Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita watchwinders met Zwitserse motoren

Geplaatst op 10 augustus 2019 om 08:40 uur

Wij bieden met een ruim aanbod aan Orbita watchwinders het neusje van de zalm op het gebied van hoogwaardige watchwinders. De high-end watchwinders van Orbita behoren tot de absolute top wereldwijd. Of u nu op zoek bent naar het beste voor een enkel horloge of als verzamelaar een watchwinder wilt met een grote capaciteit voor meer automatische horloges, bij Orbita bent u aan het juiste adres. Dat innovatie op het gebied van een hoogstaande techniek in een hoog vaandel staat bij Orbita, is wel duidelijk doordat het merk verschillende patenten op haar naam heeft staan.

Orbita biedt in haar collectie watchwinders aan met een verschillende manier van opwinden. Een uniek opwindsysteem welke gepatenteerd werd door Orbita is het zogenaamde ‘Rotor Wind’ systeem. De watchwinders met dit systeem voorzien automatische horloges van de benodigde beweging door het schommelen van het horloge. Ook biedt Orbita watchwinders met een meer traditionele manier van opwinden, het ‘Programmable’ systeem. Deze watchwinders verzorgen de beweging door rotatie van het horloge. Beide systemen bieden op de juiste wijze de benodigde energie om te voorkomen dat uw horloge(s) stil komen te staan.

De luxe watchwinders van Orbita worden gemaakt in de VS. De traditionele en chique designs zijn voorzien van Zwitserse motoren, welke garant staan voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De collectie van Orbita biedt niet alleen op het gebied van capaciteit en wijze van opwinding een ruime keuze, ook in esthetisch opzicht is er een ruim aanbod. Er zijn watchwinders in verschillende kleurstellingen en vormgeving. Voor elke horlogeliefhebber of -verzamelaar, maar ook voor elk interieur zijn er dus opties genoeg. Want een luxe watchwinder van Orbita is niet alleen een onmisbaar accessoire voor uw horloge(s), maar ook een waardevolle en stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Orbita Sparta 2 watchwinder

Als officieel dealer van Orbita bieden wij u de nieuwste collectie, duidelijke uitleg over de Orbita watchwinders en minimaal 2 jaar garantie.