Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

RDI watchwinder collectie 2022

Geplaatst op 13 januari 2022 om 16:41 uur

Als je op zoek bent naar een goede watchwinder voor jouw Rolex, Breitling, IWC, Oris of Longines horloge dan kies je voor kwaliteit. Je wilt immers dat jouw automatische horloges veilig en goed worden opgewonden zodat je ze op elk moment kan dragen wanneer jij dat wilt, zonder dat je de tijd en datum opnieuw moet instellen. Deze horlogeaccessoire is dan ook onmisbaar wanneer je één of meerdere automatische horloges hebt.

Zwitserland herbergt vele mooie watchwinder merken, dat is geen geheim. Ieder merk onderscheidt zich daarin wat betreft vormgeving en uitstraling maar bijvoorbeeld ook wat betreft capaciteit en eventuele extra functionaliteiten. Over de kwaliteit valt echter bij geen enkel Swiss made watchwinder merk te twisten, die is hoe dan ook ongeëvenaard. Bepaalde Zwitserse merken zetten een duidelijke eigen handtekening bij het ontwerpen van hun designs.

Een interessant Zwitsers merk is RDI watchwinders. RDI biedt een collectie zeer mooie collectie waarbij de modellen voorzien zijn van een Zwitserse motor en de welbekende Zwitserse techniek. RDI werkt voor wat betreft het design van de watchwinders onder andere samen met verschillende kunstenaars en weet hiermee de kunst te verenigen met de laatste technologieën. Voor de ontwerpen laten de ontwerpers van RDI zich onder meer inspireren door de schoonheid van de natuur. Hoewel de ontwerpen uit de collectie zeer kenmerkend en herkenbaar zijn als die van RDI, heeft elk design tegelijkertijd een absolute eigen identiteit. RDI weet hiermee dan ook de liefhebber te bedienen met een meer uitgesproken smaak en voorkeur voor kleur, maar ook diegene die liever een wat rustiger ogend model kiest.   

De collectie van RDI bestaat uit verschillende series handgemaakte watchwinders. De RDI horizon serie bijvoorbeeld, bestaat uit wat meer rustig vormgegeven modellen. Binnen deze serie vinden we onder andere de RDI Horizon black leather en Horizon black leather red exemplaren. Deze watchwinders zijn vervaardigd uit onder meer zwart leder, waarbij de Horizon black leather red voorzien is van rode accenten. Deze horlogeaccessoires kunnen worden afgesloten met een glazen deurtje als bescherming van invloeden van buitenaf. De twee eerder genoemde modellen zijn uitgerust met een overwind protectie en functioneren zowel met een adapter als op batterijen.

Een tweede mooie serie binnen de collectie van dit Zwitserse merk is de RDI Prestige serie. In deze serie vinden we modellen vervaardigd uit edelstaal, waarbij de kleur zwart een belangrijke rol speelt. De vormgeving van de watchwinders is uniek en kenmerkend voor RDI. De uitstraling van deze horlogeaccessoires is origineel, stijlvol en elegant te noemen. Deze Prestige watchwinders van RDI voorzien in alle benodigde opwindprogramma’s en functioneren net als de Horizon modellen zowel op adapter als op batterijen. Ook deze watchwinders bieden uiteraard een overwind protectie.

In de RDI Safe-Lift serie, vinden we de RDI Safe-Lift for 4 watches. Deze watchwinder is een lust voor het oog en zal voor elke liefhebber van automatische horloges een bepaalde aantrekkingskracht hebben. Deze watchwinder is een waar masterpiece en is dan ook een eerbetoon aan de traditie van vakwerk. Prachtig zijn de massief gouden tandwielen die dit model sieren, deze symboliseren de binnenkant van het uurwerk. Dit is een voorbeeld van een prachtige watchwinder, speciaal geschikt voor de verzamelaar die een model ziet als een toevoeging op zijn verzameling en interieur. Dit model heeft een zeer luxe uitstraling en is het toppunt van goede smaak. Dit Prestige model is uiteraard uitgerust met een Zwitserse motor en biedt alle benodigde opwindprogramma’s. Ook een overwind protectie ontbreekt niet.

