Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Orbita Sparta Bold 2 Black W05527

Geplaatst op 22 september 2022 om 12:13 uur

Wanneer jij een goede watchwinder zoekt maar niet teveel geld aan deze horlogeaccessoire wilt besteden dan moet je even doorlezen. In dit artikel bespreken we een aantrekkelijk model van een Amerikaans merk dat uitstekende watchwinders produceert. Als officieel dealer van Orbita werken we al ruim 10 jaar samen met dit merk.

Orbita Sparta Bold 2 Black W05527

Het merk Orbita werd in 1996 opgericht door Chuck Agnoff en heeft door de jaren heen een zeer goede naam weten op te bouwen. Niet alleen in de Verenigde Staten, maar overal ter wereld zijn er grote bewonderaars van dit merk te vinden. Orbita onderscheidt zich door het produceren van watchwinders met een diverse uitstraling. Zo biedt het merk prachtige houten kasten, voor de echte verzamelaar. Daarnaast vind je bij Orbita ook meer compacte watchwinder modellen, die geschikt zijn voor het opwinden van 1 of 2 horloges tegelijkertijd. Orbita heeft bovendien verschillende patenten op haar naam weten te zetten en mag zichzelf dan ook een pionier noemen binnen de horlogerie. Zo heeft het merk het zogenaamde ‘rotorwind system’ ontwikkeld. Dit systeem zorgt voor de opwinding van jouw horloges door deze zachtjes te schudden. Dit is een geheel andere techniek dan de meer geijkte wijze van opwinding door middel van rotatie. Orbita biedt echter ook watchwinders die op deze wijze functioneren, onder de noemer ‘programmable system’.

Orbita hecht veel waarde aan de hoge kwaliteit van hun producten. Er wordt dan ook de grootst mogelijke zorg besteed aan het vervaardigen van ieder afzonderlijk onderdeel van de watchwinders. Bovendien kiest Orbita ervoor enkel te werken met hoogwaardige materialen, zoals duurzame leersoorten, carbon en versterkende lak die in meerdere lagen wordt opgebracht. Dit is duidelijk zichtbaar in de designs van het merk, die klasse en stijl uitstralen. Met een watchwinder van Orbita kies je altijd voor een echte blikvanger, die jouw horloge of horloges eer aan doet. Ook in de basis kiest Orbita voor het beste van het beste. De watchwinders van het merk zijn namelijk allemaal voorzien van Swiss made motoren, waardoor je er altijd zeker van kunt zijn dat je op je Orbita watchwinder kunt bouwen. Wanneer je je horloge in een Orbita watchwinder plaatst, is deze altijd goed beschermd. Het merk maakt gebruik van speciale horlogekussentjes, die gemaakt zijn van een soort foam. Deze kussentjes zijn erg zacht, zodat je beschadiging bij het plaatsen van het horloge voorkomt. De kussentjes zijn passend voor vrijwel ieder automatisch horloge. Mocht je echter erg kleine horloges in het bezit hebben, dan is het mogelijk speciale kleinere horlogekussentjes bij te bestellen. De horlogekussentjes zijn voorzien van het logo van Orbita, wat de luxe van dit merk nog eens benadrukt. De grote modellen watchwinders uit de collectie van Orbita zijn daarnaast voorzien van een glazen deurtje, die ervoor zorgen dat je je horloges ook kunt beschermen tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, vuil en condens.

Graag vertellen we je meer over een specifiek model watchwinder uit de collectie van Orbita, namelijk de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd en daarmee ideaal als je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is compact vormgegeven en gemaakt van kunststof, waardoor deze licht in gewicht is. Dit maakt de watchwinder gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen naar kantoor of op reis. De watchwinder is bovendien werkzaam op batterijen, wat plaatsen in een kluis ook een goede optie maakt. Natuurlijk is deze watchwinder uitgerust met een Zwitserse motor, wat hem uiterst betrouwbaar maakt. Bovendien zijn deze energiezuinig en stil in gebruik. Je hoeft dus niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces, waardoor je de watchwinder ook prima op bijvoorbeeld de slaapkamer kunt zetten.  Deze watchwinder is geschikt voor alle typen en merken automatische horloges. De rotoren zijn bovendien individueel instelbaar, waardoor je ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding kunt bieden. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze watchwinder is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart, maar desgewenst ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals blauw, rood en groen.

