Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 14 juni 2024 om 10:44 uur

Een watchwinder maakt het leven van de liefhebber van luxe automatische horloges een stuk makkelijker. Wanneer je je automatische horloge niet draagt, plaats je deze simpelweg in de watchwinder waar deze van de benodigde beweging wordt voorzien. Op deze manier is jouw automatische horloge altijd klaar voor gebruik.

Bij de aanschaf van een watchwinder is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Tenslotte wil je voor jouw automatische horloge of horloges een doeltreffende en natuurlijk ook veilige wijze van opwinding kiezen. Er zijn veel verschillende watchwindermerken om uit te kiezen, die allemaal hoogwaardige en veilige watchwinders bieden. Zwitserland staat natuurlijk bekend als horlogeland pur sang. Binnen Zwitserland vinden we echter niet alleen horlogemerken die meer dan de moeite waard zijn, maar ook watchwindermerken die watchwinders bieden van topkwaliteit.

Een goed voorbeeld van een Zwitsers merk waarmee je gegarandeerd voor kwaliteit kiest, is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat veel tijd en aandacht heeft geïnvesteerd in het steeds opnieuw verbeteren van de opwindtechnieken van hun watchwinders. Ook vandaag de dag staat het merk op dit gebied niet stil, innovatie en ontwikkeling staan hoog in het vaandel bij dit Zwitserse merk. Met een watchwinder van het merk Swiss Kubik kies je dan ook gegarandeerd voor een stukje techniek van de bovenste plank. De designs binnen de collectie van Swiss Kubik hebben een geheel eigen gezicht. Kenmerkend voor deze modellen zijn onder meer de kubusvormige ontwerpen en het feit dat de watchwinders zeer compact zijn vormgegeven. Een watchwinder van Swiss Kubik is in de regel zeer handzaam en daarmee gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Een ander voordeel van de compacte watchwinders uit de collectie van Swiss Kubik, is dat deze tot wel drie jaar kunnen functioneren op een set AA batterijen. Dit maakt dat je de modellen van dit merk ook zeer goed in een kluis kunt opslaan. Hiermee kies je voor de meest veilige wijze van opbergen voor jouw automatische horloge.

De collectie van Swiss Kubik biedt watchwinders met een diverse capaciteit. Niet alleen de liefhebber met één of twee automatische horloges in het bezit kan terecht binnen de collectie van dit merk, maar ook de echte verzamelaar met een verzameling automatische horloges. Bovendien biedt Swiss Kubik watchwinders in verschillende prijsklassen. Hiermee weet het merk zijn pijlen te richten op een breder publiek. Je kunt bij Swiss Kubik bijvoorbeeld kiezen voor de instapmodellen in de Swiss Kubik Startbox serie. Deze watchwinders zijn eenvoudig vormgegeven, maar wel van topkwaliteit. De watchwinders uit deze serie zijn daardoor scherper geprijsd. Wanneer je graag een meer luxe watchwinder wilt aanschaffen, is een watchwinder uit de Swiss Kubik Aluminium Serie een mooie optie.

Wij vertellen je graag meer over een specifieke watchwinder uit deze serie, namelijk de Swiss Kubik aluminium black. Dit model is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge tegelijk. Deze watchwinder is daarnaast gemaakt van aluminium en zowel wat betreft de binnen- als buitenkant uitgevoerd in de kleur zwart. Hetzelfde model is eveneens verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals rood, blauw of oranje. De watchwinder is uiteraard voorzien van een Swiss made motor, die moeiteloos ieder merk en type automatisch horloge van de benodigde opwinding kan voorzien. Je plaatst deze watchwinder hiermee waar je maar wilt, zelfs op plaatsen waar stilte gewenst is. Je hoeft met deze hoogwaardige motor namelijk niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Swiss Kubik aluminium black is instelbaar door middel van het gebruik van de handige USB aansluiting. Hiermee weet je zeker dat jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding ontvangt. Tot slot is de watchwinder uitgerust met een overwind protectie, waardoor jouw automatische horloge beschermd is tegen overspanning. Al met al biedt de Swiss Kubik aluminium black alles wat je als liefhebber van automatische horloges nodig hebt om jouw automatische horloge van de benodigde beweging te kunnen voorzien wanneer je het niet draagt. Je hoeft met deze watchwinder in het bezit dan ook nooit meer bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces.

