Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuw: Benson Black Series Leather watchwinders

Geplaatst op 22 juli 2022 om 18:50 uur

De Black Series van het Nederlandse merk Benson is wellicht de meest populaire collectie watchwinders van dit aansprekende merk. Reden voor Benson om de collectie uit te breiden met diverse nieuwe modellen die luisteren naar de naam Black Series Leather. Deze nieuwe modellen onderscheiden zich door een buitenkant die voorzien is van prachtig leder en open voorkant zodat de watchwinder makkelijk toegankelijk is qua plaatsen en eruit nemen van automatische horloges.

Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder

De nieuwe Benson Black Series Leather watchwinders zijn er in 3 capaciteiten, namelijk geschikt voor het opwinden van 4, 6 en 8 automatische horloges. Daarnaast kan je kiezen voor een model met zwart lederen afwerking of voor een carbon fibre lederen afwerking aan de buitenkant.

Uiteraard is deze nieuwe collectie voorzien van de bekende hoogwaardige Japanse motoren die elk horloge individueel laten ronddraaien. Deze motoren zijn voorzien van speciale techniek waardoor ze bijna geluidloos functioneren. Dit heeft als grote voordeel dat de watchwinder de horloges in stilte opwindt. De Japanse motoren in combinatie met het moderne touchscreen laten je elk horloge geheel naar wens ronddraaien qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Hierdoor zijn de Benson Black Series Leather watchwinder geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, geheel veilig en professioneel op te winden.

Als we kijken naar het design van de Benson Black Series Leather modellen valt ons het moderne karakter op. De kast is voorzien van fraai leder en de binnenkant van zachte stof voor een optimale veiligheid van de horloges. Je wilt immers krasjes of andere beschadigingen voorkomen. Het design in combinatie met de open voorkant zorgt ervoor dat je makkelijk horloges kan plaatsen en eruit nemen. Doordat deze watchwinders zo compact mogelijk ontworpen zijn en een open voorkant hebben zijn ze ideaal om te plaatsen in een fraaie kast of kluis. Uiteraard kan je een Benson Black Series Leather watchwinder op elke andere plek plaatsen waar jij dat wilt, bijvoorbeeld op een dressoir, bureau of in een kledingkast.

Benson onderscheidt zich van andere merken door hun moderne techniek en ontzettend goede prijs/kwaliteit verhouding. De moderne techniek komt tot uiting in de moderne Japanse motoren, het touchscreen waarmee je de watchwinder naar wens instelt en de led verlichting voor een fraai aanzicht in het donker. Daarnaast bieden deze watchwinders flexibele horlogehouders waardoor je vrijwel elk automatische horloge, ongeacht formaat of bandlengte, eenvoudig op de houder plaatst waarna je deze in de watchwinder vastklikt. Dit laatste aspect is zeer belangrijk, want hierdoor zijn de horloges gefixeerd tijdens het ronddraaien. Ze kunnen er dus niet, zoals bij watchwinders met een kussentje, uitvallen. Veiligheid van jouw automatische horloge staat voorop bij Benson.

Door middel van het touchscreen stel je elke rotor individueel in naar de vereisten van het automatische horloge. Je kan het ene horloges rechtsom op 900 TPD laten ronddraaien terwijl je een ander horloge linksom op 600 TPD laat ronddraaien. Hierdoor kan je bijvoorbeeld horloges van Rolex, Breitling, Omega, Longines, Seiko en IWC veilig opwinden.

Benson is een jong merk dat in korte tijd wereldwijd één van de grootste spelers is geworden. Het merk innoveert en investeert veel in haar techniek, functionaliteit en afwerking. In eenzelfde prijsklasse kent Benson eigenlijk geen concurrentie. De modellen van dit merk worden wereldwijd gebruikt voor vele horlogeliefhebbers die het beste willen voor hun automatische horloges. De nieuwe collectie Black Series Leather breidt de keuze voor horlogeliefhebbers verder uit met prachtig vormgegeven watchwinders voorzien van een lederen buitenkant.

De nieuwe Benson Black Series Leather watchwinders zullen in Augustus leverbaar zijn. Elk model wordt geleverd in een stevige verpakking met 2 jaar garantie, handleiding en certificaat. Binnenkort zullen wij de modellen presenteren op onze website. Bestellen kan dan al waardoor u verzekerd bent van een exemplaar na binnenkomst in augustus.

Heb jij interesse in een watchwinder voor het opwinden van automatische horloges? Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het maken van een goede keuze? Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van deze horlogeaccessoire. Als officieel dealer van meer dan 12 merken hebben wij een uitgebreid assortiment beschikbaar. Wij helpen je graag verder met advies!