Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Benson Black Series watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 25 april 2023 om 19:36 uur

De ultieme horlogeaccessoire voor automatische horloges is de watchwinder. Dit apparaat zorgt ervoor dat jouw automatische horloges keurig op tijd blijven lopen. Handig en absoluut een aanrader voor je horloges.

Benson Black Series 2.16.W watchwinder

Een goede watchwinder is belangrijk wanneer je één of meerdere automatische horloges in je bezit hebt. Dit heeft meerdere redenen. Een automatisch horloge wordt alleen vanzelf opgewonden wanneer het gedragen wordt. Op dit moment wordt het horloge namelijk voorzien in de bewegingsbehoefte die het nodig heeft voor opwinding. Wanneer het horloge niet gedragen wordt, kun je hem opwinden door hem in een goede watchwinder te plaatsen. Deze verzorgt (meestal door middel van rotatie) de benodigde beweging, waardoor het horloge van energie wordt voorzien. Hiermee voorkom je dat je automatische horloge stil komt te staan wanneer je het niet draagt. Dit kan namelijk resulteren in onnauwkeurigheden in de tijdsweergave en maakt bovendien dat je horloge steeds opnieuw moet worden ingesteld. Door de beweging die jouw pols maakt, of bij het niet dragen de beweging die de watchwinder maakt, wordt bovendien de olie in het automatisch uurwerk van het horloge goed verdeeld. Daarnaast biedt een hoogwaardige watchwinder een veilige opbergplaats en soms zelfs een fraai display voor jouw automatische horloges.

Een mooi en bijzonder Nederlands merk dat hoogwaardige watchwinders biedt tegen een aantrekkelijke prijs, is het merk Benson. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders waarmee het al jaren een breed publiek weet aan te spreken. De Benson Black Series is de meest luxe lijn van dit merk.

Wij laten je in dit artikel graag kennismaken met twee verschillende watchwinders afkomstig uit deze serie van Benson. De eerste watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Benson Black Series 2.16.W. Dit model uit de Black Series is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk. Daarnaast beschik je met deze watchwinder echter ook nog over een extra opbergruimte voor nog drie horloges. Je kunt deze opbergruimte ook gebruiken voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De opbergruimte is afsluitbaar aan de bovenkant van de watchwinder, met behulp van het speciale soft-close deksel. Deze watchwinder is gemaakt van hout en het exterieur van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur wit. De watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. De binnenkant van dit design is voorzien van een speciaal soft velvet. Hiermee berg je je horloges goed beschermd op tegen beschadigingen. De watchwinder is aan de voorkant voorzien van een glazen deurtje. Je kunt zo de horloges die opgewonden worden altijd goed bekijken. Dit wordt nog eens benadrukt door de handige ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je je automatische horloges indien gewenst letterlijk in de spotlight, waardoor je deze watchwinder ook kunt inzetten als display om je horloges in te presenteren. De Benson Black Series 2.16.W is verder voorzien van flexibele horlogehouders. Hierdoor kun je vrijwel ieder formaat horloge eenvoudig in de houders klikken. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door twee Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze zorgen voor een betrouwbare en efficiënte wijze van opwinding voor ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien kun je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen, met behulp van het handige touchscreen. De watchwinder beschikt verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Tot slot biedt dit model een powerwinding functie en een USB aansluiting en wordt deze geleverd met een adapter.

Een tweede fraaie watchwinder uit de Benson Black Series, is de Benson Black Series 2.16.WA Limited Edition. Doordat deze watchwinder is uitgevoerd in een walnoten look en doordat dit een limited edition betreft, kies je met dit model voor een unieke watchwinder. Ook dit design is gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt met 12 verflagen en een beschermende laklaag. De binnenkant van de watchwinder is bekleed met het speciale soft velvet, ter bescherming van je horloges. Dit model biedt eveneens de ruimte voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk en heeft daarnaast een extra opbergruimte voor nog drie horloges. Met de hoogwaardige Japanse motoren waarmee deze watchwinder is uitgerust, weet je zeker dat jouw automatische horloges op veilige en energiezuinige wijze van energie worden voorzien. Ook bij dit model zijn beide rotoren afzonderlijk instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. De bediening van de watchwinder verloopt vlot en gemakkelijk door middel van het innovatieve touchscreen. Ook deze watchwinder beschikt verder over een ingebouwde LED verlichting, USB aansluiting en powerwinding functie. Tot slot biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

De Benson Black Series watchwinders worden geleverd met twee jaar garantie, adapter, gebruiksaanwijzing en certificaat. Je bestelt de gehele collectie watchwinders van Benson bij ons in de webshop. Hier vind je bovendien duidelijke foto’s en filmpjes van verschillende watchwinders en natuurlijk een duidelijk overzicht. Met de uitgebreide collectie watchwinders van Benson is er altijd een Benson watchwinder te vinden die bij jou en je automatische horloges past. Bekijk dan ook nu het verrassende aanbod en kies voor jouw favoriet!

Bernard Favre Planet Black and Brown leather watchwinder

Geplaatst op 18 april 2023 om 16:12 uur

Wanneer we het hebben over een merk dat watchwinders produceert met een unieke en exclusieve uitstraling en allure, dan hebben we het over het Zwitserse merk Bernard Favre. Oprichter en ontwerper van het merk, Bernard Favre zelf, werd geboren in het kanton Neuchatel in Zwitserland en groeide daar ook op. Al van jongs af aan had hij een fascinatie voor techniek en mechanische items. Na een studie op het Conservatorium en een carrière in de verkoop, vond hij zijn passie in het ontwikkelen en ontwerpen van watchwinders.

Bernard Favre Planet Black & Brown leather

De Planet watchwinders van Bernard Favre zijn wereldberoemd door hun prachtige uitstraling en uiterst luxe karakter. Bernard Favre ontwierp deze bijzondere watchwinders in 2009. Hij onthulde zijn meesterwerk aan het publiek in april 2011 en sindsdien zijn deze watchwinders niet meer weg te denken binnen de horlogerie. Voor de productie van de Planet watchwinders maakt Bernard Favre dankbaar gebruik van samenwerkingen met de meest bekwame lokale ambachtslieden. Dit resulteert in watchwinders met een fantastische Swiss made basis, een zeer stijlvol en uniek design en een perfecte afwerking. Natuurlijk bieden deze watchwinders bovendien een zeer goede functionaliteit, zodat je ieder type en/of merk automatisch horloge zeer doeltreffend en veilig van opwinding kunt voorzien.