Swiss Kubik aluminium black watchwinder

Wij bieden als officieel dealer van het merk Swiss Kubik een uitgebreide collectie watchwinders van het merk in onze webshop, waaronder ook de Swiss Kubik aluminium black en de verschillende andere kleuren uit deze serie. De watchwinders van dit merk worden geleverd met maar liefst drie jaar garantie, wat het vertrouwen van het merk in de eigen producten nog eens benadrukt.

Uiteraard verpakken wij je watchwinder zorgvuldig  voor deze verzonden wordt en ontvang je ook een duidelijke handleiding bij je nieuwe watchwinder, waardoor je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Bekijk nu ons mooie aanbod Swiss Kubik watchwinders in onze webshop. Wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst, kun je hiervoor natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen je met onze ruime kennis en ervaring op dit gebied graag verder!

Watchwinder voor Zwitserse horloges

Geplaatst op 6 juni 2024 om 14:10 uur

Als groot liefhebber en/of verzamelaar van fraaie Zwitserse automatische horloges is er een specifieke horlogeaccessoire die absoluut niet mag ontbreken voor de verzorging en het behoud van deze luxe automatische horloges. De kenner begrijpt het al, we hebben het hier over een goede watchwinder.

Een watchwinder met een hoogwaardig karakter maakt het leven van jou als eigenaar van luxe automatische horloges een stuk gemakkelijker en prettiger. Zo dient een watchwinder in de eerste plaats om jouw automatische horloges van de benodigde energie te kunnen voorzien op het moment dat deze niet gedragen worden. Tenslotte zijn horloges met een automatisch uurwerk afhankelijk van de juiste wijze van beweging voor hun functioneren. Wanneer je je automatische horloge om de pols hebt, zorg jij er zelf voor dat je horloge deze beweging ontvangt, gewoon door de natuurlijke bewegingen van de pols. Wanneer je je automatische horloge echter niet draagt, ontbreekt deze beweging. Hierdoor kan het horloge stil komen te staan. Dit is om meerdere redenen heel vervelend. Zo kan dit onnauwkeurigheden veroorzaken in de tijdsweergave. Bovendien is het niet prettig wanneer je je horloge steeds opnieuw moet instellen na stilstand. Om dit te voorkomen plaats je je automatische horloge of horloges in een goede watchwinder op het moment dat je ze niet draagt.

Op dit moment verzorgt de watchwinder (meestal door middel van rotatie) de benodigde beweging en hoef je niet bang te zijn voor stilstand van je automatische horloge(s). Bovendien zorgt de beweging van de watchwinder ook voor een juiste olieverdeling in het horloge, voor het behoud van de levensduur van het horloge. Naast deze uiterst belangrijke opwindfunctie, biedt een watchwinder van kwaliteit nog meer. Zo heb je met een watchwinder direct ook een goede opbergplaats voor jouw horloge of horloges, waarmee je ervoor zorgt dat deze beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen. Daarnaast ben je hiermee onnodige slijtage voor. Watchwinders zijn verkrijgbaar in de meest fraaie en uiteenlopende modellen, met een stijlvolle uitstraling. Met een watchwinder in een luxe en elegante uitvoering, heb je meteen ook de beschikking over een bijzondere display om jouw trots tentoon te kunnen stellen. Dit wordt nog versterkt wanneer de watchwinder beschikt over een ingebouwde LED verlichting, waarmee je je horloge(s) echt in het zonnetje kunt zetten. In dit artikel stellen we graag een aantal specifieke watchwinders van hoog aangeschreven watchwindermerken aan je voor, die allemaal van topkwaliteit zijn en daarmee perfect geschikt zijn voor de opwinding van jouw (Zwitserse) automatische horloges. Bovendien zijn deze watchwinders zeer fraai vormgegeven, waarmee deze in combinatie met jouw automatische horloges een ware eyecatcher zullen vormen in jouw interieur.

