Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Watchwinder voor 12 horloges

Geplaatst op 24 juli 2021 om 07:23 uur

Een automatisch horloge dat stilstaat is de nachtmerrie van elke horloge enthousiast. Je wilt dat jouw automatische horloges optimaal van energie voorzien zijn zodat je ze direct kan dragen en je ze goed verzorgt. Het gebruiken van een watchwinder is hiervoor de beste methode. Maar zijn er ook modellen voor het opwinden van veel automatische horloges? Zijn er watchwinders voor 12 horloges?

Dit blog artikel is speciaal voor de echte horlogeverzamelaar die 12 automatische horloges heeft. Met een watchwinder voor 12 horloges zorg je er voor dat jouw horloges precies krijgen wat ze nodig hebben, namelijk een efficiënte en milde opwinding op het moment dat ze niet worden gedragen. Als liefhebber en verzamelaar weet je precies wat je wilt. Een watchwinder moet uiteraard van goede kwaliteit zijn, maar er speelt nog meer mee. Een watchwinder met de capaciteit voor het opwinden van 12 horloges is vaak ook een interieurstuk. Ze zijn over het algemeen ook vrij groot en bieden bovendien veelal meerdere extra functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan extra opbergruimte voor extra horloges of andere sieraden. Buiten dat er bij de aanschaf van een watchwinder voor 12 horloges veel keuzes komen kijken, wil het oog ook wat. Het is niet moeilijk een model te vinden dat wat betreft vormgeving en uitstraling precies past bij jouw persoonlijke smaak en voorkeur. Er zijn namelijk veel verschillende modellen beschikbaar, die uiteenlopen qua prijs, design en uitstraling.

In dit artikel zullen we 3 watchwinders onder de loep nemen waarmee je 12 automatische horloges kunt opwinden. Deze modellen zullen zeker interessant voor je zijn wanneer je op zoek bent naar een goed model voor de energievoorziening van 12 horloges.

Het eerste model dat we willen bespreken biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt tegen een hele scherpe prijs. Benson biedt met de Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder een model dat niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is maar daarnaast ook diverse extra’s biedt en bovendien betaalbaar is. Deze watchwinder is uitgerust met Japanse motoren waar je altijd op kunt rekenen doordat ze erg duurzaam zijn en relatief weinig geluid maken. De watchwinder biedt niet alleen de mogelijkheid tot het opwinden van 12 horloges, er is ook gezorgd voor extra opbergmogelijkheid voor maar liefst 10 andere horloges. Dit zal voor de echte liefhebber zeker een groot voordeel zijn. Verder is deze watchwinder uitgerust met de modernste technologie. Zo is de watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting dat het zicht op jouw horloges ten goede komt. Verder kun je de instellingen van de watchwinder wijzigen met behulp van het moderne touchscreen. Zo is het mogelijk per horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag te bepalen. Naast een overwind protectie biedt deze watchwinder ook een powerwinding functie. Hiermee voorzie je jouw horloges in korte tijd van de benodigde energie. Met de veiligheid van je horloges zit het ook goed. Zo is de watchwinder aan de binnenkant voorzien van een speciaal ‘soft velvet’ om beschadigingen te voorkomen en is de watchwinder afsluitbaar met een sleutel. Maar laten we de belangrijke overwind protectie niet vergeten. Met deze functie zijn de horloges altijd beschermd en veilig. Kortom, de Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder is een model dat alles te bieden heeft dat je maar kunt wensen en dat tegen een scherpe prijs. Als je gaat voor een top prijs-/kwaliteitverhouding, dan ga je voor Benson!

