Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact watchwinders voor 1 horloge

Geplaatst op 17 juli 2024 om 09:45 uur

Wanneer je een mooie watchwinder voor 1 horloge wilt aanschaffen die bovendien van hoge kwaliteit is, maar daarvoor niet al te veel ruimte hebt, dan is een compact vormgegeven watchwinder ideaal. Ook wanneer je deze graag gemakkelijk wilt kunnen meenemen naar bijvoorbeeld kantoor of op zakenreis, is een handzaam model een goede keuze.

Wanneer een watchwinder bovendien kan functioneren op batterijen, maakt dit jou op dit gebied extra flexibel. Met deze eigenschap is het ook een goede mogelijkheid de watchwinder en daarmee ook jouw automatische horloge in een kluis te bewaren. Er zijn verschillende mooie merken te noemen die modellen bieden die klein van stuk zijn, maar zeker niet minder doeltreffend wat betreft de opwinding.

Benson Compact watchwinders voor 1 horloge

Een Nederlands merk dat op dit gebied fraaie watchwinders biedt van topkwaliteit, is het merk Benson. Benson staat bekend als een merk die een uitermate goede prijs-/kwaliteit verhouding biedt. Ook met een minder groot budget kun je daarom terecht bij Benson voor een hoogwaardige watchwinder. In dit artikel vertellen we je graag meer over twee compacte modellen van Benson, deze watchwinders zijn beide afkomstig uit de Benson Compact serie.

Het eerste model die we graag voor je uitlichten is de Benson Compact Single 1.WAS watchwinder. Dit model mag dan klein zijn, het design valt wel op door het fraaie hout dat hiervoor gebruikt is. De watchwinder heeft dan ook een zeer stijlvolle en elegante uitstraling. De binnenkant is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met het houten exterieur. Dit model van Benson is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge tegelijk. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar met ruimte voor het opwinden van 2 of 3 automatische horloges.

De Benson Compact Single 1.WAS watchwinder is instelbaar wat betreft het aantal rotaties per dag en de draairichting. Deze instellingen zijn eenvoudig te wijzigen door het gebruik van het handige touchscreen. Deze bevindt zich aan de achterkant van deze watchwinder. Doordat de Benson Compact Single 1.WAS is voorzien van een speciale flexibele horlogehouder, kun je vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen in de Benson Compact Single 1.WAS vastklikken. Dit model kan functioneren met behulp van een adapter, maar ook op batterij. Hierdoor kun je de watchwinder neerzetten waar je wilt en meenemen waar je gaat. De Benson Compact Single 1.WAS Watchwinder is verder uitgerust met een hoogwaardige Japanse motor. Hiermee wordt de opwinding van jouw automatische horloge geregeld in stilte en op energiezuinige wijze. Bovendien weet je met een motor van dit kaliber zeker dat je altijd op je Benson Compact Single 1.WAS watchwinder zult kunnen rekenen. Tot slot beschik je met dit design van Benson over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Een tweede watchwinder die eveneens afkomstig is uit de Compact Serie van Benson, is de Benson Compact Single 1.CF watchwinder. Ook deze watchwinder is zeker de moeite van het bekijken waard. Dit model is gemaakt van hout en heeft een carbon fibre look. De binnenkant van dit model is zwart en net als het voorgaande model voorzien van een flexibele horlogehouder. Deze Benson Compact Single 1.CF is geschikt voor een enkel automatisch horloge tegelijk, het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatisch horloge het betreft. Ook deze watchwinder is voorzien van een Japanse motor van kwaliteit als basis. Het moderne touchscreen zorgt ervoor dat je de instellingen van de Benson Compact Single 1.CF in een handomdraai kunt wijzigen. Zo bied je jouw horloge altijd de beste wijze van opwinding, met het perfecte aantal rotaties per dag. Ook de draairichting is hierbij gemakkelijk instelbaar. De Benson Compact Single 1.CF Watchwinder kan functioneren met behulp van de adapter, of op batterij. Verder beschik je ook met deze Benson Compact Single 1.CF watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met dit model biedt Benson opnieuw een compact vormgegeven watchwinder, die tegen een zeer scherpe prijs verkrijgbaar is. Je hoeft hierbij niet in te leveren op kwaliteit en bent altijd zeker van een goede opwinding van jouw automatische horloge. Dit komt de levensduur van jouw automatische horloge zeker ten goede. Niet alleen zorgt de Benson Compact Single 1.CF watchwinder ervoor dat jouw horloge niet stil komt te staan, daarnaast zorgt deze namelijk ook direct voor een goede olieverdeling in jouw horloge.

De twee genoemde compacte watchwinders van Benson zijn allebei verkrijgbaar bij ons in de webshop. Daarnaast zijn er van dit kwaliteitsmerk nog vele andere watchwinders te vinden, in allerlei soorten en maten. Of je nu die liefhebber bent met een enkel automatisch horloge in het bezit, of een fervent verzamelaar, binnen de collectie van Benson vind je altijd wat je zoekt!

De watchwinders uit de Compact Serie van Benson worden door ons geleverd met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding. Daarbij wordt bovendien ook de bijpassende adapter meegeleverd. Bekijk nu de uitgebreide collectie Benson watchwinders bij ons in de webshop en kies voor de perfecte watchwinder voor jouw automatische horloge of horloges. Je zult hier zeker geen spijt van krijgen.