Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Paul Design Gentlemen 2+3 Macasar watchwinder

Geplaatst op 6 mei 2021 om 15:48 uur

In het Verenigd Koninkrijk is het watchwinder merk Paul Design gevestigd. Dit aansprekende merk produceert al ruim een decennium uitstekende watchwinders die door horlogeliefhebbers wereldwijd worden gebruikt voor het opwinden van automatische horloges. Het merk biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt wanneer je jouw automatische horloges goed en veilig wilt opwinden. De afgelopen jaren heeft Paul Design grote stappen gezet op gebied van kwaliteit en vooral functionaliteit. Het leuke van dit merk is dat de prijzen altijd aantrekkelijk zijn gebleven. Dit zorgt ervoor dat er maar weinig watchwinder merken kunnen concurreren met Paul Design watchwinders.  Dit vanwege de uitstekende combinatie van kwaliteit, functionaliteit, design en betaalbaarheid.

Paul Design 2+3 macassar watchwinder

Paul Design biedt een uitgebreide collectie watchwinders die zowel de liefhebber met enkele automatische horloges als de echte verzamelaar zal aanspreken. De uitstraling van de watchwinders van Paul Design is modern en luxe te noemen. De watchwinders stralen klasse en stijl uit. De luxueuze vormgeving van de watchwinders maakt dat elk automatisch horloge direct in het oog zal springen. Dit zal iedereen met een passie voor automatische horloges zeker aanspreken. Elke liefhebber wil tenslotte zijn of haar horloges zo goed mogelijk opwinden maar ook zo mooi mogelijk opbergen.

De uitstekende kwaliteit van de Paul Design watchwinders wordt met name gerealiseerd door fraaie en hoogwaardige materialen die het merk gebruikt. Voorbeelden zijn hout, glas en edelstaal. Paul Design maakt op technisch gebied gebruik van Japanse motoren. Met een Japanse motor van deze kwaliteit ben je verzekerd van een watchwinder die altijd voor je klaar staat en bovendien zijn werk vrijwel in stilte uitvoert. Deze motoren zijn bovendien energiezuinig in gebruik, wat in de tijdsgeest van vandaag zeker een voordeel is.

Binnen Paul Design watchwinder collectie vinden we de Paul Design Gentlemen 2+3 macassar watchwinder. Deze mooie watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en biedt bovendien ruimte voor het opbergen van nog eens 3 horloges. Op deze manier houd je je horloges netjes en veilig bij elkaar. Natuurlijk kun je deze opbergruimte ook benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De uitstraling van deze watchwinder van Paul Design is, zoals we gewend zijn van het merk, modern en strak. De combinatie van het prachtige macassar houten exterieur en de zwarte binnenkant, tezamen met het glazen deurtje maken dat deze watchwinder een luxe uitstraling heeft. Het deurtje zorgt er bovendien voor dat jouw horloges beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stof en vuil.

Wat betreft de techniek biedt de Paul Design 2+3 macassar watchwinder een modern touchscreen, waarmee je eenvoudig het aantal rotaties per dag en de draairichting per horloge individueel in kunt stellen. Deze eigenschap samen met de flexibele horlogehouders die Paul Design gebruikt zorgen ervoor dat de elke Paul Design watchwinder geschikt is voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De ingebouwde LED verlichting maakt het bovendien mogelijk op elk gewenst moment de horloges goed te kunnen bekijken. Natuurlijk is deze watchwinder voorzien van Japanse motoren van hoge kwaliteit zodat je er zeker van bent dat jouw horloges niet stil komen te staan.

De Paul Design Gentlemen 2+3 macassar watchwinder is voor de echte liefhebber met enkele automatische horloges dus een uitstekende keuze. Dit compacte model van Paul Design is vrijwel overal gemakkelijk te plaatsen. Doordat deze watchwinder geluidsarm is, plaats je hem ook met een gerust hart op je slaapkamer of bijvoorbeeld op kantoor. Door de stijlvolle en chique uitstraling van de watchwinder, zal deze bovendien een ware eyecatcher zijn in je interieur. Je kiest met deze watchwinder bovendien niet alleen voor een fraai design en een luxe afwerking. Dit vooruitstrevende merk gaat namelijk ook op technisch gebied voor het beste. Met de goede prijs-/kwaliteitverhouding van Paul Design zijn jouw horloges altijd gereed voor gebruik en hoef je je nooit meer zorgen te maken over eventuele stilstand van jouw horloges. Paul Design maakt het hiermee ook voor de liefhebbers met een minder ruim budget mogelijk een watchwinder van uitstekende kwaliteit aan te schaffen. Met deze watchwinder haal je alles in huis dat jouw automatische horloges nodig hebben!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Paul Design watchwinders. Elke watchwinder van Paul Design die je bij ons bestelt ontvang je met minimaal 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je kunt dus met een gerust gevoel je bestelling plaatsen en snel van je aankoop genieten. Wij zorgen ervoor dat jouw pakketje goed verpakt wordt bezorgd en bieden jou als officieel dealer van Paul Design bovendien de nieuwste collecties, scherpe prijzen en de beste service!