Het tweede model dat geschikt is voor 12 watchwinders is de Paul Design Gentlemen 12 Macassar. Deze watchwinder straalt, mede door het gebruik van het prachtige macassar hout, een zekere luxe uit. Ook deze watchwinder is voorzien van Japanse motoren van hoge kwaliteit. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje en bovendien uitgerust met een modern vingerprint slot, waardoor je voorkomt dat mensen ongewild aan je horloges kunnen komen. Door de LED verlichting komen jouw horloges extra mooi uit en fungeert de watchwinder niet enkel als accessoire om jouw horloges op te winden, maar ook als display voor jouw verzameling. De rotoren van de watchwinder zijn allen individueel instelbaar wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag, om zo een ideale situatie te creëren voor elk horloge afzonderlijk. Bij deze watchwinder wordt zelfs een afstandsbediening meegeleverd. De watchwinder is uitgerust met overwind protectie. Je kiest met deze watchwinder voor een modern design en een hoogstaande techniek, tegen een aantrekkelijke prijs. De Paul Design Gentlemen 12 Macassar watchwinder is één van de meest populaire modellen uit de collectie van dit merk. Niet alleen zal deze kast prachtig staan in elk interieur, je hebt ook een echte eyecatcher in huis die de blikken van familie en vrienden weet te trekken.

De derde watchwinder die we graag nader belichten is afkomstig van het vooruitstrevende merk Orbita. Dit merk komt ui de Verenigde Staten en produceert high end watchwinders van onberispelijke kwaliteit. Orbita heeft diverse patenten op haar naam staan, waaronder het door henzelf ontwikkelde Rotorwind System. Dit systeem verzorgt de opwinding van automatische horloges door het zachtjes schudden van het horloge. Het al bestaande systeem dat dit doet door middel van rotatie is ook gewoon verkrijgbaar bij Orbita onder de noemer Programmable System.

Met de Orbita Avanti Twelve Rotorwind W22041 biedt Orbita een zeer luxe systeem geschikt voor het opwinden van 12 horloges. Het houten exterieur, het glazen deurtje en de fraaie voet zorgen voor een luxe uitstraling. Deze watchwinder is voorzien van de welbekende Swiss made motoren. Deze motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en degelijkheid. Daarnaast zijn ze niet alleen energiezuinig, maar ook stil in gebruik. Dit zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. Deze watchwinder heeft ook de beschikking over een overwind protectie. De rotoren van deze watchwinder zijn afzonderlijk instelbaar. Het ingelegd carbon aan de binnenkant van de watchwinder zorgt voor een luxe en sportieve look. Met deze watchwinder zullen alle ogen op jouw horloges gericht zijn en je hoeft je bovendien geen zorgen meer te maken over stilstand van je horloges.

Een watchwinder voor 12 horloges koop je niet voordat je je goed geïnformeerd hebt over de kwaliteit, functies en het design. Het is geen horlogeaccessoire die je zonder nadenken koopt. Daarom is het belangrijk dat je goed kijkt en vergelijkt. Immers, er zijn veel watchwinders voor 12 horloges op de markt die niet de kwaliteit bieden die je mag verwachten maar waarvoor je wel de hoofdprijs betaalt. Ons advies is om altijd te kiezen voor een betrouwbaar merk en goede verkoper met ervaring en verstand op het gebied van watchwinders. De gemiddelde juwelier weet niet zoveel van automatische horloges en watchwinders. Wij raden je aan om altijd te kopen bij een specialist op gebied van deze horlogeaccessoire. Je krijgt dan het beste advies, de beste opties qua modellen en een scherpe prijs. Jij en jouw horloges hebben dan het langste plezier van de watchwinder voor 12 horloges.

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Geplaatst op 18 juli 2021 om 18:50 uur

Wij vinden het leuk om zo nu en dan een merk uit onze collectie uit te lichten en erover te schrijven. Op deze manier krijg je wat meer informatie over het merk dan enkel foto’s en specificaties. In dit blog artikel schrijven we over de Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder. Dit model is onlangs gepresenteerd en direct al één van de meest succesvolle modellen van dit merk. Maar waarom is de horlogeaccessoire zo populair? Laten we dit model eens beter bekijken en de argumenten opnoemen waarom jij jouw automatische horloge in deze Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder moet opwinden.

Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder

Met een watchwinder gemaakt in Zwitserland zit je altijd goed. Niet voor niets staan Swiss made producten voor optimale kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid. Zwitserland herbergt dan ook verscheidene mooie watchwinder merken, zoals RDI, Bernard Favre en Swiss Kubik, die ieder naast een uitermate hoge kwaliteit ook nog hun eigen bijzondere kenmerken hebben. In ieder geval zorgt een goede Zwitserse watchwinder ervoor dat je je nooit zorgen zult hoeven maken om stilstand van je automatische horloges.

