Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Geplaatst op 14 juni 2022 om 13:04 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder van Zwitserse topkwaliteit dan is het merk Swiss Kubik een absolute aanrader. Niet voor niets wordt Swiss Kubik door veel gerenommeerde Zwitserse horlogemerken aangeraden voor het opwinden van automatische horloges. De watchwinders van Swiss Kubik worden met een grote passie en enthousiasme met de hand ontworpen. Swiss Kubik is een merk dat watchwinders maakt met een duidelijke eigen identiteit. Zo zijn alle watchwinders van Swiss Kubik kubusvormig en compact vormgegeven.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Het merk biedt watchwinders met een diverse capaciteit en in diverse prijsklassen. Zo kan zowel de liefhebber met een enkel horloge als de fervent verzamelaar van automatische horloges terecht bij Swiss Kubik. Het merk maakt bij het vervaardigen van de watchwinders gebruik van verschillende soorten hoogwaardige materialen, die ervoor zorgen dat iedere afzonderlijke watchwinder toch een eigen karakter heeft. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hout, leder en aluminium. Ook wat betreft kleur kun je bij Swiss Kubik alle kanten op. Het merk weet hiermee dan ook een breed publiek te bedienen.

Voor het ontwikkelen van de watchwinders maakt Swiss Kubik gebruik van de kennis en kunde van de meest ervaren Zwitserse ambachtslieden. Het merk is continue op zoek naar verbetering. De drang naar innovatie is duidelijk te zien aan het feit dat het merk binnen 10 jaar tijd al haar 6e generatie mechanismen heeft weten te presenteren. Swiss Kubik zoekt zijn leveranciers allemaal binnen een straal van 50 km van de fabriek in Givisiez. Zij hebben met al hun leveranciers een vertrouwensband opgebouwd. Ze hechten dan ook waarde aan menselijke relaties en zijn ervan overtuigd dat ze op deze manier het beste uit elkaar kunnen halen voor het ontwikkelen van een perfect eindproduct. Swiss Kubik wil op dit gebied niets aan het toeval overlaten. Alle onderdelen van de hoogwaardige watchwinders van Swiss Kubik moeten perfect worden afgeleverd en vervolgens op uiterst professionele wijze worden geassembleerd.

Ondanks de uiterst hoge Zwitserse kwaliteit van de watchwinders van Swiss Kubik is het bij het merk zeker ook mogelijk tegen een aantrekkelijke prijs een uitstekende watchwinder aan te schaffen. De collectie van Swiss Kubik bestaat uit verschillende series watchwinders. Met de modellen uit de Swiss Kubik Startbox serie kies je voor een instapmodel van dit prestigieuze merk. Dit betekent dat je kiest voor het allerbeste op het gebied van opwinding van jouw automatische horloges, maar dan zonder allerlei extra’s en toeters en bellen. Een mooi voorbeeld van een model uit de Startbox serie is de Swiss Kubik Startbox Blue. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in een heldere kleur blauw. Hetzelfde model is ook verkrijgbaar in kleuren als oranje, rood en grijs. Natuurlijk is ook deze watchwinder kubusvormig en zeer compact en handzaam. Dit heeft verschillende voordelen. Het is gemakkelijk deze watchwinder een mooi plaatsje te geven, aangezien deze niet veel ruimte nodig heeft. Daarnaast maakt dit het ook gemakkelijk om de watchwinder met je mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Doordat de watchwinder tot maar liefst 3 jaar kan functioneren op een set AA batterijen, is het ook nog mogelijk je watchwinder en horloge veilig op te bergen in een kluis.