Met de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 kies je voor een topkwaliteit watchwinder waarmee je jouw automatische horloges het beste kunt bieden. Zo hoef je niet meer bang te zijn voor stilstand van je horloges, waardoor je je horloges steeds opnieuw moet instellen. Bovendien verleng je hiermee de levensduur van jouw horloges, doordat de watchwinder een goede olieverdeling in de horloges verzorgt. Bovendien heb je met deze watchwinder direct een veilige opbergplaats voor je horloges, waardoor je geen krasjes of andere beschadigingen op je horloges krijgt.

De Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 en verscheidene andere high-end watchwinders van Orbita vind je bij ons in de webshop. Wanneer je een watchwinder van Orbita bij ons bestelt doe je dit met een gerust hart. Als officieel dealer van Orbita leveren wij deze watchwinders met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een stevige verpakking. Bovendien staan we je graag bij met raad en daad waar nodig.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 14 september 2022 om 09:00 uur

Watchwinders worden steeds meer gebruikt door horlogeliefhebbers om hun geliefde en waardevolle automatische horloges in op te winden. Deze horlogeaccessoires zijn uitermate handig en de “must have” accessoire wanneer je een automatisch horloge hebt. Niet alleen staan jouw automatische horloges nooit meer stil, ook bewaar je jouw horloges veilig en op één plek in een watchwinder.

Er zijn diverse verschillende merken op het gebied van watchwinders. Populaire merken zijn Benson, Paul Design, Bernard Favre en Swiss Kubik. Over dit laatste merk gaan we het hebben in dit artikel.

Een merk dat kwaliteit levert is continue op zoek naar verbetering en vernieuwing van hun producten. De techniek op dit gebied staat immers ook niet stil en geen enkel merk wil achter de feiten aanlopen. Sterker nog, de meeste vooraanstaande watchwinder merken zien zichzelf als een pionier op dit gebied en proberen zelf koploper te zijn in de ontwikkelingen. Zo zijn de watchwinders van deze merken steeds weer voorzien van de modernste technieken op dit gebied en weet jij zeker dat jouw automatische horloges op de meest efficiënte en veilige wijze worden opgewonden.

Een gerenommeerd merk dat watchwinders produceert die behoren tot de beste ter wereld, is het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik zorgt ervoor zijn producten continue te verbeteren door samen te werken met de meest ervaren Zwitserse ambachtslieden en de beste materialen te gebruiken. Binnen 10 jaar tijd heeft Swiss Kubik al de 6e generatie mechanismen weten te realiseren, wat op zichzelf al zeer bewonderenswaardig is. Mooie materialen die door dit merk onder andere worden ingezet zijn aluminium, leder en hout.

Alle Swiss Kubik watchwinders worden in Zwitserland ontworpen en met de hand gemaakt. De watchwinders van het merk kenmerken zich wat betreft design door de kubusvorm die in ieder afzonderlijk model terugkomt. De watchwinders zijn allemaal compact van vorm en daarmee zeer gemakkelijk te plaatsen in welk interieur dan ook. Bovendien maakt dit het ook makkelijk om je watchwinder mee te nemen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de watchwinder mee te nemen wanneer je op reis gaat of tijdens het werk op kantoor. Deze mogelijkheden worden nog eens gemakkelijker gemaakt doordat de watchwinders van Swiss Kubik tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op slechts één set AA batterijen. Doordat er bovendien geen aansluiting op de netstroom noodzakelijk is plaats je de Swiss Kubik watchwinders zonder problemen in de kluis.