Een watchwinder voorziet in de beweging die normaliter door de natuurlijke beweging van de pols wordt verzorgd. Deze beweging heeft elk automatisch horloge nodig omdat dit de benodigde energie opwekt. Wanneer het horloge niet gedragen wordt komt de watchwinder in beeld als handige accessoire. Toch kan een watchwinder van kwaliteit nog verschillende andere functies bieden. Zo zorgt een kwalitatieve watchwinder voor een juiste verdeling van olie in het uuwerk, biedt het een goede en veilige opbergplek voor jouw horloge en kan het ook als presentatiemiddel dienen wat zeker voor de verzamelaar een voordeel zal zijn. Tenslotte wil je je horlogeverzameling goed doen uitkomen en je trots kunnen laten zien. Last but not least zal een stijlvolle watchwinder voor de liefhebber ook fungeren als statussymbool. De meeste watchwindermerken besteden dan ook veel aandacht aan de uitstraling van de watchwinders die zij produceren.

Swiss Kubik is een Zwitsers watchwinder merk dat zowel voor de liefhebber met een enkel horloge, als voor de echte verzamelaar tal van mogelijkheden biedt. Swiss Kubik is een waar begrip op het gebied van de kwalitatieve watchwinder en zal dan ook niet onbekend zijn voor de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges. Met de Swiss made kwaliteit die Swiss Kubik biedt weet je zeker dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Swiss Kubik biedt een prachtige collectie met veel verschillende modellen. In de collectie van Swiss Kubik vinden we watchwinders met de capaciteit voor het opwinden van één horloge, maar ook voor bijvoorbeeld voor 3, 6, 8 of zelfs 12 horloges. De watchwinders van Swiss Kubik kenmerken zich door de kubusvormige designs, waardoor ze goed herkenbaar zijn. Daarnaast zijn de ontwerpen compact vormgegeven wat een voordeel is als je minder ruimte ter beschikking hebt of je je watchwinder wilt meenemen op reis of naar kantoor. Doordat de watchwinders van Swiss Kubik tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op een set AA batterijen, is het ook heel goed mogelijk je watchwinder in een kluis te plaatsen. Dit maakt dat je kunt kiezen voor de meest veilige opbergplek voor jouw horloge(s).

Swiss Kubik kiest voor enkel hoogwaardige materialen. Door de diversiteit in het materiaalgebruik is het mogelijk uit veel verschillende varianten en kleuren te kiezen. Hierdoor is er voor elke liefhebber wel een Swiss Kubik watchwinder te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld watchwinders verkrijgbaar vervaardigd uit kunststof, leder en hout. Daarnaast is er de keuze voor watchwinders voor mensen met een verschillend budget. Zo kun je kiezen voor een instapmodel, genaamd de Startbox. Met deze watchwinder heb je alles wat je nodig hebt om je horloge efficiënt en veilig te kunnen opwinden en kies je voor hoogwaardige kwaliteit zonder poespas. De Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder is één van de varianten van deze Startbox. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide in de kleur grijs. Deze watchwinder is voorzien van een Zwitserse motor die er bekend om staan zeer stil in gebruik te zijn. Bovendien zijn deze motoren van het merk energiezuinig, wat in de tijdsgeest van tegenwoordig zeker een pluspunt te noemen is. Verder is de Swiss Kubik Startbox Gray standaard ingesteld voor vrijwel alle automatische horloges en biedt deze een overwind protectie.

Kortom, de Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder is een perfecte keuze voor diegene die één automatisch horloge heeft en deze veilig en professioneel wilt opwinden. Door de compacte vorm en batterijfunctie kan je deze overal neerzetten waar jij dat wilt. Zelfs in een kluis zodat jouw horloge en watchwinder veilig zijn. Kwaliteit en duurzaamheid zijn bij Swiss Kubik kernwaarden. Elk model wordt voordat het de fabriek verlaat volledig getest.