Bernard Favre is steeds op zoek naar vernieuwing en frisse ideeën. Hij laat zich daarbij inspireren door het dagelijks leven en zoekt daarbij het contact met de natuur. De passie voor het vak is terug te zien in iedere afzonderlijk watchwinder uit de collectie. Ieder model biedt elegantie, hoogstaande techniek en een Swiss made hart. We laten je graag nader kennismaken met een specifieke watchwinder uit de collectie van Bernard Favre, namelijk de Bernard Favre Planet Black and Brown leather. Deze watchwinder is gemaakt van edelstaal PVD, een uiterst hoogwaardige materiaalsoort. De mat zwarte voet en ringen in combinatie met het welbekende Planet design is zowel voor de liefhebber van een stoere watchwinder als diegene met een voorkeur voor een klassiek model zeer interessant. Het horloge draait wanneer deze in de watchwinder wordt geplaatst rond zijn eigen as en wordt op deze wijze van de benodigde opwinding voorzien. Dit is niet alleen zeer efficiënt en functioneel, maar bovendien ook een fascinerend gezicht. Dit maakt deze watchwinder een absolute eyecatcher in ieder interieur. De glazen stolp die over de watchwinder heen kan worden geplaatst, doet hier nog een schepje bovenop. Het maakt het plaatje helemaal compleet.

De Bernard Favre Planet Black and Brown leather is uiteraard voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren zijn wereldwijd geliefd en dat is niet voor niets. Ten eerste zorgen ze er door hun betrouwbaarheid voor dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Daarnaast zijn ze energiezuinig. Bovendien doen ze hun werk in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Met een Zwitserse motor zorgt Bernard Favre er dan ook niet alleen voor dat je jouw horloge de beste opwinding kunt bieden, maar garandeert het ook een optimaal gebruikscomfort. Doordat de watchwinder daarnaast is uitgerust met een ingebouwde accu (100 dagen), kun je deze ook gemakkelijk meenemen op reis of naar kantoor. Bovendien is het plaatsen in een kluis een goede mogelijkheid, waardoor je je horloge en watchwinder zo veilig mogelijk kunt bewaren. Het opladen van de watchwinder gaat eenvoudig met behulp van de USB aansluiting. Hierdoor kun je de watchwinder opwinden met behulp van smartphone, PC of netstroom. De speciale LED indicator geeft de status van de watchwinder weer, waardoor je deze op ieder gewenst moment gemakkelijk kunt raadplegen. Het aantal toeren van de watchwinder is instelbaar. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk is dit model ook uitgerust met een overwind protectie, waarmee je jouw horloges kunt beschermen tegen overspanning.

Met de Bernard Favre Planet Black and Brown leather of één van de andere watchwinders van dit exclusieve merk, kies je voor een watchwinder die behoort tot de beste ter wereld. Het merk biedt zowel op het gebied van design als op het gebied van techniek het beste van het beste. Bovendien worden voor het vervaardigen van de watchwinders van Bernard Favre enkel de beste materialen geselecteerd. Met de driedimensionale bewegingen van de Planet watchwinder van Bernard Favre, voorzie je ieder automatisch horloge zonder problemen van de benodigde energie. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je je dan ook nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges en de mogelijke vervelende gevolgen hiervan. Wij hebben als officieel dealer van Bernard Favre vrijwel de gehele collectie op voorraad. Dit betekent dat wanneer je jouw favoriete Bernard Favre watchwinder bij ons bestelt, wij je snel van dienst kunnen zijn.

Wanneer je de Planet watchwinder graag aan het werk wilt zien, kun je hiervan een prachtig filmpje bekijken in onze webshop. De watchwinders van Bernard Favre worden na bestelling door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Waarvoor gebruik je een watchwinder?

Geplaatst op 11 april 2023 om 15:24 uur

De liefhebber van het automatische horloge is vast bekend met de populaire horlogeaccessoire die ze een watchwinder noemen. Zo niet, dan wordt het zeker tijd om hier meer over te weten te komen. Een watchwinder is namelijk een absoluut onmisbaar accessoire wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Een automatisch horloge functioneert namelijk op een andere wijze dan een quartz horloge of een mechanisch horloge. Waar een quartz horloge werkt op batterij, fungeert een mechanisch horloge door middel van handmatige opwinding. Een automatisch horloge echter, kan alleen functioneren door middel van de juiste beweging of handmatige opwinding via de kroon. Deze beweging wordt normaliter verzorgt door de beweging van jouw pols, zonder dat je daar zelf erg in hebt.

Bij een horloge met een automatisch uurwerk komt de hand van de vakman dan ook het meest duidelijk tot uiting, door de ingenieuze wijze waarop deze door middel van beweging kan functioneren. Veel liefhebbers van luxe horloges hebben hierdoor dan ook een voorkeur voor automatische horloges. Er zit echter ook een nadeel aan. Als je je horloge niet om de pols hebt, dan krijgt het ook niet de beweging die het nodig heeft. Op dat moment kun je de watchwinder inzetten. Wanneer je je horloge afdoet, plaats je hem in een hoogwaardige watchwinder. De watchwinder verzorgt dan de beweging die het horloge normaal gesproken door jouw eigen bewegingen krijgt. Hierdoor wordt het horloge toch opgewonden wanneer jij het niet draagt. Je voorkomt hiermee dat jouw automatische horloge stil komt te staan. Daarmee ben je ook eventuele onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave voor en voorkom je bovendien dat je je horloge steeds opnieuw zult moeten instellen. Beweging zorgt naast opwinding ook voor een optimale olieverdeling in het horloge. Door je automatische horloge in een watchwinder te plaatsen wanneer je het niet draagt, wordt deze olieverdeling direct ook geoptimaliseerd.