De collectie van Swiss Kubik biedt verscheidene soorten watchwinders. Niet alleen op het gebied van materiaal en design biedt Swiss Kubik diversiteit, maar ook wat betreft capaciteit zijn er verschillende mogelijkheden. Zo biedt het merk watchwinders voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 of zelfs 12 horloges tegelijkertijd. Swiss Kubik spreekt hiermee niet alleen de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges aan, maar ook de echte liefhebber. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder die specifiek geschikt is voor het opwinden van een enkel horloge, lichten wij graag een model uit de collectie voor je uit. Het gaat dan om de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder.

De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is een zeer populair model. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en daarmee licht in gewicht. De watchwinder is zowel wat betreft de buiten- als de binnenkant uitgevoerd in de kleur zwart en daarmee passend in vrijwel ieder interieur. Natuurlijk is deze watchwinder voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren van dit kaliber staan erom bekend zeer betrouwbaar en daarnaast energiezuinig en geluidsarm te zijn. Dit zijn allen zeer grote voordelen als het gaat om de aanschaf van een hoogwaardige watchwinder. Het aantal omwentelingen per dag is instelbaar, voor een perfect passende wijze van opwinding specifiek voor jouw horloge. Het instellen van deze watchwinder kan gemakkelijk en snel met behulp van de USB aansluiting en Bluetooth functie. De watchwinder is dan ook geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het type of merk horloge. Ook de horlogehouder van de watchwinder is passend voor de meeste horloges in omloop. Wanneer je echter een erg klein horloge in bezit hebt is het mogelijk een kleinere horlogehouder bij te bestellen. Zo weet je zeker dat jouw horloge perfect zal passen in deze watchwinder. Wanneer je je watchwinder graag wilt kunnen afsluiten, voor een optimaal veilig gevoel, is dit ook mogelijk. Je kunt hiervoor speciaal een glazen deurtje tegen een meerprijs bijbestellen. Natuurlijk is deze watchwinder uitgerust met een overwind protectie, speciaal om overspanning te voorkomen.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Een high-end watchwinder als de Swiss Kubik Aluminium Black koop je bij voorkeur altijd bij een officieel dealer van het merk. Dit heeft verschillende voordelen. Je bestelt hier natuurlijk met een prettig en veilig gevoel. Daarnaast kan een officieel dealer een goed antwoord geven op je vragen en je desgewenst voorzien van een passend advies. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met kwalitatieve watchwinders en zijn bovendien officieel dealer van Swiss Kubik. Wij leveren iedere Swiss Kubik watchwinder met maar liefst 3 jaar garantie en een uitgebreide handleiding. Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt bij je afgeleverd wordt.

Naast de Swiss Kubik Aluminium Black bieden wij nog een groot aantal andere watchwinders van Swiss Kubik in onze webshop. Je vindt hier watchwinders van het merk met meer luxe en een chique uitstraling, maar ook meer basic modellen, zoals de Startbox modellen, van het merk voor een minder groot budget. Daarnaast is er voor zowel diegene met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar genoeg te kiezen. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriet!

Watchwinder voor 3 automatische horloges

Geplaatst op 8 september 2022 om 11:22 uur

De watchwinder is steeds meer een populaire accessoire voor het opwinden van automatische horloges. Ongeacht welk merk automatisch horloge je hebt is een watchwinder een hulpmiddel waardoor het horloge altijd netjes opgewonden is zodat je het altijd gelijk kan dragen. Je hoeft de tijd, datum en andere functies niet meer opnieuw in te stellen. Daarnaast zorgt een watchwinder voor het behoud van de horloges omdat ze de techniek binnenin het horloge in beweging houden.