Elke watchwinder van Swiss Kubik wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Dit zegt genoeg over hoeveel vertrouwen het merk heeft in zijn eigen producten. Als officieel dealer van Swiss Kubik hebben wij de nieuwste collecties, scherpste prijzen en een zeer goede service. Bestel jouw Swiss Kubik eenvoudig en snel en met een gerust gevoel nu in onze webshop. Wij hebben alle populaire modellen op voorraad en anders heel snel leverbaar.

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 11 juli 2021 om 08:14 uur

Voor iedereen die een mooie kwalitatieve watchwinder zoekt met alles erop en eraan maar niet de hoofdprijs wil betalen is Benson een zeer interessant merk. De Benson watchwinders kenmerken zich onder andere door een stijlvol design, hoge kwaliteit, hoogstaande techniek, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Benson is een Nederlands merk en produceert hoogwaardige producten die zich kunnen meten met veel duurdere merken. Benson heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van watchwinders en weet dan ook als geen ander aan welke voorwaarden een goede watchwinder moet voldoen. De modellen in de collectie van Benson zijn dan ook zeer compleet en voorzien van de modernste techniek en innovaties. Benson heeft recent verschillende nieuwe watchwinder modellen geïntroduceerd in de collectie, die zeker het bekijken waard zijn. Het gaat dan om nieuwe Smart-Tech II modellen, de Swiss Series (deze watchwinders zijn voorzien van Swiss made motoren) en de nieuwe generatie Black Series.

De Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder is één van de prachtige nieuwe Black Series modellen. Deze watchwinder is met de grootste zorg met de hand vervaardigd uit bijzonder mooi hout. De combinatie van de walnoot style buitenkant met de glazen deurt en de zwarte stoffen binnenkant stralen een absolute luxe uit. De zaachte stof dat aan de binnenkant is aangebracht zorgt bovendien voor een zeer goede bescherming van je horloges tegen eventuele beschadigingen. De watchwinder is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermlaag, voor een optimale kwaliteit. Je kunt er dus op rekenen dat hij lang mooi blijft.

De Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges en biedt bovendien nog extra opbergruimte voor 6 andere horloges. Het is natuurlijk ook een goede mogelijkheid om deze extra opbergruimte te benutten voor het opbergen van andere sieraden, of bijvoorbeeld manchetknopen. Deze specifieke watchwinder is uitgerust met krachtige motoren van Japanse makelij. Deze motoren zijn ook tijdens het opwindproces vrijwel stil in gebruik voor een optimaal gebruikscomfort. Daarnaast staan deze erom bekend duurzaam en energiezuinig te zijn. Deze motoren zijn bovenal betrouwbaar en dat betekent dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen!

Wat deze Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder extra bijzonder maakt, is dat het een Limited Edition betreft. Er zijn van dit model slechts 250 stuks in omloop wereldwijd, die individueel zijn genummerd. Met deze watchwinder kies je dus voor een uniek exemplaar en heb je echt iets bijzonders om je verzameling op te winden en te bewaren. De Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder biedt ook op technisch gebied vele mooie eigenschappen en functionaliteiten. Zo is deze uitgerust met een modern touchscreen en ingebouwde LED verlichting. De rotoren zijn elk individueel instelbaar, waardoor je de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge kunt instellen. Zo weet je zeker dat elk horloge krijgt wat het nodig heeft. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past elk horloge vrijwel feilloos in de watchwinder. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor elk type en merk automatisch horloge.

Naast een overwind protectie biedt deze watchwinder ook een speedwinding functie. Hiermee wind  je je horloge binnen korte tijd op. De deksel van de watchwinder sluit voorzichtig door de speciale soft close cover. Verder is de watchwinder werkzaam met behulp van een adapter die uiteraard wordt meegeleverd. Ook is deze watchwinder voorzien van een USB aansluiting en fraaie edelstalen voeten voor een extra luxe uitstraling.