In de RDI Signature serie vinden we watchwinders met een levendig kleurgebruik en kunstzinnige patronen. Dit zijn echte watchwinders voor de liefhebbers van kleur en een uitgesproken smaak. Door de zwarte accenten komen de kleuren bovendien extra goed tot zijn recht. De Signature Traces en Signature Vegetal zijn modellen die geschikt zijn voor het opwinden van een enkel horloge. Beide modellen zijn afsluitbaar met een deurtje voor een optimale bescherming. Ze zijn te gebruiken met zowel adapter als met een batterij. Daar komt bij dat het design van beide watchwinders compact is, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen zijn en indien gewenst ook in een kluis geplaatst kunnen worden. Verder bieden deze modellen verschillende opwindprogramma’s en een overwind protectie. Doordat deze watchwinders van RDI behoren tot de limited editions van RDI, weet je bovendien dat je iets hebt dat niet veel andere mensen in huis hebben. Dat maakt de unieke designs nog eens extra bijzonder.

RDI weet met deze designs een heel diverse collectie aan te bieden, waarmee je als liefhebber of verzamelaar een unieke toevoeging hebt voor je horloge(s) en bovendien een absolute eyecatcher in je interieur. Voor alle RDI watchwinders geldt dat ze zijn voorzien van een Zwitserse motor. Deze vormt een solide hart als basis en zorgt er bovendien voor dat de modellen zeer stil zijn in gebruik. Je kunt je RDI watchwinder dus ook zonder zorgen op je slaapkamer of op je werkplek plaatsen, zonder dat je last hebt van vervelende geluiden tijdens het opwindproces.

De watchwinders van RDI bieden topkwaliteit tegen een over het algemeen aantrekkelijke prijs. Elke Swiss made watchwinder van RDI wordt met de uiterste zorg met de hand vervaardigd en daarna nog eens uitgebreid gecontroleerd. De uiteindelijke klant krijgt dus een perfect werkende horlogeaccessoire in handen.

Wij zijn officieel dealer van RDI watchwinders. Wij bieden je een ruime collectie, scherpe prijzen, snelle levering en duidelijke service.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 7 januari 2022 om 16:31 uur

Wil jij graag stilstand van jouw automatische horloges voorkomen en bovendien een opbergplaats hebben voor jouw horloges die niet alleen veilig maar ook stijlvol is? Dan ben je bij het merk Paul Design aan het juiste adres. Paul Design is een watchwinder merk dat afkomstig is uit het Verenigd Kingdom met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Paul Design is een traditioneel merk te noemen met designs in de collectie die zowel in een modern interieur als in een klassiek interieur zeer passend zijn. Kenmerkend voor Paul Design is dat je bij dit merk veel waar voor je geld krijgt. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook wat betreft functionaliteit en gevoel voor stijl heeft dit merk veel te bieden. Bovendien zijn de watchwinders van Paul Design aantrekkelijk geprijsd, zodat dit ook een interessant merk is voor mensen met een minder groot budget.

Binnen de collectie van Paul Design vinden we watchwinders voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar ook voor de verzamelaar met maar liefst 16 automatische horloges in bezit. Daar zitten ook nog verschillende modellen tussenin wat betreft capaciteit. Iedere watchwinder van Paul Design is uitgerust met Japanse motoren. Deze motoren hebben verschillende belangrijke eigenschappen en voordelen. Zo zijn deze watchwinders niet alleen krachtig en sterk, maar daarnaast ook energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Doordat Paul Design daarnaast gebruik maakt van instelbare horlogehouders, past vrijwel elk formaat horloge feilloos in deze houders. Op het gebied van techniek is Paul Design absoluut vooruitstrevend. Met een Paul Design watchwinder kies je dan ook voor een onmisbaar accessoire dat van alle gemakken voorzien is en waarmee je jouw automatische horloges van de beste wijze van opwinding voorziet. Wat opvalt bij de watchwinders van Paul Design, is onder andere het oog voor detail en de zeer fraaie afwerking.

Een model uit de collectie van Paul Design dat een echte aanrader is voor de kleinere verzamelaar, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot. Dit model is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit hout en uitgevoerd in de kleur Black Apricot. Deze watchwinder is ook verkrijgbaar in de kleur Black Shadow. Deze horlogeaccessoire is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges en biedt bovendien ook nog ruimte voor het opbergen van 6 extra horloges. Natuurlijk kun je de extra opbergruimte ook benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De watchwinder is afsluitbaar met het glazen deur voor een extra veilig gevoel. Met dit model bewaar je dus gemakkelijk al jouw horloges/sieraden overzichtelijk, netjes en vooral veilig bij elkaar.

