Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Black watchwinders

Geplaatst op 18 december 2021 om 11:58 uur

Het merk Bernard Favre produceert hoogwaardige watchwinders die zeer luxe en uniek zijn vormgegeven. De wijze van opwinding door deze horlogeaccessoire is zeer bijzonder en geschikt voor elk automatisch horloge. Het maakt niet uit of je een Rolex, Omega, Tag Heuer, Patek, Oris of Longines horloge wilt opwinden in een Bernard Favre watchwinder. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat jouw automatische horloge altijd voorzien is van voldoende energie en direct gereed is om te dragen. De Bernard Favre modellen zijn Swiss made, en dat schept hoge verwachtingen.

Wanneer je als merk het label Swiss made wil voeren moet je van goeden huize komen en aan strenge eisen en voorwaarden voldoen. Wanneer je dus een Swiss made product in huis haalt kan je er zeker van zijn dat dit een kwalitatief, duurzaam en betrouwbaar product is. Zwitserland kent natuurlijk vele merken die jou deze Swiss made kwaliteit kunnen leveren, zowel op gebied van horloges als van watchwinders.

Wanneer je in het bezit bent van één of meerdere automatische horloges is een watchwinder een accessoire die echt niet kan ontbreken. Waar een automatisch horloge normaliter energie haalt uit de natuurlijke beweging van de pols zal een watchwinder deze functie overnemen wanneer het horloge niet gedragen wordt. Hierdoor komt een automatisch horloge niet stil te staan. Langdurige stilstand is niet goed voor automatische horloges.

Een Zwitsers merk dat bekend staat om de uitermate hoge kwaliteit watchwinders die zij leveren en daarnaast vanwege de unieke en zeer bijzondere designs, is Bernard Favre. Bernard Favre mag zich tot de beste merken op dit gebied ter wereld rekenen. Elke Bernard Favre watchwinder wordt met de grootst mogelijk zorg door een vakman met de hand vervaardigd. Kwaliteit, afwerking en oog voor detail staan hierbij zeer hoog in het vaandel. Nadat een Bernard Favre watchwinder gereed is, wordt deze gedurende enkele dagen getest om er zeker van te zijn dat zij een subliem product afleveren. De productie van Bernard Favre is op jaarbasis relatief klein. Hierdoor heb je met een horlogeaccessoire van Bernard Favre een uniek en exceptionele accessoire in huis, die je zeker niet bij elke liefhebber tegen zult komen.

De watchwinders van Bernard Favre zijn zeer herkenbaar doordat de designs een duidelijke eigen identiteit hebben. Bernard Favre maakt gebruik van het zogenaamde Planet Winding System. De horloges die in de watchwinders worden geplaatst draaien tijdens het opwinden om hun eigen as. Hiermee is de link met het draaien van de aarde snel gemaakt wat de naam van dit systeem zeer passend maakt. Het opwindingsproces zal op deze manier voor elke liefhebber een fascinerend gezicht zijn. De glazen stolp die over de watchwinders kan worden geplaatst maakt het plaatje helemaal af en geeft het geheel een extra luxe uitstraling. Bovendien zorgt deze stolp ervoor dat stof en vuil geen kans krijgen. De Zwitserse motoren die worden gebruikt voor de watchwinders van Bernard Favre zijn krachtig en tegelijkertijd stil in gebruik. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig en hiermee ook duurzaam. De Bernard Favre Planet watchwinders zijn bovendien compact en daarmee gemakkelijk te plaatsen in elke kamer.

Bernard Favre Planet Black watchwinder

In de collectie van Bernard Favre, vinden we onder meer de Bernard Favre Planet Black & Black Leather watchwinder. Dit model heeft een zwarte base met een zwart lederen afwerking, dat een chique uitstraling geeft. Verder is er onder meer gekozen voor het materiaal edelstaal PVD, dat erg sterk en duurzaam is. Uiteraard is deze horlogeaccessoire uitgerust met een Swiss made motor. De Bernard Favre Planet Black modellen zijn geschikt voor het opwinden van 1 horloge, dat in deze watchwinder met recht in de spotlight zal staan. Doordat dit model werkt op een ingebouwde accu (100 dagen) en USB, is het mogelijk deze accessoire gemakkelijk mee te nemen naar kantoor of op reis. Een andere mogelijkheid die door deze eigenschap geboden wordt, is de watchwinder in een kluis te plaatsen. Zo berg je je horloge en je watchwinder eenvoudig extra veilig op. Wanneer je de watchwinder wilt opladen, doe je dit gemakkelijk via PC, Smartphone of USB aansluiting. De Bernard Favre Planet heeft 9 programma’s zodat je het gewenste programma kan selecteren dat het beste geschikt is voor jouw automatische horloge.

Met de Bernard Favre Planet Black watchwinder kies je voor een echt ‘piece of art’ dat ieders aandacht zal weten te trekken. Alle ogen zullen op jouw horloge en watchwinder gericht zijn! Je horloge is altijd klaar voor gebruik en wanneer je hem niet draagt heb je een veilige opbergplaats voor jouw geliefde horloge. Plaats deze watchwinder met een gerust hart op je werkplek of slaapkamer, want van vervelende geluiden tijdens het opwinden zal je geen last hebben!

Wanneer je kiest voor een bijzondere Bernard Favre watchwinder krijg je deze thuis gestuurd samen met een certificaat, USB adapter en handleiding. Daarnaast ontvang je 2 jaar garantie en een luxe lederen etui. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en Post NL.

Als officieel dealer van Bernard Favre hebben wij vrijwel de gehele collectie op voorraad zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten. Heb je vragen of wil je graag advies? Geen probleem, wij leveren jou de beste service en desgewenst een passend advies!