Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Klantervaringen

Hieronder treft u duizenden klantervaringen aan met betrekking tot onze producten, service en aftersales. De klanten van Watchwinders.nl krijgen de kans een beoordeling te geven omtrent hun aankoop van een horloge, watchwinder, horlogebox en/of horloge accessoires.
Er wordt beoordeeld op drie belangrijke punten; algemeen, product(en) en service & aftersales. Door middel van de klantenervaringen trachten wij een goed beeld te verschaffen van Watchwinders.nl, zodat betrouwbaarheid en transparantie gegeven zijn.

Review door Dhr. Velthuis uit Mook (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Easy Watchwinder D2
Toegevoegd op: 11-10-2021 om 21:43 uur
Besteldatum: 9-9-2021 om 16:11 uur

Uitstekende levering en mooie en goede watchwinder. Echt een aanrader.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. Hulshof uit De Meern (Nederland)

Toegevoegd op: 27-9-2021 om 14:15 uur
Besteldatum: 6-9-2021 om 21:06 uur

Het is mijn tweede Watchwinder. Achteraf had ik er beter aangedaan een Watchwinder voor twee horloges te kopen. Maar bij de de eerste Watchwinder kon ik niet bevroeden dat er een tweede horloge zou komen. Dat ik de tweede Watchwinder via deze webshop heb gekocht geeft aan dat ik vertrouwen heb in de producten bij WatchWinders.nl. Net als de Benson Easy Watchwinder Z2 voldoet de Benson Compact 1.17.Holland Edition Black aan mijn verwachting. Beiden zijn makkelijk te bedienen. Hoe het met de service en aftersales heb ik geen ervaring mee. Toch heb ik er wel vertrouwen in.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. Hulshof uit De Meern (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Easy Watchwinder Z2
Toegevoegd op: 6-9-2021 om 20:44 uur
Besteldatum: 27-7-2021 om 17:23 uur

Tot nu toe heb ik de webshop watchwinders als positief ervaren. Ik had een paar vragen en deze werden zelfs in de avond nog beantwoord. Aangaande het product. De witte watchwinder wordt veelvuldig gebruikt. Het is ook een mooi apparaat om te zien en in werking te zien. Wij zijn er heel blij mee. Het ledlicht is best spectaculair! Daaraan kun je ook afleiden dat het apparaat werkt.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Moortgat uit Wieze (België)

Toegevoegd op: 23-7-2021 om 13:02 uur
Besteldatum: 4-7-2021 om 18:29 uur

perfecte dienstverlening en mooi product

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Scholten uit Veldhoven (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Easy Watchwinder Z2
Toegevoegd op: 28-6-2021 om 19:21 uur
Besteldatum: 1-6-2021 om 19:03 uur

Mooi apparaat, supersnel geleverd. Zeer tevreden.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Thomas uit Deurle (België)

Toegevoegd op: 18-6-2021 om 09:25 uur
Besteldatum: 8-5-2021 om 16:40 uur

Ik werd deskundig geholpen via mail en whatsapp. Kreeg bijkomende foto's en informatie waarna ik de watchwinder van Heisse & S?hne bestelde. Enkele dagen later geleverd. Alles prima en conform. Prachtig toestel / makkelijk te bedienen. Heel tevreden over de ganse lijn!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Deserno uit Delden (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Compact 2.18 Black Leather
Toegevoegd op: 1-4-2021 om 08:47 uur
Besteldatum: 26-2-2021 om 15:57 uur

Begin maart heb ik mijn 2e Benson Watchwinder via DPD ontvangen, alles conform afspraak. Voorafgaand aan de koop heb ik uitgebreid overlegd en informatie gekregen van Leon. Daardoor kon ik precies die watch-winder kiezen waar ik naar op zoek was en voor een hele goede prijs. Ik herken de eerdere negatieve beoordelingen in het geheel niet (misschien is er sprake van een verwisseling?). Ik zou hier zo weer bestellen en kan het ieder een aanbevelen

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Valenteijn uit Mook (Nederland)

Bestelde product(en): Swiss Kubik Startbox Black
Toegevoegd op: 29-3-2021 om 15:51 uur
Besteldatum: 25-2-2021 om 17:07 uur

