Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Stijlvolle Bernard Favre Planet Black watchwinder

Geplaatst op 2 maart 2021 om 19:28 uur

Ben jij in het bezit van een bijzonder automatisch horloge? Dan weet je dat een automatisch horloge de natuurlijke beweging van de pols nodig heeft om te kunnen functioneren. Dit betekent dat je wanneer je het horloge niet draagt, je hier een andere oplossing voor nodig hebt. Hier komt de watchwinder in beeld. Een watchwinder van goede kwaliteit vervangt de beweging van de pols en zorgt ervoor dat het horloge niet stil komt te staan. Gebeurt dit namelijk wel, dan kan dit onder meer onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave veroorzaken en dat is wel het laatste wat je wilt als horlogeliefhebber. Watchwinders zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en prijsklassen. Wanneer je een enkel automatisch horloge bezit hebt is er veel keus. Als je niet alleen een watchwinder zoekt die van hoge kwaliteit is en je horloge op de juiste wijze opwindt, maar ook een watchwinder die op zichzelf al een kunstwerk is, lees dan vooral verder.

Bernard Favre Planet Black watchwinder

We willen je namelijk informeren over een watchwinder merk dat niet alleen topkwaliteit levert, maar ook nog eens een absoluut uniek design en geheel eigen wijze van opwinding biedt dat stijlvol en zeer chique is wat betreft uitstraling. Het materiaalgebruik bij dit bijzondere merk is ook exclusief te noemen.

We hebben het hier over het Zwitserse watchwinder merk Bernard Favre. Zwitserland staat natuurlijk bekend als hét horlogeland pur sang. Hier komen echter niet alleen de beste horloges vandaan, maar ook absolute high end watchwinders. Uiteraard zijn Bernard Favre watchwinders voorzien van een Zwitserse motor en zijn alle watchwinders van Bernard Favre Swiss Made. Ze staan er onder meer om bekend energiezuinig te zijn in gebruik en bovendien doen ze hun werk in stilte. Zo wordt je niet gestoord door vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Natuurlijk zijn deze Swiss made motoren ook zeer duurzaam en betrouwbaar. De watchwinders van Bernard Favre zijn uitgerust met het zogenaamde ‘Planet Winding System’. Met dit systeem wordt elk automatisch horloge, ongeacht type of merk, zeer effectief en op een unieke wijze opgewonden. Bovendien is het zeer fascinerend om de watchwinder en het ronddraaiende horloge te bekijken tijdens het opwindproces. Het horloge draait tijdens het opwinden om zijn eigen as, als ware het een planeet. Dit is dan natuurlijk ook duidelijk terug te zien in de bijzondere naam van het systeem.

Elke Bernard Favre watchwinder wordt met de hand vervaardigd. Dit gebeurt enkel door de beste vaktechnici. Daarbij staan technische perfectie, oog voor detail en een topafwerking hoog in het vaandel. Het design van de watchwinders van Bernard Favre is niet alleen uniek en duidelijk herkenbaar, maar ook compact. Een bijzonder specifiek model afkomstig uit de collectie van Bernard Favre is de Bernard Favre Planet Black watchwinder. Deze watchwinder is uitgevoerd in het welbekende design van Bernard Favre en heeft een zwarte basis. Het materiaal waarvoor gekozen is bij deze watchwinder is edelstaal PVD, dat duurzaam en sterk is. Deze high end watchwinder is programmeerbaar, wat betreft het aantal rotaties per dag en de draairichting. Je kunt de watchwinder dus zo specifiek instellen voor jouw horloge, zodat het zo effectief mogelijk kan worden opgewonden. De Bernard Favre Planet Black watchwinder beschikt over maar liefst 9 programma’s en is voorzien van een overwind protectie. Op het gebied van techniek laat deze watchwinder dus echt niets te wensen over.

Doordat de Bernard Favre Planet Black watchwinder werkt op zowel een ingebouwde accu als met adapter, is het mogelijk je geliefde horloge in de watchwinder in een kluis te plaatsen. De watchwinder functioneert tot wel 100 dagen op deze accu. Het opladen van de watchwinder kun je eenvoudig doen met behulp van de USB aansluiting, middels netstroom, PC of smartphone. Je kunt op elk moment de status van je watchwinder in de gaten houden door de handige LED indicator.