De Swiss Kubik Startbox Blue is zoals iedere Swiss Kubik watchwinder uitgerust met een Swiss made motor. Deze verzorgt een krachtige opwinding voor ieder type of merk automatisch horloge. Daarnaast zorgt deze motor ervoor dat de watchwinder functioneert in stilte, voor een optimaal gebruikscomfort. Bovendien is de watchwinder programmeerbaar. Natuurlijk is de watchwinder voorzien van een overwind protectie, tegen overspanning. Wanneer je wilt, kun je ervoor kiezen deze watchwinder uit te breiden met een speciaal beschermglaasje. Wanneer je deze bijbestelt, is het mogelijk de watchwinder af te sluiten. Je beschermt je horloge op deze manier niet alleen extra goed tegen beschadigingen, maar ook tegen bijvoorbeeld vocht en stof. Swiss Kubik biedt daarnaast tevens de mogelijkheid kleinere horlogehouders bij te bestellen. Deze horlogehouders zorgen ervoor dat ook erg kleine dames- of herenhorloges zonder problemen in de watchwinder kunnen worden geplaatst.

Met de Swiss made kwaliteit van de watchwinders van Swiss Kubik, biedt het merk zonder twijfel maar liefst 3 jaar garantie op iedere watchwinder. Wanneer je kiest voor een watchwinder van Swiss Kubik, weet je dus zeker dat je hier jarenlang plezier aan zult beleven. Je kunt bij ons in de webshop kiezen uit een uitgebreid assortiment Swiss Kubik watchwinders.

Wij bieden jou daarnaast als officieel dealer van dit exceptionele merk de beste service en nieuwste collecties. Wanneer je behoefte hebt aan een professioneel advies of antwoord op je vragen, kun je natuurlijk bij ons terecht. Met een Swiss Kubik watchwinder hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw horloges. Je kiest hiermee dan ook voor het onderhoud en behoud van jouw horloges. Een watchwinder van Swiss Kubik is daarmee een zeer goede investering te noemen, zeker voor jouw automatische horloges!

Benson Compact Triple watchwinder

Geplaatst op 8 juni 2022 om 11:11 uur

Ben jij een liefhebber van automatische horloges en heb je 3 of 4 automatische horloges in bezit? Dan hebben wij een mooie tip voor je! Een watchwinder is absoluut onmisbaar als je automatische horloges hebt. Deze zorgt voor de energievoorziening van jouw automatische horloges wanneer je deze niet draagt. Daarmee voorkomt deze stilstand van je horloges en voorziet eveneens in een goede olieverdeling in het uurwerk van het horloge. Daarnaast biedt een goede watchwinder een veilige plaats om jouw horloges op te bergen. Met al deze eigenschappen zorgt een passende watchwinder voor het onderhoud en de verlenging van de levensduur van jouw automatische horloges.

Al met al dus een zeer goede investering te noemen, zeker wanneer je zuinig bent op je horloges. Er zijn veel merken die watchwinders produceren met capaciteit voor het opwinden van 3 automatische horloges. Welke watchwinder kies je dan? Voor kwaliteit kun je goed terecht bij merken uit Zwitserland en Duitsland, maar ook in Nederland zelf. In Nederland vinden we namelijk het merk Benson, dat innovatie en gebruikscomfort zeer hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heeft Benson de ambitie watchwinders te vervaardigen die niet alleen van uiterst hoge kwaliteit maar daarnaast ook betaalbaar zijn. Het merk biedt bovendien watchwinders met een luxueuze uitstraling die passend zijn in vrijwel ieder interieur.

In de gevarieerde collectie van Benson vinden we watchwinders met een diverse capaciteit. Voor dit artikel concentreren wij ons vandaag op de Benson Compact Triple watchwinders. De watchwinders afkomstig uit deze serie bieden de mogelijkheid tot het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Dit model is overigens ook verkrijgbaar met een capaciteit voor het opwinden van 1 of 2 horloges. Daarnaast kenmerkend voor deze watchwinders is de compacte en moderne vormgeving van de watchwinders. Deze watchwinders zijn gemaakt van hout en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er de keuze uit zwart, wit, carbon en twee tinten houtkleur. De binnenkant van de watchwinders is uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van een zachte stof, ter behoud van jouw horloges. Bovendien is het mogelijk deze watchwinder af te sluiten met behulp van het glazen deurtje. Zo kun je toch te allen tijde je horloges zien, maar zijn deze tegelijkertijd goed beschermd tegen mogelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld condens, vuil of kinderhandjes.