Het is duidelijk dat deze Benson Black Series 8.16 WA Limited Edition watchwinder zowel qua design, als techniek en kwaliteit veel te bieden heeft. Daarnaast kenmerkend zijn de verschillende extra’s, zoals de opbergruimte waaraan is gedacht. Het maakt dit model zeer compleet en uitermate geschikt voor de echte verzamelaar. Als je daar nog bij bedenkt dat deze watchwinder voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden, zal menig liefhebber en verzamelaar geïnteresseerd geraakt zijn door dit model. Zeker als je ervan houdt iets bijzonders in huis te halen dat niet iedereen heeft. Met deze Limited Edition kies je tenslotte voor een model dat zeer beperkt verkocht wordt en daarmee exceptioneel en uniek te noemen is.

In onze webshop kun je de watchwinder nog eens extra goed bekijken door middel van duidelijke foto’s en zelfs een filmpje. Zo krijg je een zeer goed beeld van hoe de watchwinder er daadwerkelijk uitziet. Natuurlijk vind je hier ook de gehele collectie van Benson, die voor elke liefhebber en verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder biedt.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson en wij hebben vrijwel alle modellen op voorraad. Wanneer je voor de Benson Black Series 8.16WA Limited Edition watchwinder kiest ontvang je hem met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding, adapter en certificaat thuis. Uiteraard wordt deze stevig verpakt en verzekerd en aangetekend verzonden. Wij verzenden wereldwijd met DPD, PostNL en Fedex. Je kunt in de webshop eenvoudig en veilig betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Ben je op zoek naar een uitstekende watchwinder voor 8 automatische horloges? Dan is het zeker de moeite waard om deze watchwinder eens te bekijken. In dit prijssegment vind je geen beter model. Als Nederlands merk biedt Benson je de zekerheid en service die je mag verwachten.

Paul Design Gentlemen 4 Macassar watchwinder

Geplaatst op 6 juli 2021 om 13:02 uur

Ben jij iemand met een passie voor automatische horloges? Heb je meerdere automatische horloges en heb je wellicht één favoriet model waardoor de anderen minder gedragen worden? De oplossing tegen stilstand van jouw automatische horloges is een watchwinder. Een watchwinder zorgt ervoor dat de horloges van energie worden voorzien waardoor ze niet komen stil te staan. Hierdoor zijn jouw horloges altijd gereed om te dragen doordat de tijd en datum goed staan.

Ken jij het watchwinder merk Paul Design al? Dit is een merk uit het Verenigd Koninkrijk dat één van onze beste merken is in haar prijsklasse. Paul Design is een voorbeeld van een merk dat kwaliteit levert zonder dat je hoofdprijs hoeft te betalen. Het merk staat dan ook bekend om de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten. Met een Paul Design watchwinder kies je bovendien voor klasse en stijl, maar ook voor de meest moderne technologie en een duurzaam product.

De oprichter van het merk heeft goed begrepen wat de echte liefhebber en/of verzamelaar zoekt in een watchwinder. Natuurlijk moet de watchwinder in de eerste plaats ieder willekeurig automatische horloge op de juiste wijze van energie kunnen voorzien, ongeacht het horlogemerk of type horloge. Je kunt dan ook met de watchwinders van Paul Design rekenen op een efficiënte en milde energievoorziening voor al  jouw horloges. Verder vindt men het bij Paul Design belangrijk de ontwikkelingen op de voet te volgen of zelfs voor te zijn. Dit is dan ook een traditioneel merk, dat vernieuwing en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Met een watchwinder van Paul Design ben je dan ook gegarandeerd voorzien van de modernste technologie voor jouw horloges.

Paul Design biedt bovendien designs die klasse en stijl uitstralen, maar met een klassieke insteek op gebied van design. Tenslotte wil ook het oog wat en zie je graag dat jouw horloges mooi uitkomen in de watchwinder. In de collectie van Paul Design is er gedacht aan zowel de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges, als aan de echte verzamelaar. Paul Design biedt dan ook watchwinders met ruimte voor een enkel horloge, maar ook watchwinders met een capaciteit voor bijvoorbeeld 12 horloges. Ook zijn er watchwinders die extra opbergplaats bieden voor horloges of bijvoorbeeld sieraden of manchetknopen. Hiermee bewaar je gemakkelijk en overzichtelijk al jouw horloges en/of sieraden bij elkaar.