Deze klassieke stijlvolle watchwinder is eveneens voorzien van Japanse Mabuchi motoren, wat voor een zeer solide basis zorgt. De watchwinder is instelbaar met het moderne hightech touchscreen. Zo stel je bijvoorbeeld eenvoudig het aantal omwentelingen per dag en de draairichting in. Het is uiteraard mogelijk dit te doen per rotor individueel, zodat van ieder horloge apart aan de specifieke behoefte kan worden voldaan. Bijzonder mooi is bovendien de ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je je horloge op elk gewenst moment van de dag goed bekijken, ook tijdens het opwindproces. Je beschikt verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels een adapter (netstroom).

Met de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot kies je kort gezegd voor een watchwinder die eigenlijk alles biedt wat de liefhebber van automatische horloges maar kan wensen. Kwaliteit, stijl, functionaliteit en extra opbergruimte, het is er allemaal. En laten we natuurlijk de scherpe prijs niet vergeten. Er zijn dan ook niet voor niets weinig merken op te noemen die kunnen concurreren met de combinatie van deze kwaliteit en tegelijkertijd een stukje betaalbaarheid. Met de allernieuwste techniek zorgt de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot ervoor dat jouw automatische horloges doelgericht en efficiënt worden opgewonden. Daarmee wordt het horloge van de benodigde energie voorzien, maar tegelijkertijd wordt hiermee ook het oliepeil op het juiste niveau gehouden. Zo verleng je de levensduur van jouw horloge en je voorkomt stilstand van je horloges met eventuele onnauwkeurigheden in tijd-/datumweergave tot gevolg. De liefhebber van een mooi en kwalitatief automatisch horloge zal zeker het beste willen voor zijn horloges. Met Paul Design zit je wat dat betreft goed en weet je zeker dat jouw horloges altijd klaar zijn voor gebruik.

Wij bieden in onze webshop een brede collectie Paul Design watchwinders, waaronder de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Apricot. Hier vind je meerdere modellen met extra opbergruimte, maar bijvoorbeeld ook watchwinders met een grote capaciteit wat betreft opwinding. Wij leveren als officieel dealer van Paul Design ieder model van dit bijzondere merk met 2 jaar garantie. Ook kun je bij ons rekenen op de nieuwste collecties en scherpste prijzen. Bestellen in onze webshop gaat gemakkelijk en snel en wij staan je graag met raad en daad bij indien nodig.

De beste watchwinder voor automatische horloges

Geplaatst op 2 januari 2022 om 08:32 uur

Een goede watchwinder is een absoluut onmisbare accessoire voor een verzameling automatische horloges. Maar ook voor de liefhebber met één automatisch horloge is een watchwinder een “must have”. We kunnen wel stellen dat de watchwinder de nummer 1 accessoire voor alle automatische horloges kan worden genoemd. Een automatisch horloge heeft als belangrijke eigenschap dat deze van de benodigde energie wordt voorzien door de natuurlijke beweging van de pols. In een horloge met een automatisch uurwerk komt het oude ambacht van de horlogemaker het beste tot zijn recht, waardoor dit soort uurwerk de voorkeur geniet van vele liefhebbers en verzamelaars. Wanneer een automatisch horloge echter niet gedragen wordt, wordt er niet in de benodigde energiebehoefte van het horloge voorzien. Hierdoor komt het horloge stil te staan, met allerlei vervelende gevolgen van dien. De tijd, datum en andere functies staan niet meer goed ingesteld en de olie binnenin het uurwerk wordt niet meer mooi verdeeld. Dit bewijst te meer dat het gebruik van een watchwinder absoluut aan te bevelen is.