De basis van de Compact Triple watchwinders wordt gevormd door Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren verzorgen moeiteloos de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien maakt Benson voor hun watchwinders standaard gebruik van flexibele horlogehouders. Deze horlogehouders hebben als groot voordeel dat vrijwel ieder formaat horloge er zonder moeite in geklikt kan worden. De Compact Triple watchwinders zijn bovendien voorzien van een modern touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig en snel de watchwinder in. Het is mogelijk dit te doen per horloge individueel. Zo zorg je ervoor dat ieder horloge precies de juiste wijze van opwinding krijgt. Je kunt zo voor elk horloge het aantal toeren instellen en bijvoorbeeld de draairichting. Deze watchwinders bieden de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien beschik je met deze modellen over een speciale powerwinding functie. Deze functie maakt het mogelijk jouw automatische horloges in een korte tijd op te winden.

Wanneer je het leuk vindt om jouw horloges op een fraaie wijze tentoon te stellen, zijn de Compact Triple watchwinders eveneens een uitstekende keuze. Niet alleen laat de luxe uitstraling van deze watchwinders jouw horloges extra mooi uitkomen, daarnaast beschikken deze modellen over een ingebouwde LED verlichting. Wanneer je ervoor kiest deze in te schakelen, zet je jouw horloges extra in het zonnetje. Ze zijn zo zelfs in een donkerdere kamer zeer goed te bewonderen. Dit is een optie die lang niet alle watchwindermerken te bieden hebben en maken Benson voor de echte liefhebber extra aantrekkelijk. De energievoorziening van de Benson Compact Triple watchwinders is via netstroom. Er wordt derhalve ook een adapter meegeleverd. Dankzij de duurzame Japanse motoren zijn deze watchwinders zeer energiezuinig.

Benson Compact Triple watchwinder

Samengevat biedt een watchwinder uit de Benson Compact Triple serie van Benson een compacte vormgeving, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn deze horlogeaccessoires zeer betrouwbaar, onder meer door de solide basis gevormd door Japanse motoren. Wanneer je de presentatie van jouw horloges belangrijk vindt, zit je met deze modellen bovendien ook goed. De luxe en stijlvolle uitstraling gecombineerd met de ingebouwde LED verlichting, maken deze watchwinders een plaatje om naar te kijken.

Je bestelt de Benson Compact Triple watchwinders eenvoudig en veilig in onze webshop. Wij leveren deze standaard met 2 jaar garantie en leveren wereldwijd met PostNL, DPD en Fedex. Zo kun je waar dan ook de Nederlandse Benson Compact Triple watchwinders aanschaffen. Wacht niet langer en bekijk de collectie van Benson nu in onze webshop!

Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 3 juni 2022 om 12:08 uur

Een aantal merken op gebied van watchwinders stralen een ongekende klasse uit. We vinden deze merken uiteraard onder meer in Zwitserland, hét horlogeland ten top. Duitsland herbergt echter ook pareltjes op dit gebied, zoals het high-end merk Heisse & Söhne.

Heisse & Söhne biedt zonder compromis perfect werkende watchwinders die herkenbaar zijn aan hun welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is de uitstraling van de watchwinders van Heisse & Söhne van een klasse apart. Een watchwinder van het kaliber als van het merk Heisse & Söhne zal iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges wel weten aan te spreken. Door het gebruik van prachtige en duurzame materialen in combinatie met een sublieme afwerking en een hoogstaande techniek, biedt Heisse & Söhne horlogeaccessoires die absoluut tot het neusje van de zalm behoren.

