Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Watchwinder voor Zwitserse horloges

Geplaatst op 13 oktober 2021 om 07:43 uur

Als liefhebber van een high end Zwitsers automatisch horloge zal je erop gebrand zijn jouw horloges te beschermen en dus het beste voor je horloges te kiezen. Een horloge van merken als Breitling en Rolex koop je tenslotte om er jarenlang plezier aan te beleven. Wanneer je kiest voor een hoogwaardig automatisch horloge, of misschien zelfs wel een verzameling in bezit hebt, is een watchwinder van kwaliteit absoluut onmisbaar. Met deze horlogeaccessoire bewaar je je automatische horloges overzichtelijk en beschermd bij elkaar. Daarnaast kun je je horloges veilig opwinden met een goede watchwinder en zijn deze zodoende altijd klaar om te dragen. De tijd en datum staan altijd goed ingesteld waardoor je het horloge niet opnieuw hoeft op te winden en de functies opnieuw hoeft in te stellen.

Doordat een watchwinder ervoor zorgt dat jouw horloges in beweging blijven worden jouw horloges niet alleen voorzien van de benodigde energie, maar zorgt het ook voor een goede olieverdeling binnenin het uurwerk. Kortom, wanneer je kiest voor een goede watchwinder kies je niet alleen voor gemak maar zorg je ook voor het behoud van jouw automatische horloges. Daarnaast is deze horlogeaccessoire een veilige opbergplaats voor jouw horloges en heb je ze altijd bij elkaar.

Watchwinders zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er modellen verkrijgbaar voor één horloge, maar ook die speciaal geschikt zijn voor een verzameling horloges. Bovendien is er keuze uit verscheidene merken die ieder een eigen visie hebben wat betreft uitstraling, design en materiaalgebruik. In dit blog artikel bespreken we verschillende watchwinders van 3 merken waarmee de diversiteit op dit gebied snel duidelijk wordt.

Het eerste model is de Benson Swiss Series Double 2.20 White Leather watchwinder. Het Nederlandse merk Benson staat erom bekend watchwinders te produceren met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Deze eigenschap komt ook bij dit model duidelijk naar voren. Dit exemplaar is onder meer vervaardigd uit bijzonder mooi leder en is uitgevoerd in de kleur wit. Dit geeft deze horlogeaccessoire een luxe uitstraling. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. De motoren van dit model zijn van Zwitserse origine dat een zeer solide en duurzame basis vormt. Je kunt de watchwinder eenvoudig instellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag, voor elk horloge afzonderlijk. Doordat Benson daarnaast gebruik maakt van flexibele horlogehouders is dit model geschikt voor elk automatisch horloge van merken zoals bijvoorbeeld Omega, Breitling, IWC, Rolex en Tag Heuer.

De Benson Swiss Series Double 2.20 White Leather watchwinder van Benson is uitgerust met een speciaal veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd wordt. Hierdoor ontstaat er nooit frictie voor de motor en gearbox en blijft een lange levensduur gewaarborgd. De watchwinder werkt zowel op netstroom als op batterijen en kan je daardoor overal plaatsen waar jij dat wilt. Daarnaast is deze horlogeaccessoire uiteraard voorzien van een overwind protectie. Tot slot heb je met deze watchwinder de beschikking over een ingebouwde LED verlichting waarmee je jouw horloges altijd goed in het zicht houdt. Leuk detail is dat het bij deze watchwinder gaat om een Limited Edition waarmee je kiest voor een unieke watchwinder.

Een tweede watchwinder die we willen bespreken is de Bernard Favre Planet Gold Plus watchwinder. Dit model van het exceptionele merk Bernard Favre zal jouw Zwitserse horloge van merken als bijvoorbeeld IWC of Oris extra mooi doen uitkomen. Het opwinden van ieder automatisch horloge is met deze watchwinder namelijk een zeer fascinerend gezicht. Het horloge wordt tijdens het opwindproces voorzien van energie doordat het om zijn eigen as draait, als ware het een planeet. Hier komt dan ook de bijzondere naam van deze horlogeaccessoire vandaan. Deze Gold edition van de prachtige Bernard Favre watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling en is al een kunstwerk op zich. De watchwinder is uitgerust met een Zwitserse motor. Deze is niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook energiezuinig en bovendien stil in gebruik.