Een watchwinder voorziet in de bewegingsbehoefte van automatische horloges zodat deze ook kunnen worden opgewonden wanneer ze niet worden gedragen om de pols. Daarnaast zorgt een goede watchwinder voor een goede en veilige opbergplaats van jouw waardevolle horloges. Diverse modellen bieden daarnaast de mogelijkheid om de horloges op een aantrekkelijke wijze te presenteren, zodat deze ook fungeren als display voor een verzameling automatische horloges. Watchwinders zijn dan ook verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo kan zowel de liefhebber met één automatisch horloge als de echte verzamelaar kiezen uit een breed aanbod passende modellen. Ook op het gebied van kwaliteit, uitstraling, prijs en extra’s zijn er veel mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een watchwinder. Daarnaast zien we een diverse type motoren en een verschillend materiaalgebruik door verschillende merken. Het ene merk gebruikt Japanse motoren, het andere Duitse of Zwitserse. Daarnaast maakt het ene merk haar modellen van hout, en het andere van aluminium of kunststof.

In dit artikel zullen we een drietal geheel verschillende watchwinders bespreken, afkomstig van 3 kwaliteitsmerken op dit gebied.

We beginnen met een merk van Nederlandse bodem, het betrekkelijk jonge merk Benson. Benson weet steeds weer watchwinders in de markt te zetten die wat betreft kwaliteit en uitstraling het beste bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Een model afkomstig uit de collectie van Benson is de Benson Swiss Series Single 1.20 Blue Leather watchwinder. Deze horlogeaccessoire heeft een luxe uitstraling door het gebruik van origineel leder in een aansprekende kleur blauw. Verder is er wat betreft materiaal gekozen voor onder meer mineraalglas. Dit model is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge en is compact vormgegeven. Dit heeft als voordeel dat de watchwinder makkelijk te plaatsen en verplaatsen is. De Benson Swiss Series Single 1.20 Blue Leather functioneert zowel op netstroom als op batterijen. Hierdoor is het ook mogelijk dit exemplaar mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Het hart van deze watchwinder wordt gevormd door een Zwitserse motor, die behoort tot het neusje van de zalm op dit gebied. Niet alleen staan deze motoren erom bekend zeer energiezuinig en duurzaam te zijn, ze zijn ook vrijwel stil in gebruik. Dit verhoogt het gebruikscomfort aanzienlijk. Daarnaast zijn deze Zwitserse motoren uitstekend geschikt om zwaardere horloges op te winden. De motor moet immers krachtig genoeg zijn om zwaardere horloges vloeiend rond te laten draaien.

De Benson Swiss Series Single 1.20 Blue Leather watchwinder is verder uitgerust met een modern LCD scherm, waarmee de watchwinder zeer eenvoudig te bedienen is. Dit model is geschikt voor ieder automatisch horloge, bijvoorbeeld van Omega, Seiko, Longines. U-Boat, Panerai en Rolex. Het is namelijk mogelijk de watchwinder in te stellen wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag via één druk op de knop. Bovendien maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders, zodat vrijwel ieder horloge gemakkelijk in de houder te plaatsen is. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je altijd een goed zicht op je horloge hebt. Leuk om te vermelden is ook dat het hier gaat om een limited edition waardoor je met deze watchwinder echt een bijzonder stuk in handen hebt.

Een tweede model dat we graag willen benoemen is de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder. Dit is een geheel ander soort exemplaar dan de eerder genoemde watchwinder, doordat dit model speciaal geschikt is voor de echte horlogeverzamelaar. Deze horlogeaccessoire biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 16 automatische horloges. De bijzonder mooie houten kast zorgt ervoor dat dit model een echte eyecatcher zal zijn in welk interieur dan ook. Mede door de fraaie voet heeft het geheel een zeer luxe uitstraling. De watchwinder is afsluitbaar met een deur van mineraalglas zodat stof, vocht en vuil geen kans krijgen. De deur is bovendien voorzien van een zeer modern fingerprint slot. Hiermee ben je ervan verzekerd dat jij de enige bent die bij je  horloges kunt komen.

Met deze bijzondere watchwinder van het Duitse merk Heisse & Söhne kies je niet alleen voor een goede energievoorziening voor je verzameling, maar ook direct voor een veilige opbergplaats en display voor jouw geliefde horloges. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder is voorzien van Japanse motoren van zeer hoge kwaliteit. Verder biedt de watchwinder een overwind protectie en een sleep mode. Met behulp van deze laatste functionaliteit kun je je horloges wat rust gunnen door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Met behulp van de LCD display stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Dit kun je doen per rotor individueel, zodat ieder horloge afzonderlijk precies de juiste wijze van opwinding krijgt. Met de ingebouwde LED verlichting zet je jouw verzameling letterlijk in de spotlight, zodat ze ieders blik zullen weten te vangen. Kortom, een zeer goede keuze voor de echte verzamelaar die een watchwinder van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling zoekt.