In de eerste plaats dient een watchwinder voor de bovengenoemde opwindfunctie. Daarnaast biedt een goede watchwinder echter direct ook een plek waar je je automatische horloge of je horlogeverzameling op veilige wijze kunt opbergen. Tenslotte wil je het beste voor jouw luxe horloges, om ervoor te zorgen dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Het is hiermee zeker ook belangrijk te kiezen voor kwaliteit wanneer je overgaat tot aanschaf van een watchwinder. Een hoogwaardige watchwinder zorgt tenslotte voor een opwinding die veilig is voor jouw automatische horloge(s) en biedt daarnaast een veilige opbergplaats. Met een watchwinder van kwaliteit kies je dan ook voor het behoud van jouw automatische horloge of horlogeverzameling. Voor de meeste liefhebbers en/of verzamelaar zal de uitstraling en het design van een watchwinder bovendien ook een belangrijke rol spelen. Er zijn dan ook veel verschillende watchwindermerken die watchwinders bieden met een luxe uitstraling en/of een uniek design. Hiermee kun je je horloges op gepaste wijze presenteren. Ook zijn er bijvoorbeeld verschillende watchwinders verkrijgbaar met een ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw horloges verlichten, zodat ze extra mooi uitkomen en goed zichtbaar zijn in de watchwinder. Met een watchwinder met een fraai design en bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting, bekleedt deze ook de functie van een display voor jouw horloge of horloges.

We benoemen graag een watchwinder geschikt voor het opwinden van een enkel horloge, die naast een perfecte wijze van opwinding ook een zeer fraaie display biedt voor jouw automatische horloge. We hebben het dan over een model watchwinder van het exclusieve merk Bernard Favre. Bernard Favre biedt watchwinders met een zeer uniek en elegant design, dat het hart van iedere liefhebber van automatische horloges zeker sneller zal doen kloppen. De Bernard Favre Planet Gold & White leather watchwinder is een zeer fraai voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Bernard Favre, die ervoor zal zorgen dat alle ogen op jouw horloge en watchwinder gericht zullen zijn. Deze Planet watchwinder van het merk is gemaakt van edelstaal. De voet van de watchwinder is bekleed met een hoge kwaliteit soort leder, in de kleur wit. Dit biedt een prachtig contrast met de goudkleurige ringen daarboven, waarin als stralend middelpunt het horloge geplaatst kan worden. Bij de watchwinder wordt een glazen stolp geleverd. Deze zorgt voor het puntje op de i, waarbij deze stolp het zeer luxe karakter van deze watchwinder benadrukt. Bovendien bied je je horloge de beste bescherming wanneer je de stolp over de watchwinder plaatst, omdat hierdoor vocht en stof geen kans krijgen. De watchwinder is voorzien van een high end Swiss made motor, die probleemloos ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie voorziet. Dit gebeurt bovendien in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Doordat deze watchwinder is uitgerust met een speciale ingebouwde accu voor 100 dagen, kun je dit model desgewenst ook in een kluis bewaren. Opladen gaat gemakkelijk met behulp van de USB aansluiting en is mogelijk middels netstroom, PC of smartphone. De watchwinder wordt geleverd in een fraai lederen etui, wat het luxe gevoel dat bij deze watchwinder past benadrukt.

De Bernard Favre Planet Gold & White leather watchwinder is een exclusief voorbeeld van een watchwinder die alles biedt wat je maar kunt wensen voor jouw automatische horloge. Natuurlijk zijn er nog vele andere mooie merken waaruit je kunt kiezen, in verschillende prijsklassen. In ieder geval is jouw liefhebberij niet compleet zonder een goede watchwinder!

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 4 april 2023 om 14:51 uur

Wanneer je als liefhebber van automatische horloges op zoek bent naar een watchwinder met ruimte voor het opwinden van meerdere automatische horloges, maar daarnaast ook nog andere horloges of sieraden hebt die je wilt kunnen opbergen, zit je bij het merk Paul Design goed. Paul Design is een watchwindermerk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om verschillende redenen. Ten eerste biedt Paul Design watchwinders van hoge kwaliteit aan, tegen een aantrekkelijke prijs. Met andere woorden, de prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders van Paul Design is erg goed te noemen. Ten tweede heeft het merk het gebruikscomfort hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat de watchwinders van Paul Design gemakkelijk te bedienen zijn en bovendien mooie extra’s bieden om het gebruik prettiger en makkelijker te maken. Zo biedt Paul Design onder meer watchwinders met een handig touchscreen, een ingebouwde LED verlichting en een extra opbergruimte. Ten derde zijn de watchwinders van Paul Design voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit, die zorgen voor een uiterst solide basis van iedere afzonderlijke Paul Design watchwinder.

Binnen de collectie van Paul Design, vinden we onder meer de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder. Onlangs heeft Paul Design diverse modellen vernieuwd waaronder dit specifieke model. Dit model is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk en biedt daarnaast nog een mooie extra. Er is namelijk een extra opbergruimte voorzien aan de bovenkant van de watchwinder, waar je nog eens 3 extra horloges (of andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen) kunt opbergen. Deze watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout. De kleur van de watchwinder is het zogenaamde ‘Black Shadow’, wat de watchwinder een luxe en geheel eigen uitstraling geeft. De binnenkant van de watchwinder is ingelegd met een zachte, zwarte stof. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges optimaal beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen wanneer je ze opbergt in de watchwinder. De watchwinder is bovendien ook voorzien van een glazen deurtje. Zo hou je schadelijke invloeden van buitenaf zoals vocht, stof en vuil letterlijk buiten de deur.