De eerste hoogwaardige watchwinder die bij menig liefhebber en eigenaar van Zwitserse automatische horloges zeker in de smaak zal vallen, is van het vooruitstrevende watchwindermerk Benson. Benson is een merk dat afkomstig is uit Nederland, met een uitgebreide collectie watchwinders, horlogeboxen en horloge-etuis. Bij Benson staan kwaliteit, het gebruik van hoogwaardige materialen, een hoog gebruikerscomfort en een stukje technische finesse hoog in het vaandel. Bovendien staat het merk onder andere bekend vanwege de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij weten te bieden. Benson biedt bovendien een collectie die zeer divers te noemen is. Zo herbergt de collectie watchwinders in verschillende prijsklassen en met een diverse capaciteit. Bovendien biedt het merk zowel watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren als watchwinders voorzien van high-end Swiss made motoren. We hebben voor dit artikel een watchwinder uit de Black Series van Benson geselecteerd, met een ruime capaciteit.

De Benson Black Series Pro 16.19.B is namelijk een watchwinder met ruimte voor het opwinden van maar liefst zestien automatische horloges. Bovendien is dit model voorzien van een opberglade, waarin nog eens twaalf horloges kunnen worden opgeborgen. Je kunt deze ruimte gebruiken voor het opbergen van je eventuele mechanische- of quartz horloges, of voor bijvoorbeeld andere sieraden of manchetknopen. Deze watchwinder van Benson wordt aangedreven door hoogwaardige Japanse motoren, die de opwinding van jouw automatische horloges op energiezuinige en stille wijze verzorgen. Dit verhoogt zeker het gebruikerscomfort van de watchwinder. We kunnen wel stellen dat dit een zeer luxe model is uit de collectie van Benson. De watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag. De binnenkant van de watchwinder is bovendien voorzien van een speciaal soft velvet, wat ervoor zorgt dat jouw automatische horloges optimaal worden beschermd tegen beschadigingen wanneer ze in de watchwinder zijn geplaatst. De watchwinder is verder in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart, wat het luxe karakter van deze watchwinder nog eens benadrukt. De watchwinder is bovendien afsluitbaar, waardoor ze in dit model ook veilig opgeborgen zijn tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof. Het feit dat de watchwinder is voorzien van een slot met sleutel maakt het gevoel van veiligheid helemaal compleet. Hiermee weet je zeker dat jij de enige bent die bij je horloges kan komen. De Benson Black Series Pro 16.19.B is verder voorzien van een fraaie ingebouwde LED verlichting, zodat je jouw (Zwitserse) automatische horloges indien gewenst in de schijnwerpers kunt zetten. Met behulp van het handige touchscreen kun je daarnaast de instellingen per horloge afzonderlijk wijzigen, waarmee je voor ieder horloge de draairichting en het juiste aantal rotaties kunt bepalen. De watchwinder beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model een handige powerwinding functie, waarmee je jouw automatische horloges in korte tijd kunt opwinden. De watchwinder is bovendien voorzien van een handige USB aansluiting. Tot slot is de watchwinder werkzaam met behulp van de meegeleverde adapter. Al met al een zeer kwalitatieve en stijlvolle watchwinder van Benson, die bovendien aantrekkelijk is geprijsd.

Een tweede watchwinder met zowel een betrouwbaar als elegant karakter, is er één van het merk Paul Design. Paul Design is een watchwindermerk uit het UK met de ambitie watchwinders te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Paul Design, geschikt voor de echte verzamelaar van automatische horloges, is de Paul Design Gentlemen 8 Macassar. Deze fraaie watchwinder is geschikt voor het opwinden en opbergen van acht automatische horloges tegelijk. Dit model is gemaakt van hout en heeft door de Macassar uitvoering een unieke en luxe uitstraling. Het zwarte interieur en zwarte voorkant van de watchwinder zorgen hierbij voor een mooi contrast. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje, dat bovendien is voorzien van een high-end vingerprint slot. In deze watchwinder berg je jouw automatische horloges dan ook altijd met een gerust gevoel op. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren van het merk Mabuchi. Doordat deze motoren niet alleen energiezuinig, maar ook stil in gebruik zijn, kun je deze watchwinder plaatsen waar je maar wilt zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Je kunt hierbij denken aan de werk- of slaapkamer bijvoorbeeld. Ook deze watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee deze perfect geschikt is als fraaie display voor jouw verzameling. De watchwinder is verder uitgerust met een modern touchscreen, waarmee je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt wijzigen. De Paul Design Gentlemen 8 Macassar functioneert met behulp van een adapter en biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit dient als bescherming van jouw automatische horloges tegen overspanning. Tenslotte wordt dit model van Paul Design geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee het gebruikerscomfort van deze watchwinder zeer hoog te noemen is. Dit model van Paul Design is bovendien scherp geprijsd wanneer we kijken naar alles wat de watchwinder te bieden heeft en zal dan ook menig eigenaar van fraaie automatische horloges weten aan te spreken. Je kiest met deze watchwinder van Paul design voor een watchwinder die een veilige en efficiënte wijze van opwinding biedt, zonder daarvoor te diep in de buidel te hoeven tasten.

