Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Waar koop je de beste watchwinders?

Geplaatst op 13 september 2019 om 12:40 uur

Watchwinders vind je in allerlei stijlen, maten en prijsklasses. Er zijn vele verschillende merken met hun eigen design, materiaalgebruik en functionaliteit. De gemiddelde juwelier heeft geen watchwinders op voorraad en kan er te weinig over vertellen, laat staan een goed advies uitbrengen voor het opwinden van jouw automatische horloges. 

Als specialist op gebied van watchwinders hebben wij ruime ervaring. Niet alleen zijn wij officieel dealer van ongeveer 15 merken, we bezoeken ook alle vakbeurzen en de merken zelf. Onze reizen gaan regelmatig naar Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk,  Zwitserland en Azië. Hierdoor kunnen wij de beste merken in onze webshops aanbieden. Wij letten hierop op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. 

Onze watchwinder merken, zoals Benson, Swiss Kubik, Bernard Favre en Chronovision, verschillen allemaal van elkaar. Niet alleen qua techniek, prijs en design maar ook in functionaliteit. De functionaliteit van een watchwinder is zeer belangrijk. Het is namelijk erg handig als elke rotor individueel instelbaar is qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Ook is het belangrijk dat het horloge goed in de watchwinder geplaatst kan worden en dat het veilig ronddraait. Dat een watchwinder een laag geluidsniveau heeft is vooral belangrijk wanneer je de watchwinder in de slaapkamer plaatst. 

In onze webshops vind je watchwinders in allerlei prijsklassen. De goedkoopste modellen beginnen al bij 89,00 euro. Voor echte luxe watchwinders ben je ook aan het goede adres. In onze collectie zijn merken als Bernard Favre, Orbita, Chronvision en RDI merken die in het hogere segment zitten. Tussen het goedkope en luxe segment zijn er diverse watchwinder merken die heel veel kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs bieden. Denk hierbij aan Boda Concept, Paul Design, Heisse & Söhne en Benson. 

Wij adviseren je graag over onze watchwinder merken en watchwinders in het algemeen. Op basis van jouw wensen en horlogecollectie kunnen wij je een aantal opties geven van watchwinders die het beste je passen. Als officieel dealer bieden wij zekerheid, garantie en een snelle levering. 

Wij verzenden verzekerd en aangetekend wereldwijd via DPD, PostNL en Fedex en je kunt betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of gewone bankoverschrijving.