Heisse und Sohne Triton 70019-132.33.37 watchwinder

Geplaatst op 2 mei 2021 om 08:22 uur

De fanatieke verzamelaar van automatische horloges die met passie en liefde voor deze meest pure vorm van het authentieke horloge zijn verzamelstukken uitkiest zal zijn of haar horloges ook op een mooie wijze willen opwinden, bewaren en presenteren. Bovendien is het belangrijk de horloges op een veilige wijze te bewaren en ze te beschermen tegen onnodige slijtage en beschadigingen. Iedere horlogeliefhebber weet dat een automatisch horloge enkel op tijd blijft lopen wanneer het wordt voorzien van de benodigde beweging. Wanneer je een automatisch horloge draagt gebeurt dit automatisch door de bewegingen van je pols. Maar als je een automatisch horloge niet draagt staat het na 36-44 uur stil. Als je meerdere horloges hebt kan je die het beste plaatsen in een watchwinder die ervoor zorgt dat de horloges stuk voor stuk van de benodigde energie worden voorzien en dus niet stil komen te staan. Wanneer je als horlogeverzamelaar kiest voor de juiste watchwinder zal deze direct dienen als veilige opbergplaats voor jouw verzameling. Een watchwinder is een onmisbare accessoire wanneer je meerdere automatische horloges hebt.

Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder

Een bijzonder mooie watchwinder merk met alle eigenschappen die je nodig hebt voor het opwinden van automatische horloges is het Duitse merk Heisse & Söhne. Niet alleen Zwitserland staat bekend om de hoge kwaliteit horloges en watchwinders die er worden geproduceerd, ook Duitsland heeft op gebied van horloges en watchwinders een zeer goede reputatie. Heisse & Söhne biedt met haar uitgebreide collectie een ruime keuze van zeer luxe watchwinders die zijn voorzien van de meest moderne technieken en die bovendien bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Voor de echte verzamelaar is er een brede keuzemogelijkheid met veel mooie modellen watchwinders met een grote capaciteit. Daarnaast biedt Heisse & Söhne ook watchwinder kluizen die voldoen aan de hoogste Europese normen. Hiermee kies je voor de meest veilige optie voor het opwinden en opbergen van jouw horlogeverzameling.

Heisse & Söhne watchwinders staan voor klasse en een zeer goede functionaliteit. Niet voor niets is dit merk al jarenlang één van de meest populaire merken in Europa. Het merk heeft haar al een zeer fraaie collectie watchwinders uitgebreid met de bijzonder mooie Heisse & Söhne Triton watchwinders. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder is afkomstig uit deze nieuwste serie en is geschikt voor het opwinden van 16 automatische horloges. Ditzelfde model is ook leverbaar voor het opwinden van 8 horloges.

De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling zoals we dat gewend zijn van Heisse & Söhne. De combinatie van het prachtige houten exterieur, het zwarte stoffen interieur, de fraaie voet en de glazen deur geven het geheel een zeer luxe uitstraling. Deze watchwinder zal dan ook in elk interieur een echte eyecatcher zijn en alle ogen zullen zeker gericht zijn op jouw horlogeverzameling.