Snel en goed geleverd. Watchwinder werkt perfect, mooie kwaliteit en zeer stil.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. Grunder uit Oud-zuilen (Nederland)

Toegevoegd op: 29-3-2021 om 15:42 uur
Besteldatum: 2-3-2021 om 19:22 uur

Goede klantenservice, ik twijfelde nog een beetje, goed geholpen via de mail!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. van der Kruijk uit Honselersdijk (Nederland)

Toegevoegd op: 4-3-2021 om 10:44 uur
Besteldatum: 5-2-2021 om 11:32 uur

Nog aantal vragen achteraf, snel beantwoord.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Bremer uit Zwolle (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Easy Watchwinder D1
Toegevoegd op: 10-2-2021 om 17:32 uur
Besteldatum: 11-1-2021 om 19:34 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Vervoort uit Bornem (België)

Toegevoegd op: 16-11-2020 om 17:07 uur
Besteldatum: 26-10-2020 om 20:03 uur

Top service en prijs kwaliteit product....

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Philips uit Vught (Nederland)

Toegevoegd op: 9-11-2020 om 03:37 uur
Besteldatum: 11-10-2020 om 20:47 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Smeets uit Veldhoven (Nederland)

Toegevoegd op: 4-11-2020 om 02:34 uur
Besteldatum: 16-10-2020 om 08:53 uur

Mooie producten, prima service en snel en goed geleverd.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Heijkoop uit Rotterdam (Nederland)

Toegevoegd op: 18-10-2020 om 12:48 uur
Besteldatum: 8-9-2020 om 22:27 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. de Boer uit Vessem (Nederland)

Bestelde product(en): Spin-R Single Black Demo
Toegevoegd op: 16-10-2020 om 14:05 uur
Besteldatum: 25-9-2020 om 14:11 uur

Via de website een demo gekocht, deze bleek niet te werken. Contact gezocht, horlogewinder retour gestuurd, binnen ??n week nieuwe ongebruikte spinner in huis (zonder bijbetalen!). De nieuwe Spin-R werk prima, leuk en niet zo een overdreven chique apparaat, zeker in het oranje. Ook de levensduur van de bijgeleverde batterij valt me (draait al week ... nog lang niet leeg). Kortom tevreden klant, BensonTrade is voortaan mijn eerste keus voor dit soort aankopen.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Perey uit Sittard (Nederland)

Bestelde product(en): Boda Concept A2 Walnut
Toegevoegd op: 15-10-2020 om 18:47 uur
Besteldatum: 12-9-2020 om 22:05 uur

Voor de bestelling heb ik gebeld om nadere informatie te krijgen. Ik ben prima te woord gestaan en van nuttig advies voorzien. Na levering had ik nog een aanvullende vraag en die is goed behandeld. Kortom: Veel kennis van zaken en een prima service.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. de Wit uit Apeldoorn (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Compact 1.17. Light Brown Leather
Toegevoegd op: 11-9-2020 om 11:29 uur
Besteldatum: 11-7-2020 om 13:51 uur
Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Flint uit HILVERSUM (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Black Series WB.16.17.CF, Benson Demo WB.8.17.CF
Toegevoegd op: 29-6-2020 om 09:54 uur
Besteldatum: 18-5-2020 om 18:26 uur

Mooie boxen. Top afwerking en goede service van Benson Trade Nieuwe vaste klant er bij!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Flint uit HILVERSUM (Nederland)

Toegevoegd op: 29-6-2020 om 09:53 uur
Besteldatum: 16-5-2020 om 04:06 uur

Erg tevreden, twijfelde vooraf nog of het het bedrag wel waard zou zijn, na ontvangst uiterst tevreden en veel complimenten gehad. An mijn horlogevrienden. Echt n aanvulling in m’n interieur en afwerking is top!!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Mevr. van Gool uit Drunen (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Compact 2.18 Black Leather
Toegevoegd op: 4-6-2020 om 19:14 uur
Besteldatum: 4-5-2020 om 15:43 uur