De Bernard Favre Planet Gold Plus watchwinder is voorzien van een ingebouwde accu (100 dagen) en kan worden opgeladen met behulp van de USB aansluiting. Het grote voordeel hiervan is dat de watchwinder ook goed meegenomen kan worden op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Maar ook het plaatsen in een kluis is hierdoor goed mogelijk, zodat je jouw Zwitserse horloge optimaal veilig kunt opbergen. De Bernard Favre Planet Gold Plus biedt alle programma’s die je nodig hebt om een automatisch horloge veilig te voorzien van energie. Dit model heeft ook een overwind protectie en middels de LED indicator kun je gemakkelijk de status van de watchwinder in de gaten houden. Met andere woorden, met deze Swiss made horlogeaccessoire van Bernard Favre kies je voor het neusje van de zalm voor jouw Zwitserse horloge!

Swiss Kubik watchwinder voor 4 horloges

De laatste watchwinder die we uitlichten is eveneens afkomstig van een Zwitsers merk. Het gaat om de Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV001 plexi. Swiss Kubik staat bekend om de compacte en kubusvormige designs en dat is bij dit model dan ook niet anders. Deze horlogeaccessoire is geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges en is vervaardigd uit zwart leder. De watchwinder is eenvoudig instelbaar via de USB aansluiting en biedt een uiterst doeltreffende wijze van opwinding. Doordat deze watchwinder functioneert op batterijen en compact is vormgegeven, neem je hem gemakkelijk mee. Ook het plaatsen in een kluis is hierdoor een goede optie, want met één set batterijen werkt dit model tot wel 3 jaar lang. Swiss Kubik biedt met dit model een uiterst hoge kwaliteit watchwinder, waarmee je kiest voor het beste voor jouw horloges.

Met de 3 bovengenoemde hoogwaardige watchwinders hebben we slechts een klein inkijkje gegeven wat betreft ons brede assortiment kwalitatieve modellen. In onze webshop vind je onze gehele collectie watchwinders van verschillende mooie merken. Hier vind je absoluut het beste voor jouw Zwitserse horloges!

Benson Compact 2.WS watchwinder

Geplaatst op 6 oktober 2021 om 14:54 uur

Heb jij één of meerdere automatische horloges? Zoals je weet kan je er maar één tegelijkertijd dragen en liggen de andere horloges stil. Zonde, want dat is helemaal niet nodig. Wat zeker is, is dat stilstand absoluut niet goed is voor automatische horloges. Je kan ze beter in beweging houden zoals de tijd goed staat en alle bewegende onderdelen genoeg beweging krijgen. Als je op zoekt bent naar een watchwinder voor het opwinden van 2 automatische horloges dan moet je zeker even doorlezen.

De noodzakelijkheid van een goede watchwinder is jou vast en zeker wel bekend. Op dit gebied zijn er tal van merken die verschillende watchwinders aanbieden in allerlei soorten en maten. Zowel Zwitserland als Duitsland staan hierbij zeer goed bekend, maar ook ons eigen land herbergt een bijzonder mooi watchwinder merk in deze branche. We hebben het dan over het innovatieve merk Benson, dat veel kennis en ervaring heeft op dit gebied. Benson weet precies wat een echte liefhebber en/ of verzamelaar belangrijk vindt bij de keuze van een goede watchwinder. Dit uit zich dan ook in een diverse en kwalitatieve collectie waarbij watchwinders voor zowel de liefhebber met één horloge als de echte verzamelaar breed vertegenwoordigd zijn. Ook wat betreft budget geldt dat er diverse mogelijkheden zijn, dit maakt Benson een merk dat toegankelijk is voor een breed publiek. In ieder geval staat Benson bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van haar producten.  Naar welke watchwinder uit de collectie jouw voorkeur ook uitgaat, je krijgt altijd een watchwinder van hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

In dit artikel zetten we graag een specifieke watchwinder Benson collectie in het zonnetje. We hebben het dan over de Benson Compact 2.WS watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en kan uiteraard worden gebruikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Heb je een horloge van Rolex, Oris of Omega, dat is geen enkel probleem. Deze watchwinder windt deze horloges veilig en professioneel.

Door de compacte vormgeving is de Benson Compact 2.WS watchwinder gemakkelijk te plaatsen en eventueel te verplaatsen. De watchwinder heeft een moderne en strakke uitstraling en is uitgevoerd in de kleur wit. Mede door de neutrale kleurkeuze is deze watchwinder passend in vrijwel elk interieur. Dit in combinatie met het zwarte interieur van de watchwinder maakt bovendien dat de watchwinder een chique uitstraling heeft. De watchwinder is vervaardigd uit hoogwaardig hout, dat bijzonder mooi is afgewerkt.

