Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Paul Design watchwinders op voorraad

Geplaatst op 22 januari 2019 om 17:49 uur

Voor horlogeverzamelaars zijn de watchwinders van Paul design absoluut het overwegen waard. Paul Design is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat al vele jaren hoogwaardige watchwinders produceert. De watchwinders worden ontworpen door de beste designers. De Paul Design watchwinders zijn innovatief, voorzien van de laatste technologie en staan voor betaalbare kwaliteit. Daarnaast zijn de stijlvolle ontwerpen een decoratief object op zich. Paul Design biedt diverse modellen watchwinders aan met verschillende capaciteit. Zo zijn er watchwinders met ruimte voor één automatisch horloge, maar ook watchwinders met ruimte voor wel twaalf automatische horloges.

Op technisch gebied biedt Paul Design heel wat vernuft. Denk bijvoorbeeld aan een LCD display waarmee u voor elk horloge apart het aantal omwentelingen en de draairichting kunt instellen. Of de ‘speed winding’ optie waarmee u uw horloge in korte tijd van de nodige energie kunt voorzien. De watchwinders zijn verder voorzien van Japanse motoren en zijn geschikt voor alle horlogemerken.

De Paul Design watchwinders kenmerken zich daarnaast door een fraai materiaalgebruik. Voor de watchwinders worden namelijk enkel hoogwaardige materialen gebruikt zoals verschillende soorten hout, zoals walnoot en macassar. Dit geeft de watchwinders een luxe en stijlvolle uitstraling. Hierdoor is een Paul Design watchwinder niet alleen erg handig voor het opwinden van automatische horloges, het is ook een eyecatcher in het interieur van elke horlogeliefhebber!

Paul Design watchwinder