Binnen de collectie van Heisse & Söhne vinden we watchwinders met ruimte voor het opwinden van één automatisch horloge, maar ook watchwinders geschikt voor het opwinden van een hele verzameling automatische horloges. Deze watchwinders bestaan veelal uit schitterende houten kasten, voorzien van de meest moderne techniek.

In dit artikel lichten we graag een specifiek Heisse & Söhne design uit, die speciaal geschikt is voor de fervent verzamelaar. Het gaat dan om de Heisse & Söhne Collector 70019/17. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges. Ook in dit geval zien we een prachtige houten kast, uitgevoerd in de kleur zwart. Deze is glanzend afgewerkt. De watchwinder is geplaatst op een fraaie houten voet, die de luxe uitstraling van de watchwinder nog eens extra benadrukt. De kleur van het metaal van de voet contrasteert mooi met het zwarte gedeelte van het exterieur. Ook aan de binnenkant is de watchwinder zwart van kleur. Hier is de watchwinder voorzien van een zachte zwarte stof, of beschadigingen zoals krasjes op je horloges te voorkomen. Het is mogelijk de watchwinder af te sluiten met het glazen deur. Op die manier kies je voor een optimale bescherming van jouw horloges, terwijl je toch je verzameling op ieder gewenst moment goed kunt bekijken.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit, zo ook de Heisse & Söhne Collector 70019/17. Deze motoren verzorgen een solide basis voor de watchwinder, waardoor je altijd op je watchwinder kunt vertrouwen en je niet bang hoeft te zijn dat je horloges stil komen te staan. Bovendien zijn de motoren van deze watchwinder stil in gebruik en gebruiken ze bovendien weinig energie. Dit benadrukt het duurzame karakter van de watchwinder. De rotoren van de Heisse & Söhne Collector 70019/17 zijn allen individueel instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je per horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt bepalen. Zo kun je er zeker van zijn dat ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Het programmeren van de watchwinder is zeer gemakkelijk door het gebruik van het handige LCD scherm. Het is ook mogelijk de ingebouwde LED verlichting in te schakelen. Deze maakt het mogelijk ook in het donker jouw horloges goed te bekijken, of gewoon wanneer je daar zin in hebt je horloges in de spotlight te plaatsen. Zeker door de combinatie van de ingebouwde LED verlichting en de watchwinder op de chique voet, fungeert deze watchwinder als een ware display voor jouw verzameling.

De Heisse & Söhne Collector 70019/17 is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast is deze natuurlijk ook uitgerust met een overwind protectie. Dit zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor overspanning van je horloges. Als kers op de taart biedt Heisse & Söhne met dit model ook een sleep mode. Deze functie kun je gebruiken om de horloges net onder het optimale niveau van opwinding te kunnen houden. Op die manier is het mogelijk om je horloges wanneer gewenst wat rust te gunnen. Kortom, de Heisse & Söhne Collector 70019/17 is zeer compleet op alle gebied. Je hebt hiermee alles in handen om jouw automatische horloges van energie te voorzien en te beschermen tegen slijtage en beschadigingen. Bovendien is deze watchwinder in ieder interieur een ware eyecatcher. Zeker wanneer je de LED verlichting inschakelt zullen alle ogen op je verzameling gericht zijn.

Je kunt de Heisse & Söhne Collector 70019/17 eenvoudig en op veilig wijze bij ons bestellen in de webshop. Hier vind je ook mooie foto’s van de watchwinder voor een duidelijk beeld. Naast dit model van Heisse & Söhne bieden wij daarnaast nog verschillende andere watchwinders van dit exceptionele Duitse merk. De watchwinders van Heisse & Söhne worden allemaal door ons geleverd met 2 jaar garantie in een stevige verpakking. Betalen doe je gemakkelijk en veilig met iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Bekijk dus nu de uitgebreide mogelijkheden in onze webshop!

