Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Swiss Kubik watchwinder voor 3 horloges

Geplaatst op 15 februari 2024 om 09:51 uur

Ben jij die verzamelaar met 3 of 4 automatische horloges in het bezit en ben je op zoek naar een permanente oplossing om stilstand van jouw automatische horloges te voorkomen? Dan is dit het artikel voor jou! Wij laten je namelijk graag nader kennismaken met een Zwitsers merk op dit gebied, met een brede collectie high-end watchwinders, waarbij zeker het perfecte exemplaar voor jou er ook bij zit! Een watchwinder van goede kwaliteit is het accessoire dat voor iedere trotse bezitter van 1 of meer automatische horloges onmisbaar is.

Een goede watchwinder voorziet jouw automatische horloges van de benodigde energie wanneer jij het niet draagt, zorgt er daarnaast voor dat de olie in de uurwerken van de horloges op de meest efficiënte wijze verdeeld wordt en biedt tot slot een veilige en stijlvolle opbergplaats voor jouw horloges. Wanneer je daarbij kiest voor Zwitserse kwaliteit, ben je er altijd van verzekerd dat je een betrouwbaar exemplaar aanschaft. Swiss made watchwinders staan niet voor niets overal ter wereld zeer goed bekend. Om dit label te mogen voeren, moet men namelijk aan zeer hoge standaarden voldoen.

De collectie van Swiss Kubik is zeer uitgebreid en biedt watchwinders voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar met meerdere automatische horloges in het bezit. Daarbij is er bovendien de keuze uit meer basic modellen tegen een scherpe prijs, of de meer luxe designs die meer mogelijkheden bieden en daarmee in een hogere prijsklasse vallen. In dit artikel richten we ons specifiek op de Swiss Kubik Triple serie, luxe watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Hiermee zijn deze modellen ideaal wanneer je 3 of 4 automatische horloges in het bezit hebt. Binnen de Swiss Kubik Triple serie zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft uitstraling en materiaalgebruik. Zo zijn er Triple watchwinders van het merk verkrijgbaar bekleed met stijlvol leder of uitgevoerd in diverse fraaie houtsoorten. Ook wat betreft kleur zijn er verschillende opties. We lichten graag een aantal Swiss Kubik Triple watchwinders voor je uit om je een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden die Swiss Kubik op dit gebied te bieden heeft.

Swiss Kubik watchwinder voor 3 horloges

Een eerste Triple watchwinder van Swiss Kubik waarover we je graag meer vertellen, is de Swiss Kubik Triple Leather Cognac SK03.CV002 plexi. Deze stijlvolle watchwinder is bekleed met leder in de kleur cognac, wat ervoor zorgt dat de watchwinder een zeer chique uitstraling heeft. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met het cognac-kleurige leder. Deze watchwinder is zoals gezegd geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatische horloges het betreft. De Swiss made motoren waarvan deze watchwinder is voorzien, zijn namelijk krachtig genoeg voor het opwinden van het meest zware automatische horloge. Deze motoren zorgen er bovendien voor dat de opwinding van je horloges op stille wijze gebeurt, zodat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Swiss Kubik Triple Leather Cognac SK03.CV002 plexi is zeer energiezuinig, de watchwinder kan tot wel 3 jaar functioneren op een set batterijen. Deze eigenschap in combinatie met het compacte design, maken dat je deze watchwinder indien gewenst ook in een kluis kunt plaatsen, zodat je je geen enkele zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van jouw watchwinder en automatische horloges. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met de speciale plexiglas glaasjes, die jouw automatische horloges bescherming bieden tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De watchwinder is verder instelbaar met behulp van de USB aansluiting, zodat je jouw automatische horloges op perfecte wijze van opwinding kunt voorzien. Tot slot is de watchwinder natuurlijk voorzien van een overwind protectie.

Wanneer je graag een opvallende watchwinder wilt, die direct in het oog springt, is de Swiss Kubik Triple Wood Sycomore Red SK03.BS005 misschien een mooie optie voor jou. Deze watchwinder valt namelijk direct op door het rode houten interieur en is dan ook een ware blikvanger te noemen. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur. Deze watchwinder is net als het voorgaande model geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijkertijd. Uiteraard is deze watchwinder ook weer voorzien van 3 high-end Swiss made motoren, die niet alleen energiezuinig, maar ook zeer betrouwbaar en geluidsarm zijn. De Swiss Kubik Triple Wood Sycomore Red SK03.BS005 functioneert op batterijen en is instelbaar met behulp van de USB aansluiting. De watchwinder is met zijn 30 cm breed, 10 cm hoog en 10cm diep mooi compact vormgegeven en daarmee zeer handzaam. Je neemt deze watchwinder indien gewenst daarom zeer gemakkelijk mee op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Dit model is wanneer dit wenselijk is nog uit te breiden met plexiglazen deurtjes, die tegen een meerprijs bij te bestellen zijn. Op deze manier maak je jouw watchwinder in een handomdraai afsluitbaar.