Over de watchwinder kan een glazen stolp worden geplaatst, deze is uiteraard inclusief en wordt meegeleverd in het pakket. Hiermee biedt je je horloge niet alleen extra bescherming tegen invloeden van buitenaf (denk aan vocht, vuil en stof), maar geef je je watchwinder een nog luxere uitstraling. Deze watchwinder van Bernard Favre zal als een waar kunstobject in je interieur staan en een waardevolle aanvulling betekenen op je horloge. Elke liefhebber van automatische horloges zal gefascineerd zijn door het bijzondere opwindproces.

Met een watchwinder van Bernard Favre heb je dus niet alleen een uniek model in huis, maar ook het beste van het beste op het gebied van opwinding. Zowel de Swiss made motor als de keuze voor enkel hoogwaardige materialen voor deze watchwinder, maken dat je er zeker van kunt zijn dat je lang plezier zult hebben van je watchwinder. Daar komt nog de unieke wijze van opwinding bij die Bernard Favre gebruikt.

Als officieel dealer van Bernard Favre leveren wij elke watchwinder van dit merk in een luxe verpakking inclusief handleiding en certificaat. Uiteraard is elke Bernard Favre Planet watchwinder voorzien van minimaal 2 jaar garantie. Wij verzenden wereldwijd. Buiten de EU leveren wij BTW vrij. Wij hebben de meeste Bernard Favre watchwinders op voorraad en direct verzendklaar voor een snelle levering. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit fraaie merk? Bekijk dan de actuele collectie op onze website. Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag verder!

Benson Swiss Series Single watchwinders

Geplaatst op 26 februari 2021 om 18:55 uur

Ben jij de trotse eigenaar van een mooi automatisch horloge? En wil je hiervoor een passende watchwinder aanschaffen? Onze tip is om dan voor kwaliteit te kiezen! Een goede watchwinder voorziet jouw horloge tenslotte van het allerbelangrijkste om te kunnen blijven functioneren, namelijk beweging. Waar de natuurlijke beweging van de pols een automatisch horloge normaliter van energie voorziet, neemt de watchwinder deze functie over wanneer het horloge niet gedragen wordt. Dit betekent dat een watchwinder een belangrijke functie vervult en daarmee is de keuze voor kwaliteit dus erg belangrijk. Kwaliteit betekent daarentegen niet altijd automatisch duur. Er zijn verschillende watchwinder merken op de markt die zeer goede kwaliteit leveren, tegen een interessante prijs. Een goed voorbeeld hiervan is het Nederlandse merk Benson.

Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather watchwinder

Benson heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de watchwinder en weet daarbij precies wat de echte liefhebber verwacht van een goede watchwinder en natuurlijk wat een automatisch horloge nodig heeft. Waar de watchwinders van Benson voorheen standaard voorzien waren van Japanse kwaliteitsmotoren, biedt het merk nu ook watchwinders aan voorzien van Swiss made motoren. De echte liefhebber weet natuurlijk dat de kwaliteit op het gebied van horloges, watchwinders en alles wat daarbij hoort afkomstig uit Zwitserland staat voor topkwaliteit. Deze krachtige Zwitserse motoren zijn dan ook niet alleen kwalitatief zeer goed, maar ook energiezuinig, duurzaam en betrouwbaar. Bovendien doen ze vrijwel in stilte hun werk, wat voor een optimaal gebruikscomfort zorgt. De watchwinders die uitgerust zijn met Zwitserse motoren, vinden we in de Swiss Series van Benson. De Benson Swiss Series bieden watchwinders met een verschillende capaciteit, waardoor zowel de liefhebber met één automatisch horloge als de echte verzamelaar hier zijn hart zal kunnen ophalen. Ook wat betreft kleur en materiaal is er genoeg te kiezen binnen de Benson Swiss Series.