De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is voorzien van Japanse Mabuchi motoren, van excellente kwaliteit. Deze motoren zorgen ervoor dat de watchwinder ieder automatisch horloge probleemloos van energie voorziet, ongeacht het merk of type automatisch horloge. Doordat deze watchwinder bovendien zijn werk in stilte uitvoert door deze motoren, kun je de watchwinder plaatsen waar je wilt, ook op plekken waar stilte gewenst is. Dit model is verder voorzien van een moderne bediening. Met behulp hiervan kun je de instellingen van de watchwinder eenvoudig wijzigen. Iedere rotor kan apart worden ingesteld wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit zorgt ervoor dat je ieder automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Natuurlijk is de watchwinder voorzien van een overwind protectie, waarmee je je horloges bescherming biedt tegen overspanning. Daarnaast biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt. De ingebouwde LED verlichting is de absolute kers op de taart. Hiermee kun je op elk gewenst moment jouw horloges goed bekijken en komen ze bovendien extra mooi uit. Door de compacte vormgeving van deze watchwinder, heb je er niet veel ruimte voor nodig. Ondanks dat de watchwinder echter klein van stuk is, is het een echte eyecatcher in ieder interieur. Alle ogen zullen dan ook gericht zijn op jouw watchwinder en jouw horloges. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van de adapter.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder

Kortom, de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is een uitstekende watchwinder wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt en daarnaast ook nog andere horloges of sieraden wilt kunnen opbergen. Je kunt hiermee een watchwinder aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs, zonder hierbij te hoeven inleveren op de kwaliteit. Je kiest met dit model voor een watchwinder die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard is deze watchwinder ook zeer betrouwbaar, waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloges. Dit model biedt niet alleen een efficiënte wijze van opwinding voor je automatische horloges, maar daarnaast ook een veilige opbergruimte en presenteermogelijkheid voor jouw trots. Met de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow kies je dan ook voor het beste voor jouw automatische horloges en voor het behoud van de levensduur ervan.

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow wilt aanschaffen kun je dit het beste doen bij een officieel dealer van het merk. Je weet dan zeker dat je een originele Paul Design watchwinder ontvangt en kunt bovendien rekenen op de beste service. Wij zijn officieel dealer van Paul Design en bieden jou derhalve de nieuwste collecties, beste service en scherpste prijzen bij ons in de webshop. De watchwinders van Paul Design worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je bestelt jouw nieuwe Paul Design watchwinder bij ons dan ook altijd met een gerust hart!

Benson Swiss Series watchwinders voor 4 horloges

Geplaatst op 28 maart 2023 om 14:37 uur

In onze webshop zijn er vele mooie watchwinders te vinden. Hieronder zijn verschillende Zwitserse merken met fraaie modellen voorzien van de beste technologie. Er is echter ook een Nederlands kwaliteitsmerk op dit gebied, waarvan wij de gehele collectie in onze webshop aanbieden. We hebben het dan over het relatief jonge merk Benson.

Kenmerkend voor de collectie van Benson is een stukje diversiteit op het gebied van uitstraling van de watchwinders en tevens wat betreft de gebruikte motoren. Zo biedt het merk watchwinders gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen, zoals leder en diverse prachtige houtsoorten. Daarnaast is er binnen de collectie de keuze uit watchwinders met hoogstaande Japanse motoren of de welbekende Swiss made motoren. Of je nu een liefhebber bent met één of twee automatische horloges in het bezit, of een echte verzamelaar, Benson biedt de watchwinder voor jou! Je hebt binnen de collectie namelijk de keuze uit watchwinders met een capaciteit voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12 en zelfs 16 horloges. Naast de diversiteit die Benson biedt, staat het merk ook bekend om de zeer goede prijs-/kwaliteitsratio van de producten. Met een watchwinder van Benson kies je dan ook voor een watchwinder van topkwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Benson die alles biedt wat je je als liefhebber van automatische horloges maar kunt wensen, is de Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather. Deze watchwinder biedt opwindmogelijkheid voor vier automatische horloges tegelijk en is daarmee zeer geschikt voor de kleine verzamelaar. De watchwinder is aan de buitenkant bekleed met leder met een fraai patroon, in de kleur bruin. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een zachte stof ter behoud van jouw horloges. Doordat de watchwinder afgesloten kan worden met het fraaie glazen deurtje, berg je je horloges in deze watchwinder extra veilig op. Deze watchwinder van Benson is voorzien van Swiss made motoren, die bij iedere liefhebber wel bekend zullen zijn. Deze motoren zijn van topkwaliteit en bieden verschillende belangrijke eigenschappen. Niet alleen zijn ze uiterst betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en stil in gebruik. Met een basis als deze weet je zeker dat de opwinding van jouw automatische horloges goed geregeld is. De watchwinder is daarnaast voorzien van een speciaal veiligheidssysteem. Hiermee wordt de motor automatisch ontkoppeld wanneer er een horloge wordt geplaatst of verwijderd. De bediening van dit model van Benson is gemakkelijk en snel. Met een enkele druk op de knop stel je zo de draairichting en het aantal turns per day in per rotor afzonderlijk, met behulp van het handige LCD scherm. De ingebouwde LED verlichting biedt een mooie meerwaarde bij deze watchwinder. Hiermee zet je jouw horloges in de spotlight, waarmee alle ogen op jouw horloges gericht zullen zijn. De Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather biedt tot slot de alle draairichtingen en een overwind protectie. Dit model functioneert met behulp van een adapter.

Een tweede uiterst fraaie watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather. Deze Limited edition heeft een unieke uitstraling, doordat de buitenkant van dit model is bekleed met een levendige groene kleur leder. Ook dit design is geschikt voor het opwinden van vier automatische horloges tegelijk. Met het speciale protectieglas zorg je ervoor dat jouw horloges goed beschermd zijn tegen krasjes of onnodige slijtage. Benson maakt daarnaast gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waardoor je vrijwel ieder type of merk automatisch horloge moeiteloos in de houders kunt plaatsen. Ook dit design van Benson is voorzien van Swiss made motoren, die zorgen voor een perfecte opwinding van je horloges. Daarnaast beschik je met dit model wederom over het veiligheidssysteem wat betreft de ontkoppeling van de motor. Iedere rotor is apart instelbaar met behulp van het LCD scherm, waardoor je ieder horloge individueel de beste wijze van opwinding kunt bieden. Bij dit model van Benson is er ook weer gedacht aan een ingebouwde LED verlichting, waarmee je op ieder moment van de dag een goed zicht hebt op je horloges. De Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather biedt eveneens alle draairichtingen en een overwind protectie.

Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather watchwinder

De genoemde modellen van Benson met Zwitserse motor worden in zijn geheel in Nederland geassembleerd. Met deze watchwinders kies je voor uitmuntende kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Je hoeft je hiermee dan ook nooit meer zorgen te maken over stilstand van je automatische horloges. Wanneer je een watchwinder uit de Benson Swiss Series bij ons bestelt dan ontvang je deze thuis met 3 jaar garantie, een certificaat en duidelijke handleiding.

Wij helpen je daarnaast graag verder met eventuele vragen, of wanneer er een passend advies gewenst is. Bekijk nu de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!

Wat is de beste watchwinder voor een Rolex horloge?

Geplaatst op 22 maart 2023 om 07:59 uur

Voor het behoud en de verzorging van een luxe horloge als dat van het merk Rolex, is het belangrijk de juiste wijze van opwinding te kunnen bieden. Dit hoeft echter niet altijd te betekenen dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Er zijn verschillende mooie watchwinder merken binnen die modellen bieden met de meest moderne technologie tegen een scherpe prijs. Zelfs watchwinders met de alom befaamde Swiss made motoren zijn al verkrijgbaar tegen een interessante prijs. In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste watchwinders voor jouw Rolex horloge. We hebben hiervoor een drietal watchwinders geselecteerd van verschillende merken, die watchwinders bieden met Zwitserse motoren.

De eerste watchwinder die jouw Rolex horloge zonder problemen kan voorzien van de benodigde energie, is van het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt een uitgebreide collectie Swiss made watchwinders, die allen van topkwaliteit zijn. Er zijn in de collectie van Swiss Kubik ook instapmodellen te vinden, die een combinatie bieden van de Zwitserse techniek met een eenvoudig design, waardoor deze verkrijgbaar zijn tegen een scherpe prijs. Een voorbeeld van zo’n instapmodel is de Swiss Kubik Startbox Black. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in de kleur zwart. Hetzelfde model is bovendien verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, oranje en blauw. Het design is compact en kubusvormig, wat kenmerkend is voor de watchwinders van Swiss Kubik. Doordat de watchwinder zo handzaam is en bovendien functioneert op batterijen, is deze watchwinder gemakkelijk mee te nemen op reis of naar kantoor. Bovendien kun je de watchwinder en jouw Rolex horloge door deze eigenschappen in een kluis bewaren, voor een optimaal gevoel van veiligheid. Wanneer je wilt kun je deze watchwinder uitbreiden met een deurtje van plexiglas. Hiermee kun je de watchwinder gemakkelijk afsluitbaar maken en bied je jouw horloge bescherming tegen bijvoorbeeld vocht en stof. De Swiss Kubik Startbox biedt ieder merk of type automatisch horloge de beste wijze van opwinding, zo ook jouw Rolex horloge. Je hoeft dan ook nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw automatische horloge. Deze watchwinder kun je bij ons in de webshop bestellen. Je ontvangt hem dan thuis met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

De tweede watchwinder die we graag benoemen als een mooie optie voor de opwinding van jouw Rolex horloge, is van het merk Benson. De Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather is een luxe ogende watchwinder, die aan de buitenkant bekleed is met bruin kwaliteitsleder met patroon. De binnenkant van deze watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een flexibele horlogehouder. Deze zorgt ervoor dat vrijwel ieder formaat horloge probleemloos in de houder past. De watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas, die ervoor zorgt dat jouw horloge wordt beschermd tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door een stille en krachtige Swiss made motor. Het speciale veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. De watchwinder is verder instelbaar met het handige LCD scherm. Hiermee kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Met de ingebouwde LED verlichting heb je te allen tijde een mooi zicht op je horloge en kun je hem desgewenst in de spotlight zetten. De watchwinder biedt daarnaast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Je kunt de watchwinder tot slot zowel middels netstroom als met batterijen gebruiken. Dit model watchwinder van Benson vind je bij ons in de webshop en wordt geleverd met 3 jaar garantie, een handleiding en een certificaat.

De derde en laatste watchwinder die we graag nader onder de loep nemen, is van het vooruitstrevende merk Orbita. De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 biedt een perfecte opwinding voor jouw Rolex horloge en is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Deze watchwinder is gemaakt van kunststof en zwart van kleur. Daarnaast is dit model ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals bruin, groen en rood. Deze watchwinder is voorzien van een high-end Swiss made motor en biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Orbita is een merk dat ontwikkeling en innovatie erg belangrijk vindt. Zo hebben zij onder meer zelf het speciale Rotorwind Systeem ontwikkeld, dat de opwinding van automatische horloges verzorgt door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Daarnaast biedt het Programmable Systeem de meer geijkte wijze van opwinding, door middel van rotatie. Met een watchwinder van dit kaliber, is jouw Rolex horloge altijd klaar voor gebruik! De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 bestel je gemakkelijk en veilig bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie en handleiding.

Met de 3 bovengenoemde watchwinders hebben we een aantal mooie opties uitgelicht van watchwinders die perfect geschikt zijn voor jouw Rolex horloge en die bovendien betaalbaar zijn. Wij bieden daarnaast nog vele andere hoogstaande watchwinders in onze webshop die geschikt zijn voor ieder type en merk automatisch horloge. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en overtuig jezelf!

Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 watchwinder

Geplaatst op 14 maart 2023 om 15:06 uur

Ben jij die trotse eigenaar van 2 of 3 automatische horloges en op zoek naar een passende watchwinder? En ben je daarbij op zoek naar de combinatie van een eenvoudig vormgegeven watchwinder van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs? Lees dan vooral even verder!

Verschillende gerenommeerde merken bieden niet alleen zeer luxe ogende watchwinders, maar ook watchwinders voor diegene die wel het beste willen voor hun automatische horloges, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Een mooi voorbeeld van een merk dat watchwinders biedt voorzien van hoogstaande techniek, tegen een scherpe prijs, is het merk Orbita. Orbita is afkomstig uit de Verenigde Staten en is daar een absoluut begrip te noemen. Het merk heeft zowel kwaliteit als ontwikkeling en innovatie zeer hoog in het vaandel staan en heeft door de jaren heen dan ook verschillende patenten op haar naam mogen zetten. Zo biedt Orbita het door henzelf ontwikkelde ‘Rotorwind System’, dat automatische horloges voorziet van de benodigde energie door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Daarnaast biedt het merk overigens ook de meer geijkte wijze van opwinding, door middel van rotatie. Deze Orbita watchwinders worden aangeduid met het zogenaamde ‘Programmable System’.