Een laatste watchwinder die we uitlichten in dit artikel is afkomstig van het merk Paul Design. Het gaat dan specifiek om de Paul Design Petite 8 Leather Black. Deze horlogeaccessoire biedt de mogelijkheid tot het opwinden en opbergen van 8 automatische horloges. De Paul Design Petite 8 Leather Black watchwinder is vervaardigd uit onder meer leder van hoge kwaliteit. Voor deze watchwinder is eveneens gekozen voor het gebruik van hoogwaardige motoren van Japanse komaf. Dit exemplaar kan gemakkelijk worden bediend met het moderne touchscreen. Hiermee stel je onder meer eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. De watchwinder voorziet verder in een overwind protectie en een ingebouwde LED verlichting. Paul Design weet met dit model een watchwinder te bieden van hoogwaardige kwaliteit, waarmee je je horloges op een milde wijze van de benodigde energie kunt voorzien. De prijs-/kwaliteitverhouding van dit merk is bovendien zeer goed te noemen.

De bovengenoemde modellen zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment hoogwaardige watchwinders, maar weten een goed beeld te schetsen van de diversiteit die er op dit gebied te krijgen is. Wij bieden in onze webshop dan ook watchwinders voor een breder, maar ook voor een kleiner budget en voor zowel diegene met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar!

De vraag wat de beste watchwinder voor het opwinden van automatische horloges is, is niet te beantwoorden. Wat de beste watchwinder voor jou is is afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld jouw horlogecollectie, budget, smaak en voorkeuren qua techniek. Ons advies is om verschillende merken en modellen te vergelijken en te kopen bij een specialist op gebied van deze horlogeaccessoires zodat je verzekerd bent van een goed product, goed advies en goede service.

Ben je op zoek naar een goede watchwinder voor jouw automatische horloges? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Met meer dan 3000 watchwinders op voorraad leveren wij snel zodat jouw automatische horloges nooit meer stil komen te staan!

Benson Compact Triple 3.CF watchwinder

Geplaatst op 24 december 2021 om 15:28 uur

Wanneer je een aantal automatische horloges in bezit hebt is een goede watchwinder onmisbaar. Een automatisch horloge heeft tenslotte beweging nodig om te kunnen blijven lopen. Wanneer er in deze behoefte niet voorzien wordt komt het horloge stil te staan met verschillende vervelende gevolgen van dien. Zo kan dit onder meer onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave veroorzaken. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt als liefhebber van mooie horloges. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in de bewegingsbehoefte van ieder automatisch horloge. Wanneer een automatisch horloge echter niet gedragen wordt is een goede watchwinder de oplossing. Deze voorziet in de benodigde beweging en zorgt daarnaast voor het optimaal verdelen van de olie binnenin het uurwerk. Verder dient een watchwinder direct ook als veilige opbergplaats voor jouw horloges.

Benson Compact Triple 3.CF watchwinder

Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wanneer je op zoek gaat naar een passend model voor jouw automatische horloges dien je je af te vragen aan welke eisen deze voor jou moet voldoen. Als je een watchwinder wilt hebben die meer ruimte biedt dan voor een enkel horloge en je zo’n 3 tot 4 automatische horloges in bezit hebt dan biedt het merk Benson verschillende mooie opties. Dit innovatieve merk van Nederlandse bodem is nog relatief jong te noemen maar heeft des te meer kennis en ervaring opgedaan op het gebied van zowel het kwalitatieve horloge als de watchwinder. Bovendien laat Benson de watchwinders in eigen beheer vervaardigen, wat verschillende voordelen oplevert. Zo houdt men de lijntjes kort wat betreft de kwaliteit waar Benson bekend om staat en weet men bovendien de prijzen scherp te houden. Benson weet met hun horlogeaccessoires dan ook een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding neer te zetten.

De model afkomstig uit de collectie van Benson die we graag nader belichten is de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder. Dit model biedt ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges en is dus uitermate geschikt voor de verzamelaar met 3 tot 4 automatische horloges. De watchwinder is met de uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigd en is gemaakt van bijzonder mooi hout. Deze luxe horlogeaccessoire is strak en modern vormgegeven en uitgevoerd in de kleur carbon. Doordat deze watchwinder compact van vorm is, is deze gemakkelijk te plaatsen op elke plek die jij wilt.