De Benson Swiss Series Single watchwinders zijn watchwinders geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Uiteraard zijn deze watchwinders voorzien van de wereldberoemde Swiss made techniek en bovendien zijn de watchwinders volledig geassembleerd in Nederland. De watchwinders afkomstig uit deze serie zijn absoluut zeer luxe watchwinders en daarmee speciaal geschikt voor de liefhebber die het neusje van de zalm wil tegen een aantrekkelijke prijs. Deze watchwinders zijn geschikt voor elk type en merk automatische horloges. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat vrijwel elk horloge moeiteloos in de watchwinder past. Daarnaast is elke rotor individueel instelbaar, waardoor je de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt instellen. Zo weet je zeker dat de watchwinder specifiek voor jouw automatische horloge is ingesteld. Het instellen gebeurt met behulp van het moderne LCD display, met slechts één enkele knop. Hierdoor kun je gemakkelijk en eenvoudig de instellingen aanpassen.

De Swiss Series Single watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo zien we diverse tinten bruin, zwart, rood, wit, groen en blauw. Wat betreft materialen is er de keuze gemaakt voor onder andere prachtig hout en kwaliteitsleder. De stoffen binnenkant van de watchwinders maakt dat je horloges optimaal beschermt zijn tegen beschadiging. Het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor zodra er een horloge wordt geplaatst of eruit wordt gehaald. Doordat de watchwinders afsluitbaar zijn met een glazen deurtje, hoef je niet bang te zijn voor schadelijke invloeden van buitenaf, zoals stof, vuil en condens. Bovendien geeft dit jouw watchwinder een extra luxe uitstraling. De ingebouwde LED verlichting maakt het mogelijk op elk gewenst moment je horloge te bekijken. Jouw horloges zullen hiermee direct opvallen!

Met deze watchwinders kun je gebruik maken van de 3 draairichtinge CW, CC en Alt. Uiteraard zijn de watchwinders uitgerust met een overwind protectie. De Swiss Series Single watchwinders zijn bovendien compact van formaat, wat als voordeel heeft dat ze niet veel ruimte in beslag nemen en dus vrijwel overal te plaatsen zijn. Doordat de watchwinder niet alleen werkzaam is op netstroom, maar ook functioneert op batterijen, kun je hem eenvoudig in een kluis plaatsen. Dit in combinatie met het compacte formaat zorgt er ook voor dat je je watchwinder gemakkelijk mee kunt nemen. Bijvoorbeeld op reis, of mee naar kantoor.

Kortom, met een watchwinder uit de Benson Swiss Series Single heb je een zeer complete watchwinder. Je hoeft hiermee nooit meer bang te zijn dat je horloge stil komt te staan en biedt je horloge bovendien een optimale bescherming. De watchwinder zelf zal een echte eyecatcher zijn in je interieur en hiermee jouw horloge een podium weten te geven. De prijs-/kwaliteitverhouding is bovendien top, je kiest hier voor perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een watchwinder uit de Swiss Series Single wordt bovendien geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Dit zegt genoeg over het vertrouwen dat Benson in de watchwinders heeft. Er is dan ook enkel gekozen voor het beste. Wanneer je ervoor kiest om een watchwinder uit deze serie te bestellen, ontvang je deze verzekerd en aangetekend thuis met certificaat en duidelijke handleiding. Wacht dus niet langer en ga voor betaalbare kwaliteit!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson watchwinders. Wij garanderen je originele producten, correcte service en scherpe prijzen. Wij verzenden wereldwijd en naar landen buiten de EU zonder BTW. Bekijk snel de actuele collectie Benson Swiss Series watchwinders.

Wat bepaalt de prijs van een watchwinder?

Geplaatst op 19 februari 2021 om 12:27 uur

Watchwinders zijn er van verschillende merken en kunnen veel verschillen op gebied van techniek, materiaal en design. Bekende merken zoals Swiss Kubik, Benson, Orbita en Paul Design zijn al jarenlang toonaangevend. Als je op zoek bent naar een goede watchwinder waar moet je dan op letten en hoe zorg je ervoor dat je niet teveel betaalt? Er zijn namelijk zoveel verschillende watchwinders dat het soms lastig is om te bepalen wat de exacte verschillen zijn en waarom het ene merk of model duurder is dan het andere. Aan de hand van bepaalde eigenschappen van een watchwinder proberen we meer duiding te geven. In dit artikel gaan we in op de vraag wat de prijs bepaalt van een watchwinder.