De techniek achter een watchwinder is van groot belang voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding voor jouw automatische horloges. Daarbij staan de Zwitserse motoren als basis van de watchwinder wereldwijd zeer goed bekend. Dat heeft verschillende redenen. In de eerste plaats zijn deze motoren krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatische horloges. Ten tweede zijn deze motoren zeer betrouwbaar en duurzaam gebleken. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Je kunt watchwinders voorzien van deze motoren dan ook plaatsen waar je wilt, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Orbita maakt gebruik van deze high-end Swiss made motoren. Met een watchwinder van Orbita voorzien van Swiss made motoren, kies je dan ook absoluut voor het neusje van de zalm. Orbita biedt een uitgebreide collectie watchwinders met mogelijkheden voor watchwinders voor een enkel horloge, maar ook watchwinders die de ruimte bieden voor een gehele verzameling automatische horloges. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan de Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532. Dit is een model uit de collectie van Orbita met ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. Het design is eenvoudig, waardoor de prijs aantrekkelijk blijft. Dit doet echter niets af aan de onberispelijke kwaliteit van deze watchwinder. De Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur blauw. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals bruin, rood en groen. De compacte vormgeving van deze watchwinder zorgt ervoor dat deze weinig plaats inneemt. Bovendien is deze watchwinder werkzaam op batterijen (long-life batterij systeem). In combinatie met het compacte design maakt dat deze watchwinder uitermate geschikt voor het plaatsen in een kluis.

Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 watchwinder

Met in de basis Zwitserse motoren, voorziet de Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie. De rotoren van deze watchwinder zijn afzonderlijk instelbaar, voor een efficiënte en veilige wijze van opwinding voor ieder horloge. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind protectie niet, die ervoor zorgt dat jouw horloges beschermd zijn tegen overspanning. Kortom, een zeer compleet model watchwinder voorzien van de beste techniek ter wereld, tegen een schappelijke prijs. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en zijn je horloges altijd klaar voor gebruik. Bovendien zorgt de beweging waarin de watchwinder voorziet direct ook voor een optimale verdeling van de olie in het horloge. Dit komt de levensduur van jouw automatische horloges absoluut ten goede. Je hebt met dit model bovendien direct een veilige opbergplaats voor jouw horloges. Zo hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen van jouw horloges wanneer je ze niet om de pols hebt. Orbita maakt gebruik van speciale horlogekussentjes waarop de automatische horloges kunnen worden bevestigd. Deze kussentjes zijn flexibel en daardoor geschikt voor vrijwel ieder formaat automatisch horloge. Mocht je echter erg kleine dames- of herenhorloges in het bezit hebben, dan is het ook mogelijk speciale kleinere horlogekussentjes bij te bestellen. Deze zijn voorzien van het Orbita logo, wat een extra gevoel van luxe geeft.

Een watchwinder van kwaliteit koop je bij voorkeur bij een officieel dealer van het merk. Deze kan de authenticiteit van de watchwinder garanderen en biedt bovendien de scherpste prijzen, nieuwste collecties en beste service. Wij zijn officieel dealer van Orbita en bieden dan ook een uitgebreid assortiment Orbita watchwinders in onze webshop. Iedere Orbita watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je bestelt bij ons dan ook altijd met een goed gevoel!

Watchwinders voor 4 horloges

Geplaatst op 7 maart 2023 om 15:05 uur

Een watchwinder is voor de horlogeliefhebber met automatische horloges een absoluut onmisbaar accessoire. Een automatisch horloge wordt alleen automatisch opgewonden wanneer je het horloge draagt. De bewegingen die je zelf maakt zorgen dan voor de energievoorziening van het horloge.

Wanneer je meerdere automatische horloges hebt dan is dit zonder watchwinder problematisch. Dit zou tenslotte betekenen dat de horloges die niet gedragen worden stil komen te staan. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld onnauwkeurigheden in tijd-/datumweergave veroorzaken. Het betekent bovendien dat je de horloges opnieuw moet instellen. Natuurlijk wil je dit als echte liefhebber voorkomen. Daar is een goede watchwinder dan ook perfect voor. Horloges die niet gedragen worden, kunnen in de watchwinder worden geplaatst. Deze zorgt dan voor de benodigde beweging, waardoor de horloges worden opgewonden. Met een goede watchwinder heb je bovendien direct een veilige én stijlvolle opbergplaats voor je horloges. Watchwinders zijn verkrijgbaar met een diverse capaciteit, in diverse prijsklassen en natuurlijk ook met verschil in kwaliteit. Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van extra functionaliteiten, maar ook op het gebied van uitstraling.

In dit artikel vertellen we je graag meer over drie watchwinders van het merk Benson. Benson is een merk dat van Nederlandse bodem is en watchwinders produceert van uitermate hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Benson biedt binnen de collectie ook watchwinders met verschillende motoren (Japanse en Zwitserse komaf) met variatie in capaciteit en verschillende prijsklassen.

Een eerste watchwinder uit de uitgebreide collectie van Benson is de Benson Black Series 4.16.B. Deze watchwinder is afkomstig uit één van de meest luxe series van Benson. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart en gemaakt van hout. Hij is bovendien voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit maakt dat de watchwinder zeer lang mooi blijft. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet. Dit zorgt voor een optimale bescherming van jouw horloges tegen krasjes en eventuele andere beschadigingen. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas. Hiermee hou je ook vocht, stof en condens bij je horloges vandaan. Naast de opwindmogelijkheid voor 4 automatische horloges, biedt dit model ook nog eens extra opbergruimte voor nog 3 horloges. Zo hou je gemakkelijk al je horloges netjes bij elkaar. De opbergruimte is toegankelijk met behulp van het luxe soft close deksel aan de bovenkant van de watchwinder.