Het hart van de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder wordt gevormd door een motor van Japanse komaf. Het grote voordeel van deze motoren is dat ze zuinig zijn wat betreft het energieverbruik. Bovendien voeren ze hun werk in stilte uit. Dit maakt dat je deze watchwinder ook zonder zorgen kunt plaatsen in je slaapkamer of bijvoorbeeld op je werkplek. De Japanse motoren zijn natuurlijk ook zeer betrouwbaar en duurzaam, waardoor je er altijd op kunt rekenen dat jouw horloges op de juiste wijze van energie worden voorzien. Deze watchwinder is uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast is deze ook voorzien van een powerwinding functie. Hiermee worden jouw horloges in korte tijd opgewonden. Dit is uiteraard een mooie oplossing als je even niet zoveel tijd beschikbaar hebt.

De Benson Compact Triple 3.CF watchwinder is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Dit komt onder andere doordat je de rotoren ieder apart kunt instellen en op deze manier kunt afstemmen op de behoeften van jouw horloges individueel. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van het moderne touchscreen. Je stelt op deze wijze onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Naast de mogelijkheid de rotoren afzonderlijk in te stellen, maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. Dit maakt dat vrijwel elk soort automatisch horloge feilloos in de watchwinder te plaatsen is.

Samengevat kies je met de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder voor een betrouwbaar product van hoge kwaliteit en daarmee voor het beste voor jouw horloges. Benson biedt hiermee een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt deze horlogeaccessoire tenslotte tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit. Dit model biedt zowel op het gebied van techniek als uitstraling een gevoel van luxe. Dit is ook te zien aan de fraaie afwerking van de watchwinder. Deze variant is bij Benson ook verkrijgbaar met ruimte voor het opwinden van 1 of 2 horloges, voor wanneer je minder horloges in bezit hebt.

Met de Benson Compact Triple 3.CF watchwinder zijn jouw horloges altijd klaar voor gebruik en altijd veilig opgeborgen. Wacht dus niet langer en bestel nu jouw Benson Compact Triple 3.CF watchwinder! Je vindt deze hoogwaardige horlogeaccessoire in onze webshop. Wanneer je deze horlogeaccessoire bij ons bestelt ontvang je deze thuis met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw watchwinder stevig verpakt op reis gaat, zodat deze in topconditie bij jou aankomt.

Ook voor advies in deze ben je bij ons op het goede adres. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders zullen wij jou zeker van dienst kunnen zijn.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Geplaatst op 9 december 2021 om 10:01 uur

Met een automatisch horloge wil je natuurlijk niet dat deze stil komt te staan. Stilstand is achteruitgang, zeker bij bewegende techniek zoals van een automatisch uurwerk. Je kan het horloge beter dragen om je pols of zachtjes laten ronddraaien in een watchwinder. Een watchwinder simuleert polsbeweging zodat energie in het uurwerk van het horloge behouden blijft. Hierdoor loopt het horloge netjes op tijd en voorkom je stilstand. Dit is niet alleen goed voor de duurzaamheid van jouw horloge, maar ook ontzettend handig aangezien je jouw favoriete horloge direct kan dragen zonder het opnieuw op te winden en in te moeten stellen qua tijd en datum.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Als je een modern design en strakke lijnen kunt waarderen is Swiss Kubik een merk dat moet aanspreken. Swiss Kubik zet al 10 jaar de passie voor het automatische horloge om in vakwerk op gebied van watchwinders, die behoren tot de top op dit gebied. De Swiss Kubik watchwinders worden met de grootst mogelijke zorg en precisie ontworpen en vervaardigd in Genève, Zwitserland. Dit gebeurt door de hand van de echte vakman die met zijn passie voor dit vak hoogstaande kwaliteit met een stijlvol design weet te combineren. Niet voor niets zijn staan watchwinders van Zwitserse herkomst zeer goed aangeschreven binnen de horlogerie. Denk aan merken zoals Bernard Favre, RDI en de Swiss Series van het Nederlandse merk Benson. Swiss Kubik heeft echter een troef in handen doordat haar watchwinder bijzonder lang op een set batterijen functioneren.