De meest belangrijke aspecten die de prijs van een watchwinder bepalen zijn het betreffende merk, hoeveel horloges je kan opwinden in de watchwinder, het type motoren, de functionaliteit, het materiaalgebruik en het design. Wij zullen deze onderdelen één voor één behandelen voor een goed overzicht.

Er zijn diverse watchwinder merken en er is een groot onderscheid tussen goede merken en slechte merken. Respectabele merken zoals Benson, Paul Design, Swiss Kubik, Bernard Favre en Heisse & Söhne produceren al jaren watchwinders en worden wereldwijd geprezen door horlogeliefhebbers. Deze merken hebben ruime collecties en investeren in hun techniek en innovaties. Hierdoor ontwikkelen de merken zich en bieden betere kwaliteit, techniek en functionaliteit. Er zijn echter ook watchwinders die door Amazon, Aliexpress of Bol.com worden aangeboden. Dit zijn vaak goedkopere Chinese watchwinders met onbekende motoren en een slechte functionaliteit en kwaliteit.  De merknaam is vaak leuk bedacht, voornamelijk om de consument op het verkeerde been te zetten zodat deze denkt een kwalitatief product te hebben aangeschaft. In de werkelijkheid is het geen echt merk dat investeert in haar producten, maar een Chinese fabriek die goedkope watchwinders produceert en aan allerlei partijen verkoopt die er vervolgens hun eigen naam opzetten. Het verschil in prijs tussen een serieus watchwinder merk en een onbekend Aziatisch merk met een opmerkelijk lage prijs is makkelijk te verklaren op basis van bovenstaande.

Naast het merk bepaalt ook de capaciteit van de watchwinder, met andere woorden hoeveel automatische horloges in de watchwinder kunnen worden opgewonden, een groot deel de prijs. In het algemeen geldt dat een watchwinder die meer automatische horloges kan opwinden duurder is dan een watchwinder die minder automatische horloges kan opwinden. Immers, elk horloge dat rondgedraaid wordt aangedreven door een motor. Meer horloges betekent meer motoren. De motor van een watchwinder vormt het hart en is één van de duurdere onderdelen. Een watchwinder die meer automatische horloges kan opwinden is vaak ook groter qua formaat waardoor de prijs ook wordt beïnvloed. Grotere watchwinders vereisen meer materiaal, arbeid en leiden tot hogere transportkosten.

Zoals eerder opgemerkt vormt de motor het hart van de watchwinder. De motor zorgt voor de rotatie van het horloge. Bij een goede watchwinder wordt elk horloge door één aparte motor aangedreven. Hierdoor is elk horloge individueel instelbaar qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. De kwaliteit van de motor hangt samen met waar de motor is geproduceerd. In grote lijnen zijn de motoren van watchwinders afkomstig uit Zwitserland, Duitsland, Japan en China. Zwitserse en Duitse motoren staan het hoogst aangeschreven op gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn ze veelal vrijwel stil in gebruik. Japanse motoren doen bijna niet onder voor Zwitserse en Duitse motoren en zijn wat goedkoper waardoor watchwinders die gebruik maken van Japanse motoren vaak interessant geprijsd zijn. Ook Japanse motoren zijn kwalitatief zeer goed en duurzaam maar in de regel is het geluidsniveau iets hoger dan bij de Zwitserse en Duitse motoren. Chinese motoren worden niet meer gebruikt door serieuze watchwinder merken. Deze Chinese motoren worden wel nog gebruikt in watchwinders die op Amazon, Aliexpress en Bol.com worden aangeboden. Vaak zijn de motoren merkloos en gaan ze al snel voor veel geluidsoverlast zorgen of storingen geven. Vaak is een watchwinder die dergelijke motoren gebruikt niet meer te repareren. Niet alleen omdat de onderdelen lastig verkrijgbaar zijn maar ook omdat het economisch niet rendabel is. Vaak is het vervangen van de watchwinder goedkoper dan een reparatie. Dit is niet alleen zonde van je geld maar is ook alles behalve duurzaam.