Op technisch gebied heeft deze watchwinder alles wat je nodig hebt. De watchwinder is uitgerust met een modern touchscreen LCD scherm, waarmee je eenvoudig de instellingen aanpast. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen, waarmee je de perfecte omstandigheden creëert voor elk individuele horloge. Bovendien is deze watchwinder voorzien van LED verlichting dat het mogelijk maakt op elk gewenst moment van de dag je horloges te bekijken of natuurlijk je trots aan een ander te laten zien. Het zeer moderne vingerprint slot zorgt ervoor dat je jouw horloges met een gerust hart achterlaat. De deur sluit de watchwinder af waardoor de horloges veilig zijn voor stof, condens en vuil. De watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend rechtsom en linksom draaien. Naast een overwind protectie is deze watchwinder bovendien uitgerust met een slaapmodus. Met deze functie kan je niet alleen horloges wat rust gunnen door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden, maar de watchwinder ook laten pauzeren met opwinden als je slaapt.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend energiezuinig te zijn in gebruik. Bovendien doen ze hun werk vrijwel in stilte, zodat je geen last hebt van storende geluiden tijdens het opwindproces. Je kunt de watchwinder dan ook met een gerust hart in bijvoorbeeld je werkkamer of slaapkamer plaatsen. Het belangrijkste aspect is natuurlijk dat je altijd kunt vertrouwen op je watchwinder zodat je horloges niet stil komen te staan. Je wilt tenslotte onnodige slijtage voorkomen en jouw horloges altijd gereed hebben om direct te kunnen dragen.

Met de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder van hoogwaardige kwaliteit kan je altijd op je watchwinder rekenen en heb je dus geen zorgen om eventuele stilstand van je horloges. Het bijkomende voordeel van een Heisse & Söhne watchwinder is dat het merk kwaliteit, hoogstaande techniek en een stijlvolle uitstraling combineert met aantrekkelijke prijzen. Dit maakt dit bijzondere merk natuurlijk extra interessant voor elke horlogeliefhebber en horlogeverzamelaar.

Wanneer je kiest voor de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder kies je voor klasse, moderne techniek en bovenal voor optimaal gebruikersgemak. Bestel jouw Heisse & Söhne Triton watchwinder nu in onze webshop. Je ontvangt de watchwinder in een stevige verpakking met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Elke Heisse & Söhne watchwinder wordt in Duitsland met de uiterste zorg geproduceerd en voor levering bovendien uitgebreid getest aan de hand van een checklist. Zo weet jij zeker dat je een perfect functionerende watchwinder in huis haalt!

Als officieel dealer van Heisse & Söhne bieden wij jou zekerheid en snelle levering. Wij verzenden wereldwijd en buiten de EU BTW vrij. Als je een vraag of opmerking hebt schroom dan niet om ons te contacteren. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders kunnen wij je zeker voorzien van goed advies!

Watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 26 april 2021 om 15:33 uur

Ben jij die liefhebber van automatische horloges met 2 of 3 automatische horloges in je bezit? Dan is dit het artikel voor jou! Ook als beginnend liefhebber of -verzamelaar kan een watchwinder voor 2 horloges een fraaie en vooral handige accessoire zijn. Een watchwinder met deze capaciteit is over het algemeen goed betaalbaar, zodat je hiermee als beginnend liefhebber of -verzamelaar nooit meer last hebt van stilstaande automatische horloges. Bovendien neemt een watchwinder met capaciteit voor 2 horloges niet al te veel ruimte in. De designs zijn over het algemeen compact en daarmee gemakkelijk overal te plaatsen. Dit maakt dat je met een watchwinder voor 2 horloges zeer flexibel kunt zijn. Je kunt je watchwinder bijvoorbeeld gemakkelijk meenemen op reis, in een kluis zetten of op kantoor plaatsen.

Er zijn verschillende mooie merken in omloop die kwalitatieve watchwinders bieden voor 2 horloges. In dit artikel willen we er een drietal van dit soort watchwinders uitlichten, die voor jou als liefhebber zeker interessant kunnen zijn. Allereerst beginnen we met een watchwinder van het Nederlandse merk Benson. Dit populaire watchwinder merk weet tegen een scherpe prijs zeer hoge kwaliteit watchwinders aan te bieden. Bovendien vind je bij Benson verschillende watchwinders met diverse mooie extra’s. Benson biedt met de Benson Compact Double 2.BS watchwinder een betaalbare en tegelijkertijd hoogwaardige watchwinder voor het opwinden van 2 horloges. Deze watchwinder is zwart van kleur en is vervaardigd uit fraai hout. Deze watchwinder van Benson is uitgerust met twee Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Dit maakt dat dit model zijn werk vrijwel in stilte uitvoert en dat is wel zo prettig. Bovendien zijn deze motoren energiezuinig, wat in de tijdsgeest van tegenwoordig een belangrijk pluspunt is.