Het kan best een uitdaging zijn om de watchwinder te vinden die het beste bij jou, jouw portemonnee en je automatische horloges past. Wij helpen je graag een handje om het kaf van het koren te scheiden en te kiezen voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding. In dit artikel richten wij ons op de kleine verzamelaar met 3 tot 4 automatische horloges in het bezit. We hebben ervoor gekozen 3 verschillende watchwinders voor 3 automatische horloges voor je onder de loep te nemen, ieder geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges. Daarbij hebben we modellen geselecteerd van 2 verschillende merken waarbij je absoluut waar voor je geld krijgt.

De eerste watchwinder die we willen benoemen is afkomstig van het Nederlandse merk Benson. Dit merk staat er bekend om zeer goede kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Het model waar we het specifiek over gaan hebben is de Benson Compact Triple 3.BS. Deze watchwinder is compact en modern vormgegeven en gemaakt van hout. Zowel het exterieur als het interieur van deze horlogeaccessoire zijn uitgevoerd in de kleur zwart. De binnenkant is voorzien van een zachte stof ter bescherming van je horloges. De watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren die verschillende voordelen bieden. Zo zijn ze energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Deze laatste eigenschap maakt het mogelijk de watchwinder zonder zorgen te plaatsen op plekken waar stilte gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of op kantoor. Daarnaast zijn deze motoren van Japanse origine krachtig genoeg om ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie te kunnen voorzien.

De Benson Compact Triple 3.BS is uitgerust met een handig touchscreen. Hiermee kun je gemakkelijk en snel de instellingen wijzigen. Dit kan per rotor afzonderlijk waardoor je de instellingen per horloge individueel optimaal kunt benutten.  Wanneer je wilt is het ook mogelijk de ingebouwde LED verlichting in te schakelen. Hiermee zorg je ervoor dat je op ieder gewenst moment, zelfs tijdens het opwindproces, je horloges goed kunt bekijken. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien is er de handige powerwinding functie. Hiermee kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien, ideaal als je weinig tijd hebt! Tot slot is de watchwinder voorzien van speciale flexibele horlogehouders. Hier kan vrijwel elk formaat horloge moeiteloos in worden vastgeklikt. Je kiest kort gezegd met de Benson Compact Triple 3.BS voor een stijlvol design met een moderne look. Maar ook voor kwaliteit, mooie functionaliteiten en duurzaamheid. En dat tegen een scherpe prijs! Wanneer je deze watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een adapter.

Het tweede model dat we graag even voor je uitlichten, is eveneens afkomstig uit de collectie van Benson. Het gaat dan om de Benson Compact Triple 3.WAS. Natuurlijk is ook dit model geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijkertijd. Ook deze watchwinder is voorzien van kwalitatieve Japanse motoren. Deze variant van de Benson Compact Triple is uitgevoerd in de kleur bruin. Ook dit model is gemaakt van hout en voorzien van een zwarte bekleding aan de binnenkant. Natuurlijk ontbreken ook bij deze watchwinder het touchscreen, de LED verlichting en powerwinding functie niet. Welk automatische horloges je dan ook in huis hebt, met deze watchwinder van Benson voorzie je ze probleemloos van de benodigde energie. Je weet met deze watchwinder dan ook zeker dat jouw horloges altijd klaar zijn voor gebruik. Bovendien kies je met dit model voor een veilige opbergplaats voor jouw geliefde horloges. Ook deze watchwinder wordt door ons wereldwijd verzonden en geleverd met 2 jaar garantie. Naast de bovengenoemde 2 modellen biedt Benson de Compact watchwinders ook aan met een capaciteit voor 1 of 2 horloges.