Watchwinder: ultieme accessoire voor automatische horloges

Geplaatst op 27 mei 2022 om 16:43 uur

Of je nu een fervent verzamelaar van automatische horloges bent of een liefhebber met een enkel automatisch horloge in jouw bezit, een watchwinder is absoluut de onmisbare accessoire bij deze liefhebberij. De charme van een echt automatisch horloge uit zich met name door de toepassing van de authentieke werking van het uurwerk en het oude ambacht van de horlogemaker dat hier duidelijk in naar voren komt. Je wilt als eigenaar van één of meerdere automatische horloges dan ook te allen tijde voorkomen dat deze stil komen te staan. Dit kan namelijk onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave veroorzaken. Een watchwinder voorziet in de eerste plaats in de benodigde energievoorziening van jouw horloge. Een automatisch horloge is afhankelijk van beweging. Waar normaliter bij het dragen van het horloge de natuurlijk beweging van de pols het horloge automatisch opwindt, doet een watchwinder dit door deze beweging te simuleren. Zo kun je je automatische horloge opwinden wanneer je deze niet draagt. Wanneer je kiest voor de aanschaf van een watchwinder kies je niet alleen voor een optimale levensduur van jouw horloge, maar ook voorkom je hiermee een hoop frustratie. Je horloges zijn tenslotte altijd direct klaar voor gebruik wanneer je ze opbergt in deze horlogeaccessoire.

Naast de opwindfunctie biedt een goede watchwinder ook een opbergplaats voor jouw automatische horloges, die beschermt tegen invloeden van buitenaf en waarin je je horloges met een goed gevoel achterlaat. Over het algemeen wordt er bij het ontwerpen van een hoogwaardige watchwinder ook veel aandacht besteed aan het design en de vormgeving. Watchwinders zijn wat dat betreft ook verkrijgbaar in diverse stijlen en vervaardigd uit verscheidene eersteklas materialen. Een watchwinder met allure laat jouw horloges extra mooi uitkomen en dient dan ook behalve als opbergplaats ook zeer goed als display voor een eventuele verzameling. Wat betreft capaciteit zijn er eveneens veel verschillende mogelijkheden. Zo zijn er modellen verkrijgbaar voor het opwinden van een enkel horloge, maar ook voor een hele verzameling.

Graag brengen we in dit artikel een drietal modellen bij je onder de aandacht van het Nederlandse merk Benson. Benson biedt horlogeaccessoires van een superieure kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien weet dit veelbelovende merk diversiteit te bieden wat betreft uitstraling en capaciteit en zijn er watchwinders met Japanse of Zwitserse motoren verkrijgbaar. Een eerste model die je zeker moet hebben gezien is de Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather. Kenmerkend voor deze stijlvolle horlogeaccessoire zijn onder meer de strakke vormgeving en het klassieke leder met patroon dat voor het exterieur is gebruikt. De watchwinder is verder geschikt voor het opwinden van een enkel horloge en uitgerust met een duurzame Swiss made motor. Dit zorgt ervoor dat ieder type of merk automatisch horloge probleemloos opgewonden kan worden. Bovendien zorgen deze motoren ervoor dat het opwindproces vrijwel geluidloos verloopt en zijn ze zuinig wat betreft energieverbruik. Deze horlogeaccessoire is afsluitbaar met een glazen deurtje en voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Zo kun je je horloge op elk moment bekijken en zorg je er toch voor dat deze beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Met behulp van het moderne LCD scherm, kun je de instellingen eenvoudig wijzigen. Zo kun je bijvoorbeeld het aantal omwentelingen per dag instellen, net zoals de draairichting. Doordat deze watchwinder is uitgerust met een speciaal veiligheidssysteem, ontkoppelt de motor wanneer een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. De Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Tot slot maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders, zodat vrijwel ieder formaat horloge feilloos in de houder past.

