Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 6 juni 2018 om 14:41 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson presenteert vandaag haar allernieuwste serie watchwinders, genaamd Smart-Tech II. Deze nieuwe reeks modellen borduurt voort op de zeer succesvolle Smart-Tech watchwinders die in 2011 gelanceerd werden. De nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders nemen vele elementen over qua design van de oude serie. Echter onderscheidt de nieuwe generatie zich door verbeterde motoren en horlogehouders, nieuwe functies en een touchscreen in plaats van LCD scherm. 

Benson Smart-Tech II 2.18.B watch winder

De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn beschikbaar voor 2, 4 en 6 horloges en bieden extra opbergruimte in de vorm van een lade. De voorkant is vrijwel geheel in glas uitgevoerd waardoor er een perfect zicht is op de ronddraaiende horloges. Het moderne touchscreen bedien je snel en eenvoudig zodat elke rotor individueel, naar de vereisten van het horloge, ingesteld wordt. De LED verlichting zorgt voor een fraai optisch effect, in het donker maar ook overdag. Elke watchwinder wordt geleverd met 1 jaar garantie, handleiding en luxe verpakking. 

Benson Smart-Tech II 4.18.B watch winder

De Benson Smart-Tech II watchwinders worden geleverd met een universele adapter zodat de watchwinder zowel in de EU, Verenigd Koninkrijk, de VS en Azië gebruikt kan worden. Binnen 3-4 weken zal de nieuwe generatie Smart-Tech watchwinders beschikbaar worden. Reserveren kan alvast door op onze website een bestelling te plaatsen. U krijgt bij deze pre-order 2 jaar garantie i.p.v. de standaard 1 jaar. 

Benson Smart-Tech II 6.18.B watch winder