Het derde en laatste model watchwinder dat we nader onder de loep nemen, is afkomstig van het Duitse merk Chronovision. Het gaat specifiek om de Chronovision Ambiance III 70050/150.17.11. Deze horlogeaccessoire is gemaakt van carbon en heeft een uiterst luxe uitstraling. Dit model is uitgevoerd in de kleur zwart. Met het glazen deurtje sluit je de watchwinder gemakkelijk af, waardoor je horloges beschermd zijn tegen verschillende invloeden van buitenaf, zoals vocht stof en condens. De Chronovision Ambiance III 70050/150.17.11 is voorzien van Duitse motoren, die bekend staan als betrouwbaar en duurzaam. Dit model is bovendien zeer compleet te noemen. Zo biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, maar daarnaast ook een sleep mode, powerwinding functie en een start/stop systeem. Het oog voor detail wordt benadrukt doordat deze horlogeaccessoire altijd op een 12 uurs positie start en stopt. Bovendien is deze watchwinder voorzien van een USB aansluiting en Blue tooth. Hiermee is het mogelijk altijd en overal jouw watchwinder in te stellen wat betreft draairichting en aantal turns per day. Uiteraard is het mogelijk dit per rotor apart te doen, voor een optimale opwinding voor ieder specifiek horloge. Tot slot biedt ook deze Chronovision Ambiance III 70050/150.17.11 een ingebouwde LED verlichting, voor een goed zicht op jouw horloges.

Natuurlijk vind je in onze webshop nog vele andere modellen watchwinders die absoluut het bekijken waard zijn. Wij hebben speciaal voor jou op dit gebied enkel het beste geselecteerd en opgenomen in ons assortiment! In ieder geval heb je met de bovengenoemde 3 modellen alvast kennis kunnen maken met watchwinders met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding en luxe uitstraling!

Benson Black Series Safe 3.22.B watchwinderkluis

Geplaatst op 2 september 2022 om 10:06 uur

Benson is een Nederlands watchwinder merk dat door hun opgedane kennis en ervaring op dit gebied exact weet wat de echte liefhebber en/of verzamelaar zoekt in een watchwinder. Het merk staat dan ook niet alleen bekend om de hoge kwaliteit en aansprekende uitstraling van hun watchwinders, maar ook om de mooie extra’s die het te bieden hebben. Ze spelen hiermee direct in op de wensen van de consument.

Benson Black Series Safe 3.22.B watchwinderkluis

Zo zijn er binnen de collectie van Benson diverse watchwinders verkrijgbaar met bijvoorbeeld ingebouwde LED verlichting, een modern touchscreen en/of extra opbergruimte. Daarnaast weet Benson een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Doordat het merk ervoor kiest om de watchwinders in eigen beheer te laten vervaardigen, kunnen zij een goed zicht houden op de kwaliteit en bovendien de prijzen aantrekkelijk houden. Benson weet zich bovendien te onderscheiden van andere merken door de diversiteit binnen de collectie. Om te beginnen biedt het merk watchwinders met een diverse capaciteit. Zo kan de liefhebber met één horloge zeer goed bij Benson terecht, maar ook de echte verzamelaar heeft bij dit merk een uitgebreide keuze. Benson biedt hiervoor namelijk watchwinders met een zeer luxe uitstraling en opwindmogelijkheden voor tot maar liefst 20 automatische horloges.

Binnen de collectie van Benson zijn daarnaast watchwinders te vinden gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen. Zo herbergt de collectie watchwinders vervaardigd uit prachtige houtsoorten en verschillende kleuren kwaliteitsleder. Tot slot biedt Benson watchwinders met Japanse motoren, maar ook watchwinders met Swiss made motoren (de Swiss Series). Er is dus voor iedere persoonlijke voorkeur en bij iedere verzameling wel een passende watchwinder te vinden bij Benson. Naast de standaard watchwinders biedt de collectie van Benson ook prachtige horlogeboxen en zelfs watchwinderkluizen.