Een tweede model uit de collectie van Benson is de Benson Black Series 4.16.RD Limited Edition. Deze watchwinder valt op doordat deze is uitgevoerd in een helderrode kleur. Bovendien betreft het hier een special edition, waar er maar 250 van gemaakt zijn. Je hebt hiermee dus een uniek stuk in handen. Deze horlogeaccessoire is vervaardigd uit hout en vervolgens voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, zodat je niet snel beschadigingen zult zien. Deze watchwinder van Benson biedt niet alleen de mogelijkheid tot het opwinden van 4 horloges tegelijkertijd, daarnaast beschikt deze namelijk ook nog over een extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges. Deze opbergruimte is afsluitbaar met een luxe soft close deksel. Dit model is aan de voorkant afsluitbaar met een glazen deur. Aan de binnenkant is de watchwinder bekleed met een speciaal soft velvet, voor een optimale bescherming tegen krasjes of eventuele andere beschadigingen.

Ook deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting voor een optimaal zicht op jouw horloges. De Japanse motoren van hoge kwaliteit zorgen voor een zeer solide. De watchwinder is uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model echter ook een speedwinding functie, waardoor je je horloges in korte tijd van de benodigde energie kunt voorzien. Ideaal als je weinig tijd hebt! Ook dit model van Benson is instelbaar met een handig touchscreen wat betreft het aantal turns per day en de draairichting.

Last but not least noemen we graag de Benson Compact Triple 3.WAS. Deze watchwinder is compact vormgegeven en uitgevoerd in een lichte kleur hout. De combinatie van het houten exterieur met het zwarte interieur geven deze horlogeaccessoire een elegante en chique uitstraling. Dit design van Benson is geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges, maar is eveneens verkrijgbaar met een capaciteit voor 1 of 2 horloges. Het touchscreen maakt de bediening van de watchwinder eenvoudig en snel, voor een optimaal gebruikscomfort. Ook hier is het weer mogelijk het aantal rotaties per dag en de draairichting in te stellen. Met deze watchwinder beschik je verder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Ook de LED verlichting en flexibele horlogehouders ontbreken bij dit model niet. Kortom, een zeer compleet model met een stijlvolle uitstraling.

Met een Benson watchwinder kies je voor een watchwinder van topkwaliteit, tegen een scherpe prijs. Het merk staat niet voor niets bekend als een merk dat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden. Bovengenoemde modellen worden geleverd met minimaal 2 jaar garantie en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Daarnaast vind je bij ons in de webshop nog vele andere modellen van het merk Benson.

Budget watchwinder

Geplaatst op 19 mei 2022 om 14:45 uur

Watchwinders zijn verkrijgbaar in verscheidene soorten en maten. Daarmee is er voor iedere fan van automatische horloges wel een passende watchwinder te vinden, die jouw automatische horloge van energie voorziet. Watchwinders bieden veel voordelen wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges. Zo zorgt een goede watchwinder ervoor dat jouw horloge niet stil komt te staan wanneer je hem niet draagt. Een automatisch horloge kan tenslotte alleen blijven lopen wanneer deze wordt voorzien van de benodigde beweging. Deze beweging krijgt het horloge normaal gesproken automatisch door het bewegen van de pols bij het dragen van het horloge. Als je het horloge niet draagt kan een watchwinder in deze beweging voorzien.

Het is belangrijk om een watchwinder van kwaliteit te kiezen om optimaal van de voordelen van een watchwinder gebruik te kunnen maken. Toch hoef je ook voor een kwalitatieve watchwinder echt niet de hoofdprijs te betalen. Er zijn verschillende watchwinder merken op de markt die een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weten te bieden. Zo kun je kiezen voor modellen die alles bieden wat je nodig hebt om je horloge op te kunnen winden en tegelijkertijd duurzaam zijn, maar aan de andere kant ook betaalbaar. Het voordeel van een budget watchwinder is dan ook dat je een doeltreffende watchwinder aanschaft die doet wat hij moet doen, tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien kan ook een betaalbare watchwinder direct een zeer goede en veilige opbergplaats bieden voor jouw horloges, zodat je deze lang mooi en onbeschadigd kunt houden.