Ook op technisch vlak is deze watchwinder zeer modern te noemen. Om te beginnen beschik je met deze watchwinder over een modern touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig de draairichting en aantal rotaties per dag in, per horloge afzonderlijk. Dit maakt dat je dit precies kunt afstemmen op wat jouw horloge nodig heeft. Verder is de watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting, zo kun je op ieder moment je geliefde horloges bekijken. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders zal vrijwel elk horloge, ongeacht de maat, moeiteloos in de houder geklikt kunnen worden.

De Benson Compact 2.WS watchwinder beschikt over alle draairichtingen en een overwind protectie. Met behulp van de speedwinding functie is het mogelijk de horloges in korte tijd op te winden. Wat betreft de motoren is er gebruik gemaakt van Japanse motoren, die erom bekend staan energiezuinig in gebruik te zijn. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, duurzaam en solide en zijn ze in staat vrijwel geluidloos te functioneren. Deze eigenschappen zorgen voor een optimaal gebruikscomfort. De Benson Compact 2.WS watchwinder is ook leverbaar in modellen voor een enkel automatisch horloge en in modellen geschikt voor 3 horloges.

Benson Compact 2.WS watchwinder

Met de Benson Compact 2.WS watchwinder ben je absoluut verzekerd van een juiste energievoorziening voor je horloges. In deze prijsklasse is een watchwinder als deze van het merk Benson dan ook de beste keuze! Bovendien heb je hiermee direct een mooie en veilige opbergplaats waarmee je je horloges beschermt tegen onnodige slijtage en beschadigingen. Ook als display voor je horloges is deze watchwinder uitermate geschikt, zeker door de moderne LED verlichting waarover deze beschikt. Met deze watchwinder zijn jouw horloges altijd klaar om gedragen te worden en kom je op dit gebied niet voor vervelende verrassingen te staan!

Bekijk ook eens de andere watchwinders in de collectie van Benson. Wij verkopen in onze webshop een zeer divers aanbod van deze kwalitatieve watchwinders. Zowel wat betreft capaciteit als uitstraling en materiaalgebruik zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo maakt Benson voor het vervaardigen van de watchwinders niet alleen gebruik van verschillende prachtige houtsoorten, maar bijvoorbeeld ook van een hoge kwaliteit leder in diverse kleuren.  

Een watchwinder van Benson kun je met een vertrouwd gevoel bij ons bestellen. Wij bieden namelijk verschillende veilige manieren om je bestelling te kunnen betalen, zoals creditcard, Paypal, iDeal en gewone bankoverschrijving. Bovendien verpakken wij jouw pakketje met de grootst mogelijke zorg, zodat je zeker weet dat jouw watchwinder ongeschonden bij jou aankomt. Wanneer je kiest voor specifiek de Benson Compact 2.WS watchwinder, ontvang je deze thuis met een adapter, duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Wacht dus niet langer en ga nu op zoek naar jouw favoriete Benson watchwinder!

Wanneer je hulp nodig hebt bij je uiteindelijke keuze, staan wij voor je klaar. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van zowel (automatische) horloges als watchwinders, zullen we je zeker van dienst kunnen zijn.

Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges

Geplaatst op 30 september 2021 om 13:47 uur

Watchwinders voor 8 horloges worden steeds populairder. Ze zijn ontzettend handig want je hebt geen omkijken meer naar jouw automatische horloges, ze staan altijd goed ingesteld qua tijd en datum en zijn voorzien van voldoende energie om een horloge direct te dragen. Daarnaast is een watchwinder voor 8 horloges niet alleen een horlogeaccessoire maar ook een interieurstuk. Grotere modellen van deze horlogeaccessoire zijn vaak prachtig ontworpen en gemaakt van fraaie materialen. Ze zijn niet alleen functioneel maar zeker ook optisch gezien een meerwaarde. Wanneer je jouw automatische horloges opwindt in een goede watchwinder ziet dit er spectaculair uit. De combinatie van Swiss made horloges en Swiss made watchwinders vormt eigenlijk het beste van twee werelden.

Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges

Een goed voorbeeld van een watchwinder merk van hoge Zwitserse kwaliteit, dat zeker bij de liefhebber bekend zal zijn, is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is wereldwijd bekend en dat is zeker niet voor niets. Swiss Kubik biedt een ruime collectie watchwinders die gekenmerkt wordt door de kubusvormige designs en de hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. De modellen van Swiss Kubik zijn compact en zijn bovendien werkzaam op batterijen. Deze eigenschappen bieden als voordeel dat je de horlogeaccessoires van Swiss Kubik gemakkelijk mee kunt nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook het plaatsen van de Swiss Kubik watchwinder in een kluis wordt hiermee een goede optie, wanneer je voor optimale veiligheid wilt gaan.

De watchwinders van Swiss Kubik zijn uiteraard voorzien van een hoogwaardige motor van Zwitserse makelij. Niet alleen zijn deze motoren zeer kwalitatief, betrouwbaar en duurzaam. Ze staan er ook om bekend dat ze energiezuinig zijn en bovendien geluidsarm.  In de collectie van Swiss Kubik is gebruik gemaakt van diverse materialen. Zo zien we materialen als hout, aluminium, polyamide en leder voorbijkomen. Op een geheel ander gebied kunnen we de collectie van Swiss Kubik ook divers noemen. Dit heeft te maken met de capaciteit van de watchwinders. Zo biedt Swiss Kubik watchwinders met ruimte voor het opwinden van zowel 1, 2, 3, 4, 6, 8 en zelfs 12 automatische horloges. Dit maakt de collectie van Swiss Kubik interessant voor zowel de liefhebber met één of enkele horloges als voor de echte verzamelaar met een groter aantal horloges in het bezit. Ook maken we onderscheid tussen de verschillende series watchwinders, namelijk de Startbox en Masterbox series.

Binnen de collectie van Swiss Kubik vinden we onder meer de Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges. Deze watchwinders zijn uitermate geschikt voor de echte horlogeverzamelaar. De watchwinder is leverbaar in verschillende mooie kleuren kwaliteitsleder. Zo is er de keuze uit de kleuren zwart, cognac en bruin. Daarnaast zijn er van deze variant watchwinders ook modellen vervaardigd uit prachtig hout, verkrijgbaar in de kleuren Macassar, Wenge Gold en Dark Yacht. Alle watchwinders uit de Swiss Kubik 8 W serie hebben een luxe uitstraling en strakke vormgeving zoals we gewend zijn van Swiss Kubik. Een aantal modellen van de Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges zijn uitgerust met speciale plexi glaasjes, deze zijn optioneel. Door middel van deze plexi glaasjes bescherm je je horloges ook tegen invloeden van buitenaf wanneer ze geplaatst zijn in de watchwinder. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan vocht, condens, stof en vuil.

De Swiss Kubik Masterbox watchwinders zijn eenvoudig en snel programmeerbaar met behulp van de USB aansluiting. Dit maakt dat deze watchwinders een optimaal gebruikscomfort bieden. Zo stel je bijvoorbeeld gemakkelijk het aantal toeren per dag in. Uiteraard zijn ook deze watchwinders uitgerust met een Swiss made motor, waarmee je verzekerd bent van een duurzame en solide basis voor je watchwinder. Deze watchwinders zijn verder voorzien van een overwind protectie en functioneren eveneens op batterijen. De watchwinders van Swiss Kubik kunnen gemiddeld zo’n 3 jaar op een set AA batterijen functioneren, zodat je hier nauwelijks omkijken naar hebt.

Swiss Kubik biedt als extra optie om een adapter en eventueel kleinere horlogehouders bij te bestellen. Dit is erg handig wanneer je in het bezit bent van kleinere dames- of herenhorloges. Zo kun je jouw watchwinder zo compleet maken als je zelf wilt. Uiteraard zijn deze Swiss Kubik watchwinders geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of type horloge. De horlogeaccessoires van Swiss Kubik weten moeiteloos zelfs de meest zware horloges van de benodigde energie te voorzien.