Wanneer je één van de genoemde hoogwaardige watchwinders van Swiss Kubik wilt bestellen of graag meer wilt zien van dit toonaangevende merk, kun je hiervoor bij ons terecht in de webshop. Wij leveren alle watchwinders van Swiss Kubik als officieel dealer met maar liefst 3 jaar garantie, je bestelt bij ons dan ook altijd met een gerust gevoel!

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren wij altijd de nieuwste modellen met laatste software updates. Op onze website bieden wij diverse high end merken met de beste functionaliteit en scherpe prijzen. Als expert op het gebied van deze horlogeaccessoire bieden wij je meer dan 18 jaar ervaring. Heb je een vraag of opmerking? Of ben je op zoek naar een specifieke watchwinder voor jouw automatische horloges? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Watchwinder geschikt voor Breitling horloges

Geplaatst op 8 februari 2024 om 08:16 uur

Een automatisch horloge zoals van het bekende horlogemerk Breitling is onlosmakelijk verbonden met een goede watchwinder. Waarom? Een automatisch horloge functioneert op een zeer geavanceerde wijze automatisch wanneer je deze draagt. Dit komt door de natuurlijke bewegingen die jij zelf ongemerkt met je pols maakt. Deze bewegingen worden omgezet in energie voor jouw automatische horloge, waardoor deze bij het dragen ervan altijd automatisch wordt opgewonden. Dit is dan ook een groot verschil met een horloge met een mechanisch uurwerk dat met de hand moet worden opgewonden, of met een quartz horloge dat functioneert met behulp van een batterij. Dit betekent aan de andere kant dat jouw automatische horloge stil zal komen te staan, wanneer je het een poosje niet draagt. Tenslotte ontbreekt dan de beweging waarvan het horloge afhankelijk is. Hier komt de hoogwaardige watchwinder om de hoek kijken. Deze is namelijk speciaal ontworpen om jouw automatische Breitling horloge of andere horloges van de juiste wijze van energie te voorzien.

De meeste kwalitatieve watchwinders verzorgen de energiebehoefte van je automatische horloges door middel van rotatie. Deze beweging zorgt er niet alleen voor dat jouw automatische horloge wordt opgewonden, maar garandeert direct ook een ideale olieverdeling in het horloge. Dit komt uiteraard de levensduur van jouw automatische horloge ten goede.

Ben jij in het bezit van meerdere luxe automatische horloges van bijvoorbeeld het merk Breitling? Dan hebben wij speciaal voor jou een tweetal hoogwaardige watchwinders geselecteerd waarmee je jouw automatische horloges probleemloos van energie kunt voorzien. We beginnen met de Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition. Deze ruime watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van zes automatische horloges tegelijk. Ben je daarnaast in het bezit van andere horloges (quartz- of mechanische horloges) of eventuele andere sieraden, dan is deze watchwinder ook ideaal. Onder het soft close deksel aan de bovenkant van de watchwinder bevindt zich namelijk nog een extra opbergruimte voor nog vijf horloges. De watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling, is gemaakt van hout en afgewerkt met een walnoot look. De Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition watchwinder is bovendien voorzien van maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag. Hier komt ook het oog voor detail en de precisie waar het merk Benson naar streeft duidelijk in tot uiting. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze voorzien van een fraai soft velvet in de kleur zwart. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges beschermd worden tegen krasjes of andere beschadigingen. De Japanse motoren van topkwaliteit waarvan dit model is voorzien, zorgen ervoor dat je probleemloos en veilig ieder type en merk automatisch horloge van energie kunt voorzien. Met het handige touchscreen is het mogelijk de instellingen wat betreft draairichting en het aantal turns per day per horloge individueel aan te passen. Je weet hiermee dan ook zeker dat ieder automatisch horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. De Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition is niet alleen ideaal om jouw automatische horloges van energie te voorzien en om ze in op te bergen, maar biedt ook een perfecte mogelijkheid jouw verzameling automatische horloges op professionele wijze te presenteren. De moderne ingebouwde LED verlichting zorgt er daarbij voor dat jouw automatische horloges direct in het oog springen. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie biedt de Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition ook nog een handige powerwinding functie, om jouw automatische horloges in korte tijd van energie te kunnen voorzien. Tot slot beschik je met dit model over een handige USB aansluiting. Al met al een zeer luxe en complete watchwinder, die voor een scherpe prijs aan te schaffen is.