Een merk als Swiss Kubik staat voor innovatie en vernieuwing. Het merk zit op dit gebied dan ook zeker niet stil. Door de expertise en het pure vakmanschap van de horlogetechnici bij Swiss Kubik blijft het merk zich ontwikkelen en heeft men dan ook al een 6e generatie mechanismen weten te ontwikkelen binnen 10 jaar tijd. Dit maakt dat iedere Swiss Kubik watchwinder is voorzien van de modernste technologie en de nieuwste inzichten. Jouw automatische horloges worden dan ook met een Swiss Kubik watchwinder op de best mogelijke manier van energie voorzien.

Swiss Kubik weet met zijn uitgebreide collectie zowel de liefhebber met 1 horloge als de echte verzamelaar te bedienen. Zo vind je in de collectie watchwinders geschikt voor 1 horloge maar ook modellen met ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 horloges. Kenmerkend voor de Swiss Kubik modellen zijn onder andere de kubusvormige designs. Opvallend hierbij is dat het ontwerp ongeacht de capaciteit zeer compact blijft. Dit heeft als groot voordeel dat er in ieder interieur wel een mooie plaats te vinden is voor een Swiss Kubik watchwinder. Bovendien maakt het deze lichtgewicht horlogeaccessoires gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor.

Doordat de Swiss Kubik watchwinders tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op een set batterijen is ook het plaatsen in een kluis een mooie optie. Op deze manier kun je jouw horloges optimale veiligheid bieden. De modellen van Swiss Kubik zijn voorzien van Zwitserse motoren. Dit zorgt ervoor dat jouw watchwinder vrijwel in stilte functioneert. Hierdoor kun je deze ook zonder zorgen op bijvoorbeeld de slaapkamer of werkplek plaatsen zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden.

Wanneer we kijken naar Swiss Kubik watchwinders voor 1 horloge is de Swiss Kubik Startbox Bronze een model dat we graag nader belichten. Het mooie van deze Startbox is dat het alles biedt dat een doeltreffende, efficiënte en milde opwinding van jouw horloge garandeert, tegen een aantrekkelijke prijs. Met een Swiss Kubik Startbox model kies je voor een instapmodel, maar niet zomaar één. Deze watchwinders bieden namelijk een uitmuntende kwaliteit en zeer moderne Zwitserse techniek. De Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder heeft een koperkleurige buitenkant die dit model een zeer stijlvolle uitstraling geeft. Hierbij is er gekozen voor het gebruik van polyamide, wat er onder meer voor zorgt dat de watchwinder stevig en tegelijkertijd licht van gewicht is.

De Swiss Kubik Startbox Bronze is geschikt voor het opwinden van ieder type of merk automatisch horloge. De watchwinder heeft een krachtige en stille motor die ervoor zorgt dat jouw automatisch horloge moeiteloos wordt opgewonden.

De horlogehouders waar Swiss Kubik gebruik van maakt voor haar modellen zijn geschikt voor de meeste automatische horloges. Het is echter ook mogelijk een kleinere of grotere horlogehouder te bestellen wanneer je een klein of groter horloge in het bezit hebt.

Kortom, met de Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder kies je voor een eenvoudig maar hoogwaardig model waarmee je jouw horloge het beste biedt tegen een schappelijke prijs. Met een Swiss made watchwinder van Swiss Kubik is jouw horloge altijd klaar voor gebruik. Naast de benodigde energievoorziening voor het horloge zorgt de watchwinder ook voor het behoud van het horloge en biedt het bovendien een veilige opbergplaats. Wanneer je kiest voor een model van Swiss Kubik dat geschikt is voor meerdere horloges heb je bovendien een bijzonder mooie display voor jouw verzameling.

Doordat Swiss Kubik veel vertrouwen heeft in het eigen vakmanschap en de producten in de collectie, geniet je met een watchwinder van Swiss Kubik altijd maar liefst 3 jaar internationale garantie. Zo ben je er zeker van dat je het beste van het beste in huis haalt. Wij kunnen je bovendien ,als officieel dealer van Swiss Kubik, altijd voorzien van een passend advies en de beste service. In onze webshop vind je een zeer uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders. Bovendien bieden wij de nieuwste collecties en scherpste prijzen!