We laten je graag kennis maken met 3 budget watchwinders van het Nederlandse merk Benson. Benson staat er bekend om zeer goede kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs en is daardoor zeer geschikt wanneer je een minder groot budget hebt bij het aanschaffen van een watchwinder.

De Benson Compact 1.17 Black Leather watchwinder is een perfect voorbeeld van een budget watchwinder uit de collectie van Benson. Het model is strak en compact vormgegeven en uitgevoerd in de kleur zwart. Door het lederen exterieur, heeft de watchwinder een luxe uitstraling. Doordat de watchwinder klein van formaat is, is deze gemakkelijk mee te nemen en is er overal wel een plekje voor te vinden. Dit model is geschikt voor het opwinden van één horloge. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door een Japanse motor van kwaliteit. Deze motoren staan erom bekend dat zij zowel energiezuinig als stil in gebruik zijn, voor een optimaal gebruikscomfort.

De Benson Compact 1.17 Black Leather watchwinder is voorzien van een modern LCD scherm, waarmee je onder andere de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt bepalen. Tot slot is deze watchwinder uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met deze watchwinder wind je ieder type en merk automatisch horloge probleemloos op en berg je je horloge bovendien veilig op.

Een tweede model, eveneens afkomstig uit de collectie van Benson, is de Benson Compact 2.18 Black Leather. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. Dit model is eveneens bekleed met zwart leder en ook het interieur van deze watchwinder is zwart van kleur. Bij dit model is er eveneens gekozen voor het gebruik van Japanse motoren, voor een solide basis. Ondanks de aantrekkelijke prijs waar deze watchwinder voor wordt aangeboden, biedt dit model hoogstaande technologie en mooie extra’s. Zo is er een ingebouwde LED verlichting waarmee je je horloges altijd goed kunt bekijken. Daarnaast beschik je met deze watchwinder over een innovatief touchscreen. Hiermee kun je de instellingen per rotor afzonderlijk wijzigen. De Benson Compact 2.18 Black Leather biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart beschik je met dit model ook nog over een powerwinding functie, superhandig om je horloges in korte tijd op te winden wanneer je even niet zoveel tijd hebt. Al met al is dit opnieuw een Benson watchwinder die zeer compleet te noemen is, tegen een aantrekkelijke prijs!

Het laatste model dat we in de spotlight plaatsen is de Benson Easy Watchwinder Z2. Deze budget watchwinder heeft een geheel andere uitstraling dan de voorgaande twee. Deze watchwinder is namelijk rond van vorm en gemaakt van hoogwaardig kunststof. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur wit en beschikt over een doorzichtige deksel om de watchwinder te kunnen afsluiten. Op deze manier bescherm je je horloge tegen bijvoorbeeld stof, vuil en condens en kun je ook tijdens het opwindproces je horloge toch goed zien. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de ingebouwde LED verlichting van de watchwinder. Deze gaat automatisch aan wanneer de watchwinder in bedrijf is. Tenslotte biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt en uiteraard een overwind protectie. Met dit model kies je voor een handzaam maar tegelijkertijd spectaculair model watchwinder met een zeer doeltreffende opwinding. Ook het plaatsen op bijvoorbeeld kantoor of slaapkamer is goed mogelijk vanwege de compacte vormgeving en het geluidsarme karakter van de watchwinder.

Naast de 3 genoemde modellen van Benson bieden wij in onze webshop nog vele andere watchwinders van dit bijzondere Nederlandse merk. De collectie is zeer uiteenlopend wat betreft capaciteit, vormgeving en luxe. Wat alle watchwinders van Benson echter wel met elkaar gemeen hebben is onder meer de goede prijs-/kwaliteit ratio. Met Benson krijg je veel waar voor je geld! Neem dus nu een kijkje bij ons in de webshop, het is zeker de moeite waard!