Een tweede watchwinder die we graag even in de spotlight zetten in dit artikel, is de Paul Design Gentlemen 8 Macassar. Deze uiterst fraaie watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst acht automatische horloges tegelijk. De watchwinder is gemaakt van een zeer fraaie houtsoort en uitgevoerd in een macassar look, waarmee dit model direct ook een zeer mooie display is om jouw automatische horlogeverzameling in tentoon te stellen. Bovendien berg je jouw horloges zeer veilig op in deze watchwinder. Dit model is namelijk niet alleen afsluitbaar met een fraai glazen deurtje, maar is daarnaast ook nog voorzien van een high end vingerprint slot. Zo weet je zeker dat er niemand ongewenst aan je horloges komt. De Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder is instelbaar met behulp van het innovatieve touchscreen display. Hiermee wijzig je onder meer de instellingen per horloge wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren van het bekende merk Mabuchi. Deze sterke motoren verzorgen de opwinding van je horloges op energiezuinige en stille wijze. Als kers op de taart biedt deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting, waarmee je je automatische horloges de gehele dag goed in het zicht houdt. Tot slot beschik je met deze luxe watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De watchwinder wordt geleverd met afstandsbediening, wat het hoge gebruikerscomfort van dit model nog eens benadrukt.

Beide genoemde watchwindermodellen vind je in onze webshop. Deze watchwinders vallen op door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij weten te bieden. Je kiest met één van deze watchwinders dan ook voor zeer hoge kwaliteit en een hoog gebruikerscomfort tegen een scherpe prijs. Beide modellen worden door ons geleverd met twee jaar garantie en duidelijke handleiding.

Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525

Geplaatst op 1 februari 2024 om 14:40 uur

De watchwinder als horlogeaccessoire is al enige decennia oud. Toch is niet bekend wie de uitvinder van deze handige horlogeaccessoire is. Sinds die tijd zijn er verschillende aansprekende merken gestart met het produceren van watchwinders. Bekende merken zoals Swiss Kubik, Benson, Paul Design en Bernard Favre zijn natuurlijk goede voorbeelden.

Na de ontwikkeling van het meest ultieme accessoire voor de liefhebber van automatische horloges, namelijk de watchwinder, zijn er steeds meer mooie en bijzondere merken bijgekomen. Daaronder zijn ook merken te vinden die de watchwinder naar een  hoger niveau hebben weten te tillen. Een mooi voorbeeld van een merk dat absoluut onder deze noemer valt, is het merk Orbita.

Met de ambitie om de meest milde wijze van opwinding te ontwikkelen, begon men bij Orbita met het vergaren van zoveel mogelijk kennis en ervaring op dit gebied. De bedrijfsfilosofie van het merk is altijd geweest: producten creëren van blijvende waarde en met de grootst mogelijke aandacht voor detail en bovendien producten die mensen graag gebruiken. Orbita mag zich door deze bedrijfsfilosofie in de basis en de drang naar innovatie, vandaag de dag één van de meest toonaangevende watchwindermerken ter wereld noemen. Het merk heeft meerdere patenten op haar naam staan. Hieronder valt ook het zogenaamde ‘Rotorwind System’, dat Orbita zelf ontwikkelde. Met dit systeem wordt de opwinding van ieder automatisch horloge verzorgt door het zachtjes ‘schudden’ van het horloge. Daarnaast biedt Orbita ook het meer geijkte systeem aan, genaamd het ‘Programmable System’. Hiermee worden de horloges opgewonden door middel van rotatie. Door beide systemen aan te bieden, weet Orbita een breed publiek aan te spreken. Bovendien biedt dit exclusieve merk zowel watchwinders voor een enkel automatisch horloge, als voor een gehele verzameling. Dit betekent dat zowel de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges, als de echte verzamelaar heel goed terecht kan bij Orbita.