Een watchwinder heeft als hoofdtaak automatische horloges opwinden. Een automatisch horloge krijgt energie wanneer deze een bepaald aantal omwentelingen per dag maakt. De rotor in het uurwerk draait rond waardoor een veer wordt aangespannen. Als deze veer zich ontspant dan gaat het automatische horloge lopen. Elke goede watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend draaien en is instelbaar qua aantal omwentelingen per dag. Door deze combinatie van eigenschappen kan je elk horloge, ongeacht horlogemerk of model, voorzien van energie. Maar een watchwinder kan ook hele andere functionaliteiten hebben die je als horlogeliefhebber goed kan gebruiken. Je kan denken aan ingebouwde LED verlichting voor een goed zicht op de horloges maar ook aan een afsluitbare deur waardoor de horloges veilig zijn in de watchwinder. Andere voorbeelden van handige eigenschappen zijn power winding waarbij je de horloges in een korte tijd voorziet van energie, en ook de sleep mode waarbij de watchwinder tijdens de nachtelijke uren pauzeert met opwinden omdat je normaliter ’s nachts ook slaapt en het horloge geen beweging krijgt. Het merk Paul Design onderscheidt zich met een vingerprint sensor waarmee je de deur kan openen en sluiten. Swiss Kubik onderscheidt zich met een batterijfunctie waarbij de watchwinder tot wel 3 jaar kan functioneren op één set batterijen. Het Nederlandse merk Benson heeft diverse handige extra’s zoals additionele opbergruimte, flexibele horlogehouders en een modern touchscreen waarmee je de watchwinder instelt. Kortom, elk merk heeft zijn eigen voordelen.

Het materiaal waarvan de watchwinder is gemaakt speelt een grote rol op de duurzaamheid maar zeker ook op de prijs van een watchwinder. De kwaliteit en de hoeveelheid van de gebruikte materialen zoals hout, stof, edelstaal en glas hebben direct invloed op de prijs. Maar ook het type materiaal en de bewerking hiervan kan invloed hebben op het onderdeel arbeid. Materialen die lastig te bewerken zijn vereisen meer specifieke kennis en concentratie bij de productie. Je ziet dit goed bij het Zwitserse merk RDI dat met organische materialen werkt waarbij elke watchwinder uniek is. De RDI watchwinders zijn daarom ook niet goedkoop. Het materiaal van de watchwinder is een belangrijke eigenschap. Houten watchwinders absorberen bijvoorbeeld geluid maar zijn ook meer kwetsbaar voor krassen en stoten. Kunststof of aluminium watchwinders, zoals van Swiss Kubik, zijn sterker maar bieden geen absorberende werking en hebben niet dezelfde luxe uitstraling als een houten watchwinder. Echter speelt jouw persoonlijke smaak natuurlijk ook een grote rol. Kies je een watchwinder puur op basis van functionaliteit of ook op basis van uitstraling, materiaal en kleur? Er zijn veel mogelijkheden en watchwinders worden in allerlei kleuren geproduceerd. Keuze genoeg dus!

Als laatste element dat invloed heeft op de prijs willen we het design van de watchwinder noemen. Merken ontwerpen een watchwinder op basis van de behoeften van hun klanten. Er zijn merken die kleine en doeltreffende watchwinders produceren en merken die veel meer uitpakken qua grootte, extra’s en luxe. Een fraai design kost in de regel meer geld dan een simpel design. Voor de ene horlogeliefhebber die zijn of haar automatische horloges wilt opwinden is design belangrijk, voor de ander niet en is een watchwinder puur een handige accessoire. Toch merken wij dat klanten steeds meer op zoek zijn naar een fraaie watchwinder die echt als eyecatcher in het interieur geplaatst wordt. Bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of in een kantoor. De watchwinder moet dan passen bij het specifieke interieur qua formaat, kleur en het design.