Last but not least vertellen we je graag meer over een gerenommeerd Zwitsers watchwindermerk dat niet meer weg te denken is binnen de horlogerie, namelijk het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt Swiss made watchwinders met een kenmerkend compact en kubusvormig design. De high end watchwinders van dit merk zijn een waar begrip te noemen en bieden een onberispelijke wijze van opwinding. Om het Swiss made label te mogen voeren moeten merken tenslotte aan zeer hoge eisen aan voorwaarden voldoen. Met een Swiss made watchwinder kies je dan ook gegarandeerd voor kwaliteit. Binnen de collectie van Swiss Kubik kun je terecht voor watchwinders voor een enkel automatisch horloge, maar ook voor watchwinders met een grote capaciteit en dan nog van alles daar tussenin. Een fraai model watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik, is de Swiss Kubik 4 W Leather Black SK04.CV001. Deze watchwinder biedt de ruimte voor het opbergen en opwinden van vier automatische horloges. De watchwinder is aan de buitenkant bekleed met zwart leder van hoge kwaliteit, waarmee deze watchwinder een moderne en chique uitstraling heeft. Ook de binnenkant van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. Deze watchwinder is verder uitgerust met high-end Swiss made motoren. Deze motoren staan wereldwijd bekend als het neusje van de zalm op dit gebied en bieden dan ook een betrouwbare, veilige en effectieve wijze van opwinding voor jouw automatische horloges. Het maakt hierbij niet uit om welk type of merk automatische horloges het gaat. Deze Swiss made motoren zijn daarnaast energiezuinig en verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges in stilte. De watchwinder is daarnaast instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting. De Swiss Kubik 4 W Leather Black SK04.CV001 functioneert net als de andere watchwinders van dit aansprekende merk op batterij. Zo kan de watchwinder tot wel drie jaar functioneren op een set AA batterijen, waardoor je hier vrijwel geen omkijken naar hebt. Daar komt bij dat je er door deze eigenschap gemakkelijk voor kunt kiezen om jouw automatische horloges en watchwinder in een kluis te bewaren. Hiermee kies je voor de optimale veiligheid van jouw automatische horloges. Wanneer je wilt kun je er daarnaast ook voor kiezen de watchwinder afsluitbaar te maken door het bestellen van de speciale beschermglaasjes van het merk. Deze zijn gemakkelijk te bevestigen waarmee de watchwinder in een handomdraai af te sluiten is. Hiermee kies je ervoor schadelijke invloeden zoals condens bijvoorbeeld buiten de deur te houden, waarmee je onnodige slijtage van je automatische horloges voorkomt. Het is daarnaast ook mogelijk als extra een adapter of kleinere horlogehouders bij te bestellen. De houders in de watchwinders zijn standaard geschikt voor de meeste formaten automatische horloges, maar wanneer je erg kleine horloges in het bezit hebt kunnen de kleinere horlogehouders uitkomst bieden. Met de Swiss Kubik 4 W Leather Black SK04.CV001 kies je kort samengevat voor een stijlvolle en handzame watchwinder van een topmerk, waarmee je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je automatische horloges.

Met de genoemde modellen in dit artikel hebben we geprobeerd te laten zien dat er ook voor de verzamelaar van (Zwitserse) automatische horloges veel mogelijk is op het gebied van design, merk en functionaliteit, in verschillende prijsklassen. Wij bieden in onze webshop een uitgebreid assortiment watchwinders van de merken Benson, Paul Design en Swiss Kubik, waaronder ook de genoemde modellen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij bovendien in staat je te voorzien van een antwoord op je vragen, of een passend advies. Door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige watchwinders in verschillende prijsklassen, bieden wij iedere liefhebber en/of verzamelaar van (Zwitserse) automatische horloges een passend model watchwinder.