Verder biedt de Benson Compact Double 2.BS watchwinder naast een overwinding protectie ook een powerwinding functie. Hiermee voorzie je je horloges in korte tijd van de benodigde energie. Doordat de watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting heb je te allen tijde een goed zicht op je horloges. Deze watchwinder is te bedienen met behulp van het moderne touchscreen scherm. Hiermee stel je onder meer eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge in. Op deze manier weet je zeker dat je jouw horloges precies dat geeft wat ze nodig hebben. Daarnaast maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. Deze combinatie maakt dat deze watchwinder van Benson ieder automatisch horloge probleemloos opwindt, ongeacht het horlogemerk of type horloge.

Een tweede model watchwinder dat geschikt is voor 2 horloges dat we willen benoemen is eveneens afkomstig van het merk Benson. Het gaat om de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze watchwinder heeft niet alleen de capaciteit voor het opwinden van 2 horloges, maar biedt daarnaast extra opbergruimte voor maar liefst 5 horloges. Deze opbergruimte kun je natuurlijk ook benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Zo houdt je alles netjes en overzichtelijk bij elkaar. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart en gemaakt van hout en mineraalglas. De bediening van deze watchwinder gaat met behulp van een modern touchscreen, waarmee je onder andere de draairichting en het aantal omwentelingen per dag eenvoudig instelt. Je kan elke rotor individueel instellen waardoor je alle mogelijkheden hebt horloges van verschillende merken op te winden. Deze watchwinder van Benson draait rechtsom, linksom en afwisselend en heeft ook een overwinding protectie. Daarnaast is ook deze watchwinder uitgerust met een powerwinding functie waarmee het mogelijk is je horloge in korte tijd op te winden. Ook deze Benson watchwinder is voorzien van kwalitatieve en energiezuinige Japanse motoren. Ook hier zien we bovendien weer een ingebouwde LED verlichting, waarmee jouw watchwinder ook direct functioneert als display voor jouw geliefde horloges.

Het laatste model waar we in dit artikel aandacht aan willen besteden is van het Zwitserse merk Swiss Kubik, dat de echte liefhebber zeker niet onbekend zal zijn. Swiss Kubik kenmerkt zich door de compacte en kubusvormige designs en natuurlijk de welbekende hoge Zwitserse kwaliteit. De Swiss Kubik Double Leather Black SK02.CV003 watchwinder is gemaakt van aluminium en bekleed met kwaliteitsleder in de kleur zwart. Deze watchwinder biedt uiteraard ook weer ruimte voor 2 automatische horloges en is geschikt voor elk type en merk automatische horloges. Deze watchwinder is uitgerust met Swiss made motoren, die niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig zijn. Bovendien zijn ook deze motoren stil in gebruik. Het aantal toeren van deze watchwinder is instelbaar en de watchwinder beschikt natuurlijk ook over een overwind protectie. Met deze watchwinder van Swiss Kubik kies je voor Zwitserse kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs!

Natuurlijk vind je bij ons in de webshop nog vele andere watchwinders voor 2 horloges. Ben je in het bezit van 2 of 3 automatische horloges? Dan is het is zeker de moeite waard een kijkje te nemen tussen de mooie watchwinder merken in ons assortiment!

Chronovision watchwinders collectie 2021/2022

Geplaatst op 20 april 2021 om 13:43 uur

Chronovison kan worden beschreven als zijnde een pionier op het gebied van de moderne kwalitatieve watchwinder. Het vooruitstrevende Duitse watchwinder merk had zich als doel gesteld een watchwinder te ontwikkelen die alle voordelen van de al bestaande watchwinders zou bundelen en tegelijkertijd een oplossing zou bieden voor de nadelen van de al aanwezige watchwinders op de markt. De mensen achter het merk zijn 2 jaar lang bezig geweest met testen, onderzoeken en experimenteren totdat ze een concept vonden voor unieke watchwinders waar ze helemaal tevreden over waren. Chronovision heeft de eer het made in Germany label te mogen voeren, dat aangeeft dat de watchwinders van het merk van sublieme kwaliteit zijn. Hier zijn tenslotte zeer strengen eisen aan verbonden. Degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn onder meer voorwaarden voor watchwinders van deze kwaliteit. Dit is dan ook onder meer waar elke Chronovision watchwinder voor staat.