In dit artikel besteden we graag aandacht aan een watchwinder uit de collectie van Orbita, die geschikt is voor het opwinden van 1 horloge tegelijk. Dit maakt deze watchwinder uiterst geschikt wanneer je als liefhebber in het bezit bent van 1 of 2 automatische horloges. We hebben het dan over de Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525. Deze watchwinder is gemaakt van kunststof en heeft een eenvoudig design. Dit maakt dat je een watchwinder van topkwaliteit van Orbita kunt aanschaffen, tegen een zeer scherpe prijs. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur blauw, maar hetzelfde model is ook verkrijgbaar in kleuren als groen, rood en bijvoorbeeld zwart. Doordat deze watchwinder zeer handzaam is en bovendien werkzaam op batterijen, neem je dit model gemakkelijk mee op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Het is bovendien ook mogelijk om je watchwinder in een kluis te plaatsen en zo te kiezen voor optimale veiligheid voor zowel de watchwinder als je geliefde horloge.

De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 is voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid. Met deze motor als basis, weet je daarom zeker dat je jouw horloge het beste van het beste biedt op het gebied van opwinding. Zwitserse motoren zijn energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je je watchwinder met een gerust gevoel op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen. Je hoeft tenslotte niet bang te zijn voor storende geluiden. Je kunt met deze watchwinder ieder merk en type automatisch horloge probleemloos opwinden. Dit model biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met de Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 biedt Orbita een zeer doeltreffende en hoogwaardige watchwinder, tegen een scherpe prijs. Zo kies je voor het neusje van de zalm, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen.

Orbita maakt voor hun watchwinders gebruik van luxe horlogekussentjes, die gemaakt zijn van een soort foam. Hierop kunnen de horloges worden vastgemaakt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je horloges zullen beschadigen. De horlogekussentjes zijn geschikt voor de meeste horlogematen. Je kunt bij Orbita echter zelf extra kleine horlogekussentjes bijbestellen, wanneer je erg kleine horloges in het bezit hebt. Hierop is het logo van Orbita te zien, wat het luxe gevoel van de watchwinders van het merk benadrukt.

Een watchwinder van het kaliber als dat van Orbita, bestel je natuurlijk bij voorkeur bij een officieel dealer. Deze kent het merk en kan je derhalve de gewenste informatie of een passend advies bieden. Wij zijn officieel dealer van Orbita en bieden jou daarom de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Je bestelt jouw nieuwe watchwinder daarom bij ons altijd met een goed gevoel.

De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en uiteraard een duidelijke handleiding. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt op weg gaat. Bij ons in de webshop vind je van onze uitgebreide collectie Orbita watchwinders duidelijke foto’s en schema’s met de benodigde informatie. Zo kun je je keuze baseren op een compleet beeld van je favoriete watchwinder. Of je nu een liefhebber bent met één automatisch horloge of een fervent verzamelaar, wij bieden de perfecte Orbita watchwinder voor jou bij ons in de webshop!

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 26 januari 2024 om 14:44 uur

De echte liefhebber van luxe horloges zal voor het uitzoeken van een nieuw horloge zeker de tijd nemen. Een fraai horloge koop je tenslotte voor nu en voor de toekomst. Een stijlvol horloge van goede kwaliteit kan bovendien op een dag een waardevol erfstuk worden. Daarnaast zijn er natuurlijk de echte verzamelaars. Het vinden van een echt collectors item om toe te voegen aan een fraaie verzameling, vraagt ook de nodige zorg en aandacht.

Wanneer je een horloge of zelfs meerdere horloges met zorg hebt uitgezocht, dan wil je hier natuurlijk zo netjes mogelijk mee omgaan en er zo lang mogelijk plezier van hebben. Wat komt hier dan bij kijken? Dit hangt af van het soort horloge of horloges die je in het bezit hebt. Zo is het bij een quartz- (horloge op batterij) en een mechanisch horloge (horloge met handmatige opwinding) vooral belangrijk dat je een veilige opbergplaats kiest wanneer je je horloge niet draagt. Je kunt hierbij denken aan een fraaie en veilige horlogedoos. Hierbij is het belangrijk te kiezen voor een horlogedoos met een zachte stof aan de binnenkant, die bovendien goed afsluitbaar is. Op deze manier berg je jouw horloges zo veilig mogelijk op.

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watch winder

Een automatisch horloge (werkzaam op beweging of handmatige opwinding via de kroon) wil je ook veilig kunnen opbergen, maar dit doe je dan bij voorkeur in een watchwinder. De watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloges van de juiste beweging worden voorzien wanneer zij niet gedragen worden. Hierdoor worden zij van opwinding voorzien. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat de olie in het uurwerk van het automatische horloge goed wordt verdeeld.

