Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders

Geplaatst op 11 oktober 2020 om 08:04 uur

Wanneer je als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges op zoek gaat naar een watchwinder die bij jouw automatische horloge of een eventuele verzameling automatische horloges past zul je er snel genoeg achter komen dat de keuze op gebied van watchwinders zeer groot is. Niet alleen op het gebied van kwaliteit en prijs, maar ook wat betreft kleur, design en materiaalgebruik kun je kiezen uit een breed assortiment. Natuurlijk zijn de mooie watchwinder merken uit Zwitserland en Duitsland bijvoorbeeld zeer geliefd en geroemd om hun kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Maar ook het Verenigd Koninkrijk herbergt echte pareltjes op gebied van watchwinder. Het is dan ook echt de moeite waard je hier eens in te verdiepen, met name een goede prijs-/kwaliteit verhouding speelt hier een grote rol.

Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders

Paul Design watchwinders is zo’n bijzonder en kwalitatief merk op dit gebied, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. De ontwerper en oprichter van Paul Design watchwinders eist enkel het beste resultaat. Hij weet met veel ervaring en een ruime vakkennis precies dat te ontwerpen wat de echter liefhebber en/of verzamelaar wil. Daarnaast is het merk als geen ander in staat een zeer goede kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs en is daarmee een geduchte concurrent voor de duurdere watchwinder merken op dit gebied. Het is dan ook niet voor niets dat de naam Paul Design als relatief jong merk toch zijn naam al op de kaart heeft weten te zetten. Naast een goede kwaliteit en prijs, biedt Paul Design watchwinders met een luxe en stijlvolle uitstraling die in geen enkel interieur zullen misstaan en je horloges mooi laten uitkomen.

Doordat er in de collectie van Paul Design een groot aanbod is aan watchwinders met een grotere capaciteit, is dit merk ook zeer geschikt voor de verzamelaar. Een voorbeeld van een mooie watchwinder van Paul Design welke speciaal geschikt is voor de verzamelaar of de liefhebber met meerdere automatische horloges in bezit, is de Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinder. Net als alle andere Paul Design watchwinders is deze watchwinder geschikt voor elk type automatisch horloge, ongeacht welk merk. Deze watchwinder heeft een luxueuze uitstraling en is verkrijgbaar in de kleuren macassar, zwart en apricot. Deze modellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen als hout en glas. Kenmerkend voor de watchwinders van Paul Design zijn onder meer de duidelijk aanwezige innovatie en het gebruik van de nieuwste technologieën. Dat is met deze specifieke watchwinder dan ook niet anders.

Met een modern LCD display stel je eenvoudig je watchwinder zo in, dat het specifiek geschikt is voor jouw horloge. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal omwentelingen per dag, elke rotor is hiervoor apart instelbaar. De watchwinder is bovendien voorzien van een krachtige en stille motor, van Japanse komaf. Deze Mabuchi motoren staan erom bekend zeer stil hun werk te doen, ook op de langere termijn. Dit maakt dat je niet gestoord wordt door vervelende geluiden tijdens het opwinden van je horloge. Daarnaast zijn deze motoren energiezuinig en duurzaam te noemen, wat het een uitstekende keuze maakt. Bovendien biedt de Paul Design Gentlemen serie extra functionaliteiten zoals een sleep mode, waarmee je je horloges twaalf uur rust geeft door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Met de speedwinding functie voorzie je je horloges in een korte tijd van de benodigde energie, ideaal als je niet zoveel tijd hebt! Uiteraard ontbreekt een overwind protectie ook niet. En als kers op de taart worden deze watchwinders geleverd met een afstandsbediening.

De Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinders bieden de mogelijkheid tot het opwinden van twee automatische horloges tegelijkertijd. Daarnaast is er in een opbergmogelijkheid voorzien voor nog drie horloges. Ideaal dus als je meerdere horloges hebt! Tijdens het opwinden hou je het zicht op je horloges, wat de liefhebber zeker als een extra plus zal ervaren. Kortom, de watchwinders binnen de Paul Design Gentlemen 2+3 bieden kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid, innovatie en een moderne technologie. Met deze watchwinder heb je dus het ultieme accessoire voor jouw automatische horloges in huis voor een mooie scherpe prijs. En natuurlijk een echte eyecatcher in je interieur alsmede een presentatiemogelijkheid en veilige opbergplaats voor je horloges.

Ben je enthousiast geworden over de Paul Design Gentlemen 2+3 watchwinder serie of benieuwd naar de andere watchwinders in de collectie van Paul Design? Ga dan eens een kijkje nemen in onze webshop! Watchwinders.nl biedt een uitgebreide collectie Paul Design watchwinders en natuurlijk nog vele andere merken watchwinders van hoge kwaliteit. Ook kun je er terecht voor je favoriete horloge, goede service en vakkundig advies. Watchwinders.nlheeft een ruime ervaring en vakkennis paraat op dit gebied en kan je dus op professionele wijze van dienst zijn. In de webshop kun je eenvoudig je wensen invullen, waarmee je uitkomt bij de watchwinders of horloges die het best bij je passen.

Je bestelt er niet alleen snel een eenvoudig, maar vooral ook veilig je favoriete watchwinder of horlogebox. Wij leveren alle producten met garantie, handleiding of certificaat. Binnen Nederland verzenden wij gratis. Je kan betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.