De Swiss Kubik Masterbox watchwinders voor 8 horloges zijn dus een zeer mooie keuze wanneer je zo’n 8 of 9 automatische horloges in het bezit hebt en het beste wilt voor jouw automatische horloges. Wanneer je voor één van deze watchwinders kiest ben je niet alleen verzekerd van een sublieme wijze van opwinding van jouw geliefde horloges. Daarnaast bieden deze watchwinders namelijk ook een veilige en solide opbergplaats voor jouw horloges en dienen deze bovendien als display voor jouw verzameling. Een watchwinder van Swiss Kubik zal zowel voor elke verzameling als voor ieder interieur een waardevolle toevoeging zijn.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik watchwinders. Wij hebben alle populaire modellen op voorraad en verzenden wereldwijd. Wanneer je kiest voor een watchwinder van Swiss Kubik dan ben je verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast bieden wij jou maar liefst 3 jaar garantie op de watchwinders van dit merk. Dit zegt genoeg over het vertrouwen van Swiss Kubik in haar eigen producten. De watchwinders worden na bestelling door ons zorgvuldig verpakt en naar jou verzonden met een duidelijke handleiding.

Laat jij jouw automatische horloges stilstaan? Of wind jij ze liever op in een Swiss Kubik watchwinder zodat je de horloges altijd direct kunt dragen wanneer jij dat wilt? Je weet vast al wat wij jou zouden adviseren…

Bernard Favre Planet Black and Black Leather watchwinder

Geplaatst op 23 september 2021 om 14:30 uur

De horlogekenner en verzamelaar weet dat een fraaie horlogebox en handige watchwinder van groot belang zijn voor het veilig opbergen en opwinden van automatische horloges. Iedereen die een watchwinder gebruikt voor het opwinden van horloges wil niet meer zonder. Simpelweg omdat deze horlogeaccessoire ervoor zorgt dat jouw automatische horloges altijd keurig op tijd lopen en je ze dus niet elke keer, als ze stilstaan, hoeft op te winden en opnieuw in te stellen qua tijd en datum. Met andere woorden, een watchwinder heeft vele voordelen en is een must have als je meerdere automatische horloges in je bezit hebt. In deze blog nemen we je mee in de wereld van high end watchwinders. In het bijzonder schrijven we over een uniek Zwitsers merk dat prachtige modellen produceert dat elk automatisch horloge op een zeer bijzondere wijze van energie voorziet.

Zwitserland heeft een rijke historie wat betreft horloges. Het is dan ook hét horlogeland pur sang en het staat bekend om de ongekende kwaliteit en afwerking. Zowel op gebied van horloges als watchwinders. Wanneer je als merk het label Swiss made wil voeren moet je van goeden huize komen en aan strenge eisen en voorwaarden voldoen. Wanneer je dus een Swiss made product in huis haalt ben je er zeker van dat dit een kwalitatief, duurzaam en betrouwbaar product is.

Zwitserland kent natuurlijk vele merken die jou deze Swiss made kwaliteit kunnen leveren, zowel op het gebied van horloges als van watchwinders. Wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges is een watchwinder een accessoire dat echt niet kan ontbreken. Waar een automatisch horloge normaliter energie haalt uit de natuurlijke beweging van de pols, kan een watchwinder deze functie overnemen wanneer het horloge niet gedragen wordt.

Een Zwitsers merk dat bekend staat om de uitermate hoge kwaliteit en vanwege de unieke en zeer bijzondere designs is Bernard Favre. Bernard Favre mag zich tot de beste watchwinder merken ter wereld rekenen en dat is niet voor niets. Elke Bernard Favre watchwinder wordt met de grootst mogelijk zorg door een vakman met de hand vervaardigd. Kwaliteit, afwerking en oog voor detail staan hierbij zeer hoog in het vaandel. Nadat een watchwinder van Bernard Favre gereed is, wordt deze gedurende enkele dagen getest om er zeker van te zijn dat zij een subliem product afleveren. De productie van de watchwinders van Bernard Favre is op jaarbasis relatief klein. Hierdoor heb je met een Bernard Favre Planet watchwinder een uniek en exceptioneel stuk in handen, dat je zeker niet bij elke liefhebber tegen zult komen.

De watchwinders van Bernard Favre zijn zeer herkenbaar doordat de designs een duidelijke eigen identiteit hebben. Bernard Favre maakt gebruik van het zogenaamde Planet Winding System. De horloges die in de watchwinders worden geplaatst draaien tijdens het opwinden om hun eigen as. Hiermee is de link met het draaien van planeten gemaakt, wat de naam van dit systeem zeer passend maakt. Het opwindingsproces zal op deze manier voor elke liefhebber een fascinerend gezicht zijn.