Voor zowel stijlvolle horlogeboxen als voor hoogwaardige watchwinders kan je zeer goed terecht bij het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een gevarieerde en uitgebreide collectie op beide gebieden, waarmee het vrijwel iedere liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges weet te bedienen. In dit artikel vertellen we je graag meer over een watchwinder uit de collectie van Benson, namelijk de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition.

Deze uiterst fraaie watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijkertijd. Dit design van Benson is zeer luxe vormgegeven en heeft dan ook een chique karakter. De watchwinder is met de hand gemaakt en voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. De specifieke Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition is uitgevoerd in een walnoot hout look. Doordat dit bovendien en special edition betreft, kies je met deze watchwinder voor een uniek ontwerp. De watchwinder is namelijk gelimiteerd op 250 stuks. Naast de capaciteit voor het opwinden van 8 horloges, biedt dit model onder de speciale soft close deksel een handige opbergruimte. Hierin kun je nog 6 horloges of eventuele andere sieraden veilig opbergen. Aan de voorkant is de watchwinder voorzien van een deurtje van mineraalglas. Hiermee worden jouw automatische horloges tijdens het opwinden beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De binnenkant van de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder is ingelegd met een speciaal soft velvet, voor een optimale bescherming van jouw horloges tegen krasjes of andere beschadigingen.

Ook op technisch gebied heeft deze watchwinder van Benson zeer veel te bieden. Allereerst is de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition voorzien van kwalitatieve Japanse motoren, die probleemloos ieder type of merk automatisch horloge van energie voorzien. Dit doen zij bovendien in stilte, waardoor je deze watchwinder van Benson met een gerust gevoel op plaatsen kunt zetten waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de slaapkamer of het kantoor. De watchwinder is verder gemakkelijk in te stellen met behulp van het moderne touchscreen. Zo kun je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag bepalen. Op deze manier weet je zeker dat ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt. Wanneer je wilt kun je de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition ook heel goed inzetten om jouw verzameling automatische horloges op elegante wijze te presenteren. Niet alleen het fraaie design draagt hieraan bij, maar ook de speciale ingebouwde LED verlichting waarmee je jouw horloges desgewenst letterlijk in de spotlight kunt plaatsen.

De Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition biedt daarnaast de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en tot slot een handige powerwinding functie. Deze laatste functionaliteit zorg ervoor dat je jouw automatische horloges ook van energie kunt voorzien wanneer je weinig tijd te besteden hebt. De energievoorziening van de watchwinder zelf verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter, die uiteraard wordt meegeleverd. Je kunt de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition bestellen bij ons In de webshop. Wij leveren deze watchwinder met een garantie van 2 jaar, een handleiding en certificaat.

Naast de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition vind je bij ons in de webshop nog vele anderen fraaie watchwinders van dit bijzondere merk. Bovendien bieden wij een breed assortiment van watchwinders van verschillende andere gerenommeerde merken, fraaie horlogeboxen en natuurlijk luxe horloges in allerlei soorten en maten. Het is dan ook voor de echte liefhebber zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen in onze webshop.

Heb je vragen over een specifiek watchwinder merk of een specifieke watchwinder? Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Met meer dan 18 jaar ervaring helpen wij je graag verder.

Watchwinder voor Breitling horloges

Geplaatst op 18 januari 2024 om 14:57 uur

Heb jij een Breitling horloge en wil je jouw horloge op de best mogelijke wijze opwinden? Lees dan vooral even verder want in dit artikel bespreken we de beste watchwinders voor Breitling horloges. Je weet dan precies waarop je moet letten als je een nieuwe watchwinder wilt aankopen voor jouw favoriete Breitling horloge.

Bernard Favre Planet watchwinder

Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er op het gebied van capaciteit bijvoorbeeld veel mogelijk. Er zijn namelijk niet alleen watchwinders verkrijgbaar voor het opwinden van een enkel automatisch horloge of voor een paar automatische horloges, maar ook watchwinders met een veel grotere capaciteit. Voor de echte verzamelaar van automatische horloges is dit natuurlijk ideaal. Daarnaast is er ook op het gebied van uitstraling veel mogelijk.

Watchwinders zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en gemaakt van diverse materialen. Ook het soort motoren is wisselend. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit watchwinders voorzien van de welbekende Swiss made motoren en aan de andere kant ook watchwinders die zijn uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren.

Wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt van een geliefd luxe horlogemerk zoals het merk Breitling, wil je uiteraard bij de aanschaf van een watchwinder ook kiezen voor kwaliteit.  Wanneer je daarnaast ook waarde hecht aan een fraaie uitstraling van de watchwinder voor jouw Breitling horloge, is het zeker de moeite waard even verder te lezen. Je vindt in dit artikel namelijk een selectie van twee high-end watchwinders die jouw automatische horloge in stijl van de benodigde energie kunnen voorzien.

De eerste watchwinder waarover we je graag meer vertellen, is er één van het wereldwijd bekende watchwindermerk Swiss Kubik. Swiss Kubik is al jarenlang een begrip te noemen binnen de horlogerie. De watchwinders van dit Zwitserse merk voorzien ieder merk en type automatisch horloge, waaronder ook jouw horloge van Breitling, moeiteloos en veilig van de benodigde energie.

De Swiss Kubik Aluminium Black is een mooi voorbeeld van een hoogwaardige en stijlvolle watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is kubusvormig en zeer compact vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat je deze watchwinder gemakkelijk kunt plaatsen en verplaatsen. Bovendien kan deze watchwinder tot maar liefst 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, waardoor je de watchwinder eveneens eenvoudig meeneemt op reis of naar kantoor. Ook het bewaren in een kluis is door deze unieke eigenschappen een prima mogelijkheid. De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is voorzien van een high end Swiss made motor, die van uiterst hoge kwaliteit is. Deze motor is krachtig genoeg om het zwaarste automatische horloge van energie te kunnen voorzien. Daarnaast is deze motor zeer stil in gebruik, waardoor je de Swiss Kubik Aluminium Black prima kunt plaatsen in ruimtes waar stilte gewenst is, zoals de werkkamer of de slaapkamer bijvoorbeeld. De watchwinder is tot slot gemakkelijk instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting. Kort samengevat is de Swiss Kubik Aluminium Black het perfecte accessoire om jouw automatische horloge van bijvoorbeeld het merk Breitling op veilige wijze van energie te kunnen voorzien.

Een tweede watchwinder die op dit gebied een absolute parel te noemen is, is de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. Deze watchwinder is alleen al wat betreft het design een waar kunstwerkje te noemen. Deze watchwinder is gemaakt van edelstaal. Bernard Favre heeft in dit model de zilverkleurige ringen van de watchwinder gecombineerd met een fraaie zwarte voet. Het horloge wordt geplaatst in de houder en draait vervolgens om zijn eigen as. Dit is ook waar de naam ‘Planet watchwinder’ naar terug te voeren is. Het opwindproces is met deze uiterst fraaie watchwinder van Bernard Favre zeer fascinerend om te zien, zeker voor de echte liefhebber.

Met de Bernard Favre Planet Silver watchwinder geef je jouw horloge dan ook een waar podium. De watchwinder is voorzien van een hoogwaardige Swiss made motor, die ervoor zorgt dat jouw automatische Breitling horloge, of een automatisch horloge van ieder ander merk, op veilige en efficiënte wijze van energie wordt voorzien. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je deze watchwinder gemakkelijk meeneemt. Bovendien kun je hem daardoor ook in een kluis bewaren indien je dit wenst. De handige LED indicator geeft de status van de Bernard Favre Planet Silver watchwinder weer, waardoor je altijd weet hoe het ervoor staat. Met de USB aansluiting kun je de watchwinder opladen met behulp van netstroom, PC of Smartphone. Het aantal toeren is tot slot instelbaar en de watchwinder beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze Bernard Favre Planet Silver watchwinder is met al zijn Zwitserse kwaliteiten in combinatie met zijn unieke uitstraling een uitstekende keuze voor iedere eigenaar van automatische horloges, die ook op het gebied van uitstraling van de watchwinder hoge eisen stelt.  

Beide genoemde modellen watchwinders zijn uiteraard verkrijgbaar bij ons in de webshop. Wij voorzien je indien gewenst graag van een passend advies of een antwoord op je vragen. Wij hebben op dit gebied een jarenlange ervaring en zullen je dan ook zeker van dienst kunnen zijn.

Bekijk de watchwinders daarom nu in onze webshop en kies voor jouw favoriet! Van de Swiss Kubik watchwinders vind je hier duidelijke foto’s en van de Bernard Favre watchwinder zelfs een filmpje, zo kun je deze echt aan het werk zien en krijg je een duidelijk beeld van deze watchwinder.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik en Bernard Favre. Wij hebben de meest populaire modellen op voorraad en direct leverbaar. Heb je een vraag over één van deze merken of een specifiek model? Neem gerust contact met ons op, met meer dan 18 jaar ervaring bieden wij je graag onze hulp en goed advies.