Benson Black Series 4.16.B watchwinder

De Benson Black Series 4.16.B is uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze staan bekend om hun verschillende positieve eigenschappen. Zo zijn deze motoren sterk, energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Met het innovatieve touchscreen kun je de instellingen per rotor individueel bepalen. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge instellen. Daarnaast kun je hiermee ook de ingebouwde LED verlichting in- en uitschakelen. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, heb je met deze watchwinder ook de beschikking over een powerwinding functie. Hiermee kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting en wordt deze geleverd compleet met adapter en certificaat.

Bovengenoemde watchwinder is eveneens verkrijgbaar in een andere variant, namelijk de Benson Black Series 4.16.RD Limited Edition. Deze watchwinder betreft een uniek exemplaar, omdat het om een Limited Edition gaat. Deze variant is uitgevoerd in een klassieke kleur rood. Uiteraard is ook dit model weer voorzien van de 12 verflagen en een beschermende laklaag. Op technisch gebied is deze watchwinder hetzelfde als de eerder genoemde Benson Black Series 4.16.B. Je kiest met deze watchwinder dus voor Japanse motoren, ingebouwde LED verlichting, een modern touchscreen en een handige powerwinding functie.

Een ander model watchwinder voor het opwinden van 4 automatische horloges uit de collectie van Benson is de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder. Deze watchwinder biedt eveneens extra opbergruimte, maar dan voor maar liefst 5 horloges. Deze ruimte kun je natuurlijk ook zeer goed benutten voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De watchwinder is zwart van kleur en heeft een modern karakter. Het is mogelijk de watchwinder af te sluiten met het glazen deurtje. Deze watchwinder is eveneens voorzien van Japanse motoren. Daarnaast biedt ook dit model een touchscreen display, waarmee de instellingen per rotor gemakkelijk kunnen worden gewijzigd. Naast de programma’s CW, CC en Alt en de overwind protectie, biedt dit model ook een powerwinding functie. Tot slot beschik je ook met deze complete watchwinder van Benson over een ingebouwde LED verlichting.

Wanneer je één van de eerder genoemde watchwinders bij ons in de webshop bestelt, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Wij verzenden de watchwinders wereldwijd met FEDEX, PostNL en DPD. Betalen kan gemakkelijk en veilig met creditcard, Paypal, Ideal of gewone bankoverschrijving. Kies dus nu voor het beste voor je horloges en bekijk onze uitgebreide collectie Benson watchwinders!

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue

Geplaatst op 28 februari 2023 om 14:37 uur

Een watchwinder is de accessoire wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges. Op het gebied van deze horlogeaccessoire is er veel keuze. Het verschil tussen een hoogwaardige watchwinder en een watchwinder van minder hoge kwaliteit, zit hem in meerdere aspecten. Allereerst is de passie voor het vak van de expert die de watchwinder met de hand vervaardigt van groot belang. Een watchwinder die met passie is gemaakt valt op door een ongekend oog voor detail, een perfecte afwerking en het gebruik van materialen van kwaliteit. Natuurlijk is juist ook een hoogwaardige basis van een goede watchwinder erg belangrijk. De techniek in de watchwinder en de motor binnenin, is mede bepalend voor de kwaliteit van de opwinding, een stukje duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo zijn er watchwinder motoren van zowel Zwitserse als Japanse makelij die erom bekend staan zeer betrouwbaar en energiezuinig te zijn. Daarnaast bieden deze motoren een efficiënte wijze van opwinding in stilte. Dit maakt dat de watchwinders die voorzien zijn van deze hoogwaardige motoren op bijvoorbeeld een kantoor of slaapkamer kunnen worden geplaatst, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden.

Een goede watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Hierbij is bijvoorbeeld het aantal toeren per dag instelbaar, waardoor ieder automatisch horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Natuurlijk is het ook van belang dat je kiest voor een watchwinder waarin je je horloge met een gerust gevoel kunt opbergen. Een hoogwaardige watchwinder biedt dan ook een degelijke en betrouwbare opbergplek voor je horloge.

Wanneer het gaat om watchwinders van kwaliteit, is er voor iedere bezitter van één of meerdere automatische horloges een passende watchwinder verkrijgbaar. Of je nu de liefhebber bent met één automatisch horloge, of een rasechte verzamelaar met een uitgebreide collectie, er zijn prachtige watchwinders beschikbaar van diverse merken. Een bijzonder en bekend watchwindermerk met een uitgebreide en exclusieve collectie Swiss made watchwinders, is het Zwitserse watchwindermerk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt watchwinders van exceptionele watchwinders van topkwaliteit. Kenmerkend voor de watchwinders van Swiss Kubik zijn de kubusvormige designs en de handzame formaten van de watchwinders. De collectie van Swiss Kubik herbergt watchwinders voor 1, 2, 3, 4, 6, 8 en zelfs 12 automatische horloges. Daarnaast biedt het merk diversiteit op het gebied van materiaalgebruik. Binnen de collectie van Swiss Kubik vind je namelijk watchwinders gemaakt van bijvoorbeeld hout, leder en aluminium. In dit artikel vertellen we je graag meer over één specifieke watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik, namelijk de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue.

De Swiss Kubik Aluminium Navy Blue is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge tegelijkertijd. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur donkerblauw. Naast deze kleur is ditzelfde model verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, waaronder zilver, groen en rood. Het compacte design in combinatie met het lichte materiaal waarvan de watchwinder is gemaakt, maken dit model zeer handzaam en gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Doordat de watchwinder bovendien kan functioneren op een set AA batterijen (tot wel 3 jaar), is het ook een goede mogelijkheid om deze watchwinder in een kluis te bewaren. Hiermee kies je voor de meest optimale veilige opbergplek voor jouw automatische horloge. De Swiss Kubik Aluminium Navy Blue is voorzien van een Swiss made motor van topkwaliteit. Deze is krachtig genoeg om het zwaarste horloge van energie te kunnen voorzien. Daarnaast is de watchwinder ook in te stellen wat betreft het aantal omwentelingen per dag. Dit kun je gemakkelijk doen met behulp van de handige bluetooth functie. Wanneer je de watchwinder wilt kunnen afsluiten tegen bescherming van schadelijke invloeden van buitenaf, is dit ook mogelijk. Swiss Kubik biedt namelijk de mogelijkheid tegen een meerprijs een plexiglas deurtje bij te bestellen. Deze is gemakkelijk op de watchwinder te bevestigen en zorgt ervoor dat jouw automatische horloge optimaal beschermd is. Tot slot is deze watchwinder natuurlijk ook voorzien van een overwind protectie, welke ervoor zorgt dat jouw automatische horloge beschermd wordt tegen overspanning.