De glazen stolp die over de watchwinders kan worden geplaatst maakt het plaatje helemaal af en geeft het geheel een extra luxe uitstraling. Bovendien zorgt deze glazen stolp ervoor dat stof en vuil geen kans krijgen. De Zwitserse motoren die worden gebruikt voor de watchwinders van Bernard Favre zijn krachtig en tegelijkertijd stil in gebruik. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig en hiermee ook duurzaam. De watchwinders van Bernard Favre zijn bovendien compact en daarmee gemakkelijk te plaatsen in elke kamer.

In de collectie van Bernard Favre vinden we onder meer de Bernard Favre Planet Black & Black Leather watchwinder. Deze watchwinder heeft een zwarte base met een zwart lederen afwerking, wat een chique uitstraling geeft. Verder is er onder meer gekozen voor het materiaal edelstaal met een PVD behandeling. Hierdoor is het materiaal zwart gekleurd en erg sterk en duurzaam. Uiteraard is de watchwinder uitgerust met een Swiss made motor. Dit model is geschikt voor het opwinden van 1 horloge. Doordat deze watchwinder werkt op een ingebouwde accu (gaat ongeveer 100 dagen mee op één lading) en een USB aansluiting heeft is het mogelijk de watchwinder gemakkelijk mee te nemen naar kantoor of op reis. Een andere mogelijkheid die door deze ingebouwde accu geboden wordt, is de watchwinder in een kluis te plaatsen. Zo berg je je horloge eenvoudig extra veilig op. Wanneer je deze horlogeaccessoire wilt opladen doe je dit gemakkelijk via netstroom, PC of USB aansluiting. De Bernard Favre Planet Black & Black Leather watchwinder is programmeerbaar waardoor je onder meer het aantal toeren en de draairichting in kunt stellen naar de behoeften van jouw automatische horloges. De omwentelingen zijn rustig en gelijkmatig en daardoor volledig veilig voor elk horloge, ongeacht merk of model.

Bernard Favre Planet Black & Black Leather watchwinder

Met de Bernard Favre Planet Black & Black Leather watchwinder kies je voor een echt ‘piece of art’ dat ieders aandacht zal weten te trekken. Alle ogen zullen op jouw horloge en watchwinder gericht zijn! Je horloge is altijd klaar voor gebruik en wanneer je hem niet draagt heb je een veilige opbergplaats voor jouw geliefde horloge. Plaats deze watchwinder met een gerust hart op je werkplek of slaapkamer, want van vervelende geluiden tijdens het opwinden zal je geen last hebben!

Wanneer je kiest voor een Bernard Favre Planet watchwinder ontvang je deze thuis met een certificaat, USB adapter en handleiding. Uiteraard is de glazen stolp ook inclusief. Daarnaast ontvang je 2 jaar garantie.

Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en Post NL. Als officieel dealer van Bernard Favre hebben wij vrijwel de gehele collectie op voorraad zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten. Heb je vragen of zoek je een specifiek model? Geen probleem, wij leveren jou de beste service en desgewenst een passend advies!

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 16 september 2021 om 16:48 uur

Ben jij op zoek naar een goede watchwinder die jouw automatische horloges professioneel en veilig van energie voorzien? Er zijn veel merken die uitstekende modellen produceren waardoor jouw automatische horloges nooit meer stil komen te staan. Deze horlogeaccessoire is niet alleen handig maar ook zeer functioneel als je meerdere automatische horloges hebt. Je wilt ze immers niet elke dag handmatig moeten goed zetten en opwinden.

Toch is een goede watchwinder uitkiezen niet zo makkelijk als het lijkt. Om jou beter te informeren over deze horlogeaccessoire schrijven wij regelmatig over merken en specifieke watchwinders. Wij benoemen de eigenschappen en voordelen zodat je een beter beeld hebt. Deze week nemen wij de Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow onder de loep. Waarom? Omdat dit één van de best verkopende modellen van Paul Design is. En we moeten eerlijk zeggen dat dit model ook één van de betere keuzes is in de prijsklasse tot 700,00 euro.