Watchwinder merken kiezen elk voor een eigen design waarmee ze zich onderscheiden van andere merken. Je herkent bepaalde merken direct. Zo zien we dat Swiss Kubik watchwinders zeer compact en functioneel zijn vormgegeven. De horlogeliefhebber die een Swiss Kubik watchwinder koopt kiest niet zozeer voor een hoogwaardig design en een luxe uitstraling. Bernard Favre daarentegen is een Zwitsers merk waarvan de watchwinders unieke designs hebben. Bij de Planet modellen draait het horloge als het ware om haar eigen as hetgeen een bijzonder aangezicht biedt. De glazen stolp die erbij wordt geleverd maakt het een prachtige watchwinder. Het Nederlandse merk Benson heeft diverse series zoals de Compact, Smart-Tech II, Black Series en Swiss Series, waardoor je een ruime keuze hebt op gebied van design en prijsklasse. De verschillen op gebied van design tussen deze merken zijn groot. Een luxe design zorgt ervoor dat de prijs normaliter ook hoger is. Kies je voor een watchwinder met een eenvoudig design dan zal de prijs in de regel wat lager liggen.

Er zijn veel verschillende type watchwinders. Ook zijn er grote verschillen in prijs tussen modellen en merken. Maar in de regel zijn de prijsverschillen goed te verklaren als we kijken naar de gebruikte materialen, type motoren en capaciteit. Daarnaast betaal je voor het ene merk nu eenmaal wat meer dan voor het andere. Dit zie je ook bij auto’s, mobiele telefoons en kleding. Bekende merken die ook veel aan marketing doen zijn normaliter duurder. Door hun merknaam, reputatie en/of herkomst kunnen ze een hogere prijs vragen voor hun producten.

Wanneer je een nieuwe watchwinder wilt aankopen let dan op bovenstaande aspecten en bepaal wat jij belangrijk vindt. Vergelijk verschillende merken en modellen. Laat je goed informeren door een specialist en bepaal jouw budget. Op basis daarvan maak je zeker een goede keuze voor een uitstekende watchwinder die jouw automatische horloges goed en veilig opwindt en waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

Heisse und Sohne Watch Collector 70019-134.10.130

Geplaatst op 11 februari 2021 om 16:06 uur

Wanneer je als verzamelaar van automatische horloges op zoek gaat naar een passende watchwinder, wil je natuurlijk een watchwinder van goede kwaliteit. Een watchwinder voor een echte verzamelaar moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo is het natuurlijk belangrijk dat de watchwinder voldoende ruimte biedt voor al jouw automatische horloges. Dit hangt dus met name af van de grootte van je horlogecollectie of van de beoogde grootte ervan. Wanneer je hebt bepaald welke capaciteit jouw ideale watchwinder moet bieden, kun je de andere voorwaarden nagaan die voor jouw horlogeverzameling van belang zijn. Natuurlijk speelt de kwaliteit hierbij een grote rol, je wilt dat jouw horloges op een efficiënte en tegelijkertijd milde wijze van energie worden voorzien voor het behoud van jouw horloges. Naast kwaliteit en capaciteit zijn budget, design en materiaalgebruik ook belangrijke aspecten. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw collectie horloges? Wil je een watchwinder met een luxe uitstraling gemaakt van hoogwaardige materialen? Dan is Heisse & Söhne watchwinders een perfect merk voor jou!

Heisse & Söhne is een Duits merk, gevestigd in het Sauerland. Duitsland staat net als Zwitserland zeer goed bekend als het gaat om de kwaliteit van de horloges en watchwinders die er geproduceerd worden. Je kunt er dus met een watchwinder van Heisse & Söhne van op aan dat je kwaliteit in huis haalt. Een Heisse & Söhne watchwinder is een watchwinder waar je altijd op kunt bouwen en die jouw horloges in stijl opwindt. De uitstraling van de modellen van Heisse & Söhne is stijlvol, luxueus en chique te noemen. De motoren van dit Duitse merk zijn afkomstig uit Japan en van hoge kwaliteit. Ze staan er onder andere om bekend energiezuinig in gebruik te zijn en bovendien hun werk in stilte uit te voeren. Dit betekent geen vervelende of storende geluiden tijdens het opwinden van je horloges.