Met een watchwinderkluis van Benson vang je 2 vliegen in 1 klap. Je zorgt ervoor dat jouw horloges op doeltreffende wijze worden opgewonden en bergt ze bovendien op de meest veilige manier op. Watchwinderkluizen beschermen jouw horloges tegen diefstal, maar ook tegen beschadigingen en schade door bijvoorbeeld vocht of vuil. Benson presenteert nu de nieuwste generatie Black Series watchwinder Safe. Graag nemen we de Benson Black Series Safe 3.22.B, afkomstig uit deze serie, nader voor je onder de loep. Deze safe heeft een moderne en strakke uitstraling en is uitgevoerd in de kleur zwart. De safe is gemaakt van edelstaal en daarmee uiterst duurzaam en stevig. Dit model biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 3 automatische horloges. Daarnaast heeft Benson met deze safe echter ook nog extra opbergruimte voorzien. Deze is ingebouwd in de watchwinderkluis middels een lade. Hierin is ruimte voor het opbergen van nog 8 horloges. Natuurlijk is het ook mogelijk de extra opbergruimte te benutten voor andere zaken, zoals sieraden, manchetknopen of belangrijke papieren.

De watchwinder is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn energiezuinig en stil in gebruik. Daarnaast zijn ze natuurlijk zeer betrouwbaar, zodat je er zeker van bent dat jouw horloges altijd klaar zijn voor gebruik. Iedere rotor is afzonderlijk instelbaar. Zo kun je voor ieder horloge specifiek de instellingen aanpassen en de meest ideale voorwaarden voor opwinding creëren per horloge. Het instellen van de watchwinder is gemakkelijk en snel met behulp van het handige en innovatieve touchscreen. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model ook nog een powerwinding functie. Hiermee is het mogelijk jouw horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Ideaal wanneer je niet zoveel tijd te besteden hebt! De Benson Black Series Safe 3.22.B is bovendien uitgerust met een ingebouwde LED verlichting en een modern vingerprint slot. Met deze laatste functionaliteit ben je er altijd van verzekerd dat jij de enige bent die bij je horloges en andere waardevolle bezittingen kan komen.

Kortom, met de Benson Black Series Safe 3.22.B watchwinderkluis kies je voor optimale veiligheid voor je horloges. Daarnaast ben je verzekerd van de beste wijze van opwinding en kies je voor een modern en aansprekend design. En dat allemaal tegen een scherpe prijs! Je kunt de watchwinders en de Benson Black Series Safe 3.22.B allemaal bij ons in de webshop aanschaffen. Hier vind je ook duidelijke foto’s, zodat je een goed beeld hebt van het design van de verschillende watchwinders en watchwinderkluizen.

Wanneer je de Benson Black Series Safe 3.22.B bij ons besluit te bestellen wordt deze geheel compleet met adapter, reservesleutels en bouten om de kluis in de muur te verankeren geleverd. Bovendien ontvang je bij deze safe 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding zodat je direct aan de slag kunt. Wij leveren de producten van Benson wereldwijd met behulp van DPD, Fedex en PostNL. Je kunt bij ons in de webshop bovendien kiezen voor verschillende veilige wijze van betaling, zoals creditcard, iDeal, PayPal of bankoverschrijving. Je plaatst jouw bestelling dus altijd met een goed gevoel. Ga dus nu voor betaalbare kwaliteit en kies voor een Benson watchwinder!

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 19 augustus 2022 om 10:40 uur

Paul Design is een innovatief watchwinder merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk dat op verschillende manieren uniek te noemen is. Dit merk heeft voor ogen horlogeaccessoires te produceren die een mooie combinatie zouden zijn van goede kwaliteit, hoogwaardige materialen en een aantrekkelijke prijs. Hiermee wil het merk een gat opvullen dat is ontstaan binnen het bestaande aanbod aan watchwinders. Er was een groot verschil te zien tussen de gerenommeerde merken met hoge kwaliteit en hoge prijzen en de merken die watchwinders tegen spotprijzen aanboden. Bij deze laatste groep was de kwaliteit dan weer een heel stuk minder. Paul Design heeft als vooruitstrevend merk watchwinders ontwikkeld die zowel van goede kwaliteit zijn als betaalbaar. Bovendien besteedt het merk veel aandacht aan de uitstraling en extra functionaliteiten van hun modellen. Dit maakt dat je met een Paul Design watchwinder niet alleen kiest voor hoge prestaties wat betreft opwinding, maar ook voor een verfijnd design.