Wanneer je een watchwinder van kwaliteit wilt aanschaffen zal je waarschijnlijk een voorkeur hebben voor een merk dat een goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt. Kwaliteit is belangrijk om op betrouwbare en efficiënte wijze jouw automatische horloges op te kunnen winden, waarmee je onder meer slijtage en onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave voorkomt. Bovendien wil je een model dat duurzaam is en waarmee je voor jaren voorzien bent. Er zijn diverse merken op de markt die met name bekend staan om de goede prijs-/kwaliteitverhouding en bovendien nog eens allerlei extra’s te bieden hebben. Een voorbeeld van een merk dat aan deze beschrijving voldoet is het merk Paul Design uit het Verenigd Koninkrijk

Paul Design werd opgericht door Paul Chen en is een traditioneel merk te noemen. Paul Chen is een vakman op dit gebied en eveneens de ontwerper van de watchwinders van Paul Design. Het merk staat erom bekend vooruitstrevend en vernieuwend te zijn. Innovatie staat dan ook hoog op het prioriteitenlijstje van Paul Design. De techniek achter de modellen van Paul Design is dan ook zeer modern en bij het ontwerpen van de watchwinders is aan alle gemakken gedacht om een optimaal gebruikscomfort te garanderen. Zo maakt men bij Paul Design gebruik van Japanse motoren. Deze motoren zijn betrouwbaar, duurzaam en bovendien energiezuinig in gebruik. Daarnaast zijn deze motoren vrijwel geluidloos tijdens het opwindproces, waarmee Paul Design watchwinders ook zonder problemen in de slaapkamer of op een werkplek kunnen worden geplaatst. De Paul Design watchwinders zijn geschikt voor ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Ze bieden elk horloge precies dat wat het nodig heeft.

De collectie van Paul Design bestaat uit verschillende series watchwinders. Het merk weet hiermee zowel de liefhebber met 1 of 2 horloges, als de echte verzamelaar te bedienen. In de Paul Design Gentlemen series vinden we onder meer de Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder. Deze watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar men heeft bij Paul Design daarnaast ook gedacht aan extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges. Dit is een typisch voorbeeld van een eigenschap van een watchwinder dat het gebruiksplezier van de echte liefhebber vergroot. Zo kun je je horloges allemaal netjes bij elkaar bewaren, ook als dit geen automatische horloges zijn. De extra ruimte kun je natuurlijk ook eventueel benutten om andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen in op de bergen.

De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder biedt verder een zeer modern touchscreen display waarmee je onder meer eenvoudig het aantal rotaties per dag en de draairichting in kunt stellen. Dit is mogelijk per rotor afzonderlijk, zo stel je voor ieder horloge apart de meest optimale voorwaarden in. Nog een groot pluspunt van deze watchwinder van Paul Design, is de ingebouwde LED verlichting. Je wilt als echte liefhebber tenslotte wel dat jouw horloges goed zichtbaar zijn. Op deze manier kan jouw watchwinder bovendien functioneren als opwindmechanisme, veilige opbergplaats en display ineen. De watchwinder zal sowieso de aandacht naar zich toe weten te trekken vanwege het mooie en moderne design. Voor deze watchwinder in de kleur black shadow is onder andere gebruik gemaakt van prachtig hout en glas. De watchwinder heeft mede hierdoor een zeer luxe uitstraling. Doordat de Paul Design Gentlemen 2+3 afsluitbaar is met het glazen deur bescherm je je horloges direct ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan stof, vuil en vocht.

Met deze specifieke watchwinder van Paul Design, beschik je over de drie opwindrichtingen en een overwind protectie. Deze klassieke stijlvolle watchwinder biedt met dit complete plaatje alles dat je nodig hebt om jouw horloges van energie te kunnen voorzien en meer. Een onmisbaar accessoire, dat is het zeker voor de echte liefhebber. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs! Dit maakt dat Paul Design zijn pijlen weet te richten op een breed publiek. Wat betreft kwaliteit, design en de hoogstaande techniek in combinatie met de scherpe prijs,  is het voor Paul Design goed concurreren met de duurdere en misschien bekendere merken. Wanneer het merk Paul Design nog onbekend voor je was, of je werd getriggerd door dit artikel, neem dan eens de tijd de watchwinders van Paul Design in ons assortiment te bekijken in de webshop. Het is zeker de moeite waard wanneer je van plan bent om een nieuwe watchwinder aan te schaffen.

Elke Paul Design watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie. Uiteraard wordt de watchwinder stevig verpakt en zorgvuldig verstuurd met DPD, Fedex of PostNL. Omdat wij officieel dealer zijn van Paul Design kunnen wij jouw de nieuwste collecties, scherpste prijzen en een goede service bieden wanneer nodig. Bestel dus nu jouw Paul Design watchwinder eenvoudig, veilig en snel!