De meeste onderdelen van de watchwinders van Chronovision worden vervaardigd in het Sauerland waar Chronovision ook gevestigd is. Op deze manier weet men de lijntjes kort te houden wat betreft de kwaliteit en de herkomstvan de materialen en een exclusief product neer te zetten. De 70 onderdelen waaruit een watchwinder van Chronovision bestaat wordt in 23 stappen geassembleerd en de materialen die worden gebruikt worden veelal met de hand bewerkt. Met een watchwinder van Chronovision kies je dus voor een product dat is vervaardigd door echte vakmensen en dat zie je aan het product af. Oog voor detail en een perfecte afwerking heeft men bovendien hoog in het vaandel staan bij Chronovision.

Chronovision Ambiance IV 70050/151.18.10 watchwinder

De uitstraling van de watchwinders van Chronovision is vrij modern te noemen. De modellen geven een ultiem gevoel van luxe en zijn niet alleen zeer functioneel, maar bieden ook een stijlvolle opbergplaats en display voor jouw automatische horloges. Mooie materialen als hout, chrome en glas passeren de revue. Doordat Chronovision haar watchwinders met diverse capaciteit biedt is het merk interessant voor zowel de liefhebber met een enkel horloge als voor de echte verzamelaar. De Chronovision watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of het type horloge. De rotoren van de watchwinders zijn individueel instelbaar, waardoor je de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk instelt. Op deze manier ben je er zeker van dat elk horloge precies dat krijgt wat het nodig heeft. Het instellen van de watchwinder kun je eenvoudig en snel doen via Bluetooth of PC. De gebruiksvriendelijkheid van deze watchwinder zal voor vele liefhebber een absolute plus zijn. De watchwinder stopt en begint altijd op een 12 uurs positie.

Chronovision biedt een grote collectie watchwinders met verschillende modellen. De collectie bestaat uit de One, Ambiance en Prestige series. We zien bij alle series van Chronovision extra fraaie designs en hoogwaardige functionaliteiten voor het perfect opwinden van één of meerdere automatische horloges. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde LED verlichting die ervoor zorgt dat je altijd een goed zicht hebt op je horloges. Maar ook een sleep mode, welke ervoor zorgt dat je je horloges rust kunt gunnen door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden behoort tot de mogelijkheden. Met een watchwinder die voorzien is van een powerwinding functie, kun je je horloges dan weer in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Ook een start-stop functie is een mooie extra die Chronovision biedt. Verder zijn de watchwinders van Chronovision voorzien van Duitse motoren, die net als de Zwitserse variant zeer goed bekend staan. Deze motoren zijn energiezuinig en daarnaast vrijwel stil in gebruik. Dit maakt dat je ze ook zonder storende geluiden op  je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen. De designs van Chronovision zijn bovendien vrij compact, waardoor je niet veel ruimte nodig hebt om ze te kunnen plaatsen. De glazen deurtjes van de Chronovision Ambiance modellen kunnen worden afgesloten en zorgen ervoor dat invloeden van buitenaf zoveel mogelijk buiten worden gehouden. Zo bescherm je je horloges tegen onder meer condens, vuil en vocht en zorg je er bovendien voor dat niet zomaar iedereen met zijn vingers aan jouw horloges zit.

Kortom, met Chronovision watchwinder kies je voor een luxe watchwinder met een stijlvolle uitstraling die absoluut de blik zal weten te vangen van een ieder die de kamer in loopt. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en heb je daarnaast een bijzonder mooie en veilige opbergplaats voor jouw grote trots. Bovendien zorgt een watchwinder als deze voor de juiste olievoorziening voor je horloges.

Wanneer je een Chronovision watchwinder wilt bestellen kun je dit met een gerust hart doen. Chronovison biedt namelijk maar liefst 3 jaar garantie op de producten, wat veel zegt over het eigen vertrouwen van Chronovision in de kwaliteit van de producten. Je koopt dus met een watchwinder van Chronovision een onmisbaar accessoire voor nu, maar ook voor in de toekomst. Wanneer je je Chronovision watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze goed verpakt en met duidelijke handleiding thuis. Gun jouw horloges ook het beste, gun ze Chronovision!

Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder

Geplaatst op 13 april 2021 om 14:34 uur

Benson is een watchwinder Nederlands merk dat enorm populair geworden is op gebied van hoogstaande watchwinders. Kwaliteit staan bij Benson dan ook hoog in het vaandel. Naast kwaliteit staat het merk onder meer ook bekend om het hoge afwerkingsniveau, uitstekende functionaliteit, een luxe uitstraling en niet te vergeten interessante prijzen. Mede hierdoor en door de diversiteit in designs, weet Benson een breed scala aan horlogeliefhebbers aan te spreken.

Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder

Begin dit jaar heeft Benson haar nieuwe Swiss Series watchwinders gepresenteerd. Een collectie luxe watchwinders die is voorzien van Zwitserse techniek en volledig wordt geassembleerd in Nederland. Deze combinatie zorgt voor een top kwaliteit en zeer fraaie afwerking. Je wilt als horlogeliefhebber het beste voor jouw automatische horloge dus laten we eens kijken naar een zeer fraai model uit deze nieuwe collectie van dit Nederlandse merk: de Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder.

De Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder is uitgerust met de Swiss made techniek en is speciaal geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Voor de liefhebber die een opvallende watchwinder zoekt, die je geliefde automatische horloge er nog meer uit laat springen, is dit een absoluut topmodel. Met de sprekende rode kleur en de originele lederen buitenkant is deze watchwinder een absolute eyecatcher te noemen in welk interieur dan ook. Het leder is met een padded structuur en prachtig stiksel om de watchwinder heen gemaakt.

Deze watchwinder is voorzien van een zeer handig en eenvoudig te bedienen LCD scherm dat aan de achterkant is geplaatst. Hiermee stel je gemakkelijk het aantal rotaties per dag en de draairichting in. Op deze manier zorg je ervoor dat je jouw horloge(s) precies geeft wat ze nodig hebben. De Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder is uitgerust met ingebouwde LED verlichting. Hiermee heb je op elk moment van de dag, dus ook tijdens het opwindproces, de mogelijkheid om je horloge te bekijken. Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. Dit zorgt voor het behoud van de motor waardoor deze jarenlang meegaat.

De watchwinder is zeer compact van formaat zodat iedereen gemakkelijk een mooi plekje zal kunnen vinden voor deze watchwinder. Daar komt nog bij dat de watchwinder niet alleen functioneert via netstroom via de meegeleverde adapter, maar ook op batterijen. Dit biedt de mogelijkheid je watchwinder gemakkelijk mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Een andere mooie mogelijkheid door deze specifieke eigenschappen is dat deze watchwinder in een kluis geplaatst kan worden. Zo zijn zowel je watchwinder als je horloge extra veilig opgeborgen.

Doordat deze watchwinder is voorzien van een stoffen binnenkant, wordt je horloge uitermate goed beschermd tegen bijvoorbeeld krasjes. De watchwinder sluit met een glazen deurtje, waarmee je ook slijtage voorkomt door onder andere stof, vuil en condens. Ook eventuele kinderhandjes houdt je op deze manier makkelijker buiten de deur.

Een leuk voordeel van deze watchwinder is de flexibele horlogehouder waarop je het horloge plaatst. Deze klik je namelijk vast in de watchwinder zelf zodat deze er tijdens het draaien nooit uit kan vallen. Daarnaast is de horlogehouder instelbaar naar de exacte lengte van de horlogeband. Hierdoor past elk horloge om de horlogehouder, ongeacht welk merk of model je hebt.

De Benson Swiss Series Single 1.20 Red Leather watchwinder is een Limited Edition variant. Dit betekent dat er slechts 250 stuks van in omloop zijn wereldwijd. Voor de echte liefhebber zal dat deze watchwinder extra interessant maken, wie wil er nu niet een exceptioneel en uniek model watchwinder om mee te kunnen pronken?

Kortom, met deze watchwinder kies je voor een uniek model dat lekker opvalt. Je horloge zal hiermee nooit meer stil komen te staan wanneer je hem niet draagt en is dus altijd klaar voor gebruik. Bovendien voorkom je zo onder meer onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Deze watchwinder is met de Swiss made motor ongekend betrouwbaar, dit is ook te zien aan de maar liefst 3 jaar garantie die je erbij krijgt. Wanneer je deze watchwinder bestelt ontvang je deze bovendien met certificaat en natuurlijk een duidelijke handleiding. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw pakketje aangetekend en verzekerd verzonden wordt en stevig ingepakt op reis gaat. Zo ben je er zeker van dat je hem netjes thuis ontvangt!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson watchwinders. Wij hebben vrijwel alle modellen op voorraad en extra snel leverbaar. In onze webshop kan je betalen met iDeal, creditcard, Paypal of gewone bankoverschrijving. Wil jij jouw automatische horloge in stijl opwinden in een high end watchwinder die voorzien is van Zwitserse techniek en in Nederland is geassembleerd? Neem dan snel een kijkje in de nieuwe Benson Swiss Series watchwinder collectie.