Paul Design heeft voor het gebruik van Japanse motoren gekozen voor hun watchwinders. Hiermee kiest het merk voor een krachtige en duurzame basis voor hun watchwinders. De motoren van het merk Mabuchi zijn bovendien in staat ieder type en merk automatisch horloge probleemloos van de benodigde energie te voorzien. Verder zijn ze zuinig in energieverbruik en maken ze geen storende geluiden tijdens het opwindproces. Deze laatste eigenschap is ideaal wanneer je je watchwinder wilt plaatsen op een plekje waar stilte gewenst is, bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Ook over de keuze van de horlogehouders is door het merk goed nagedacht. De watchwinders van Paul Design zijn namelijk allemaal voorzien van flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat jij je horloges gemakkelijk kunt wisselen en dat vrijwel ieder formaat horloge perfect in de houders past.

Om de kwaliteit en het complete karakter van de watchwinders van Paul Design nog eens extra te benadrukken schrijven we over een watchwinder uit de collectie waar we je graag meer over vertellen. Het gaat om de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges. Daarnaast is deze horlogeaccessoire uitermate geschikt wanneer je nog andere horloges, sieraden of manchetknopen bij je automatische horloges wilt bewaren. Er is namelijk aan de bovenkant van de watchwinder een extra opbergruimte gecreëerd voor nog eens 6 horloges of andere sieraden. Dit model is gemaakt van zeer mooi hout, in een kleuren combinatie van black shadow en zwart. De binnenkant van de watchwinder is eveneens zwart en bekleed met een zachte stof voor een optimale bescherming van jouw horloges. De watchwinder is af te sluiten door het gebruik van de deur van glas. Je kunt zo je watchwinder afsluiten voor stof, condens en vuil en toch zicht houden op je horloges. Het zicht wordt nog beter wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt. Deze zorgt ervoor dat jouw horloges ook bijvoorbeeld in het donker heel mooi zichtbaar zijn.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder is zoals we gewend zijn van Paul Design voorzien van de modernste technieken. Dan spreken we niet alleen over de Japanse motoren die de basis vormen, maar ook bijvoorbeeld over het innovatieve touchscreen. Met dit touchscreen kun je de watchwinder snel en eenvoudig instellen, bijvoorbeeld wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Doordat het mogelijk is om dit te doen voor ieder horloge apart, zorg je ervoor dat jouw horloges de meest optimale vorm van opwinding genieten. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze watchwinder is werkzaam door middel van een adapter middels netstroom. Tot slot wordt bij dit model een afstandsbediening meegeleverd voor een optimaal gebruikscomfort.

Met het voorbeeld van de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder is wel duidelijk geworden waar Paul Design voor staat. Een stijlvol en elegant design, optimale bescherming van jouw horloges, een perfect zicht op je horloges en duurzame opwinding. Doordat deze watchwinder bovendien verkrijgbaar is tegen een scherpe prijs, is Paul Design ook gericht op de mensen met een minder groot budget. Je kunt zo kiezen voor het beste voor jouw verzameling automatische horloges, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft neer te leggen. Dit merk staat dan ook niet voor niets bekend vanwege de uitermate goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Ben jij op zoek naar een klassieke stijlvolle watchwinder met een fraaie afwerking? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie Paul Design watchwinders en zie met eigen ogen de mogelijkheden en aangeboden kwaliteit tegen uitnodigende prijzen. De horlogeaccessoires van Paul Design worden door ons als officieel dealer geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Verder zijn wij met onze ervaring op het gebied van watchwinders en automatische horloges als geen ander in staat jou te voorzien van een gepast advies of antwoord op jouw vragen.