De collectie van Heisse & Söhne is divers. Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne namelijk ook watchwinder kluizen aan. Hierin berg je je collectie horloges extra veilig op, de kluizen voldoen namelijk aan de hoogste Europese normen. Daarnaast vinden we in de collectie veel watchwinders met een diverse capaciteit. Zo kan de liefhebber met enkele horloges er terecht, maar ook de echte verzamelaar die veel automatische horloges in zijn bezit heeft. In dit blog artikel zullen we er een specifiek model watchwinder van Heisse & Söhne uitlichten, speciaal geschikt voor de echte verzamelaar. Dit is een bijzondere en zeer chique watchwinder voor de verzamelaar die zijn verzameling nog beter wil doen uitkomen en die bovendien van absolute topkwaliteit is.

We hebben het dan over de Heisse & Söhne Watch Collector 70019-134.10.130 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 16 automatische horloges. Deze watchwinder is uitgevoerd in een klassiek design. Het prachtige houten exterieur in combinatie met metalen accenten en zwarte elementen, geven de watchwinder een zeer luxe uitstraling. De kast met deur zorgt ervoor dat je je horloges eenvoudig beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil, stof en condens. Deze watchwinder is geschikt voor alle automatische horloges, van welk merk of type dan ook.

Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019-134.10.130

Technisch gezien heeft deze watchwinder heel wat in huis. Te beginnen met het moderne touchscreen, waarmee je eenvoudig de door jou gewenste instellingen aanpast. Elke rotor is apart instelbaar, wat betreft de rotaties per dag en de draairichting. De watchwinder is bovendien uitgerust met ingebouwde LED verlichting. Dit maakt dat je jouw horlogeverzameling te alle tijde goed kunt bekijken of tentoonstellen, wanneer je maar wilt. Zelfs tijdens het opwinden van de horloges. De Heisse & Söhne Watch Collector 70019-134.10.130 watchwinder beschikt daarnaast over een sleep mode. Hiermee houdt je je horloges net onder het optimale niveau van opwinden, waardoor je ze wat rust gunt. Deze watchwinder biedt de 3 draairichtingen, namelijk CW,CC en Alternate.

Wanneer je een watchwinder van het merk Heisse & Söhne aanschaft ga je voor pure kwaliteit. De kwaliteit en afwerking staan bij Heisse & Söhne dan ook zeer hoog in het vaandel. Na productie wordt elke watchwinder nogmaals uitgebreid getest en nagekeken aan de hand van een checklist voordat deze wordt geleverd. Men wil er bij Heisse & Söhne helemaal zeker van kunnen zijn dat jij de watchwinder ontvangt in topconditie. Met een watchwinder van Heisse & Söhne kies je dus gegarandeerd voor het allerbeste.

Kortom, als je van plan bent een hoogwaardige watchwinder aan te schaffen voor je verzameling, is Heisse & Söhne watchwinder dus zeker het overwegen waard. Met name de Heisse & Söhne Watch Collector 70019-134.10.130 watchwinder, die met ruimte voor 16 horloges en alles erop en eraan de perfecte watchwinder is voor een uitgebreide verzameling horloges. Alleen al de watchwinder zelf, maar ook zeker jouw geliefde horloges zullen als een echte eyecatcher in je interieur zijn. Een mooie, aansprekende watchwinder geldt voor menigeen verzamelaar tenslotte als kers op de taart. Met deze specifieke watchwinder van Heisse & Söhne kies je voor een waardevolle toevoeging op je verzameling!

Als officieel dealer van Heisse & Söhne bieden wij zekerheid, scherpe prijzen en snelle levering. Uiteraard kunt u ook voor aftersales bij ons terecht. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders helpen wij u graag verder.

Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders

Geplaatst op 3 februari 2021 om 18:28 uur

Watchwinders zijn er van allerlei merken. Maar niet alleen merken uit Zwitserland en Duitsland zijn in staat topkwaliteit te leveren op dit gebied. Natuurlijk staat Zwitserland bekend om de hoge kwaliteit watchwinders en horloges die zij leveren, hetzelfde geldt voor Duitsland. Duitsland en degelijkheid horen bij elkaar. Maar ook bijvoorbeeld in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk worden watchwinders geproduceerd die echt het nader bekijken waard zijn wanneer je op zoek gaat naar een goede watchwinder. In dit artikel zullen we het merk Paul Design, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk nader belichten. Dit merk heeft op vele gebieden een hoop te bieden.

Het brein achter Paul Design is Paul Chen. Hij ontwikkelt en ontwerpt de watchwinders zelf en had daarbij vanaf het begin een ambitieus doel voor ogen. Innovatie heeft hij hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook te zien aan de watchwinders binnen de uitgebreide collectie. Paul Design biedt watchwinders met ruimte voor één horloge, maar ook watchwinders met een grote capaciteit. Deze watchwinders zijn bij uitstek geschikt voor de echte verzamelaar. Zo vinden we binnen de collectie  van Paul Design watchwinders voor 2 horloges, maar ook watchwinders met een capaciteit voor bijvoorbeeld wel 12 horloges. Dit maakt dat de Paul Design collectie geschikt is voor een breder publiek.

Ook de aantrekkelijke prijzen waarvoor Paul Design zijn watchwinders aanbiedt, maken dat de collectie toegankelijk is voor veel liefhebbers en verzamelaars van automatische horloges. De combinatie van een stijlvol design, hoogstaande techniek en afwerking en bovendien een scherpe prijs, maakt dat Paul Design zich weet te onderscheiden van andere bekende watchwinder merken.

Binnen de collectie van Paul Design vinden we de Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 horloges en biedt daarnaast extra opbergruimte voor nog 3 horloges. Uiteraard is deze opbergruimte ook erg geschikt om andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen bij elkaar te bewaren. Paul Design biedt met de Gentlemen 2+3 watchwinder een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Deze watchwinders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, Black Apricot, Black Shadow en Macassar. Deze kleuren geven de watchwinders een extra luxe en natuurlijke uitstraling.

De Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren, die zowel energiezuinig als stil in gebruik zijn. Dit verhoogt uiteraard het gebruikscomfort. Bovendien zijn de Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders voorzien van een modern touchscreen, waarmee je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt instellen. Dit kun je per rotor individueel doen, waardoor je voor elk horloge specifiek de benodigde waarden instelt. Deze watchwinders zijn ook nog eens voorzien van zowel een slaap functie. Deze functie zorgt ervoor dat je de automatische horloges net onder het optimale niveau van opwinding kunt houden, waarmee je ze wat rust gunt. Uiteraard zijn de watchwinders ook voorzien van een overwind protectie. En tot slot is dit fraaie design voorzien van LED verlichting, wat zorgt voor een perfect zicht op je horloges.

Kortom, de Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders zijn zeer complete watchwinders voorzien van de modernste techniek en een luxe uitstraling. Paul Design weet ontzettend scherpe prijzen te hanteren voor haar watchwinders. Vergelijkbare merken kosten al gauw 2x zoveel.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Je kunt deze watchwinders van Paul Design eens op je gemak beter bekijken in onze webshop. Hier vind je de specificaties van deze watchwinders gemakkelijk terug en de duidelijke foto’s geven je een goed beeld van hoe de watchwinders eruit zien.

Natuurlijk koop je een watchwinder van kwaliteit het liefst bij een officieel dealer. Deze kent de ins en outs van de producten en kan je derhalve een passend advies geven wanneer je dit wenst. Ook kun je bij een officieel dealer rekenen op een uitstekende service. Wij zijn officieel dealer van Paul Design en helpen je dus graag verder. Wanneer je ervoor kiest een Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinder te bestellen bij ons dan ontvang je deze met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Naast deze kwalitatieve watchwinders hebben nog veel meer te bieden . Denk aan diverse andere gerenommeerde watchwinder merken. Bijvoorbeeld Swiss Kubik, Benson Watchwinders of Bernard Favre.