De Paul Design Gentlemen 4 Macassar watchwinder is een model dat geschikt is voor het opwinden van 4 automatische horloges. Deze watchwinder is vervaardigd uit prachtig macassar hout en is hiermee bovenal een echte eyecatcher in vrijwel elk interieur. Deze watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje en is zelfs uitgerust met een zeer modern vingerprint slot. Op deze manier ben je er zeker van dat alleen jijzelf bij je horloges kunt komen. De watchwinder is uiteraard instelbaar, dit werkt gemakkelijk en snel met behulp van een innovatief touchscreen. Je kunt onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen op deze manier en dat per horloge afzonderlijk. Deze specifieke watchwinder van Paul Design biedt ook een overwind protectie.

Paul Design Gentlemen 4 Macassar

De Paul Design Gentlemen 4 Macassar watchwinder is voorzien van Japanse motoren. Deze zijn betrouwbaar, duurzaam en energiezuinig maar bovendien ook zeer stil in gebruik. Dit zal voor vele liefhebbers het gebruikscomfort enorm verhogen. Doordat de watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, heb je altijd een goed zicht op je horloges, zelfs tijdens het opwindproces. In combinatie met het bijzonder fraaie exterieur van deze watchwinder, zal deze eigenschap er bovendien voor zorgen dat alle ogen op jouw horloges gericht zullen zijn en ze extra mooi uitkomen.

Wanneer je op zoek bent naar een klassieke stijlvolle watchwinder van kwaliteit tegen een scherpe prijs, zit je met de Paul Design Gentlemen 4 Macassar zeer zeker goed. Met een watchwinder van Paul Design krijg je absoluut waar voor je geld en het loont dan ook zeker de moeite dit merk een kans te geven.

Wij hebben als officieel dealer van Paul Design de nieuwste collecties voor jou in ons assortiment tegen de scherpste prijzen. Wij kunnen je door onze ervaring met kwalitatieve watchwinders bovendien voorzien van een passend advies indien nodig. Bestel nu jouw favoriete Paul Design watchwinder in onze webshop en ontvang deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Je zal zeker versteld staan van de luxe en techniek die dit merk te bieden heeft voor deze mooie prijzen. Wacht dus niet langer en bestel jouw Paul Design watchwinder nu bij ons in de webshop! Je betaalt bij ons snel, veilig en eenvoudig met creditcard, Paypal, iDeal of gewone bankoverschrijving.

Benson Swiss Series Double watchwinders

Geplaatst op 1 juli 2021 om 10:27 uur

Het Nederlandse merk Benson is één van de beste merken op gebied van techniek voor het opwinden van automatische horloges. Dit merk produceert hoogwaardige watchwinders die gebruik maken van uitstekende techniek en handige functionaliteiten bieden. Daarnaast weet Benson te verrassen met fraaie designs en interessante prijzen. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat Benson watchwinders wereldwijd hoog staan aangeschreven en gebruikt worden door vele horlogeliefhebbers.

Benson Swiss Series Double 2.20 Blue Leather watchwinder

Elke liefhebber of verzamelaar van automatische horloges weet je dat het beste van het beste op dit gebied te vinden is in Zwitserland. Dit geldt voor horloges maar zeker ook voor watchwinders. Een watchwinder met een ‘Zwitsers hart’ is een watchwinder waar je op kunt vertrouwen.

Duurzaamheid, kwaliteit en degelijkheid staan erg hoog in het vaandel bij Zwitserse merken. Voordat je het predicaat Swiss made mag voeren moet je van hele goede huize komen. Daar zijn namelijk allerlei voorwaarden aan verbonden.

Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder van top kwaliteit maar tegelijkertijd niet teveel wilt betalen kom je zeker uit bij een Benson watchwinder. Benson heeft recentelijk haar nieuwste serie watchwinders gelanceerd, de Swiss Series. Deze modellen zijn uitgerust met Swiss made motoren en worden volledig in Nederland geassembleerd. Deze combinatie zorgt voor top kwaliteit en een hoge duurzaamheid. De Benson Swiss Series modellen kenmerken zich ook door een luxe design, prachtige afwerking en alle instellingen die je nodig hebt om één of meerdere automatische horloges op te winden.

Binnen de Benson Swiss Series, vinden we de Swiss Series Double watchwinders. Deze horlogeaccessoires zijn geschikt voor het opwinden van 2 horloges. De vormgeving van deze watchwinders is compact zodat vrijwel elke liefhebber er gemakkelijk een plaatsje voor kan maken. Bovendien werken deze modellen niet alleen op netstroom, maar ook op batterijen. Deze modellen kan je dus overal neerzetten waar jij dat wilt en ze zijn dus ook gemakkelijk mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Bijkomend voordeel is dat deze watchwinders heel goed in een kluis te plaatsen zijn zodat je jouw horloges zo veilig mogelijk kunt opbergen.

De Benson Swiss Series Double watchwinders hebben een luxe uitstraling en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals blauw, rood, groen, wit, zwart en verschillende tinten bruin. Ook wat betreft materiaalkeuze gaat Benson voor het beste. Zo vind je in deze series modellen die gemaakt zijn van prachtig hout en origineel leder. De binnenkant van de watchwinders is voorzien van stof, zodat je horloges optimaal beschermd zijn tegen bijvoorbeeld kleine krasjes.

Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor wanneer er een horloge wordt geplaatst of er wordt uitgehaald. Natuurlijk zijn deze watchwinders verder voorzien van Swiss made techniek. De watchwinders zijn bovendien geassembleerd in Nederland. De rotoren zijn individueel in te stellen met behulp van het handige LCD scherm. Met slechts één druk op de knop stel je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Deze zeer luxe watchwinders zijn voorzien van een glazen deurtje. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken dat er condens, stof of vuil bij je horloges kan komen. De combinatie van het glas en het hout of leder, zorgt bovendien voor een zeer chique uitstraling. Elk automatisch horloge zal extra mooi uitkomen in deze watchwinder!

Met de Benson Swiss Series Double watchwinders heb je de beschikking over overwind protectie waardoor jouw horloges altijd veilig en professioneel worden voorzien van energie. Doordat Benson gebruik maakt van speciale flexibele horlogehouders, die ook aangepast kunnen worden, past vrijwel elk horloge feilloos in de Swiss Series modellen van Benson. De Benson Swiss Series zijn dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, dit ongeacht het merk of het type horloge. Met een Benson Swiss Series Double watchwinder voorzie je je horloges op een efficiënte en milde wijze van de benodigde energie. Je voorkomt zo dat je horloge stil komt te staan, wat voor vervelende verrassingen zou kunnen zorgen. Een voorbeeld hiervan is een onnauwkeurigheid in tijd- en datumweergave. Je wilt natuurlijk dat jouw automatische horloge op tijd loopt en dat je hem kunt dragen wanneer het jouw uitkomt. Met een Benson Swiss Series Double watchwinder ben je hier altijd zeker van. Wil je graag jouw horloges kunnen bekijken tijdens het opwindproces? Ook dat is geen enkel probleem, door het glazen deurtje en de ingebouwde LED verlichting kun jij een blik op je horloges werpen wanneer het jou uitkomt!

Je kunt jouw favoriete Benson Swiss Series Double watchwinder gemakkelijk, veilig en snel bestellen in onze webshop. Wij verzenden alle watchwinders aangetekend en verzekerd en zorgen er natuurlijk voor dat deze stevig wordt verpakt. Zo weten we zeker dat jij je pakketje netjes thuis ontvangt. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL.

Natuurlijk kun je in de webshop veilig betalen met creditcard, iDeal, Paypal en met gewone bankoverschrijving. De Benson Swiss Series Double watchwinders worden geleverd met maar liefst 3 jaar garantie, wij zijn er namelijk zeker van dat je er lang plezier van zult hebben! Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding en het certificaat niet. Als officieel dealer van Benson watchwinders bieden wij jou de nieuwste collecties, scherpe prijzen en uitstekende service. Wij hebben alle Swiss Series modellen op voorraad zodat we extra snel kunnen leveren.