Uitstekende compacte watchwinder. Prima verpakt, snelle service. Alles naar wens.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Klarenaar uit Roosendaal (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Black Series 4.16.B
Toegevoegd op: 18-5-2020 om 13:01 uur
Besteldatum: 20-4-2020 om 15:52 uur

Very nice product, the looks and quality are fully in line with the specifications as described on the internet site. Really happy with the products, especially the possibility in various speed per rotors, given the fact that every watch needs its specific speed and rotation. Noise/sound level is really very low. Great buy!!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. van Warmerdam uit Hoofddorp (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Premium Watchwinder C2-B
Toegevoegd op: 30-3-2020 om 12:41 uur
Besteldatum: 10-2-2020 om 19:25 uur

Levering na bestelling was redelijk vlot, de voortgang van levering goed gedocumenteerd via status-e-mails. De winder zelf was netjes verpakt. Echter de einder functioneerde niet naar behoren (defect). Email-communicatie en en advies om de winder retourzenden verliep vlot. Na retourzending duurde het enige tijd voor de ontvangst werd bevestigd (meer dan een week later). Vervolgens duurde het enige tijd voordat de winder werd getest. In 2e instantie werd het defect bevestigd. Heel netjes werden 3 opties aangeboden (geld terug, reparatie, of een andere winder (zelfde type andere kleur). Gekozen voor de laatste optie. De nieuwe winder heeft een keurige plaats gekregen en functioneert naar verwachting.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. cheret uit dordrecht (Nederland)

Bestelde product(en): Rapport Astro W150 watchwinder
Toegevoegd op: 27-3-2020 om 09:56 uur
Besteldatum: 5-3-2020 om 13:38 uur

Mijn watchwinder was stuk en heb ik een nieuwe watchwinder besteld, deze had ik vrij snel in huis, tevens was ik erachter gekomen wat er aan de defecte watchwinder stuk was ik heb daarop bij Watchwinders.nl gevraagd of het mogelijk was om het defecte onderdeel te bestellen en dat was mogelijk , Het bestellen en verzending was snel geregeld en mijn oude watchwinder werkt weer Met vriendelijke groet johan

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Lindhout uit Waddinxveen (Nederland)

Toegevoegd op: 29-7-2018 om 17:37 uur
Besteldatum: 11-7-2018 om 15:35 uur

I was a bit sceptic at first as my watch (Laco Kiel) wasn't available. The team offered me the limited edition for the same price. The order took a little longer 2 weeks but the support team communicated excellent and fast. I've received my watch and can only highly recommend WatchWinders.nl.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. van Buul uit Tilburg (Nederland)

Toegevoegd op: 10-6-2018 om 14:49 uur
Besteldatum: 17-3-2018 om 15:36 uur

Uitstekende service en zeer tevreden met mijn aankoop

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. van der Meer uit Hengelo (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Easy Watchwinder Z1
Toegevoegd op: 28-2-2018 om 11:02 uur
Besteldatum: 21-1-2018 om 16:11 uur

Een product uit een webwinkel zoals het zijn moet. Prima prijs/kwaliteit verhouding, vlotte levering. Zeer aanbevelingswaardig.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Dekker uit Zoetermeer (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Premium Watchwinder C2-C
Toegevoegd op: 1-12-2017 om 09:54 uur
Besteldatum: 15-11-2017 om 12:34 uur

Duidelijke website. Snelle levering. Mooi en goed product.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Gadallah uit Amsterdam (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Smart-Tech Watchwinder 6.12.B
Toegevoegd op: 24-8-2017 om 11:05 uur
Besteldatum: 30-7-2017 om 21:25 uur

Goede kwaliteit producten, snelle levering, en goede klantenservice!

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales:

Review door Dhr. Nijman uit Arnhem (Nederland)

Bestelde product(en): Benson Modern I 1.14. Carbon
Toegevoegd op: 16-8-2017 om 12:00 uur
Besteldatum: 31-7-2017 om 16:30 uur

Een prima product. Helaas was de informatie omtrent de levering niet naar verwachting. Het product werd pas na vier dagen verzonden. Een telefonisch contact van mijn zijde (voicemailbericht ingesproken) is onbeantwoord gebleven. De service kan dus nog verbeterd worden.

Algemeen
Product(en)
Service & aftersales: