Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Verzend informatie

Vanuit ons magazijn verzenden wij de bestellingen die in de regel de volgende werkdag worden afgeleverd.

Wereldwijde verzending

Vanuit ons magazijn verzenden wij wereldwijd. U kunt hierbij kiezen uit vervoerders als Fedex, DPD of PostNL. Bij elk product kunt u de exacte verzendkosten naar een bepaald land zien. Alle producten worden aangetekend en verzekerd verzonden.

Wereldwijde verzendtarieven

Bekijk onze wereldwijde verzendtarieven.

Track & trace

Alle pakketten die wij verzenden, nationaal en internationaal, zijn voorzien van een track & trace code. Hiermee kunnen wij en kunt u het pakket volgen.

Verzendkosten Nederland

Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. De pakketten worden aangetekend verzonden zodat u een handtekening voor ontvangst moet zetten. U kunt tijdens het bestelproces kiezen voor een aanvullende verzekering. Wilt u een hogere verzekering afsluiten dan vernemen we dit graag voor verzending. Voor verzending onder rembours brengen wij kosten in rekening.

Het pakket is niet afgeleverd

Wanneer het pakket niet binnen een redelijke termijn na verzending is afgeleverd kunt u ons informeren. Wij zullen de vervoerder vragen om meer informatie en u hierna inlichten. Wanneer het pakket definitief niet afgeleverd wordt zullen wij een nieuw product verzenden of wanneer dit niet mogelijk is het aankoopbedrag restitueren.

De producten in het pakket zijn defect afgeleverd

Wanneer het product in het pakket een defect bevat kunt u het retour zenden en zullen wij een nieuw product verzenden of wanneer dit niet mogelijk is het aankoopbedrag restitueren. Wij kunnen u vragen om de verpakking en het product te fotograferen.

Niet afgeleverd retour

Wanneer het pakket niet afgeleverd kan worden wordt het automatisch aan ons geretourneerd. Wij nemen vervolgens contact met u op. Wij zullen het pakket nogmaals verzenden aan u. Wanneer de niet-succesvolle aflevering het gevolg is van onjuiste informatie van de klant behouden wij ons het recht voor verzendkosten in rekening te brengen.