Wij leveren de Benson Black Series modellen en de watchwinders van Paul Design met een garantie van twee jaar en de watchwinders van Swiss Kubik zelfs met drie jaar garantie. Betalen kan bij ons bovendien met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, creditcard, Paypal of gewone bankoverschrijving. Zo plaats je je bestelling bij ons altijd met een gerust gevoel. Bekijk nu het zeer ruime en gevarieerde aanbod watchwinders dat wij bieden bij ons in de webshop en kies voor de watchwinder die het beste bij jou, je budget en je horloges past!

Watchwinders.nl is specialist op gebied van watchwinders. Met meer dan 18 jaar ervaring op gebied van deze horlogeaccessoire en als officeel dealer van meer dan 10 merken bieden wij je originele producten, goede service en scherpe prijzen. Wij leveren de meeste modellen direct vanuit ons magazijn. Is een bepaald model niet op voorraad dan leveren wij zeer snel door middel van onze directe contacten met de merken zelf of hun distributeurs.

Jij laat jouw automatische horloges toch ook niet stilstaan met alle risico’s van dien?

Benson Compact Single 1.WAG watchwinder

Geplaatst op 30 mei 2024 om 15:16 uur

Zwitserse watchwinders staan wereldwijd bekend als het neusje van de zalm op het gebied van een doeltreffende en veilige wijze van opwinding van automatische horloges. De kwaliteit van Zwitserse producten is onberispelijk en wordt dan ook zeker niet betwist. Met een Swiss made watchwinder kies je voor een passende en adequate wijze van opwinding van jouw automatische horloge of horloges en bovendien voor een veilige opbergplaats. Toch zijn er ook naast de Swiss made watchwinders verschillende alternatieven verkrijgbaar, die om verscheidene redenen zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Zo zijn er watchwinders die verkrijgbaar zijn tegen een veel scherpere prijs dan de Zwitserse varianten, zonder daarbij te hoeven inleveren op de kwaliteit. Ook is er binnen deze groep watchwinders veel diversiteit te vinden. Zowel wat betreft de capaciteit van de watchwinders, als het materiaalgebruik of het design, zijn er tal van mogelijkheden. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige watchwinder met een aantrekkelijk design, tegen een scherpe prijs, is het dan ook zeker de moeite waard even verder te lezen.

Mooie voorbeelden van watchwindermerken die afkomstig zijn uit andere landen dan Zwitserland, maar toch uiterst hoge kwaliteit en een hoog gebruikerscomfort bieden, zijn de merken Paul Design en Benson. Benson is een Nederlands watchwindermerk, met een uitgebreide collectie watchwinders. Het merk biedt daarbij niet alleen de meer betaalbare watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren, maar ook high-end watchwinders met Swiss made motoren, waardoor er voor iedere liefhebber wel een passende watchwinder voorhanden is.

De collectie van Benson herbergt watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 1 of 2 automatische horloges, maar ook watchwinders die de ruimte bieden om een gehele verzameling automatische horloges te kunnen opwinden. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een watchwinder uit de collectie van Benson, die geschikt is voor het opwinden van 1 automatisch horloge tegelijk. We hebben het dan over de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder. Deze watchwinder heeft een aantal kenmerkende eigenschappen. In de eerste plaats valt het compacte formaat van de watchwinder op. Dit zorgt ervoor dat je niet veel ruimte nodig hebt om de watchwinder te kunnen plaatsen. Bovendien neem je hem gemakkelijk mee. Zo kun je je watchwinder en horloge bijvoorbeeld meenemen naar je werkplek, op zakenreis of op vakantie. Doordat dit model behalve met behulp van een adapter ook op batterijen kan functioneren, kun je deze watchwinder ook in een kluis bewaren. Dit zorgt ervoor dat de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder jou de mogelijkheid biedt jouw automatische horloge op de meest veilige wijze op te bergen.

Wat betreft het design valt deze watchwinder in de categorie ‘klein maar fijn’. Het compacte formaat in combinatie met het fraaie houten exterieur en de zwarte binnenkant van de watchwinder geven dit model een luxe en stijlvolle uitstraling. Jouw automatische horloge zal dan ook extra in het oog springen wanneer je hem in de watchwinder plaatst om hem op te winden of op te bergen. De Benson Compact Single 1.WAG watchwinder is verder voorzien van een hoogwaardige Japanse motor, die krachtig genoeg is voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien is deze motor zowel geluidsarm als energiezuinig, wat zorgt voor een extra hoog gebruikerscomfort. De watchwinder is daarnaast instelbaar met behulp van het fraaie touchscreen. Hiermee stel je gemakkelijk de draairichting en het aantal turns per day in, voor een optimale wijze van opwinding van jouw automatische horloge. De flexibele horlogehouder waarvan de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder is voorzien, zorgt ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge zonder problemen in de watchwinder te plaatsen is. Je beschikt daarnaast met deze watchwinder van Benson over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met deze laatste functionaliteit zorg je ervoor dat jouw automatische horloge beschermd is tegen overspanning.

Benson Compact Single 1.WAG Watchwinder

Al met al is de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder een hoogwaardige watchwinder die vele voordelen biedt. Het compacte formaat van de watchwinder maakt je zeer flexibel wat betreft het plaatsen en verplaatsen van de watchwinder. De betrouwbare Japanse motor zorgt ervoor dat jouw automatische horloge altijd klaar is voor gebruik en dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over stilstand van je automatische horloge. Tot slot biedt de watchwinder niet alleen een veilige, maar ook uiterst elegante opbergplaats, waarmee het plaatje compleet is. Ook niet onbelangrijk is de aantrekkelijke prijs waarvoor deze watchwinder kan worden aangeschaft. Wil jij de Benson Compact Single 1.WAG watchwinder graag bestellen? Bekijk deze fraaie watchwinder dan nu bij ons in de webshop. Wij kunnen de watchwinders van Benson snel leveren, waardoor je gauw van je nieuwe aanwinst kunt gaan genieten. De Benson Compact Single 1.WAG watchwinder wordt door ons wereldwijd geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en overtuig direct jezelf!

Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 23 mei 2024 om 14:39 uur

Ben jij een echte horlogeliefhebber die veel horloges heeft? Heb je wellicht wel meer dan 10 horloges in je bezit? Misschien heb je wel een fraaie horlogebox om jouw horloges veilig te bewaren, maar zeker wanneer je een paar automatische horloges hebt wil je die zeker opwinden in een watchwinder zodat de energie in het uurwerk behouden blijft. Deze horlogeaccessoire is inmiddels uitgegroeid tot een absolute must have voor elke horlogeliefhebber. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder voor 12 horloges dan moet je zeker de bekende merken als Benson, Heisse & Söhne en Paul Design overwegen. Dit laatste merk willen we bespreken in dit blog artikel. Paul Design is samen met Benson koploper op gebied van high end watchwinders die absolute topkwaliteit bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Veel merken, zoals bijvoorbeeld Wolf, bieden mindere kwaliteit voor aanzienlijk hogere prijzen.

Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow watchwinder

Menig moderne man krijgt een echt gevoel van luxe bij het dragen van een mooi horloge. Een luxe horloge vervult in veel gevallen dan ook een bepaalde emotionele waarde. Een fraai horloge om de pols kan een statement zijn en maakt een goede outfit echt af. Bovendien vervult een bijzonder horloge meer dan eens de rol van een statussymbool, of heeft het een speciale waarde als erfstuk. Wanneer je in het bezit bent van een mooi horloge is het dan ook logisch dat je hier heel zuinig op bent. Wanneer je je horloge wilt opbergen, is een goede en veilige opbergplaats dan ook van belang. Daarbij is het fijn als deze afsluitbaar is, zodat je jouw horloge of misschien zelfs meerdere horloges bij het opbergen bescherming kunt bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan condens of vocht.

Voor quartz- of mechanische horloges is een hoogwaardige horlogebox een mooie optie om jouw horloges in op te bergen. Een automatisch horloge heeft echter meer nodig dan dat. Een automatisch horloge of meerdere automatische horloges berg je bij voorkeur op in een passende watchwinder. Een goede watchwinder zorgt er namelijk voor dat je automatische horloge of horloges kunnen worden opgewonden wanneer ze niet gedragen worden. Zo berg je jouw luxe horloges veilig op en zij zijn direct ook klaar voor gebruik wanneer je ze wilt dragen. Wanneer je op zoek gaat naar een passende watchwinder, kun je daarbij kiezen uit verscheidene watchwindermerken uit verschillende landen. Wij helpen je graag een handje verder met deze zoektocht door je te wijzen op een bijzonder merk afkomstig uit het UK. We hebben het dan over het vooruitstrevende watchwindermerk Paul Design.

Paul Design is een watchwindermerk dat zich op verschillende manieren weet te onderscheiden van andere merken. Zo biedt de collectie van dit aansprekende merk uiterst luxe watchwinders gemaakt van de beste materialen, tegen een scherpe prijs. Met een watchwinder van het merk Paul Design kies je dan ook automatisch voor een watchwinder met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Daarnaast valt het hoge gebruikerscomfort van de watchwinders van Paul Design op. Dit komt onder meer tot uiting door de mooie extra’s die het merk te bieden heeft. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een ingebouwde LED verlichting, een vingerprint slot of een extra opbergruimte. Verder is de collectie van Paul Design divers te noemen, door het uitgebreide aanbod dat het merk biedt. Bij Paul Design kun je terecht voor een watchwinder met de capaciteit voor een enkel automatisch horloge, maar ook voor watchwinders met ruimte voor het opwinden van een hele verzameling automatische horloges. Paul Design maakt voor zijn watchwinders gebruik van hoogwaardige Japanse motoren van het merk Mabuchi. Deze motoren bieden een wijze van opwinding die geschikt is voor ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Bovendien zijn zij uiterst betrouwbaar en bieden zij een energiezuinige en stille wijze van opwinding, wat het gebruikerscomfort van de watchwinders van Paul Design nog eens verhoogt.

Een zeer fraaie watchwinder van Paul Design met een erg ruime capaciteit, is de Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow. Deze watchwinder is een zeer mooi voorbeeld van een uiterst luxe model uit de collectie. De watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges tegelijk. Dit model is gemaakt van hout en uitgevoerd in de tint Black Shadow. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en ingelegd met een zachte stof. De watchwinder is bovendien voorzien van flexibele horlogehouders, waardoor het plaatsen van vrijwel ieder formaat automatisch horloge zeer gemakkelijk is.

De Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow is afsluitbaar met het fraaie glazen deurtje, dat als kers op de taart ook nog voorzien is van een high-end vingerprint slot. Dit zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges altijd met een gerust gevoel opbergt in deze watchwinder. De instellingen van de watchwinder zijn voor ieder horloge afzonderlijk te bepalen en gemakkelijk te wijzigen met behulp van het handige touch screen display. Zo kun je voor elk horloge de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Ook de Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow is verder uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit, waarmee je altijd op deze watchwinder kunt rekenen. De bijzondere ingebouwde LED verlichting, zorgt ervoor dat je jouw verzameling indien gewenst in het zonnetje kunt zetten. Hiermee tover je deze luxe watchwinder om tot een ware display om jouw trots tentoon te kunnen stellen. De watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie en wordt geleverd met een handige afstandsbediening.

Wij zijn trots officieel dealer van het merk Paul Design en bieden in ons assortiment dan ook een zeer ruim aanbod watchwinders van dit merk. Ook de Paul Design Gentlemen 12 Black Shadow is bij ons te bestellen en wordt geleverd met twee jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding.

De beste watchwinders voor twee horloges van 2024

Geplaatst op 16 mei 2024 om 10:18 uur

Een watchwinder van kwaliteit is een essentieel accessoire wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges. In dit artikel richten we ons op een aantal watchwinders voor het opwinden van twee automatische horloges, die met name opvallen door het fraaie design en de combinatie van de hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. De geselecteerde watchwinders hiervoor zijn afkomstig van de watchwindermerken Benson en Paul Design. Benson is een merk van Nederlandse bodem en Paul Design is een watchwindermerk uit het UK. Beide merken hebben een ambitie om watchwinders in de markt te zetten met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Hiermee is zowel het merk Benson als het merk Paul Design interessant voor een breder publiek. Ook binnen de collecties van de merken zelf kun je terecht voor watchwinders in verschillende prijsklassen, waarmee je als liefhebber van automatische horloges altijd wel een passende watchwinder kunt vinden van één van deze beide merken.

Een eerste watchwinder voor het opwinden van twee automatische horloges die we graag benoemen, is de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze watchwinder biedt niet alleen de opwindcapaciteit voor twee automatische horloges, maar ook een opbergruimte voor nog vijf horloges, die je kunt benutten voor eventuele andere horloges, sieraden of manchetknopen. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Doordat de watchwinder afsluitbaar is met het deurtje van mineraalglas, bied je je horloges in deze watchwinder bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals stof. Deze watchwinder is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren, die bekend staan als zeer betrouwbaar. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is voorzien van een handig touchscreen, waarmee je in een handomdraai de draairichting en het aantal rotaties per dag voor ieder horloge afzonderlijk kunt wijzigen. Daarnaast maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders, waarmee vrijwel ieder formaat horloge perfect in de watchwinder past. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder geschikt voor ieder merk en type automatisch horloge. De fraaie LED verlichting waarvan de watchwinder is voorzien, zorgt er bovendien voor dat je je horloges te allen tijde goed in het zicht hebt. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, powerwinding functie en polsbewegingssimulatie biedt deze watchwinder van Benson alles wat je nodig hebt om jouw automatische horloges doeltreffend en op elegante wijze van energie te kunnen voorzien. Deze watchwinder vind je bij ons in de webshop en wordt geleverd met twee jaar garantie.

De tweede watchwinder waarover we je graag meer vertellen, is eveneens van het merk Benson. We hebben het dan over de Benson Compact Double 2.BS watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van twee automatische horloges en is compact vormgegeven, waardoor deze handzaam is en weinig ruimte in beslag neemt. Ook deze watchwinder van Benson is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren en flexibele horlogehouders. De rotoren van de watchwinder kunnen afzonderlijk worden ingesteld met behulp van het moderne touchscreen. Daarnaast beschik je ook met deze Benson Compact Double 2.BS watchwinder over een fraaie ingebouwde LED verlichting. De watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Je kunt ook deze watchwinder gemakkelijk en snel bij ons in de webshop bestellen. Wij leveren deze watchwinder met twee jaar garantie en duidelijke handleiding.

De derde watchwinder die we bij je onder de aandacht willen brengen, is de Benson Compact 2.18 Black Leather, eveneens een model voor het opwinden van twee automatische horloges. Deze watchwinder is aan de buitenkant bekleed met zwart leder, wat de watchwinder een luxe uitstraling geeft. De watchwinder is bovendien eveneens compact en daarmee gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Ook deze watchwinder van Benson is voorzien van flexibele horlogehouders. De Benson Compact 2.18 Black Leather wordt aangedreven door Japanse motoren van topkwaliteit, waarmee je je geen zorgen meer hoeft te maken over stilstand van je automatische horloges. Je kunt het handige touchscreen gebruiken om voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal turns per day in te stellen. Wanneer je wilt zet je je horloges met de ingebouwde LED verlichting letterlijk in de spotlight. De Benson Compact 2.18 Black Leather biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en powerwinding functie. Deze watchwinder is te bestellen bij ons in de webshop en wordt geleverd met twee jaar garantie en handleiding.

Last but not least noemen we graag de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow 2023. Deze aansprekende watchwinder van het merk Paul Design biedt ruimte voor het opwinden van twee automatische horloges, met daarnaast nog een extra opbergruimte voor drie horloges. Dit model is gemaakt van hout en de buitenkant is uitgevoerd in een black shadow look, waarmee deze watchwinder een luxe en unieke uitstraling heeft. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een zachte beschermende stof. Deze watchwinder is afsluitbaar, waardoor je je horloges hierin optimaal beschermd kunt opbergen en opwinden. De goede Japanse Mabuchi motoren waarvan deze watchwinder is voorzien, zorgen voor een doeltreffende en veilige wijze van opwinding. Bovendien zijn deze stil in gebruik. Ook deze watchwinder biedt een moderne ingebouwde LED verlichting. Daarnaast is de watchwinder per rotor afzonderlijk instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. De bediening hiervan gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige bedieningspaneel. De watchwinder biedt tenslotte de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie en functioneert zowel met behulp van een adapter als op batterij. Wanneer je deze watchwinder bij ons bestelt ontvang je deze thuis met twee jaar garantie en handleiding.

Wil je graag advies of een professioneel antwoord op je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je hier graag mee verder. Naast de genoemde hoogwaardige watchwinders vind je bij ons nog vele andere fraaie modellen. Bekijk nu de mogelijkheden en zorg ervoor dat jouw fraaie automatische horloges nooit meer stil komen te staan.