselecteerd uit de collectie van Benson, waar we je graag meer over willen vertellen. Het gaat hierbij om de Benson Compact 2.18 Black Leather. Deze watchwinder heeft de capaciteit om 2 automatische horloges tegelijkertijd te kunnen opwinden. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, wat hem passend maakt in vrijwel ieder interieur. De watchwinder is, zoals de naam al doet vermoeden, compact vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een mooi plaatsje te vinden is voor deze watchwinder. De buitenkant van de watchwinder is bekleed met kwaliteitsleder. Dit geeft de watchwinder een luxe en extra moderne uitstraling. Ook de binnenkant van de watchwinder is zwart en daarnaast voorzien van een zachte stof. Dit laatste zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges met een beschermd gevoel kunt opbergen in de watchwinder.

Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder

Met de Benson Compact 2.18 Black Leather zul je moeiteloos ieder merk of type automatisch horloge kunnen opwinden. De Japanse motoren waarvan de watchwinder is voorzien, zijn krachtig genoeg voor het opwinden van de zwaarste horloges. Doordat de rotoren bovendien afzonderlijk in te stellen zijn, biedt je ieder individueel horloge exact de opwinding die het nodig heeft. Zo stel je bijvoorbeeld het aantal rotaties per horloge per dag gemakkelijk in met behulp van het handige touchscreen. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt de Benson Compact 2.18 Black Leather ook nog een uiterst handige powerwinding functie. Deze functie maakt het mogelijk binnen korte tijd je horloges op te winden, waardoor je ook je horloge kunt gebruiken als je niet veel tijd hebt. Als kers op de taart biedt Benson met deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je desgewenst je horloges letterlijk in de spotlight, om er te allen tijde een goed zicht op te kunnen houden. Deze watchwinder functioneert met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt.

Je kunt de Benson Compact 2.18 Black Leather plaatsen waar je wilt. Zoals gezegd is deze compact en heeft daardoor niet veel ruimte nodig. Daarnaast doet de watchwinder zijn werk bovendien in stilte, waardoor het een goede mogelijkheid is om de watchwinder op kantoor of in de slaapkamer te plaatsen. Het energieverbruik van de watchwinder is laag, wat bijdraagt aan een stukje duurzaamheid. Natuurlijk is bovendien er gekozen voor het gebruik van enkel hoogwaardige materialen, zodat de watchwinder lang meegaat.

De Benson Compact 2.18 Black Leather is een uiterst geschikt model wanneer je in het bezit bent van 2 of 3 automatische horloges en waarde hecht aan een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met deze watchwinder biedt je jouw automatische horloges de beste opwinding, tegen een scherpe prijs. Bovendien kun je de watchwinder gebruiken als veilige opbergplaats voor jouw horloges en indien gewenst zelfs als display. Hieraan draagt de ingebouwde LED verlichting zeker bij. De Benson Compact 2.18 Black Leather is behalve in de kleur zwart, ook verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin en lichtbruin. Ook deze varianten zijn bekleed met hoogwaardig leder, voor een extra luxe uitstraling.

De Benson Compact 2.18 Black Leather is gemakkelijk en veilig bij ons te bestellen in de webshop. Deze watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. In onze webshop vind je bovendien de gehele collectie Benson watchwinders, die uitgebreide mogelijkheden biedt. Zowel voor de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges, als voor de echte verzamelaar biedt Benson geschikte watchwinders van uitstekende kwaliteit. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen bij ons in de webshop.

Wanneer gewenst voorzien we je bovendien graag van een passend advies! Wij staan daarnaast bekend om onze goede service en verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Wacht niet langer en bekijk nu ons mooie aanbod van watchwinders voor 2 horloges.