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue

Een watchwinder van het kaliber als dat van de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue koop je bij voorkeur natuurlijk bij een officieel dealer. Zo ben je er zeker van dat je een originele Swiss Kubik watchwinder ontvangt en dat je kunt vertrouwen op de beste service. Wij zijn trots officieel dealer van Swiss Kubik en bieden in onze webshop een zeer uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders. Indien je een advies wenst of wanneer je vragen hebt kun je hiervoor altijd contact met ons opnemen. Alle watchwinders van Swiss Kubik worden door ons wereldwijd verzonden en geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je voorlopig geen omkijken meer hebt naar de energievoorziening van jouw automatische horloge! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Swiss Kubik watchwinders bij ons in de collectie en kies jouw favoriet!

Heisse en Sohne Watch Guard 70019-129.37

Geplaatst op 23 februari 2023 om 16:27 uur

Wil jij het beste voor jouw automatische horloges en ervoor zorgen dat ze niet stil komen te staan? Dan ben je vast op zoek naar een goede watchwinder. Wij laten je in dit kader graag nader kennismaken met een Duits merk dat een fraaie collectie van bijzondere horlogeaccessoires heeft. Het merk Heisse & Söhne biedt een uitgebreide collectie watchwinders gemaakt van hoogwaardige materialen. We zien hier onder meer het gebruik van prachtige houten kasten, maar ook watchwinders gemaakt van bijvoorbeeld carbon, kunststof en leder. De uitstraling van de modellen van Heisse & Söhne is uitermate chique. Natuurlijk zorgen deze hoogwaardige horlogeaccessoires in de eerste instantie voor een efficiënte en veilige wijze van opwinding voor automatische horloges. Daarnaast wordt ook voorzien in een ideale verdeling van de olie in de automatische horloges die erin worden geplaatst. Bovendien is iedere Heisse & Söhne watchwinder daarnaast ook een perfecte opbergplaats en een mooie manier om jouw automatische horloge of horloges tentoon te stellen.

Binnen de collectie van Heisse & Söhne, is de Heisse & Söhne Watch Guard de serie met de nieuwste watchwinders van het merk. Een mooi voorbeeld van een exclusief model uit deze serie, is de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37. Deze horlogeaccessoire biedt de capaciteit voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijkertijd. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart, zowel wat betreft de binnen- als de buitenkant. Aan de binnenkant is dit model ingelegd met een speciale zachte stof ter bescherming van jouw automatische horloges. Heisse & Söhne maakt gebruik van hoogwaardige Japanse motoren voor hun watchwinders, zo ook voor de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37. Deze motoren zijn in de eerste plaats betrouwbaar en duurzaam, wat natuurlijk eerste vereisten zijn voor goede kwaliteit motoren. Daarnaast zijn ze echter ook energiezuinig. Bovendien doen zij hun werk in stilte, waardoor je de modellen van Heisse & Söhne zonder zorgen op plaatsen kunt neerzetten waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de werkkamer of de slaapkamer. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Het is dan ook mogelijk voor ieder horloge apart de instellingen te wijzigen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit zorgt ervoor dat ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. De instellingen kunnen worden gewijzigd met behulp van het innovatieve LCD scherm. Hiermee garandeert Heisse & Söhne een hoog gebruikerscomfort.

De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functie zorgt ervoor dat je horloges bescherming genieten wat betreft overspanning. Daarnaast is deze watchwinder ook uitgerust met een speciale sleep mode. Met deze sleep mode kun je ervoor kiezen je automatische horloges wat rust te bieden, door ze net onder het ideale niveau van opwinding te houden. Deze horlogeaccessoire biedt tot slot een ingebouwde LED verlichting, waardoor je altijd een goed zicht hebt op de ronddraaiende horloges. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter. Voor de fervent verzamelaar is de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 alles bij elkaar een uitstekende keuze te noemen. Alle horloges zijn altijd klaar voor gebruik met deze watchwinder. Je dan ook niet bang te zijn voor stilstand van je horloges of voor onnauwkeurigheden in de tijdsweergave. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen wanneer je je horloges niet om de pols hebt. Het is daarnaast natuurlijk leuk dat je je horlogecollectie in een luxe horlogeaccessoire als deze kunt presenteren. De ingebouwde LED verlichting en allure van de watchwinder dragen hier zeker aan bij. Dit model biedt bovendien een mooie combinatie van een stukje Duitse degelijkheid en Japanse technische finesse. Heisse & Söhne laat daarbij niets aan het toeval over. Voor een watchwinder wordt verstuurd, wordt deze nogmaals tot in de perfectie gecontroleerd aan de hand van een checklist. Enkel het beste van het beste mag het bedrijf van Heisse & Söhne verlaten.

Wanneer je graag een watchwinder van het kaliber als dat van Heisse & Söhne wenst aan te schaffen, dan loont het zeker de moeite eens een kijkje te nemen in onze webshop. Wij hebben een aantal prachtige Heisse & Söhne modellen geselecteerd die bij ons in de webshop te bestellen zijn. Hier valt ook de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 onder. Wanneer je ervoor kiest om deze watchwinder bij ons te bestellen, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Naast de horlogeaccessoires van Heisse & Söhne kun je ook bij ons terecht voor watchwinders van verschillende andere gerenommeerde merken. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van luxe horloges en watchwinders en zullen je daarbij dan ook zeker van dienst kunnen zijn.